Machtigste man van Europa: ‘Mijn revolutionaire eugenetische plan’

P1470048Door Joost Niemoller

Minister van Financien Wolfgang Schauble is de machtigste man van Duitsland en van Europa. Hij heeft alleen maar de machtigste persoon van Duitsland en Europa boven zich, Merkel. Vandaag verscheen een groot interview met hem in het links-liberale weekblad Die Zeit. (Te vergelijken met NRC Handelsblad.) Schauble was op zijn gemak. Hij sprak drie uur ‘open’ met geestverwanten.

Het werd een verbijsterend interview. Ik zou zeggen: Een historisch interview. Nooit was het zo duidelijk waar we aan toe zijn met deze bestuurselite.

Ik heb voor de uitzondering eens dit nummer van Die Zeit gekocht en ben van plan dit heel lang te bewaren. De machtigste man van Europa vertelt over de politieke agenda die hij al sinds jaar en dag uitvoert. Een agenda van schaamteloze omvolking: Het oude Duitsland en Europa moeten worden opgeheven. Alle grenzen met Afrika en het Midden Oosten moeten open. Schauble voelt zich middelpunt van een enorme revolutie. Het is zijn finest hour.

Het interview vond plaats op het Ministerie van Financien, een van de somberste, meest ontoegankelijke kolossen van Berlijn, waar ooit Goring nog zetelde.

In het interview omschreef Schauble zichzelf als een ‘conservatief’. Maar wat kon dat dan wel wezen, wilden de journalisten van Die Zeit weten, want in deze tijden van AfD en racisme was het conservatisme zijn onschuld verloren. Nee, haastte Schauble zich, zo’n conservatief was hij niet. Hij was een moderne conservatief, een globaliserende. Vroeger waren de tijden netter, mijmert de 74-jarige.

Maar nu, zegt de conservatief Schauble, met warmte en overtuiging, aldus de journalisten van Die Zeit, nu zijn het tijden van een grote revolutie, en hij zit er midden in. Het waren tijden van revolutie toen de muur viel, er was de tijd van de Arabische revolutie, die beslist nog niet voorbij is, en nu is er de ontzagwekkende globaliserende revolutie die Duitsland voorgoed zal vernietigen.

“De opgave in de globaliserende wereld zal zijn nog een keer een massale revolutie te veroorzaken, een grondige verandering zonder overdrijving te veroorzaken.”

Nu moeten, zegt de machtigste man van Europa, alle muren vallen die het oude Europa nog scheiden van Europa met het Midden Oosten en Afrika. De oude schotten moeten weg!

Want, zegt de oude man met het moderne hart:

“Het zijn de schotten die ons kapot maken, en ons door inteelt zullen degenereren. Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en diversiteit.”

Inteelt. Diversiteit. Demografische, biologische termen.

Die termen zijn niet zomaar gekozen. Een van de architecten achter het binnenhalen van meer dan een miljoen moslims naar Duitsland binnen een jaar heeft de verdwijning van het Duitse volk op het oog. Duitsers moet zich niet meer onder elkaar voortplanten. Dat is inteelt. Er is nieuw, vers moslimbloed nodig. Waar Schauble mee bezig is, is een ontzagwekkend eugenetisch programma om het omgekeerde te bereiken wat Hitler wilde bereiken: De vernietiging van het Duitse ras.

De eugenetica is geen taboe in Duitsland. Zolang het maar tot zelfvernietiging leidt.

En verder moet er heel veel geld naar Noord-Afrika, (“Afrika zal ons probleem zijn.”) verklaart Schauble zich nog eens horig aan de VS, moet de ondersteuning van de Europese boeren worden opgeheven en moeten de overgebleven Duitsers door aanhoudende immigratie en ‘diversiteit’ geciviliseerd worden. Eronder geschoffeld dus.

De machtigste man van Europa legt al zijn eugenetische kaarten op tafel en hij blijft gewoon de machtigste man van Europa. Dat is het gruwelijke heden waar wij nog net in leven.

Het is nu gewoon openlijk gezegd. Dit is het plan.

U kunt nooit meer zeggen: Ich habe es nicht gewust.

