De moord op Theo en het verraad van Beatrix

Door Joost Niemöller

Elf jaar geleden fietste Theo van Gogh op die ochtend naar zijn werk en werd hij van achteren ingehaald en afgeslacht door die Bouyeri. De manier waarop blijft ook na wat we nu allemaal gezien hebben van ISIS, schokken. Ineens maakte angst zich meester van de Nederlanders. Angst voor de islam. Al zullen de meeste nog gedacht hebben: ‘Ik laat me niet kritisch uit over moslims, dus aan mijn deur zullen ze wel voorbij gaan.’ Laf wegduiken is helaas voor al te veel Nederlanders kenmerkend geweest. Ze willen maar niet beseffen dat ze allemaal potentieel slachtoffer kunnen worden van de jihad.

Het is natuurlijk triest dat ook nu Wim van Rooy nog moet vaststellen in een heel dik boek dat er nog steeds geen debat bestaat over de islam. Dat sommigen af en toe iets roepen, is namelijk iets heel anders dan een serieus debat over de islam, de sharia, en de Nederlandse rechtstaat. Het is pure lafheid dat iedere discussie over de maatschappelijke rol van de islam gesmoord wordt in de frases over de godsdienstvrijheid. En het is die wegkijkende lafheid waardoor moslims zich steeds zekerder van hun zaak voelen. Wat nog eens bevestigd wordt door de komst van zovelen extra dit jaar.

Zwijgen en pamperen.

Theo van Gogh zelf zag dat goed in die column voor Metro die hij vlak voor zijn dood schreef:

De Amsterdamse politie heeft geen interesse om autochtonen die bedreigd worden door een steeds agressiever wordende minderheid, te hulp te komen. En Cohen al helemaal niet. Toen de geestverwanten van meneer Jahjah bijna drieduizend Amerikanen om zeep hielpen in het WTC, was de eerste gang van onze burgemeester naar de moskee. Op scholen, in moskeeën, overal in Amsterdam werd feest gevierd om deze prachtige overwinning op Satan. Cohen kroop dan ook voor de gelovigen en betoogde: “Jullie horen bij ons!”, in plaats van te vragen: “Wat doen jullie eigenlijk hier?”

Precies dat zou ook weer na de moord op Van Gogh gebeuren. Koningin Beatrix ging na de moord op Theo naar een Amsterdams Marokkaans jongerencentrum om de moslims te troosten. Beelden waar ik nog steeds niet zonder ontgoocheling naar kan kijken. Hier komt maar een woord bij me boven: Verraad.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

45 Reacties

 1. Merkel heeft gewaarschuwd voor oorlog in Europa indien Duitsland haar grenzen sluit voor de migranten golf. Is er nu echt helemaal niemand in Duitsland die deze gek haar mond kan snoeren? We moeten van dit mens af. Laat haar met pensioen gaan of iets dergelijks. Ze maakt Duitsland en de rest van Europa, financieel en sociaal, helemaal kapot.

  • @Cale
   Iets met Lebensraum, maar dan onder een andere noemer. Ik werd er bepaald niet vrolijk van.

 2. g.h.m.leferink

  4 november 2015 op 12:40

  Deel 2: Als een deel van de Duitsers hetzelfde zou beweren zou medialand te klein zijn. Alles zou uit de kast gehaald worden om die ‘rechtsextreme Nazi’s’ veroordeeld en achter de tralies te krijgen. Maar nu? NIKS! Wie heeft er al felle protesten gezien van het blad OPZIJ tegen de onderdrukking van de (in dit geval islamitische) vrouw? Ik heb ze nog nergens waargenomen….. Het schelden in MSM-bladen, op radio en TV gebeurt alleen als mensen protesteren tegen de massale toestroom van ILLEGALE IMMIGRANTEN. Dus van die lui die door die LAFBEK-MEDIA steeds maar weer Asylzoekers en Vluchtelingen genoemd worden. In de hoop dat deze leugens, als ze maar voldoende vaak worden herhaald, tenslotte geloofd worden….
  Je vraagt je af of Chamberlains “Peace in our time!” vervangen is door Merkel. Het lijkt of de naïveteit van zo’n 75 jaar geleden weer helemaal terug is. En of Merkel ooit in de leer was bij Colijn. Die van “Gaat U maar rustig slapen”.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. g.h.m.leferink

