Na Stockholm: Diversiteit, de Europese ziekte. (Update)

 

Update: Om te zien hoe totaal over de top de diversiteitswaanzin in Zweden is geraakt als heersende ideologie, kijk ook naar dit spotje dat op de Zweedse tv wordt uitgezonden.

De Oezbeek die verdacht is van de aanslag in Stockholm met de truck (waarbij gezien de berichten dat er explosieven in de truck waren en de truck in brand vloog godzijdank maar relatief weinig mensen om het leven kwamen) stond, zo lezen we, op een lijst om uitgezet te worden. Hij was uitgeprocedeerd. Het was ook bekend dat hij radicale sympathieën had. Toch kon hij zich vrij door Zweden bewegen. Er werd geen klopjacht naar hem georganiseerd. Wellicht werd dat ‘discriminerend’ bevonden.

Nu zijn tijdelijk de veiligheidsmaatregelen verhoogd in Zweden, zoals blijkt uit dit verhaal van een Irakese immigrant:

Later on Friday, as he prepared to drive home, armed policemen on the hunt for the assailant surrounded his car and ordered him out with his hands up. They searched him and his vehicle and took his driving licence. “I’ve lived here for 33 years and never witnessed anything like that,” he says.

Mensen op hun uiterlijk selecteren is voor de Zweedse overheid uiteraard een no go. 33 jaar ondervond deze Irakees geen enkele extra controle. Dat is veelzeggend. Op die manier kon de Oezbeek zich ongestoord door Zweden bewegen.

De mentaliteit van de Zweedse elite zal niet veranderen: diversiteit is vooruitgang, een ‘open samenleving’ streven we na, en tja, aanslagen als deze horen daar nu eenmaal bij, dat kan niet gestopt worden:

“Things like this will always happen in an open society. Sweden is not a totalitarian society,” Eklund said. “Maniacs can’t be stopped.”

Precies zoals de moslimburgemeester van Londen na de recente aanslag daar het grote belang van ‘diversiteit’ benadrukte.

Zweden, het land dat een antwoord wilde geven op de kritiek van Trump met een fotoproject over, jawel, ‘diversiteit’, middels een serie foto’s die in het voorjaar gemaakt zouden worden. Daar zal wel geen foto bij zitten van die truck die door onschuldig winkelpubliek ploegde.

De diversiteitsideologie in het Westen is een ziekte die maar niet genezen raakt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

47 Reacties

 1. Leo KarelJan

  10 april 2017 op 14:51

  Als je bovenstaand filmpje ziet, lopen de rillingen over je lijf. Wat een volstrekt idiote imbecielen wonen er in dit totaal verrotte land Zweden.
  Deze zijn totaal gedegenereerd. Nog nooit in de geschiedenis heeft een volk zichzelf zo veel schade toegebracht. Dit is de totale “weg met ons ” krankzinnigheid!

 2. Waaraan herkent men een multicultureel, divers land?
  https://ejbron.wordpress.com/2017/04/10/multiculturalisme/

 3. `De diversiteitsideologie in het westen is een ziekte die maar niet genezen raakt`.
  Klopt maar als je niet wilt erkennen en benoemen wie hier achter zitten dan raakt het probleem nooit opgelost!
  Eerder heb ik hier al over geschreven maar mijn reactie werd niet geplaatst!
  Anti-Semitisme is een gevoelig onderwerp maar soms moet je het beestje bij naam noemen.
  Bijvoorbeeld Barbara Spectre is een gevaarlijke vrouw die deze agenda enorm pushed en toevallig is mevrouw van Amerikaans Joodse afkomst hetzelfde geld voor George Soros ook toevallig van Joodse komaf.
  De gewone European wilt dit allemaal niet maar invloedrijke Joodse mensen pushen de Multi-culturele agenda en ik zie niet in waarom dat niet gezegd mag worden.
  Leve het vrije woord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • “Klopt maar als je niet wilt erkennen en benoemen wie hier achter zitten dan raakt het probleem nooit opgelost!”

