Waarom Timmermans aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat

Door Joost Niemöller

Volgens EU commissaris en vice voorzitter van de commissie Junker Frans Timmermans in een Tweet gisteren is de toekomst van de wereld: steeds meer diversiteit.

Een boeiende uitspraak van een zo hoge bestuurder van de EU. Want het is juist de EU die de diversiteit van Europa om zeep helpt. Maar dat is dan ook precies het doel van mensen als Timmermans. Het opheffen van de diversiteit in de wereld, die tot stand gekomen is door de eenheid van eerst stammen, toen volkeren, naties, culturen, beschavingen. De door Timmermans gewenste diversiteit is er een van eindeloze vermenging en globalisering, waardoor etnische groepen zouden verdwijnen, en daarmee ook culturen en natiestaten.

Timmermans doet dit voor als zijnde een natuurlijk proces. Het roerei wordt nu eenmaal gebakken, tegenstand heeft geen zin.

Dit is ook niet een extreme uitspraak van Timmerman in het kader van de EU. Het EU beleid is gericht op deze vernietiging van diversiteit, onder het mom van diversiteit.

Diversity management’ is dan ook een van de pilaren van het EU beleid.

Multiculturalisme heet te zijn gefaald, maar de bestuurselite is gewoon met een nieuwe term gekomen, waarmee hetzelfde wordt bedoeld: diversiteit.

Daar is niets origineels aan. In de VS wordt ons onafgebroken toegeroepen: ‘diversiteit is onze kracht.’

Tegelijk bewijst een onafgebroken reeks wetenschappelijke publicaties dat deze gekunstelde vorm van diversiteit, die een afbraak is van het etnocentrisme, juist leidt tot zwakte, chaos en ondergang. De menselijke soort is net als bij andere dieren en zelfs het plantenrijk geneigd tot groepsvorming, want groepsvorming betekent overleving.

Timmermans doet dus met veel bravoure alsof hij een natuurlijk proces voorstelt, maar hij stelt juist een onnatuurlijk proces voor, dat tegen de biologische en sociologische natuur in gaat.

Het eindresultaat is eenvormigheid. En Darwin leerde ons al: Eenvormig is de dood in de pot. De survival of the fittest is alleen mogelijk dankzij de genetische verschillen binnen soorten en rassen. Biodiversiteit is nodig in de strijd tussen de genen die de geschiedenis van het leven is.

De opgelegde ‘diversiteit’ die Timmermans en de zijnen opleggen, leidt juist tot een globale genetische monocultuur; allemaal dezelfde bruinige mensen, geen etnische verschillen meer. En ook geen culturele verschillen meer. En dus ook geen samenhang meer. En dus geen geschiedenis meer.

Als dank zij het EU beleid, met de massamigratie als aanjager voor de gewenste politiek correcte ‘diversiteit’  het resultaat is dat Nederland niet meer verschilt van Oostenrijk, niet meer van Afghanistan, niet meer van Nigeria, zal het gevolg zijn: economische achteruitgang door terugval in gemiddeld IQ, het ontbreken van sociale cohesie, Donkere Middeleeuwen, en verder terug.

Het socialistische utopia is in werkelijkheid donker, koud, arm, en extreem gewelddadig.

De geschiedenis van de mensheid zal weer helemaal opnieuw moeten beginnen. En dat zal overigens gebeuren. Door genetische groepsvorming. Want de mens is van nature een groepsdier, of Timmermans dat nu wil of niet.

Timmermans staat aan de kant van het utopisme. Dat is de verkeerde kant van de geschiedenis. De goede kant van de geschiedenis is die van het realisme.

Ook in het onderstaande filmpje wordt nog eens uitgelegd waarom de door de socialisten voorgestelde diversiteit in gaat tegen de natuur en de geschiedenis.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

33 Reacties

 1. Diversiteit.
  Het is weer zo’n typisch links containerbegrip.
  Laten ze eerst maar eens uitleggen wat er precies mee bedoeld wordt.
  Betekent het ook dat we een groepering die streeft naar een monocultuur moeten ontvangen? Dacht het niet.
  Ook de islamitische monocultuur zal voluit alle anderen moeten aanvaarden en VRIJ laten; zonder enige dreiging met geweld. Maar helaas zijn er voldoende redenen te twijfelen aan een welwillende houding vanuit de islam.
  Nederland heeft vele groepen ontvangen, zonder al te veel strubbelingen. Maar een groep die geweld en suprematie in haar beginselen heeft staan: dat ontvangen we natuurlijk niet van harte!

