Seksaanslagen op jonge Europese vrouwen. Recente steekproef.

Door Joost Niemöller

Na de massale aanranding in Keulen met Oud en Nieuw door Noord-Afrikanen, wordt het niet  systematisch bijgehouden, maar het aantal moorden, verkrachtingen, aanrandingen en al dan niet seksueel getinte overvallen op jonge vrouwen door asielzoekers, immigranten, Noord-Afrikanen, moet zeer groot zijn. Alleen al afgaand op een hier door mij gemaakte steekproef  van recente gevallen in de media, die natuurlijk allerminst uitputtend is. Recente gevallen die aangeven dat het leven voor jonge vrouwen er sinds de laatste ‘vluchtelingen’ golf  er een stuk onveiliger op is geworden. Aan de structurele omvang van dit fenomeen wordt in de media geen aandacht besteed. (Hier een overzichtskaart van Duitsland.)

 1. De 19-jarige Maria Ladenburger werd vermoord en verkracht teruggevonden in de Duitse plaats Freiburg. De dader is de 17-jarige Afghaanse ‘vluchteling’ Hussein K. die eerder al een twintigjarig meisje overviel op het Griekse eiland Corfu, en haar daarna van de rotsen gooide. Hussein K. was opgevangen bij een Duitse familie. Na de verkrachting en moord poseerde hij als gangster op zijn Facebook pagina. Hij voelde zich kennelijk nu een hele man. Zijn (tweede) slachtoffer Maria werkte als  vrijwilliger met vluchtelingen. Het blijkt niet bepaald de eerste verkrachting door ‘vluchtelingen’ in Freiburg. Er is een patroon, ook al wordt dat in de meeste kranten niet vermeld. Multicultureel ingestelde jonge vrouwen die het slachtoffer worden van verkrachtingen door illegale immigranten, verzwijgen dat liever, om extreem-rechts niet in de kaart te spelen, blijkt uit een bericht als dit.
 1. In april dit jaar pakten drie jonge Afghaanse asielzoekers een Turkse studente die op de WC zat in het Weense station Praterstern. De verkrachting door alle drie was zeer gewelddadig. De drie zouden gezegd hebben; ‘Vandaag verkrachten we een vrouw.’ Uit de beschrijving: “De vrouw ging naar het toilet op het Weense treinstation Praterstern, toen drie jongens (16, 17 en 18 jaar) haar achtervolgden. Met een fles whisky achter de kiezen hadden ze staan wachten op een potentieel slachtoffer. Ze sloegen haar hoofd meermaals tegen de toiletpot, hielden hun handen voor haar mond en neus en knepen haar keel dicht. Om beurten verkrachtten ze haar.” De daders kwamen onlangs voor de rechter, waarna de feiten bekend werden.
 1. Jonge vrouw op fiets aangerand door lichtgetinte man op de Weesperzijde in Amsterdam. In november.
 1. Doorsnee gevalletje, nauwelijks nog de vermelding waard. Jonge vrouw die boodschappen deed in Almere in oktober op straat gewelddadig overvallen door Noord-Afrikaan met mes.
 1. In sommige moslimwijken in Frankrijk worden vrouwen opgelegd niet meer zelfstandig op straat te verschijnen.
 1. Veel ophef over een bewakingsfilm in de U-Bahn in Berlijn, waarbij een Bulgaarse immigrant een vrouw achteloos van de trap trapte. De beelden zijn al van oktober, maar Bild bracht ze naar buiten. Dat roept de vraag op hoeveel bewakingsbeelden niet naar buiten komen.
 1. Sinds kort circuleert dit bewakingsfilmpje op het internet. Volgens een site zou het filmpje uit Oostenrijk komen. Te zien is hoe een aantal jongens, zo op het oog Noord-Afrikanen, een meisje zeer gewelddadig overvallen en beroven. Volgens een commentaar bij dit filmpje zou het gaan om Tsjechië en zijn het geen moslims, die dit zouden doen, maar dealers. Omdat de Europese politie dergelijke bewakingsbeelden kennelijk onder de pet houdt, ontstaat er dit soort verwarring over.
 1. Paar dagen geleden. Jonge vrouw aangerand in Neustadt, Oostenrijk, door jonge man met donkere huidskleur.
 1. Enkele dagen terug. Twee jonge mannen ‘zonder vaste verblijfplaats’ overvallen en wurgen een jonge vrouw op het station van Keulen. Ze bedreigen haar met seks en zijn ook bij de aanhouding bijzonder gewelddadig.
 1. Afgelopen zondag. Jonge vrouw in Rees, vlak over de Nederlandse grens, aangerand door man met ‘’zuidelijk uiterlijk.’
 1. Jonge vrouw in Den Bosch aangerand door mannen in donkere kleding op scooter.
 1. Jonge vrouw in Hengelo aangerand door lichtgetinte man.
 1. ‘Vluchteling’ uit Irak verkrachtte twee studentes in de Duitse stad Bochum.
 1. Marokkaanse zanger in Parijs gearresteerd wegens aanranding.
 1. Jonge vrouw wordt bij de universiteit van de Duitse stad Bochum verkracht door man met Arabisch uiterlijk.
 2. In Schiedam wordt eind november een vrouw in haar eigen auto misbruikt door drie licht getinte jonge mannen.