   We zouden sowieso kunnen beginnen met de grenzen te sluiten, stoppen met dubbele nationaliteiten, etc.. Maar jij wilt eerst dat de ‘schuldigen’ worden aangewezen voordat dat gebeurt? En als dat nooit bekend wordt, wat dan volgens jou?

   • @Dick

    Je moet het een doen en het andere niet laten. Feit is dat de islamisering van Europa in de eerste plaats een kwestie van zelfislamisering is, die door een maatschappelijk elite aan de bevolking wordt opgedrongen. Bij de vragen naar het waarom en door wie ontkom je m.i. moeilijk aan het punt dat Dominic aansnijdt.

    • @Dawg
     Oké, dan gaan we eerst uitzoeken wie precies achter de zelfislamisering zitten en dan pas de grenzen sluiten etc.. en eerder niet? Lijkt me niet verstandig, dat is latere zorg wat mij betreft, ik heb ook al diverse malen Barbera Spectre aangehaald maar het heeft weinig zin om daar eeuwig over door te zemelen zonder feitelijk actie te ondernemen, het probleem is te tackelen zonder dat algemeen erkend wordt dat types als Barbera Spectre Europa naar de gallemiezen willen helpen.

     • @ Dick

      “Oké, dan gaan we eerst uitzoeken wie precies achter de zelfislamisering zitten en dan pas de grenzen sluiten etc.. en eerder niet? ”

      Geen goed idee. Zijn ook niet mijn woorden. Maar als Dominic stelt dat ‘ invloedrijke joodse mensen de multiculturele agenda pushen’ dan ben ik dat met hem eens en onderschrijf ik dar dat gezegd moet kunnen worden.

 4. @Dawg
  “dan ben ik dat met hem eens en onderschrijf ik dar dat gezegd moet kunnen worden.”

  Daar ben ik het ook mee eens, zoals ik al aangaf heb het hier zelf diverse keren aangehaald. Waar het nu om gaat is dat hij overal de schuld zal leggen behalve bij de moslims/islam. Dus die opmerking van ‘m had enkel als doel de aandacht te verleggen, want wat ik al aangaf, zonder te weten wie verantwoordelijk is kan het probleem getackeld worden, en dat is zijn grootste nachtmerrie.

  Snappie @Dawg 🙂

 5. ”Waar het nu om gaat is dat hij overal de schuld zal leggen behalve bij de moslims” Nee hoor Dick,ik heb niets met moslims en als moslims blanke vrouwen voor hoeren uitmaken of onschuldige mensen vermoorden dan ben ik net zo boos als ieder ander maar zoals ik al eerder heb aangegeven als iemand een slang in jouw huis neerlegt en die slang bijt jouw vervolgens dan moet je niet boos op die slang worden maar op diegene die die slang daar hebt neergelegd!

 6. @Dominic
  “als iemand een slang in jouw huis neerlegt en die slang bijt jouw vervolgens dan moet je niet boos op die slang worden maar op diegene die die slang daar hebt neergelegd!”

  Ach hou toch op met je schijnheilige leugenachtige komedie, ga je malle moer in de maling nemen. Ben op niemand boos maar wil enkel die slang weer terugzetten naar waar het vandaan komt en thuishoort, daarna kunnen we altijd de personen die de slang uit z’n natuurlijke habitat hebben gehaald aanspreken en zeggen dat nooit meer te doen, een slang hoort niet in onze samenleving maar in z’n natuurlijke habitat. Wat is nu het probleem??

