Nu weer Parijs. Wanneer worden de mensen eindelijk wakker?

Door Joost Niemöller

Als je het water langzaam verwarmt, verdrinkt de kikker. Hij merkt niet dat het kookpunt bereikt wordt. Het voorbeeld blijkt in de praktijk niet waar te zijn, maar de metafoor is voor iedereen duidelijk.

Hier bij ons zijn er steeds ‘incidentjes’ met de islam. Een moslim met een mes roept Allu Akkbar in Den Haag en wordt neergeschoten door de politie. Ach, een incidentje, een klein berichtje. Dat de man Allu Akbar riep wordt niet eens vermeld.

In datzelfde Den Haag maken moslims het leven van Nederlandse meisjes tot een hel in een zwembad. Het is uitgebreid gedocumenteerd. Niemand kijkt er meer van op. Een raadsdebat in Den Haag omdat de PVV dat wil. Een berichtje.

En dan nu, vanavond, Parijs.

Ach ja, weer een islamaanslag.

Boring.

Sommigen maken zich druk erover. Maar ja, die zijn dan ‘extreem-rechts.’  Dat kennen we ook wel.

Volgens mij kijkt het slappe Europese volk hoogstens verstoord op als de darmen ze om de oren vliegen. En dan nog. Dan zal het wel weer een incident zijn. En heeft het niets met de islam te maken, maar met een paar fanatiekelingen.

Hoe krijgen we deze mensen wakker?

Sorry, maar ik weet het even echt niet meer.

De verdoving  is totaal.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

37 Reacties

 1. JihadWatch. Dader Parijs in 2001 al veroordeeld tot 20 jaar cel wegens schieten op een agent

  Karim Cheufri. Zo heet Abou Yousef al-Belgiki echt. En hij is dood. De aanslagpleger die in Parijs donderdagavond met een AK op agenten schoot, en daarbij 1 agent doodde en twee zwaar verwondde, was een 36-jarige in Frankrijk geboren man die woonde in Chelles, een wijk in het oosten van Parijs. Cheufri is in 2001 tot 20 jaar cel veroordeeld voor – je verwacht het niet – schieten op een politieagent (Le Parisien, 10 april 2001). Dat deed de toen 23-jarige Cheufri (toen nog afkomstig uit Saint-Denis, nog zo’n jihadwijk die we kennen van eerdere aanslagen en uit islamofobe Nieuwsuur-repo’s) tijdens een ontsnappingspoging uit de gevangenis, waar hij zat op verdenking van een overval. 2001 + 20 = 2021 dus ra ra politiepet hoe Cheufri vrij rond kon lopen (sinds 2016), laat staan dat ie ongehinderd ISIS-contacten in het Kalifaat kon hebben.

  http://www.geenstijl…

 2. Mensen zijn niet wakker te krijgen omdat de MSM ze in slaap houdt.

  Breek de MSM en je breekt de apathie. Ik ben ervan overtuigd dat bij neutrale, objectieve verslaggeving PVV al lang op 76 zetels had gestaan (behoudens dat gaandeweg de overige partijen ook hun standpunten aan zullen passen).
  Het succes van Trump is ook overwegend te danken aan het feit dat hij de MSM heeft gebroken door ze consequent en structureel weg te zetten als Fake News. En terecht.

  De manier om dat te doen is druk te zetten op de journalisten en hun organisaties.
  Elke dag een groep demonstranten voor de deur in Hilversum en hun huizen. Besmeur ze met taarten en eieren. Beschimp, bespuug en bespot ze. Elke dag weer!
  En niet alleen de journalisten, alle “opiniemakers”; columnisten, cabaretiers en televisiemakers. Overigens zou een alternatieve newsoutlet als Breitbart ook zeer helpen. Geenstijl en TPO aint cutting it.