  • Daar komt nog bij: we horen voortdurend vanuit linkse hoek dat er grenzen zijn aan de vrijheid van meningsuiting (u wordt al gauw beschuldigd vanwege uw mening; denk aan racisme, sexisme, islamofobie, homofobie, xenofobie e.d.).
   Ik zou zeggen, als er grenzen zijn aan de ene vrijheid dan ook grenzen aan een andere vrijheid; die van geloof. Een geloof dat geweld tegen ‘afvalligen’ in haar beginselen heeft, overtreedt een fundamentele grens. Geen tolerantie voor de gewelddadige intolerantie.
   Dus linksvolk: wees eens consequent bij uw gezanik.

 2. Gister heb ik na het zien van diverse Tweets van ons aller Timmerfrans wat reacties gegeven op de blaartrekkende nonsens die dit pedant opgeblazen mannetje de lucht in zwatelt. Dit was de reactie op bovenstaande:

  “How “culturally enriched” do you think that poor French cop felt when being murdered by your “embraced diversity”??? Dithering fool…”

  De “likes” waren niet van de lucht. Het is mede dankzij luchtfietsers als Timmermans dat we hier nu met de gebakken baklava zitten. Zijzelf hebben daar natuurlijk geen last van in hun zwaar beveiligde “Gated Communities”. Nee, de gewone man/vrouw in de straat mogen de “geneugten” plukken van hun aperte waanzin. Je kunt alleen diversiteit hebben als dat van 2 kanten komt! Anders eindig je met verdrijving van de inheemse bevolking.

 3. Die vergelijking met gecrushte eieren doet mij denken aan een uitspraak van Stalin, maar mijn antwoord daarop zou zijn dat je die omelet maar weer moet voeren aan de kip, dan heb je de volgende dag weer eieren.
  Die omelet staat voor chaos en (burger)oorlog, en dat is precies wat de EU importeert met de islam en Afrika .
  Het voeren van de kip is de wederopbouw , er tussen zit een enorme hoeveelheid ellende en verdriet, die niet nodig zou zijn geweest zonder cultuurrelativisme, multicul en nu weer diversiteit .
  Elke keer wordt een nieuw woord uitgevonden voor hetzelfde wanneer het vorige failliet is gegaan, en dus is afgedaan, maar er verandert nix.
  De politiek van de kartelpartijen blijft identiek .

 4. Timmermans c.s. heeft de vraag of wij met diversiteit in zullen stemmen overgeslagen. In plaats daarvan beroept hij zich op Westerse waarden en normen om diversiteit acceptabel te krijgen, dat wil zeggen te verkopen. Dit beleid wordt dus eenvoudigweg opgelegd. De Europese bevolking heeft hier geen enkele invloed op. Dit is geen mandaat maar een dictaat. Lees mijn artikel https://www.opwegnaarmorgen.nl/2017/03/01/de-bende-van-brussel/. Diversiteit die niet in overeenstemming is met de de door allen gedeelde en geünificeerde waarden van een samenleving leidt tot verdeeldheid en chaos.

 5. Leo KarelJan

  22 april 2017 op 15:59

  Wat een enorme idioot is die Timmermans toch. Maar zo denkt wel de hele regentenkliek, dus vrijwel alle partijen minus PVV.
  Men ontkent in feite het wezenlijke aan de mens. In feite is dit diversiteitsverhaal gewoon een religie en zoals bij alle religies zijn feiten niet van belang. Het is gebaseerd op “geloven” en niet op realistische denken. Zo is het klimaat, net als diversiteit, ook een religie. En ook “gelijkheid”. En al deze religies komen voort uit de religie van het marxisme. En ook het christendom heeft meestal geen problemen met al die nieuwe religies. Want het gaat allemaal om “het geloven in iets” en niet om het denken zonder politiek correcte indoctrinatie.

 6. Een roerei maken is in principe het beëindigen van leven.

 7. Net permanent gebanned op Geenstijl na kritiek over het geven van een column aan het gekke wicht ‘Anne Fleur D’. Ik vergeleek het met het in dienst nemen van die tuigvlogger door het AD, eveneens schandalig ..maar dat is MSM. Wat is Geenstijl nu eigenlijk?
  Ik heb Geenstijl tevens op hun verantwoordelijkheid gewezen, dat het nu eindelijk eens moet ophouden met kinderachtige puberale stukjes te produceren. Playtime is over inmiddels..