 7. Is Donald Trump een jood? Is Mark Rutte een jood? Is Angela Merkel joods? Donder toch op met je antisemitische verhalen. Als een jood iets doet is het meteen een joods complot? Het is zoals je zegt: “toevallig” van joodse komaf. En dat er veel rijke en invloedrijke joden zijn staat buiten kijf. Wil je nu zeggen, dat “de joden” hun aartsvijanden, de islamieten, de vrije hand geven en Israëls bondgenoten, Amerika en Europa in het verderf willen storten? Een perverse en smerig antisemitische redenering.

  • Ach maar ja, de islam is natuurlijk een jezuïtische uitvinding, terwijl de Jezuïeten weer een Joodse uitvinding is, evenals de katholieke kerk. Allemaal joodse complotten om alle niet-joden in het verderf te storten. Bewijs? Disraeli was een jood. Queod erat demonstrandum.

 8. @D.G.Neree

  ‘k Neem aan dat het je niet ontgaan is dat woordvoerders van de joodse gemeenschap in Europa in de regel warme pleitbezorgers zijn van de massaimmigratie en bijbehorende multikul. Hoe meer antisemitische incidenten waarbij derde generatie cultuurverrijkers betrokken zijn des te meer ‘verbindend’ de commentaren lijkt het soms wel. Hebben we hier te maken met een Stockholm syndroom?
  Dat niet, maar de multikul is een evolutionaire overlevingsstrategie voor een outgroep, aldus de wetenschapper Kevin MacDonald. Lezen D.G.

 9. Donald Trump,Mark Rutte en Angele Merkel zijn trekpoppen en het woord ”toevallig” koos ik cynisch want in deze geloof ik niet in toevalligheden!
  Maar goed jij trekt weer liever de Anti Semitisme kaart zoals gebruikelijk.

 10. Dit forum wordt helaas zwaar vervuild door lieden die denken dat ze slimmer zijn; die denken dat er een groot zionistisch complot achter alles wat fout gaat, zit. Zo stupide. Zou er sprake zijn van opzettelijke acties om dit blog een vieze naam te bezorgen?? Dat ‘links’ kan zeggen “Zie je wel, altrechts is een stel idiote anti-semieten”.

  • Noam Chomskiy zei: Als u alles zou weten zou u geen oog dicht doen. Hebt u ooit wat onderzoek gedaan? misschien? Willem Middelkoop zei tijdens zijn presentatie “patronen van bedrog” Alle informatie is te vinden als u weet waar. Amerika heeft in de grondwet verankerd Freedom of speech
   Begin eens met de speech van J.F. Kennedy “The speech that got him killed” gratis te downloaden bij het Kennedy center. https://youtu.be/DznTND–4eI Download ook de transcript en dan rustig regel voor regel lezen. Hoeft niet hoor De realiteit is soms beangstigend. Na een maand of zo bent u misschien klaar voor de volgende speech van Benjamin H. Freedman

   • “Als u alles zou weten zou u geen oog dicht doen.”
    Dat wil niet zeggen dat alles waar je van wakker ligt ook waar is.

 11. Sint Nicolaas

  10 april 2017 op 09:53

  Prima artikel Joost en geen woord verkeerd. Sint had het betreffende spotje echter niet gezien maar ik kijk hier in Noorwegenn ook bar weinig Zweedse tv, domweg omdat het niet om aan te zien en te horen is. De politieke correctheid op de Zweedse tv is echt om van te kokhalzen en met dit spotje hebben ze Sints inziens definitief hun eigen doodvonnis goedgekeurd en getekend. Dit is werkelijk walgelijk ! Het ultieme voorbeeld van hoe een volk zich afschrijft en zich verontschuldigd voor zijn bestaan. Onvoorstelbaar triest. Hier ontbreekt het volledig aan zelfrespect, trots en eigenwaarde. Ik zou me echt enorm beledigd voelen als ze deze bagger in NL of hier in Noorwegen op de tv zouden vertonen. Maar met een dreigend kabinet van Groen (s)links en D66 zou dat zomaar eens copy paste in NL op tv kunnen verschijnen.

