Wat? De socialisten vinden ineens dingen over immigratie!

 

Je gelooft je ogen niet. Vanmiddag liet een woordvoerder van Labour weten dat ze de immigratie in Groot Brittannië willen verminderen. Wat? Echt waar? Stop de persen. Toen Labour nog iets te beslissen had, zetten ze de grenzen met opzet wagenwijd open om Groot Brittannië te vernietigen, zo werd achteraf toegegeven.

Dus ja, een opmerkelijke uitspraak.

Nog verder ging zijn socialistische broeder in Duitsland. Die riep –hou u vast-  op tot een cultuurstrijd met het islamisme!

Laat dat even bezinken. Volgens de socialisten bestaat er toch niet zoiets als een cultuurstrijd, of een discussie over waarden en normen? Er kan hoogstens sprake zijn van een armoedeprobleem en dus van een herverdeling van de armoede.  Al een jaar of vijftig was dat het enige geluid wat uit die kringen kwam.

En kijk. De PvdA. In Nederland juicht de Volkskrant omdat Asscher de arbeidsmigratie heeft aangestipt.

Aangestipt. Jawel. Het is natuurlijk niks. Het gaat ook niet gepaard met enige maatregel. Het is alleen maar iets waarop de socialisten binnen EU verband over zouden moeten spreken, zegt Asscher. Maar dat hij het zegt! De woorden ‘arbeidsmigratie’ en ‘probleem’ in één zin! Wat is er toch met die socialisten aan de hand?

Nu, als je wilt weten wat er met de socialisten aan de hand is, hoef je alleen maar te kijken naar de peilingen en naar de kiesresultaten. De socialisten zijn verpletterd door de patriottische beweging in de EU. Ze zijn niet bestaand geworden.

Het is dus van geen enkele betekenis meer wat ze roepen.

Maar dat ze het roepen is op zich wel komisch.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

32 Reacties

 1. Ja dat wel maar alleen tegen immigratie van EU burgers, dus niet tegen migratie van mensen uit de z.g Gemenebest landen . Overigens ben ik van mening dat mensen uit Afrikaanse en/of islamitische cultuur niet passen in de Europese cultuur.

 2. Tony Blair wou “de neuzen van rechts in diversiteit drukken”.
  Ik zou graag links zoveel mogelijk met de neuzen in de bagger drukken die ze zelf hebben veroorzaakt. Het is zaak om destructief links vanaf nu rucksichtslos te demoniseren en uit te sluiten.

 3. Ah, Asscher laat dan toch z’n ware racistische fascistische intolerante xenofobe gezicht zien, althans volgens zijn deug- & goedmens redenaties.

 4. Veel, zo niet alle immigranten, komen uit landen die ooit koloniaal bezit werden genoemd. Tot 1918 iets waar elke Europeaan trots, of ape jaloers op was. Vierhonderd jaar lang domineerde Europa de totale wereld. Hun machtigste wapens waren, schepen, bemanning, kanonnen, en als laatste huidskleur. Het laatste fungeerde als een soort paspoort. Wit kon gaan en staan naar keuze, de rest ook, maar had toestemming nodig. Mooi en schitterende tijden van Hollands glorie. Het eiland U.K was zo groot dat de zon nooit onderging. Dat allemaal kwam jammerlijk tot een einde. Vandaag zeurt Europa over immigranten die ongevraagd de boel over komen nemen. Oud verhaal in een nieuwe jas.

  • @Bas
   Dus de autochtone bewoners van de voormalige kolonies die zich verzette tegen de blanke Europeaan waren racistische fascistische intolerante xenofoben?!
   .
   Zeg dan gewoon onomwonden dat het wraak is en dat wij – dus ook jij en iedereen die je liefhebt- het verdienen ons als makke schapen naar de slachtbank te laten leiden vanwege onze erfschuld. Dus ook jouw geliefden moeten niet mekkeren als ze ritueel geslacht en geofferd worden, want dat hebben ze verdiend wegens de daden van de blanke elite eeuwen geleden.
   .
   Nou, dit geeft toch wel wat bewustwording en vooral de broodnodige vrede en berusting wanneer m’n nek op het hakblok ligt.
   .
   ‘ze zeggen dat ik het verdien’.

 5. Het is komisch, triest en stinkend irritant tegelijk. Die linkse schoften hebben onherstelbare schade berokkend door hun, op valse sentimenten berustende, korte termijn denken.
  Het misplaatste respect dat zo’n beroepsleugenaar als Asscher krijgt toebedeeld door de bevriende media is misschien nog wel het meest irritant. Dat soort duivels behoren met pek en veren weggejaagd te worden.