Zoals gezegd, het is maar een steekproef, afgaande op losse berichten in de media.. En ga er maar gerust vanuit: Veel van dit soort seksueel getinte aanslagen op jonge vrouwen door immigranten halen de media nooit. Het is een epidemie. Jonge vrouwen in Europa moeten zich bijzonder onveilig voelen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

57 Reacties

 1. Jonge vrouwen in Europa moeten zich bijzonder onveilig voelen, maar jonge vrouwen in Europa kunnen daar zelf wat aan doen, door altijd aangifte te doen als ze lastiggevallen worden, en jonge vrouwen in Europa kunnen dat, want jonge vrouwen in Europa zijn geëmancipeerd, en er zijn vele netwerken voor jonge vrouwen in Europa waar vrouwen op de hoogste posities zich voor inzetten tot aan Ministers aan toe. Jonge vrouwen in Europa zijn dus zeker niet machteloos, maar worden juist gesteund door de macht.
  p.s.: Bulgaarse vrouwentrapper is opgepakt. Nu mag Duitse justitie laten zien hoeveel waarde zij (nog) hecht aan jonge vrouwen in Europa.

 2. Helemaal in de lijn van dit artikel, een link naar Xandernieuws:
  Italie stuurt patienten ziekenhuizen uit om plaats te maken voor migranten die o.a. door Nederlandse ngo’s aangevoerd worden. Ijsjes voor kinderen werden vergiftigd. Duitse overheid tv campagne: Vrouwen wordt aangeraden een kopvot te dragen.
  Dit zijn de laatste stuiptrekkingen van de linkse verrotting. Volgend jaar zal grote veranderingen brengen. Dat blinde en dove linkse tuig zal ruw wakker geschud worden.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/12/Itali-dwingt-ziekenhuizen-patinten-weg-te-sturen-om-plaats-te-maken-voor-migranten

 3. Rutte, ik kan niet iedereen gelukkig maken. Daar bedoelde hij nee stemmers mee. Als kapitein begrijpelijk. Voor de mast weet alles beter. Een voorloper van socialisme woonde voor, niet achter. Lezen, schrijven was het fundament van dit denken, niet verstand aan het werk. Die hadden het te druk om zeilschip te brengen van A, Amsterdam, naar B, Batavia. Na de introductie machine werd verstand op nul actief gezet. Met als hoogtepunt, ik val aan, wie volgt, niet zoveel jaren later. Vandaag. Een kapitein die mensen gelukkig maakt heeft nog nooit bestaan. Hij volgt orders op van bazen. Die gehandicapt zijn in dingen zoals verstaand aan het werk, net als vroeger. Uiteindelijk met het zelfde resultaat. De schroothoop vaart er wel bij. Klaver als tussenhandelaar.

 4. Frankrijk:
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-07/france-decomposing-front-our-eyes

 5. Zelfmoord aanslagen door kinderen, zoals onlangs een poging op een Kerstmarkt in Duitsland, vinden steeds vaker plaats. Terrorisme-expert Silvan Schoonhoven vertelt in TELEGRAAF VANDAAG hoe een minderjarige zoiets in zijn hoofd krijgt. Uitleg: “door youtube video’s te bekijken”. Wat een onnozele bagger weer. En de vraag wordt natuurlijk niet gesteld: Waar halen die kinderen hun explosieven vandaan? Uit moeders keukenkastje? Hoe durven ze dit soort lulkoek als nieuws te brengen.

  • Bij minderjarigen kan er veel meer aan de hand zijn. Ze worden gedwongen “want anders doden we je moeder”. Ze zijn zwakbegaafd en worden voorgelogen of de ouders krijgen grote sommen geld en de “eer” dat hun kind een martelaar is. Dat is allemaal gebeurd. Het is de totale verdorvenheid waar geen woorden meer voor zijn.

   • @arjen
    Van een Afghanistan veteraan die lijdt onder wat hij ginds meemaakte. Klein kind, kaboem, hij was net op tijd om haar op straat te gooien. Dat trauma leeft nog elk uur dat hij leeft.

    • Het 6 jarige meisje in Syrië dat zich in een Politiestation opblies. Vreselijk voor dat kindje en haar slachtoffers. Wij, u en ik, zouden veel en veel kritischer moeten zijn voordat er ergens weer een regime change op stapel staat. Syrië was een van de veiligste landen in het Midden Oosten. Totdat USA, Frankrijk, Israel en Engeland vonden dat de legitieme President Assad weg moest. Nu 5 jaar en heel veel slachtoffers en gruwelverhalen verder en nog velen op komst, zit Assad er nog Dit in 2016 Waar mensen toch met elkaar praten en overleggen en hun geschillen oplossen via United Nations.
     Nee de top super beschaafde landen zijn meesters in het trainen en bewapenen van huurlingen die ergens, binnen zonder kloppen, leiders om zeep moeten helpen Libië, Oekraïne, Libanon etc Zonder enig mandaat van het Volk of de 193 lidstaten van United Nations Google eens op de Zwitserse wetenschapper Daniele Ganser die terecht ten hemel schreeuwt Het mag niet, het is illegaal, het is misdadig .

