Het lucratieve jatwerk van een mevrouw die zich Anousha Nzume noemt

 

Door Joost Niemöller

Binnen is binnen, lacht ene Anna Steijn uit de Amsterdamse grachtengordel ons toe. Want ons schuldgevoel is haar verdienmodel.

Het zit zo.

Het woord ‘negers’ is binnen een jaar of twee van de Nederlandse televisie geband. Ongeveer in diezelfde periode zijn ‘blanken’ definitief  ‘witte mensen’ gaan heten. Zij worden daarbij niet geplaatst tegenover ‘zwarte mensen’, wat dat woord is ook niet ‘correct’, maar tegenover ‘mensen van kleur.’

Daar is overigens nooit iemand iets over gevraagd.  Ineens is het ‘racistisch’ om te spreken over ‘negers’, en zijn de ‘blanken’ als zijnde een ras van de kaart geveegd. Omdat ‘rassen’ niet lijken te bestaan, maar ‘racisme’ kennelijk wel.

Het gaat gewoon maar over woorden toch? Nee, het gaat niet gewoon alleen maar over woorden.

Waarom spreekt men tegenwoordig in de media over ‘witte mensen’?  Nou, wit is geen kleur. (Al wordt daar soms ook anders over gedacht.)

Als je ‘witte mensen’ zet tegenover ‘mensen met kleur’, dan heb je dus in één adem uitgeschakeld dat er bijvoorbeeld bruine mensen zouden zijn, of gele mensen of beige mensen. Dat zijn allemaal beschrijvingen van huidskleur en van etnische groepen. Waaronder ‘blanke mensen’ dan één type zou zijn.

Etnische verschillen bestaan. Net zo goed als rassen. In de wetenschap is dat een uitgemaakte zaak. Maar kennelijk mogen de gewone mensen dat niet weten. En in interviews vertelt Anna Steijn ons doodleuk dat rassen niet bestaan, maar racisme wel en die inconsequente kolder wordt door de journalisten braaf neergepend. Omdat als je een leugen maar vaak genoeg vertelt niemand meer weet dat het een leugen is.

De politiek correcte machthebbers in de media maken uit hoe wij spreken en hoe wij dus ook dienen te denken.

En nu gaat het alweer een stapje verder.

Er worden boekjes en comedy series gemaakt om de ‘witten’ belachelijk te maken. Want dat is ‘lollig.’ Het is al ‘lollig’ dat ze zich hebben laten wegwitten. En nu gaan we lachen om de kleurlozen. Grappen maken over ‘mensen van kleur’ is natuurlijk nooit grappig. Dat is racistisch.

Soms zijn de ‘witten’ niet blij. Het zijn ook alleen maar gewoon blanken tenslotte.

En ja, dacht ene Anna Steijn toen; daar zit geld in. En ze jatte het Amerikaanse concept voor ‘hallo witte mensen’ en stond met haar boekje met dezelfde titel instemmend in alle media. Kassa!

Slim jatten. Je komt er altijd mee weg.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

12 Reacties

 1. Leo KarelJan

  28 april 2017 op 15:21

  Dit wijf is gewoon een smerig “weg met de blanken” type, dus 100% racistisch. Met haar smerige, anti blanke, politieke correctheid, is zij het voorbeeld van mensen die totaal niet deugen. Die door en door verrot zijn en dood en dood ziek. Bovendien probeert ze met deze vieze praatjes zo veel mogelijk geld te verdienen. Walgelijk!!!

  • @Leo KarelJan. Neemt u haar boek en vervang alle “witte mensen” etc. eens door “bruine”, “gekleurde mensen” etc. woorden. Lees het boek dan nog eens. Kunt u zich de sh*tstorm voorstellen die dán zou opsteken? Wall-2-wall coverage en dat 24/7 voor weken aan een stuk. Dit mens is volkomen zot. Nederland heeft nooit of te nimmer de rassenscheidingen gekend die er in de States wel waren. Met name in de Zuidelijk “Slavenstaten”. Het is compleet van de pot gerukt zoals zij hier meent te moeten praten over dat “witte privilege” etc.. De inheemse Nederlander is BLANK. Evenals de Scandinavische landen e.d.. Wil je daar niet tussen wonen dan is er plek zat op de wereld waar het anders is. Zelfs ik als halfbloed ben dit geneuzel méér dan zat! Want hoe zit het dan voor mensen als ik? Gaan we dan mijn “witte” helft racist-af maken? En waar zit die “witte” helft dan precies? Vragen, vragen…

 2. Trouwens, racistische fascisten zoals anna beweren dat blanke mensen niet het slachtoffer van racisme kunnen zijn omdat het de dominante groep is. Dat geldt dan misschien voor een land als NL maar globaal vertegenwoordigt de blanke mens maar 15% en is dus de grote minderheid tegenover de mensen van kleur, voor een globalist kunnen dus enkel blanke mensen slachtoffer van racisme zijn en niet de mensen van kleur. Volgens deze redenering kunnen blanke mensen zwarte mensen in bv suriname gewoon racistisch bejegenen want dat is dan geen racisme. Volgens die redenering konden/kunnen zwarte mensen in afrika nooit racistisch bejegend worden door blanke mensen, dus wat was het probleem dan met apartheid?

