Hoe de Europese beschaving in 4 stadia wordt ondergraven door massamigratie

Door gastauteur Bart Brands

Een jubeltweet van Judith Sargentini[1] naar aanleiding van een bericht in de NRC over het naar Europa halen van 50.000 “arbeidsmigranten”[2]. De primaire redenen als opgegeven in de vertrouwelijk stukken uit Brussel zijn:

1: Aanwas voor de arbeidsmarkt.

2: Voorkomen dat diezelfde migranten illegaal Europa proberen te bereiken.

Er zijn nog wat andere redenen om dit plan voor te stellen. Gedacht kan worden aan een vervolg op de Turkijedeal die slecht is nagekomen en het verder proberen te voorkomen van stijging van de geschatte 1,5 miljoen “vluchtelingen” die zonder status in de EU verblijven.

“Subversie is “de doelbewuste ondermijning van de maatschappelijke orde of het staatsysteem. ” Yuri Bezmenov, oud KGB agent legt uit dat subversie op is te delen in 4 stadia.

Kunnen we hier te maken hebben met subversie? Om deze vraag te beantwoorden moeten we een aantal aspecten nader bekijken. Ik zal eerst toelichten wat subversie is en hoe het werkt. Subversie is “de doelbewuste ondermijning van de maatschappelijke orde of het staatsysteem. “[3]

Yuri Bezmenov, oud KGB agent legt uit dat subversie op is te delen in 4 stadia.

Stap 1 Demoralisatie:

Al decennia worden er migranten naar Nederland gehaald die statistisch gezien gigantische uitkeringsafhankelijk[4] oververtegenwoordigd misdaad kennen. Dit heeft enorme impact op onze verzorgingsstaat en onze sociale vangnetten en cohesie. Het benoemen van de problemen die voortkomen uit deze migratie wordt racisme genoemd waardoor problemen vrijwel nooit in een vroeg stadium kunnen worden aangepakt.

Stap 2 Destabilisatie:

Na stap één treedt vanzelf destabilisatie op. Door bijvoorbeeld gebrekkige integratie, voorrang voor migranten op de arbeidsmarkt en bij het toekenning van sociale woningen ontstaat spanning. Door het wegwuiven van de zorgen over misdaad en kosten loopt deze spanning op. Vervolgens wordt de schuld van deze spanningen door dezelfde partijen die stap één hebben ingezet consequent gegeven aan de autochtone bevolking. Anders dan de schuld zoeken bij zichzelf en stemmen op “rechtse” partijen kunnen zij weinig dan toezien wat er gebeurt. Een psychologische aanval gedomineerd door de identiteitspolitiek vaak bedreven door onder andere mevrouw Sargentini.

“Met behulp van onder andere mevrouw Sargentini worden ineens miljoenen mensen naar de al gedestabiliseerde landen gehaald waarbij leugens over gevaar[5] niet worden geschroomd en wederom gebruikt wordt gemaakt van demonisering van tegenstanders door deze harteloos te noemen. Daarbij wordt ook stevig ingezet op emotionele reacties zoals misbruik van drenkelingen.”

Stap 3 Crisis:

Wanneer diep in het tweede stadium er een veelal gefabriceerde crisis optreedt zoals de door onder andere Nederland gesteunde oorlog in Libië en Syrië, wordt deze crisis aangegrepen om grote veranderingen te forceren. Met behulp van onder andere mevrouw Sargentini worden ineens miljoenen mensen naar de al gedestabiliseerde landen gehaald waarbij leugens over gevaar[6] niet worden geschroomd en wederom gebruikt wordt gemaakt van demonisering van tegenstanders door deze harteloos te noemen. Daarbij wordt ook stevig ingezet op emotionele reacties zoals gebeurt bij de verhalen drenkelingen die Europa probeerden te bereiken[7].

Stap 4 normalisatie:

De laatste stap is het normaliseren van de nieuwe situatie. Ik schreef eerder over maatregelen die we nemen om terroristen tegen te houden. Onze vrijheden en privacy ligt structureel onder vuur en aanslagen, zuuraanvallen[8] en verkrachtingen[9] stijgen substantieel. Zo noemt de burgemeester van Londen aanslagen bijvoorbeeld onderdeel van het leven in de grote stad[10]. Iets dat we nog maar een paar jaar geleden ondenkbaar en onacceptabel gevonden zouden hebben.