  • Sint Nicolaas

   10 april 2017 op 10:01

   Plempte het van de week al eens, de Zweden leven in een Pipi Langkous wereldje. Alles pais en vree. Op blote voetjes in het gras, wapperende jurkjes en bloemenkransjes in het haar, van dat werk. De naïviteit is werkelijk stuitend en de (s)linkse indoctrinatiemachine draait vanaf schooldag 1 al op volle toeren. En dan die interviews op tv na de aanslag. Hoe kan dit nou gebeuren in ons gastvrije land ?! Natuurlijk pikken ze de meest onnozel snol er uit om dit op tv te brengen. Oh, dan wordt ik echt woest en zou ik willen schreeuwen : KIJK DAN OM JE HEEN TRUT ! Kijk wat decennialange (s)linkse wegkijkpolitiek van je land heeft gemaakt ! Blinde vink !

   • Sint Nicolaas

    10 april 2017 op 10:08

    En weer was het er een met islamitische sympathieën, afgewezen asielzaak en had al lang opgehoepeld moeten zijn maar nee : Ook deze zuurstofverspiller was GEVRAAGD (!) vrijwillig (!) het land binnen vier weken te verlaten. Yeah Right ! Nou, dat doen ze dus NIET ! WTF ! Als zo’n ellendepukkel afgewezen wordt dan onmiddelijk vast zetten en op het eerste beste vliegtuig zetten richting ellende van herkomst. Wat mij ook witheet maakte was die persconferentie van de politie toen ze de dader gepakt hadden. Geen woord over de dader, herkomst, illegaal of niet etc, Slechts ; iemand die voldoet aan het signalement !

    • Sint Nicolaas

     10 april 2017 op 10:16

     Ik heb hier ook te horen gekregen dat het journaille van te voren was verzocht hier niet expliciet naar te vragen en dat deed men ook niet ! Censuur van de bovenste plank en weer mag de olifant die overduidelijk in de kamer staat NIET benoemd worden ! Werkelijk, de politiek correcte elite verwoest echt alles en manipuleert en vernachelt het volk waar het bij staat. Pas later kwamen er wat “kritische” vragen over dit uitzetbeleid en het antwoord van de ultieme (s)linkse dwaas van een premier was dat daar dan wellicht maarnaar gekeken moet worden. Schoorvoetend en ultra behoudend ! Je zou hem toch alle hoeken van de kamer laten zien deze druiloor. Maar goed, nu is het wachten op de volgende aanslag want dit is echt niet het einde van het liedje.

     • Sint Nicolaas

      10 april 2017 op 10:47

      De oproepen tot geweld zijn door IS en consorte al weer de deur uit gedaan en aangezien er honderdduizenden in €uropa rondlopen met middeleeuws islamitisch gedachtengoed is het slechts een kwestie van wanneer, niet of. Zweden is een gelopen zaak helaas en vanuit Noorwegen wordt er met argusogen gekeken wat er met “lillebror” aan de hand is. Maar ook hier, afgelopen weekend een Rus met middeleeuws islamitisch gedachtengoed die en bom had in de wijk Grønland in Oslo. In NL zouden ze het een pracht of krachtwijk noemen dat Grønland. Ben er vaak geweest en het is een doffe ellende daar. Nog zo’n broeinest van kansenparels. Tja, ook hier helaas maar dat is meer een erfenis. Tegenwoordig moet je wel van erg goede huize komen wil je hier nog een verblijfsvergunning krijgen.