 3. En binnenkort verschijnt het boek: Bye Bye Zwaai Zwaai zwarte mensen.

  Je kan het krijgen zoals je het hebben wil, wij zijn niet naar afrika of naar suriname vertrokken, zijn zijn naar hier gekomen en het is mooi geweest, bye bye.. zwaai zwaai..

  Btw, is dit “boek” niet het product van de subsidie die racistische fascistische anna een tijdje terug toegewezen kreeg?

  • Dat soort linkse types hebben vooral ZELF een obsessie met huidskleur. Het is vooral hun eigen probleem. Het is zeker niet mijn probleem en dat laat ik me ook niet aanpraten. Oprotten met dat gezeik.

 4. Stripverhalen, cartoons, comedies, satire, persiflages enz. ‘Witte’ mannen worden al honderden jaren belachelijk gemaakt en ze kunnen er om lachen. Want het gaat dan om meningen, gebruiken, gedrag enz. Niet om de kleur van het velletje.
  Links introduceert nu de kleur van het velletje als reden tot spot. Links racisme dus.

 5. Over een paar nachtjes slapen zal ook in Indonesië, het volgens Obama fantastische religie, de christenen decimeren door repressie en gedwongen belasting en blasfemie wetten.
  Indonesië radicaliseert in razende tempo, en een christelijke oppositie man is veroordeeld wegens blasfemie omdat hij het gewaagd heeft te zeggen dat een niet moslim leidinggeven mag zijn in een moslimland, echter dat is tegen de koran. Want ik de koran staat dat als moslims eenmaal de leiding hebben alleen moslims gediend mogen worden. Zover is het nog niet in Europa, maar Merkel is in razende tempo bezig om Europa in het verderf te storten, ditmaal voorgoed en onder daverend applaus van de staatsmedia: https://ejbron.wordpress.com/2017/04/27/indonesie-wordt-steeds-meer-radicaalislamitisch/

  • Merkeltje, lees je even mee. Heee pauwtje NOS, niet een leuk item?
   En ook al die chchristelijke betweters en gutmenschen:
   “Ahok had in een verkiezingstoespraak gezegd dat moslims zich niet meer zouden moeten laten verleiden door diegenen die de koran dusdanig zouden interpreteren dat moslims geen niet-islamitische “leider” zouden mogen volgen. Je moet wel heel erg goed nadenken om hierin blasfemie te herkennen. Desondanks hebben de beschuldiging en de daarmee verbonden radicalisering van de politieke discussie de verkiezingen beslissend beïnvloed. Na zijn verkiezingsnederlaag werd de strafeis aangepast: Ahok´s berouw en zijn bereidheid tot samenwerking rechtvaardigde volgens de aanklacht een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar.”

   • En het trieste is dat iedereen het er over eens was dat de man niet corrupt was; een witte raaf. Maar een ‘belediging’ tegen de islam is gemakkelijk uit de duim gezogen. De man verwees naar de koran en de islamieten zijn beledigd. Wat een vreselijk geloof is dat toch.

 6. Basic Dimension

  27 april 2017 op 22:30

  Racisme ontstaat als men rassen bij elkaar stopt. Het moet worden opgevat als collateral damage van een lust, de lust tot ‘verbinden’. Policor is de vrouwelijke lust tot verbinden en wel in de meest letterlijke zin. Het voert terug tot de drang tot genetische diversiteit vanwege te weinig eitjes, maar sinds kort ook tot de heimelijke wens om eens wat anders voorgeschoteld te krijgen dan die eentonige oersaaie blonde mannen, gesaust in Vanille-dyade.

  • Basic Dimension

   27 april 2017 op 22:31

   Policor vrouwen vallen sinds zij als feministen losgebroken zijn onderbewust op stoere mannen die hen eerst alle hoeken van de kamer laten zien alvorens tot de daad over te gaan. Westerse vrouwen hebben daartoe een karikatuur van moslims ontwikkeld dat weliswaar onjuist is maar wel bepalend voor de massale moslimimmigratie van de laatste 40 jaar. Aan het vrouwekiesrecht zal de westerse cultuur dan ook soppend ten onder gaan.

 7. Veel Nederlanders reizen als toeristen de hele wereld over. Maar hebben geen idee hoe het werkelijk anders is dan in hun “veilige” Nederland. Joost Niemollers uitroep hier moet iedereen doen beseffen dat de wereld niet Nederlands is en dat nooit zal worden. Onvrede uitroepen met een sociale dienst uitkering achter de hand, terwijl er velen in de rest van de wereld letterlijk moeten rondkomen van een koeiekeutel en wat brandhout? Flikker op met die linkse sociaal ridders uit Amsterdam. Jullie beschadigen de wereld.