Martin Bosma in de Kamer: ‘Oorspronkelijke Nederlanders zijn tweederangs burgers.’ Dom gegniffel.

Door Joost Niemöller

Wie wordt er nu eindelijk gediscrimineerd in dit land? De Kamer sprak eergisteren over discriminatie en alle stokpaardjes kwamen weer langs.

Maar Kamerlid Martin Bosma (PVV) zei hoe het werkelijk zat: De oorspronkelijke Nederlanders worden gediscrimineerd. Hij komt met het ene na het andere concrete voorbeeld. Het OM bijvoorbeeld dat ‘gekleurde aanklagers’ zoekt. Volgens Herman Bolhaar, hoogste baas van het OM, kunnen zwarten vanwege hun huidskleur iets wat blanken niet kunnen. Maar vervolgd wordt hij niet om dit soort racistische uitspraken. Erik Akerboom, eerste commissaris  van de politie, noemt discriminatie ‘positief’ als het gaat om het aantrekken van ‘diverse collega’s.’ Wat kunnen deze allochtonen, vraagt Bosma de minister, wat Nederlanders niet kunnen?

De vraag ligt zo voor de hand. De voorbeelden zijn zo duidelijk. De oorspronkelijke Nederlanders worden gediscrimineerd.

Maar kijk eens naar de collega’s naast Bosma. Ze zitten alleen maar een beetje dom te gniffelen.

Zo bruin gebakken hebben ze het nog nooit gehoord. Het idee alleen al. De waarheid spreken, haha.

Kijk en huiver.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

31 Reacties

 1. Hier een aanvullend en verhelderend artikel de politie aanpak van “minderheden” (lees moslims want Chinezen worden er niet mee bedoeld).
  Een “minderheid” van meer dan 1,5 miljoen moslims. Een minderheid klinkt zo onschuldig. Maar tov van (17 – 1,5) = 15,5 miljoen dus zo’n 10%.
  Dat zijn heel veel mensen die voor heel veel problemen zorgen.
  Mijn vraag blijft alsmaar hangen: Waarom zijn al die moslims eigenlijk in Nederland? En waarom heeft (op een paar na) niemand deze problemen zien aankomen? Ik kan het maar niet begrijpen.
  http://verenoflood.nu/politie-gedwongen-te-collaboreren-islam/

 2. Ik had hem al gezien en gehoord.
  Leuk argumentatie stukje van Bosma na de aanval van de Denkmoslim die de PVV uitnodigde om nu eens wat tegen discriminatie te doen waarop Bosma antwoordde dat daarom nu juist de PVV is opgericht. De islam als meest discriminerende ideologie aan te pakken” Laten we dat nou eens gaan doen en daarna knuffelen of iets in die trant. …
  Tja als je de realiteit aan je kant hebt valt er geen zinnig tegenargument meer te bedenken dan de boodschapper aanvallen. Wat zoals altijd ook gebeurde..
  Ergens een hele zielige vertoning met Bosma PVV als enige zinvol bezig.

 3. Misschien moesten de gniffelaars dit video clipje (anno 1958) maar eens bekijken:
  https://www.youtube.com/watch?v=_ZIqdrFeFBk

  • Kijk deze maar eens de Politiechef die om hulp vraagt
   http://www.pi-news.net/schwedischer-polizeichef-helfen-sie-uns-helfen-sie-uns/

   • Dit heeft niets meer met “deugen” of “linksgekkies” of “fanatici” te maken. Natuurlijk weten onze overheden wat er aan de hand is met die massa immigratie van moslims. We worden er ingeluisd. We zijn met open ogen een slachtbank ingelopen. Omwille van een stel geesteszieke machtswellustelingen zonder kinderen. De EU speelt een heel grote rol. En wat betreft je spaar centjes; wist je dat er na een Spaanse bank er nu twee Italiaanse banken omgevallen zijn? Eerst Griekenland, daarna Cyprus, Spanje en nu Italie. Dit gaat helemaal fout aflopen.