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

38 Reacties

 1. Totale Remigratie, minder is Capitulatie

 2. Leo KarelJan

  12 juni 2016 op 18:12

  Deze Schauble is Himmler, alleen nog zonder gaskamers. Een pure EUSSR FASCIST; niets meer en niets minder. De EUSSR en het Derde Rijk: zoek de overeenkomsten. Er is onderdrukking van de eigen autochtone bevolkingen. Ze worden door deze smeerlappen moreel gechanteerd en uitgescholden voor racist, islamofoob of nationalist. Het zijn pure landverraders : nog nooit in de geschiedenis van de mensheid hadden wij een elite die zo TEGEN hun eigen volk is. Het is krankzinnig.

 3. Wil Schauble dit :
  .
  De ideologie die Europa in haar greep houdt:
  http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/
  .

  (In zijn boek Praktischer Idealismus (praktische idealisme) verklaarde Kalergi dat het volk van de toekomstige “Verenigde Staten van Europa” niet de oorspronkelijke volkeren van het Oude Continent, maar uit een soort beestachtige Untermenschen, veroorzaakt door rassenvermenging, zal bestaan. Kalergi vermeldt in niet mis te verstane bewoordingen dat door het vermengen van de volkeren van Europa met Arabische/-Aziatische rassen en kleur, een multi-etnisch kudde zal ontstaan, zonder kwaliteit en gemakkelijk controleerbaar door de leiders.)

  • Um ja, dat is dus precies wat hij wil. Merkel heeft zelfs de Coudenhove-Kalergi prijs(!) gewonnen voor haar inzet. Vergeet niet dat ze opgegroeid en onderwezen is in de DDR. En wat een hoop mensen niet weten is dat ze zeer actief was in de FDJ en secretaris van Agitprop. De V.S. van Europa zal nooit zonder geweld tot stand komen. Europa heeft te veel oude volken met hun eigen history en identiteit. Uiteindelijk gaat er opstand en ongenoegen van komen. Mijn oom is volboed Oglala Lakota en heeft me pas geleden via Skype onomwonden gezegd dat we hier nu in hetzelfde schuitje zitten als zij zo’n 150 jaar geleden. Dat zegt denk ik wel iets. We moeten van onze kont komen, die tv uitzetten (ik kijk al zeker 25 jaar niet meer) en eens goed gaan nadenken over wat we willen. Ik, for one, wil NIET leven in een USSR 2.0! Deze man moet zo snel mogelijk weg, evenals Merkel met haar multikul waanzin. Het is genoeg geweest.

 4. Als de allochtonen helemaal niet mengen met de autochtonen (wat ik hoop), hoe kan dat dan van invloed zijn op de inteelt?
  Misschien bedoelt Schauble wel dat er alleen mannen moeten komen. Maar dan kan hij wel wat tegengas van de autochtone mannen verwachten, denk ik zo.
  Eerlijk gezegd lijkt het me effectiever om alleen vrouwen te importeren. Misschien kunnen daar de meest verstokte PVV-mannen mee worden gelijmd! Gek genoeg komt een man als Schauble daar zelf niet mee. Net als al die andere hoge EU-bonzen, toch voornamelijk mannen. Misschien zitten ze thuis onder de plak. Of het zijn Homo’s.

  • Misschien kan hij het goede voorbeeld geven en zijn dochters met Afrikanen laten trouwen…en Merkel ook…
   En inderdaad laat dan alleen vrouwen komen…misschien krijgt Flutte dan eindelijk ook een vriendinnetje…
   De mannen zullen zich sowieso niet aanpassen …en wie wil er nu trouwen met een moslim man en haar vrijheid opgeven ?

 5. Een conservatief die de revolutie predikt. Het kan allemaal tegenwoordig, En, zoals Dick zegt, het bewijst dat de ‘vluchtenlingencrisis’ geen natuurfenomeen is maar bewust beleid. Daar was ik trouwens de hele tijd al van overtuigd. Dergelijke gebeurtenissen op een dergelijk grote schaal zijn geen toeval. En het is nog niet afgelopen.

 6. We kunnen ook alle Europeanen naar Afrika sturen. Volgens mij is dat zelfs goedkoper. De huizen kosten er veel minder dan hier, en je hoeft er niet te stoken.

