Als u wilt reageren op artikelen op de ‘De Nieuwe Realist’ moet u eerst inloggen en u moet zich aan de regels houden.

Regels

U mag heel veel zeggen. Bijna alles. U mag niet:
– Met geweld dreigen, of verklaren geweld te willen gebruiken.
– Trollen (zie hier uitleg)

In dat geval houd ik me het recht voor u te verwijderen van de site, aangezien u dan ondermijnend bezig bent en ook voor de anderen het spel bederft.

Registreren

Om inloggegevens te krijgen, moet men zich eerst registreren. Deze gegevens zijn minimaal en worden met niets en niemand gedeeld.

[accordion] [accordion-item title=”Registreren Stap 1″]

Klik op ‘Reactie(s)‘ net onder de titel van een artikel.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Registreren Stap 2″]

Het reactiegedeelte onder de pagina opent zich ONDER het artikel. Helemaal onderaan staat:

Klik hier op ‘inloggen‘.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Registreren Stap 3″]

Er opent een pop-up van WordPress.

Klik hier op ‘registreren‘.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Registreren Stap 4″]

Vul bij de registratie de naam in die u wilt gebruiken bij het inloggen (GEBRUIKERSNAAM). Deze zal ook op de website te zien zijn! Vul daarna uw E-MAILADRES in (en controleer of u dat correct gedaan hebt anders lukt uw registratie niet!) en los het captcha-sommetje op (zie plaatje met pijltjes hieronder). Er wordt nu een WACHTWOORD gestuurd naar het door u opgegeven e-mailadres.

LET OP: Als u geen wachtwoord ontvangt is deze in uw spamfolder terecht gekomen of u heeft uw mailadres niet correct opgegeven!

[/accordion-item] [accordion-item title=”Noteer uw gegevens!”]

NOTEER UW GEBRUIKERSNAAM EN WACHTWOORD ERGENS. Daarmee logt u voortaan in. Dus NIET met uw e-mailadres. Dus noteer het dus, want gebruikersnamen worden vaak vergeten.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Inloggen”]

U krijgt nu automatisch het inlogscherm te zien. Log daar in met uw naam en het wachtwoord dat u gekregen hebt via mail en los het captcha-sommetje op (zie plaatje hieronder).

Desgewenst kun u aanvinken dat de computer uw inloggegevens moet onthouden.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Profielpagina”]

Als u succesvol bent ingelogd, verschijnt er een zwarte balk bovenaan uw scherm. Hiermee kunt u altijd wisselen tussen de website en uw profielpagina. Voor de website klikt u links op ‘De Nieuwe Realist’. Voor uw profielpagina klikt u rechts op uw naam.

Nadat u de eerste keer bent ingelogd komt u meestal direct op uw profielpagina. Op uw profielpagina kunt u -indien u dat wenst- een nieuw wachtwoord invoeren en eventueel wat extra informatie over uzelf kwijt.

Nu kun u op alle artikelen reageren!
[/accordion-item] [/accordion]

Uitschrijven

Als u uw registratie ongedaan wilt maken, stuur ons dan een bericht via het formulier onder Contact. Vermeld uw gebruikersnaam en dan verwijderen wij uw registratie.

Wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u onderaan het scherm via ‘wachtwoord vergeten‘ uw wachtwoord nog eens naar uzelf laten mailen. U heeft hier uw GEBRUIKERSNAAM voor nodig.

LET OP: U kunt slechts drie inlogpogingen doen met een verkeerde GEBRUIKERSNAAM (dit is dus niet uw E-MAILADRES!). Na de derde keer wordt u vijf minuten ‘in de wacht gezet’. Dit is niet om u te plagen, maar een beveiliging tegen inbraakpogingen.