Dit. Is. Zo. Ziek. Gillen over islamspotje Wilders. Zwijgen over verkrachte blanke meisjes door moslims.

Er verscheen een filmpje van Geert Wilders over de islam. Ja, over de islam. Niet over moslims. Niet over Marokkanen. Niet over Turken. Over de islam in het algemeen. Daarin wordt gezegd dat de islam staat voor: vrouwenhaat, homohaat, Jodenhaat, christenhaat, onderwerping, gedwongen huwelijk, eerwraak. Daarin wordt gezegd dat de islam totalitair is, dat er doodstraf staat op afvalligheid, dat de islam de sharia wil, dat de islam dierenleed veroorzaakt, dat de islam staat voor onrecht, voor slavernij, en tenslotte, dat de islam dodelijk is. Bij deze laatste mededeling druipt er gestileerd bloed uit de letters. En tijdens het hele spotje klinkt er dreigende muziek.

Dat is het.

Alles wat er in dit spotje gezegd wordt, is waar.

Het spotje is inmiddels verwijderd van YouTube en Vimeo.

Rutte riep dat het ‘onsmakelijk’ was. D66 vindt het ‘veel en veel te ver’ gaan,  PvdA leider Asscher vindt dat Wilders moet stoppen met haatzaaaien. En verschillende moslimorganisaties hebben aangifte gedaan tegen Wilders.

Hoorde ik een van die verontwaardigde Nederlandse politici over Telford?

Huh, wat?

Precies.

Dat is een plaats van 140.000 inwoners in Engeland, waar vroeger een kolenmijn was. De stad is vrijwel geheel blank, met een klein percentage aan Pakistaanse moslims:

Telford’s population is predominantly White, comprising 93.8% of the population. The next largest ethnic group is those of Asian descent, comprising 3.3% of the population, which is again less than the West Midlands at 8.0%, and England at 5.3%.

Een Engelse krant, de Daily Mirror, publiceerde vier dagen geleden dat er duizend jonge blanke Engelse meisjes waren verkracht door een bende van Pakistaanse moslims. Drie van die meisjes werden vermoord. Het duurde zo lang dat die massale verkrachting naar buiten kwam, omdat de twee mensen die aan de bel wilden trekken, werden gestraft. De politiechef had aan de landelijke autoriteiten laten weten dat de zaak niet verder onderzocht hoefde te worden.

Dit gebeurde na precies dezelfde schandalen in Engelse steden en wijken als Rochdale en Rotterham.

Hoe komt het dat u misschien nog niet over Telford heeft gehoord?

Mogelijk omdat de Nederlandse media erover zwegen.

Of er werd alleen heel vaag iets over gezegd. En er werd daarbij niet gezegd dat de daders Pakistaanse moslims waren en de slachtoffers blanke meisjes, zoals in het AD. De NOS, die dagen met de berichtgeving wachtte, had het uiteindelijk vaag over ‘de Aziatische gemeenschap.’

Tja.

Dag in dag uit moeten we lezen over de ene onbenullige MeToo affaire na de andere. Hier betreft het echte verkrachtingen. Maar van blanke arbeidersmeisjes. Door moslims.

Dus daar wordt over gezwegen.

En als Geert Wilders een spotje maakt over wat er niet deugt aan de islam, dan is het weer bal in Nederland.

Dit. Is. Zo. Ziek.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

14 Reacties

 1. Sint Nicolaas

  19 maart 2018 op 14:13

  Weet je Joost, het is steeds hetzelfde liedje. Wilders heeft gewoon gelijk, daar kun je hoog en laag bij springen, dat filmpje geeft de harde feiten weer. Daar is niks in gelogen. Een ieder die de koran heeft gelezen weet wat een totalitair, bloeddorstige idelogie het is. Dat lieden als een Rutte of een Asscher dit ongepast, smakeloos of haatzaaiend vinden is weer typisch natuurlijk. Die druiloren hebben het stuk lectuur waarschijnlijk nooit bestudeerd maar nemen het weer op voor de dwazen die er in geloven zonder te weten waar ze over spreken. De koran is het “Mein Kampf” voor de moslim en het is een leidraad voor haat, anti-semitisme en wereld dominantie. Er is geen scheiding tussen kerk/moskee en staat en alles wordt er in beschreven en gedicteerd. Van het dagelijks leven totfinancien en politiek. Van democratie is men vreemd, vrouwen zijn tweederangs , homo’s kunnen het helemaal wel schudden. De feiten zijn hard maar beter deze te erkennen dan te ontkennen.