Conclusie:

Ik zal mevrouw Sargentini en anderen die hetzelfde beleid propageren, ondanks de duidelijke, destructieve en ontwrichtende resultaten niet direct beschuldigen van bewuste subversie. Ideologische blindheid kan hier een rol spelen. Wel durf ik te stellen dat aan alle voorwaarden van subversie wordt voldaan. Ongeacht het motief richt het in beide gevallen bijzonder veel schade aan en het is het overwegen waard om maatregelen te nemen dit te beperken. Wat denkt u? Is hier sprake van bewuste subversie?

[1] https://twitter.com/judithineuropa/status/912919698538450945

[2] https://www.nrc.nl/nieuws/2017/09/26/migranten-rechtstreeks-naar-lidstaten-13199623-a1574996

[3] http://anw.inl.nl/article/subversie

[4] http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=81569NED&D1=0,6-10&D2=0&D3=0&D4=1,5,8-15&D5=l&HD=121029-1541&HDR=G4,G1,T&STB=G2,G3

[5] https://twitter.com/judithineuropa/status/600276891883417600?lang=nl

[6] https://twitter.com/judithineuropa/status/600276891883417600?lang=nl

[7] https://twitter.com/judithineuropa/status/593097153251135488

[8] https://nos.nl/artikel/2186605-veel-meer-zuuraanvallen-in-londen-bendegeweld-eerwraak-en-beroving.html

[9] https://en.europenews.dk/Sexual-Assaults-in-Sweden-Increase-500-79209.html

[10] http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/sadiq-khan-london-mayor-terrorism-attacks-part-and-parcel-major-cities-new-york-bombing-a7322846.html 

Dit stuk stond eerder op de site Terreurnieuws

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

40 Reacties

 1. Voor uw gemeente positieve gevolgen van immigratie. Neem controle op burgers. Van Wajong tot andere gerechtigden, zoals zorg, staat de vlag op rood. Ook de oudere, belachelijk door media gemaakte Nederlander, zijn boos. Dan is de nieuwe landgenoot uitermate geschikt om hèt ding te doen wat Anna Frank wereld beroemd maakte. Er word aan de deur geklopt. Controle. Op Wajong, Bijstand, Zorg, en ga maar door. De woordvoerder is vriendelijk, maar, spreekt moeilijk Nederlands. Hij/zij werkt, voor een inkomen. U niet. Opeens snap je Anna, en gevolgen.

 2. Tim Pietersen

  4 oktober 2017 op 18:51

  “Daarom dus : Géén Europeesche politie en/of leger….. Ze zetten dan rustig 2 divisie’s spanjolen in, om in Nederland “de rust” te herstellen als de Nederlanders ageren tegen de EU !”

  • Stop nu eens te suggereren dat Nederlanders zouden gaan “ageren”. Nederlanders blijven op hun bank zitten huiveren hun baan te verliezen en de hypotheek niet meer te kunnen betalen. Dat is de realiteit. Ondanks dat ik tegen een Catalaanse “onafhankelijkheid” ben, want dat betekent chaos – overal – en zullen ze onmiddellijk naar Brussel rennen om hulp, ben ik natuurlijk tegen dat politiek en politie geweld. Echter veel Catalanen waren bereid de politie, die heel wat vervaarlijker is dan de NL politie, te weerstaan. Nederlanders doen dit niet. De NL maatschappij bestaat hoofdzakelijk uit opportunisten. Accepteer dat nu eens. Overigens zullen meer regio’s volgen – precies wat Brussel wil. Landen moeten kapot. Regio’s vormen de weg naar een federale EU. Wakker worden!