 8. Kleur maakt de wereld interessant en vrolijk doe alle kleuren bij elkaar en je krijgt zwart . Alle kleur is verdwenen. Het is een utopie om te denken dat willekeurige groepen mensen onderling samensmelten. Ieder zoekt zijn eigen niche van gelijkgestemden. In Amsterdam nemen de salafisten de moskee over…. Sommige vloeistoffen mengen niet. De grootste kloof tussen mensen is wel de islamitische fundamentalisten met de rest. Maar zelfs in landen is er interne strijd zoals in Belgie tussen de vlamingen en de walen waar een taalstrijd en economische strijd gevoerd wordt. Spanje kent de Basken en Schotland wil zich afscheiden van GB. Ga zo maar door. Mensen zijn individuen die zich niet laten dwingen…Die tijd is over. De EU is een mastodont uit een lang vervlogen geschiedenis.

 9. Btw, het roerei voorbeeld van Timmerhanseenheidsworst is eigenlijk best wel een goede want niemand heeft roereieren besteld, ik heb bv een spiegelei besteld maar het enige wat Timmerhanseenheidsworst kan is troep maken dus een roerei van verrotte eieren is het beste wat uit zijn twee linkse(!!) handen kan komen en dat moeten we maar tot ons nemen want het is bij Timmershanseenheidsworst slikken of stikken zoals het een ware wannabe dictator betaamt.

 10. “De door Timmermans gewenste diversiteit is er een van eindeloze vermenging en globalisering, waardoor etnische groepen zouden verdwijnen, en daarmee ook culturen en natiestaten?”
  Ik denk het toch niet Joost. Joden, Arabieren, Turken of Marokkanen, blijven toch echt wel wie ze zijn. Ook in het buitenland. Nee, het gaat vooral om de cultuur en de natiestaat van de bleekscheet. De witman, met een te dikke harsens met een bril op. Zo gezien probeert die Timmerfranz zichzelf dus uit te roeien, al zal hij dat zelf wel anders vinden.

 11. Het meest doortrapte is wel dat de mensen die zeggen het licht gezien te hebben, zoals Schauble van het CDU maar vooral de slaaf van de werkgevers (vernietiging in ruil voor heel veel geld ) en de EU, Rutte dus, allerlei stoere uitspraken doen, dat islamieten die het niet naar hun zin hebben maar moeten opzouten, een uitspraak die niets om het lijf heeft, daarmee veel stemmen trekken van mensen die niet durven te stemmen op partijen waarvan ze van de media en alle kranten te horen krijgen dat het extreem rechts is. Eenmaal opnieuw aan de macht gaan ze met de duimen omhoog in nog een grotere sneltreinvaart de natiestaat- en de toekomst van onze kinderen vernietigen. Landen die zich hier niet aan willen conformeren worden gestraft, want hun oplossing is: Meer landen moeten meer immigranten. Na decennia van hersenspoeling in media en onderwijs is het volk niet meer in staat het verstandigste te willen kiezen.

 12. Nu dit alles voor u duidelijk is, waarom is Soros, Barbara Lerner-Spectre , Annetta Kahane en hun medestanders dan voor Multi Culti in Europa.
  Erger is dat Frans Timmermans en Soros goed bevriend zijn en Soros ook zo het Torentje binnenloopt Het wordt dus van boven af opgelegd Het is al beslist We zullen ons echt moeten verdedigen.

  • Conservatief

   22 april 2017 op 01:06

   Ze zijn voor multicul omdat ze perverse gekken zijn. Nee, het zijn géén idealistische wereldverbeteraars. Ze zoeken een makkelijk slachtoffer uit (blanke mensen, die ze ZELF nota bene ook zijn) en zo kunnen ze hun leugens en sadisme uitleven. Dat klinkt als hedendaagse fascisme-onder-een-andere-naam en dat is het ook.

   • De multi culturele samenleving wordt van 2 kanten aan ons opgelegd. Inderdaad de gutmenschen, met hun utopische wereldbeeld, maar belangrijker nog, de werkgevers, en dan vooral de multi nationals, die liever vandaag dan morgen de cultuur en de natiestaten kapot trappen, zodat ze meer goedkope arbeidskrachten hier naartoe kunnen halen en meer aan outsourcing kunnen doen en goedkopere grondstoffen.

    De werkgever geeft helemaal niets om het volk, alleen om geld.

 13. In Canada is het bij de wet verboden moslims en Joden te beledigen. Dat houdt dus in dat opsporing’s ambtenaren de kranten en het internet af speuren naar overtreders Omgekeerd mogen moslims en joden de rest legaal voor rotte vis uitmaken

 14. We gaan ons ook verdedigen tegen dat tuig dat onze samenleving manipuleert.

 15. Timmermans heeft makkelijk praten vanuit zijn volledig blanke leefwereld. Die zit lekker veilig in een blanke enclave, ver weg van de multiculturele ellende. Dit soort hypocriete figuren weten dat ze nooit geconfronteerd zullen worden met hun eigen desastreuze beleid.