  4 november 2015 op 11:43

  ‘Het is natuurlijk triest dat ook nu Wim van Rooy nog moet vaststellen in een heel dik boek dat er nog steeds geen debat bestaat over de islam. Dat sommigen af en toe iets roepen, is namelijk iets heel anders dan een serieus debat over de islam, de sharia, en de Nederlandse rechtstaat. Het is pure lafheid dat iedere discussie over de maatschappelijke rol van de islam gesmoord wordt in de frases over de godsdienstvrijheid. En het is die wegkijkende lafheid waardoor moslims zich steeds zekerder van hun zaak voelen. Wat nog eens bevestigd wordt door de komst van zovelen extra dit jaar.’
  Ja, dat ACHTERBAKSHEID en LAFHEID de diepste oorzaken zijn van de ellende nu, dat schrijf ik al meer dan 10 jaar. Ellende met dat deel van de hier verblijvende islamieten dat zichzelf het ‘Herrenvolk’ vindt. Wat zou de reactie zijn van de mediagluipers die het nu in hun broek doen van angst voor de islam als een deel van de Duitsers dat zou beweren?
  Zie deel 2.

 4. Landverraad inderdaad! Onbegrijpelijk dat die rovers-familie hier nog steeds aan het subsidie infuus kan lurken.
  Joost, wederom bedankt voor het zo goed verwoorden van mijn gedachten. Jij bent de beste!

 5. Dat hele koninklijk huis neem ik niet meer serieus. Net Willempie geziewn grijnzend en handenschuddend met een stelletje eu criminelen , oa Juncker,Schulz,Tusk…. .
  Hoezoo geen europese propaganda…..???

 6. O ja,veel moslims zouden Trix zelfs geen hand geven omdat ze onrein is.
  Daarbij durven veel marokkanen niks over hun koning te zeggen maar wel een grote bek over deze royal familie.
  Ik ben republikein en van mij mag die club weg

 7. Misschien kan Joost eens een lijst maken met interessante internet adressen.
  We kennen geenstijl,fubar,nieuwreligieus peil en nog enkele maar het zou mooi zijn als die adressen allemaal hier zouden staan.

  • @arjope
   3 NOVEMBER 2015 OM 15:47
   Misschien kan Joost eens een lijst maken met interessante internet adressen.
   We kennen geenstijl,fubar,nieuwreligieus peil en nog enkele maar het zou mooi zijn als die adressen allemaal hier zouden staan.

   http://tinyurl.com/p6eb2ey

   • @arjope
    3 NOVEMBER 2015 OM 15:47
    http://tinyurl.com/o49zsnf
    By the way correct me if i’m wrong

 8. Barbaarse koningen en Romeinen toen, en hun afstammelingen vandaag, hebben veel met elkaar gemeen. De beroemde bekering van koning barbaar tot christen was de stap tot de gekkigheid vandaag. Waarom was de wang en de andere toekeren filosofie voor onderdanen. Met als straf de hel. En natuurlijk hun status. Door E.T gezonden. Die waanzin duurde tot hoogtepunt 1918. Daarna begon het te kwakkelen met christen koningen. Vermoord of wegstuurt begon hun laatste hoop Adolf aan nog een poging voor glorie. Mislukt werd het tijd voor iets anders. Saoedi Arabië wees de weg naar bekering modern. Bij twijfel bekijk de gemaakte video van hun koning begrafenis. Gristen koningen en hiel likkers, ook de onze, ze waren er allemaal, om eer te bewijzen. Geen nieuws onder de zon.

 9. “Lees maar wat er dat jaar verder nog gebeurde qua AANSLAGEN op moslims”
  .
  Aanslagen op moslims en moskeeën? Maar goed, wat jij wilt. Bij welke autochtone Nederlandse jongerencentrum is Beatrix toen langs geweest om ze een hart onder de riem te steken?
  .
  Er vanuit gaande dat de “aanslagen” gepleegd zijn door autochtone Nederlanders en niet door moslims van een andere islamitische stroming.

