Weerzinwekkend! Nederlandse Altright website stelt Jodenlijst samen. Update.

Door Joost Niemöller

Update. De antisemitische site in kwestie lijkt inmiddels offline gehaald.

Zie ook dit bericht erover.

 

 

En ja hoor. Er is ook een Nederlandse site die Joden apart zet ‘omdat we het recht hebben te weten met wie we te maken hebben.’ Onder het mom van ‘alt right.’

Alt Right in de VS is niet de naam van een organisatie, maar van een ‘subcultuur.’

Er zijn geen regels. Antisemieten worden niet uitgesloten, want er is niemand die iets kan uitsluiten. Neonazi’s voelen zich hiertoe uiteraard aangetrokken. Voor hen is dit een kans om toegang te krijgen tot de mainstream, ook omdat grote sites als Breitbart worden gerekend tot de Alt Right. Zelf lijken ze daar bij Breitbart ook geen moeite mee te hebben. Het gaat, schrijven ze bij Breitbart om ‘intelligentie’ en ‘provocatie.’

Een gevaarlijke mediastrategie. Het kan voor je werken maar net zo makkelijk tegen je. Iedereen kan zich namelijk vrij met jou associëren en die associaties worden een kleverige vlek die je niet van je afgepoetst krijgt.

Als zijnde onderdeel van Alt Right kun je zo tegen wil en dank onderdeel worden van de strategie van antisemieten en neonazi’s, die niet intelligent zijn, niet provocerend, maar die domweg er van overtuigd zijn dat Hitler gelijk had. Die zich ook nooit op serieuze wijze verdiept hebben in het nazisme, maar het domweg wel ‘cool’ vinden.

Er bestaat nu ook een Nederlandstalige site die zich associeert met Alt Right. De site noemt zich Altrechts.

De site is geheel anoniem, en wordt naar eigen zeggen gehost in de VS.

Op deze site vind je onder andere een Jodenlijst. Daarop staan namen van bekende Nederlandse Joden, of van mensen waarvan wordt aangenomen dat het Joden zijn.

Waarom een Jodenlijst?

Ze zeggen er zelf dit over:

Disclaimer: De mensen uit deze lijst zijn individuen en leden van een groep. Als individuen kunnen ze aardig of gemeen, goed of kwaad, grappig of gestoord of wat dan ook zijn. Als groepsleden zijn het Joden. Net als paardenvlees niet verkocht mag worden als rundvlees, hebben ook wij als het publiek van bekende personen het recht te weten met wie we te maken hebben. Deze lijst kan o.m. gebruikt worden voor onderzoek naar bepaalde politieke en maatschappelijke bewegingen en ontwikkelingen. Dit is enkel een database en absoluut geen hitlijst, zoals werd beweerd op frontaalnaakt.nl.

Maar natuurlijk is het wel degelijk een hitlist. Het aanleggen van lijsten heeft geen enkel ander doel dan dat: mensen isoleren binnen een groep, op basis van etniciteit, en ze daarmee verdacht maken.

Daarnaast bestaat er op alt rechts ook een andere lijst, een ‘overzicht van volksvijandig Nederland’.

Daarover wordt gezegd:

Op deze pagina kunt u personen en organisaties noemen die zich volksvijandig opstellen, maar niet Joods zijn. De Joden kunt u hier vinden en aandragen. Van de Jood, als uitheems organisme, kunnen wij verwachten dat hij zich vijandig opstelt en zich in het openbaar, dan wel in het geniep, inspant voor het verzwakken van het gastvolk. Omdat de Jood geen deel is van het volk is zulk gedrag geen verraad, maar slechts loyaliteit aan zijn eigen stam.

Dat is nazistisch denken, daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Let ook op woorden als ‘aandragen.’ Let ook op termen als ‘de Jood, als uitheems organisme.’ Lees: kanker.

Op de site staat ook een link naar een PDF met een dik boek, in het Nederlands waarin de Holocaust wordt ontkend. Ook staan er vage verhaaltjes op waaruit zou moeten blijken dat Mengele deugde.

Of wordt de verjaardag van ‘held’ Hitler gevierd:

Helaas, aan zijn leven kwam voortijdig een einde. Toch leeft zijn naam voort. Iedere dag nog wordt er over hem geschreven. Wanneer over enkele eeuwen niemand de namen van Roosevelt, Churchill, Stalin of Anne Frank nog kent, zal Hitlers naam nog blijven klinken en zullen mensen over de wereld de 20ste april blijven gedenken.

Op de site vind je ook allerlei linkjes naar andere ‘rechtse’ sites, zoals The Post Online, en mijn site, waaruit dan zou moeten blijken dat dit één groot vriendennetwerk is. Nu, ik heb hier nooit toestemming voor gegeven en voel me ook totaal niet verbonden met het neonazisme dat hier vermomd als ‘alt Right’ optreedt.

Integendeel. Antisemitisme is een gevaarlijk sentiment. En ook volkomen bizar. De gemiddeld zeer intelligente Joden hebben het Westen alleen maar verder gebracht in hun ontwikkeling. En ja, er zijn Joden die er gevaarlijke meningen op na houden of die gevaarlijke belangen vertegenwoordigen. Maar dat is niet omdat het Joden zijn. Dat is omdat Joden door hun gemiddeld hoge intelligentie nu eenmaal een relatief zeer invloedrijke rol hebben in de maatschappij.

Dat je dat nog allemaal moet uitleggen is natuurlijk godgeklaagd.

Tegen dit soort domme slechtigheid is geen kruid gewassen. Daarom is het gevaarlijk, hoe puberaal dit gedoe ook mag lijken.

Sites als deze moeten verboden worden.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

91 Reacties

 1. _Mediaevist_

  3 mei 2017 op 09:39

  Is die tent verwant met die club Erkenbrand?

 2. Pluspunten geven aan andere mensen is geen slaaf eigenschap. Luisteren, eerbied, en respect wel. Die mens eigenschappen zorgden voor iets met de naam oorlog. Een gebeurtenis die vooruitgang veroorzaakt. Een logica wat bij het leven mens hoort. Religie is de tegenpool. Dat denken veroorzaakte donkere middeleeuwen en meer ellende. Hun hoogte punt lag bij Columbus en ontdekking. Eindigde bij W.O 1. Pogingen tot herstel waren Adolf. Een meesterlijk plan om Marx, en zijn denken te stoppen. Het mislukte. Met als resultaat slaven, wonende in NATO landen, die het snappen, zonder denken. Een fenomeen waarover de Maya mens probeerde nakomelingen te waarschuwen.

  • Edmond V.O. Katusz

   1 mei 2017 op 14:49

   Aan uw redeneringen is werkelijk geen touw vast te knopen.
   Maar kennelijk vond u Hitler en consorten wel een fijne lui.
   Oorlog bewerkstelligt vooruitgang volgens u.
   Marx moest gestopt worden.
   Uw Middeleeuwen waren donker vanwege religie.
   Iets kunnen snappen heeft geen nadenken nodig.
   Maya waarschuwt onze nakomelingen.
   Zo een beetje goed geparafraseerd?
   Heeft u nog meer onzin in huis?
   Veel Liefs, hoor. Edmond V.O. Katusz

 3. Edmond V.O. Katusz

  30 april 2017 op 16:58

  Mag iedereen – wie de schoen past … – aanraden Mein Kampf te lezen? De recent uitgegeven kritische versie dan. Verhelderend voor diegenen die Hitler wel een fijne man vinden. Wel 2200 pagina’s, dus maak je diverse borsten maar nat. Ik doe er een jaar over denk ik, vrees ik.

  Ben zo blij dat ik fatsoenlijk geschiedenisonderwijs gehad heb. Jan de Rek als docent gehad hebben was een geluksvoltreffer. Net zo trouwens als dhr. Van Lienden voor Nederlands, hufter van een kerel soms, maar die leerde je nadenken en zelf onderzoeken.