 7. En: in het pdf-bestand staat het volledige interview.

 8. Interview met Schäuble, Duits minister van Financiën (CDU) in Die Zeit. Alle grenzen met Afrika en het Midden Oosten moeten open. Er vallen nieuwe muren. “De opdracht in de geglobaliseerde wereld is, nog een keer een gematigd revolutie, een fundamentele verandering zonder overdrijving te realiseren. Dus geld uitgeven aan Arabië en Afrika, de groei van de anderen bevorderen, de heilige subsidies voor de Europese boeren ter discussie stellen”. Het zijn nu tijden van een grote revolutie….
  https://premium.zeit.de/system/files/DZ/2016/25/epaper/DZ_25_16_004.pdf

 9. https://www.youtube.com/watch?v=Ngm-rX_XZv0&feature=youtu.be

  Hier nog een filmpje waarbij je ziet hoe deze man echt is

 10. Aansluitend. Neem de 4% winst. Die U kan maken. Met moeite, maar mogelijk. Rechtsspraak in Nederland kwam tot die conclusie. Ademloos staren naar nieuws, zoals negatieve rente, is te vergelijken met Stalingrad in tijd van oorlog. Neurenberg rechtspraak en afloop is hun voorland.

 11. Wel, de term euronazi lijkt zich op allerlei vlakken te bevestigen.
  Het is nog erger dan eigen volk laatst (waarmee ik geen kleur bedoel) Het eigen volk moet zich opheffen.
  Er worden allerlei termen gebruikt die niets met elkaar te maken hebben.
  Citaat: “Het zijn de schotten die ons kapot maken, en ons door inteelt zullen degenereren. Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en veelvuldigheid.”
  Laat nou net de moslimcultuur een traditie van inteelt hebben.
  Maar buiten dat moet je genetische diversiteit niet verwarren met een ideologie.
  De ideologie bevat niet de genetische code, maar mensen.
  En in Afrika zit de meeste genetische diversiteit. ook al is de huidskleur donker.
  Sommige donkere mensen zijn dus minder genetisch aan elkaar verwant dan blank en zwart of Aziatisch en blank dan wel zwart of gekleurd. Als alle moslim immigranten morgen zich christen noemen of atheïst blijft hun genetische code onveranderd.
  Complete wartaal van deze euronazi.

 12. 1. Schauble is ook op de Bilderberg Conferentie 2016. Waar ook onze koning en Rutte aanwezig zijn. Ga er maar vanuit dat denkbeelden van Schauble in de gewillige , kritiekloze aarde van onze hoogste regeerders zal ontkiemen.

  2. Schauble maakt zich ongerust over de staat van de democratie van Amerika. Hij bedoeld het is zorgelijk dat Trump misschien wel president wordt. Dat is geen ongerustheid over democratie, maar ongerustheid at hij zijn mooie, niet democratisch tot stand gekomen ideeën niet gerealiseerd ziet worden. Schauble is natuurlijk de anti-democraat.

  3. Als dit de ziekelijke overtuiging is van de (Europese) elite, dan is de volgende stap onvermijdelijk een staatsgreep als de Wilder’s, le Pen’s van de anti-Europese bewegingen gaan winnen; het proces is beschreven bij Karl Popper in zijn boek “De Open Samenleving en zijn vijanden. Schauble is zo’n vijand.

 13. Schauble moet haast zijn eigen geschiedenis geventileerd hebben waarvoor hij ons waarschuwt. Als hij voor visionair wilt spelen dan hebben wij een hele foute met gedegenereerde hersens voor ons staan. Met zulke ministers is er weinig toekomst voor Europa. Een afgesloten inrichting is de juiste plaats voor hem en zijn volgelingen.

 14. En hiermee bevestigt hij tevens dat het geen ‘vluchtelingencrisis’ betreft maar dat het gewoon keihard beleid is, hij bewijst en bevestigt hiermee dat we misselijkmakend voorgelogen worden (buiten dat daarmee duizenden mensen inclusief kinderen de dood in zijn gedreven cq verleid). Maar er is natuurlijk niemand van de staatsmedia die dit ook ziet en er een punt van gaat maken. Of zal dat wel gebeuren? Ben benieuwd.

 15. Dat is toevallig, gister plaatste ik deze reactie op een ander artikel en ik zweer dat ik Die Zeit niet gelezen had:

  ‘onlangs kwam uit het niets de volgende gedachte bij me op: zou het Grootkapitaal misschien van Europa, Afrika en het Midden-Oosten één (economisch) machtsblok willen maken?’
  .
  Het ligt er zo dik bovenop dat het eigenlijk niet anders kan maar het is zo waanzinnig dat je het toch niet kan geloven, desondanks wilde ik het toch opschrijven ook al zou ik voor lul staan met zulke ‘paranoia fascistische racistische xenofobe waanideeën’. Maar het wordt doodleuk en schaamteloos door de machtigste man van Europa verteld, ongelofelijk.
  .
  Dat Europa ten onder zou gaan aan inteelt is natuurlijk regelrechte kolder buiten dat moslims enkel onder elkaar trouwen en vaak binnen de familie wat juist inteelt veroorzaakt. Of doelt hij op de kinderen van door moslims verkrachte autochtone vrouwen?
  .
  Zal Wolfgang wegkomen met deze uitspraken, of zal hij erop afgerekend worden?