 6. Een maand culturele verrijking in Duitsland

  http://www.zerohedge.com/news/2016-11-28/month-multiculturalism-germany-child-marriage-no-go-zones-gang-rapes

 7. Hier nog een YouTube:
  https://www.youtube.com/watch?v=jVavSHSAN48&feature=youtu.be

  Een aantal van die mensen uit Syrië, die u bij CNN, BBC maar ook de NOS ziet, en voor de camera een zielig verhaal houden, blijken gewoon keiharde actievoerders te zijn, gepresenteerd door de MSM als slachtoffers van Assad.

  Ook ziet u de feestvierders van de bevrijding, volgens NU.nl ‘bevrijding’ van Aleppo.

  Hier dus een goed voorbeeld hoe de propaganda werkt, voor het in stand houden van de frame van Assad als het grote kwaad en de rebellen als de good guys. Zonder Obama zou deze oorlog al lang achter de rug zijn. Geen vluchtelingenstromen. Desondanks is Obama nog altijd een Godheid hier.

  Als de rebellen hadden gewonnen dan zouden uiteindelijk alle minderheden, die er al waren voor de Islam, tot verboden groepen zijn gebombardeerd die net zo lang extra belasting moeten betalen totdat zij zich bekeren. Zo ontstaat de vrede van de Islam.

  • Hier legt een Canadese journaliste uit hoe de MSM media liegt, en wat hun agenda is. De agenda is de regime change in Syrie van Obama, die overgenomen is door de westerse media, omdat dat is waarin iedereen hier moet geloven.

   Echter, de support voor Assad is in Syrie overweldigend, niet dat de bevolking het met Assad eens is, maar zij zien Assad niet als het grote probleem.

   Een paar voorbeelden hoe bepaalde slachtoffers telkens weer opnieuw opdoemen als slachtoffers en hoe doortrapt de MSM hun boodschap brengt, in naam van de keuze van de westerse staten voor regime change:

   FAKE MSM lies about Syria exposed by Canadian journalist Eva Bartlett
   https://www.youtube.com/watch?v=Sb0eOcWreH8&feature=youtu.be

   • @Koffij
    Juist! Aantal filmpjes zitten bekijken inzake feestvierend Aleppo; ze willen Assad houden.
    Nu ook weer de misinfo inzake het beschieten van de ambulances, je wordt er doodziek van!

    • Je zou eens moeten turven hoe vaak een ziekenhuis is beschoten in Aleppo. Een paar maanden geleden werd gesproken over het laatste ziekenhuis- en een aantal weken later werd het laatster ziekenhuis beschoten.

 8. Ja echt mooi Koffij De Internationale vredesactivisten uit USA, Senator Richard Black, ex president kandidaat Ron Paul, uit Canada Eva bartlett en uit UK Vanessa Beeley , dochter van ex UK Ambassadeur in het Midden Oosten. spreken native Arabisch Zij rapporteren dagelijks vanuit Syrië en Aleppo via twitter of You Tube
  Maar ook de Zwitserse wetenschapper Daniel Ganser die met zijn vredes lezingen volle zalen trekt in Duitsland Oostenrijk en Frankrijk. Jammerlijk ken ik niemand uit Nederland. Ook bezoeken de Amerikaanse, Franse en Zwitserse delegaties met opzet Syrië om de mensen te steunen Ik vind dit heel mooi mensen zonder religieus, politiek oordeel alleen compassie
  Pieter Omtzigt heeft de Syrische Patriarch uitgenodigd Hij heeft de 2e kamer over Syrië geïnformeerd. Na 5 jaar dus

  • Men hoeft niet noodzakelijk pro Assad te zijn om te weten dat de alternatieven vele malen wreder en barbaarser zijn. Rusland is daar nogal nuchter in en begrijpt dat, zo lijkt het.
   Ik neem het Amerika wel kwalijk dat zij die islamistische bendes die gebruik gingen maken van een opstand, niet hebben zien aankomen. Terwijl ze wel goed schijnen te weten dat Putin achter de overwinning van Trump zit via hacken (wat natuurlijk totale nonsens is; Amerikanen kozen ZELF vrijwillig hun president en NIET via Putin ).

   • @Arjen De opstand die begon in Oms werd geleid door mensen niet van hier zo zeiden de lokalen. Er is genoeg bekend dat USA huurlingen trainden in Jordanië en bewapende en ze vervolgens naar Syrië stuurden velen gebruikte echter de wapens voor eigen doelen Poetin zei dat toen ook in de UN in zijn speech “Do you realise what you have done? of de You Tube waarin Obama zei wij gaan ISIL versterken beide op te zoeken op YuTube

 9. Nog een “gevalletje”. In Oktober werd een 10 jarig, jawel, geen typo, een 10 jarig meisje verkracht in Leipzig. Uiteraard uit het nieuws gehouden. Lees maar:
  https://nl.gatestoneinstitute.org/9594/duitsland-wettenloosheid

 10. We worden de afgelopen weken weer overvoerd door de MSM met programmaas dat wij schoften zijn die anders gekleurden discrimineren.