    • Hierbij delink, want in de krant zul je dit niet lezen:
     https://www.armstrongeconomics.com/world-news/banking-crisis/ecb-declares-two-italian-banks-have-failed/

 4. @ Cale

  Gave clip Cale. Nasser wist dus in 1958 al precies hoe laat het was.

 5. De woningbouwproductie van corporaties is sinds 2009 meer dan gehalveerd. In 2009 werden er nog ruim 40.000 huizen opgeleverd; in 2015 werd de 20.000 niet eens gehaald.

  Dat blijkt uit cijfers van corporatietoezichthouder Autoriteit Woningcorporaties. Vergeleken met 2009 werden er in 2015 14.000 minder huurwoningen gebouwd, een daling van 46 procent.

  https://www.cobouw.nl/woningbouw/nieuws/2016/8/halvering-woningbouw-corporaties-101247077

  De productie was niet eens groot genoeg om de woningvoorraad van woningcorporaties in stand te houden,. Door sloop, samenvoeging en verkoop daalde deze.

 6. Leo KarelJan

  24 juni 2017 op 16:05

  Bolhaar, Aalbersberg, Akerboom: wat is hun smerige politiek correcte agenda? En waarom treedt de VVD minister van Justitie niet tegen deze figuren op? Omdat ALLE partijen, dus ook de VVD, landverraad plegen. Alleen de PVV en FvD zijn uitzonderingen.
  De VVD is een smerige en door en door zieke club: af en toe nog wat stoers roepen en ondertussen HET voorbeeld zijn van door en door verziekte multikul politieke correctheid. Walgelijk en slecht tot op hun botten.

 7. Leo KarelJan

  24 juni 2017 op 15:46

  Uitstekend betoog van Martin Bosma: ieder met een beetje hersens weet dat de autochtonen worden gediscrimineerd en dat de gore islamitische ideologie wordt geknuffeld. De politie en het OM hebben voor mij al lang afgedaan: vuile gluiperds die de islam verheerlijken en het eigen nest bevuilen. En dat noemen ze een rechtsstaat! met hun Iftar maaltijden: nuttige idioten en onderworpenen.
  Lieden die nu nog beweren ( ook hier ) dat de PVV deel uitmaakt van de regentenkliek moeten zich met spoed laten opnemen en laten nakijken!

 8. Zonder woorden……….

  https://www.youtube.com/watch?v=q8hlfAbvW8E

  Ramadan!!!!!!

  Geld over ongeveer 20 jr voor alle Nederlanders………
  Geweldig toch…???
  Fijne dag gewenst nog….

  Gladiator

 9. Excuseer m’n taal, maar wat zijn Özturk en die andere “Ozdi…” die naast Martin Bosma zitten een gluiperig stel smeerlappen van de bovenste plank. Lekker gluiperig zitten lachen om feiten, om vervolgens in gebrekkig Nederlands te roepen dat Bosma “een zielig grijze mannen slachtofferrol speelt”. Wat is hier een slachtofferrol aan? Racisme werkt ten slotte twee kanten op, en de Nederlander (ongeacht de huidskleur) wordt al jaren gedegradeerd tot tweederangs burger… álles omwille van de islamiet die verheerlijkt, beschermt en opgehemeld dient te worden.
  .
  Jammer en beschamend dat de andere Nederlanders daar in die kamer niet hun ruggengraat voor laten zien. Dat fragmentje laat exact zien wat er mis is in dit land, en ik wordt hoe langer hoe misselijker van dat behaarde tuig wat in o.a. Denk zit (en die vreemde gniffelende gluiperd die naast Bosma zat).