 3. Goed artikel. Zorgwekkend ook. Maar het anti-westerse omvolken komt niet uit het niets. Denk aan de Cloward-Piven stategie, het overbelasten van samenleving en verzorgingstaat, dus economische verwoesting en dan de bolsjewistische utopia (zie 1984 en Brave New World). Daarnaast hebben de globalisten nog het het Kalergi-plan maar ook het latere Kaufman-plan (1941, “forcible mass-sterilization”), Hooton-plan (1943, Duitse vrouwen laten bezwangeren door “non-German men” en dus het bevorderen van “the immigration and settlement … of non-German nationals, especially males”) en Morgenthau-plan (1944, Duitsers uitroeien middels “death by starvation and pestilence”). Zoals Roosevelt zei: Niks toeval in de politiek.

 4. Als je eerst subversie definieert als “doelbewuste ondermijning ” en dan gaat schrijven over iets als “bewust subversie” versus een soort blinde variant dan ben je aan het goochelen met woorden als een soort demagoog! Zonder bewustheid van de stappen is het simpelweg geen subversie meer.

  Sorry ik val er niet voor. Maar ik ben het in grote lijnen eens met de grove onderschatting van problemen rond inburgering door het nut van assimilatie te ontkennen. Hoewel voor assimilatie je een STERKE cultuur nodig hebt en die kun je wensen maar zo krijg je hem niet en never nooit. En wie niet sterk is moet hoereren.

  • Tim Pietersen

   3 oktober 2017 op 00:44

   vreemde framing dirk……, zet maar eens nickelodeon ‘kinderprogramma’s’ aan om te zien wat subversie is……..

   het feit dat jij joost of een ander niet begrijpt wil niet zeggen dat hij een demagoog is LOL

 5. Van Lotje (getikt)

  3 oktober 2017 op 09:09

  @ DirkM – ik denk dat u wel een punt heeft hoor. “doelbewuste ondermijning” impliceert een omschreven plan en zekere uitvoerders. Als je daarin gelooft, dan beland je onvermijdelijk in complottheorieën.

  Als je een groep mensen bij elkaar zet in Brussel, die bepaalde macht toekent, en een ambtenarenapparaat gaat selecteren dat dezelfde ideologie ondersteunt, dan gaat het schip een richting opbewegen dat je denkt – tja, dat gaat niet goed.

  Tegenmacht is niet georganiseerd in de EU. Dat is denk ik het probleem. Informatie is niet meer beschikbaar zonder morele inkleuring. Je behoort of tot de goeden of tot de fouten. Debat is er niet meer. Het is verworden tot het formele slotspel van de achterkamertjes met lobyisten en belangen die je als buitenstaander nooit zal weten.

  • Tim Pietersen

   3 oktober 2017 op 11:00

   @lotje besmenov is een ex-kgb agent met ervaring in doelbewuste subversie (heb je het artikel niet gelezen?) die een boekje opendoet over het werk van de kgb.

   vreemd dat je er geloof bij haalt

   • Van Lotje (getikt)

    4 oktober 2017 op 08:26

    @ TimPietersen – volgens mij praat je over 2 dingen. Ik vind dat Merkel en de EU (Mogherini) met hun migratiebeleid ontwrichtend bezig zijn. En dat Jesias bij ons, en Sargentini daar jubelend bij staan te klappen, maakt hen natuurlijk moreel verheven, maar ik vind het triest en kortzichtig.

    De 2e vraag is wie of wat daar dan achter zit. Daarvan denk ik dat mensen ooit met nobele bedoelingen de EU opgericht hebben, maar dat daarmee een veelkoppig monster gecreeerd is. En wat maar weinig mensen zich realiseren is dat de zgn 4e macht (ambtenaren) zeer bepalend is voor welke richting het uitgaat. Er zit monocultuur in de 4e macht. Je komt er niet in als je EU kritisch bent. Hoe slim of goed je ook bent.

    Ik vind het artikel verhelderend over hoe een samenleving ontwricht raakt. Welke fases je daarin kan herkennen. Ik denk dat er talloze mensen of clubjes zijn die invloed proberen uit te oefenen. Maar ik denk niet dat 1 van die clubjes of organisaties een gecontroleerd plan kan…

 6. Ik ben benieuwd naar de analyse van Gladiator na de aanslag in Las Vegas. Dader is dood, de dader zou volgens de broer geen militaristische of psychisch verleden hebben, toch zijn er vele automatische wapens gevonden op de plek waarvan hij schoot.