 2. Prof. David Pinto

  18 maart 2018 op 16:40

  Mijn reactie die ik ga verspreiden via FB en Twitter:

  Prachtig stuk weer van Joost Niemöller. Nuchter en zakelijk. Bravo!
  Een prima reactie van een lezer:
  “Sinds wanneer is religiekritiek haatzaaien of racistisch?
  Europa en het westen zijn groot geworden door religiekritiek, zonder dat zou wetenschap onmogelijk zijn geweest.”

  http://bit.ly/2G5Tnt0

 3. Leo KarelJan

  18 maart 2018 op 16:18

  NL en GB zijn beide totaal verziekte en verrotte landen, waar de politiek correcte dictatuur heerst. En dan heb je nog idioten als Gladiator en Bakker die de enige mensen die hier echt wat aan willen doen ( Wilders en Baudet ) zwart maken. Wat een misselijk makende figuren….en waar zit bij deze lieden hun verstand?

 4. Religie in jaar nul was een absoluut lokale gebeurtenis. Huidskleur voorkeur bestond gewoon niet. Racism een nog niet uitgevonden woord. Om vooruit te komen had je de bekende kruiwagen nodig of gewoon nooit opgeven. De laatste die zonder religie geschiedenis schreven waren de Romeinen. Daarna begon de opmars van gelovigen en hun leiders onder de vlag christen. Hun geheim wapen was de zonde, uw, en vergiffenis, gegeven door een joodse koning. Die, eenmaal dood, ook door andere, gelovige koningen, niet ongelovig, gegeven kon worden. Een succes formule met voortplanting als zonde. Mo religie is een gezonde kopie van christendom aan het werk. Hun tweeduizend jaar geschiedenis is een gedeeltelijk opgeschreven drama. Verkrachting als minst ergste. Zonder religie had er geen kolonisatie geweest. Ook geen racisme , zwarte Piet, of blanke meisjes aanranding discussies. Wel vrijheid of slaaf.

 5. Sinds wanneer is religiekritiek haatzaaien of racistisch?
  Europa en het westen zijn groot geworden door religiekritiek, zonder dat zou wetenschap onmogelijk zijn geweest.

  • Onlangs de historische roman van Maarten ’t Hart, ‘Het psalmenoproer’ gelezen. 1739. Ook toen, en daarvoor en daarna, trad de overheid op tegen ‘anders denkenden’. Over de lengte van een gezongen psalm. Te gek voor woorden zou je denken. Maar zie nu eens. Zelfde gekte. Overheden veranderen niet. Wel dat ze steeds kwaadaardiger worden. Nu worden niet alleen mensen met een andere mening berecht, ja, ja in Nederland net als in Turkije, maar ook soevereiniteit, financieen en rechtspraak worden naar Brussel uit handen gegeven. Hoe zou de Hollander in 1650 gereageerd hebben indien de overheid toen 40% inkomstenbelasting had geheven?

 6. Dit spotje doet mij onverbiddelijk denken aan de waarschuwing op pakjes sigaretten en andere rookwaar, en dat zou inderdaad op elke verkocht koran ook moeten worden aangebracht.
  Het spotje lijkt mij een goede handleiding bij het behandelen van de islam op scholen, en zou verplicht in het curriculum moeten worden opgenomen.

 7. Wilfred Bakker

  16 maart 2018 op 21:47

  In vorig topics had ik u allen al verteld dat Geert niets anders is dan gecontroleerde oppositie, een geweldig instrument van de VVD, dat is zijn opdracht.
  Het meest smerige ventje is Geert Wilders.
  Bloedgeil woord hij ervan dat hij al 10 jaar succes heeft, het is een geweldige afleiding, kom zeg zijn jullie nog steeds achterlijk hier.

  de tering zeg, gaan we zelf nog inzicht krijgen hier of hoe zit dat, zeker gezien het afgelopen jaar , We leven in een fascistisch systeem,

  De meeste punten krijgt Geert Wilders ze zijn heel erg blij met hem, denk eens na.