  Tot slot zijn er nog andere redenen dat de MSM doet wat het doet…

  • @Dokter, Het probleem is dat in Nederland die groep demonstranten onmiddellijk gearresteerd zal worden. Nederland heeft echt niet alleen een moslim probleem.
   Kijk eens wat die linkse rukkers en publiek mogen beschimpen. En Wilders wordt veroordeeld, omdat ie het Marokkaanse ras(!) zou hebben beledigd. Ook enkele simpele zielen worden door wittemanhaatster Sylvana Simons met succes gedaagd, om wat domme kroegspraak uitlatingen op social media terwijl dat maffe wijf zelf de voorzet heeft gegeven, meerdere malen zelfs. Heeft niets met racisme of het oproepen tot geweld te maken, die simpele zielen waren trots dat ze het voor elkaar hebben gekregen een tweet te plaatsen. Dat niveau. Niemand wilde haar echt opknopen, er werd slechts van gedroomd. Dus pas op wat je doet in je slaap…
   Het is schokkend te realizeren hoe het met de Nederlandse rechtsorde gesteld is. Food for thoughts…

 3. Een leuke in de Telegraaf: In Bengalen, of all places, heeft een woedende menigte zwartekousen moslims tegen het beeld van Vrouwe Justitia geprotesteerd. Gaat hier ook gebeuren door onze eigen zwartekousen moslims, let maar op.

 4. Leo KarelJan

  21 april 2017 op 15:43

  @ Nils
  Wat ben jij ver weg! Absurde complotdenker en islamknuffelaar!
  Man; ga jezelf eens echt informeren in plaats van die groteske waanzin hier uit te poepen! En geen kennis op basis van een Youtube filmpje, maar s.vp. op basis van tientallen degelijke bronnen.

  • Heerlijk. Gewoon mensen. Tenminste dat hoop je dan maar. Ik denk dat u een duidelijk wereldbeeld heeft en alles wat daar niet in past ..nuja ..voila. Mss is dat opleiding en/of indoctrinatie, echt ongeloof of overtuigd superioriteitsgevoel. In het slechtste geval is u een wegkijker, in de kwade variant bent een troll/uitvoerder van iets wat u mogelijk zelf niet weet of overziet.
   U weet niet van officials die in het eigen koninkrijk of in het verenigd koninkrijk de baan is opgezegd omdat zij ook kritisch waren, waar zij kritisch horen te zijn?? lol
   Los van wat waar is, u wenst policor terwijl achterdocht wel het minste is waar je als wakker dier op mag hopen.
   Dat internet droogt op maar, staat nu nog bol van zaken die absurde complotdenkers of islamknuffelaars (sic, nergens zei Nils iets dergelijks) een goede indicatie geven waar je het beter kunt zoeken. Slaapt u lekker verder.

 5. Er verblijven, voor zover we weten 1,2 miljoem moslims in NL. Rondkijkend in de grote steden lijkt me dit wat krap geschat. Bovendien komen er nog steeds meer binnen, staan er in Libie en Turkije nog een paar miljoen te trappelen en vergeet de “gezins hereniging” niet. Een bevolkings groep van ruim een miljoen, waarvan een groot deel niets opheeft met de Nederlanders en hun samenleving. En dat zijn de gematigden, de gewonen, over de echte fanatieke haters zullen we het maar niet hebben. Deze situatie wordt met opvolgende generaties alleen maar erger, zoals nu wel bewezen is. Wat gaan we daar aan doen? Ik zou het niet meer weten.