  Overigens WOII: pakweg 70 – 80 millioen doden. Als dat niet tot nadenken en oppassen aanleiding geeft wat dan wel?
  Tschüß, Edmond V.O. Katusz

  • “Verhelderend voor diegenen die Hitler wel een fijne man vinden”

   Het was natuurlijk niet alleen hitler, hij had een hele kliek achter zich. Dezelfde kliek die nu de EU willen (wilde hitler ook) en ons allerlei politiek correcte dogma’s zoals multiculti, “diversiteit” en islam is vrede door de strot trapt.

   • En vergeet de Marokkanen niet die NL, tevergeefs en “met grote heldhaftige verliezen” , tegen de Duitsers hebben verdedigd in 1940.
    Zie deze link met een verwijzing naar het HP artikel. Ik wist niet wat ik moest doen, huilen of lachen, toen ik dit alles las. De Marokkaanse vlag halfstok op 4 mei. Dat geschiedschrijving steeds vaker wordt “aangepast” was me wel duidelijk. Maar dat het tot zulk een totale geschiedvervalsing zou komen, dat gaat me mijn pet te boven. Geen rozen accepteren van die moslims maar eisen dat ze zich aanpassen. https://pauwnieuws.nl/news/661/laat-je-niet-foppen-met-dodenherdenking-er-vochten-geen-marokkanen-in-1940

    • Sjefke7807

     1 mei 2017 op 14:49

     @Cale. En deze geschiedvervalsing is dus gewoon Staats gefinancierd(!) ook nog! Ik heb het HP artikel op mijn oude pc staan en mensen die er over beginnen te oreren krijgen van mij prompt een printje mee naar huis om te lezen. De 1e keer dat ze zich op de Dam niet wisten te gedragen had men er gelijk hele harde en korte metten mee moeten maken. Nu gaan “we” dus gewoon toe zitten kijken hoe onze geschiedenis en tradities verloochend en aangepast gaan worden aan dit soort tinnef. Het schuim staat me zowat in de onderbroek van pure woede.

     • Ja Sjef, weliswaar schrijf ik op een afstand maar heb wel een dochter die in NL woont. En neem ik waar dat Nederland zichzelf opheft, inclusief haar mooie geschiedenis, alhoewel ik wat vragen heb betreffende het gedrag van de meeste Nederlanders gedurende WO2, maar goed… Waarom Nederland opgegeven moet worden is me nog steeds niet duidelijk. Het destructief, negatief denken is overweldigend. Maar waarom? Waarom niet gewoon gezellig met z’n allen een terrasje pikken zodra het weer het toelaat? Nee, er moet iets kapot gemaakt worden. Ik lees vele meningen hierover maar begrijp het gewoon niet. Je kunt wegkijken, een andere mening hebben, ontevreden zijn, noem maar op. Maar zo destructief en vijandig naar de eigen mensen? Onbegrijpelijk.

 4. Sjefke7807

  1 mei 2017 op 16:23

  @Cale. Zie hier het resultaat van 40+ jaar indoctrinatie via het Linksdraaiend onderwijs. Alles wat Nederlands etc. is, is vies-bah. Een klein advies mijnerzijds voor uw mooie dochter: Neem de wijk nu het nog kan. Mijn Lakȟóta oom en ik zien het heel somber in qua de toekomst betreft. Dit kan maar op een paar manieren gaan aflopen en geen van allen fijn;
  # Burgeroorlog
  # Overheersing door de EU met geweld
  # Overheersing door de Islam waarbij de inheemse bevolking hetzelfde te wachten staat als alle andere plaatsen waar de Islam de boel overliep
  # Overheersing door de Islam waarbij de inheemse bevolking eindigt als de Indianen in de US, m.a.w. eindigt in Reservaten. Hun cultuur e.d. gemarginaliseerd en verboden, hun taal verboden.

 5. http://ikje.blogspot.nl/2016/02/is-thierry-baudet-geen-neofascist-20.html

  Mja 99% liegwerk, maar de Joop is er dol op.
  Milo een vrouwenbelager… right! ‘k Geloof dat er een paar op hol zijn geslagen.

  • Ik lees:
   “aanvulling 11 juni: Baudet verwijst instemmend [screenshot] naar een stuk van neoracist annex ontspoorde beroepsagitator Joost Niemöller, die in een zoveelste hysterisch uitbarsting op zijn blog de Duitse politicus Wolfgang Schauble de nazi-term “omvolking” naar het hoofd slingert.”

   Maar Schauble heeft gewoon gezegd wat hij gezegd heeft en zelfs in de MSM ontkwam men niet aan de conclusie dat dat bizar en extreem was.

   “In an interview with weekly paper Die Zeit, Mr Schäuble rejected the idea Europe could close its borders to immigrants, and said: “Isolation is what would ruin us – it would lead us into incest.”
   Taking aim at opponents of Germany’s border policies, he said: “Muslims are an enrichment of our openness and our diversity.”

   http://www.independent.co.uk/news/world/europe/closing-eu-borders-immigration-will-lead-to-incest-german-finance-minister-warns-a7077696.html

   • Sjefke7807

    1 mei 2017 op 14:55

    @Dwag. Die Schauble is volledig de weg kwijt en levensgevaarlijk. Ik heb meerdere artikelen over zijn uitspraken gelezen waaronder het oorspronkelijke uit Die Zeit. Hij heeft het gewoon gezegd. Volkomen zot. Er is hier in Europa onder de inheemse bevolking helemaal geen grootschalige inteelt. Bij hetgeen dat nu en masse binnen komt however…. Je kunt het nu al zien in het onderwijs. Daar moet het e.e.a. tot een zodanig bedenkelijk niveau worden afgezwakt dat je van fatsoenlijk onderwijs nauwelijks nog kunt spreken.

    • Sjefke7807

     1 mei 2017 op 14:56

     @Dawg. “Dawg” that is. Ik moet m’n andere bril opzetten….

 6. Oh en nogmaals ik hoop niet dat de site van Joost in een kwaad daglicht komt door onder andere mijn meningen.
  Als dat wel zo zou zijn dan zou ik er geen moeite mee hebben om gebanned te worden.
  En voor degene die denken dat ik alles wat Joods is haat ook dat valt wel mee,ik heb respect voor Noam Chomsky,benjamin freedman,was jarenlang een fan van LouReed en hebt zelfs respect voor Karl marx en heb zelfs boeken gelezen van Norman Mailer en er zijn ongetwijfeld nog genoeg Joden die ik vergeten ben dus om mezelf nou Anti-Semiet te noemen,neeeeeehh!

 7. Okay, ik heb wellicht nooit een goed werkend stel hersenen gehad. En er op vooruit gegaan zijn ze allicht niet maar, daar dat is voornamelijk mijn eigen schuld. Mocht ik onmogelijk te volgen zijn in het volgend relaas, jammer dan, pure emotionele uitwassingen van een nitwit, leest u gerust niet voorbij deze zin.

