VN roept nu: apocalyptische omvolking Europa moet versnellen!

Door Joost Niemöller

De directeur generaal van de VN organisatie voor migratie stelt dat de migratie vanuit Afrika naar Europa opgevoerd moet worden. Hij richt zich met deze boodschap tot het World Economic Forum in Davos. Een in het geheim opererende eliteclub waar ook de voltallige top van het Nederlandse kabinet aanwezig is (plus Rutte) en ook Maxima.

Deze directeur-generaal heet William Lacy Swing. Maar vergeet zijn naam, hij is gewoon een functionaris. Hij is de baas van de migratietak van de VN, The International Organization for Migration (IOM), een zogeheten inter-gouvermentele organisatie. Dat wil zeggen een niet-democratische eliteclub die zich niet hoeft te verantwoorden bij de bevolkingen. De standpunten van het IOM komen dan ook voort uit die wereldelite, die er zo haar geheel eigen logica op na houdt.

Het standpunt werd gepubliceerd in de Engelse linkse elitekrant The Guardian, een soort NRC.

Er wordt een gluiperige argumentatie in gevoerd, die moet leiden tot de versnelde omvolking van Europa: Minder Europeanen, meer Afrikanen. Met andere woorden: Europa moet veranderen in Afrika. Een toestand van aanhoudende, primitieve, gewelddadige chaos.

Die redenaties gaan altijd volgens hetzelfde patroon, daarom is het goed er eens naar te kijken.

Allereerst stelt de VN baas fatalistisch vast dat er nu eenmaal niets aan te doen is: de migratie naar Europa is een gegeven. Want er worden nu eenmaal minder Europeanen geboren. Het onderwerp ‘bevolkingspolitiek’ is dus kennelijk al zozeer een taboe, dat het buiten het debat is geplaatst. Vervolgens wordt gesteld dat er als gevolg van de vergrijzing minder arbeidskrachten zullen zijn. Het feit dat Europa steeds meer een kenniseconomie is geworden en dat er door automatisering ook steeds minder werkkrachten nodig zijn, wordt volledig door hem genegeerd. Het feit dat ‘minder mensen in Europa’ misschien ook helemaal niet zo slecht is (kijk eens naar de overbevolking in en rondom Nederland) negeert hij ook. Logisch. Komt niet uit in zijn manipulatieve plaatje:

Mass migration to Europe isn’t going to end – not for decades. Economists forecast that with Europe’s birth rate falling and its native-born population rapidly ageing, the continent’s available labour force is contracting. In fact, Europe faces a worker shortage measured in the millions until at least 2050.

Vervolgens stelt de, als het hem uitkomt graag fatalistische, VN baas vast dat de bevolking in Afrika nu eenmaal verdubbelt. Dus ja; je hebt een bevolkingsexplosie in Afrika en een bevolkingsimplosie in Europa, ziedaar, twee communicerende vaten, niks meer aan te doen toch? De zwarte Afrikanen stromen in, de blanke Europeanen verdwijnen. Dit proces wordt als onvermijdelijk voorgesteld, de desastreuze gevolgen ervan voor de Europese beschaving worden genegeerd. Jammer dan, zegt de VN:

And with Africa’s population expected to double during that same period (and African economies unlikely to create jobs fast enough to absorb the emerging talent), there is simply no way two opposites – ageing Europe and youthful Africa – won’t attract.

Maar ergens voelen ze bij de VN ook wel aan dat er een addertje onder het gras zit. Want de Europese volkeren lijken dit massaal niet te willen. Daar moet dus een  gruwelijk lulverhaaltje aan geplakt worden.

Weet je wat we doen? We maken de illegale migratie legaal! 

We can start by abetting regular migration.

En waar de VN tot nu ieder politiek ingrijpen negeerde, komen ze hier met een hele reeks maatregelen om de migratie te bevorderen: sneller visas uitdelen, kennismigratie bevorderen om zo de toch al catastrofale staat van het Afrikaanse continent nog verder te ondermijnen en daarmee de migratie nog verder aan te wakkeren. Het is een plan van apocalyptische proporties:

We can assist those fleeing conflict with temporary protective status that offers asylum-seekers safety, but not permanently. We can accept young workers with short-term employment visas, while at the same time offer higher-skilled migrants student visas, which pay long-term dividends to issuers both by filling current labour gaps while generating higher incomes for migrant families for years to come.

Vanuit het niets komt de VN baas dan ineens met een stelling: door meer legale migratie loopt de illegale immigratie terug!

The more regular migrants can earn, the more irregular migrants can stay at home.

Dat is natuurlijk  leugenachtige kletskoek van iemand die dat zelf ook allang weet. Als iets migratie aanwakkert, dan is het juist eerdere migratie. Dat zijn de zogeheten netwerkeffecten die jaar in jaar uit door de wetenschap zijn vast gesteld. We zagen het in Nederland ook: Eerst heeft de bestuurselite de gastarbeiders, tegen de wil van de bevolking in, hierheen gehaald, vervolgens kwam de ‘gezinshereniging’ in Nederland, daarna kwamen de illegale stromen.

Het legaliseren van de illegale migratie zal het migratieproces dus versnellen. En dat is precies de bedoeling. In een tweestappenplan: 1. Door een fatalistische voorstelling van zaken de migratie laten gebeuren. 2. door het legaliseren de migratie vergroten.

O, wacht, die VN waanzin wordt nog ‘onderbouwd’ ook. Met historische vergelijkingen die kant noch wal raken, bijvoorbeeld omdat ze niets te maken hebben met de stelling dat legale migratie de illegale migratie zou beperken. (Het ging bovendien in het verleden om groepen mensen die wel iets bijdroegen.)

This shared-wealth model has worked for centuries, starting with the Irish, Scandinavian and Mediterranean migration waves that left Europe in the 1800s, when the possibility of thousands earning livelihoods abroad let millions remain behind. It happened again after 1989, when Poles, Romanians and citizens of other post-communist regimes flocked (not always with legal work papers) to jobs abroad that kept their people housed and fed – and their infant democracies from collapsing into chaos.

U wordt dus geacht stapelgek te zijn. Maar dat is niets nieuws. De bestuurselites gaan er allang van uit dat u stapelgek bent. U denkt namelijk met uw onderbuik. U bent niet goed wijs. en daarom doet uw stem niet mee. Alles wordt achter uw rug om beslist in Davos en bij de VN.

En dan, als sluitstuk, komt het ‘emotionele argument’, dat voor de VN dient als chantagemiddel: er verdrinken nu mensen!

Last year, almost 7,500 paid with their lives.

Ja, malloten bij de VN, maar waarom verdrinken die mensen? Omdat ze weten dat ze, eenmaal geland in Europa, kunnen blijven! Ze nemen dus het risico. Mensen verdrinken door jullie smerige beleid, wat achter gesloten deuren in Davos wordt klaargestoomd om zo de oorspronkelijke bevolking van Europa, die een ongekend grote beschavingsniveau tot stand bracht, kapot te stampen.

Zo stort de VN ons in de ondergang. Welbewust. En in het geheime overleg in Davos wordt dat met applaus onthaald.

Er is ook goed nieuws: De komende president van de VS zal niet in Davos zijn.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

86 Reacties

 1. dominic aka mohamed zegt;
  “alleen onzekere mensen vrezen Moslims maar dat zegt meer iets over hen dan over die Moslims.”
  .
  kijk !! en zo probeert een mekka aanhanger je nu de mond te snoeren !
  wie de islam vreest is een onzekere sukkel.
  niemand wil toch een onzekere sukkel zijn toch ?

 2. de vergrijzing is de grootste kul -smoes die er bestaat !
  door automatisering e.d. zijn en zullen er steeds minder banen beschikbaar zijn in de eu.
  .
  daarentegen, de werkloosheid cijfers van de eu liggen gemiddeld net boven de 10% de laatste jaren.
  dat zijn dus 50 miljoen werkelozen !!!
  de jeugdwerkeloosheid is enorm, bv, spanje en griekenland hoger dan 50% !!!!!!!!
  .
  m.i. kunnen heel veel oudjes verzorgd worden door lelieblanke europese, minimaal engels sprekende geen westenhatende ww-ers ?