  Jammer genoeg kan hij niet meer uitleggen waarom hij het deed.

  Het lijkt een gerichte aanslag, gezien de specifieke groep (traditioneel) waarop de aanslag was gericht. Volgens FBI is de claim van ISIS dat het onder hun vlag gebeurde, een false flag.

  • De totale gekte is niet het exclusieve kenmerk van de islamist, hoewel aldaar overheersend.
   Gestoorde ‘witten bestaan ook al sinds mensenheugenis. Soms hadden ze een marxistische agenda en soms zijn ze gewoon helemaal gestoord. Wat natuurlijk niks afneemt van het bestaande islamistisch sadisme dat zijn basis vindt in (voor) geschreven regels.

 7. Die gestoorde mafkees in Las Vegas, als het al een gestoorde mafkees was, had een arsenaal aan wapens en munitie bij zich. Hoe kreeg hij dit alles op de 34e verdieping van zijn hotel? Bewakingscamera’s in onderhoud? Al het bewakingspersoneel aan de koffie? En nu is de dader dood. Te vaak zie je vreemde omstandigheden bij aanslagen waarbij de dader het niet overleeft. Breivik is een uitzondering, die overleefde zijn eigen false flag.

 8. Tim Pietersen

  2 oktober 2017 op 18:05

  aantal zaken zijn van belang: 1 de kostten per immigrant zijn 8-10 duizend euro per jaar!
  2 met toegenomen informatie technologie en robotisering heb je de arbeidsaanwas NIET nodig, je hebt zelfs te veel mensen.
  3 de meest van deze immigranten zijn cultureel en politiek/islam niet compatibel met westerse samenleving en velen voelen ook geen enkele behoefte om te immigreren of de samenleving te ondersteunen
  4 in america zijn ze paar stadia verder (zij hebben een superstaat) maar n u zie je dat de immigranten deze op westerse waarden gebaseerde staat willen vervangen door een communistische (colin kapernick, fidel castro aanhanger en nation of islam)

  5 de politiek islam is gericht op dominantie, niet op integratie
  commentaar van een poster: ” Gisteren op tv Allah in Europa (belgische tv). Deze keer in Engeland. Paar enge imams werden geinterviewd. Duidelijk werd dat discussie met een moslim onmogelijk is. Een moslim heeft geen boodschap aan andermans opvattingen en meningen…

 9. Goed bezig Gladiator! Ik hoop van harte dat Sjefke en Cale zich geroepen voelen om ook deel uit te maken. Echter voor Cale zal het wat moeilijker worden gezien zijn residentie in het buitenland. En tja, de AIVD. Laten we het daar maar niet over hebben. Die gasten zijn als eerste aan bod voor transport als dank voor de ‘bewezen’ diensten. Zelden zo een wanvertoning meegemaakt. Het doet mij goed te lezen dat het stoom uit Gladiator zijn oren komt. Dit is namelijk bij mij ook het geval. Daarom zitten we samen, binnenkort!

  Roeptoeteren, plempen, toetsenbordje, trollen….het is binnenkort allemaal verleden tijd. Als laatste wil ik nog reageren op Cale. Het is inderdaad over twaalven. Anderhalf miljoen moslimmensen verzoeken op te stappen, dat gaat het inderdaad niet worden. Daarom zal het ‘verzoek’ terzijner tijd ook niet meer van toepassing zijn. Het zal maar op één manier kunnen geschieden…

  • @Bagul…Ook Gladiator denkt erover naar elders te vertrekken, zie zijn laatste opmerking. Het is helaas niet anders. Het is gewoon te laat.

 10. Volgens mij moest in de democratie de kracht van de overtuiging het woord doen. Fortuyn geloofde daar ook in.
  Maar hier schijnen de laarzen al gepoetst te worden. Succes ermee, maar ik vrees volledig falen. En dan zijn het ook alleen maar stoere woorden op een forum.
  ‘Rechts’ heeft geen organisatie; links dus wel als het om straatprotesten gaat.