  Vanwege mijn eigen verdwaasdheid en tekortkomingen is het met betrekking tot deze laatste post door dhr. Niemoller dan ook aanmatigend om te zeggen dat ik hem begrijp. Realistisch of wijselijk acht ik hem wel. Deze week was bijv. ook in het nieuws hoe de tweede persoon binnen FN niet het voortouw neemt nadat mvr. Le Penn daarvan afzag om zich te focussen op een mogelijk presidentschap. De reden, zwarte piet in de vorm van antisemitisme.
  Feit of een gegeven is dat discussie bij bepaalde uitlatingen is uitgesloten in voordeel van een aangenomen danwel opgelegde consensus: “‘Dit’ staat boven elke discussie”. In het verlengende dan ook de oproep zoals vermeld in dat…

  • In het verlengende dan ook de oproep zoals vermeld in dat artikel van dhr Niemoller om bepaalde websites en hun inhoud uit te sluiten van een maatschappelijk debat. In mijn ogen puur en alleen omdat er in die discussie niks te winnen valt en veel te verliezen. Een situatie welke ik betreur maar niet kan ontkennen en in dit geval het dus wijselijk acht in het afstand nemen van enige vorm van betrokkenheid bij die site en haar uitingen. Niet in de laatste plaats omdat dit de waarheid zal zijn. Van de hele zaak kan wel gezegd worden dat er onduidelijkheid is, er was geen instemming of goedkeuring gevraagd voor het linken maar, dat gaat niet zo ver als de optie te berden brengen dat er ook mogelijk bewust ‘valselijk’ een link wordt gelegd naar het blog van dhr Niemoller, puur en alleen omwille van het zwartmaken van goed lopende alternatieve mediakanalen.
   Het punt zoals aangehaald in sommige reacties onder het artikel van dhr. Niemoller, van het categorisch uitsluiten van andere…

 8. van het categorisch uitsluiten van andere informatie omwille van een of andere overeenstemming is, ook nu weer met de komende herdenkingen, niet onbelangrijk.

  De gelijkenis met een ideologie of staatsprogramma en haar onderdrukking is niet van de lucht. Als er mensen bang zijn voor islamisering dan wellicht ook vanwege ‘de consensus door rechtgeleerden omtrent de wil van allah’. Het gegeven dat een relatief kleine groep of samenstelling een massa kan beinvloeden en bewegen met verschrikkelijke gevolgen is er en wordt elk jaar ‘vroom’ herdacht in Nederland middels voornamelijk zijn Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Dit is een nationale invulling aan een historische gebeurtenis. In een groot deel van de wereld wordt diezelfde historische gebeurtenis ook gebruikt binnen een bepaald ritueel. Eentje van herdenken, het betreuren en/of prijzen van offers die gebracht zijn in een onthutsend conflict, met een boodschap, een waarschuwing, een bevestiging van een ideaal, een verheven…

 9. een verheven bevestiging van les geleerd en nooit weer.
  Wel, de discussie hoef, kun of mag je niet aangaan voor wat betreft sommige inhoudelijk zaken van dat oude gedeelde wereld omspannende conflict. Maar, ook niet voor wat betreft nieuwe conflicten. Of je nu als provocateur de onenigheid zoekt (niet perse geweldadig) danwel als een betrokken, empatisch en goedwillende medemens op zoek bent naar antwoorden en oplossingen van een gedeeld, voortdurend menselijke bestaansstrijd. Okay. Ik vind dat een puntje, binnen huidige maatschappelijke discussies zijn we even krampachtig of volgzaam als toen. Het oproepen tot geweld of geweldadige daden kun je alleen afkeuren, toch?

  Geweld is vrijwel ten alle tijden af te keuren. De discussie of filosofische denkruimte inperken omwille van consensus ..of angst deel ik niet. Heel de geloofsdiscussie rond religie, politiek, wetenschap, economie ed zou gevoerd moeten -kunnen- worden. Afstand van geweld in ruil voor bescherming tegen geweld, in…

 10. Afstand van geweld in ruil voor bescherming tegen geweld, in brede zin de beste afspraak in onze samenleving. Faalt de overheid? Kunnen we haar bijsturen? Geweldloos, middels discussie etc? Helaas, ondanks jarenlang gedeelde rituelen rond herdenken is dat grijze gebied van VERZET verworden tot bijna automatische veroordeling wanneer u het staatsapparaat en haar wezen kritisch zou willen benaderen.
  Er was lang een rechtstaat, wetten en een gedeeld intellect van rechtvaardigheid. Die zijn al een tijdje onderhevig aan verval. Ja? u ziet dat anders? Dat kan, en wie heeft er baat bij dat de discussieruimte daarin wordt beperkt? Niet u en ik. Is het mechaniek dat rechten en/of minderheden ed beschermt worden verkeerd? Nee. Wordt dat mechaniek ook toegepast, minder goed dan ik zou willen -mij ontbreekt het aan tekst en vermogen om een compleet helderder beeld te schetsen, u bent mogelijk gelukkig in het denkbeeld dat uw overheid geweld schuwt.

  Het hele WO2 verhaal, of Joden, Holocaust…

 11. Het hele WO2 verhaal, of Joden, Holocaust ed, is relevant in de context maar niet perse omdat er daar iets te ontdekken valt dat buiten de consensus ligt. De angst rond of iig de ontwikkeling dat wanneer er geschermd wordt met bepaalde ‘verboden’ begrippen en dat dan vervolgens de luiken dichtgaan is het overheersende probleem. Of dat nu een discussie is over zwarte piet, geweld/terreur, integratie, gerelateerde buitenland politiek of anderszins falende politici, media, justitie etc. Geen, nauwelijks of onmogelijk een discussie te voeren en niks-geen invloed op de gevolgde koers.

  Ik ben al ver heen. Zoals eerder aangehaald, dom en dan ook nog beschadigd. Tja, dan moet je het hebben van andere mensen die wel bespraakt, logisch en gestructureerd een (mogelijk gedeelde) gedachte kunnen overbrengen. Helaas voor mij zijn er maar weinig mensen die ik echt intelligent acht en daarbij openlijk ‘mijn’ gevoel van onbehagen delen of weten over te brengen.

  Maar. Wat dan met het huidige…

 12. Maar. Wat dan met het huidige vermeend en gedeelde onbehagen? Het populisme en weet ik wat voor termen er gaan voor andere, alternatieve, kritische geluiden binnen die doorgegeven vrijheid, welvaart en gedeelde democratie?

  Wel. Die is onderdeel van een heuse oorlog.
  Zelfs als je geen relatie denkt te zien tussen allerlei verschillende ontwikkelingen, zijn er genoeg mensen die vraagtekens hebben bij het een of ander. Dat heeft tot op heden geen invloed gehad op het vertragen of afwenden van bepaalde ontwikkelingen. Okay.
  De spoeling wordt dun, de ruimte enger.

  Media, onderwijs, gezond verstand, justitie, het militaire- en veiligheidsapparaat, religieus, politiek en economisch, de maatschappelijke ruimte, historie in woord, beeld en geschrift maken openlijk deel uit van allerlei veranderingen, soms zo bitter en ernstig dat ik durf te spreken van .. totale oorlog. Meer of minder heimelijk.
  Die veranderingen zijn soms nog leuk te bepraten maar, .. daar waar het op falen of…

 13. daar waar het op falen of tegenvallende resultaten van die veranderingen aankomt en/of waar je buiten een vastgestelde consensus valt en een actieve kritische houding toont ..buh-bye, u is of wordt vrijwel zeker afgeserveerd. De misleiding en censuur met lange arm is jaren geleden ingezet en wordt sterker en sterker. Maar, ondanks de rituelen van 4 en 5 mei, weinigen zien de parallen of valkuilen.
  In wezen zou het er niet toe doen dat er nep nieuws is, of propaganda. Want we zijn slim, hebben zaken al eens meegemaakt en gebruiken een geweldig onderwijssysteem, hebben slimme leiders/bestuurders en heel belangrijk ..controlemechanismen. Wel helaas, niet slim, ervaren of geweldig genoeg, met evengoed wel slimme leiders/bestuurders maar die misbruiken maken van dat systeem dat niet meer gebruikt wordt ter controle van oude idealen maar ter sturing en het propageren van EEN VERANDERING, het hoe en waartoe precies of een vermeende koers en bedrog daarin wil ik niet verder aanhalen MAAR,…

 14. MAAR, dat het niet klopt met bepaalde oude idealen van voor de eeuwwisseling moge duidelijk zijn. Dat het daarnaast ook nog eens logica of een realistische benadering ontbreekt waarbij geweld of leed tot een minimum wordt beperkt, is wat mij betreft een feit (zelfs, met of als, er nep-aanslagen en nep-slachtoffers zijn binnen deze ontwikkeling). Onzin van ‘experts’ is blijkbaar niet echt onzinnig mits.. en een vergissing van velen zal ook wel niet echt een vergissing zijn mits.. , mocht u en anderen aan de andere kant van de consensus zitten, hoon, veroordeling en/of toezegging van broodnodige hulp zijn uw deelgenoot.
  Laat Merkel nu de enige zijn waarbij ik enig zelfverwijt denk te zien bij de verandering waar ze voor gesteld staat, niet dat ze daarbij enig openlijk verzet toont. En voor de rest zie ik openlijk leugens, grove schamperingen, gevleugelde woorden, zelfverrijking versus vernietiging en met een hoop slachtoffers.