 3. Ik heb net even Vladimir gebeld. Ik heb hem gezegd: Leuk dat je Trump hebt laten winnen maar zorg je er ook voor dat er een regime change komt in Nederland? Hij vertelde me dat hij druk was met Frankrijk, dat de Brexit niet makkelijk was en dat hij nu bezig is om de NAVO te ontmantelen, via zijn netwerk.
  Maar hij gaat zijn best doen.
  Ik vroeg hem nog of hij ook nog wat video’s had van Mark Rutte, waarmee hij gechanteerd kan worden.
  Vladimir zei me dat ze elk hotel, elke avond in zijn slaapkamer hadden gefilmd, maar helaas niets wat bruikbaar is om als drukmiddel te gebruiken. Mark heeft wel een golden shower, maar dan in de vorm van de kleur van zijn douche.

 4. Maar een groep te benoemen….was in mijn handen. Denk aan uw kinderen en kleinkinderen. Kijk op YouTube…de wereld aan uw voeten….alles is daar te vinden. Doe iets! Denk na! Laat u niet lam slaan…apathisch toekijkend…pikken het niet langer…gebruik uw gezonde verstand….in godsnaam!

 5. De AIVD moet op zijn hoede zijn. Ik sommeer ze in te grijpen! Het is hun morele plicht. Hoelang nog? Deze ellende, deze leugens, dit verraad. Oplossingen brengen niet de verlossing. Dialoog? Politieke top? Vergadering? Overleg? Het is te laat en dat heeft niets met pessimisme of doemdenken te maken….het spel is gespeeld. Wij zijn belogen en bedrogen. Tijd om u te bewapenen…u voor te bereiden op donkere tijden. Gewoon spelenderwijs….laat u leven gewoon doorlopen maar sla in..voedsel..medicijnen..overlevings
  benodigdheden. Leer schieten. Koop wapens van uw bedrogen spaargeld. Alles met gezond verstand. Straks zijn de strijders nodig…voor volk en nieuw land…inderdaad…vaderland is voorbij! Wake up….haal uw kop uit het naïeve zand. Sta op…kijk om u heen. Nederland is klaar. Denk na met uw gezonde verstand. Het is niet moeilijk. Ik doe het zelf ook en maak om mij heen steeds meer mensen bewust….en…..ze hebben het nodig…ze hunkeren ernaar! Middenstanders….om…

 6. Het echte probleem is dat Afrikanen niet aan geboortebeperking doen en dat er te weinig economische ontwikkeling is. Maar dit soort politiek correcte elite instituten weigeren de waarheid te benoemen. Van de ene kant klagen ze dat we met te veel mensen zijn op deze aardbol en dat we daardoor een te grote schade aan het milieu berokkenen. Van de andere kant is het een taboe om over geboortebeperking te praten. In China deden ze dat wel en kijk hoe sterk China zich ontwikkeld heeft. Ik denk overigens wel dat er mer economische ontwikkeling komt in Afrika. En dat fabrieken de komende decennia van China naar de stabielere delen van Afrika zullen verhuizen. Dat leidt dus wel tot meer kansen voor Afrikanen. Maar er zal ook iets aan de hoge geboorte aantallen gedaan moeten worden. Voor de rest zullen we gedwongen zijn Afrika en het Midden-Oosen te helpen met hun problemen. Iedereen een Europees paspoort geven is de oplossing niet.

  • in afrika en het m-o moet minimaal komende 200 jaar standaard anticonceptie-middel door het drinkwater gemengd worden.

 7. zal er een Arabische burgemeester opstaan,so be it!

 8. Ik denk werkelijk dat we een nieuwe tijd ingaan waarin Europa niet langer een grote rol zal spelen.
  Ik vindt het wel triest dat de gewone man die in een blank Nederland is opgegroeid zijn wereld zo snel ziet veranderen maar die gewone blanke man moet wel begrijpen dat zijn welvaart jarenlang gevoed is door onderdrukking van andere volkeren.
  Onze neergang heeft te maken met de opkomst van Aziatische grootmachten en niet alleen Aziatische ook landen als Brazilie en Mexico zullen grotere aandelen krijgen in de nieuwe wereld en geloof me,de Islam zal niet het echte probleem worden alhoewel ik natuurlijk wel begrijp dat Moslims zich niet aanpassen en vrouwen lastigvallen en het liefst de sharia zouden willen invoeren doch zie ik de Islam en moslims niet echt als een gevaar net zomin als dat een Moslim ooit MP van Nederland zou kunnen worden en daadwerkelijk de sharia zou gaan invoeren,er zullen in de toekomst hooguit een paar moslims in politieke partijen zitten en er zal hier en daar…

  • @dominic. Ook hier weer diezelfde drogredenen. Onze welvaart verkregen door onderdrukking van andere volkeren. Ja, en toen Afrika “ontdekt” werd was het een toonbeeld van vooruitgang niet? En kijk wat er gebeurd is sinds in Zimbabwe de blanke boeren verjaagd/vermoord zijn. Ze kunnen nog geen onkruid laten groeien! De Islam is het grootste gevaar dat we sinds tijden gezien hebben. Lees de koran/ Hadith/ Soera eens en laat het goed bezinken. Er zal pas “vrede” zijn als alles en iedereen tot de Islam bekeerd is. Tot die tijd zitten wij in het Dar al-Harb (huis van oorlog) en is alles geoorloofd. U mag uzelf best voor de gek houden maar u kunt niet van de rest verwachten dat ze zich gewillig laten overdrijven/ afslachten.

   • Afrika zit vol corrupte politici en linkse regeringen. Linkse regeringen veranderen een land in een kleptocratie (Venezuela als goed voorbeeld). Dan al die mannetjes die liever met wapens rondlopen dan een eerlijke job te zoeken. Allemaal hun eigen schuld en niet de onze.

  • je bent gewoon een linkse policor trol, die de pro immigratie boodschap in heel veel zalvende woorden verpakt. Ik word misselijk van jouw bedriegelijke soort. Je valt door de hele mandenvoorraad, en nee ik ga aan jouw soort niets meer uitleggen.Ik hoop alleen,dat we jouw soort overleven. Lees je eigen crap maar terug, en zet er een teiltje bij.

 9. Ik woon in een ver buitenland en twijfelde of ik zou gaan stemmen dit keer. (Ik stem natuurlijk PVV) De laatste keer was het registreren zo’n gedoe en kreeg ik uiteindelijk het stembiljet pas zo laat in handen dat ik vermoed dat het niet op tijd bij de ambassade was om mee te doen. De ambassade kon daarover niets zeggen bij mijn navraag.

  Ik twijfelde daarom of ik deze keer de moeite wilde doen. Wat ook meespeelt is dat uitgerekend de PVV in het (vorige) verkiezingsprogramma een voorstel heeft dat desastreus voor mijn persoonlijke situatie zou zijn. Toch stem ik Wilders, omdat ik niet anders kan.

  Maar na het lezen van de eerste quote uit dit artikel stopte ik subiet met verder lezen en maakte ik werk van de kiezers registratie.

  Het word te gek!

 10. Mensen ik ben absoluut geen Pro Moslim of voorstander van grote stromen vluchtelingen die hier naar toe komen maar ben wel realistisch.
  Zoals er miljoenen Europeanen naar Zuid-Amerika zijn geeimigreerd,miljoenen naar Zuid-Afrika en miljoenen naar Azie (Australie legt gewoon in Azie hoewel wij Europeanen er een apart continent van hebben gemaakt) zo zullen er ook miljoenen niet Europeanen naar Europa emigreren.
  Wij Europeanen hebben de grootste moeite met Immigranten terwijl wij zelf tot de grootste groep Immigranten op aarde behoren.
  Ik denk dat veel Europeanen op een nieuwe Hitler hopen die Europa gaat zuiveren maar ik heb het gevoel dat Amerika dat niet meer gaat accepteren,sterker nog ik weet dat Amerika Azie nu al als het nieuwe centrum van de wereld beschouwd!