 12. @Sint Nicolaas. Ik begrijp en ondersteun uw reactie volkomen. Als de Vikingen Zweden nu zouden zien, dan zouden ze dit slap excuus voor nageslacht zélf ter plekke neer sabelen. Wat een zelfhaat en -verachting! Ik heb het filmpje meerdere malen afgespeeld want je gelooft je eigen ogen gewoonweg niet. En reken er maar op dat wij hier in NL ook nog van dit soort tafrelen gaan krijgen met hetgeen nu in de 2eKamer komt. Het is de complete waanzin ver voorbij. Ik heb de foto gezien van het 11 jarig meisje dat in 3 stukken gescheurd op het asfalt lag. Het liefst zou je mensen met de neus op de overblijfselen drukken en hen toe schreeuwen; “Dat is wat er aan jullie handen kleeft! Met je inclusiviteit en je ge-virtue signal. Jullie zijn er mede schuld aan dat dit kind nu dood is. Als jullie de waarschuwingen, die echt langs álle kanten over de plinten klotsen, ter harte hadden genomen was dit niet gebeurd.”

  • Sint Nicolaas

   10 april 2017 op 18:13

   Beste Sjefke, de Vikingen zouden zich omdraaien in hun grafheuvel. Dat ze daar zoveel lieden hebben toegelaten die totaal GEEN overeenkomsten hebben met de Zweedse cultuur en een manier van leven hebben die haaks op de Zweedse staat is echt jezelf de strop om de nek doen en wachten totdat ze het bankje onder je voeten wegtrappen. Je kunt niet geforceerd samenleven, werkt niet. En zo ontstaan er dus parallelle samenlevingen. de verschillen zijn gewoon te groot. Neem de vrouw als voorbeeld. Bij de een een gerespecteerd, volwaardig, vrij en geëmancipeerd individu. Bij de ander een voetveeg, keukenslaaf, rechteloos en een broedmachine.
   Die voorbeelden heb ik in mijn NL tijd overal kunnen waarnemen want daar geldt hetzelfde. Ze komen er wel achter. De sukkels op 15 maart.

 13. En dat zegt een Belg die zelf zijn land heeft verlaten!
  De Zweden mogen dan in een Pipi Langkous wereldje leven maar volgens mij hebt jij jarenlang in een Kabouter Plop wereldje geleefd tot je erachter kwam dat Kabouter Plop een pedofiel was die kleine kindertjes in de kelder had vastgeketend waarvan er 1 ontsnapt is en er met een Marokkaan vandoor is gegaan,lolbroek!

  • Sint Nicolaas

   10 april 2017 op 10:49

   Maar heeft u verder nog iets zinigs en en opbouwend bij te dragen aan deze discussie beste Dominic of heeft u weer op uw trollenstoel plaats genomen ?

   • jawel hoor Sint maar als mensen Zweden gaan wegzetten als dom terwijl Belgie en Nederland in hetzelfde schuitje zitten dan wil ik daar wel even op reageren!
    Het is duidelijk dat we een immigratie probleem hebben en niet alleen Zweden en als we willen dat daar iets aan veranderd dan zullen we Anti EU moeten gaan stemmen en niet zoals in Nederland op de VVD omdat we bang zijn dat anders de HRA wordt afgeschaft,gewoon actie ondernemen ook als dat geld kost!
    Ik hoop dat de Fransen voor Le Pen gaan stemmen dan is er nog hoop dat de EU in elkaar stort en er eindelijk wat gaat gebeuren!

    • Sint Nicolaas

     10 april 2017 op 17:51

     Kijk beste Dominic, nou praten we weer. Een plemp waar Sint wat mee kan en wel dit : Volledig eens ! Natuurlijk zitten Nederland en België in hetzelfde schuitje maar Joost had het nu specifiek over Zweden, vandaar mijn bovenstaande plemp. Edoch, beide landen gaan, als er niets veranderd, dezelfde bietenbrug op als Zweden en aangezien in NL en BE de grenzen nog wagenwijd openstaan en er in NL een kabinet dreigt met D66 €urofielen, geitenwollensokken, nepvluchtelingen knuffelende milieu maffioso, firma list en bedrog en het mee huppelende CDA hoeven we er zelfs niet eens lang op te wachten. Dan wordt zomaar in de schoot geworpen van het ronduit DOMME NL electoraat ! De hoop is gevestigd op Marine le Pen, hopelijk zijn de Fransen wel wakker maar ook hier vrees ik het ergste.