  Ik weet het. Wat een relaas. Vervelend dat ik dom…

 15. Vervelend dat ik dom ben en wanneer ik de Holocaust bestudeer, ik eerder de argumenten tegen bepaalde zaken daarvan sterker vind. Niet relevant. Net als andere zaken binnen de WO2 setting. Of WO1, of mss wel meer zaken in een historische setting. (Wilt u een lijstje? kijk bijv eens op ZeroHedge voor een rits aan gebeurtenissen en vergelijk wat u zelf weet en wat u verder aan alternatieve informatie kunt vinden; 2017-03-07/ever-growing-list-admitted-false-flag-attacks, mss niet allemaal verheven boven correctie, gewoon puur ter indicatie). Religie, economie, politiek, krijgsgeschiedenis, ..biologie, psychologie etcetc. Kennis is macht, tegeltjeswijsheden ter zijde, nul en geen verband of mogelijk toch wel. Eigenlijk doet het niet ter zake.
  Hier en nu, wordt u en een ander van alles opgelegd, in uw naam wordt mede gestreden voor een betere wereld. De slachtoffers en daders vind u dagelijks terug in de media evenals wat voor offer en inspanning het nog vergt om verandering te brengen,…

 16. om verandering te brengen, in hoeverre u zich qua inhoud in die door de media gebrachte boodschap kunt vinden is twee. Een ander punt is hoe vrij u bent in uw kritiek of hoe vrij u bent om zich te verdiepen in deze informatieoorlog of uw mogelijkheden tot relatieve verandering van de hele waanzin. Dat we na het vallen van de muur sprongen voorwaarts hebben gemaakt en dat we het nog nooit zo goed hebben gehad terwijl we effectief anderen helpen het ook beter te hebben, is wat mij betreft een leugen. U ziet het elke dag op het geselecteerde nieuws, echter u wordt erbij verteld wat u daarbij dient te denken. Er is een wereldconflict gaande, deels onder de noemer oorlog tegen terrorisme en die wordt gevoerd tot in uw huiskamer En er komt(??) een moment dat de ontwikkelingen met betrekking tot kennis en de controle over informatie zo effectief is, dat je kunt spreken van een nieuwe, digitale middeleeuwen.

  • zoek een uitgever..!

   • ‘Dit is niet van uw hand’ – gewoon een lange hersenscheet.
    Ik grap weleens dat de algemene apathie van mensen niet helemaal voorzien was. Indien er aangestuurd wordt op een conflict waarbij vrijwel iedereen betrokken is, dan willen de ‘vonkjes’ tot op heden niet aanslaan. Wie weet wat we nog in het verschiet hebben voordat de boel daadwerkelijk ontvlambaar wordt, in ieder geval een ‘lose-lose’ voor al het gewone volk.

 17. Ik heb nooit iets begrepen van Jodenhaat, ik denk dat dat komt doordat het onderwerp zo beladen is dat er vrijwel nooit open en eerlijk over geschreven wordt.
  Ik ben nu toevallig het oude testament van de Bijbel aan het lezen, en val van de ene in de andere verbazing, op mijn oude christelijke schooltje was meer aandacht voor het nieuwe testament.. Wat me het meest verbaast is dat zo’n stompzinnige tekst zo’n enorme invloed heeft gehad op de wereld. Maar in het kader van dit artikel over Jodenhaat moet me toch iets van het hart.

  Het komt op mij over dat het verhaal van Abraham is verzonnen en geschreven voor politieke redenen: om het land Israël te claimen. Die wraakzuchtige God lijkt mij verzonnen om daar gewicht aan te geven, en de besnijdenis en rituelen zijn instrumenten om het uitverkoren volk te onderscheiden van de rest.
  Deze onrechtvaardige claim lijkt mij de oorzaak van het Israël Conflict.
  Als het antisemitisch is om zo te denken hoor ik dat graag, want dan begrijp…

  • Nog maar een keer die laatste zin dan. Lastig hoor..

   Als het antisemitisch is om zo te denken hoor ik dat graag, want dan begrijp ik dat ook weer.

 18. @Machteloze
  Veel rituelen hadden veeleer te maken met gezondheid. Varkensvlees bederft heel snel, dus als het niet gerookt, gedroogd of gepekeld kan worden (bij ons goed gekoeld), mijden!

  Besnijdenis bij mannen was in de oorsprong (zie de David van Michelangelo), alleen het ringetje. Feitelijk bleef de voorhuid alzo bedekt. Warm klimaat kan leiden tot ontstekingen, dus daar in die tijd praktisch, nu volstrekt overbodig.

  • Zeker, veel praktische leefregels. Maar ook zaken als “Dood aan homo’s”, Leviticus 20:13.
   Ik zeg maar zo, het beste aan de Bijbel is de Verlichting. Daar moet de islam natuurlijk ook naartoe..
   Maar Verlicht of niet, ik ben wel bang dat de basis voor alle Jodenhaat afkomstig is van dat idee uit de Bijbel van het door God uitverkoren volk. Daarmee wordt nogal een onderscheid gemaakt tussen het Joodse volk en de rest van de mensheid.
   Op zich is het natuurlijk een briljante truc om met zo’n tekst een land op te eisen, al moesten er uiteindelijk natuurlijk wel zwaarden aan te pas komen. Maar misschien was het geloof in ‘hun God’ wel het doorslaggevende verschil op het strijdveld?
   Alle natiestaten zijn uiteindelijk door oorlogen bepaald, en na een tijd worden de grenzen dan geaccepteerd en kan er vrede zijn. Maar helaas is dat bij Israël niet het geval..

 19. “Warm klimaat kan leiden tot ontstekingen,”

  Volgens mij is dat een broodje aap verhaal, ken geen oer-/natuurvolk die dat doet en om die reden last van hun pielemans hebben, m.i. is het puur een brandmerk, daarom is er ook een ritueel aan verbonden. In tegenstelling tot wij die onder de politiek correcte diversiteit dogma’s leven houden zij al duizenden jaren de bloedlijnen in de gaten en willen die behouden. Zo hoefden ze vroeger bv geen vragen te stellen die belogen konden worden maar moest enkel de broek op de knieën.

  • toetssteen

   1 mei 2017 op 23:04

   @Dick
   http://www.urolog.nl/urolog/php/patients.php?doc=penis&lng=nl

   Spaanse kraag is minder zeldzaam dan u meent. En da’s geen broodje aap Dick!
   De rest van uw Betoog, dát is pas een broodje aap.

 20. Ah, heb je spaanse kraag toch gevonden, is dan ook totaal iets anders: ‘Spaanse Kraag’; hierbij is sprake van een vernauwde voorhuid’.

 21. @Toetssteen
  Zie ook nu pas dat ik op jou reageerde met ‘broodje aap’, wist eigenlijk niet op wie ik reageerde, las de reactie en dat verhaal was mij ooit eens verteld en ik geloofde het toen ook maar later ben ik eraan gaan twijfelen want als het puur een medische reden had waarom doen ze het dan nog steeds en waarom is er een ritueel aan verbonden? Ik probeerde je niet te beledigen of je verhaal onderuit te halen, dat argument is m.i. niet de echte reden.

