Amsterdam organiseert de zelfislamisering van bovenaf

Door gastauteur Prof. dr. David Pinto

Vorige week heb ik in een column op deze en enkele andere websites aangegeven dat Amsterdam bestuurlijk ‘dom, achterlijk en naïef’ is gebleken. Dat artikel was vooral gebaseerd op de ontdekking dat een ambtenaar van Marokkaanse origine banen uitdeelde in eigen kring en de nogal opzichtige voorkeur voor sympathisanten van de moslimbroederschap. Aan deze onverkwikkelijke zaak kan Amsterdam nu een nieuw hoofdstuk toevoegen.

Sinds de bewuste ambtenaar, rechtstreeks ‘adviserend’ aan burgemeester Van der Laan, op non-actief is gesteld, komen meer details rond deze klucht naar voren. ‘Saadia Ait-Talib kreeg als hoofd Radicalisering en Polarisatie van de gemeente Amsterdam concrete signalen over waar geronseld werd voor de jihad. Maar zij sloeg waarschuwingen in de wind, zeggen betrokkenen’ Aldus De Telegraaf.  In weerwil van alle verhalen over ronselaars in bijvoorbeeld Oost en Geuzenveld, stelt de gemeente sinds mei 2015 dat ’de oorzaak van extremisme in toenemende mate buiten de religie ligt’. Dit is burgemeester Van der Laan ingefluisterd door Saadia, zeggen twee bronnen volgens De Telegraaf.

Ik ben zelf geboren in Marokko en om precies te zijn in het dorpje Midelt: het hoge Atlasgebergte in het midden en premoderne gedeelte van dat land. Als geen ander weet ik daarom dat Saadia Ait-Talib slechts bij de (islamitische) gratie van haar echtgenoot bij de Gemeente Amsterdam heeft gewerkt. De status van een vrouw in deze religie, komt ook in Marokko helaas niet veel hoger uit dan de veestapel. Die wetenschap alleen al zou bij het Amsterdamse stadsbestuur alle alarmbellen hebben moeten doen afgaan, alvorens Saadia aan te stellen. Dat deed het Amsterdamse bestuur echter niet, maar de Gemeente voerde zelfs op aandringen van deze ambtenaar een aantal opmerkelijke beleidswijzigingen door. Het is niet waarschijnlijk dat de beslissers op ambtelijk niveau in de Gemeente zich hebben laten adviseren door andere deskundigen, alvorens die beleidswijzigingen door te voeren. Daarom meende ik en dat meen ik nog, dat de Amsterdamse bestuurlijke elite ‘dom, achterlijk en naïef’ is, hetgeen niet alleen beperkt blijft tot de aanpak van radicalisering. Denk maar even terug aan de bestuurlijke, financiële en praktische ravage rond de Metro en ik garandeer u nog veel verdriet in de nabije toekomst.

Amsterdamse Politie

Ook de Amsterdamse politie is tot in de haarvaten geïnfiltreerd door gezelschappen van vergelijkbare orde. Jaarlijks organiseert de Amsterdamse Hermandad de zogenaamde ‘iftar’ die in de moslimse religie de vastenperiode (ramadan) afsluit. Merkt u daarbij op dat deze ramadan-periode vooral gepaard gaat met rellen, vernielingen en treiteren, waar de politie al maanden van tevoren de inzet op afstemt. Dezelfde politie dus die daarna doodleuk de periode afsluit met een halal hapje en drankje, maar wel op uw kosten. Overigens is een alcoholvrij feestje te prefereren boven de zuipfestijnen die de Ondernemingsraad van de politie organiseerde, eveneens op uw kosten. Maar dat terzijde.

De islam is voor nog geen 25% religie en voor het overige een politieke doctrine met eigen wetgeving (sharia) en een uitgebreide set van –sociaal-culturele- regels die volstrekt haaks staat op de moderniteit van de Westerse democratieën. Het is werkelijk krankzinnig dat een uitvoerende macht in onze seculier opererende natie zich overgeeft aan het organiseren van een bijeenkomst die gekenmerkt wordt door deze religie en een ander staatkundig streven. Kan iemand zich een omvangrijke Kerstviering herinneren bij het Amsterdamse korps, wellicht een ‘Pesach’ of misschien wel de oprichting van de Surinaamse dictatuur destijds? Natuurlijk niet: religie en/of concurrente politieke systemen behoren niet feestelijk gememoreerd te worden door onze overheid of haar uitvoerende diensten.