  • Conservatief

   21 april 2017 op 21:42

   Timmermans heeft zijn hele loopbaan in de links-bestuurlijke cocon doorgebracht. Hij is de vleesgeworden policor, een “goed doener” die nooit een echte baan heeft gehad en die nooit in contact staat met de man in de straat. Strijdend tegen ingebeelde, zelfverzonnen vijanden, waaronder zogenaamd “populisme” en “de onderbuik”. Een dogmatisch, dichtgetimmerd wereldbeeld. Opgescheept zitten we ermee.

   • Sint Nicolaas

    23 april 2017 op 10:36

    Precies Conservatief, we zitten er mee. Maar die “we” zijn de WEL realistisch denkenden die zien hoe de wereld ten onder gaat door het (s)links politiek correct denken en beleid van “onze” regenten. De rest is het door MSM en onderwijs gehersenspoelde, naïeve, kop in het zand stekende domme gepeupel dat zich slechts druk maakt over wat er in de volgende aflevering van GTST zal gebeuren. En we blijven er mee zitten want dit zooitje sukkelaars heeft in NL weer gestemd voor nog meer leugens en bedrog, nog meer €U, nog meer nepvluchtelingen en nog meer milieu indoctrinatie. Inderdaad, Timmerfrans zit hoog en droog in zijn witte €U enclave, ver weg van de harde realiteit waar het voetvolk dagelijks mee te maken heeft. Wereldvreemd, misleidend, liegend, mijlenver verwijderd van het onderdrukte en monddood gemaakte €uropese volk.

    • Sint Nicolaas

     23 april 2017 op 10:45

     €uropa wordt gedicteerd door ruggengraatloze sponsachtige in driedelig grijs gestoken verraders die zich continu verontschuldigen voor hun eigen bestaan en geschiedenis. Verloochenen hun eigen afkomst, land, normen, waarden en gebruiken. Naïviteit en achterbaksheid viert hoogtij en dat alles om de instroom van achterlijken niet voor het hoofd te stoten. Dat de eigen inheemse bevolking het onderspit zal delven interesseert ze geen moer. Verdeel en heers, macht en geldgeile dwazen die uiteindelijk ook zelf het slachtoffer worden van hun geliefde diversiteit.

     • Sint Nicolaas

      23 april 2017 op 10:52

      Zo ook de kerk, die doet ook een flinke duit in het zakje in de vorm van mister naïviteit himself ; Paus Franciscus. Die vergeleek de nepvluchtelingenkampen in Griekenland met concentratiekampen. Wat wil die nou, dat ze daar alle luxe hotels ter beschikking stellen om dit zooitje op te vangen ? Hij neemt het de samenleving kwalijk dat er deuren gesloten worden voor migranten. Dat zou zelfmoord zijn. WTF ! Zullen we dan heel het MO en Afrika maar naar €uropa halen ? Nou, dan hebben we zelfmoord, van de €uropeanen wel te verstaan. Immigratie zou in het belang van €uropa zijn volgens die dwaas. Welk belang ? De immigranten hebben slechts 1 belang, hun eigen belang, dat van ons telt niet mee.

 16. Sint Nicolaas

  23 april 2017 op 11:01

  En zich dan afvragen wat er met humanistisch €uropa is gebeurd. €uropa als voorvechter van mensenrechten, democratie en vrijheid. Dat bestaat niet meer beste Franciscus als je miljoenen lieden importeert die juist die waarden niet onderschrijven. Hij vraagt zich af wat er mis is met de bakermat van dichters, filosofen, kunstenaars, musici en schrijvers. Tja, die heeft €uropa in grote getallen voortgebracht. Dat zal ophouden met de vermenging van laag IQ bezittende barbaren die slechts een bloeddorstige bundel haatverzen als des s’levens leidraad aanhangen. Echt, die paus is werkelijk van het padje en zijn naïviteit is zo stuitend.

 17. Sint Nicolaas

  23 april 2017 op 11:09

  Als laatste geeft hij aan dat het onze broeders zijn en een christen sluit niemand buiten. Neen, maar omgekeerd wel beste Franciscus. Gelijk een Koekoeksei wat uitkomt, gooien ze het eigen kuiken het nest uit. Onvoorstelbaar die paus. Pakweg 1000 jaar geleden gingen de christenen op kruistocht. De islam werd te vuur en te zwaard bestreden omdat men TOEN inzag dat deze barbaren tegengehouden moesten worden. Hadden ze dat niet gedaan dan had Franciscus nu niet van het mooie uitzicht in zijn appartement aan het Sint Pieters plein kunnen genieten. Dan had er wellicht een mega moskee gestaan. En heden ten dage staan de (s)linkse naïevelingen met knuffels en spandoeken bij de grens. “refugees welcome” Paard van Troje pas beter maar daar komen ze wel achter, de sukkels.