 22. Ik erger me al 40 jaar lang aan het soort Nederlanders die de rest van de wereld willen vertellen hoe het moet. Nederlanders met een vette uitkering of een goed betaald gemakkelijk politiek baantje, die elkaar de hemel in praten aan de bar van een bruin cafe. Nederlanders die geheel wereldvreemd zijn maar er van overtuigd zijn de wereld te moeten veranderen. Overigens luistert niemand naar die zotten, behalve Nederlanders… Deze gekken worden steeds extremer. Neem hun uitkering en gemakkelijk bestaan af en schop ze de woestijn in. Kijken hoe ze dan piepen…

 23. Tim Pietersen

  28 april 2017 op 22:58

  https://ejbron.wordpress.com/2017/04/09/video-interview-met-george-soros-waarin-hij-toegeeft-dat-hij-een-nazi-collaborateur-was/

 24. Meestal ben ik degene met de hete hangijzers, dus hier kan ik niet achter blijven. Ik denk dat er kritiek kan zijn op groepen Joden, bijvoorbeeld het uitroepen van de economische oorlog tegen Duitsland en een oproep tot wereldwijde boycot van Duitsland vlak nadat Hitler won. Kritiek is niet hetzelfde als antisemitisme. Ook waren de Joden oververtegenwoordigd in de communistische beweging. Echter, je mag nooit de burgerrechten ontnemen van de hele groep omdat je in de clinch ligt met een afvaardiging. Ook in landen als Amerika werden burgerrechten op dezelfde manier ontnomen (denk aan het feit dat mensen met een donkere huidkleur zich niet hetzelfde konden permitteren). Pikant detail is dat donkere mensen in het Duitse leger dezelfde rechten hadden, terwijl dat in het Amerikaanse leger niet zo was, maar dat terzijde. Voor hetgeen er alleen al in de jaren 30 is gebeurd in Duitsland zijn geen excuses, laat staan erna.

 25. “De gemiddeld zeer intelligente Joden”

  Buiten dat ze door een nationaliteit, of meerdere, verbonden zijn zijn ze door de joodse religie verbonden en maken ook nog een keer deel uit van het joodse volk. Buiten dat wij de NL nationaliteit hebben, door wat worden wij nog meer verbonden? Tot welk volk/stam behoren wij?? Dat we oorspronkelijk van dit stukje aarde komen staat vast maar daarmee houdt het op, we moeten tegenwoordig ook nog multiculti zijn en als klap op de vuurpijl wordt ons verteld dat de NL’er niet meer bestaat. Dus zelfs dat wordt ons ontnomen maar joden hokken al doodleuk 6000 jaar samen, leven in NL in gesloten gemeenschappen, gaan naar op onze kosten bewaakte synagogen, sturen hun kinderen naar zwaar bewaakte joodse scholen op onze kosten. Allemaal prima maar waarom zijn er geen scholen enkel voor germanen, ariërs etc..??

  Ik gun joden de wereld maar krijg niet het idee dat ons wat gegund wordt, alles is ons al nagenoeg ontnomen. Alleen m’n huidskleur toont nog…

  • …enigszins iets van m’n oorsprong maar ook daar wordt hard aan gewerkt ‘hallo witte mensen’.

 26. Outin Theopen

  28 april 2017 op 18:41

  Het is een kwestie van patroonherkenning. Steeds meer mensen beginnen bepaalde verbanden te leggen. Dat leidt tot angst en beven binnen een wereldwijd netwerk dat liever vanuit de schaduw opereert. Binnen dit elitaire netwerk zijn individuen met een Joodse achtergrond sterk oververtegenwoordigd. Door de nadruk te leggen op de Joodse identiteit van bepaalde sleutelfiguren worden de contouren van het gehele machtsnetwerk (incluis de niet-Joden) steeds duidelijker zichtbaar. Alt-Rechts beseft dit.

  Verder is het zo dat grote Joodse en filosemitische belangenorganisaties zoals bijv. de ADL en de SPLC vergelijkbare “zwarte lijsten” bijhouden en publiceren.

  http://global100.adl.org/

  Deze gerespecteerde instituten laten keer op keer zien hoe effectief het tactisch toepassen van smaad en laster kan zijn. Alt-Rechts neemt daaraan een voorbeeld en keert de sluwe en subversieve methodes van deze instituten tegen de etnische groep die zij plachten te vertegenwoordigen. Uiteraard leidt…

  • Ach zie …. Joost opent een riool en de eerste ratten verzamelen zich al om e.e.a. te nuanceren. Dat weerloze mannen, vrouwen, kinderen, zuigelingen, meestal JODEN, werden doodgeschoten, vergast in vrachtwagens en later in kampen, dat zou allemaal enige nuance behoeven???! Rot toch op stelletje ratten met jullie ‘begrip’ voor sommige ‘verstandige’ uitlatingen van Hitler.

   • Wat vreemd dat de meeste mensen alleen oog hebben voor de jodenvervolging, maar het nooit hebben over de miljoenen en miljoenen die vermoord zijn onder het communisme: Stalin, Pol Pot, Mao, noem ze maar op. Waarom bent u dáár nou niet over verontwaardigd? En beseft u niet dat wij momenteel onder een cultuur marxistisch regime leven? Hoe denkt u dat dát straks gaat aflopen met de islam als vijfde colonne voor ons Europeanen?
    Beetje vreemd: eerst verzetten we ona uit alle macht tegen de Duitse bezetter, en vervolgens laten we ons uit de weg ruimen door de islam. Wat is hier in hemelsnaam de logica van! Deze blindheid komt ons duur te staan en uw kinderen en dan met name uw dochters zullen u daar straks heel dankbaar voor zijn. Uw goedheid is verkeerde goedheid: van het type dat stinkende wonden veroorzaakt.
    Zet uw eigen volksbelang op één en zoekt u eens uit wie er achter het communisme wereldwijd zitten. Óók nu dus in Europa en Nederland. Uw nageslacht zal u dankbaar zijn.

    • “Waarom bent u dáár nou niet over verontwaardigd?”

     Misschien omdat het artikel daar niet over gaat?!

 27. Outin Theopen

  28 april 2017 op 22:32

  De lange geschiedenis van de Jodenvervolging is uitvoerig gedocumenteerd. Hierdoor zullen de verschrikkingen die het Joodse volk heeft moeten doorstaan nooit worden vergeten. Iedereen is bekend met het fenomeen antisemitisme. De Holocaust is onvergelijkbaar.

  Wij zijn allemaal producten van ons verleden. Dat geldt ook voor collectieven. De specifieke geschiedenis van het Joodse volk beïnvloedt het doen en laten van individuele Joden in het heden. In veel gevallen leidt dit tot ogenschijnlijke ideologische contradicties, zoals bijv. angst voor – en verzet tegen – nationalisme in Europa en Amerika naast een onvoorwaardelijke en onwrikbare steun voor het uiterst nationalistische Israël.

  Het voorgenoemde fenomeen wordt tegenwoordig steeds vaker onomwonden aangekaart. Uiteraard tot ergernis van vele Joden en filosemieten.

 28. Oh ja Aryan ,nou het leed dat mijn opa en oma hebben geleden in de 2 de wereld oorlog en vele andere Hollanders gaat mij veel meer aan het hart!
  Vraagje waarom heb jij geen medelijden met je eigen soort of met de miljoenen Russen die omgekomen zijn of de miljoenen Indianen die afgeslacht zijn!? Wat maakt de Joden toch zo bijzonder,dat jij zo,n ontzettende medelijden met hen hebt!