Religieus neutrale overheid

Ik ben een uitdrukkelijk voorstander van een religieus volstrekt neutrale overheid en wat nu gebeurt in Amsterdam is het tegenovergestelde. Onze hoofdstad is overwoekerd geraakt door islam en de onprettige bijwerkingen ondervinden wij nu al. De ene gehoofddoekte ‘adviseur’ wordt er nu uit geknikkerd wegens fraude, maar een andere gehoofddoekte ‘adviseur’ (Fatima Elatik) gaat gewoon door met het incasseren van 12.000 euro belastinggeld per maand, terwijl ze niet verder komt dan het advies: “verstop de vrouwelijke agenten maar onder een islamitische woestijnlap in plaats van onder een deugdelijke Nederlandse politiepet”. Laat niemand verbaasd zijn wanneer haar volgende ‘advies’ luidt dat de hoofdstedelijke politiepaarden beter vervangen kunnen worden door kamelen, omdat dit beter past bij de zo vurig gewenste hoofddoek. Nederland: gefeliciteerd met uw hoofdstad en in het bijzonder met de bestuurders. Ik zou zeggen: trap er niet meer in maar trap ze er onmiddellijk uit. Allemaal.

En over hoofddoekjes nog even dit: de Nederlandse wet voorziet middels artikel 435.a WvS in een verbod op hoofddoekjes. Overal en niet alleen bij de politie. Kijk maar:

Hij die in het openbaar kledingstukken of opzichtige onderscheidingstekens draagt of voert, welke uitdrukking zijn van een bepaald staatkundig streven, wordt gestraft met hechtenis van ten hoogste twaalf dagen of geldboete van de tweede categorie.

Dat betekent dat de boerkini, de boerka en de niqaab dus, net als het SS-uniform, kunnen worden aangepakt als overtuigend kan worden bewezen dat het hier om kledingstukken gaat die uitdrukking zijn van een bepaald staatkundig streven. Dat bewijs lijkt me niet zo moeilijk meer te leveren want er lopen talloze bewijsstukken rond in Amsterdam.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

5 Reacties

 1. De door de gevestigde orde, media en het merendeel van de kudde zo hoog geachte Van der Laan, is gewoon de slechtste burgemeester die je maar kunt hebben. De man is door en door politiek correct. Niet alleen als het gaat om het in het zadel helpen van de moslimbroederschap, maar ook om zaken als Zwarte Piet en “genderbeleid”. Verrot zoals de partij waarvan hij enthousiast lid is: de Partij van de Allahaanbidders.
  Deze islamisering heeft zich voltrokken terwijl deze Van der laan niet alleen niets deed, maar het ook bevorderde.
  Dit land is krankzinnig als het dit een goede burgemeester vindt. En dat vindt het grootste deel van het land helaas nog ook.

 2. Hier nog een mooie aanvulling op dit artikel:

  https://youtu.be/3Tj2Po-at3M

 3. Must read! Plus 10!

 4. grenzende waarschijnlijkheid mededelen dat meer en meer mensen WAKKER worden en eens is de kritieke massa bereikt en dan zijn de gevolgen absoluut niet meer te overzien, en politie bellen……..dat heeft nu al geen zin, want druk druk druk, maar dan………

  Het Coudenhove-Kalergi plan rolt zich langzaam maar zeker uit over de EU, beetje bij beetje…….tot dat er geen terug meer is…..
  Mensen, wordt toch aub eens wakker en ga er iets tegen doen. Elke dag langer is er 1 teveel,
  Gegroet,

  Gladiator

 5. Ik begrijp er helemaal niets meer van, hoe lang laten wij Nederlanders on dit nog welgevallen.
  Ik woon dan wel niet in Amsterdam maar ben er veel gekomen. Zo’n 25 jaar geleden was het nog wel te doen maar al vorderende in de tijd zag je het er steeds donkerder en donkerder worden. Ik heb echt helemaal niets tegen mensen met een andere huidskleur, laat dat duidelijk zijn maar het moet toch niet zo zijn dat het MERENDEEL van de totale bevolkingsgroep zo is.
  En dan ook nog deze criminele gedachtengang van de Islam aanhangen.
  Verder vind ik het onverteerbaar dat mensen van buitenlandse afkomst welke NU de EU overstromen gebruik maken van rechten welke ze absoluut niet bezitten en middels de zeer criminele NGO’s, welke er kapitalen mee verdienen, de weg wordt gewezen hoe ze het beste gebruik kunnen maken van onze sociale voorzieningen.
  Wij Nederlanders worden achtergesteld en niet zo’n beetje ook. Indien deze (r)overheid denkt dat dit goed blijft gaan kan ik ze met aan zekerheid…