  • Zo’n debat is een lachertje Daar zitten mensen die onze belangen aan het behartigen zijn. Discriminatie racisme zullen het debat jaren blijven storen Hoe harder DENK die walgelijke oude witte mannen aanpakt des te meer stemmen ze krijgen.
   De PVDA heeft deze mensen, met hun eigen agenda, binnengehaald. Zij zullen onze democratie onderuithalen er is niets tegen te doen er worden dagelijks nieuw stemmers binnen geleid

 10. Frankrijk wil ook islam critici vervolgen die niet in Frankrijk maar wel in de EU wonen, zo valt op TPO te lezen, maar het kan nog gekker.
  In het Duitsland van Merkel kun je vervolgd worden door justitie als je weigert je zoon een moskee te laten bezoeken in het kader van de verplichting voor scholen om kinderen vertrouwd te maken met de religie die Merkel wil opdringen. In het Duitsland van Merkel worden kinderen namelijk al op jonge leeftijd geïndoctrineerd en al vast klaargestoomd voor de toekomstige sharia maatschappij. Gek genoeg blijven Duitsers op die duivel stemmen.
  https://ejbron.wordpress.com/2017/06/24/ongelooflijk-justitieel-schandaal-omdat-niet-confessionele-scholier-weigerde-een-moskee-te-bezoeken-komen-zijn-ouders-nu-voor-de-rechter/#more-156074

  • @Koffij,
   U heeft gelijk vwb V(M)erkel, en dit is niet slechts 1x voorgekomen maar zelfs al meerdere keren dat ouders hun kroost niet mee wilden laten gaan op schooluitstapje naar de plaatselijke moskee en daarvoor flink beboet werden door de schoolinspectie. Overigens heb ik hier ook geschreven in mijn onderstaande reactie over invallen in de BRD indien men zich negatief uitlaat over islam of anti regering welks impliceert dat men dus alles en iedereen afluistert behalve de “IS strijders/aanhangers”!!! Gekker moet het niet worden.
   Echter dat het merendeel vd Duitsers weer op dat Stasiwijf stemmen geloof ik geen ene bal van. Dat wordt net zoals in NL en Frankrijk grof gemanipuleerd! Daarvan ben ik overtuigd. Ik woon nabij de Duitse grens, heb vele Duitse kennissen en op geen enkele uitzondering na wil nog IEMAND Verkel. Ze kotsen van dat wijf…en dat is toch op zijn minst erg vreemd….toch!!??
   Gegroet,
   Gladiator

   • Tim Pietersen

    25 juni 2017 op 23:08

    In frankrijk worden de stemmen centraal geteld op het ministerie…. tja………………………..
    duitsland mag men kiezen tussen buma light in a dress en asscher.

    rusland hoax is om verkiezingen verder te centraliseren om makkeljker te kunnen manipuleren. 95%+ van MSM stuurt stemvee al, maar dat is niet genoeg voor deze psychopaten…

 11. Nog niet eens zo gek lang geleden was ik een Nederlander. Mijn ouders hadden het over de Kaaskoppen, die term ontstond geloof ik gedurende 1940-45. Verder bestonden er nog wat internationale termen zoals een Dutch treat, Dutch party, wat typisch Hollandse dingen zoals klompen, molens en tulpen. Zuinigheid, hard werken. Jenever. Heiniken. Ik heb het grootste deel van mijn leven internationaal gewerkt en woon nog steeds in het buitenland. Altijd hadden Nederlanders een goede naam, “hard en zakelijk maar eerlijk” en vaak ook deskundig in hun vak gebied. Kortom er bestond respect voor de Nederlander en Nederland.
  Nu gebruikt Martin Bosma, wiens opinie ik zeer waardeer, een heel ander soort termen voor de Nederlander. Termen die ik nog ken uit de aardrijkskunde- en geschiedenis boeken van school, namelijk autochtoon, inheems, oorspronkelijk. Het was echt een schok me te realiseren dat Bosma gelijk heeft. Met weemoed in mijn hart.

  • Zoiets dus (uit Wikipedia):
   “De Dag der Inheemsen, ook wel Ingi Dei, is een officiële vrije dag in Suriname en valt op 9 augustus. De dag staat symbool voor respect voor en erkenning van de inheemse bevolking van Suriname. In 2006 heeft president Venetiaan de dag uitgeroepen tot nationale feestdag.”