  • “Vraagje waarom heb jij geen medelijden met je eigen soort”

   Eigen soort?? Wie bedoel je daarmee, de mensen die jij continu aanvalt omdat ze kritiek hebben op de fascistische islam? Of bedoel je juist moslims? Wie versta JIJ onder ‘eigen soort’????

   • Ok Dick,wij hebben wel vaker meningsverschillen maar nogmaals ik heb niets met de Islam en met moslims.
    Ik wordt ook moe van al die terroristische aanslagen en moslims in Nederland die vaak zo A-sociaal als de pest zijn.
    Ik heb in het verleden alleen gezegd dat het niet gek is dat er zoveel vluchtelingen deze kant opkomen en ook aanslagen plegen omdat wij hun landen kapotbombaderen!
    Maar je vroeg me wat ik onder mijn eigen soort bedoel,wel de gewone Nederlander van Germaanse komaf,heb jij nooit gehoord van de hongerwinters of van de Hollandse mannen die afgevoerd werden naar Duitsland om voor de Duitse machinerie te werken en nooit terug kwamen en ga zo maar door……………….

 29. “moslims in Nederland die vaak zo A-sociaal als de pest zijn.”

  Dat is niet eens zozeer het probleem, aso’s heb je overal, het gaat om de ideologie/sekte/doodscultus.

 30. Nu weet ik dat mensen nu gaan reageren en gaan zeggen dat je dat niet kan vergelijken met de Holocaust.
  Wel,volgens mijn opa heeft hij veel Joden gekend die in Kralingen woonden en volgens hem is er in de 2de wereldoorlog geen 1 van hen afgevoerd,sterker nog al die Joden die hij gekend heeft zijn er allemaal nog.Mijn opa heeft de 2de wereldoorlog totaal anders beleefd dan hoe wij het op school hebben geleerd!
  Ik zal het je nog sterker vertellen,ik kan geen enkele Hollandse persoon die mij ook maar 1 Joodse persoon kan opnoemen die is afgevoerd en nooit terug is gekomen.
  Is het niet vreemd dat geen enkele Hollander die in die tijd leefde een Joods iemand heeft gekend die is afgevoerd.
  Ik daag jouw uit om een oudere Hollander aan te dragen die een Joods iemand gekend heeft die is afgevoerd en dan wil ik naam,leeftijd en foto,s zien van die persoon,ik kan je vertellen er is geen enkele Hollander uit die tijd die een Joods persoon heeft gekend die is afgevoerd en nooit terug is…

 31. Dick, zie de reacties hier van ene dominic. Volkomen getikt als je het mij vraagt, of kwaadaardig (deze site besmeuren). De geschiedenis, met een overvloed aan getuigen, gewoon ontkennen. Zulke zieke geesten bestaan dus.

 32. Nou kom op dan Aryan met je kennis van zaken.
  Noem mij 1 Joods persoon op die jouw opa of oma gekend heeft en is afgevoerd,ik weet zeker dat je er geen 1 op kan noemen en dat komt omdat jouw tranen krokodillen tranen zijn.
  Jij leeft van vals sentiment niet gebaseerd op feiten!
  Ik durf zelfs te beweren dat jij geeneens een Joods persoon kent in je naaste omgeving.
  Ik ontken de Holocaust niet maar zeg alleen dat er in mijn familie niemand is geweest die een joods vriendje of vriendinnetje afgevoerd heeft zien worden en dat vindt ik toch wel vreemd!

 33. @Dominic
  Volgens mij ken ik niemand die ooit iemand vermoord heeft, dus moordenaars bestaan niet?

  Het kan best een interessante discussie zijn over de vraag waarom joden zo vaak de pineut zijn, misschien moeten joden ook eens de hand in eigen boezem steken want bv een school enkel voor joden waar iig de moeder sowieso joods moet zijn betekent verboden voor alle niet-joden (<hebben ze een woord voor), maar als joden ergens verboden worden dan is dat fascistisch etc.. Misschien moeten joden ook een verlichting doormaken maar mensen met onzinnige opmerkingen zoals jij maken die discussie volledig onmogelijk, wat misschien ook maar beter is want de wond is nog te vers.

  Ken je dit nummer: https://www.youtube.com/watch?v=nAoaASj-Mug

  Weet je waar dat over gaat? Volgens Cohen had dit nummer nooit geschreven mogen worden, zou de opa van Asscher blij mee geweest zijn. Heb je ook meteen antwoord op je vraag.

 34. Nee Dick dat was geen antwoord op mijn vraag.
  Het klopt wat je zegt:volgens mij ken ik niemand die ooit gemoord heeft en dus bestaan moordenaars niet!? onzin natuurlijk en dat geld dan ook voor mijn uitspraak.
  Ik vindt het alleen vreemd dat Hollanders zelf niemand kennen die echt is afgevoerd.
  Ook het liedje van zwarte riek is een lied geschreven en gezongen door een Joodse vrouw en de verhalen en foto,s zijn van Joodse mensen.
  De verhalen die ik wel ken zijn die van Hollandse kinderen die naar Friesland gingen om aan te sterken na koude hongerwinters of Hollandse mannen die afgevoerd werden en in Duitsland moesten gaan werken voor de nazi,s.
  Voor de oorlog woonden er veel Joden in Rotterdams kralingen en hillegersberg en na de oorlog woonde er nog evenveel Joden!

 35. @Dominic
  Naar mijn weten is/was Hendrika Elisabeth Jansen geen jodin, ze heeft iig de meest voorkomende NL achternaam, maar het is verder ook irrelevant.
  Waarom Cohen heeft gezegd dat het lied nooit geschreven had mogen worden is omdat het refereert naar de joodse raad die de moffen feitelijk hielpen met het deporteren van joden (de opa van Asscher behoorde tot de joodse raad), dus het insinueren dat joden niet gedeporteerd werden is te zot voor woorden, maar dat had jezelf ook al begrepen: ‘onzin natuurlijk en dat geld dan ook voor mijn uitspraak’.

  Of toch niet?: ‘en na de oorlog woonde er nog evenveel Joden!’.

 36. “Patroonherkenning”, middels selectieve kaders, suggestieve praatjes en verzinsels.
  De dwangmatige riedeltjes en propaganda van deze pretentieuze neo-nazi’s, want dat zijn dit soort figuren, zijn genoegzaam bekend.
  Over patroonherkenning en laster gesproken.

  • Outin Theopen

   29 april 2017 op 00:55

   “Over patroonherkenning en laster gesproken.”

   Precies. Laten we daarover openlijk spreken, zonder zelf smadelijke woorden te bezigen en een strikte censuur te bepleiten.

   “…selectieve kaders, suggestieve praatjes en verzinsels… dwangmatige riedeltjes en propaganda…”

   U laat geen twijfel over uw eigen ideologische dogmatisme. In het licht van de geschiedenis is het emotionele karakter van uw uitdrukkingen begrijpelijk. Echter, wanneer men dergelijke ferme taal bezigt is een zinvolle discussie op voorhand uitgesloten. Dat is jammer.

   • Ik ken uw soort mensen en de betreffende denkbeelden al jaren. U weet helemaal niets over mij of mijn denkbeelden. Mijn reactie is niet emotioneel, maar hard rationeel. U bewijst nogmaals bijzonder vooringenomen, selectief en suggestief te zijn.

    • Outin Theopen

     29 april 2017 op 12:37

     “U weet helemaal niets over mij of mijn denkbeelden.”

     Dat is niet helemaal waar. Aan de hand van wat u schrijft weet ik inmiddels dat u ondoorgrondelijk bent voor “mijn soort” mensen, dat u een bijzonder idiosyncratische opvatting van rationaliteit koestert en dat u een sterk vertrouwen hebt in uw eigen intuïtieve oordeel. Mogelijk beschikt u zelfs over een zesde zintuig.