  • @dominic
   “Mensen ik ben absoluut geen Pro Moslim of voorstander van grote stromen vluchtelingen die hier naar toe komen maar ben wel realistisch.
   Zoals er miljoenen Europeanen naar Zuid-Amerika zijn geeimigreerd”

   Dat is de tweede keer in dit draadje dat je dat zegt, jij bent dus zo’n gebrainwashed figuurtje die ze erfzonde in z’n mik hebben gesplitst.. ga jij dan maar alvast op de knietjes met je kontje omhoog smeken dat je het verdient gestraft en genomen te worden door wildvreemden van de andere kant van de wereld vanwege het eventuele gedrag van je voorouders.

   Jij bent nu definitief door de mand gevallen, wat een achterlijkheid. Misschien een idee; laat je ergens tegenaan spijker zodat je de mensheid van z’n erfzonde kan bevrijden.. meh.. meh..

   • nee hoor Dick ik hoef de mensheid helemaal niet van zijn erfzonde te bevrijden,ik zeg ook helemaal niet dat we ons schuldig moeten voelen,ik zeg alleen dat Europeanen overal op aarde naar toe geemigreerd zijn en dat er nu massaal mensen hiernaar toe komen.
    Ik vindt het alleen triest dat wij Europeanen daar zo,n moeite mee hebben.
    Je kunt het vergelijken met al die Polen die hier naar toe komen maar moeite hebben als er vluchtelingen naar hun land komen,terwijl ze zelf geeneens in hun eigen land willen wonen!

    • @dominic.
     Je weet wat met de indianen, aboriginals, maori’s etc.. gebeurd is?! Daarom is kennis van de geschiedenis belangrijk zodat ervan geleerd kan worden ter preventie, dus wat die bevolkingen overkomen is moeten we het autochtone Europese volk besparen.
     .
     Dat jij je schuldig voelt door waar jouw verre voorouders eventueel wel of niet schuldig aan zouden kunnen zijn geweest en daardoor vindt dat je straf verdient van wildvreemden dat moet jij weten. Ik doe niet mee aan die verkapte zelfkastijding, vind je het erg?

     • Ik voel me absoluut niet schuldig voor mijn voorouders en wat de Indianen,Maori,s en Aboriginals betreft dat komt wel goed!
      Ik zal jouw een stukje geschiedenis leren….ten eerste met de Maori,s gaat het steeds beter en ook de Aboriginols herstelen zich weer langzaam maar zeker,beide bevolkingen eisen steeds meer rechten op en zullen langzaam maar zeker weer baas in eigen land worden maar het mooiste verhaal vindt ik nog het verhaal van de Indianen.
      De Indianen zijn dood verklaard en zogenaamd uitgestorven,dit is 1 van de grootste leugens uit de geschiedenis van de mensheid want door een volk dood te verklaren hoeft je immers geen verantwoording voor af te leggen of schadevergoedingen te betalen.

     • vervolg……zoals ik al zij zijn de Indianen dood verklaard maar wat blijkt nu er komen steeds meer Indianen tot leven alleen noemt men ze tegenwoordig Mexicanen!
      Dus die mooie Indianen met die mooie veren zijn tegenwoordig kleine dikke Mexicanen met diabetes en andere westerse welvaartsziektes maar het zijn toch echt afstammelingen van Indianen en dat kunnen ze via DNA nagaan en wat is nu het leuke aan dit hele verhaal ze vermenigvuldigen zich steeds meer voort en uiteindelijk zullen zij over 50 jaar weer gewoon de meerderheid zijn en zijn we weer bij het begin van de geschiedenis,leuk he!
      En om die reden geloof ik ook niet dat Europa ooit Islamitisch zal worden of dat de blanke mens zal uitsterven,er zullen weleens waar machtsverschuivingen plaats vinden maar ik ben niet bang voor de toekomst,ik denk eerder dat jij de toekomst vreest!

    • he dominic, of moet ik je mohamed of z-p hater/neger noemen?
     .
     klein citaatje van jou; “Aboriginols herstellen zich weer langzaam maar zeker,beide bevolkingen eisen steeds meer rechten op en zullen langzaam maar zeker weer baas in eigen land worden ”
     .
     dus je vindt het eigenlijk prachtig dat oorspronkelijke bevolkingen weer baas in eigen land worden maar wij, oorspronkelijke bewoners van nederland/europa moeten ons land maar gewillig afstaan ?
     .
     heb je zelf nou niet in de gaten hoe ziek je denkt ?
     hoewel…. als je een moslim of neger bent dan begrijp ik deze trieste gedachtegang wel.
     .
     .
     btw, vraagje aan jou, weet je wel 100% zeker dat Aboriginals, indianen wel de oorspronkelijke volkeren waren van australie, usa ?
     hoe oorspronkelijk is een oorspronkelijk volk ?
     wat is daarvan de criteria ?

     • Tja als je zo gaat beginnen dan bestaat de Nederlander niet want wij stammen af van de Duitsers,net alsdat de Indianen ooit via de Beringstraat vanuit de Russische steppen naar Amerika zijn vertrokken(vandaar dat ze ook zo goed konden paardrijden terwijl er van nature geen paarden in Amerika waren).
      Ik heb trouwens nergens gezegd dat we ons land moeten afstaan,ik heb alleen gezegd dat er ontwikkelingen gaande zijn die we niet gaan tegenhouden maar ik ben niet bang voor een stel woestijnnegers,alleen onzekere mensen vrezen Moslims maar dat zegt meer iets over hen dan over die Moslims.
      Mischien dat je er zachter van gaat slapen Psss de Moslims gaan helemaal niets overnemen hooguit leegstaande kerken!

     • @dominic
      “Psss de Moslims gaan helemaal niets overnemen hooguit leegstaande kerken!”

      Ja, dat zeiden ook alle @dominics in de gebieden die nu islamitisch zijn. Nou, en nu oogjes dicht en snaveltjes toe, slaap lekker.

      Heb je je al bekeerd tot de islam, btw? Nee? Waarom niet? Vrees je de islam? Ben je bang voor moslims? Ben je een xenofoob? Ben je intolerant? Ben je een racist? Ben je een fascist? Ben je een islamofoob? Vind je de islam geen religie van vrede? Waarom heb je je dan nog niet bekeerd????

  • @dominic. “Ik denk dat veel Europeanen op een nieuwe Hitler hopen die Europa gaat zuiveren…” Werkelijk?!? Dit is waar u mee komt? Ga de Koran en Hadith maar eens lezen (ik héb ze gelezen) en kom dan nog een terug. De Islam is een veroveringsideologie. Uw relaas raakt kant noch wal. Ik heb mijn oom eens die vraag voorgelegd w.b. de “erfzonde” waar ook u overduidelijk mee behept bent. Hij was daar heel kort over. Het is niets minder dan misdadig om de huidige Europese bevolking zichzelf te dwingen te vernietigen omdat er eeuwen geleden minder fraaie dingen zijn gebeurd. En dit komt van een man wiens voorouders zélf slachtoffer zijn geweest van de toenmalige Europese import. Ú heeft geen slaven gehouden, en de huidige nazaten van die slaven zijn zélf nooit slaaf geweest. Oh, en u zult wel “ligt” bedoelen in plaats van legt…

  • Uw relaas raakt kant noch wal. Ik heb mijn oom eens die vraag voorgelegd w.b. de “erfzonde” waar ook u overduidelijk mee behept bent. Hij was daar heel kort over. Het is niets minder dan misdadig om de huidige Europese bevolking zichzelf te dwingen te vernietigen omdat er eeuwen geleden minder fraaie dingen zijn gebeurd. En dit komt van een man wiens voorouders zélf slachtoffer zijn geweest van de toenmalige Europese import. Ú heeft geen slaven gehouden, en de huidige nazaten van die slaven zijn zélf nooit slaaf geweest. En Australië LIGT in Azië. Man, man, man.