  Dat wordt weer de nieuwe frame voor de MSM.

  Nu Europa een veerdienst is geworden voor Afrika moeten ze ook propagandamiddelen verzinnen dat wij verder open staan voor meer migranten. Demoniseren zoals in de tijd van Janmaat, dat middel is wat bot geworden. Ik gok er op dat ze onze schuldgevoel gaan prikkelen, net zolang totdat dit land naar de knoppen is geholpen.

  Maar eerst moet Trump weg, zonder enig bewijs is nu de frame dat Poetin regime change heeft gepleegd in Amerika, en op NU.nl staat dat Aleppo ‘Bevrijd’ is, met aanhalingstekens. Hun site staat op slot voor reaguurders want die prikken die propaganda zo door met feestvierende Aleppo burgers, wat wij niet mogen zien van de MSM want de rebellen zijn gesteund door Obama en dat is de uber hero voor de MSM.

 11. Het lijkt er veel op dat wij dezelfde kant op worden gedreven zoals dat nu in de USofA plaats vind. Verdeel en heerst . Chaos . Vanavond weer eens naar DWDD gekeken . Racisme op het DWDD menu . Gisteren het etnisch profileren . Afgelopen weken in de aanloop naar het Sinterklaas feest het wederom oprakelen van het zwartepiet discussie . Zoals gezegd , afgelopen avond dus het racisme . Wellicht het begin van Black Lives Matter beweging in Ned . En dan Rutte met zijn ” het is Putin en de Russen ” . De agressieve Russen . Immers , een volk in angst valt makkelijker te controleren . Mensen geloven nu al in de economische herstel die nu dagelijks wordt gepropageerd door de msm . Uiteraardt totdat de verkiezingen weer achter de rug zijn . Want dan moet er weer verder gewerkt worden aan de hervormingen oftewel bezuinigingen . Terwijl er in de landen om ons heen mensen wakker beginnen te worden blijf men hier in de slaap modus .

  • U heeft het helemaal begrepen beste Joshuka. Die smerige leugens en bangmakerij die ons dagelijks door de regentenkliek in Den Haag en de smerige €urofielen in Brussel worden opgedrongen zijn als een langspeelplaat die blijft hangen. Ieder jaar weer het gezeik over Zwarte Piet waar slechts een handjevol idioten zich druk om maken en het zo voor de OVERGROTE meerderheid verknallen. Het ons aangepraatte racisme door lieden als een Sylvana Simons, en inderdaad ons aller Pinokkio Rutte en Co. De kampioen liegen en bedriegen. Ook gelezen gisteren over zijn “deal” met de €U over het referendum ? die smeerpijp lapt ( zoals verwacht ) de uitslag van het referendum aan zijn laars en gaat toch tekenen. Hiermee voorbijgaande aan de wens van het volk namelijk : GEEN associatieverdrag ! Meneer past het een beetje aan en “denkt” dan tegemoet te komen aan de wensen van de nee-stemmers. NEE sukkel ! De NEE-stemmers willen GEEN verdrag ! dus ook GEEN aangepaste versie ! Hoezo schijt aan het volk ?

   • En maar steeds met de kutsmoes komen over de stabiliteit aan de oostgrens van de €U. De INSTABILITEIT wordt veroorzaakt door het imperialisme van de ongekozen ouwe jongens krentenbrood kliek in Brussel. Die jagen constant de Russen tegen zich in het harnas en geven vervolgens diezelfde Russen overal de schuld van ! We hebben meer aan een goede relatie met de Russen dan in de kont kruipen van de Russenhaters in Brussel en Washington. En inderdaad, de verkiezingen komen er aan en oh mens toch wat gaat het plots goed in NL ! Werkloosheid daalt, economie draait als een tierelier, de files worden langer en we hebben allemaal meer te besteden. Ook hier weer iedere keer dezelfde retoriek, leugens en bedriegerij van de MSM en Rutte en Co. Trap er maar in mensen, stem maar weer op ze. Vergeet niet dat u giga bent uitgemolken en geschoffeerd door meneer Rutte en nu een aalmoes toegeworpen krijgt die u straks weer kwijt bent. Succes er mee.

 12. Ik weet niet hoe mark `Rutte denkt over een dame die nee zegt tegen een man die haar wil verkrachten. Moet er dan ook aan het nee een draai gegeven worden om het nee in een ja te veranderen. Wel, nu wordt heel Nederland verkracht door een wellustige man die zijn vriendjes in het buitenland tevreden wil houden. Deze man geeft niet om zijn volk die hij verraad en misbruikt voor eigen gewin. De dagen van mark Rutte zijn geteld. Dit pikt toch helemaal niemand in dit land. Iedereen die nog iets van dit land willen maken laten de VVD als melaats vallen en loopt over naar de PVV omdat die als enige er nog iets van en kan maken. Op naar de 75+ zetels en de rest mag toekijken.
  ——
  Daarnaast is Rutte medeplichtig aan al het gespuis wat hier binnen komt .
  Tja, wat doe je met een landverrader die gewoon weet dat hij het is en de burgers in hun gezicht uitlacht. Misschien tijd voor een eerlijke PVV er als rechter in plaats van de gebruikelijk D66 anti PVV er.