 14. Arm Zweden geboeid door politiek correctheid kan het zich (nog) niet bevrijden van een horrorsekte.
  Wat kan er erger zijn dan een criminele horrorsekte, die niet alleen uit naam van haar, maar ook in opdracht van haar, iedereen onderdrukt, en dood en verderf zaait?.
  Lees de instructies er maar eens op na.

 15. Ik kan naar alle waarschijnlijkheid probleemloos op de Dam gaan staan met een spandoek ‘Afrika voor de Afrikanen’, ‘China voor de Chinezen’ of ‘Turkije voor de Turken’. Sterker nog, iedere ander combinatie van continenten of landen en volken zou al gauw tot grote consternatie leiden. Maar Zweden voor de Zweden, dat is ze niet gegund. En wie er anders over denkt is een xenofoob en een racist. There is no way back. It’s time to see this as a positive force.

  Investigations by Italian authorities and others have found that NGOs funded by among others George Soros, are actively financing private ships to smuggle tens of thousands of illegal North African refugees into the EU via Southern Italy. The human trafficking is reportedly linked to ISIS smuggling networks. If confirmed by authorities, it could potentially open the NGOs to criminal charges.

  verder lezen op:

  http://journal-neo.org/2017/04/05/undesirable-ngos-fund-isis-linked-refugee-boats-to-eu/

  • “Ik kan naar alle waarschijnlijkheid probleemloos op de Dam gaan staan met een spandoek ‘Afrika voor de Afrikanen’, ‘China voor de Chinezen’ of ‘Turkije voor de Turken’”

   Daar moet je diep respect voor hebben, blanken ..eeuuhh.. witten hebben daar dan ook niets te zoeken en moeten opzouten, de blanke ..eeuuhh.. witte Nederlander die in Zuid-Afrika in zijn boerderij beroofd en afgeslacht is heeft dat aan zichzelf te danken en is dan ook geen racistische hate crime maar een verzetsdaad.

   Met Turkse vlaggen wapperend door NL trekken ies koeltoer en dus hartverwarmend, met Nederlandse vlaggen wapperend door NL trekken is fascistisch, wordt dan ook als een provocatie gezien en afgeraden (dit is geen grap maar echt waar, net zoals Merkel die met een blik vol afschuw de Duitse vlag wegduwde). Hoe dit zover heeft kunnen komen is voor mij letterlijk onbegrijpelijk.

 16. Edmond V.O. Katusz

  9 april 2017 op 23:34

  Paar dagen geleden op tv:
  Premier Stefan Löfven: ” “We are an open, democratic society and that is what we will remain.” ”

  Dag Zweden, zoals het ooit was, deze nieuwe Stalin & consorten zullen de oude Zweden gewoon opofferen aan derlui ideeën. Showprocessen zijn niet nodig, want het gros van de Zweden zijn kennelijk ideologisch zo doorgesnoven, dat ’t zo verder zal gaan. Democratisch nietwaar.

  Wellicht hebben ze nog een rijtje aanslagen nodig om uit deze collectieve verstandsverbijstering bij te komen. Met veel dode kinderen, want dat doet het altijd goed. Dood hondje als extraatje. Tja, kutklote recept, maar u weet zachte heelmeesters …

  Dag Zweden!
  Sub omni canone, Edmond V.O. Katusz

 17. De Telegraaf schrijft over afgeslachte kopten en christenen zonder hoofdletters. Kopten en Christenen, dat is het normale ABN. NSB krant.
  Er is helemaal niets veranderd sinds 40-45. Denk hier maar eens goed over na.

 18. De elite zal nooit durven toe te geven dat ze fout zitten. Als het volk opgeofferd moet worden voor hun idealen, dan moet dat maar.