 6. Leo KarelJan

  21 april 2017 op 15:28

  De meerderheid wordt niet wakker, omdat ze niet wakker WILLEN worden. Te veel gedoe, te veel afgeleid worden van “Boer zoekt vrouw”, te veel moeite, te veel angst, te weinig ruggengraat, te vatbaar voor de indoctrinatie van regentenkliek , onderwijs en media.
  Een feminien soft volk van lulletjes rozenwater en wegkijkers. Slapjanussen en uitsluitend een beetje schelden op verjaardagen en in de kroeg. Zo dat is dan ook weer klaar.
  Zelfs jij, Joost, zei tegen Wilders bij WNL “dat het niet zo zeer om de islam ging”. Maar daar gaat het juist wel om: de islamisering is gevaar 1, 2 en 3. Sluiten die grenzen voor islamieten, stoppen met de import van achterlijkheid, stoppen met de pro islamitische EUSSR en stoppen met dubbele paspoorten en krankzinnige flutstrafjes.
  De islam als HET probleem zien en niet een probleem bedenken door te stellen “dat een paar gekken de islam misbruiken”. Zoals verraders als Rutte beweren. Dit flutvolk moet zijn HERSENS eens gaan gebruiken!

 7. Basic Dimension

  21 april 2017 op 15:04

  Wij bekijken de wereld door onze eigen bril en projecteren dat beeld vervolgens op anderen. Maar dat kan alleen met gelijkgestemden. Dus anti-policor kan policor beslist niet begrijpen vanuit haar eigen gezichtspunt. Zij kan niet zeggen: ‘ik zie een moslimfant in de kamer en sla alarm. Jij ziet het blijkbaar niet want jij slaat geen alarm’. Zo wacht men al 40 jaar wanhopig tot voormalig Christenen de moslimfant nu ook eens gaan zien. Maar dat gaat niet werken zo. Dat is functional fixedness. Dat is een foutieve interpretatie van de werkelijkheid. De waarneming zelf is al fout omdat men had kunnen weten dat meer dan gemiddeld intelligente mensen de moslimfant wel degelijk hadden moeten waarnemen.

  • Basic Dimension

   21 april 2017 op 15:06

   Daarom gaan wij beter eerst onbevooroordeeld waarnemen als B. F. Skinner. Wij zien dan dat voormalige Christenen geen alarm slaan bij de zeer waarschijnlijke waarneming van een moslimfant in de kerk. Wij schakelen nu expliciet ons eigen wereldbeeld uit en bouwen vanuit de feiten een nieuw scenario op dat toekomstige ontregelingen van het voormalige Christendom in relatie tot de moslimfant zo goed mogelijk voorspelt. Hier zit nog geen wereldbeeld achter, het is spelen met een black box. Dat doen wij met operant conditioning als leermodel.

   • Basic Dimension

    21 april 2017 op 15:08

    Uiteindelijk concluderen wij dat policor kennelijk een andere en tegengestelde waarde aan de moslimfant toekent en dit paard van Troje blijkbaar goedkeurend binnenhaalt. Na deze fase van objectieve waarneming bouwen wij een inhoudelijk model dat de resultaten beschrijft. Wij zijn daarbij niet verantwoordelijk voor de gênante vertoning die daaruit volgt.

 8. Dat de man Allu Akbar riep wordt niet eens vermeld.
  ______

  Op het npo-radionieuws hadden ze het over een verwarde man.
  Daar moesten we het mee doen .
  Zonder dat hij het weet trekt de achteloze luisteraar dan z’n politiek correcte conclusies.
  .
  Polish Minister lashes out on ‘Political Correctness’ & Multiculturalism.
  https://twitter.com/JPY_Kurdish/status/855184251125460998

  • “Dat de man Allu Akbar riep wordt niet eens vermeld.”

   Stel je eens voor dat hij Heil Hitler had geroepen moet je opletten hoe de msm dan gereageerd had, we worden zo ongelofelijk zwaar van achteren genomen dat is echt niet normaal meer, onze levens doen er niet meer toe. Totdat zijzelf aan de beurt zijn, ik kan niet wachten op die dag.

 9. “Hoe krijgen we deze mensen wakker?”