 11. VERVOLG

  Daarom het volkomen IMBECIELE stemgedrag, waarbij leugenaars en bedriegers als Rutte en de rest van de kliek ( alles minus PVV en FCD ) toch weer steeds de meerderheid houden. Het is verloren: stomheid, luiheid, lafheid, onwetendheid en ruggengraatloosheid zijn te ver opgerukt! Over en uit!

 12. Eind jaren zestig is de linkse Gutmensch indoctrinatie begonnen. Politiek, media, onderwijs, rechters, ambtenarij: alles kwam in de klauwen van de cultureel-marxistische “weg met ons” ideologie.
  Sindsdien worden de kinderen al op vroege leeftijd geïndoctrineerd en misbruikt. ( Zie de vele acties en demonstraties waarbij zelfs de kleinste kinderen betrokken zijn. ) Islamisering, massale import van achterlijkheid, armoede en criminaliteit zijn logische gevolgen van dit cultureel marxisme. Daarbij wordt dit alles ondersteund door de EUSSR. Politieke correctheid ( ook een gevolg ) vermindert dagelijks onze individuele vrijheden, met name de vrijheid van meningsuiting.
  Er heerst dus een cultureel marxistische, politiek correcte DICTATUUR. En het merendeel van de kudde is zo geïndoctrineerd op hun scholen en door media en politiek dat men het niet eens beseft. Daarom het volkomen IMBECIELE stemgedrag, waarbij leugenaars en bedriegers als Rutte en de rest van de kliek ( alles minus PVV…

 13. @Gladiator
  Maandenlang heb ik als instructeur in vechtsporten een wekelijkse avond georganiseerd waar een actief groepje mensen kon komen trainen. Niet in een formele manier van sport, maar in praktijksituaties.
  Ondanks het feit dat er van alles aan werd gedaan door de ‘kaderleden’ om het maar even zo te noemen was de opkomst zo minimaal dat ik er zwaar op toe moest leggen (mijn tijd telt niet, maar de huur van de locatie wel).
  Als er van een groep die zich organiseert van de ongeveer 30 man iedere week maar 3-4 op komen dagen is t wel droevig gesteld. Want dit zijn dan al mensen die het gevaar zien en zich min of meer hebben georganiseerd. Als de bereidheid om wekelijks te komen in een dergelijke groep al slechts 10% is, wat moet ik dan denken van de rest van de Nederlandse bevolking?
  Ook een poging gedaan tot het opzetten van een buurtwacht voor ’s avonds, inclusief whatsapp groep. Zelfde laken een pak: als je mensen vraagt om iedere week 1 avond vrij te maken om rondes te…

  • @Johan P,
   Ik weet het, droefenis troef echter heb me voorgenomen nog 1x ervoor te gaan en dat doe ik dus nu ook. De score van vandaag was zegge en schrijven 2 personen. Schamen moet men zich want de reageerders op blogs als deze zijn naar mijn mening toch nog wel een héél klein beetje wakkerder dan de rest van het schapenvolk cq RAS…hey, ben ik nu rascist…..so what!
   Daarbij kan ik mij denk ik redelijk goed verdedigen, weet wat te doen als het systeem tegen de muur klapt (en dat gaat het met zekerheid doen!!), weet wat preppen inhoud en ben ook daarop voorbereid én kan me als ik NU weg moet me te allen tijde buiten redden, maakt niet uit hoe warm of koud het is. Dit geld niet voor 99% van de sheeple…..dus, is er binnenkort plaats genoeg in ons land en de leiders……wassen hun handen in onschuld..toch.
   Zou u besluiten om contact op te nemen…u weet hoe!!

   Gegroet,
   Gladiator
   Ps. Ben ook al bezig met een escape richting een ander land.