 10. Het is geen geheim dat Beatrix een groot voorstander is van aansluiting Turkije bij de EU.

  http://www.nu.nl/binnenland/2789511/turkije-velen-voorbeeld.html
  AMSTERDAM – Koningin Beatrix roemde dinsdagavond ”het grootse verleden” en de belangrijke rol die Turkije momenteel speelt in de regio en de wereld.”

  Ineens is de slavenhandel niet meer van belang, terwijl de ottomanen vele slaven maakte, die zich verplicht moesten bekeren. Christelijke tieners werden gewoon meegenomen. Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Dev%C5%9Firme

  Beatrix vindt ook dat de Islam een fantastische Godsdienst is die bij onze samenleving hoort:

  http://al-yaqeen.com/nieuws/nieuws.php?id=1913
  Koningin Beatrix heeft tijdens een staatsbanket in de Duitse hoofdstad Berlijn een korte toespraak gehouden over tolerantie. Zij prees daarbij president Christian Wulff (CDU) die de islam een vast onderdeel van de Duitse samenleving noemt.

 11. Theo van Gogh: “op scholen, in moskeeën, overal in Amsterdam werd feest gevierd om deze prachtige overwinning op Satan.”

  Maar dat was natuurlijk helemaal niet waar wat Theo schreef,, compleet verzinsel om “overal” te gebruiken.. Een paar gevalletjes, net als het geval van de dansende Israëliërs die in een paar Amerikaanse kranten aandacht kreeg.

  Feiten doen er niet zo toe natuurlijk. Er is altijd wel een plaatje bij te vinden wat we kunnen “geloven”. Het bezoek van Beatrix en Balkenende aan een Marokkaanse instelling lijkt me niet zo vreemd, vooral gezien de dreigingen en uitlatingen in de maatschappij naar ALLE Marokkanen toe. Lees maar wat er dat jaar verder nog gebeurde qua AANSLAGEN op moslims, moskeeën en bedreigingen.

  Ik denk dat de regering duidelijk maakte voor ALLE Nederlanders er te zijn en zeker geen demonisering wilde beginnen. Nu in 2015 doen we niets liever dan de 99% over de kam van de 0,1% te scheren, want dat is “makkelijk”.

  • robbertdeberk

   3 november 2015 op 11:47

   En DirkM behoort tot deze zich in coma bevindende meute.

   Niet meer in staat om zelf te denken.

   En het mooie is hij heeft het zelf niet eens door.

 12. g.h.m.leferink

  2 november 2015 op 22:27

  Dat Nederland een land is van grotendeels LAFBEKKEN, dat is ook nu nog niet tot de meesten doorgedrongen. Geïndoctrineerd als ze zijn door de Hilvo-gluipers en hun vrindjes van de MSM. Veel Nederlanders geloven nog steeds wat ze zien en horen op TV en radio en wat ze in de krant lezen.
  Maar bovenstaande artikel van Joost doet me beseffen dat ik, gelukkig, niet alleen sta in mijn mening.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • robbertdeberk

   3 november 2015 op 01:44

   Neen Nederland is geen land van lafbekken.

   Dat zou betekenen dat deze mensen door zouden hebben wat er gaande is.

   En dat is nu juist niet het geval.

   Nederland is het land van de mind controlled mensen in coma slaap.

   Zij kijken de MSM op TV, zij lezen de MSM in de kranten en zij hebben alle geloof in de overheid.

   Kortom alle ingrediënten voor zich in slaap toestand bevindende

 13. Onze huidige “vader des vaderlands” moest onlangs in verband met de groeiende tegenstand tegen azc’s ook weer zo nodig benadrukken dat we in Nederland praten over problemen, zonder geweld. Geen zinnig woord over alle gegronde bezwaren van zijn volk tegen deze massale invasie van cultuurvijandige gelukszoekers.

  Misschien moet hij eens goed nadenken over het feit dat een volk heel goed zonder koning kan, maar een koning iets minder goed zonder volk. Als hij en zijn familie geen onderdeel van de oplossing zijn, dan zijn ze een onderdeel van het probleem!

