Syriërs terroriseren park Eindhoven. Politie haalt schouders op. Video.

Door Joost Niemöller

Op 1 juni dit jaar werd in het Henri Dunant park in Eindhoven een Nederlandse jongen in elkaar geslagen door een groep Syriërs. Daarbij werd onder andere een fietspomp gebruikt. Ook werden er fietsen op hem gegooid. De jongen moest in het ziekenhuis worden behandeld. De ouders van de jongen deden aangifte. Dat wil zeggen: dit mochten ze pas na een week doen. Van de politie hoorden ze niets meer. Er is ook geen teken dat er op wijst dat de politie serieus onderzoek doet om de daders te vinden.

De LPF Eindhoven stelde hier vandaag Raadsvragen over:

-Heeft de politie het college eerder al geïnformeerd over deze mishandeling?

-Was het college eerder al op de hoogte van deze ernstige mishandeling, die op 1 juni jl. door een groep Syriërs in het Henri Dunantpark heeft plaatsgevonden?

-Zijn deze daders eerder woonachtig geweest in AZC ‘De Orangerie’?

-Zijn de daders van deze groep zogenaamde statushouders?

-Het is ons ter ore gekomen dat een van deze Syriërs door wangedrag van het Stedelijk College is afgestuurd. Kan het college dat bevestigen?

-Bent u het met ons eens dat dit soort gedrag keihard moet worden aangepakt?

-Zo ja, waarom zijn de daders ondanks het vele aangeleverde bewijsmateriaal 10 weken na de mishandeling dan nog niet opgepakt?

-Welke maatregelen denkt het college te nemen om de overlast in het Henri Dunantpark te kunnen beëindigen?

-Is het mogelijk om los van de straf die de rechter de daders oplegt voor hen een gebiedsverbod voor het Henri Dunantpark op te leggen?

De aanval op de jongen past volgens LPF in een patroon op die plek, waarbij steeds weer Syriërs betrokken zijn:

Deze mishandeling in het Henri Dunantpark staat niet op zich. Natuurlijk zijn bij onze fractie niet alle vervelende en verboden voorvallen in het Henri Dunantpark bekend. Maar eerder al hebben zich tal van vervelende voorvallen afgespeeld die bij de politie bekend moeten zijn. Althans, onze fractie beschikt over foto’s en een aantal korte filmpjes waarop agenten door een groep migranten wordt geprovoceerd. Op een daarvan zie je dat een agent het gewoon laat gebeuren. Veel van oorsprong Nederlandse burgers mijden thans het Henri Dunantpark als zijnde een no-go-area.

Nederland moet een lachertje zijn voor deze ‘vluchtelingen.’ Ze zijn heer en meester op straat, en zelfs de politie is bang voor ze. Als ze een Nederlandse jongen te pakken willen nemen, doen ze dat gewoon.  De Nederlandse staat beschermt zijn eigen burgers niet. Het politieke belang van de ‘vluchtelingen’ gaat voor.

Op onderstaande filmpje is te zien hoe de Nederlandse jongen te pakken werd genomen.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

55 Reacties

 1. Er zijn ondertussen 400.000 inwoners in Allepo teruggekeerd nadat het Syrische leger mbv de Russen, de ISIS terroristen hebben verdreven. Verder is ISIS, volgens het Russische leger zo goed als verslagen. Er is dus geen “vluchtelingen crisis” meer in Syrie (waar alle Merkel migratie ellende mee begon).
  Maar de vluchtelingen, ehhh, illegalen blijven maar komen. Dankzij dictators Merkel, Timmermans, Juncker, Macron, Rutte en nog een paar politieke schoften, plus de gehersenspoelde linkse maffia idioten die op de reguliere partijen blijven stemmen. Gaat Merkel weer winnen in Duitsland? Hoe blind kun je zijn?

  • Merkel gaat zeker winnen in het Land der Dwazen. Een Oog is daar kennelijk bondskanselier. Vraag mij niet naar een verklaring meer. De Duitsers doen wat de Nederlanders en Fransen eerder deden:tegen hun politieke bestuurslaag zeggen: maak ons maar kapot,want we genoten zo van jullie eerdere voorstellingen.
   De Britten verzwakten hun Brexit positie door weer meer voor een Labour extremist te gaan stemmen. Hoe blind kan je zijn vraagt u: welnu zó zelfdestructief zijn de volkeren geworden.

