De ondergrondse Oud & Nieuw Jihad in Nederland. Overzicht van dit jaar.

 

In Keulen duurde het vorig jaar meer dan een week voor duidelijk werd wat de omvang was van het aanrandingschandaal. Politie en pers probeerden het weg te houden bij de Duitse bevolking. Het kwam alsnog druppelsgewijs binnen. Dan is het niet zo’n schok ineens, en wordt de woede gedempt.

Dit keer is het met Oud en Nieuw niet veel anders. Ook nu weer hebben jonge moslimmigranten in Europa de viering aangegrepen om hun oorlog te voeren.

Laten we eens alleen kijken naar Nederland. Een bij elkaar gesprokkeld overzicht.

Dan lees je bijvoorbeeld op de site van RTV Utrecht:

Het is tijdens de jaarwisseling onrustig geweest in de Amersfoortse wijk De Koppel.

Al voor middernacht werd er een auto in brand gestoken. Agenten werden vervolgens bekogeld met vuurwerk. Daarna werd het steeds onrustiger en volgden er knokpartijen en vernielingen in de buurt van de straat Sextant, ten noorden van het centrum.

Een politiemacht greep in en hield zo’n dertig mensen aan. Ook de ME was ter plaatse. Een grote groep omwonenden werd op afstand gehouden, onder meer met honden.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn de jongeren bij de Meridiaan in een bus afgevoerd. Ze zijn aangehouden wegens schending van de openbare orde.

Eh… ‘Jongeren?’

Laten we eens kijken wat voor wijk dat is, De Koppel.

 

O juist.

Westerse allochtonen: 10%
Niet-westerse allochtonen: 31%
Marokkanen: 12%
Antillianen: 2%
Surinamers: 1%
Turken: 9%
Overig niet-westers: 7%

 

Kijk, dit geweld in De Koppel heeft een geschiedenis.

In Dordrecht staken waarschijnlijk ‘jongeren’ twee bejaardenbusjes in de fik.

Een groep van dertig jongeren zouden er wel eens achter kunnen zitten.

‘Jongeren’?

Dordrecht? O juist:

Ongeveer 28% van de inwoners van Dordrecht is allochtoon. Daarvan heeft bijna tweederde een niet-westerse achtergrond. In Dordrecht wonen relatief gezien meer allochtonen dan in Nederland als geheel (28% ten opzichte van 21%) en Dordrecht kent het hoogste percentage allochtonen binnen Zuid-Holland Zuid. Het percentage Turken is in Dordrecht hoger dan in Nederland (respectievelijk 6% ten opzichte van 3%). Ook het percentage Antillianen en Arubanen is hoger dan Nederland (3% ten opzichte van 1%)

In Vlissingen terroriseerde een groep Marokkanen de buurten. Het was een voorbereide actie. De geïntimeerde buurtbewoners durven er nauwelijks over te praten.

 

Scheveningen, een voornamelijk autochtoon dorp, moest hermetisch worden afgesloten om een aanslag als in Berlijn te voorkomen. Een aanslag door wie dan wel? ‘Jongeren’?

Kijk eens naar dit onheilspellende Haagse foto overzicht van auto’s die in de fik werden gestoken en hulpverleners die werden uitgekafferd. In allochtonenstad Den Haag. (Zeker: je ziet er af en toe nog een blanke jongere rondlopen. Zeker, ook niet allemaal lieverdjes.)

In de Haagse Schilderswijk werden agenten en hulpverleners belaagd.

De ME moest eraan te pas komen.

Het was een rustig Oud en Nieuw in de Schilderswijk hoor, lezen we in het plaatselijke suffertje, met dank aan de vrijwilligers van de moskee. Zo moest het, vond burgemeester Van Aartsen. Want ja, politie, en hulpverleners die worden toch maar belaagd in de shariadriehoek, nietwaar?

O ja, voor u het nog niet wist:

De Schilderswijk heeft nogal een ‘jongerenoverschot’

In Amsterdam werd er met vuurwerk op agenten geschoten.

Was ‘toevallig’ in Amsterdam West. wie wonen daar? 

Wie doet zoiets?

‘Jongeren’ natuurlijk.

In de Amsterdamse wijk Slotervaart willen ze nu een knokploeg instellen tegen Oud en Nieuw vierende ‘jongeren’

Right. Dan nog maar even deze Amsterdamse uitsmijter. Ze hebben het zelf gefilmd. Wie, ‘ze’? ‘Jongeren”. Ja, jongeren. Luister ook even naar de stemmen. Kan van alles zijn, niet?