 14. puree ,de linkse hebben elkaar de verschillende posten die open stonden gegeven , ook op de universiteiten , zwaait links nog de Septer , heb ik het vermoeden ,ook bij de journalistiek ,Toen Pim Fortuyn dikwijls op de T.V. te horen was , werden vele werkers ook politiek bewust, daarom stal hij veel zetels weg bij de linkse club , en moest hij verdwijnen , en wat was de reactie van de koningin (ik moet het nog horen), en de verraders die waren weer eens geschokt, zo ook bij Theo , maar er zijn steeds minder (sorry voor dat woord) die het juiste door hebben en het volk ook waarschuwen , en Waar Joost , Wilders ,Ayaan,en nog een handvol van in leven zijn , en veel toppers zijn weg Pim , Theo , Arabist Jansen,Prof, Smalhout, zijn mensen die we in deze tijd hard missen.

 15. IK kan me eigenlijk steeds kwader maken op me zelf , dat ik als 8 jarige stond te zwaaien met een vlaggetje ,toen Juliana in vogelvlucht voorbij kwam in Oosterhout , als je werkt en niet veel leest en de politiek bij houd , gaat het nog wel , maar na gelang je ouder word en je gaat intereseren en veel lezen over de politiek , en je begint dan ook nog een café op je 50 tigste ,je word dan gebeld door een vriend , dat de vergadering van de C.D. waar Janmaat op bezoek kwam de toegang werd geweigerd , of ze bij mij terecht konden,en natuurlijk kon dat , en daar zat in naast Jan maat en zijn vrouw, en ik vond het een toffe kerel met humor er werd veel gelachen want vertellen kon hij, maar ik dwaal af, nu jaren later ben ook ik overtuigd van het verraad van de regering aan het klootjes volk , want de elieten houden elkaar in stand op alle gebied , links is heel slim geweest in de goede jaren , om de amtenaren baantjes te bevolken toen er nog goed verdiend werd daar door, zitten we nu in de

 16. Heh… vroeger diende de koning het volk te beschermen en stonden de grote koningen vooraan op het slagveld. Maar nu zijn het poppenkastpoppen.

  Maar dat ze een slecht geweten hebben werd wel duidelijk, toen er iemand een harde schreeuw uitte op de dam. De paniek sloeg toe en ze renden uitzinnig van angst naar veiligheid, waarbij Maxima nog eens een klein meisje omverduwde. Walgelijke beelden. En daar moeten wij naar opkijken?

 17. Ach, zo nieuw is het niet.
  Toen de Duitsers Nederland bezetten, was die hele koninklijke familie (met medeneming van de hele regering) al met de staart tussen de benen en met al hun bezittingen naar Engeland opgevlucht, vanwaaruit ze de Nederlanders aan het ophitsen was om verzet te plegen, met ontelbare doden tot gevolg.

  Toen ze terugkwam was ze nog net zo rijk als daarvoor, zoniet rijker en ging ze lekker door alsof er niets gebeurd was. Met haar eed om (de) Nederland(ers) met alle haar ter beschikking staande middelen te beschermen veegde ze dus haar koninklijke derrière af.

  Reken maar dat als hier de pleuris uitbreekt, Onze Willem en Hare Maxima en de hele regering ook weer ergens veilig in het buitenland zal zitten om vandaar de burgers moed in te spreken.

  • “…. om vandaar de burgers moed in te spreken”
   hoogstwaarschijnlijk dus alleen de islamitische burgers, tegen die rechts radicale Wildersnazi’s

 18. robbertdeberk

  2 november 2015 op 20:02

  ” Hier komt maar een woord bij me boven: Verraad.”

  Juist Joost en om precies te zijn het betreft hier landverraad.

  Ik ben onder de indruk van de weg die je doorlopen hebt de afgelopen jaren.