   • Sorry voor de dubbelpost Joost, de server had een conflict. Maar uw site is wel erg mooi geworden. Mijn complimenten!

   • Sjefke ik denk dat je mij niet helemaal begrijpt,ik heb helemaal geen last van de erfzonde en waarom zou de Europese bevolking zichzelf dwingen te vernietigen,kop op jongen onze bevolking wordt helemaal niet vernietigd want wat dat betreft schat ik de Moslims helemaal niet zo hoog in dat ze ons kunnen vernietigen,ik zal het je nog sterker vertellen,de Islam stelt geen ene drol voor!
    Wat Australie betreft dat wordt gezien als een Westers land maar het ligt toch echt in het Oosten en de Aziaten zijn het langzaam maar vastberaden aan het claimen of dacht je dat Australie eeuwig victoriaans blank zou blijven,wakker worden jongen !

    • @Dominic. Even t.a.v. de Indianen. U zwatelt maar wat en kent overduidelijk uw materie niet. Mijn oom is volbloed Oglala Lakota en heeft geen spatje Mexicaans bloed in zich! Datzelfde geldt voor een hele hoop andere volkeren. Helaas heeft hij wél de “welvaartsziekten”, die vooral worden veroorzaakt door de erbarmelijke omstandigheden op het Pine Ridge Reservaat en de stuitende armoe en uitzichtloosheid daar (Googelt u maar). Verder zal het me aan de anus oxideren of Australië wel/niet “Victoriaans blank” zal blijven. Daar woon ik niet. Ik heb met de problemen híer te maken.

     • @dominic. Deel 2. Ik ben in de unieke positie dat ik de geschiedenis van 2 volken (Nederlands én Lakota) met me mee draag en derhalve héél goed weet waar ik over praat. Het zal voor de diverse volkeren (Indianen, Maori’s, Aboriginals) nóóit meer hetzelfde zijn als voordat de Europeanen kwamen. Dat is simpelweg niet mogelijk. Hun land is voor altijd veranderd. Dus dat “weer baas in eigen land” is een fabeltje. Hooguit in een gebied. Ik ben prima wakker hoor, in tegenstelling tot u. Mensen zoals u zouden het gevaar nog niet zien al lag uw hoofd op het hakblok en stond de beul er met geheven kromzwaard naast. Maar soit.

     • sjefke,
      .
      ook het merendeel van de indianen hebben totaal geen recht op “hun ” geclaimde land, 90% van de indianen waren nomaden, wat is het eigendomsrecht van een nomaad betreffende recht op een land?
      bv, als die jaarlijks 3500 km van noord naar zuid trekt en visa versa, heeft is dan recht op 3500 km van dat land(en) ? en hoe breed moet dat land zijn waar die recht op heeft ?
      wat is de criteria ?
      .
      terzijde, dat blanke de indianen klakkeloos bijna uitgemoord zou hebben is natuurlijk een grote leugen, merendeel van de indianen stammen waren zeer oorlogszuchtig en moorden elkander onderling uit om voedsel en buit te vergaren, de blanken hadden geen andere keuze dan uiteindelijk eerder te gaan schieten dan een indiaan uit zelfbehoud.

    • he dominic, of moet ik je mohamed of z-p hater/neger noemen?
     .
     klein citaatje van jou; “Aboriginols herstellen zich weer langzaam maar zeker,beide bevolkingen eisen steeds meer rechten op en zullen langzaam maar zeker weer baas in eigen land worden ”
     .
     dus je vindt het eigenlijk prachtig dat oorspronkelijke bevolkingen weer baas in eigen land worden maar wij, oorspronkelijke bewoners van nederland/europa moeten ons land maar gewillig afstaan ?
     .
     heb je zelf nou niet in de gaten hoe ziek je denkt ?
     hoewel…. als je een moslim of neger bent dan begrijp ik deze trieste gedachtegang wel.
     .
     .
     btw, vraagje aan jou, weet je wel 100% zeker dat Aboriginals, indianen wel de oorspronkelijke volkeren waren van australie, usa ?
     hoe oorspronkelijk is een oorspronkelijk volk ?
     wat is daarvan de criteria ?

     • maar als ik de gedachten volg van sommigen hier dan is het de usa voor de indianen, afrika voor de negers, m-o voor de arabieren, australie voor de Aboriginals, azie voor de chinezen en europa voor iedereen ?
      .
      heb ik het zo ongeveer goed samengevat domenic aka mohamed, z-p hatert/neger ?

 11. Wat Joost hier schrijft roep ik al jaren en werd daarom voor gek versleten. Alsmede ook mijn Lakota oom, en hij gaat zó gelijk krijgen. De Ndrlander zal de Indiaan van Europa worden als we niet heel erg oppassen. Er wordt gezegd; “Europa is te wit, dat moet zwarter!” Wat een kul! Halloooo, de inheemse Europeaan is blank! Het zou net zoiets zijn als dat mijn oom en ik naar China zouden gaan en zeggen; “We vinden het hier véél te Chinees. Het moet meer Lakota worden!” Het is de waanzin voorbij en de doorsnee Ndrlander slaapt gewoon door bij GTST etc., en steekt de neus nog wat dieper in de smartphone. Ik hoop dat men nog op tijd wakker wordt maar ik vrees het ergste. George Orwell zou het niet verzonnen kunnen hebben waar we nu in zitten. Het maakt me witheet van woede. Waar hálen ze het gore lef vandaan!

 12. Tien miljoen inwoners is meer dan zat voor dit piepkleine landje. Waar het om gaat is balans. Genoeg ruimte om te leven. Betekend kwaliteit van leven.
  Kwaliteit van leven is onbezorgd over straat lopen. Onbezorgd je hobby uit oefenen, de natuur in trekken. Je kinderen naar school sturen. En een toekomst hebben voor diegene die je lief hebt.
  Het is leven is simpel en niet complex. Het wordt pas moeilijk wanneer je invloed op je eigen geluk kunstmatig van buiten negatief beïnvloed wordt op zodanige manier dat er nauwelijks onder uit is te komen. Ziek wordt je toch, problemen in de familie of met vrienden krijgt iedereen. Pijn is niet te voorkomen. Als echter je hele cultuur en bestaan vernietigd lijkt te worden door je eigen politieke leiders is het van een andere orde. Als je dan tot op het bot vernedert en bij het grof vuil gezet wordt komen er krachten vrij die ieder mens voelt in dezelfde situatie. Overlevingsdrang! Hopelijk genoeg om in maart dit land een schok te laten…

  • Hopelijk genoeg om in maart dit land een schok te laten beleven waar we de gaswinning niet de schuld van kunnen geven. Trump deed het. Hier kan het ook.

 13. Nog even over de PVV en de bevolking die daar op gaan stemmen. Die worden dus even voor het gemak bij het grofvuil gezet als minderwaardige wezens in dit land die in de stront kunnen zakken. Ook over bovenstaand omvorming artikel is het de PVV die als enige de werkelijke wereld begrijpt en de hel wil voorkomen. Het is simpel.
  de dood of de PVV. Een tussenweg is er niet.
  Overigens zag ik 1 vandaag met een onderzoek waarbij 58% van de bevolking de PVV in een coalitie zag zitten en 40% Geert Wilders als MP zag zitten. De presentatrice bracht het als een groot imago probleem voor Geert Wilders.
  Alleen leverde ze geen andere vergelijkingen over andere kandidaten. Hoeveel % zou Klaver krijgen? Misschien 5%? Pechtold? 10%? Buma? 12%? Ascher? 2%?
  Rutte als ziekelijke leugenaar misschien nog het meest: 20%. Misschien is die 40% wel veruit het meest.