   • Er is wel één punt,dat in alles wat ons overkomt en gemeld wordt doorkankert en dat is de propaganda van links. Ik volg dit een tijdje in de VS en wat CNN.,MSNBC, ABC en de MSM kranten daar aan haat,misleiding, framing en pure leugens neerzetten tart iedere beschrijving en fantasie. Goebbels is bij deze orgie aan haat en leugens een kleuter. Daarbij zijn Democraten en de Propagandamachines van links één. Alle normale verhoudingen zijn bewust kapot gemaakt,om de tegenstander kapot te demoniseren. Die haat propaganda is binnen de EU ook in Europa bezig.Verhofstadt is haar boegbeeld, en Merkel de schurftachtige vorstin. De kiezer trapt hierin.

 2. En als ‘de blanken’ van nu worden aangeklaagd omdat ‘hun’ voorouders slaven hielden, uitbuitten en koloniseerden, is dat puur racisme; links racisme dus. Maar daar hoor je geen ophef over. Links racisme is OK.

  • Van Lotje (getikt)

   15 augustus 2017 op 11:12

   Sowieso denk ik dat “racisme” en “discriminatie” woorden zijn die slecht begrepen worden.

   In mijn beleving zou racisme moeten worden verstaan als elk handelen gedreven door de overtuiging dat bepaalde negatieve kenmerken onterecht geassocieerd moeten worden met een bepaald ras.

   Dat woordje “onterecht” is cruciaal. Door onze linkse vrienden wordt racisme handig opgerekt tot het voorschrift dat je helemaal geen kenmerken meer mag associeren met een bepaalde afkomst of ras. Elk denkbaar verschil bij wet verboden.

   De wetgeving dienaangaande is allemaal wel goed bedoeld, maar ik denk dat ze alleen maar schade aanricht. En – u heeft uiteraard volstrekt gelijk dat links volslagen hypocriet bezig is met hun fascinatie voor etnische en sexe gerelateerde quota.

 3. Gladiator.

  Ik mag jou wel. Ik ‘profile’ jou een beetje en lees jouw woordkeuze. Ik vergelijk het een beetje met de rest alhier aanwezig en voel jouw frustratie. Het is allemaal wat, niet? Er zijn dagen dat ik er bovenop zit en er zijn dagen dat ik het los laat, zeg maar, vergeet. Ondertussen stopt er helemaal niets. De processen gaan gewoon planmatig door. Ik weet het allemaal wel. Heb het allemaal gezien. De vraag is nu…ga ik er wat aan doen? Gaan wij? Want, na jaren van verdieping in de materie en inlezen en luisteren ben ik nu wel zo ver. Grote vraag is, wat doet het geheel ’triggeren’? Bij mij? Bij jou? In deze kneedbare fase verkeer ik nu. Wat als? Wanneer dan? Financiën, nog zoiets. Alles kost enorme bakken met geld. Ordinair geld. Nee, spandoekjes kosten geen geld. Dat begrijp ik ;-). Dus Gladiator, excuses voor het tutoyeren, hoe gaan jij en ik de diepte in? Je bent bezig iets op te zetten? Verras mij! Misschien ben ik erbij!

  • @Bagul,
   Mail me maar, dan geef ik je nummers van mij.
   Mijn mail is te vinden op de blog van Geen Nieuws.

   “Hulporganisaties bedreigen Defend Europe schip en bemanning (video)
   Geplaatst op 2 augustus 2017”

   Hoop van je te horen!!

   Grtz en who knows….

   Avé,
   Gladiator

   • Gladiator
    Kan je mail adres niet vinden
    Heb je twitter account ??

    Gaarne contact
    Groeten Pretorian

    • @Pretorian,
     Mailadres staat er gewoon.
     Zie gegevens hierboven. Daar waar 15 reacties gegeven zijn. Is ongeveer 4 pagina’s terug klikken op Geen Nieuws Blog.
     Onder mijn naam geplaatst op 2 augustus 2017 om 12.17
     Hoor graag van je……dus tot gauw.