  Liefs John

 19. Ik kan mij nu nog opwinden over dat schaamteloze en smerige optreden van Trix. En zeker ook over het feit dat dat mens daarna nog zo populair is gebleven. Het Koningshuis behoort dan ook voor 100% bij de kerk der Gutmenschen. Tevens kon je de haat tegenover Wilders ( en Fortuyn en Van Gogh ) op het gezicht van Trix aflezen bij haar politiek correcte prietpraatjes tijdens Kerst. Wat een instelling voor een staatshoofd: die verachting voor een groot deel van de eigen bevolking. Hoezo: boven de partijen? Het Koningshuis is een pro islamitisch en multikul bolwerk: helaas zien velen dit nog steeds niet.

  • Niemand wijst ze ook op de eed die ze afgelegd hebben. Dat durft men niet, of die eed heeft niks om ’t lijf en is een theatraal zoethoudertje. Leuk voor op teevee. Het is daarom maar moeilijk om aan de indruk te ontkomen dat ze een enorm dedain hebben voor de Nederlandse burgers, en Nederland op zijn best zien als een soort wingewest. En de mensen maar in de weer met toetertjes en hoedjes en vlaggetjes…

 20. Zoals Cohen het al zegt in het filmpje. Ik citeer: “Ik denk dat het een duidelijk signaal is…”
  En dit klopt dus ook. Ze gaf toen al een duidelijk signaal welke kant het op zou gaan en hede ten dage ontrolt zich ook steeds meer het vooropgezette plan om ons land weg te gaan geven. Zwaait u straks ook weer vrolijk mee naar die mooie koets?

 21. Goed stuk. Ook dat herinner ik als de dag van gisteren, dat ongepaste “in your face” bezoekje. Dat ook nog. De boodschap was helder, en paste in haar “beleid”. Denk ook aan de reflex van minister Donner die godslastering wilde aanscherpen. Al met al zou men kunnen stellen dat de regering Beatrix het land onherstelbare schade heeft gedaan. Van massa-immigratie en omvolking van de binnensteden via het opheffen van de gulden naar het dictaat van de Europese Unie met als uitvloeisel de kolonisatie door uitheemse volkeren. Maar het voorwerk is gedaan door de regering Bernhard, de voormalige lijfgarde van Duitse leider. Deze wat zelfvoldane opportunist had niets met Nederland ‘an sich’, en heeft met zijn Bilderberg conferenties de soevereiniteit en onafhankelijkheid van niet alleen het Nederlandse volk op de helling gezet. Zo vader zo dochter.

 22. Laat het filmpje maar zitten , ik ken het.
  Niet nodig om het toppunt van schijnheiligheid en verraad aan mijn netvlies bloot te stellen.
  Ik zie zo ook in mijn gedachten de boerka die ze droeg op bezoek in een islam land. Zelfs de armen en handen waren zwart bedekt.
  Ik zie dezelfde schijnheiligheid na de moord op Pim Fortuyn in het zaaltje zitten naast elkaar om zogenaamd te janken om hun held die ze van begin af aan gedemoniseerd hadden. Zonder beveiliging was Wilders al jaren dood en begraven geweest. En nog elke dag kan zijn laatste zijn.
  Heeft iemand van de elite iets geleerd??
  Nee!
  De koning begon weer over de verharding van de toon met een vingerwijzing naar die vervelende Wilders die gewoon zonder ingrijpen de waarheid zegt.

  Want als de elite ergens een hekel aan heeft is het wel de waarheid.
  De werkelijke wereld moet met een zachte donzen deken bedekt blijven. Als er iemand onder stikt, jammer dan. En als het volk stikt, geen probleem de privé jet staat altijd klaar.

 23. Ik ben het helemaal eens met dit artikel. Heeft de familie Oranje al eens een echt Neerlands vriendelijke daad verricht? Een beetje internationale franje maar verder zou ik het eigenlijk niet weten.
  De politiek heeft destijds “familie hereniging” in het leven geroepen. In de jaren 80 en daarna kon je daar echt geen kritiek op hebben zonder voor racist te worden uitgemaakt, weet ik uit eigen ervaring. Het gros van de Nederlandse bevolking was bijzonder links en politiek correct. Na twee politieke moorden, beide Islam gerelateerd, zingen we nog steeds “welkom” en wordt de (gelukkig maar) groeiende groep migranten-skeptische Nederlanders nog immer voor populist, fascist, racist of erger uitgemaakt. Politici, media en nog steeds heeel veel Nederlanders zijn er van overtuigd dat ze goed doen en arme vluchtelingen helpen ipv zich te realizeren dat op deze manier hun land kapot gaat. Frustrerend voor de gezonde skeptici onder ons, maar de Nederlandse maatschappij doet dit zich zelf aan.