  De meeste mensen zijn wakker, het probleem ligt bij “onze” leiders, ‘bovenonsgeplaatsten’ en msm, zolang die wegkijken, het bagatelliseren, het ontkennen, dan kunnen wij helaas weinig doen. Kijk naar Pegida daar werd keihard de aanval op ingezet en het leven onmogelijk gemaakt, al dat soort initiatieven worden in de kiem gesmoord door “onze” leiders, bovenonsgeplaatsten en msm. Daarbij is een groot deel van het volk helaas dermate gedresseerd dat ze er maar achteraan hobbelen en dat verklaart hun stemgedrag, dat kan je ze niet kwalijk nemen, het is ze aangedaan. Schrijf een boek ‘de boze moslim’ of ‘de boze zwarte ouden man’ en je wordt regelrecht naar de hel gedirigeerd, schrijf een boek ‘de boze witte man’ en je krijgt volop aandacht in de msm en sommigen worden zelfs gedwongen het te lezen als zijnde een wijze les. We zijn helaas veel meer lijfeigenen dan dat we zouden willen en ooit vermoed hadden, wat niet wegneemt dat de wal…

  • …het schip zal keren maar dan is het te laat en zal het nooit meer goed komen. Een schrale troost, ik zit er wel vaker naast.

 10. De mensen gaan niet wakker worden, dit is een verloren strijd. Volgens de recente verkiezingsuitslag zijn er 1,5 miljoen realisten versus 15,5 miljoen gehersenspoelde zombies. Tegen zoveel naïviteit en onverschilligheid is geen kruid gewassen. Het Nederlandse volk verdient ook niet beter; het is alleen triest voor het kleine groepje realisten die dit land langzaam de afgrond in zien gaan.

 11. Wat denkt u? Zal het land of heel de EU, met zijn media, politici&anderebestuurders, tokkies&intellegentsia, schapen, honden of leeuwen ..als er een terreurbewind komt uit onmogelijke hoek? Home grown terrorism. Boos, wit/blank/anders, denkend waarom niet (het slaapt&functioneerd toch niet, mss kan dat wel een poosje zijn gang gaan om de staat het gram deelschap te maken. Wie weet krijgt dat dan ook een sneeuwbaleffect maar dan zonder dik betaalde agenda, zonder dik betaalde lonen maar wel een die de agenda’s en dikke loon ontvangers wat van de wijs brengt.
  -not
  Zelfs rond de bombrieven uit Griekenland heb ik twijfels.
  Binnenkort wordt verzet weer herdacht, evenals slachtoffers. Een mooi toneelstuk waar ik de afgelopen vijf jaar steeds ontoepasselijker van word. Een aantal van onze politieke en militaire leiders weten van verraders in eigen kring, hebben ws zelf ook geen schone handen, maar ja, mensen he.

 12. Sint Nicolaas

  21 april 2017 op 10:55

  Tja, zag het gisterenavond laat op het nieuws. Schietpartij op de Champs-Élysées . Onze moslimvrinden hebben het inmiddels zo ver gekregen dat moslim/IS de eerste gedachte al is die opkomt bij zulke berichten. En inderdaad, ze stelden weer niet teleur, sta mij toe dit even zo te omschrijven. En wederom een die in beeld was van de veiligheidsdiensten, eentje met eedere moordpogingen op agenten, geradicaliseerd, nou ja, u kent het riedeltje ondertussen wel en weer de ( misschien retorisch geworden ) vraag : Wat deed deze zuurstofverpiller vrij op straat ? No bells ringing, anywhere ??? Had deze haatbaard gewoon vastgezeten of nog beter : verbannen en gedumpt ergens in Zandbakkistan jaren geleden, had de vermoorde agent in kwestie nog geleefd.