     Ik moet toegeven dat uw bijzondere vermogens mij de pet te boven gaan. Ik geef mij gewonnen.

 37. Outin Theopen

  29 april 2017 op 01:02

  De directe betrokkenheid van bepaalde Joodse instituten en NGO’s bij ingrijpende (soms zeer verontrustende) maatschappelijke processen in de hedendaagse wereld kan niet langer eenvoudig worden ontkend of gebagatelliseerd.

  Steeds vaker komt het voor dat invloedrijke Joodse organisaties zich openlijk uitspreken voor sociale ontwikkelingen die nadelig zijn voor de autochtone bevolkingen van westerse landen. In sommige gevallen wordt de teloorgang van nationale culturen en etnische groepen ronduit toegejuicht.

  Dat dit soort taferelen leidt tot weerstand bij mensen die een patriottisch sentiment is toegedaan is weinig verwonderlijk.

  Het is dan ook onvermijdelijk dat de dubieuze houding van Joodse belangenorganisaties met betrekking tot o.a. massamigratie in toenemende mate onderwerp van discussie zal zijn.

  • @Outen Theopen
   De wereld zit een stuk minder simplistisch en eenduidig in elkaar dan u wilt doen geloven. U bent boven alles een neonazi, waar u comfortabel en handig niet op in gaat.
   Het ene kwaad kan sowieso niet met het andere kwaad worden bestreden. Dus bijvoorbeeld omdat Hitler met zijn nationaal-socialisme het abjecte communisme aanviel betekent niet dat Hitler/nationaal-socialisme de/een goede partij was. Het zijn allebei foute partijen. U bent dus ook een foute partij voordat enige inhoudelijke discussie over de onderwerpen die u hier aanhaalt plaats heeft.
   Door uw vooringenomenheid, selectiviteit en suggestieve manier van uiten en denken is een discussie met u zinloos.

   • Outin Theopen

    29 april 2017 op 22:01

    Mart heeft gesproken. Het onfeilbare oordeel is geveld. Mijn simplistische wereldbeeld is gereduceerd tot stof door de rationele hamerslagen van een intellectueel zwaargewicht. Ik blijf staan met een mond vol tanden en een gebroken ego. Mart is en blijft superieur.

    😛

    • U heeft geen inhoudelijke argumenten, enkel wat dooddoeners en eigen projecties. 😀

 38. Outin Theopen

  30 april 2017 op 10:26

  @Mart1

  Absoluut. Uw superieure intelligentie is onmiskenbaar. Eenieder die mijn onsamenhangende frasen vergelijkt met uw doortastende en genuanceerde analyses, kan niet anders dan concluderen dat mensen van “mijn soort” geen podium verdienen.

  Mensen, luister naar Mart! Hij mag dan geen gevoel voor ironie hebben, de accuraatheid van zijn oordelen staat buiten kijf. Omdat hij weet wanneer hij gelijk heeft, is zijn eigendunk volstrekt gerechtvaardigd.

  Hij die oren heeft om te horen, moge hij horen!

 39. @Mart
  Zonder het op te willen nemen voor ‘outin’ u kunt niet ontkennen dat er nogal wat elitaire (dus niet de Jood in de straat) joden een dubieuze rol hebben gespeeld. Ze heulden met de Moren, gooiden de stadspoorten open waardoor het bloed door de straten kolkte, maar zij waren veilig ……. Dat ook hun eigen volk geslacht werd, ze bekommerden er zich niet om.
  Gewin: Napoleon had verloren, maar een koerier van Warburg (Rothschild) was eerder en riep: Napoleon won!!! Mja, dat duurde tot de volgende dag de echte koerier aankwam en vertelde dat Napoleon had verloren bij Waterloo en Wellington cs. had gewonnen.
  Dit leverde de Rothschilds miljarden op! Maar ja het zijn Joden en mogen blijkbaar overal mee wegkomen. Soros idem dito. De man is een eerste klas misdadiger, maar verschuilt zich achter zijn joodzijn.
  Maar net zoals de Sam en Saar door de eeuwen heen de klos zijn van dit soort sujetten zal dit blijven voortbestaan als de misdaad van een bepaalde elitaire club niet…

  • @toetssteen
   Ik zal niet beweren dat Joden geen foute dingen kunnen doen.
   Joden zijn voor mij niet heilig en uiteraard zijn er ook foute Joden, toen en nu. Ik verzet me tegen suggesties, propaganda en verzinsels waarvan ik weet dat er veel in omloop is. Het is goed om aan fact checking te doen, want verzonnen quotes, van horen zeggen, selectieve feiten en speculatie worden maar al te vaak voor waar aangenomen, zeker op het internet.
   Ook verwerp ik neonazi’s met hun eigen agenda.

 40. @Mart1
  Ehhh, er zijn meerdere Marxistische stromingen en ik heb ze zelden gezellie bij elkaar op de bankjes zien zitten.
  U moet het zien als een Groen Links versus SP. Beiden zijn socialistisch, maar ik zie ze voorlopig niet met elkaar over de baan gaan. Ze hebben namelijk een totaal andere invulling over het begrip socialisme.
  Tenzij u van mening bent dat Marx rechts was, want in dat geval ga ik brullend van het lachen douchen en het nest in.

 41. helemaal mee eens Outin!

 42. Alles dat blind volgt is per definitie dom. Maar niet alles aan die zijde is dom en niet alles dat Hitler heeft gezegd is dom of fout.
  Bv het plaatje over de holocaust. Je lijkt erover te vallen. Ik niet. Zal dat proberen uit te leggen:

  Ook ik ben opgevoed (nu 56) met dat WO2 heel erg was. Miljoenen Joden zijn vermoord. Geen redelijk mens kan dat goedkeuren, lijkt me.

  We hadden het er zelden over, in de jaren 60, 70, zelfs 80. Het kwam niet aan bod op school, of wellicht zijdelings, maar iedereen wist het. Ik had zelfs een hekel aan Duitsers, of moffen dus, want zij hadden dit gedaan!

  Logischerwijze hadden we allemaal in het verzet gezeten en we stonden allemaal aan de goede kant.
  Halverwege jaren 80 werd dat anders, met de opkomst van CP. Er werd gezegd dat dit nazi’s waren en dat ze mensen wilden vermoorden. Later bleek dat iets anders te liggen.
  Nog steeds dacht ik dat Nederlanders vrijwel allemaal aan de goede kant stonden.

  Rond 1990 zei mn schoonvader: “Maar…

 43. De EU wil eurokritische sites verbieden, dan wel onberijkbaar of onvindbaar te maken.
  Vuiligheid als Joop of frontaalnaakt moet je niet verbieden, maar hun stupiditeit tentoonstellen .

  • Gaat het hier eigenlijk wel om een e het neonazi site?
   Ze zijn er misdadig genoeg voor, alleen het is wel een bijna uitgestorven rattensoort, die vaak met linkse godwins in leven wordt gehouden, als waren het panda beertjes.
   Zonder de identity politics en ander racisme stelt links nix voor.
   Maar het kunnen natuurlijk ook ratten zijn behept met het institutioneel racistische mohammedanisme virus, die krijgen het antisemitisme met de moedermelk binnen.

   • Grappig,Hitler vergeleek de Joden altijd met een rattenplaag maar jij vergelijkt neo nazi,s of moslims met ratten,nou ja ieder zijn rat zal ik maar zeggen.

    • “Grappig,Hitler vergeleek de Joden altijd met een rattenplaag”

     Het was toentertijd voornamelijk de media die joden met ratten vergeleken en diezelfde media doet dat vandaag de dag met de mensen die kritiek leveren op de fascistische islam, de (ms) media heeft er blijkbaar een handje van te heulen met fascisten.