 14. Ik herhaal me zelf nog maar eens een keer: vergrijzing is een drogreden om massa immigratie te propageren.

  In 2015 telde de beroepsgeschikte bevolking (d.wz. personen in de leeftijd van 20-65 jaar) 10 miljoen mannen en vrouwen. Vooruitberekeningen van het CBS geven aan dat de omvang van deze beroepsbevolking bij het pieken van de vergrijzing in 2040 naar verwachting met 700.000 personen zal zijn gedaald tot 9,3 miljoen. Zelfs als de AOW gerechtigde leeftijd nietwas verhoogd zou deze trend ruimschoots gecompenseerd worden door een stijging van de arbeidsproductiviteit. Zelfs een vanuit historisch perspectief bescheiden stijging van de arbeidsproductiviteit met 1% per jaar (door bijv. automatisering) zou meer dan voldoende zijn om de te verwachten krimp van de beroepsgeschikte bevolking te compenseren. Nu achtereenvolgende regeringen hebben besloten de AOW leeftijd te koppelen aan de stijging van de levensverwachting is zelfs zo’n stijging van de arbeidsproductiviteit niet eens…

  • vervolg

   eens meer nodig. In 2040 zal de beroepsgeschikte bevolking een grotere omvang hebben dan nu.

   https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2012/50/potentiele-beroepsbevolking-blijft-straks-op-peil-dankzij-65-plussers

   Wie beweert dat massaimmigratie de oplossing moet worden voor vergrijzing van de autochtone bevolking weet niet waar hij over praat of doet aan volksverlakkerij.

   • natuurlijk is het volksverlakkerij !!
    .
    vergrijzing is een huichelsmoes om nieuw volk te importeren.
    weet u wel wat een vers importmens oplevert ?
    hij/zij heeft nodig;
    .
    een huis,
    huisinrichting,
    uitkering,
    zorgverzekering,
    verzekeringen algemeen,
    eten,
    telefoon abonnement,
    gratis sport, zwem e.d.
    huisarts,
    ziekenhuis,
    vervoer,
    advocaat,
    rechters,
    asielindustrie,
    heel veel belanghebbende organisaties,
    extra beveiliging/politie mankracht,
    etc, etc, etc,
    .
    .
    en het “mooie” is dat dit voor de volle 100 % betaald wordt uit de zak van de belastingbetalert, want hooguit 1% van de importmens gaat misschien een paar centen in de schatkist toevoegen… als we mazzel hebben…

 15. Edmond V.O. Katusz

  16 januari 2017 op 23:39

  Overigens is het natuurlijk pure krankzin, dat een gewoon mens als Maxima zich daar mag manifesteren, alsof ze ineens bepaalde relevante kwaliteiten bezit vanwege ’t slaapgenote zijn van Willem-Alexander van Amsberg.

  Hij heeft de pech/het geluk in die koninklijke familie geboren te zijn, dus hij moet wel of hij wil of niet. Maar Maxima? Het is gewoon onversneden idiotie; vanwege een morganatisch huwelijk kunnen aanschuiven bij deze anti-democratische belangengroepers. die de wereld wel eens even zullen (bij)(b)esturen.
  Komt dat schot! Edmond V.O. Katusz
  PS
  Inderdaad, ben het eens met MareJane, voor ons commentatoren zou een karakterteller, rechtsboven het invulvak handig zijn; enige eerdere reacties van mijn hand kwamen ook onvolledig door, naar ik merkte. Is daar iets mogelijk Joost? Bij voorbaat dank voor de moeite!
  Tschüß, Edmond

  • Ten eerste komt Maxima uit een politieke familie en heeft ze waarschijnlijk meer opleiding genoten dan jij,daarnaast is Maxima veel verder in haar ontwikkeling dan onze Prins Pils.
   Mensen die voorspellen hoe de wereld er in 2050 uitziet zie ik helemaal niet als hoogmoedig,het is gewoon een kwestie van vooruit kijken.

   • Edmond V.O. Katusz

    18 januari 2017 op 00:37

    dominic 17 januari 2017 at 05:00
    “… en heeft ze (Maxima) waarschijnlijk meer opleiding genoten dan jij”

    Ach, hoe aardig, beste dominic, altijd leuk om te zien hoe sommige mensen d.m.v. een persoonlijk aanvalletje tot zelf-diskwalificatie over gaan.

    U heeft amper een idee welke opleidingen ik genoten heb en welke werkzaamheden ik verricht heb en tot op heden verricht, dus wat bazelt u in de ruimte? Maar lucht het een beetje op? ’t Is altijd goedkoper dan uw zieleknijp.

    Op uw Maxima-opmerkingen kom ik mogelijkerwijs nog terug, maar vanavond vroeger naar bed, morgen dienstreis naar de Lichtstad.

    Oh, ja, u bent niet aan mij voorgesteld, noch heeft u bij mij in de klas gezeten, dus hoezo tutoyeert u mij; vlegeltje!
    Sub omni canone! Edmond V.O. Katusz

 16. Edmond V.O. Katusz

  16 januari 2017 op 23:19

  De VN, ze zijn er al een hele tijd mee bezig en je moet het beestje ook bij zijn naam noemen: REPLACEMENT MIGRATION. Die term wordt al gebruikt sinds 2001, als ik kijk naar de datering van onderhavige stukken kijk.

  Gewoon “replacement migration” in de zoekregel intypen en je komt bij:
  http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm

  “Replacement Migration:
  Is It a Solution to Declining and Ageing Populations?”

  Het is opvallend dat je enige moeite moet doen om e.e.a. te lezen, want het zijn allemaal aparte PDFjes, die er op die pagina staan, maar even door bijten.

  Men is in deze stukken nog vrij rustig, men vraagt zich dingen af en weegt zaken af, maar de kiem voor de huidige stand van zaken ligt er.

  Opvallend vind ik ook dat men extrapolatie maakt naar 2050. Ik zie dat altijd als een vorm van ultieme hoogmoed. Wie denkt goddomme dat hij kan voorspellen hoe de wereld er in 2050 voor staat?
  Sub omni canone! Edmond V.O. Katusz

 17. Inderdaad een bizarre redenatie van de VN. Tja die Ieren, Scandinaviërs, en Zuid-Europeanen die geluk gingen zoeken in over de oceaan in de 19e eeuw en later Poolse en Roemeense schattenjagers dwars door Europa, die kwamen wel allemaal uit oeroude continentale en (min of meer) christelijke beschavingen waar het inderdaad tijdelijk wat moeilijk ging. En de reden dat niet iedereen vertrok had meer te maken met de dieper verbondenheid met waar je zat. Trouwens, de “brain drain” heeft Europa wel degelijk op grote achterstand gezet voor een periode dus het is nog maar de vraag hoeveel voordeel een land heeft aan ondernemende burgers die massaal migreren en die het elders maken.

  Het lijkt intellectueel failliet, deze elite. Waarschijnlijker selecteren ze gewoon het materiaal wat zo uitkomt en negeren ze de berg materiaal die het tegenspreekt. Want zo werkt het al heel lang in bepaalde intellectuele kringetjes die aan “beleid” doen.

 18. ze te horen zich te gedragen aan hun normen en waarden.

  En jammer dat er geen woordenteller op zit. Nu is de helft van mijn verhaal niet zichtbaar. grrrr

  Maar goed kijk maar naar alle ellende in de Europese landen. Dat moet je echt op internet vinden want stel je voor dat het journaal de agressiviteit van al die handophouders laat zien. Of de moorden, verkrachtingen en het willekeurig in elkaar slaan van onschuldige mensen. Barbaren zijn het.

  • Sorry MareJane maar in rusland wonen meer moslims dan er ooit in Europa geleefd hebben.
   Op YouTube kan je een filmpje vinden van duizenden moslims die bidden in de straten van Moskou!
   Er is onlangs een moskee geopend in Moskou die groter is dan de grootste moskee die je ooit gezien hebt en Putin was overigeens bij de opening van deze moskee aanwezig samen met Erdogan!
   Rusland had problemen met Tjetjenie omdat het zich wilde afzetten van Rusland,in die tijd heerste er inderdaad wat anti-islam gevoelens onder de Russen maar sinds die oorlog beeindigd is heeft Putin bewust die gevoelens weer ongedaan gemaakt!

   • Heb ik daar iets over gezegd dan? Ik heb het over reacties van Russische bewoners op gedrag van tuig, Niets meer niets minder.