 16. Dat het maar duidelijk is. Hier hebben we als oorspronkelijke bewoners van noord Europa mee te maken, met dit soort ‘volksvertegenwoordigers’. Dit gebeurt wanneer de kiezer niet meer participeert en politiek een beroep wordt. Dit is niet een van onderen af tot stand gekomen beleid maar het resultaat van onderlinge afspraken van beroeps politici en entourage. Geen breed gedragen consensus, geen checks & balances.
  Wij zijn geen burgers meer maar productiefactoren.

  • Als arbeider ook steeds minder nodig door automatisering, verandert en beperkt onze rol in het systeem zich tot consument. Het zelf verbouwen wordt ontmoedigd of onmogelijk en gunste van produkten van global opererende bedrijven. Uitstappen veronderstelt genoeg grond om zelf met je gezin of groep van te leven. De consument kan veertien hoog in een konijnenhok wonen.

 17. Hij voert, net als Merkel, gewoon het Coudenhoven-Kalergi plan uit.

  http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

  De bewuste vernietiging van het Duitse volk begon al tijdens WO2, zie de beklemmende documentaire Hellstorm https://youtu.be/zc7u3_RgSWA

  Het Cultureel Marxisme icm het Holocaust schuldgevoel heeft er toe geleid dat het ooit zeer sterke en zelfbewuste Duitse volk geen schim meer van zichzelf is, en zich tegenwoordig wentelt in zelfhaat.

  Hoewel de Duitse banken en bedrijven het goed doen (kapitaal zorgt altijd goed voor zichzelf), hebben de gewone Duitsers het nakijken. Werkend voor een hongerloontje krijgen zij nu miljoenen immigranten te verwerken, en als je daar problemen mee hebt ben je een Neo-nazi.

  Schauble, die man die volgens de Griekse ex minfin Yanis Varoufakis de drijvende kracht was achter de plundering en staatsgreep van Griekenland, is een aanhanger van Coudenhove Kalergi, en schaft met liefde Deutschland ab.

  • Ja, Realist, laten we nog de verschillende youTubes kijken, binnenkort zullen ze niet meer te zien zijn als het de staatsreligie aantast, ook al baseren die zich op peer reviewed wetenschappelijk onderzoek waar je niet omheen kan. De oogkleppen waar ik het eerder over had.

 18. De man heeft een mening. Lees tweeduizend jaar Europa mens geschiedenis. Daar word je niet vrolijk van. Elkaar de hersens inslaan was hun enigste zin het leven. Het toppunt van hun hobby heet wereld in oorlog nummer 1. Daarin deed alles mee wat mens of dier was. Om religie af te schaffen is veel touw nodig. Gelovigen gaan dit uiteindelijk gebruiken voor een bekend doel. Een proces wat al jaren aan de gang is.
  Over honderd jaar dan zie je de gewenste resultaten. Een welvarend Europa. Straten vol juichende inwoners als de Schauble nakomeling mens voorbij komt. Dit soort dromen ontstaan in hersens waarvan Alzheimer wakker van lag.

 19. Inderdaad, deze universiteit kent meerdere benoemingen, die politiek van aard zijn.
  Zo krijg je ook studenten, die naderhand maar al te graag naar Brussel vertrekken en op kosten van de belastingbetaler de samenleving uitnemen.

 20. Als dat mijn vader was had ik met hem een bergwandeling gemaakt..
  Deze man is met zijn uitspraken een schande en een groot gevaar voor de samenleving.
  Hij maakt alles kapot …ook voor zijn eigen kinderen…en eventuele kleinkinderen..
  Welterusten Duitsland en de EU…

 21. Benoemen? Allereerst benoemingen in het onderwijs ongedaan maken. Neem nu de KUT bijvoorbeeld, daar worden hoogleraren benoemd, die op de eenwording van Europa zijn gericht. Het gaat er niet om of je veel wetenschappelijk hebt gepubliceerd maar hoe je neus staat en die neuzen indoctrineren onze studenten.
  Als 1 voorbeeld geef ik Jan jaap de Ruiter, die als masseur de ontwikkelingen, die Schauble op touw zet bewust of onbewust uitvoert .