 19. De tranen springen in de ogen bij het zien van die weerzinwekkende video. Dit staat ons ook allemaal te wachten. Het blanke ras en onze geweldige, hoogstaaande, cultuur zal vernietigd worden door geesteszieke globalisten en cultuurrelativisten. We staan erbij en kijken ernaar, volkomen machteloos. Wat een horror.

  • Volkomen machteloos? Wellicht als eenling. Maar ik kan me voorstellen dat “het volk” anders verkiest. Helaas is het zo dat de meerderheid wederom voor Rutte heeft gestemd. Als de meerderheid van het volk een blok zou vormen met de duidelijke boodschap naar de moslim gemeenschap; “of je past je aan of je flikkert op”. Helaas doen we dit niet. Het is geen nachtmerrie, we laten dit alles gebeuren met de ogen open, het is een zelf gegraven beerput waar we ons land in hebben laten belanden. Niks klagen maar in de spiegel kijken. Een massale Hari-kiri. Krankzinnige idioten zijn we, allemaal – op een enkele uitzondering na.

 20. Realpredictor

  9 april 2017 op 15:59

  Lees dit! https://eunmask.wordpress.com/2017/04/09/verwarde-mensen/

 21. Basic Dimension

  9 april 2017 op 15:57

  De ‘open samenleving’ is een genetische eigenschap van met name westerse volkeren. Het maakt dat uitteelt-volkeren zich moeiteloos vermengen. Ook het christendom stond een dergelijke gelijkheid van mensen voor waardoor het werd aanvaard door de westerse cultuur. En ook zonder christendom of kolonialisme blijft de westerse geilheid exotische monsters naar binnen slepen. Denk niet dat hier sprake is van een religie of van een attitude, neen deze onbewuste geilheid van policor lijkt verworden tot een genetische deformatie.

  • Basic Dimension

   9 april 2017 op 19:36

   SWEDEN: THE NECROLOGY OF A FLIPPED EXPERIMENT;

   Let’s build a country where we put hate and fear aside.
   There is no way back.
   Sweden will never be what it once was.
   Europe is changing.
   Sweden needs to be a safe space for refugees.
   Now we must look forward and find a way to live side by side.
   It’s time to realize that New Swedes will claim their place.
   And bring their culture, language and habits.
   It’s time to see this as a positive force.
   To be Swedish must be more than skin color and place of birth.
   It must be you, me and everyone together.
   It’s not only the new Swedes that need to integrate.
   But the old Swedes have integrate as well.
   Integration is about finding mutual understanding.
   Let’s create a future that is based on equal parts and reality and believe in the future.
   Let’s build a land where we put hate and fear aside.
   It’s time to create a country together that is proud, inclusive and sustainable.
   Something new, the new country.
   Be an ambassador of…

   • Een prachtig voorbeeld van linkse ideologie. Tevens een prachtig voorbeeld van landverraad. Genocide op de eigen bevolking. How low can you go? Wat willen die linkse zakkenwassers nu eigenlijk? Heel Afrika en het midden oosten naar Europa halen terwijl het daar al jaren een onbeschrijflijke puinhoop is zonder maar ook een zweem van mensenrechten? Geholpen door onze goedhartige “ontwikkelings” hulp die nog nooit een goede uitwerking heeft gehad? Leren ze het nu echt nooit?

 22. Basic Dimension

  9 april 2017 op 20:01

  The Act of Masochistic Surrender.
  [De Akte Met De Kont Omhoog]

  Deze necrologie op het multiculturalisme is geschreven uit wanhoop en in mineur. Het spel is over en uit. Geile policor adepten verwachten door de depressieve kleuring van deze Akte Met De Kont Omhoog niet de gelijkwaardigheid is die zij thans in woord en geschrift nog trachten uit te dragen. Zij zien nu vagelijk in dat de seksuele lust tot overgave altijd al hun werkelijke drijfveer is geweest. Met de moed der wanhoop wordt erkend dat assimilatie er niet eens meer inzit. De eigen vrouwtjes moeten integreren en gaan nu geofferd worden. Jummy! Tast toe en leer mij uw nieuwe seksuele regels kennen. Culturele seksuele zelfmoord! Disgusting, disgraceful.