  • Het probleem is niet zozeer LINKS zoals zo vaak beweerd wordt maar de rechtse partijen hebben hiervoor gezorgd!
   Het probleem is dat de echte linkse partij zoals de SP al jaren niets van zich laat horen. En wat de PVDA betreft dat is geen linkse partij!

   • Ik denk dat het grootste probleemin Nederland de uit de hand gelopen massa immigratie is, het zijn de linkse zieligheids sentimenten die dit mogelijk maakten. Dat rechtse partijen daar vrolijk aan hebben meegedaan daar heb je zeker gelijk in.
    .
    De dingen in het aardse zijn niet absoluut, de PvdA heeft ook rechtse ideeën, maar door de bank genomen is het toch echt een linkse partij, goedkoop sentiment rules.
    .
    Mannetjes als Asscher, Dijsselbloem, Timmermans en noem maar op, zijn slim genoeg om door dat valse sentiment heen te kijken, maar ze gebruiken het graag om carrière te maken. Daar zijn ze goed in, dat ze Nederland daarmee kapot maken zitten ze niet mee, dan keren ze de werkelijkheid net zo makkelijk weer om, en scoren ze opnieuw. Dat is de ware plaag.

 6. Edmond V.O. Katusz

  12 januari 2017 op 02:23

  Nog een paar relevante links betreffende dhr. Asscher. Doe er uw voordeel mee.
  .
  “Arbeidsmigratie in Europa leidt tot valse concurrentie”
  http://www.volkskrant.nl/opinie/arbeidsmigratie-in-europa-leidt-tot-valse-concurrentie~a4445961/
  .
  “Asscher roept sociaal-democraten op tot beteugelen arbeidsmigratie”
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/asscher-roept-sociaal-democraten-op-tot-beteugelen-arbeidsmigratie~a4446041/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=free
  .
  “Loze Belofte Alarm! Lodewijk Asscher liegt over arbeidsmigratie EU”
  https://geenpeil.nl/lodewijk-asscher-liegt/
  .
  Alles om het imploderen van de EU maar tegen te gaan, is de aap die uiteindelijk uit de mouw komt.
  .
  Echter er zullen steeds meer gut-deugende mensen, m.n. BN-ers, zijn die langzaam hun standpunt zullen herzien. Om twee redenen, want de BN-status kan in gevaar komen en dat raakt de portemonnaie … of men raakt toch wel langzamerhand overtuigd van het eigen…

 7. GeenStijl had eergisteren als een topic waarin het schijnheilige schrijfsel van Asscher venijnig fileerde.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/01/ohjee_asscher_doet_valse_verki.html#comments

 8. Wat vang je aan met een middenklasse die enkel consumeert ? In een gezonde maatschappij zal de middenklasse bijdragen. Dat is niet langer zo. Zij leeft van een virtuele diensten economie, en vaak van gemaakte aard. Zij leeft op bij natuurrampen en oorlogen, omdat hierbij het subsidie infuus maximaal wordt opengezet door haar acolieten uit het landelijk bestuur. Elke ellende thuis of in Syrië en Haïti is een welgekomen excuus om deze ontmande middenklasse in haar bestaan te voorzien. Hun ideologie waarmee aan hun bestaan zin wordt gegeven, nemen zij in een slappe versie over van het ondertussen geïmplodeerde socialisme. Zij spreken links , maar vullen de portemonnee rechts. Zolang dit mechanisme zijn gang gaat, kan er weinig veranderen , want zonder een middenklasse motor met trekkracht kan je niet voorruit. Onze middenklasse heeft nu de kar voor het paard gespannen, wat eventjes lekker eten is voor het paard zolang er hooi op de kar is.

 9. “Geen enkele betekenis” — misschien niet Joost. Het is niet zo ongebruikelijk dat zaken als ze mainstream dreigen te worden plots door vele andere partijen meegenomen gaan worden. En de kiezer hoeft echt niet te blijven bij de “eerste” die iets hard riep uit loyaliteit. Veel mensen zullen kijken tijdens een verkiezing hoe zinnig een partij het probleem beschrijft en wat ze denken aan oplossingen te hebben. En dat is ook het probleem, dat de problemen diep zitten en niet met een paar maatregeltjes of “harde” woorden te bezweren zijn. Niet echt. Echte oplossingen zullen Europa opnieuw moeten definiëren, de relatie met de VS en de organisatie van de NAVO moeten herzien en heel anders naar de wereld moeten leren kijken. Uit de PVV zie ik dat allemaal niet komen momenteel. Die kijkt vooral terug.