  • Ik neem aan dat je KUB bedoelt. Katholieke Universiteit Brabant die in Tilburg ligt.

 22. Het typische is van ultra-modernisten en globalisten als Schäuble, is dat al die open grenzen en internationale bemoeizucht komt met een immens superstatismeen beveiligingsapparaat. Lees bijvoorbeeld over Stasi 2.0 https://en.wikipedia.org/wiki/Stasi_2.0

  De man, niet voor niets ook een atlantist, denkt in superstaten en dus superbeveiliging en grootschalige controle op al die elementen die roet in het megalomane eten zouden kunnen gooien.

  Het is een ideologie die je net zo goed vindt in het Amerikaanse liberale en neoliberale kamp (bijv Clinton-Obama). En ook in Nederland zijn er teveel geïnfecteerd met dit geloof. Maar bij de EU en NAVO, daar is dit denken, dit “universalisme”, een vereiste.

  En het probleem met dit trans-Atlantische universalisme is dat het zich verschuilt. Het wil niet benoemd worden als ideologie of geloof. Het wil de “standaard” zijn. Dus ik roep op het te bestrijden door het te benoemen. Vind de beste termen, benoem het, wijs het nog meer…

  • Het is hoogmoed. Gelukkig schijn dat voor de val te komen. Maar dat moet dan wel nu.

 23. Schauble kan niet dansen, kan niet lopen, geniet er van als hij ons ziet dansen.
  Doe je wat Afrikaanse inboorlingen er bij dan ontstaat er een nieuw soort koffie.
  Je krijgt dan de supermens, een soort oerdansende Beethoven, 100 meter oerdansen dus.
  De man is gestoord en doordrenkt van het fascisme en moet bestreden worden.

 24. Moedige mannen bestaan er volgens mij niet meer. Of moedige vrouwen. Want er moet iets gebeuren dus. Wat dat laat ik maar even in het midden, want dat levert me vast een ban op hier.

 25. Mastermattie

  10 juni 2016 op 02:25

  Ongelooflijk dat dit soort geesteszieke dwazen aan de touwtjes trekkwn, bewust werken aan zelfvernietinging.
  “Nie wieder” is verworden tot een nietszeggende uitspraak.
  Deze meneer heeft kennelijk moeite met het verschil tussen “revolutie” en “devolutie”!

 26. Aan de rechterkant van deze pagina, wat tweets, ook van Joost haters:
  Hier een tweet van een Marokkaan over MIJN prachtige land. Zeer frustrerend. Die Marokkanen nemen het hele politieke landschap over, de rest zal snel volgen.
  Ahmed Marcouch مركوش ‏@ahmedmarcouch 2 jun.
  Dit prachtige land laten wij niet verzieken door racisten ( werkende link)
  Racisme is een misdrijf, een ellendige… http://fb.me/5to6o81oF

 27. Ik heb me vroeger wel eens afgevraagd waarom kunnen dictaturen zo lang blijven bestaan en gesteund door de meerderheid?
  Nu weet ik het.

  Zelfs als 80% van de pensioenen verdampt zijn, de NOS niet alleen juichend verkondigt dat het Ramadan is en dat dit fantastisch is, maar ook stoïcijns meldt dat er mensen zijn gearresteerd omdat zij in het openbaar aten.

  Er nog eens vele honderdenduizenden hierheen komen, in de hoop op een beter leven.

  De politiek niet meer is dan wat klapvee en we niet meer mogen kijken naar Youtubes met een andere mening dan de staatsleer.

  We steeds armer worden en steeds meer bedreigd voelen, ons niet meer vertegenwoordigd vinden.

  Dan nog, dan nog, dan nog zal de meerderheid van het gehersenspoelde volk zeggen dat we het beter hebben binnen de EU, en dit zal voorgelezen worden met een opgelucht gezicht van een journalist van de staatsomroep. En de commentaren op Hilversum 1 zal zijn, zie je, het Nederlands volk is niet dom en bestaat niet uit…