 13. We weten niet eens meer wie er allemaal rondlopen. Zeker in Italie en Duitsland lopen ontelbare illegalen rond. En dan hebben we het nog niet de asiel criminelen, zoals de Marokkanen die alleen maar komen om te roven. Sommige extremistische moslims lijken ongelovigen gewoon als dieren te beschouwen. Dus die zitten er niet mee om te aanranden of te verkrachten. Ze zien onze vrouwen toch als dieren. En wij laten dat soort gasten maar binnen. En geven ze verblijfsvergunningen. En als ze verblijfsvergunningen niet krijgen krijgen ze nog bed, bad en brood. Er is geen strafbaarstelling op illegaliteit. Ze kunnen dus gewoon hun gang blijven gaan en blijven komen. Grootste schuldige hierbij is de EU. Gevolgd door enkele partijen als PvdA die strafbaartelling illegaliteit tegenhouden.

 14. In Aleppo vieren mensen feest m.b.t de bevrijding van de regeringstroepen van de door Barack Hoesein gesteunde rebellengroepen, die hun wapens van hem gekregen hebben.

  Maar in de MSM lees je er weinig over omdat de frame moet blijven bestaan dat de door hun makkertje Obama gesteunde rebellen de good guys zijn.

 15. Niet om iets aan de ernst van het artikel af te doen, maar het is niet helder.

  “het aantal door asielzoekers, immigranten, Noord-Afrikanen, moet zeer groot zijn”.

  Dat is nogal een verzameling: asielzoekers, immigranten plus natuurlijk alles met het uiterlijk bij elkaar geharkt. Tja, dat ga je zien op de statistieken. Let wel –er is geen twijfel bij wie dan ook dat in Europa een lage sociale klasse gecreëerd is waar mensen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika in oververtegenwoordigd zijn. Tegelijkertijd is de maatschappij steeds vrijer, bewegen vrouwen onafhankelijker en leeft men aan de ene kant langs elkaar heen in het massale en anonieme, aan de andere kant is er vaak (te) veel vertrouwen en krijgen bepaalde types het gevoel dat men er mee weg komt zonder pijntje.

  De genoemde aanslagen zijn dus een product van een groeiende gefrustreerde onderklasse die zielige restjes macht uitoefent op de bekende manieren: vandalisme, misbruik, stelen enz. Net zo goed blanken.

  • “in Europa een lage sociale klasse gecreëerd is waar mensen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika in oververtegenwoordigd zijn”
   .
   “vandalisme, misbruik, stelen enz. Net zo goed blanken”
   .
   Oh ja, in Noord-Afrika en het Midden-Oosten??
   .
   Dit soort gelul komt echt m’n strot uit, sodemieter toch op gek.

 16. Kritiek is haatzaaien. Deze gedachtegang was ooit een religie fundament in Europa geschiedenis. Kritiek op priesters of leer was de eerste stap op weg naar de brandstapel. Een perfect einde. Gebracht als vermaak en lering. Veel religie warhoofden dromen van die tijd. Buma wil dubbelstraf voor haatzaaien. Niet zijn leer maar de concurrentie heeft er last van. Twee vliegen in èèn klap zal het resultaat zijn.
  Wat dit warhoofd vergeet is zijn ondergeschikt zijn en beloning. Ietsje pietsje beter als een jood weliswaar maar niet veel. Hij weet van het bestaan van Saoedi Arabië. Een Nederlandse vriend. Met een samenleving waar tekorten bestaan. Zoals van slagers. Die als vermaak en lering wekelijks kop of hand afhakken doen. Opeens begrijp je jaloersheid van christenen zoals Buma. Zij waren, ooit, beter.

 17. De MSM staat in de overdrive. Volgens de MSM, op basis van onderzoek van de CIA, is het door Poetin dat Trump gewonnen heeft. Hij heeft de verkiezingen gemanipuleerd en zit achter het lekken van de hacks, zonder dat er bewijs wordt getoond. Tevens zat Poetin achter de Brexit en ook achter het referendum Nee van Nederland want, geloof het of niet, in Amerika denkt men dat journalisten zoals Joost Russische geheime agenten zijn.
  Maar het wordt nog gekker want Poetin gaat ook zorgen voor regime change, niet alleen in Amerika maar ook in Duitsland! Volgens sommigen zat Poetin ook indirect achter de aanvallen op vrouwen op nieuwjaarsnacht, en hetzelfde zal gebeuren tijdens de verkiezingen in Duitsland zodat Merkel wordt gewipt.

  En dan te bedenken dat er geen president is geweest als Obama die zich zo nadrukkelijk heeft bemoeid met verkiezingen in Israël maar ook m.b.t. de Brexit heeft Obama zich bemoeit. Maar dat vond de MSM prachtig!