 10. @DirkM..Echte oplossingen……Uit de PVV zie ik dat allemaal niet komen momenteel. Die kijkt vooral terug.
  —–
  De PVV kijkt tenminste!!! wat van alle andere partijen en in het bijzonder de PVDA niet gezegd kan worden gezien ze allen de kop al 40 jaar in het zand gestoken hebben.
  Vooral Arabisch zand.
  Daarnaast is terugkijken hoe het allemaal zo gekomen is voor niemand een slechte gewoonte. Daar leer je van namelijk. Behoud van het goede in plaats van kapot maken leer je ook uit het verleden. Velen hebben gewaarschuwd, maar werden als doemdenkers weggehoond of erger. Vermoord of kalt gesteld.
  Tijden veranderen.
  De gigantische blunders kunnen niet langer onder het tapijt geveegd worden. Tijd om het westen een positieve impuls te geven. Dit jaar!!

 11. ‘En de kiezer hoeft echt niet te blijven bij de “eerste” die iets hard riep uit loyaliteit.’

  Misschien niet, maar je moet wel een masochist zijn om te stemmen op een partij die het verraden van haar achterban tot haar corebusiness heeft gemaakt. Op naar de nul zetels voor de partij van de afbraak.

 12. Volgens DirkM kijkt de PVV vooral terug.
  DirkM, politieke opvattingen vertonen een golfbeweging. Het gaat op en neer. Dus “terug” kan net zo goed “naar de toekomst” zijn.

 13. Duidelijk gevalletje van angst:
  “Geen pluche Geen baantjesmachine”

  Ratten zijn pas leuk als ze gedomesticeerd zijn 🙂

  • Ik ben meer van ongedierte bestrijden – de plaag is nog niet groot genoeg, verdelgen ..het woord alleen al, typt lekker.

 14. Het kan niet vaak genoeg herhaald worden: multi-culti is het probleem niet. Tal van culturen weten in vrede in Nederland te wonen. En van mij mag dat.
  Het probleem is dus ISLAM. Want islam gelooft niet in multi-culti.
  Islam is mono-culti! En gebruikt geweld om zulke wensen tot stand te brengen. Alleen met grof geweld tegen weerloze mensen kan die islam overal stand houden. We zien het overal. Islam is neo-nazi.
  Alleen daarom hoort deze islamitische staatsvorm NIET in de democratische rechtsstaat. En dat zeggen ze zelf: ISLAM IS ANTI-DEMOCRATISCH; ik verzin dat niet!
  Islam is het probleem, NIET multi-culti.

  • Geheel mee eens.
   Moslims hebben niets in het westen te zoeken waar moderne, veelal democratische waarden nageleefd worden. Waar de mensen zich ontwikkeld hebben tot mondige, hard werkende, zich (over het algemeen) aan de wet houdende burgers. Waar elke religie vrij is maar onderschikt blijft aan de rechtsstaat. Waar iedereen een vrije, kritische mening mag uiten om daarna niet bang te hoeven zijn vermoord te worden. Deze verworvenheden worden verworpen door Islam aanhangers. Dus weg er mee. Terug naar je Islamitisch land waar je nog honderden jaren nodig hebt om tot onze ontwikkeling te komen.

 15. Je hebt een punt maar te veel multi-culti is net zo goed een probleem. Te veel diversiteit in ons land en te veel mensen met een buitenlandse achtergrond zorgen voor meer en meer verwatering en uiteindelijk vernietiging van de Nederlandse cultuur. Linkse policors vinden dat geweldig want ze haten onze cultuur. Links komt op voor alle culturen behalve de onze.

 16. Het gaat er niet om dat multicult (excl islam) geen probleem is, het gaat erom of het iets nuttigs oplevert. Volgens mij levert het niets nuttigs op. Ook de exotische keuken is nauwelijks als nuttig te beschouwen.
  Het belangrijkste effect van de migratie is een sterk toenemende bevolking in een veel te vol land. Ook Europa als geheel is voller dan noodzakelijk. Dat gaat ten koste van de natuur en de CO2-doelstellingen.

 17. arjen, ben het met jou eens dat islam het grootste probleem is en niet multi culti.
  dat gezegd hebbende zijn er tegenwoordig ook heel wat zeurnegers die over z-p en slavernij moeten zeuren.
  ook deze, momenteel groeiende groep, is net zo ontwrichtend voor nederland als de islam.

  • tevens ben ik van mening dat er een verborgen agenda uitgevoerd wordt in het gehele westen, en dat is het kalergi-plan.
   er wordt niet voor niets ieder jaar een karelprijs uitgereikt !
   en je mag raden wie als 1e die prijs kreeg in 1950.