  • Wilfred Bakker

   16 maart 2018 op 22:04

   Oké zullen we even verder gaan, we hebben nu forum voor decoratie. Ik zou zeggen succes.
   Geert Wilders is een beetje uitgekakt dus we hebben een nieuwe nodig, U wordt op je wenken bedient, Maar er gaat echt geen fuck veranderen.

   Thierry baudet is opgeleid door Beatrix

   Als je dat niet voelt, ziet, of gewaar bent dan ben je af

   • @Wilfred Bakker,

    Helaas………………………..heeft u voor de volle 100% gelijk…..maarrrrrr,

    Gelukkig ben ik nu niet af.
    Tja beste, zolang de massa nog gaat stemmen om daarmee te denken dat ze ook maar IETS mee te beslissen hebben en niemand maar dan ook echt helemaal niemand bereid is om zijn nek uit te steken om zo iets positiefs te kunnen bijdragen en zelfs eventueel de toekomst van ONS land, en niet van moslims of wat dies meer zij, VEILIG te stellen zullen wij met zijn allen binnen nu en 5 jaar onder de shariawetgeving vallen.

    Daarbij vraag ik mij werkelijk af hoe het in Godsnaam mogelijk is dat NIEMAND, op enkele uitzonderingen na, dit ziet.
    Ook vraag ik me af hoeveel overvallen, verkrachtingen, moorden nog moeten plaatsvinden alvorens men wakker wordt!

    Als ik zie hoe IK in MIJN land behandeld word na ruim 40 jaar gewerkt te hebben en hoe een “vluchteling” hier behandeld wordt wat ook nog eens absoluut géén vluchteling kan zijn volgens de…

    • ……vreemdelingenwetgeving, dan krullen mijn tenen!!
     Mijn maat is al lang vol en de druppel welke de emmer, mijn emmer, doet overlopen is reeds vallende. Deze psychopaten in dat Haagse rattenhol, of moet ik zeggen “die Augsburger Puppenkiste” zal een halt toe geroepen moeten worden want deze zijn er niet voor ons.
     Vrijheid van meningsuiting is in MIJN land een utopie geworden en YouTube & Google censureren er lustig op los, stelletje vuile zionisten!

     Hoor graag als iemand het lef heeft om de koppen bij elkaar te steken of dat men liever TOETSENBORDTIJGER en schermvervuiler wil blijven en vooral verder gaat met klagen over……tja, waarover….!!

     Gladiator

     • Wilfred Bakker

      18 maart 2018 op 18:33

      ‘Gladiator..

      Helemaal goed

      We zouden meer gladiators moeten hebben mijn beste vriend,
      Ik heb geen idee wie u bent maar ik vind het fijn dat u mij begrijpt

 8. Goed stuk Joost. Zeer schokkend als het niet zo herkenbaar zou zijn. Walgelijke media en politici die er op gokken dat het volk van het niveau dat eventueel nog wat in de melk te brokkelen heeft, verzadigd is door skivakanties en carnaval en plannen maken voor de zomervakantie. Verder komt de PVV met een schokkend tv filmpje en daar wil men niets van weten want stel dat al die marokkanen boos gaan worden. Dan hebben we de poppetjes aan het dansen! Het is Wilders’ eigen schuld dat ie bewaakt moet worden. Had ie z’n bek maar moeten houden. Beaudet is een foute NSBer. Wil men ook niets mee te maken hebben. Probleem jochie. Van die 1000 Engelse meisjes, das vast overdreven en een ‘penthouse’ klopt ook niet. Een klein flatje in Scheveningen. Wie wil daar nu wonen? Zo wordt er gedacht. Vaarwel NL.

 9. Ze zeggen over jou, Joost, dat je bent afgezakt en haatdragend. Dat je het allemaal niet meer helder ziet. Maar…..als jij de frontman zou zijn van een nieuw te vormen leger dat het krapuul in de hofstad zou verpulveren, dan zou ik met jou voorop in de strijd staan. Allemaal zouden ze hangen. En verdiend ook. Mijn boosheid neemt ongekende proporties aan! Goed dat je weer publiceert…..