 44. Je hebt hem al geDDOSt door er naar te linken:

  Error 508. Resource Limit Is Reached

  This website is temporarily unable to service your request as it has exceeded it’s resource limit. Please check back shortly.
  If you are the owner of the account and are regularly seeing this error, please read more about it in our knowledgebase. If you have any questions, please contact our Technical Support department.

 45. De inhoud van die website is in de geest van Julius Streicher’s Der Stürmer: “Die Juden sind unsere Unglück”.
  De grens van vrijheid van meningsuiting wordt hier provocatief opgezocht en is pas strafbaar als er sprake is van het oproepen tot geweld. Dan pas kan een rechterlijk vonnis na aangifte een verbod op publicatie van de website opleggen. Terminologie als het “aanleveren van Joden” behoort tot de stemmingmakerij die van fysiek geweld niet ver verwijderd is. De schrijver/schrijfster wordt kennelijk niet gehinderd door historische kennis of is wellicht geïnspireerd door de ziekelijke ironie van literator Arnon Grunberg met zijn hatelijke voetnoten in de Volkskrant.

  • Ownm schreef: “Terminologie als het “aanleveren van Joden” behoort tot de stemmingmakerij die van fysiek geweld niet ver verwijderd is.”

   De ironie van het hele verhaal is dat de huidige joden (de echte joden/Semieten zijn zwart) nakomelingen zijn van de oude Grieken (blank/Indo-Europees), die zich vermengd hebben met de echte joden (zwart/Semitisch). Uiteindelijk houd je een ‘blanke neger’ over met wisselende uiterlijke kenmerken. Uit hen is in eerste instantie het jodendom voortgekomen en later daaraan verwant het christendom, en zij zijn het ook die in Israël als zijnde Ashkenazim ook nu nog de dienst uitmaken.

   Later hebben zich ook Aziaten met hen vermengd, ook wel bekend als de Orthodoxe joden. Deze hebben een lagere status in Israël.

   Punt van de gewraakte ‘jodenlijst’ is denk ik dat men op deze manier poogt inzichtelijk te maken welke Nederlander echt Blank is, en welke Nederlander een blanke Jood, die, seculier of niet, allemaal uiteindelijk dezelfde…

   • …geschiedkundige en religieuze achtergrond delen die hen zo sterk bindt.

    Doordat zij dezelfde uiterlijke kenmerken met ons Europeanen delen, bestaat voor hen de mogelijkheid om enerzijds met ons te assimileren en anderzijds de onderlinge band te behouden en dezelfde doelen na te streven bijvoorbeeld d.m.v. ‘gecontroleerde oppositie’.

 46. Er zijn wel meer sites die verboden zouden moeten worden, zoals daar zijn Frontaal Naakt en elke pagina waar Anja Meulenbelt aan meewerkt. Met name dezen maar er zijn er meer. De reden waarom deze twee zo snel mogelijk zouden moeten worden opgedoekt is omdat er op die sites niet geregaeerd mag worden. Er zijn er meer, dat geef ik toe, maar andere weten nog de schijn op te houden zoals vroeger Krapuul of Joop, Sargasso of nog erger.

  Mijn kriterium is of er op een domme column gereageerd moet kunnen worden, als een stukje getikt wordt door iemand die geen weerwoord aan kan dan mag hij wat mij betreft ophouden. Als ik met een paar woorden het hele stuk onderuit haal dan is dat leuk (voor mij) maar soms heeft de schrijver van het stuk het er moeilijk mee als blijkt dat het toch niet al te goed doordacht was. Als het lek geprikt kan worden, als het door mild lente briesje onverdiddelijk ter aarde neerstort om nooit meer op te staan.

  Het is soms nogal confronterend voor iemand als…

 47. Leo KarelJan

  28 april 2017 op 15:07

  Nazi’s en fascisten moeten oprotten op rechtse sites. Ze vertegenwoordigen een smerige ideologie met de grootste smeerlappen uit de geschiedenis zoals Hitler en Himmler. Bovendien hebben nazisme en fascisme als linkse ideologieën NIETS met rechts te maken. Ze waren niet alleen antisemitisch, maar ook tegen de vrije markt en tegen de individuele vrijheden. Bovendien heulde het nazisme met de islam. ( Zie de grootmufti van Jeruzalem en zijn warme contacten met de nazi’s. )
  Weg er mee dus en ook weg met de nieuwe ( ook weer linkse ) fascisten die zich anti fascisten noemen, zoals AFA.
  De anti Europa en anti islam partijen moeten er ook zeer goed voor zorgen dat de antisemitische nazi’s zich in deze partijen niet kunnen laten gelden. Ze hebben er helemaal niets te zoeken.

  • De Paus was er trouwens ook niet vies van en onze Spaanse vriend Franco had er ook een handje van,zelfs de Grieken hadden het niet echt op Joden en zelfs Stalin zag ze liever dood dan levend.
   Tja als zoveel volkeren een afkeer hebben tegen de Joodse mens dan met er toch meer aan de hand zijn,lijkt me!

 48. Websites verbieden? Zolang er niet tot geweld opgeroepen wordt mogen ze wat mij betreft blijven. De site waar Joost over spreekt zou in het geheel niet gevaarlijk zijn indien scholen correcte geschiedenislessen zouden geven. Dan zou de jeugd minder gemakkelijk dit soort walgelijke informatie geloven. Want daar zit het echte gevaar. De moderne educatie deugt niet.

  • Nou de scholen doen wel genoeg aan indoctrinatie,probleem is echter dat een kind op een gegeven moment uitgeschoold is en mensen de echte wereld leren kennen en een eigen mening gaan vormen,tjs en die is niet altijd even leuk of politiek correct!

 49. “Met antisemitisme maak je geen vrienden” zei Janmaat eens. Feit is in elk geval dat de visie op Israel en op Joden in het algemeen een enorme splijtzwam is binnen de patriottische bewegingen. Niet over praten en bewaar de lieve vrede, zou je dan wellicht denken. Maar als je dan ziet dat er bij Altrechts mensen rondlopen die Mengele willen rehabiliteren, of de Holocaust ontkennen, ga je toch weer twijfelen.

 50. Zo’n lijst is niet nieuw. Staat ook al jaren op Stormfront.
  Die “altrechts” website is een Stormfront kopie. Dezelfde voorgekauwde ideeen, dezelfde figuren.

 51. Er zijn minder joden dan Nederlanders.
  Daarbij wonen nog niet eens de helft daarvan in Israël.
  Als je zou stellen dat NLers een gevaar voor de wereld zouden zijn lacht iedereen je uit.
  Daarbij zijn de joden onderling ook nog eens behoorlijk verdeeld.
  Linkse,rechtse ,gelovigen,extreem gelovigen en nog meer.
  Ik geloof niet in het verbieden van sites.
  Gewoon rationeel zijn en feiten tonen is beter volgens mij.

  • “Er zijn minder joden dan Nederlanders.”

   Onlangs heb ik gelezen dat de 60 rijkste mensen/families net zoveel bezitten als de 3,5 miljard armsten. Die 60 mensen/families hebben gegarandeerd een hele grote vinger in de pap, wellicht een bepalende. M.a.w. aantallen zijn niet doorslaggevend.

   De joodse gemeenschap is idd zeer klein gezien het aantal mensen op aarde, het is ook niet makkelijk om joods te worden. Dit houdt wel in dat joden de niet-joden nodig hebben voor hun bestaan, zeer zeker de hele rijken. Je moet oppassen met wat je zegt aangaande dit onderwerp want voordat je het weet ben je een antisemiet maar dat is toch enigszins dubbel.

 52. Als je sites verbiedt, waar eindigt het dan?

  • Joost Niemöller

   28 april 2017 op 13:40

   Bij sites die je niet verbiedt.

   • Ervaringen uit het verleden, geven geen garantie voor de toekomst, dus verbieden deze sites. Maar waar ligt de grens?