 18. Punt 6.
  Autochtone vrouwen van een trap duwen, schoppen of beentje lichten schijnt de nieuwe “sport” te zijn onder rasechte moslims. In Stuttgart, Munchen en elders soortgelijke aanvallen. De vrouw in Berlijn had geluk en heeft “slechts” een gebroken arm. De politie wilde van geen aangifte weten totdat zij en vrienden zelf een van de daders identificeerden. Dat ras paardje werd aangehouden. En meteen daarna weer vrijgelaten. Justitie is er om superieure rassen te beschermen. Wij autochtone vuilnisbak rassen mogen slechts gastvrij zijn en blij zijn dat we nog een plekje in deze maatschappij hebben en vooral hardwerken en veel belasting afdragen om het hogere ras te dienen. Dit is grof landverraad, als in de jaren 30. Neurenberg 2, nog een paar nachtjes slapen. Overigens had Wilders moeten zeggen wel degelijk alle rechters te vervangen indien ze hun onafhankelijkheid niet kunnen bewijzen. Rechter van Rens was partijdig. Dat heeft ze zelf in interviews gezegd. Eruit dus.

 19. De angst voor “extreemrechts” is zo alles overheersend, dat onwelgevallige feiten genegeerd moeten worden. Het is compleet irrationeel.
  Jarenlange indoctrinatie via media (en onderwijs) heeft mensen geleerd dat er maar twee denkrichtingen zijn: of je bent “fatsoenlijk”, of je bent racist/fascist/nazi. Een middenweg bestaat niet.
  Dit leidt tot krankzinnige taferelen. De ouders van het verkrachte en vermoorde meisje in Freiburg, riepen op om te doneren voor asielzoekers (om haar zo te eren). Moet ik nog meer zeggen? Noem het een Stockholmsyndroom, noem het Orwell’s Animal Farm. De multiculturele samenleving is een mislukking, een collectieve vlaag van verstandsverbijstering.
  Word wakker.
  En laat de media hier eens over berichten, godverdomme.

  • Het grote probleem is dat veel mensen nog steeds denken door “goed te doen” of “het goede voorbeeld” te geven moslims wel tot bezinning komen. Men wil maar niet begrijpen dat na 40 jaar de houding van moslims alleen maar erger wordt. Afzetten tegen onze maatschappij. De meeste “goede” mensen hebben er grote moeite mee uit hun belevingswereldje te kruipen. “Goed doen” door “aardig zijn” en elke avond braaf op de bank zitten geeft blijkbaar een veilig gevoel maar heeft nog nooit gewerkt en nu al helemaal niet meer. Het is oorlog.

 20. Al deze misdaden zijn te herleiden naar politieke besluitvorming. Wanneer vraag ik mij af komt er een collectieve rechtszaak tegen de bestuurlijke elite die deze misdaden faciliteren? Ook elke aanslag kan je daarbij rekenen. ….
  Tja, zegt de bestuurlijke elite: We kunnen geen 100% veiligheid garanderen om daarna tot de orde van de dag te gaan. Laconiek lachend zoals Rutte het als geen ander kan doen om zijn superioriteit en onaantastbaarheid te tonen.
  Is het echter niet zo dat de politiek moedwillig onze samenleving in gevaar brengt om zichzelf weer onmisbaar te maken met nieuw beleid om het zelf gemaakte probleem zogenaamd op te lossen met nieuw beleid. Ondertussen wordt de bevolking gemangeld door het politieke experiment. En probleem oplossers worden de mond gesnoerd. Ik verwacht een collectieve rechtszaak en veroordeling tegen de elite die willens en wetens haar burgers laat lijden in fysieke en mentaal psychische zin. En een grote schoonmaak van onze samenleving.

 21. Ik heb dit artikel even doorgestuurd naar Omtzigt, één van de weinigen die zich daadwerkelijk zorgen lijkt te maken om misstanden in de Nederlandse en/of Europese samenleving. Wilders e.d. doen dit ook wel natuurlijk, maar Omtzigt lijkt me iets geschikter om hier een debat over/voor te voeren.
  .
  Maar van dit soort nieuws gaat je bloed toch koken? In welke realiteit zou je als westerse vrouw nog voor vluchtelingenopvang willen/kunnen stemmen als je dit soort wanstaltige daden ziet? Ik ben zelf een man, maar maak me al grote zorgen als m’n vrouw in d’r eentje naar een feestje gaat. Als er óóit iets zou gebeuren (ik hoop op m’n blote knietjes dat het nooit zo ver zal komen), dan sta je natuurlijk niet meer voor jezelf in. En dan eens kijken hoe de overheid reageert als er écht een man, vader, vriend of wie-dan-ook het recht in eigen handen neemt na zo’n wandaad.

 22. Politie diensten in de EU hebben een speciale code om aan te geven dat het om een misdrijf van een niet eurpeaan gaat, om het op die wijze uit de pers te houden.
  Alleen het vermelden van initialen voldoet ook niet meer, nu worden europesche namen verzonnen voor allochtone daders.
  Zou dat niet stichmatiserend heten ten opzichte van blanken?
  Op alle niveaux pleegt de msm nepnieuws, fakenews, de leugenpers is overal bij de staatsjournaals, de gelijkgeschakelde pers.

 23. Wat migranten autochtonen aandoen zou eens andersom moeten gebeuren, dan slaat alles van msm tot de politiek zwaar op tilt maar nu niet want dit wordt gezien als collateral damage van hun beleid, dus dan mag het geen probleem zijn en over een paar generaties weten ze niet beter zal gedacht worden.