Ook in allochtonenstad Rotterdam gingen de auto’s weer massaal in de fik.

En dan Utrecht:

Met name in Overvecht lijken de brandstichters op dreef te zijn. Het was onder meer raak op de Coloradodreef, Santiagodreef, Nigerdreef, Victoria Regiadreef, La Bohèmedreef en de Plutodreef. Bij een van de branden in de wijk werden brandweerlieden bekogeld met vuurwerk, meldt de woordvoerder. Tegen middernacht waren er meldingen van autobranden op de Hildebranddreef en Othellodreef in Overvecht.

Jongerenprobleem? Overvecht bestaat bijna voor de helft uit allochtonen. En voor een kwart uit Marokkanen.

Dit zijn geen incidenten. Dit is de ondergrondse jihad. En die blijft voor veel Nederlanders ondergronds zolang de media het structurele karakter ervan niet laten zien.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

36 Reacties

 1. Hoe je het ook wendt of keert: teveel mensen zijn nog te naïef. Geenpeil dus ook: die zetten ook weer een Ahmed als nr. 3 op de lijst. Voor mij zijn ze daarmee alweer gezonken. Ik voel me niet eens meer geroepen om te vragen ‘wat dat er voor een is’.

  • Met alle respect voor invaliden maar ex- piraten partij lijsttrekker (ja, ja, weer een wegloper) Ahmed zit in een rolstoel en is daarmee bewezen zielig. Geenpeil deugt voor mij niet. Zelfs Geenstijl huis-intellectueel Theodoor Holman weet niet meer wat voor zinnige vragen te stellen tijdens de presentatie van de nieuwe lijsttrekkers. Beetje zielige vertoning. De eerste aankondiging met Jan Dijkgraaf en die andere man gekleed in zeer-intellectueel-maar-oh-toch-zo-gewoon-van-de-straat-oranje-hoodie maakten ook zo’n gekunstelde indruk. Geenpeil “politici” zijn ontzettend zichzelf maar op politiek niveau hebben ze geen eigen mening. Wie volgt het nog? Geenpeil is opgericht om de PVV te verzwakken. Door self-kickers. Dat “politiek voor het volk gezeur” klinkt fantastisch maar is het niet. Zwitserland wordt als voorbeeld gegeven maar daar werkt eea wel wat anders. Geenpeil wordt een afgang. Samen met Ahmed.

 2. Dominic,
  Hier nog een leuke video voor “complotdenkers”
  Die Barbara Spectre kan echter niet worden ontkend. Zulke mensen bestaan inderdaad. Als dit soort mensen invloed hebben, is dat natuurlijk catastrofaal.
  https://www.youtube.com/watch?v=ROGnoNJc6Nw

  • Koos, Barbara Spectre is een hele enge vrouw.Ze is Amerikaans van Joodse komaf en verteld dat Europeanen moeten leren multicultureel te zijn.
   Ze beweegt zich tegenwoordig voort vanuit Stockholm en infecteert het mooie zweden met haar achtelijke voorstelen!

 3. Frankrijk, een honderd jaar geleden. Soldaten van rond de twintig jaar zagen het niet meer zitten. Dat had de naam van vaderland verdedigen. Hun leiding besloot tot hard optreden. Als voorbeeld werden tientallen gefusilleerd wat positief uitwerkte. De nieuwe lichting liep letterlijk over de lijken van vorige lichtingen daarna, in valse hoop, ook hun dood tegemoet. Een proces wat soms uren duurde. Hun gekrijs word nog altijd in stilte herdacht. Je ben jong en wil wat gebeurde ook in 1945. Toen werd de fout NSB [ SS ] jeugdigen opgesloten om heropgevoed te worden. Hun vrijlating ging gepaard met op de boot naar Indonesië. Om te vechten voor koninklijk bezit. Zij verloren. Deze jonge mensen hadden geen kans tegen hun autoriteiten. Vandaag is die autoriteit zichtbaar op een Amsterdamse boot. Zij staan, letterlijk en trots, met hun broek op enkels. Wachtend op hun beloning.

 4. Tim Pietersen

  5 januari 2017 op 12:08

  de combinatie van noordzeekorea tv and marxistische pc media en politiek zorgt ervoor dat de islam ongehinderd haar misdaden kan plegen hier.