 24. Het zal mij benieuwen wanneer de roep om strafvermindering voor dat stuk ongedierte Bouyeri geheten gaat plaats vinden.

  Die blijft echt niet tot aan zijn dood achter de tralies.

 25. lieven=liever , kruipen ze en + kruipen ze er , oogdruppels

 26. driekwart van de volksvertegenwoordigers zie deze gehele familie lieven gaan dan komen maar door de ongekend macht kruipen ze en allemaal voor.
  u kent vast wel deze openbrief aan haregraaisteit
  http://www.prorepublica.org/print.aspx?a=120705_open_brief_bea&t=Open%20brief%20aan%20Beatrix%20aivd%20BJTWSN%20monarchy%20monarchie%20republiek%20republikein%20prorepublica%20pro%20republica%20republikeins%20republikeinen&page_xml=rss_artikelen

  • J. C. Th. Köhler

   3 november 2015 op 10:22

   Dit is een brief uit 2012. Je schrijft: “u kent vast wel…”. Van deze brief had ik nog nooit gehoord en ik vraag me af waar deze dan gepubliceerd is geweest.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

 27. Het Westen wordt weleens vergeleken met het Romeinse rijk, zo had Rutte het onlangs nog over wat er met dat rijk gebeurd is toen de buitengrenzen niet meer bewaakt werden.
  .
  Het Romeinse rijk gooide in eerste instantie christenen voor de leeuwen, later hebben ze zich bekeerd tot het christendom en iedereen binnen hun rijk tot die religie bekeerd.
  .
  Wat ik me al een tijdje afvraag, zou het niet kunnen dat het Westen zich bekeerd heeft tot de islam zoals de Romeinen zich bekeerd hadden tot het christendom, en nu iedereen in het Westen op termijn gaan bekeren? Het zijn uiteraard de elite die daar verantwoordelijk voor zijn en zichzelf niet echt bekeerd zullen hebben (misschien ook wel), maar het als machtsmiddel gebruiken, de kudde moet godvrezend zijn.
  .
  Ik kan me nog goed herinneren dat Powel ooit eens gezegd heeft dat het heel goed mogelijk is dat de VS binnen afzienbare tijd een islamitische president heeft. Ik kon m’n oren niet geloven, niet veel later werd Obama president.

  • Interessante stellingname. Er is alleen een groot verschil hoe de eerste christenen hun geloof beleefden, dan wat de katholieke kerk ervan gemaakt heeft. Rome heeft veel z.g. heidense vieringen enz. toegevoegd aan het christengedoe. Rome was n.l. een centrum van godenverering. Ik denk dat de islam zoiets nooit toe zou laten. Ook niet de gedachtegang dat er een soort wereldreligie zou ontstaan inclusief de islam. De islam wil wereldoverheersing en daar past niets anders bij. De elite islamitisch? Misschien, het past bij hun facistische denken. Alleen er zijn wel veel elitefiguren die heulen met het zionisme, dus dat past ook weer niet. Weer anderen denken aan een vervulling van die z.g. brief van Pike aan Manzini. Of dat dit reportaire bewust uitgewerkt wordt. Feit is wel dat we bewust als volk straks voor de leeuwen geworpen worden…