 12. @Cale,
  Dit heeft u zeer kundig onder woorden gebracht waarvoor alle lof en ik ben het dus ook volledig met u eens!
  Ik gunde me alleen dat de door u aangehaalde schok eens meer Nederlanders zou treffen.
  Ik heb met verbazing maar ook met walging naar deze 7,5 minuten gekeken!
  Nederland zakt steeds verder af en ik ben heel erg bang dat hier NIETS meer aan te doen is, althans niet middels de totaal bedorven en vooral corrupte en voor afpersing vatbare politiek.
  Daarbij nog de diverse berichten in o.a. het buitenland (Duitsland op plaats 1) waar invallen gedaan zijn bij mensen welke zich negatief uitten over islam en buitenlanders op het internet welks dus aantoont dat men alles van iedereen kan inzien, behalve dan natuurlijk wat “IS aanhangers” allemaal willen!!
  De trein dendert maar door en de mensen worden maar bespeeld met onzinnige false flags en hoaxes met steeds meer toeters en bellen.
  Tijd voor een algemene ontwaking van het NEDERLANDSE VOLK!
  Gegroet,
  Gladiator

  • @Gladiator, ik ben het geheel met U eens – helaas, moet ik er bij zeggen. Van een afstand bezie ik, op een andere manier, hoe NL verandert. Onbegrijpelijk is het “waarom?” Ongeveer eens per jaar bezoek ik Nederland. Het is al weer wat jaren geleden dat ik dit voor mijn plezier deed. Buitenlanders die de situatie in Nederland een beetje volgen snappen ook niet wat er gaande is in ons eens zo democratisch en vrij land. Turken en Marokkanen, ze hebben tenslotte allemaal een 2e paspoort, in top posities bij de Nederlandse overheid? Een Marokkaanse voorzitter van de 2e kamer? Een Marokkaanse burgemeester van de grootste stand van Nederland? Een Turkse politieke partij? Dat kan ik hier aan geen mens uitleggen.

 13. Nederland is bezig met geschiedenis correctie. Vanaf het moment dat landgenoot Coen voor anker ging wat toen Batavia heette, tot Japan het beëindigde, was huidskleur een soort paspoort en bewijs van gedrag. In die periode werd apartheid geboren en gehandhaafd in alles wat Nederlands bezit was. Dat gebeurde Europees eensgezind. Zonder dat er ook maar iemand wakker van lag. Wakker liggen begon na het einde van Insulinde. De nachtmerrie startte met een trein kaping. Nederland en andere Europese nu E.U landen stonden nooit voor een tribunal zoals Duitsland in Neurenberg. Dit heugelijke feit noodzaakte de geboorte van goed mensen. Wat resulteerde in landelijke idioterie en erger. Lees de twistpunten bij de poging formatie, klimaat en immigrant, huiver als reactie.

 14. “In a time of deceit, telling the truth is a revolutionary act.” G. Orwell

 15. Positieve discriminatie is ook discriminatie. Want tegenover elke positief gediscrimineerde staat dus een negatief gediscrimineerde die wordt afgewezen omdat zijn ras, geslacht, geloof e.d. niet aan de wensen voldoet, ook al beschikt de negatief gediscrimineerde over betere capaciteiten.
  Je zou meer ratio willen bij de volksvertegenwoordigers.
  Maar helaas drijft de linkse beweging louter op emotie.

  • Ik zou wel eens willen weten hoeveel zendtijd het NOS journaal besteed aan de islamitische geloofsleer, ik denk aan de lange issues over de ramadan, de bedevaart naar de berg Arafat, het Suikerfeest, en hoeveel aandacht wordt er besteed aan de christelijke geloofsleer, zoals Pinksteren (uitstorting van de heilige geest) Pasen, hemelvaart en kerst, en dan niet hoeveel er gegeten wordt en naar de Keukenhof wordt gegaan maar bijvoorbeeld hoeveel mensen de uitstorting vieren van de heilige geest op de Veluwe. Dat zou ik als ex gelovige wel eens uitgezocht willen hebben. Ik denk dat we dan een verrassende conclusie kunnen trekken.