 18. Conservatief

  21 april 2017 op 21:04

  Helemaal eens met Joost Niemöller. Socialisme = eenheidsworst, de grote niksigheid, de karakterloze en smakeloze policor leugenmaatschappij. Het is ook geen gelijkheid, maar van bovenaf opgelegde onderdanigheid, in dit geval voor blanke mensen. En zonder uitkeringen, subsidies en andere linkse verwennerij voor “immigranten”, zou maar een fractie van die mensen hierheen komen. Dus inderdaad is de multicul/diversiteit geforceerd-gesubsidieerd, maar juist links liegt dat het “natuurlijk” is. Dom en schadelijk fatalisme, met enorme consequenties.

 19. Basic Dimension

  21 april 2017 op 20:45

  Prima stuk. Dit proces leidt tot parallelle samenlevingen van verschillende moraliteit met amorele tussenruimten. Amorele tussenruimten leiden tot burgeroorlogen. Burgeroorlogen leiden weer tot zelfstandige enclaves van gescheiden rassen en etniciteiten. Deze zullen elkaar op leven en dood bestrijden en samenklonteren tot grootste groepen. Hieruit zullen nieuwe culturen voortkomen van verschillende etniciteit. Kort en goed zal het culturele vacuüm dat door het marxistisch nihilisme op Europese bodem werd gekweekt worden ingenomen door een wereldwijde volksverhuizing van tribale Afrikaanse moslimbendes. Deze slachting op leven en dood is al begonnen als perpetueel orgasme van het Christendom waar leed als lust wordt opgevat.

  • Helaas gold dat voor de middeleeuwen. Het is juist de bedoeling dat de vlam in de pan gaat slaan. Aan de ene kant roeptoetert Timmermans dit maar de media verdeeld weer. Dit als voorop gezet plan. En wanneer de vlam genoeg in de roereierenpan is geslagen zullen er zeer ver doorgevoerde acties komen van overheden waarbij u al uw vrijheden kwijt zult raken. Op afstand zal u dan gescand kunnen worden omdat u gechipt bent. En wanneer Basic Dimension lastig is op het netwerk of zich aansluit bij een bepaalde groepering wordt u afgesloten van uw deelname. Dat betekend een hongerdood. Of u moet een groententuin hebben en… ach laat maar. Die was al geconfisceerd door Timmermans z’n vrienden.

 20. Pieter de Coninck

  21 april 2017 op 20:41

  “Diversiteit” is niets anders dan het aloude “verdeel en heers” in de praktijk.

 21. Timmermans spreekt over roereieren. Dat betekent dat er bewust geroerd wordt. De dooiers )lees identiteit) stuk geroerd worden. Er ontstaat een brei. Wanneer de brei voldoende geroerd en vermengd zijn komt het bakken. De vlam gaat er dan in. Het geheel wordt verhit tot een proces van verstolling, van verkilling. Het ei en haar dooier is er niet meer. Dat is het doel van de masterchef in zijn keuken. Het roersel is dan klaar om gegeten te worden, het zijn hapklare brokken. Gereed om verslonden te worden door de heren en bedenkers die nooit genoeg zullen hebben. Gereed voor hun wereldorde, een dom identiteitloos volk.

 22. Frans Timmermans zou dit keer wel eens echt in de problemen kunnen komen. Mede-verantwoordelijk zijn voor de dood van zo’n 10 duizend illegale migranten die in de Middellandse Zee verdronken zijn. Zie deze link:
  http://www.onderzoekoorlogsmisdaden.nl/actueel/item/110-de-laatste-actie-bootvluchtelingen

 23. Hahaha.. de logica van Timmerhansworst met een herseninhoud van een doperwt, omdat roereieren bestaan moeten we diversiteit nastreven?? Hahaha.. en dat Timmerhansworst alleen aan eten kan denken zegt ook al genoeg. @Joost heeft gelijk dat mensen als Tmmerhansworst diversiteit juist om zeep helpen, diversiteit is het probleem niet, de islam is het probleem. Maar goed, ga dat maar eens aan Timmerhanseenheidsworst vertellen, hij verstaat je toch niet want hij is continu aan het kauwen op z’n roerei.