  • Sint Nicolaas

   21 april 2017 op 11:04

   Maar nee, deze soepjurk had vrij spel en kon op de Champs-Élysées ( of all places ! ) gewoon met een kalshnikov zijn slag slaan. Diegenen die dit untermensch vrij hebben laten rondlopen hebben bloed aan hun handen, net als de slappe politici in Parijs, Brussel, Den Haag, Berlijn etc. Ze zijn allemaal schuldig aan het vogelvrij verklaren van onze samenleving. Joost zei het al, wanneer wordt men eindelijk wakker ? Antwoord : Nooit. Dit stelletje, naieve hersenlozen dat zich volksvertegenwoordigers noemt kun je nog zoveel van dit soort filmpjes laten zien : https://www.youtube.com/watch?v=etljQLaGyiM
   En aanverwante videos. Het kwartje zal nooit vallen. Misschien als ze zelf slachtoffer worden de hordes of hun dochters verkracht worden. Misschien dan ? Dank Merkel, Hollande, Juncker, Rutte, Klaver, Pechtold. NOT !

 13. Inderdaad….., dit probleem (waarom ouwehoeren mensen toch altijd over “problematiek”!?) vraagt eerst om honderden doden, alleen al in óns land, om politici te dwingen de goede kant op te kijken.

  En, inderdaad, MJ…, “Met een paar alerte columnisten en intelligente bestuurders kunnen we de zaak klaren”.
  Mvg

 14. Dat 9/11 een valse vlagaanval was zal geen welingevoerde journalist nog ontkennen. Engeland had ook een goed gedocumenteerde valse vlagaanval, of hoax, op 7/7/2005: https://m.youtube.com/watch?v=vR474-4HGlA

  Als je na deze aanvallen nog steeds als journalist onkritisch naar Isis kijkt en nog steeds de officiële propaganda meezingt, collaboreer je dan niet gewoon met een misdadig regime? Joost, ik ben niet erg onder de indruk van je.

  Hierbij een samenvatinkje van wat de Parijse terreuraanval wel behelst. Verwacht hier overigens geen bewijzen. https://m.youtube.com/watch?v=SIcgIv-w8hg

  Bekijk evt de documentaire ‘a new pearl harbour’, over 9/11.

  • @Nils, warrig commentaar met een merkwaardige gevolgtrekking.
   Maar dat zal wel komen omdat je wellicht dezelfde redenaties volgt als onze overheden. Justitie in Frankrijk heeft eerder, de nu doodgeschoten dader, (zeer) vervroegd uit de gevangenis ontslagen, terwijl hij tot 20 jaar zitten veroordeeld was. Misschien snap jij dat?

   • Nee, maar ja, we blijven meezingen met onze bazen. Of is dit ons aflaat, beetje wijs doen op de forums. ‘ik wilde wel, zag wel iets, maar ..zo machteloos/moedeloos’.
    Ik ben ook geen schrijver, onderzoeker en al helemaal geen wetenschapper. Heb Joost ooit eens benaderd, gewoon voor een gesprek maar met het idee dat je complotten gewoon superrealistisch kunt brengen.
    Puur en alleen op fouten van de andere ‘partijen’, de absurde realiteit vs gepreek, de optelsom van andere verhalen rond officiele feiten en dan met gezond verstand geen conclusies trekken maar ..onderkennen waar er ‘gefaald’ wordt en dan een lijstje voor de factchecks waar gecompromiteerden zich bezigen. Niet omdat je weet wat waar is maar als indicatie van kredietwaardigheid.
    Aluhoed
    Racist
    Antisemiet
    Etc
    behoort iig tot de propaganda-oorlogvoering.
    -in wezen vreemd toch dat 20jr detentie los rond schiet, bep bazen of mazen maakte dat mogelijk??-

    • Mee eens, alles is mogelijk. Wie profiteert? Volg de geld stroom, enz. Volgens een aantal deskundigen zijn bijna alle terroritische aanslagen false flags. Zou zo maar kunnen. Het opmerkelijke is dat het altijd allah akbar schreeuwende baarden zijn. Het vervelende is dat er daarvan zo veel in onze maatschappij rondlopen. Dus het een is een theorie, het andere is een feit. E.e.a. vullen elkaar goed aan. Jammer voor de slachtoffers.