  DE neprechters en het OM proberen zelfs kritiek hierop te criminaliseren terwijl ze niets doen aan de misdaden/misdadigers zelf.

  maak gebruik van je stemrecht 15 maart en geef de politiek haar laatste kans.

 5. Gelovigen van het beste soort. Respect is hun beloning. In Israël, tijdje geleden, werd het gelovig mode om de ongewapende met messen aan te vallen. Het antwoord was oog om oog. Wat resulteerde in het neerschieten van een gelovige held. Wat hij niet had verwacht. Op de grond bewoog hij zijn ooglid. En kreeg gelijk een kogel door zijn kop. Dat werd verfilmd. Een rechtsspraak, afgekeken van Nederland, sprak het schuldig aan moord uit van de soldaat die schoot. En hij werd op slag een nationale held. Die messensteek mensen slachterij stopte direct na de gepubliceerde verfilming. Goed voorbeeld doet volgen. Auto in de fik, kogel door je kop. Probleem, zeker weten, is direct opgelost.

 6. speibalen= spierballen. Sorry.

 7. Alle Allochtonen Nederlanders die de Religie van de Haat aanhangen zijn slapende cellen. De incidenten die nu plaatsvinden, terrorisme incluis, is als verkenning bedoeld. Om te zien hoe de vijand daarop reageert. Politie, hulpdiensten, justitie. Dat terwijl het leger (NATO) vooral speiballen aan het tonen is aan de europese Oostgrens.
  Als de hel echt uitbreekt dan zullen ze alle in aktie komen.
  Dan is het voor de autochtonen bevolking: ieder voor zich.

  • @observer59. U ziet het goed. Er is zelfs een mooie Engelse militaire term voor; “Testing the enemy’s resolve.” En dat is precies wat u hierboven omschrijft. “We verkrachten hun vrouwen, mishandelen hun vrouwen en beroven ze.” Dan kijken ze wat de reactie is. Niets? Goed, dan gaan ze de volgende keer naar het volgende level. En hier zit men nog steeds gewoon met open ogen te slapen. Men wil “verbinden”, “samen tot een oplossing komen”. Wanneer dringt het eens tot die botte koppen door dat deze lieden dat helemaal niet willen! Ze kijken op ons neer met hun onhebbelijke “Herrenras” mentaliteit. Er wordt actief opgeroepen in moskeeën tot segregatie en geweld naar de inheemse Nederlander toe. Het is ronduit bespottelijk en ergerlijk dat het zo ver heeft moeten komen.

 8. Die rellen nu is nog klein bier wat ons te wachten staat, over vele tientallen jaren zal het beleid van Angela M doorwerken door een verdeelde samenleving:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/socioloog-ruud-koopmans-schokt-linkse-goedmensen-50-miljoen-moslims-zijn-bereid-om-geweld-te-gebruiken/

  Het is waar dat de meeste Moslims gewoon hun ding doen, maar eenmaal voor de keuze gesteld zullen ze kiezen voor een sharia staat, en demografisch komt dat punt steeds dichter bij, knipmes Rutte zal dat niet verijdelen.

 9. Voor allen die reageren en vooral voor Joost,het klopt dat allochtonen veel achter het geweld zitten en veel problemen veroorzaken maar waarom zou de Media hen dekken!?
  Waarom zou de Media dit probleem ontkennen!?
  De Media is helemaal niet links zoals velen beweren…..links en rechts zijn immers achterhaalde begrippen!
  Je zou wel kunnen stellen dat de Media voornamelijk Joods zijn alhoewel die stelling mischien wel weer als Anti-Semitisch gezien zou worden.
  Maar het is een feit dat redacteuren vaak Joods zijn!
  Nu is de vraag waarom zouden Joodse redacteuren tegen slechte publicatie van Moslims zijn…de meeste Joden hebben het net zo min op met Moslims als Moslims met Joden,toch.
  Waarschijnlijk is er meer aan de hand,rara wat is dat toch!? Later op de dag geef ik het antwoord,eerst wil ik kijken hoe de mensen gaan reageren!

  • Ga die Jood discussie maar aan met Martien Pennings.
   De media worden gedreven door de flappentap, dat is alles wat ik tegen jou te zeggen heb.

   • Onzin,geld speelt geen enkele rol,sterke samelevingen ontwrichten is meer hun ding!