 14. Met alle respect voor de actie maar na 40 jaar moslims binnenhalen werkt dit plan niet meer. De uitvoering zal worden achterhaald door justitie, belastingdienst, werkgever of je bankrekening wordt gewoon geblokkeerd. Kritiek wordt nauwelijks geaccepteerd, zoals tegenwoordig in Duitsland. FB blok is er een voorbeeld van. We hadden die decennia lange opgedrongen import meteen moeten weigeren door op de juiste politici te stemmen. Maar ja, dat gebeurde ook en zie hoe dat afgelopen is. Het is twaalf uur geweest in NL. Niks meer aan te doen. En die 1,5 miljoen moslims gaan nooit meer weg.

 15. @allen,
  Wederom moet ik zeggen én opmerken dat het toetsenbordplempen nog steeds erg goed gaat. Echter om écht in actie te komen zit er niet in, nog steeds niet waarbij ik me nu toch echt af begin te vragen hoe blind ook jullie hier zijn en blijven.
  Door van thuis uit op een veilig stoeltje op een toetsenbord letters op een scherm te plempen gaat er absoluut géén oplossing komen. Daar is echt iets meer voor nodig.
  Ben nu al maanden lang aan het schreeuwen om eens de hoofden bij elkaar te steken en te zoeken naar een oplossing, waarbij de opmerking dat ikzelf een naar mijn idee erg goed plan heb, maar ben elke keer weer verbaasd om te zien dat ik geen enkele mail heb ontvangen van een eventuele medestrijder.
  Nee mensen, slaap maar gewoon verder, de nachtmerrie zal er komen en elke dag langer wachten maakt deze alleen maar angstiger en bedreigender, tot er geen weg terug meer is.
  Nou, dan maar welterusten gewenst en slaap zacht,

  Een kokende Gladiator

  • @Gladiator. Zeker heb ik uw oproepen gezien. En ook al meerdere malen op het punt gestaan u te benaderen. Maar er zit mij wel wat dwars. Hoe weten mensen dat u geen AIVD trol of AntiFa trol bent die de fora afschuimt op zoek naar dissidente geluiden? Zodat die in de kiem gesmoord kunnen worden? U kunt ons van “slapen” betichten maar mijn ogen zijn al járen open. Ik loop alleen niet als een gek zo de 1e de beste val in. We weten allemaal wat er gebeurt met mensen die in dit land een afwijkende mening hebben…

   • @Sjefke7807,
    Oké, hier heeft u een punt echter bedenk dan wel bij deze dat IK nadat 1 van jullie een reactie naar mijn emailadres geven een uitgebreide reactie terug ontvangen en dan bij een positieve mail wederom IK mijn gegevens weg geef en de mensen bij mij thuis ontvang!!
    Nog vragen……..???
    Dit geldt niet alleen voor Sjefke7807, laat dat duidelijk zijn.
    Wat ik hiermee aangeef is dat IK degene ben die alle risico’s loop, en ik heb 5 kids en 2 kleinkids………maarrrrrr…..misschien doe ik het juist wel voor hen, of dacht u voor…….tja, vul zelf maar in.
    Gladiator

    • Gladiator, van mij krijg je antwoord. Maar ik zie jouw mailadres nergens

     • Je kan ook naar mijn Fb pagina gaan: De GROTE Demonstratie TEGEN het Huidige Nederland en mij een pb sturen.

 16. @Harrynl007,
  zie mijn reactie bij Cale en voor alle duidelijkheid……..ik heb geen feestboek. Zuckerberg met zijn sneaky corrupte bekkie die deals sluit met o.a. das Verkel moet maar feesten zonder mij, en ik raad eenieder aan om a.s.a.p. te stoppen met feesten op het grote mooie FEESTBOEK ook wel facebook genaamd!!! Dat is namelijk veel en veel gevaarlijker dan hier of daar je email adres bekendmaken maar dat schijnt moeilijk te begrijpen te zijn voor de meesten onder ons ondanks dat er meermaals dagelijks voor gewaarschuwd wordt!!!
  Gladiator.

 17. Ik ben het met Sjefke eens, beste Gladiator.
  Misschien moet je de plannen gewoon openbaar maken. Indien deze plannen ok zijn, zul je vanzelf volgers krijgen. Je komt nu wat geheimzinnig over en daar hebben weinigen vertrouwen in.