   • Laatst was iets te lezen over de levensstijl van leden de Saoedische koninklijke familie, die zijn zwaar van god los. M.a.w. de elite trekt zich weinig aan van de religieuze wetten, die zijn m.i. ook enkel bedoeld voor het klootjesvolk. M.a.w. de islam hoeft niet aangepast te worden, het wordt slikken of stikken, maak gewoon van alle westerlingen stenggelovige moslims, wat kan hun dat schelen?! Misschien is het vergezocht maar het is wel opvallend hoe belangrijk ze het vinden dat bijvoorbeeld alle Europese landen moslims opnemen want oh wee als ze het weigeren, blijkbaar mag geen Europees land moslimvrij blijven. Het wekt bij mij de indruk dat ze middels de islam een nieuwe Europese homogeniteit proberen te verwezenlijken. Nogmaals, het is misschien vergezocht en ik pretendeer ook niets, maar hoe zijn zaken zoals wat in dit artikel aangehaald wordt logisch te verklaren?
    .
    Hoe het ook zij, we leven in ‘interessante’ tijden, om het maar netjes uit te drukken.

    • Hihi, hij mag blij zijn dat het in Libanon gebeurde en niet in zijn eigen land. Zou ook zijn kop gerold hebben? http://www.aljazeera.com/news/2015/11/lebanon-charges-saudi-prince-record-drugs-haul-151102163604201.html

     Godsdienst is niet het probleem, het is de controle over de godsdienst en daarmee de “gelovigen”. Dat maakt alles mogelijk bij sommigen.

 28. Al vroeg werd het fascisme onderkent in de kamer. Zie hierbij een artikel uit 1960. Een dominee bracht het te sprake in de kamer.
  https://gerard1945.wordpress.com/2015/11/02/de-eu-als-dekmantel-voor-een-nieuw-fascisme/comment-page-1/#comment-134

 29. Niek Verheyen

  3 november 2015 op 01:34

  Van John Brennan het huidige hoofd van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA is bekend dat hij zich in het verleden tot de islam bekeerd heeft tijdens een dienstperiode in een andere functie in Saoedi-Arabie. Er zullen er vast en zeker meer zijn in de Obama ‘administration’.

 30. Dat is een interessante gedachte. Het Christendom was namelijk in oorprong tegen de gevestigde orde. Bij Paulus veranderde dat al en op een gegeven moment werd het idd een machtsinstrument, dat ’te vuur en te zwaard’ overal opgelegd werd, met de duizend jaar durende middeleeuwen als gevolg onder het Heilige Roomse Rijk.

  Maar als the powers that be de Islam nu als instrument gaan zien, dan hebben ze dat van de middeleeuwen niet opgemerkt blijkbaar, noch het feit dat de islamitische wereld al 1400 jaar in de steentijd is blijven steken. Of misschien denken ze dat het wel handig is, een enorme verarmde, analfabete en horige onderklasse, waar ze dan mooi weer over kunnen spelen.
  Ze zien dan tevens niet hoe ook hun eigen positie is verweven met de kennis en de welvaart van alle mensen waar ze zich boven verheven voelen.

  • Mahomed de Eerste

   4 november 2015 op 11:03

   Beste D.G. Neree,
   Ik raad je de lectuur aan van het boek ‘Mohammed & Charlemagne Revisited. The history of a controversy’ van Emmet Scott.
   Dan zal je leren dat de donkere middeleeuwen niet het gevolg zijn van de ‘invallen van de Germaanse barbaren’ of door de invoering van het Christendom als staatsgodsdienst, maar door de overrompeling van Zuid-Europa, Klein Azie en Noord-Afrika door de islam en de volledige barricade van de Middellandse Zee vanaf de 7de eeuw. De vernietiging van alle cultuurvormen onder de islam was zo grondig dat haast geen archeologische vondsten van tussen de 7de en 11de eeuw worden gedaan. Dat de islam een rijke wetenschappelijk wereld had en cultureel hoogstaand was is een FABEL. Al hun kennis stalen ze van de Byzantijnen, Grieken, Egyptenaren, Perzen,…
   Lezen! zou ik zeggen

   • @Mahomed
    Volkomen correct. Het weinige dat kon worden gered, werd veiliggesteld door joden en nestorianen.
    Ik vrees dat met het binnenhalen van islam, de mensheid straks weer kan beginnen bij nul.

 31. De Katholieke Kerk was gewoon weer een nieuwe stap in de controle over de massa…

 32. mrs.venderleek

  2 november 2015 op 12:01

  Geen woord te veel gezegd!