 28. Die gefrustreerde rotmof in zijn rolstoel is de bron van het kwaad. “Dr. Strangelove” van Stanley Kubrick was daarom een geniale film. Moet je zien.
  Een Brexit moet er komen. Dan zal Denemarken volgen, las ik ergens vandaag. Onze laatste hoop? Ja. Want werkelijk, het wordt met de dag gekker met onze EU “leiders”.
  Juncker bezopen, Schauble en Merkel die steeds fanatieker worden, schoothond Rutte die glimlachend zijn volk belazerd, ongelooflijk. Indien Schauble 10 jaar geleden openlijk vermeld had dat Duitsers gemengd moeten worden met arabieren en negers, moslims dus, dan was hij opgesloten in een psychiatrische inrichting. Al dat gezeur nu weer over ramadan dat ook steeds meer fanatieke vormen aanneemt. NWO is geen complot theorie meer, geloof me maar, het is een degelijk (en waanzinnig) plan. Nexit, nu, voordat het te echt te laat is.

 29. Deel 2…….bij deze.

  Dus wat rest mij nog? Vanmiddag dacht ik aan de machteloosheid van Filip Müller van het Sondercommando uit Auschwitz. Een stukje uit Shoah. Hij was getuige van de grootst mogelijke horror….in detail beschreef hij dingen waarna ik mij afvraag en vroeg of de Messias er echt is, onder ons. Maar goed, wat te doen? Ach, ik weet het wel. En nee, tis niet fraai. Mijn kinderen, mijn kids….Wat rest ze? Welk een toekomst? Misschien , heel misschien zijn we getuige van een wonder binnenkort! Ik reken erop. Ik wil er onderdeel van zijn!

 30. Minister van Financien Wolfgang Schauble is een schaamteloze Blankenhater, en de inverse van Adolf HItler in feite. Maar in theorie is zijn gedachtegang een soort Europese/ blanke/ Westerse overbeschaving in engere zin. Alain Finkelkraut heeft al lang geleden hierover geschreven in zijn boek ‘Verloren Beschaving’.

  Nee, dit is decadent en dit is vanuit strikt biologisch oogpunt een soort geestelijke ziekte van een demente, decadente massa verkrachte en gelobotomiseerd volk en ras.

  Als deze Wolfgang Schauble het zou wagen om zoiets in Japan te verkondigen mbt het Japanse Ubermenschen ras en volk van de Rijzende Zon dan zou hij ter plekke levend begraven worden door zijn Japanse toehoorders.

  Nee, nee dit is niet normaal meer, hoog tijd dat er een sterk POST MODERN EXTREEM RECHTS machtsblok komt in heel europa dat gewoon op natuurlijke, en satthvische wijze dus openlijk PRO WHITE RACE zal moeten zijn, vanuit zuiver biologisch oogpunt. Wieroe heeft al de blueprint af…

 31. En de klok tikt door. Iedere minuut, ieder uur, iedere dag. Als wijst erop, langzaam worden we gedirigeerd naar de afgrond. Als doldwaze gek gelulde moraal ridders haasten wij ons naar de fabriek. In de tunnel verliezen wij iedere realiteit uit het oog. Processen vinden plaats en spelen zich af. Wij zijn de regie volledig kwijtgeraakt en daardoor bijna knock-out. Wat te doen? Wat ik ook aandraag, overal word ik gecorrigeerd om niet tot geweld op te roepen, om niet van de regels af te wijken. Om te respecteren. Maar….dat is het em nou juist. Wij worden niet gerespecteerd, ik word niet gerespecteerd. Wat hebben al deze sites dan voor nut? Ook deze! Er moet toch iets gebeuren? De boosdoeners, de extremisten, de terroristen, de haters, gebruiken toch ook geweld? Waarom wij dan niet? Wij Nederlanders, wij adelborsten, wij patriotten…..of moet ik zeggen, wij geuzen, wij proleten, wij tokkies, wij anti socialen. Mensen, ik ben het kwijt. Mijn trots. Mijn geloof. Mijn moraal.

 32. Ik heb in het verleden wel eens gezegd op deze site dat Merkel Duitsland wilde uitgommen door immigratie en open grenzen en zodoende cultuur en volk vervangen door iets anders voor een hoger, bijna Goddelijk doel, maar daar kreeg ik dan weer erge spijt van want een beetje overdreven.

  Nu zegt Schauble notabene hetzelfde.

  Ik denk ook dat ik weet waaruit dit voortkomt. Duitsland, en in mindere mate onszelf, naar beneden praten, decennia lang. Aangezwengeld door media en onderwijs. Met oogkleppen op, niet toestaan om anders tegen zaken aan te kijken ook al heb je de feiten aan je kant.

  Laat ik het hier maar bij laten.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