 19. De VN is de meest criminele en nietsontziende organisatie in de wereld. Dit is allemaal onderdeel van Agenda 21 nu genoemd Agenda 30. Het verhaaltje wordt heel keuk verteld alleen de werkelijke agenda is er een die zelf George Orwell niet had voorzien al komt die film al akelig in de buurt van wat ze willen. Ik krijg de mensen ook niet wakker want er werd letterlijk tegen me gezegd: “ik wil dat allemaal niet horen of zien hoor” om vervolgens weer gebiologeerd op hun afgetapte smartfoon te loeren. Als ik ze voorschotel wat er staat te gebeuren moet ik niet alles geloven wat op internet staat. En dat zegt iemand die alleen naar het leugenjournaal kijkt. Die ook gelooft dat er minder handophouders binnenkomen. Er zijn er al meer dan 200.000 hier!!!! Kijk naar de chaos in Zweden, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Engeland trouwens ook. Italië, Frankrijk etc. Alleen in Rusland worden de zich misdragende moslims door de bevolking keihard fysiek aangepakt. Na een flink pak slaag krijgen ze…

 20. Nu je de apocalyps erbij haalt moet ik toch effe iets kwijt.
  Europa heeft jarenlang emigratie gestimuleerd,de Europeanen zijn werkelijk overal naar toe geemigreerd en vele beschavingen zijn beschadigd door de Europese emigratie maar nu Europa te maken krijgt met immigranten nu ga je in ene zielig lopen doen,kom op Joost!
  Wat die ongekende beschaving betreft,ik denk dat dat wel meevalt,Egypte had ooit een grote beschaving,China had ooit een grote beschaving en ook Europa heeft een grote beschaving maar ook onze beschaving zal ooit vergaan,geen enkele beschaving is eeuwig en als de Europese beschaving echt zo groot is dan zal die immigratieproblematiek wel overleven.
  Persoonlijk denk ik dat er meer aan de hand is en dat onze beschaving gewoon op zijn einde loopt.
  Als 1 op de 3 mensen kanker krijgt in onze westerse beschaving dan is dat het failliet van onze beschaving en niet alleen kanker bedreigd onze beschaving ook de democratie loopt op zijn einde.
  Ik denk dat wij Europeanen…

 21. Alsof de lucht uit je lijf geslagen wordt, verbijstering!
  Tuurlijk had ik het kunnen weten, maar tóch weer onaangenaam verrast…
  Mij was al langer bekend waarom de wapenwetten zo streng zijn in Nederland…
  Met de hooivork en de riek kom je er niet meer tegenwoordig.
  Holland Erwache!!!

 22. Tsja de EU en de VN zijn beide politiek-correcte elite instituten. Ze doen hun zeggetje. En wat bevolkingen in de betreffende landen zelf vinden of willen interesseert ze niet aangezien ze sovereine landen toch min of meer willen opheffen. Democratie is voor hun alleen toegestaan als ze daarmee hetzelfde gestemd wordt als deze instituties willen. Hun argument komt eigenlijk altijd op hetzelfde neer: TINA (there is no alternative). Wat in veel gevallen natuurlijk onzin is. We zullen zeker moeten samenwerken met Afrika om hongersnood en drinkwater te regelen, maar iedereen een Europees paspoort geven zou op een ramp uitdraaien en gaat tegen alle democratische wensen van EU burgers in.
  Het zijn dit soort elite instituten die je er haast wel toe dwingen om PVV of zoiets dergelijks te stemmen ook al vind ik de PVV eigenlijk te extreem.

 23. Goed gezien Joost.
  De jeugdwerkloosheid is, vooral in de zuidelijke landen, enorm.
  tevens horen we voortdurend dat de digitale techniek arbeidsplaatsen gaat vervangen.
  Tel dat op: we hebben dus GEEN illegale werkzoekenden uit Afrika nodig.
  Elke politicus die beweert dat ‘we’ ze nodig hebben, zit volledig te liegen.
  Automatisering in combinatie met de enorme jeugdwerkloosheid, leidt maar tot 1 conclusie: we hebben die jonge Afrikaanse illegalen NIET nodig!!
  En geen enkele Afrikaan heeft zomaar recht op ONS geld. Net zomin als een Amerikaan of een Aziaat zomaar recht heeft op ONS geld.

 24. Andre van Delft

  16 januari 2017 op 19:04

  De VN is maar 1 van de machtsinstrumenten van de heersende plutocratie. Er zijn ook onze gekochte journalisten, televisiepersoonlijkheden, cabaretiers, geestelijken, politici, wetenschappers. Met hun bezweringen hypnotiseren zij het stemvee (“sheeple”). Maar door internet en sociale media gaat dat steeds moeilijker. En meesterovertuiger Donald Trump heeft veel mensen onthypnotiseerd; lees het blog van Scott Adams.

  RIP Udo Ulfkotte.

 25. OudeNederlander

  16 januari 2017 op 18:58

  Het doel is helemaal niet om ons weg te krijgen. Het doel is naties zo te ontwrichten dat we op onze blote knieen smekend vragen om een oplossing, die uiteraard door de elite graag wordt geboden: een feodaal europa op weg naar een feodale wereld, zonder naties. De moslims en afrikanen en al die andere groepen die worden gebruikt worden straks, als het einddoel is gehaald, net zo keihard onderdrukt als wij.

  Helaas blijven we met zijn allen in een kringetje draaien: we zijn continu bezig anderen te overtuigen van dit plan, en kunnen die energie dus niet steken in het maken van een gezamenlijke vuist. Ik krijg mijn eigen vrienden en familie nog niet eens mee, laat staan dat we 90% van Nederland op tijd wakker kunnen schudden.
  Enne…denken dat we dit democratisch via de stembus kunnen oplossen is écht een pipedream.
  Deze kliek gaat alleen weg als we ze hardhandig het land uit gooien. En dat zullen we zelf moeten doen.

 26. Sinds het feit dat de UN in grote mate bezet wordt door islamitische landen, PLUS het feit dat socialisten er de dienst uitmaken, PLUS hun anti-Israel verklaringen, PLUS dat groen linksen er de klimaathysterie aan het prediken zijn als goed middel tegen het kapitalisme, heb ik NUL vertrouwen in de UN. Ik beschouw die club als gevaarlijk links.
  Alleen Trump kan ons bevrijden van die totale waanzin die UN heet.
  Lang leve Trump! En zeer vele conservatieve Amerikanen denken er net zo over! Zelfs een Hammelburg van BNR schijnt dit niet te begrijpen.

 27. Kreeg mijn reactie met link maar niet geplaatst, vandaar dat die link hier nu boven staat. Veel van wat er boven komt is het werk van deze (door vele duizenden Amerikanen gefinancierde) organisatie gevoerde rechtszaken. Zelfs de vele vijanden kunnen niet zeggen met een complot-club van doen te hebben.

  Inmiddels wordt door George Webb , onderzoeker van de Clinton-foundation, een crowd-onderzoek gevoerd onder de titel: Where is Eric Braverman?, de verdwenen executive van de Clintonfoundation. Dit spoor volgende (vanuit de financiële hoek) is inmiddels van allerlei boven tafel gekomen, wapenhandel, kinderhandel, moord, oorlogen op bestelling, spionage, hoogverraad en noem iedere misdaad die je kunt verzinnen maar op. Voor de meest recente stand van zaken: https://www.youtube.com/watch?v=b8XCsrjpjnM

  Het gaat allemaal niet per ongeluk, de omvolking van de wereld.

 28. Zie hier voor meer info: http://www.judicialwatch.org/

 29. Veel wordt duidelijk als je politici niet ziet als ‘goede mensen die de fout in gaan’ maar als ‘foute mensen die de staatsmacht hebben veroverd’.

  In de VS doet http://www.judicialwatch.org/ veel werk om alle misdaad boven tafel te krijgen. Via die site vind je veel info . JW haalt via rechtszaken en onderzoek veel vuil (echt onvoorstelbaar vuil) boven tafel.