 16. Omdat naast elke positief gediscrimineerde, altijd een negatief gediscrimineerde staat ( want zonder dat, is het geen discriminatie) ,is positieve discriminatie dus in strijd met de grondwet.
  Volgens mij geen speld tussen te krijgen. Hoor ik nu hooggeplaatsten praten, in strijd met de grondwet? Foei toch.

 17. Andre van Delft

  24 juni 2017 op 01:27

  De strafwetgeving en de interpretatie daarvan zijn sterke instrumenten tegen autochtonen.

  Haatzaaien, dreigen met geweld en oproepen tot geweld is toegestaan volgens de Nederlandse wet, behalve wanneer dat gebeurt naar aanleiding van geslacht, geaardheid, ras of godsdienst. En dan is de gangbare interpretatie van de rechter dat strafbaarheid alleen geldt als een zwakke partij wordt belaagd: vrouwen, homo’s, zwarten, moslims etc.

  Alle haatzaaien, dreigen met geweld en oproepen tot geweld verbieden zou de wetgeving versimpelen; het zou rechtszaken weer overzichtelijk maken, en ook autochtonen zouden daar iets aan hebben. Ik vrees alleen dat onze politici een andere agenda hebben.

  • Sjezis mijnheer van Delft. Als ik uw reactie lees dan denk ik echt “daar hebbie d’r weer zo een”. Kernwoord uit uw reactie is verbieden. En wie zou dat dan moeten doen ? De overheid.

   Laat mij u dit vertellen mijnheer van Delft. Mensen die de vrijheid liefhebben zijn tegen verboden. Op dit moment zijn er al meer als 60.000 wetten die resulteren in vele 100.000 regels, protocollen, procedures, en dergelijke parafernalia.

   Elke burger dient de wet te kennen. Daarom hebben we natuurlijk tienduizenden juristen die een uurloon vragen waarvan uw ogen een achterwaartse beweging in uw schedel maken bij het aanzien alleen al. En mag u zoeken met een lampje naar een jurist die u bij kan staan, want het is heel normaal dat zij ook “de wet” niet kennen maar zich specialiseren in de anderhalf miljoen regels van hun eigen niche.

   Daarom is het ook heel normaal dat een rechter zelfs in de meest simpele zaken als moord of doodslag rustig weken of zelfs maanden nodig heeft om tot een uitspraak…

   • te komen.

    En volgens u is dat allemaal nog niet genoeg. Er zou nog meer verboden moeten worden.

    Volgens mij mijnheer van Delft is de hoofdmoot van het probleem wat ons ten gronde aan het richten is dat er teveel mensen zijn die er een denkwijze op na houden gelijk de uwe.

    De overheid is niet de oplossing mijnheer van Delft. De overheid is juist het probleem ! Wat wij nodig hebben is niet meer overheid, meer regels, nog meer verboden. Wat wij nodig hebben is minder-minder-minder van al dat gezwatel. Een beetje meer geen-woorden-maar-daden-mentaliteit.

    • Minder overheid.
     Minder regels en verboden.
     Minder roepen dat een ander –de overheid- het maar op moet lossen.

     Meer besef dat het de overheid in de eerste plaats is die de problemen die we zien in de eerste plaats heeft gecreëerd. En het inzicht dat meer van hetzelfde de problemen niet weg zal nemen, maar slechts erger zal maken. Zij ontleent haar bestaansrecht aan deze problemen.

     Uw pleidooi om meer te verbieden, en een overheid die dat dan gaat afdwingen is de oorzaak van de problemen die in het artikel worden geschetst. Minder-minder-minder. Dat is de oplossing.

 18. Edmond V.O. Katusz

  24 juni 2017 op 01:06

  En nog met dank aan de PvdA die personen zoals gebundeld in DENK de kans gegeven heeft om Nederland te ondermijnen, te beschadigen en liefst uit te leveren aan een uiterst schadelijke ideologie. Ideologieën bevatten vrijwel altijd dogma’s die in de praktijk ingaan tegen menselijk gedrag. Het Mohammedanisme is zo’n ideologie en een van de gevaarlijkste.
  Sub omni canone, Edmond V.O. Katusz