     Avé
     Gladiator

 4. Tja beste mensen, ik heb de reacties en commentaren gelezen en over het algemeen is men het erover eens dat de Nederlander in zijn eigen land gediscrimineerd wordt en de misdaden van de cultuurparels door de overheid naar het land der fabelen verwezen wordt.
  Politie is echter, ondanks het feit dat zwager Sint bij de politie is en het niet zo fijn vindt wat er zoal gebeurd in den lande, echter wel fijn vindt dat de gewone Nederlander elke dag opnieuw genaaid wordt door de torenhoge boetes welke de ECHTE Nederlander gewoon moet betalen.
  Oom agent zou eens kunnen beginnen met zijn verstand te gebruiken voor zover aanwezig en te stoppen met boetes uitdelen.
  En vwb de reageerders hier, ik ben bezig met een top idee uit te werken met mensen van een andere blogsite. In plaats van kankeren en zaniken zou u zich kunnen beraden om eventueel mee te doen om dit achterlijke zooitje misbaksels een halt toe te roepen want 1 ding kan ik u met zekerheid garanderen, met STEMMEN op welke politieke…

  • partij dan ook verandert u niets, helemaal niets!!!!
   Dus ik hoor wel als er interesse zou zijn oké en anders stop met klagen, want dat gaat ook niet helpen!!
   Avé,
   Gladiator
   Zo….nu schiet maar!!!

 5. Als PVV en FvD een grote invloed zouden hebben op een regering,dan krijg je Amerikaanse toestanden.De MSM heeft zich daar met een uit het lood geslagen Democratische Partij verbonden. Doel is geen nieuws maar de vernietiging van Trump en zijn regering. Zonder dat hier geprobeerd te hebben,op z’n minst, heb je bij de bevolking -het gaat om hen – onvoldoende dekking zolang zij in de stemhokjes volharden in hun indolente gedrag. Mocht een regering Baudet/Wilders bedreigd worden,dan sta je heel sterk met ‘ingrijpen’ tegen destructieve krachten,zoals de Deep State. Tragisch,maar dit volk kiest zijn eigen ondergang.

  • @Veelminder
   Ik ben nog wat bezig met de inhoud van het artikel, maar ik wil hem toch delen:

   http://www.bertvanvondel.nl/in-dienst-van-het-kruis/

   Ik vind dit een opmerkelijk artikel omdat het ons knalhard op de waarheid drukt. (voor geval men het nog niet wist).
   Maar dit stuk drukte mij in elk geval nog harder op dat wat er gaande is.

 6. De tegenkrachten die Trump gaat ontmoeten; ik heb dat al in vroeg stadium voorzien. Want het linkse denken zit diep verankerd in de wereld; vaak zonder dat mensen zich dat realiseren. Nu ook weer: Trump zou ‘sympathisant’ zijn van een neo-nazi die mensen dood rijdt. Absolute nonsens natuurlijk, maar het wordt grif geloofd in de linkse wereld en dus ook in onze media.

  • @Arjen
   Ik heb al tig mensen gevraagd: wat is dan extreem rechts? Immers kijkend op de snijvlakken van de politieke stromingen kom ik uit bij Ayn Rand. Nou ik denk niet dat ik die kan gebruiken als een sockpuppet van Adolf.
   Het is allemaal zo waanzinnig dat ik me afvraag of men de wereld ondersteboven ziet.

   Ik heb overigens getracht de link ook op Geen Stijl te posten, maar dat schijnt wat behendigheid te kosten die ik niet beheers. Sjefke lukt het wel, dus ik zou hem heel dankbaar zijn als hij hem zou willen plempen.

   • Dat is dan een politiek spectrum dat loopt van volledige afhankelijkheid van een overheid (Noord Korea) naar het afwijzen van elke overheid (anarcho kapitalisme). Het linkse denkraam heeft echter racisme als kenmerk van extreem rechts benoemd. Maar dan vooral rechts racisme; want als Mugabe ‘blanken’ onteigent hoor je niemand.

 7. Als Mugabe zegt dat het terecht is wat hij doet, omdat ‘de blanken’ destijds Rhodesie hebben ingepikt, dan doet hij ook racistisch. Hij straft de blanke boeren omdat ze blank zijn. Maar het linkse wereldje vindt dat dan weer geen racisme, maar een terechte genoegdoening voor het leed dat ‘de blanke kolonisator’ veroorzaakt zou hebben.

 8. @Toetssteen. Ik heb het net voor u geprobeerd en ook ik krijg de link niet gepost. De nieuwe GS site heeft nogal wat kinderziektes helaas. En van sommige links heb ik het idee dat ze per definitie niet geplaatst worden i.v.m. scannen op bepaalde keywords ofzo.

 9. @Sjefke
  Dank u wel, het ligt alzo niet aan mij.
  Het is trouwens best bizar.

 10. @Arjen
  Ik deel uw verbazing. Het is allemaal zoo absurd! Maar als dit waar is:

  http://stevepieczenik.com/charlottesville-staged-confrontation/

  Dan is het opgelegd pandoer.