     • @Cale
      Ga jij eens overvallen plegen, mensen afpersen, etc.. met een vest van de Hells Angels, m.a.w. je schuift het hun in de schoenen, moet je kijken hoe ze gaan reageren.

      Kijk eens hoe moslims op alles reageren, als bv bier over een hoofddoek van een “zuster” gegooid is, ze reizen stad en land af opzoek naar de persoon. Maar tienduizenden aanslagen met tienduizenden doden en een veelvoud aan gewonden die door nep-moslims gepleegd zijn om moslims de schuld te geven maar daar hoor je ze niet over?? Nee, ze weten dondersgoed dat het moslims zijn. En mocht er een false flag tussen zitten dan hebben ze dat niet eens door omdat ze weten dat moslims dat dagelijks doen.

      Nee, die false flag theorieën hebben enkel als doel de werkelijke daders/moslims te ontzien en de schuld valselijk anderen/het westen in de schoenen te schuiven.

 15. Dick – precies, meten met twee maten.
  Maar, mss -ieder brandje begint klein- is de islam/booslims wel een uitstekende brandbare stof/aandrijving.
  We creeeren de ‘brandhaard’. Zorgen voor geen gebrek aan ‘brandbare stof’. Drijven middels slimme aanslagen naast echte booslimreacties ‘de zooi’ wat op. Welgemikte mediacampagne. Nepnieuws en onvervalste emotiebeelden. Mooi, welke gevaarlijke ‘mix en/of eindsituatie’ wordt nagestreeft, geen idee? Maar, de veelheid aan incidenten *kuch*. Ik zit niet graag op blaren, en of je nu een ‘brand en/of explosieve’ situatie overleeft of niet ,mijn medeleven naar alle (echte) slachtoffers.

 16. Heb de waarheid niet in pacht. Het blijft allemaal gissen. Maar na een daar of veertig mengen en gisten in Europa, na veertig zaaien van het zaad van de tweespalt achten de poppenspelers misschien nu de tijd rijp om met een aanslagje hier en daar de lont in het kruitvat te gooien. Steeds weer zijn de daders ‘ bekenden van de inlichtendiensten’ die zich netjes laten neerknallen bij arrestatiepogingen. Ben tegen massaimmigratie en geen islamapologeet, maar is het nu echt zo ondenkbaar dat de islam als wapen tegen ons wordt gebruikt?

 17. @Nils
  Je vergeet erbij te vermelden dat demonstraties en rellen van moslims vanwege tekeningetjes van hun profeet waardoor ze helemaal uit hun bol gaan ook false flags zijn want anders denken mensen dat het vreemd is dat ze wel helemaal uit hun bol gaan vanwege een cartoon maar niets van zich laten horen wanneer jaar in jaar uit dag in dag uit hun religie van vrede en liefde door kuffars misbruikt wordt door iedereen op te blazen en af te schieten. Dus leg de sheeple op deze site even uit dat de demonstrerende en rellende moslims vanwege cartoons helemaal geen moslims zijn maar behoren tot westerse geheime diensten, vertel het ze @Nils, ouwe complotreus 🙂

  Oh ja, de strijd tussen soennieten sjiieten is ook een false flag, vertel het ze ouwe complotreus.

  • Allen,

   Mijn verwijt was vooral tegen Joost gericht want van hem mag je enige journalistieke nieuwsgierigheid verwachten. Dat het voor de rest moeilijk is om de documentaires te accepteren voor wat ze zijn, namelijk het is het meest aannemelijk dat we met valse vlagaanvallen te maken hebben, dat begrijp ik wel. Propaganda kun je niet zomaar van je afschudden, kon ik ook niet.