 23. Diversiteit is niets anders dan ‘white genocide’. Alleen blanke landen moeten schijnbaar zo divers mogelijk zijn. In de grote steden zijn blanke autochtonen nu al een minderheid. Deze trend zal zich doorzetten totdat blanken in alle westerse landen een minderheid zullen zijn. Geef het een paar honderd jaar en er zijn alleen nog maar negers, aziaten en moslims op de wereld.

  Niet alleen de politiek is hier verantwoordelijk voor, maar ook de media. Kijk tegenwoordig maar eens naar een willekeurige reclame op televisie. Je ziet enkel nog maar gemixte koppels, het liefst een zwarte man met een blanke vrouw. Een etnische genocide word ons door de strot geduwd.

 24. Zweden toont ons hoe verdwaasd de linkse doctrines uitwerken (net als Venezuela; dat land crepeert niet vanwege lage olieprijzen, maar vanwege een jarenlang links beleid dat alles en iedereen onteigende, waardoor investeerders weg bleven).
  Iedereen schijnt er zielig te zijn, behalve de blanke man. Tal van immigranten zijn dus allerminst zielig, maar gewoon hondsbrutaal waarbij men zich beschouwt als een bezettingsmacht. Een islamitische, wel te verstaan. Opmerkelijk: ik heb het woord ‘islamisme’ niet gehoord bij de nationale nieuwsvoedering over deze aanslag. Ik lette er op. We hebben nieuws dat zich een opvoedende taak heeft toegemeten; nieuws dat de feiten niet volledig wil benoemen! Want ‘labiel’ ‘rechts’ zou wel eens ‘in de kaart’ gespeeld kunnen worden.
  Overigens is racisme een overheidsprobleem als men sommige rassen gaat bevoordelen boven andere. Op individueel niveau is ‘racisme’ een volstrekt belachelijke aanklacht. Tenzij men een beweging zou aanhangen die een…

  • … rassenleer verkondigt. Maar dat zou dus eerst aangetoond moeten worden voordat men het stempel ‘racist’ krijgt.
   De linkse kerk kent vele ketters; mensen die andere opvattingen hebben worden bijzonder snel geschaard onder lieden die ‘een geloof’ aanhangen: sexisme, racisme, fascisme. Zelfs een fobie wordt in linkse kringen strafbaar: islamofobie, xenofobie. LInks is altijd een gedachtenpolitie die u op uitspraken aan de schandpaal nagelt. Een seculiere kerk, met vele ketters.
   Pragmatisme, zonder linkse zieligheidsdoctrines: alleen dat kan ons redden van de diverse criminele invasies. Iets als Trump, dus.

 25. Leo KarelJan

  9 april 2017 op 15:27

  Zweden is een hopeloos verloren land. De politieke correctheid is daar tot krankzinnige hoogten gestegen. Een volkomen doorgedraaid multikul land, waar jongetjes met poppen moeten spelen en meisjes met autootjes: er mogen immers geen verschillen zijn! Deze totaal doorgedraaide imbeciele bewoners gaan de hel tegemoet.
  Hoewel de partij “Zweden Democraten” fors groeit, blijft dit ook hier een minderheid. Ondertussen zijn hele gebieden tot “non go areas “geworden. Verkrachtingen, criminaliteit en totale islamisering.
  Konig en premier geven het al aan: er verandert niets.
  Afgeschreven en op weg naar de totale afgrond. Zo simpel is het.

  • zweden is ons voorland. Was het niet een gidsland qua sociaal beleid? Nu een gidsland naar de ondergang.