  • De MSM heeft zichzelf na WO2 een believe system aangemeten, daarvan willen ze niet afwijken, al beginnen er nu wel scheurtjes in te komen.
   Dat BS is gebaseerd op stellingen dat alle culturen gelijkwaardig zijn, dat democratie altijd beter is dan dictatuur en dat je geen kritiek mag hebben op minderheden, tenzij ze uit de bible belt komen. Armoe wordt ook nooit veroorzaakt door de mensen die er wonen, maar voor een groot deel is dat onze schuld.

   Dat is zo in het kort het believe system van de MSM.

  • @dominic
   “Je zou wel kunnen stellen dat de Media voornamelijk Joods”
   .
   En alle joden die ik vanuit de media ken zijn links, dus….
   .
   Maar goed, wel een interessant punt. Waarom zijn zoveel vooraanstaande joden voorstander van de massale instroom van moslims in Europa terwijl het antisemitisme in Europa groeit dankzij de massale instroom van moslims? Ik denk dat je om te beginnen bij joden ook onderscheid moet maken tussen “gewone” joden zoals bijvoorbeeld het oude joodse echtpaar uit a’dam die in hun eigen huis beroofd en mishandeld werden door moslims vanwege het joods zijn en joden die tot de rijkste der aarde behoren.
   .
   Heb een jood een keer horen zeggen; ‘waar zijn nu de oude Egyptenaren, waar zijn nu de Romeinen, etc..? Nee, die zijn er niet meer, maar WIJ zijn er nog!!’, met een big smile op z’n smoel. Misschien hebben ze nog een appeltje te schillen met het oorspronkelijke Europese- / Germaanse volk in afwachting van hun messias?

   • Inderdaad @Dick, ik heb natuurlijk ook niet alle wijsheid in pacht maar opvallend is wel dat invloedrijke joden zo graag de moslims hier toe willen laten maar absoluut niet willen dat Israel zijn grenzen opent voor vluchtelingen.
    Ik denk werkelijk dat ze Europa willen ontwrichten en daarnaast een multicultuur Europa willen hebben omdat ze zo een verdeel en heers beleid kunnen voeren.

 10. Er is dus bonje in wijken waar de economische en sociaal zwakkeren oververtegenwoordigd zijn, waar de sociale samenhang lang geleden stierf. Dat vooral ook allochtonen in die klasse en die plaatsen massaal terecht gekomen zijn is het gevolg dan de idiote immigratiepolitiek. En dus kom je ze daar vaak tegen met de andere autochtone losers. Maar dat wisten we al, Joost.

  En trouwens, Amsterdam + Rotterdam + Den Haag, dat is wel een zeer grote vliegenmepper. Het was daar al raak met Oud en Nieuw lang, lang geleden.

  In het christelijke stadje waar ik opgroeide in de jaren ’70 en ’80 kwam de ME er regelmatig aan de pas, branden, winkelruiten, relletjes. En dat was 99% blanke, Nederlandse jeugd hoor gebroed uit vele generaties Kerk. Niemand durfde over straat meer maar ik er graag naar met de politieradio: spektakel!

  Dat is allemaal voorbij sinds men het slimmer organiseert. En vooral iets heeft bedacht om met die jongeren te doen ipv laten rondhangen. Werkt al…

  • …vele jaren prima. Maar dat was een stadje met de financiële middelen, en zonder achterstandsbuurten.

   Punt is: laten we niet net doen of geweld rond Oud en Nieuw er nooit was. De schaal is groter, het geweld grover maar dat is over de hele laag van de bevolking. Alleen statistisch gezien komt je vaak bij dezelfde etnische richtingen uit.

   Het onderliggende probleem is de kapotte sociale verbinding. Dat spoor moet je terugvinden in de tijd. Alle sociale ellende komt daaruit voort: het onvermogen veranderingen en andere culturen te absorberen. Dat ze hier komen is echt niet het “probleem”. Dat we overrompeld worden: dat weer wel. Twee verschillende zaken.

   • @DirkM. Dat een zeer klein percentage autochtone Hollanders zich misdragen is geen nieuws en is al erg genoeg. Dat hoeft echt niet aangevuld te worden met moslim tuig wat hier niets te zoeken heeft. Dit is NIET hun land. Ze bewijzen het zelf. Keer op keer. Ze haten ons en onze samenleving. Open je ogen domme Dirk!
    Oprotten met dat tuig!

   • Ga jij snel naar een Arabisch land, dan heb je wat om te absorberen minkukel met je asociaal gelul.