 18. #Syria’s UN rep. Jaafari reminding us of what French FM Fabius said in 2012: “French Jihadists are doing good work in Syria” via @j_alashkar

  https://twitter.com/walid970721/status/855213546510196736

  We moeten bang zijn voor ISIS en het islamitische terrorisme, maar ondertussen…………..

 19. Dick – succes, wakker maar slaapdronken, mss duurt het niet lang.
  Heb je nooit uitgezocht wat er -ook- verteld werd over het aanjagen van makkelijk te beinvloeden booslims aangaande de eerste ophef over de cartoons?
  Mensen doen elkaar leuke dingen toewensen, bepaalde moslims spannen openlijk de kroon.
  Dat twee hongerige honden vechten om een bot, prima (of helaas). En honden vechten nooit en nooit te nimmer omdat baasjes dat niet willen? Nooit he?

 20. Zij, die onze gemeenschap vergiftigen met een fascistisch systeem aanpakken dus niet de mogelijkheid geven dat te doen dames en heren politici.

 21. Een totaal verbod op imams, moskeeën, koran, islam.
  Gisteren nog.

 22. Basic Dimension

  21 april 2017 op 01:35

  Om ontoelaatbaar geweld te veroordelen moet men het eerst naar waarde schatten. Wat is ‘naar waarde schatten’? Dat blijkt uit het gedrag van de autoriteiten. Als zij telkens maar weer ‘geschokt’ zijn en verder geen maatregelen treffen, dan is er sprake van een blokkade in de geest. Dan raakt de uiteengereten jonge vrouw de politicus niet werkelijk in het hart. Trump heeft geen blokkade en wordt woest, maar Rutte en Merkel hebben die wel degelijk en zijn glimlachend ‘geschokt’. Wat is het verschil? Trump is niets menselijks vreemd, Rutte en Merkel is alle menselijks vreemd. Het zijn geen mensen. Het zijn sociopaten, Christenen, of beide.

  • Basic Dimension

   21 april 2017 op 01:38

   Naar waarde schatten betekent zich identificeren met moslimgeweld en in de huid van een moorddadige moslim kruipen. Men moet het geweld eerst invoelen en begrijpen voordat men het kan veroordelen. Maar policor dissocieert zich van dit geweld. Het zijn ‘kwajongensstreken’ en na een slachting zegt Klaver in overdrive: ‘dit hoort men niet te doen’. Deze figuren zijn verloren als echte mensen.

   In seksuele lust gezien zoeken mensen naar tegenpolen. En als er iets is in Isis wat jou bekoort dan kun je Isis aantrekken door star de tegenpool uit te stralen. En Isis heeft policor zeker wat te bieden. En policor heeft Isis wat te bieden: jou.

 23. Michael Jacobs

  21 april 2017 op 00:54

  Volgens mij hoeft niet iedereen wakker te zijn om de primitieve, schadelijke ideologie die islam heet de baas te worden en uiteindelijk wettelijk te laten verbieden. Als de piloot van een vliegtuig of de machinist van een trein maar wakker zijn, dan mogen de passagiers allemaal slapen totdat de plaats van bestemming is bereikt. Met een paar alerte columnisten en intelligente bestuurders kunnen we de zaak klaren. Als het doel ons maar duidelijk voor ogen staat!

  • Interessante redenatie, maar toch zal ook de kwaliteit en het denkvermogen van de piloot van belang zijn. Het probleem ligt nog wat genuanceerder. Verkiezingen. De slapende meerderheid heeft wederom voor de verkeerde partijen in Nederland gekozen. Dus zullen de nieuwe piloten niet de koers vliegen die het land zou kunnen redden.
   Zo ook voor zondag a.s. in Frankrijk. Waarschijnlijk de laatste kans voor de Fransen om hun land weer terug te winnen. Maar ik heb helaas mijn twijfels. Bovendien heb ik het gevoel gekregen van de keren dat ik Frankrijk bezocht dat er veel meer moslims wonen dan men ons wil doen geloven. Die gaan dus niet voor FN stemmen.