 18. Asscher is de grootste engerd die er rondloopt,deze wolf in schaapskledij zou elke keer dat ie iets zegt ontmaskert moeten worden omdat de meeste mensen veel te snel vergeten!
  Van de week was er ook een woordenwisseling bij DWDD over de immigrantenplaag ,wat we zagen is dat Claudia de Breij ook zogenaamd haar mening heeft bijgesteld maar laat je niet voorliegen door deze sluwe vossen!
  Ze zien in dat dat gewone mensen een afwijkende mening hebben dan zij zelf en dus passen ze hun mening aan maar dat doen ze alleen maar omdat ze bang zijn dat ze hun macht verliezen,als ze na de verkiezingen gewonnen hebben dan gaan ze gewoon weer op oude voet verder,het is dan ook ons aller belang dat we deze parasieten niet nog eens 4 jaar door laten gaan!
  Deze maart moet er afgerekend worden en na deze afrekening zouden we eigenlijk deurwaarders op deze pissebedden moeten afsturen want ze hebben flink wat schulden openstaan bij het gewone volk!

 19. Wat je zegt. Zeker in Groot-Brittannië is het zo dat sociaaldemocraten de massa-immigratie & islamisering hebben gefaciliteerd. Tony Blair wou “de neuzen van rechts in diversiteit drukken” (“to rub their noses in diversity”). Hieruit spreekt een afkeer van het traditionele Groot-Brittannië, om het te vervangen met een multicultureel utopia. Zij zijn verantwoordelijk voor de huidige situatie en voor alles wat hieruit gaat voortvloeien.
  De uitspraken die ze nu doen: dat is natuurlijk niet meer geloofwaardig. Ze zien dat veel (ex-)Labour kiezers voor een Brexit hebben gestemd. In het Noorden vormt UKIP een grote bedreiging voor Labour.
  Maar wat een schade hebben ze aangericht.

  • Sint Nicolaas

   12 januari 2017 op 14:58

   Volledig mee eens beste Jos Arends. Sint komt regelmatig in Engeland ( Birmingham e.o. ) en daar is het straatbeeld schrikbarend veranderd de afgelopen 20 jaar. Hier is de massa-immigratie gierend uit de klauwen gelopen. In menige voorstad aldaar heeft de criminaliteit, de asocialiteit en de onveiligheid dergelijke vormen aangenomen dat men zijn eigen leven niet meer zeker is. Het overgrote deel van de ( veelal illegale ) achterlijke import leeft er van uitkeringen waar giga misbruik van wordt gemaakt. Sharia rechtbanken zijn er actief, autochtonen zie je nauwelijks meer.

   • Sint Nicolaas

    12 januari 2017 op 15:13

    Zie daar het resultaat van decennia lange ” kom maar binnen met je knecht” politiek. Het klootjesvolk dat daar keihard moet knokken om het hoofd boven water te houden wordt vierkant uitgelachen, bedreigd en gediscrimineerd in eigen land. Loop eens een van de vele “benefit offices” binnen. Je schrikt je wezenloos wat daar allemaal zit te wachten. ” spot the white” Het zit vol met kopvodden, wandelende slaapzakken, baardapen en weet ik wat voor(illegale ) geimporteerde ellende. En reken maar dat ze weg weten naar de gevulde uitkeringspotten. Loop eens een ziekenhuis binnen of dokterspraktijk. Zelfde beeld. ” spot the white” Het systeem kraakt in zijn voegen dankzij het beslag dat die lui er op leggen. Het is een broeinest van extremisme. NL volgt, slechts een kwestie van tijd.

    • Sint Nicolaas

     12 januari 2017 op 15:25

     Voor alle duidelijkheid ; Sint spreekt uit ervaring hier. Er wordt nogal eens getracht dit te relativeren of te bagataliseren. NOT ! Het is de keiharde, trieste waarheid en alles dankzij die eigen land en cultuur afwijzende politieke elite in het VK. Ook in NL is dit al decennia lang gaande, het te grabbel gooien van eigen land en identiteit. Hoezee voor de Muzelman, eigen volk kan de tering krijgen, wordt niet naar geluisterd en wordt alles door de strot gedrukt ZONDER te vragen ( €uro, Schengen, “asiel”zoekers etc etc ) Wat meneer Asscher nu nog “vind” interesseert Sint geen ene reet meer. Ze hebben het te ver laten komen, net als de VVD en andere landverradende elitairen. Weg er mee ! Afstraffen in maart. Geen genade met die lui.