   • DirkM,
    “het onvermogen veranderingen en andere culturen te absorberen”
    Precies. Waarom wordt die verandering dan toch doorgedrukt? Tegen beter weten in kennelijk. Dat is dus destructief bezig zijn. Iets doen waarvan je weet dat het tot ellende leidt.
    En stel dat we het wel zouden kunnen, dat “absorberen van andere culturen”. Wat is daar nu eigenlijk het voordeel van? Exotisch eten?

    • “veranderingen en andere culturen te absorberen”
     .
     Dat is absoluut een foute benadering en daarmee begint dus de ellende: andere culturen komen hier vrijwillig naartoe voor een beter leven!! M.a.w. de vraag moet zijn hoe gaan we ervoor zorgen dat onze cultuur behouden blijft en we niet degenereren tot culturen die naar hier gevlucht zijn omdat onze cultuur blijkbaar leefbaarder is. Dat is dus het bizarre, mensen van over de hele wereld komen naar hier omdat het hier beter toeven is maar degenen die deze/onze cultuur willen behouden zijn volgens goedmensen fascisten? Dat is omgekeerde wereld, als je zo begaan ben met ‘vluchtelingen’ dan moet je er juist alles aan doen om onze cultuur te behouden want daarvoor zijn ze toch naar hier gevlucht!! Maar nee, volgens types als @DrikM ben je dan een fascist, waarmee hij feitelijk zegt dat vluchtelingen verlangen naar fascisme en dus fascisten zijn.
     .
     Ben benieuwd hoe deze periode de geschiedenisboeken ingaat.

     • Het aanpassen van onze cultuur uit “respect en fatsoen” voor naar hier gevluchte culturen is net zo achterlijk en vreemd als het volgende:
      .
      Je rijdt in een dikke BMW en je buurman rijdt in een oude Lada. Omdat je altijd met respect en begrip met de buurman bent omgegaan trekt de buurman op een dag de stoute schoenen aan en vraagt of hij van je dikke BMW gebruik mag maken zodat hij ook kan genieten van de luxe en kwaliteit waar hij altijd van gedroomd heeft.
      ,
      Zo tolerant en fatsoenlijk als je bent gun je je buurman het allerbeste en stemt dan ook zonder enige twijfel in met zijn verzoek. Echter…. voordat je de buurman gebruik laat maken van je dikke BMW verander je de dikke BMW uit fatsoen en diep respect in een oude Lada want je bent natuurlijk geen fascist en wilt niemand kwetsen.
      .
      Dat is dus de goedmens-logica.

  • @DirkM
   Vergeet u dan vooral niet te vertellen hoe het er in die kerkdorpen echt aan toeging als er na een avond stappen een kroegruzie ontstond. Zat hermandad lekker op de motorkap te wachten tot de bezopen boeren afdropen en daarna was het hup de kar in that was it.
   Hulpdiensten belemmeren? Man get lost!

  • @DirkM
   “is het gevolg dan de idiote immigratiepolitiek”
   .
   Ah, @DirkM is plots een rechts extremistische racistische fascistische intolerante xenofoob geworden, das raar.
   .
   Óf @DirkM is schizofreen, óf verschillende mensen reageren onder de nick @DirkM.
   .
   Hahaha…. jongejonge.. ze worden gekker en gekker, ze weten van rottigheid niet meer waar ze het zoeken moeten. Maar ik ben iig al geruime tijd helemaal klaar met dat soort types, ik zal nog niet over ze heen piesen als ze in de fik staan.

 11. Ik heb er zelf ook een parasitair stukkie aan gewijd, refererend aan Joost en met een klein kritiekje op ‘m: http://bit.ly/2iAXam3

 12. Het ontbreekt aan weerbaarheid. Nederland laat dit gevaar te makkelijk begaan. Sporadisch beginnen nu berichten in de media te verschijnen van een enkele journalist of wetenschapper of anonieme politie agent die de moed opbrengt het probleem te benoemen. Pluim voor Joost natuurlijk. Maar deze mensen ondervinden veel weerstand. Op hun werk, binnen hun sociale kring. Kunnen hun baan verliezen, worden uitgestoten. Waarom is de wil tot het lezen en begrijpen van een andere mening of een onderzoek op feiten gebaseerd, geheel afwezig. Een afwijkende mening wordt niet geaccepteerd. Punt uit. Bizar en heel gevaarlijk. Waarom is een echte discussie onmogelijk? Omdat het Marokkaanse ras zielig is? Flikker toch op! Zo. Met mij kun je dus ook niet meer discussiëren. D’r uit met dat tuig.