  • @Cale,
   Wat denk je zelf nu van het idee om mijn plan hier neer te plempen!!??
   Denk je dat het dan nog haalbaar zou zijn……nee dus, maar oké, hier komt het dan nog maar eens een keertje en dus ook voor de rest die echt durft……(weet eigenlijk niet wat er zoal te durven is maar oké)
   En ff goed kijken, moet het zo opschrijven want anders wordt het als spam gezien!!!!
   thegodfather1958 at gmail punt com

   Hoop dat dit de laatste keer is, wordt mij namelijk nu toch wel een klein beetje ……tja…..wat dacht u zelf!!??
   Gladiator
   Ps.
   ik wacht met antwoorden tot laat op de avond om te kijken of én hoeveel reacties er zijn om deze dan allemaal tegelijk te beantwoorden, dus geen paniek!

 18. Lidstaten krijgen 10.000 euro per migrant. Dat is gewoon ordinaire mensenhandel.
  Ik kijk om me heen en zie dat het volledig uit de klauwen begint te lopen.
  Links en niet-geïntegreerde moslims hebben elkaar gevonden. Ik voel me onveilig en vogelvrij, want de jacht op autochtone burgers, die een realistisch kijk op de samenleving en dus een mening daarover hebben, lijkt te zijn geopend.
  Politie en leger zijn wegbezuinigd en dat EU-leger gaat er komen.
  En dat leger zal er niet komen om burgers zoals u en mij te beschermen. Integendeel.
  Bedankt stemmers.

 19. Mevrouw – “er is geen spatje bewijs voor het meereizen van IS in de vluchtelingenstroom” – Sargentinie blijft halsstarrig vasthouden aan haar blaartrekkende nonsens. Men maakt mij niet wijs dat ze niet inziet hoe catastrofaal het beleid van de EU is gebleken. Met name Mutti Merkel heeft heel veel om zich voor te verantwoorden! Hetgeen dat nu gebeurt is wel degelijk doelbewuste subversie. Want dat nieuwe Vierde EU Rijk moet en zal er komen. De kritische inheemse inwoners zijn een blok aan het been dat zo snel mogelijk moet worden afgeworpen. Al die “hoog opgeleide” lieden die hier ten lande de scepter zwaaien die niet zouden zien hóe hard onze maatschappij evenredig met de ongebreidelde instroom is gekelderd? Kom nou!

  • @Sjefke
   “Follow the money”
   Dat is de manier om die linkse rakkers met de billen bloot te krijgen. Geldt overigens ook voor andere beroeps politici. Kijk eens waar ze wonen. Socialist van Dam op een landgoed in de Veluwe. Griezel Verhofstadt bezit een paar paleis-achtige huizen in Belgie, die hij verhuurdt aan de lokale overheid en bezit een 100 hectare landgoed in Toscane, jawel. Sargentini, geen idee waar dit mens woont maar hoogstwaarschijnlijk eenzelfde verhaal. Deze politici gaan niet voor het volk, integendeel ze kijken neer op het plebs. Ze gaan voor macht en de eigen portemonnee, via lobbyisten van grote bedrijven en banken. En dat verklaard heel eenvoudig de puinhoop in west Europa.

 20. robbertdeberk

  1 oktober 2017 op 11:36

  “ Is hier sprake van bewuste subversie? “

  Ja.

 21. Natuurlijk is het opzet. Verblindt door welke motivatie dan ook, de rampzalige gevolgen zoals aanslagen, criminaliteit, achterstand in educatie, corruptie, verkrachtingen, ontoegankelijke gebieden in de grote steden, miljoenen soepjurken op straat, daar kun je niet van wegkijken. Als je deze geimporteerde ellende niet wil zien, dan heb je daar een reden voor. Dus opzet.

  • En zo is dat! Opzet is de meest volledige wilsvorming die achter een menselijke gedraging steekt. Wie een gedraging opzettelijk verricht, wil de gedraging met alle gevolgen die erbij horen, en weet de volledige impact van de gedraging. Opzet is dus willens en wetens. Subversie is bovendien hoogverraad waardoor alle strafverzwarende bestanddelen van toepassing zijn (neurenbergtribunaal). Mooier is het echt niet te maken.