  Het is geen complot-organisatie en wordt zelfs door haar vijanden (ongeveer de hele kliek in Washington) niet als zodanig aangeduid. 1000=en Amerikanen financieren en steunen te organisatie en rechtszaken. Veel van wat er is bovengehaald de laatste jaren is het werk van deze groep.

 30. De regering krijgt in Davos de instructies hoe ze ons land, als onderdeel van de EU, vol moeten laten lopen met Afrikanen, veelal aanhangers van de islam. De VN-bonzen vertellen hen hoe ze Afrikaanse jongeren moeten aanmoedigen en helpen hierheen te verhuizen.
  Nu weet je ook waarom ze geen grenscontrole willen, zoals PVV en Forum voor Democratie dat wel gaan regelen.
  Frappant dat Rutte noch Asscher hierover ondervraagd worden als ze bij een van NPO-programma’s hun praatjes mogen verkondigen.

 31. Goede zaak, en dan die irritante zielige PVV-ers en onderbuikjes vervangen!Die geven altijd maar links de schuld. Het zijn schuldafschuivers, weg ermee!

 32. De VN is zo rot als een mispel. De “voorzitter” van de mensenrechten organisatie is momenteel Saoedi Arabie, het land van middeleeuwse en bloeddorstige rechtspraak. Het land van oorlogscriminelen die dagelijks scholen en ziekenhuizen in Yemen bombarderen. Hoe verzin je het? Maar ja, ze hebben veel geld. En onze elite is verzot op poen, waar het ook vandaan komt.
  Immigratie vanwege een bevolkingsafname in een overbevolkt gebied(?) Immigratie van analfabeten naar een informatie maatschappij met hoge werkeloosheid (?) Spijker op de kop Joost! En Trump wil er niets van weten, sterker, hij heeft gewaarschuwd voor die krankzinnige migratie politiek.

  • @Cale. U was mij net voor met dit te benoemen. Als er iets is waar ik een complete brain freeze van krijg is het dat wel. De voorzitter van de Mensenrechten in handen van een land/ regime dat diezelfde Mensenrechten met voeten treedt. Je verstand staat er van stil. En ik vrees met grote vreze t.a.v. de verkiezingen. Men zal zich wéér gewoon knollen voor citroenen laten verkopen. Zie nu al de peilingen omdat Rutte wat gezegd heeft en Jesse Klaver “zo leuk lacht”. En dan gaat het pas echt hard met de aftakeling. *gaat verder met head desken*

 33. Het zijn angstaanjagende tijden… Amerika is in rep en roer omdat Trump de verkiezingen gewonnen heeft (alsof Clinton zoveel beter/slechter is). Europa is in rep en roer omdat burgers worden genegeerd en weggecijferd omwille van de massamigratie.
  .
  Waar moet je dan als westerse nog heen migreren om gewoon in fatsoen te kunnen werken en leven? Met z’n allen naar Australië of Zwitserland? Dat gaat natuurlijk niet werken.
  .
  Om eerlijk te zijn wordt ik diep droevig van de stand van zaken: je kan geen kant op, maar wordt tegelijkertijd verwacht iedereen maar welkom te heten en steeds hogere lasten te betalen omwille van deze groep veelal kwaadwillenden. Wanneer barst de bom?

  • Ik ben geen fan van leven in Rusland, niet in de laatste plaats omdat ik Poetin ook geen lieverdje vind. Maar op ’t moment klinkt leven in Rusland zelfs veiliger dan leven in een gebied waar zowel de politiek, de afrikaan als de molims je liever dood zien dan levend.

  • @Joram
   In maart.
   De elite zal in paniek zijn, niet wij. Die idioten zijn nog steeds dermate geobsedeerd door hun eigen “macht” dat ze blind en doof zijn voor wat er zich onder het volk afspeelt. De machtselite zal politiek afgeslacht worden.

   • Zo, reken maar dat de enige reden dat er nu zo hard geroepen wordt dat Rusland andere landen hackt, komt door de aankomende verkiezingen. Maar verbazingwekkend dat de meeste mensen vergeten dat o.a. Amerika (de NSA) zo’n 38 wereldleiders langdurig had gehackt én getapt in 2013, en dat dat al snel onder het kleedje geveegd werd.
    .
    Maar ik hoop echt dat je gelijk hebt @Cale. Laat maart alsjeblieft de afrekening worden voor de decennia lange minachting voor de democratie, vrijheid van meningsuiting en het volk an sich. Het is hoog tijd, en als ik kijk naar de Brexit en de US-verkiezingen, kan het zomaar gebeuren!

    • Dat hacker verhaal is zulke complete nonsens dat ik de vaderlandse journalistiek beticht van een verradersrol; want niemand onder dat journaille schijnt eraan te twijfelen.
     Feit is natuurlijk dat conservatief Amerika al tientallen jaren anti-socialistisch is en ook anti UN. Ze hebben destijds Reagan gekozen, toen er van hackers geen sprake was.
     Feit is ook dat Fortuyn al zeer vele aanhangers had nog voordat iets als Russisch hacken bestond.
     Complete NONSENS dat ‘rechts’ wint wegens Russisch hacken. Maar elke vaderlandse sukkel-journalist slikt het voor zoete koek.
     Man man, wat een bevrijding is die Trump, die zich niet laat bedriegen door al die linkse leugens.

 34. Rutte zal weer buigen als een knipmes voor zijn (dronken) bazen.

  De media zullen geen slapende honden wakker willen maken en net doen alsof het om de kenniseconomie gaat en gerichte immigratie.

  Hier ligt wederom een taak voor de alternatieve media Zegt het voort!

  Ik zie het allemaal somber in, aangezien onze leiders en onze media geen klap gegeven om de kiezer, dit meer zien als een stelletje tuig die helaas ook zo nu en dan mag stemmen.

  Het zal allemaal wel als muziek in de oren klinken bij de usual suspects.

  Putin, Trump, help ons! Onze leiders maken de toekomst van onze kinderen kapot.

 35. De VN is niets anders dan een vergadering van kleptocraten, tyrannen en oorlogsmisdadigers.

 36. De voorstelling dat de immigratie tsunami onafwendbaar is, is vals.
  Het is geen natuurverschijnsel het gaat hier om bewust handelen van mensen, zowel van de invasie troepen als van de regerende elites die dit toestaan.
  Omdat het geen natuurverschijnsel is kunnen ze ook weer terug lopen, al zal dat niet zonder geweld gebeuren, maar uiteindelijk zal dat de uitkomst blijken van wir schaffen das.
  Het was een oorlogsverklaring van de elites aan hun eigen burgers, die daardoor in de ellende zijn gestort.
  Nu al durft meer dan 50% van de Duitse vrouwen niet meer alleen op stap, de Franse banlieux zijn no go zones geworden, de vrouw wordt verbannen uit het publieke domein .
  Dit is allemaal mogelijk door censuur, propaganda en broodroof.
  Misschien is er dit jaar nog de mogelijkheid om deze tyrannie te verdrijven op een democratische wijze.

 37. Niet alleen uit de EUSSR, maar ook uit die door en door verrotte VN. Club die gedomineerd wordt door derde wereldlanden, islam en Westerse regentenklieken van Gutmenschen. Door achterlijkheid en politiek correcte leugens dus.
  Bij de verkiezingen van maart as. krijgt het NL volk de laatste kans om tegen zaken zoals de bovengenoemde prietpraat en achterlijkheid te stemmen. Want voor lieden als Rutte, Buma, Asscher, Pechtold, Klaver en ander regentengespuis is dit natuurlijk allemaal heel fatsoenlijk en redelijk.
  Stem PVV om met deze achterlijke verraders en Gutmenschen af te rekenen. Of ga ten onder in islamisering en in de import van achterlijkheid, armoede, terrorisme en criminaliteit.
  Want Rutte zal onze ondergang met een gore grijns en met de valse woorden “Wij wonen in het mooiste land ter wereld” graag tot stand brengen.