 13. Alleen een idioot weet niet hoe het zit en alleen een Gutmensch ontkent dit om politiek correcte redenen. De rest weet donders goed wie ( in grote meerderheid ) auto’s in de fik steekt en hulpverleners belaagt. De politiek correcte DICTATUUR die in NL heerst, wenst de feiten en waarheid niet serieus te nemen.
  En dan die enorme angst bij buurtbewoners: ze weten het precies, maar staan te trillen op hun benen van angst. Angst voor het gore tuig dat door de regentenkliek met handschoentjes wordt aangepakt. De veroorzaker van al deze rotzooi: het tuig natuurlijk, maar vooral ook die gore slappe regentenkliek. ( alles minus PVV ).

  • Precies. Helaas zijn er ook weer dwaas-linkse types die zeggen dat die relschoppers “Nederlanders” zijn (allochtonen met een Nederlands paspoort) en die zo impliceren dat er “dus” niks aan de hand is. Dat is een enorme denkfout. Dat die relschoppers een Nederlands paspoort hebben, is niet relevant. Zij schoppen de rotzooi NIET in hun hoedanigheid als Nederlander, maar veelal juist als Nederland-hater, met een WEL relevant buitenlands paspoort of dito achtergrond. Het is even dwaas als islamterroristen met een Duits paspoort als “Duitser” te bestempelen en daarmee te doen alsof er niks alarmerends aan de hand is. Alsof ze dat doen in hun rol als Duitser. En alsof iedere Duitser, dus ook een blanke bierdrinker uit Beieren, zulke aanslagen zou kunnen en willen plegen. Maar moslimterroristen plegen die aanslagen in hun hoedanigheid als moslim. Zie hun “Allah” geroep. DAT is het relevante feit. Een Westers paspoort is daar bijzaak. Weg dus met die domme, policor verdoezeling.

  • Interessante beschouwing:
   Waarom mensen vreemde dingen geloven en 8 manieren om ze op andere gedachten te brengen
   .
   https://kloptdatwel.nl/2013/06/06/waarom-mensen-vreemde-dingen-geloven-en-8-manieren-om-ze-op-andere-gedachten-te-brengen/

 14. En eens te meer blijkt dat er ook totaal geen leiderschap is, in dit land. Waar is Mark Rutte, op zulke momenten? Helemaal nergens.
  Ja. We zullen straks misschien wat ferme woorden horen, op de wekelijkse persconferentie. En de pers schrijft het braaf op. Zo hobbelen we verder.
  De politie blijft ondertussen spartelen, de mensen houden de rolluiken dicht. Geen woorden, maar daden.
  Wanneer Rutte wel in actie komt: als het te laat is. Dan heeft hij de oplossing, bekokstoofd met zijn Brusselse vrienden: een Europees Leger.
  Geheel volgens planning.

 15. Muisstil blijft het bij de linkse goegemeente, als zulke ontsporingen plaatsvinden. Het wordt misschien plichtmatig even genoemd (zonder te benoemen), maar er is zeker geen verontwaardiging of ophef. De twitter-accounts van Dolf Jansen of Claudia de Breij; je zult hier niks over terugvinden. Wél als Geert Wilders een plaatje van Merkel twittert. Dat is uiteraard buitenproportioneel.
  En stel je voor dat Nederlanders besluiten om iets terug te doen. Dán moet je ze eens horen! Vól op het orgel.
  “De rechtsstaat!”
  “Extreem-rechts!”
  “Racisme!”

  Tot die tijd: muisstil.

 16. Doorbreek de censuur in de gelijkgeschakelde media!!!

 17. De meeste politici en hun aanhang in de academische wereld, subsidiecircuit en NPO, laten de jihad gebeuren. Niemand van hen durft het hardop te benoemen en ertegen op te treden, bang voor de eigen loopbaan. Bang voor chantage (“racist!”) vanuit de eigen policor kring. Stiekem vinden velen van hen het ook allemaal best. Oikofobie. En Nederlanders stemmen er toch wel massaal op, betalen er belasting voor en duiken weer met de kop in de reisgids. Vroeger was het hier een gelovig volk, tegenwoordig een goedgelovig volk. Velen zijn bang voor verandering. Bang omwille van koophuis, auto, vakantie en pensioen. Dus dan maar “vertrouwd” blijven stemmen. Don’t rock the boat. Een chantabel, afhankelijk, onderdanig, onderworpen volk. De ultieme droom van elke dictator en technocraat. Onheilspellend.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