  • @Dick. Kunt u zich de shitstorm voorstellen? Wall-to-wall coverage 24/7 en dat wéken aan een stuk! Stille tochten, politieke sprekers op podia, we zouden het zo gek niet kunnen bedenken of het zou er zijn. Maar andersom? Niets, noppes, nada, niks, zilch, zip. Als er een hoofddoekje wordt afgetrokken staat de Pers er dagen, zo niet weken vol van. Weet u nog de familie Blog? Die arme Joodse mensjes die in hun nadagen nog even invalide getrapt werden door een stel Marokkaanse overvallers? Om over de virulente Jodenhaat die zij hierbij ten toon spreidden nog maar te zwijgen. Niks meer van gehoord. Dit land is niet ziek maar terminaal.

   • @Sjefke
    Ze hebben het nog steeds over Kerwin Duinmeijer en dat is alweer meer dan 30 jaar geleden, kan je nagaan.

 24. Nummer 17.
  Mijn dochter, student in Den Haag, een paar maanden geleden, s’avonds fietsend door het centrum. Een auto met Marokkanen probeert haar klem te rijden. Ze ontsnapt. Een eindje verderop proberen twee heren van hetzelfde ras op een scootertje een soortgelijke aanslag. Wederom weet ze te ontsnappen. Gelukkig maar. Anders had deze prachtige en eerlijke meid een serieus trauma of erger opgelopen en was haar vader levenslang opgesloten omdat hij niet zou rusten voordat….
  Onze politici en justitie zijn geen domme jongens. Daarom kunnen we ze deze moslim ramp keihard aanrekenen. Maart 2017 zal politieke gerechtigheid brengen, daarna Neurenberg 2 . Voor een eerlijke rechtspraak.

  • Edmond V.O. Katusz

   15 december 2016 op 00:39

   Godsamme!
   .
   Ja, zo denk je dan onmiddellijk als je je familielid zou wreken, dan verdwijn je achter de tralies en beleefd je familie, nog meer onrechtvaardig leed.
   .
   Het is ronduit krankzinnig dat onze regeringen ons dit aandoen. Maar de wal zal het schip keren!
   Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 25. We zijn er nog lang niet beste Cale. Wat denkt u wat er gebeurd als al dat zogenaamde zielige vluchtelingentuig eenmaal woningen gaan betrekken en aldaar de buurt gaan terroriseren ? De voorbeeldige gedragingen die het uitschot nu al tentoonsteld in de opvangcentra zoals Ter Apel is menigeen zijn voorland. Berovingen, verkrachtingen, moorden, straks bij u in de straat. En in plaats van die ratten gelijk bij kop en kont beet te pakken en het land uit te sodemieteren krijgen ze een gebiedsverbod. Nou, DAT zal ze leren ! Oh ja, en meer camera’s ! Wow ! Ja zegt men dan, ze komen uit veilige landen maar ze gaan toch de procedure in. WTF ! Opzouten, a la minut. Fuck de mensenrechten. Wat met ONZE rechten ? Die zijn ondertussen ondergeschikt geraakt aan de rechten die deze parasieten hebben. Het is tuig van de laagste soort dat straks de straten bij u onveilg maakt, rooft, verkracht, moordt, overlast en verloedering veroorzaakt. Blijf vooral stemmen op de huidige regentenkliek. Levensmoe ?

 26. Vergeet ZWEDEN niet:
  https://www.youtube.com/watch?v=sdGPPLmR5Bc

 27. The Cultural Enrichment of Germany:

  https://www.youtube.com/watch?v=F-LhfKKgncg

 28. Met dank aan de multikul regentenkliek, de wegkijkende media en alle verrotte Gutmenschen! Maar ook de meerderheid van de bevolking is schuldig door op de heersende kliek te blijven stemmen en naar de media te blijven kijken en ze te blijven lezen.
  Hopelijk worden ze nog wakker, want de import van achterlijkheid, criminaliteit en armoede zal voortduren zolang figuren als Rutte, Asscher, Pechtold, Roemer, Buma, Segers, Klaver en Krol samen de meerderheid behouden.
  Alleen Wilders kan dit stoppen, maar dan moet hij wel nog veel meer steun en stemmen krijgen!

 29. Ik ga nog even op de stoel van de Duivel zitten, opdat Links niet de wind in de zeilen krijgt:

  Al die incidenten zeggen niet zoveel, zolang we niet weten hoeveel seksueel getinte delicten in totaal worden gepleegd. M.a.w. wat is het aandeel van deze illegalen? Want dat zijn het. Ze zijn immers met false voorwendsels Europa binnengetrokken.

  • Edmond V.O. Katusz

   15 december 2016 op 00:47

   Eerlijk gezegd hoeven we niet te weten welk percentage van de aanrandingen & verkrachtingen door een bepaald groep mensen met niet-westerse achtergrond gepleegd worden, want ieder aanranding & verkrachting is er een teveel. Als de smeerpijpen hier niet waren geweest, dan was het niet gebeurd.
   .
   Bovendien is er natuurlijk altijd wel een regressief-links persoon die roept van”: Het valt wel mee, procentueel gezien. Nou, nee, het valt nooit mee voor de slachoffers.
   Tschüß, Edmond V.O. Katusz

   • Zolang het verkrachting en aanranding van uitsluitend volwassen linkse vrouwen betreft, is er niks aan de hand, immers hebben ze er voor gekozen en ze kregen wat ze wilden.