 22. Dit project kon ook plaatsvinden door de ‘Wientjes factor’ of te wel de werkgevers lobby. Binnenkort is niet alleen de Nederlandse vrachtwagen chauffeur verdwenen maar ook de Nederlander op de bouwplaats. Op dit moment komen er ook vliegtuig ladingen met Indische ict’ers volgens Wientjes kannis wark en Rutte tekent meteen. In feite is er geen democratie. Lobby groepen bepalen het beleid en gieten dit in staatsevangelie die onderwezen wordt door staatsmedia.

 23. De Resolutie van Straatsburg (1975); “De EEG belooft om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen en de moslims de ruimte te geven om hun cultuur naar Europa te brengen.” De tekst benadrukt ‘de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden’.”
  “De pers moet worden ingeschakeld om een gunstig klimaat te scheppen voor immigratie en de academische wereld moet de nadruk leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa. Geldstromen moeten vloeien voor oprichting van moskeeën, koranscholen en instituten ter bestudering van de islam.” Om de Arabische olieboeren te vriend te houden, is en wordt de expansiedrift van de islam genegeerd en het verspreiden door Europa van die politieke ideologie, gefaciliteerd en gefinancierd door de EU. En dus door de inwoners van alle EU-landen. Het importeren van de islam vanwege olie, met als bijkomstigheid het bewerkstelligen van loonmatiging…

  • De beweegredenen van de eurocraten waren helder. Olie en geld. Geen strobreed in de weg gelegd door de Christenen die -zoals Wim van de Camp mij heeft uitgelegd- het secularisme als groter gevaar zien dan de islam. Over een koude kermis gesproken…

   Maar wat faciliteren en financieren jij en ik nu eigenlijk? Wat brengt dat Arabisch cultuurgoed ons, dat zo’n enórme verrijking is, vooral op het gebied van normen en waarden ?

   In 1975, toen de eurocraten besloten dat onze cultuur wel wat verrijking kon gebruiken, hing bij ons nog het touwtje uit de voordeur. Op een warme zomeravond zat men gezellig massaal samen buiten voor de deur. Korte rokjes en lange golvende haren waren de mode. In de nacht op de fiets naar huis, na het werk of een avondje stappen, was heel gewoon. Opa van 91 kon in de zomer om half zeven in de avond nog gerust zijn voordeur opendoen. Het was niet perfect -in tegendeel- maar, is wat voor verbetering vatbaar was, verbeterd dankzij de islam?

   • Wat wij financieren is onze eigen ondergang. Er is niets verrijkends aan hetgeen de Arabische influx ons gebracht heeft. Normen en Waarden die het best op hun plek zijn in de 7e eeuw. De onthutsende haat naar alles dat niet-moslim is (geheel in lijn met alles dat de Koran, Hadith en Sira(Sunnah) hen leert). De zelfopgelegde segregatie om maar niet in aanraking te hoeven komen met de onreine Kafir. Het onbeschofte opdringerige agressieve gedrag en de bekeringsdrang. De totale onwil om ook maar een spat bij te dragen aan enige vorm van woongenot of verbondenheid. Ik durf gerust te stellen dat dit land er een heel stuk beter voor zou staan als wij dit alles niet door de strot gewrongen hadden gekregen. Om over de financiële last maar te zwijgen.

 24. Het is geen bewuste subversie. Het is eerder de blindheid van de macht hebbende elite. Die elite denkt het allemaal zoveel beter te weten dan het klootjesvolk. Eigenlijk geldt het voor alle wereldverbeteraars en progressieven. Die zijn vòòr allerhande veranderingen van het bestaande systeem zonder zich goed rekenschap te geven van eventuele nadelen van voorgestelde wijzigingen. Ik was ook een wereldverbeteraar. Nu ben ik er eentje die vindt dat we juist pas op de plaats moeten maken en niet moeten doorslaan in het willen verbeteren van de wereld.
  Dat het geen subversie is, neemt niet weg dat hun handelen wel degelijk fataal is voor onze cultuur.