 38. Zuid-Europa heeft een grote jeugdwerkeloosheid dus waarom moeten ze van buiten Europa gehaald worden? Tuurlijk, het zijn allemaal smoesjes zodat die mafkezen hun duistere agenda kunnen uitvoeren. Dat we slechts als vee gezien worden wordt weer eens bevestigd.

  Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te begrijpen dat de wal het schip onontkoombaar zal keren, er breekt een burgeroorlog uit of voortijdig implodeert de verzorgingsstaat, met als gevolg een burgeroorlog. Hoe dan ook, uiteindelijk zullen de migranten voor niets naar hier gekomen zijn en hebben we enkel verliezers. En als de goedmensen die het hardst ‘je bent welkóóm’ zingen maar zelf in roomblankewijken wonen denken dat het aan hun voorbij zal gaan, zij zijn juist degenen waar wat te halen valt wanneer de pleuris uitbreekt.

 39. Andre van Delft

  16 januari 2017 op 15:18

  Veel kindermisbruik is een middel om mensen te chanteren en zo macht te verkrijgen.

  Vorige maand plaatste ik op Voat een artikel over een schandaal uit 1987: op het hoofdkantoor van UNICEF was kinderporno geproduceerd; de directeur was erbij betrokken. Ik dacht lange tijd dat dit de rot van de VN illustreerde, maar een oplettende mede-onderzoeker op Voat las de stukken goed:
  “what makes the case explosive is the fact that UNICEF’s pedophile activities appear intimately intertwined with intelligence operations”.
  https://voat.co/v/pizzagate/1508258

  • De “machtigen der aarde” hebben te lang hun gang kunnen gaan. Het werd steeds gekker met ze. Een enorme hoeveelheid geld bevredigde niet meer daar moest macht bij. Ook dat was niet voldoende. Bij hun driften behoorden ook seksuele geneugten hetgeen al snel in perverse handelingen of erger met kinderen uit draaide om tot die ultieme bevrediging te komen. Je leest het overal. Krankzinnig en pervers (politiek) gedrag lijkt de normaal onder de machtige elite te zijn geworden. Misschien is dit wel van alle tijden. Echter nu hebben we internet en leren we meer over deze schoften.

   • Ja kort maar 1005 gelijk .

   • Andre van Delft

    16 januari 2017 op 18:57

    Het voornaamste doel van het kindermisbruik is het chantabel maken van hooggeplaatsten. Bill Clinton vloog 20 keer met de “Lolita Express” van miljardair Jeffrey Epstein; Hillary 6 maal. Epstein is veroordeeld voor misbruik van 40 meisjes, maar hoefde nauwelijks een straf uit te zitten. Bill en allerlei rechtshandhavers kan hij als marionetten bedienen. Het Nederlandse justitieapparaat heeft een vergelijkbare rot.
    Zie ook: https://voat.co/v/pizzagate/1428218

 40. Andre van Delft

  16 januari 2017 op 15:09

  De Amerikaanse ‘deep state’ stookt in het Midden Oosten, sticht oorlogen, jaagt mensen op de vlucht, controleert de meeste media in het Westen en stort ons in grote ellende.
  De Clinton maffia is een werktuig van de deep state. Op Voat werken gewone burgers samen om een deel bloot te leggen; aanleiding waren de verwijzingen naar pedofilie in de mails van Hillary’s campagneleider John Podesta. Die kringen lijken banden te hebben met de Koreaanse Moon sekte. Vandaag blijkt dat de VN daar geld in steekt:
  https://voat.co/v/pizzagate/1568740

 41. Alles raakt in een stroomversnelling. Zou die haast te maken hebben met het feit dat steeds meer inwoners in de gaten krijgen dat er een agenda uitgerold wordt over het oude Europa, maar ook globaal? Interessant vind ik dat je de vier ruiters van de Apocalyps erbij haalt. Is dat een metafoor, of heb je hier meer inhoudelijke bedoelingen bij Joost?
  Een artikel hierover zou interessant zijn, maakt niet uit door wie geschreven?

 42. Andre van Delft

  16 januari 2017 op 14:36

  Dit is een smerig spel dat op meerdere niveau’s plaatsvindt.
  Gisteravond op KRO TV – Kruispunt: Een nieuwe start.
  Ik citeer van de web site:

  Vluchtelingen aan het werk in de ouderenzorg in Katwijk.
  Eerder leefden ze nog onder een onderdrukkend regime in Eritrea of onder moeilijke omstandigheden in Oeganda. Nu zitten ze in een Katwijks zorgcentrum. Negen jonge vluchtelingen met een verblijfsvergunning èn een medische achtergrond nemen deel aan een uniek project. Ze wonen en werken nu een jaar in woonzorgcentrum Salem en starten deze maand met een opleiding om ouderen te verzorgen. Kruispunt liep een paar dagen met ze mee.
  (…)
  Het mes snijdt aan twee kanten, want er is een groot tekort aan personeel. Herbrink: ‘We hebben deze mensen ook gewoon hard nodig. Er is een tekort van 5000 verpleegkundigen en verzorgenden in de ouderenzorg. Nu er zoveel goed opgeleide mensen ons land binnenkomen, is dit een win-win situatie.’

  http://pers.kro-ncrv

  • Andre van Delft

   16 januari 2017 op 14:40

   Mijn vorige bericht is zonder waarschuwing afgekapt.
   Hier is de link:

   http://pers.kro-ncrv.nl/programmas/kruispunt/kruispunt-een-nieuwe-start

   Lieve Afrikanen komen dus onze oudjes redden; wij Nederlanders kunnen dat zelf niet. Dat is de boodschap.

   Maar de laatste jaren zijn tienduizenden Nederlanders ontslagen die in de zorg werkten:
   https://www.google.nl/search?q=zorg+ontslagen

   Zo smerig gaat het dus.

   • Sterker nog: de zorg is kapot bezuinigd: dáárom zijn er 5000 te weinig mensen in de zorg. Vervolgens worden deze migranten voor een beetje zakgeld aan het werk gezet, et voila… het zorgprobleem is opgelost!
    .
    Triest toch, dat zoveel burgers hier nog in trappen, en vrolijk blijven roepen dat het allemaal “nodig is”, omdat we anders ons eigen vonnis tekenen… terwijl we juist met dit soort acties ons vonnis tekenen!

   • Precies wat ik gister tegen mijn man zei, gelukkig ben ik niet de enige die wakker is. Vraag is: hoe wekken we de rest?

   • Edmond V.O. Katusz

    16 januari 2017 op 23:48

    Directeur Gerard Herbrink: “Nu er zoveel goed opgeleide mensen ons land binnenkomen, is dit een win-win situatie.”

    Bij dit soort uitspraken vraag ik mij altijd af, waar de uitsprekers de cijfers vandaan hebben. Zijn er cijfers bekend over opleidingsniveaux van de immigranten? Ergens? Om hoeveel goed opgeleide mensen gaat het?

    Positief is dat het om immigranten met een christelijke achtergrond gaat, dat dan weer wel.
    Tschüß, Edmond V.O. Katusz

   • Edmond V.O. Katusz

    16 januari 2017 op 23:57

    “Diane de Mol (45), verzorgster in Salem, is buddy van Habtit (26), een verloskundige uit Eritrea. Het leren is wederzijds, zegt Diane: ‘Hij leert mij dat niet alles vanzelfsprekend is. Wij zijn hier in Nederland eigenlijk allemaal zondagskinderen. We zouden meer moeten genieten van wat we hebben.’ ”

    Is natuurlijk heel jofel om dat mee te maken, maar zonder erg kritisch te willen zijn; is dat de bedoeling van de samenwerking? Leuk fijn in het eigen hoofd zijn van één, twee mensen, maar het draait in de eerste plaats om de ouderenverzorging, dus het moet vooral van mevrouw De Mol komen. Dat de wereld gemiddeld een hel is weten we wel, maar dat zijn in deze setting babbels voor bij de koffie. Oudjes eerst! Maar an sich een goed project, hoewel het floreert op basis van massaontslagen van Nederlanders en kennelijke verwaarlozing van relevante aantrekkelijke opleidingen
    Salut! Edmond V.O. Katusz

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