    • Helemaal mee eens, maar helaas gaan die beesten niet voor volwassen vrouwen. De lafbekken kiezen juist heel bewust jonge meisjes uit kapotte gezinnen. Die smeerlappen zijn werkelijk door en door verrot. Trouwens, wat denk je dat er gebeurt mocht er toch een linkse vrouw het slachtoffer wordt? 10 tegen 1 dat ze haar stomme kop dichthoudt, bang om voor racist te worden uitgemaakt. Want ze beschermen liever vrouwonterende barbaren dan hun politiek-correcte waandenkbeelden vaarwel te zeggen. Ze willen koste wat kost in die droom blijven geloven en zijn zelfs bereid hun eigen kinderen daarvoor op te offeren.

 30. Te kort komen. Een gevolg van religie dwang. Gewoon doen wat natuur bedoelde is in ogen van gelovigen abnormaal. Zij zien wat er hangt en zijn niet onder de indruk. Tot moment X. Wat christendom inluidde. Hij houd van hem was en is hun eeuwenoude strijdkreet. Hun concurrent Mo was meer op haar gericht. Met als eerste regel de baas wipt en beschikt. Dan trek je als knecht aan het korstte eind. In de woestijn en Vaticaan dood normaal gedrag. De Mo jeugd, gevlucht, en op zoek, word wijsgemaakt dat zij ongelovigen er om bidden. Door de zelfde eindjes mensen met een agenda. In pure armoede zoeken zij, vluchteling, heil bij de, en letterlijk, eind mens.

 31. Voor alle duidelijkheid, in Rotherhem gaat het omkindbruidjes met dezelfde etnische afkomst als de daders. Niet dat dat geen misdaad is maar het gaat erom dat deze beesten in het Westen beschermd worden door “onze” overheden. Voor hen gelden n.l. andere normen.
  Zij mogen allerlei misdaden begaan en “Wij” mogen hen als groep niet “beledigen”

  • Nee, u bent verkeerd geïnformeerd. De zaak Rotherham draaide wel degelijk om met name moslims van Pakistaanse komaf die op grote schaal blanke UK meisjes (zo’n 1400 stuks) hoereerden en verkrachtten. In mindere mate was er sprake van kind-huwelijken uit eigen kring. Hier heeft u een URL waarin u het e.e.a. onverkwikkelijks kunt lezen. En hoe we bedrogen worden door de LugenPresse:

   http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11059138/Rotherham-In-the-face-of-such-evil-who-is-the-racist-now.html

   Het feit dat zoiets groots jarenlang onder het welbekende tapijt is geveegd geeft aan hóe misdadig het is wat er nu tegen de inheemse Europese Volkeren gepleegd wordt. Een Neurenberg 2.0 zou nog het minste zijn voor dit soort wandaden!

 32. je vergist je behoorlijk.
  niet alleen kindbruidjes maar veel meer westerse meisjes uit arbeidersmilieu.

 33. Absolute onwaarheid!! Bijna 100% van alle Britse meisjes die door zogenaamde “Pakistaanse staatsburgers” (moslims!!!) werden verkracht, waren blank!

  • @Bron

   http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-28934963

   En ze hebben er wel 5 veroordeeld. Schiet lekker op! Not.

 34. was vergeten dit nog te melden

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/12/vrouwen-worden-verbannen-uit-franse-moslimwijken-417777/

  • Edmond V.O. Katusz

   14 december 2016 op 15:05

   Hier de film:
   http://www.francetvinfo.fr/societe/societe-quand-les-femmes-sont-indesirables-dans-les-lieux-publics_1958225.html
   Komt dat schot!
   Edmond V.O. Katusz

 35. Toen die headline vanmorgen in mijn mailbox viel, heb ik echt 3x opnieuw het stuk moeten lezen. Mijn hersens weigerden simpelweg dienst. Met name de wegkijk reflex van de staatssecretaris van nota bene Vrouwenzaken (!) Pascale Boistad had zo’n hoog WTF?!? gehalte dat het gewoonweg satire zou zijn als de implicaties niet zo ernstig waren. Het is gewoon misdadig wat hier nu gebeurt. Niets meer en niets minder. Het is alsof de Westerse wereld collectief een ernstige vorm van hersenverweking heeft opgelopen, ik weet anders ook niet hoe ik dit nog moet plaatsen. Want hoe kun je anders zó je moeizaam verworven vrijheden te grabbel gooien. Kafka is er niets bij. We gaan een hele zwarte toekomst tegemoet. Het is om van woede en onmacht met je kop tegen de muur te bonken.

 36. Je vergeet nog te vermelden Joost dat er in de UK grote seksschandalen waren (o.a. in Rotherham) die ook systematisch verborgen werden gehouden door politiek en justitie.
  meer dan 2000 vrouwen/meisjes werden daar verkracht en misbruikt
  hier wordt dat vaak vermeld
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/