 11. ” de politie haalt de schouders op” . Inderdaad Joost, zoals oom agent bij zoveel zaken de schouders ophaald. Dat is niet zozeer omdat oom agent de scouders op WIL halen maar dat is het desastreuse linkse knuffelbeleid waar ook de politie het slachtoffer van is geworden. Zwager Sint is politieman en de verhalen die je van hem hoort zie je never nooit in de MSM verschijnen. Onder andere hoe het gespuis in kwestie de hand boven het hoofd gehouden wordt, zaken geseponeerd worden, de mediastilte. De zwijg/geheimhoudingsplicht ligt als een verstikkende deken over het politieapparaat en zorgt er voor dat het grote publiek in de waan leeft dat er controle is in NL. Nou, vergeet het maar. Die controle is ver te zoeken en iedere keer weer wordt er ingeramd om de ongemakkelijke waarheid te verdoezelen en buiten de media te houden want moslim, want immigrant, want vluchteling, want zielig, want de boel bij elkaar houden.

  • Menig politieman loopt er gefrustreerd bij omdat criminelen in no time weer op straat staan, een niets zeggend taakstrafje krijgen of vrij rondlopen met enkelbandje. De overlast van het gespuis in kwestie wordt niet aangepakt want moslim, want immigrant, want vluchteling, want zielig, want de boel bij elkaar houden. NL leeft in een schijnveiligheid en zoals Sultan Erdogan laatst al zei. Een teken van mij en mijn soldaten nemen de boel over in €uropa. Gelijk heeft ie want er lopen meer Turken in €uropa rond dan alle militairen van die wegbezuinigde legers in west €uropa bij elkaar. Het paard van Troje is binnen gehaald met knuffels en spandoeken. Zodra de inhoud er van zich gaat roeren is het gedaan met €uropa, gedaan met onze vrijheid en daalt het sombere gordijn van de middeleeuwen weer op ons neer. Dat de (s)linksen er dan ook gaan moeten geloven beseffen ze nu niet maar die kunnen zichzelf op de schouders slaan voor hun succesvolle zelfdestructiebeleid.

   • Van Lotje (getikt)

    11 augustus 2017 op 10:59

    Het eigenlijke probleem zou wel eens ons Westers humanisme kunnen zijn, terwijl de Apothekers uit Aleppo en Nanotechnologen uit Nigeria naar groepsidentiteit handelen. Dat leidt tot 2 problemen:

    Het slachtoffer uit dit filmpje denkt – ik spreek die Syriers aan op hun gedrag en dan zal hun ratio gaan werken. Maar ze reageren puur dierlijk – als groep de ene bedreiger aanvallen.

    Tweede probleem is dat bestuur en burgerij “week” geworden is. Als we nou maar een beetje meebuigen, escaleert het niet. Terwijl onze importvrienden dan juist denken – hé, hier geeft iets mee… gaan we een beetje harder duwen.

    Er zal dus een moment moeten komen dat je blijft staan. En dat zal als groep moeten. Dat moment is er nog altijd niet. (helaas)

    • Van Lotje (getikt)

     11 augustus 2017 op 11:35

     … anders gezegd: uitgaan van welwillende individuen die automatisch geneigd zijn tot het goede, daar is onze hele samenleving op gebasseerd. Ook ons hele denken en handelen.

     Dan bereik je hele aardige resultaten als iedereen min of meer zo denkt. Maar komen er teveel mensen die etnisch/cultureel/religieus gebasseerd groepsgedrag gaan vertonen, dan sta je daar met je humanistische inslag. Moet je wat anders bedenken – al is het maar tijdelijk.

 12. @Sint Nicolaas. Als je alleen al ziet wat er de laatste dagen weer gebeurd is. In Parijs de zoveelste aanslag. “Vluchtelingen” die gewoon massaal aanspoelen op een zonnig Spaans strand zonder dat er een haan naar kraait. Moet u zich eens indenken dat dit IS-terroristen zouden zijn geweest. Hier in NL waar van alles met de mantel der liefde bedekt wordt terwijl de inheemse Nederlander steeds verder in het gedrang komt. Ik zet op sommige momenten de pc gewoon uit omdat ik er niet langer tegen kan. Die bewuste zelfhaat die zich nu openlijk manifesteert in zelfdestructie. Het wegschreeuwen en demoniseren van mensen die wanhopig aan de noodrem en noodklok hangen. Want déugen zullen we, tot de dood er op volgt als het moet. Ik wil alleen nog maar weg uit dit dolgedraaide gekkenhuis. Want ik heb geen zin om straks gedwongen onder de Shariah te moeten leven omdat mensen de dreiging al die tijd niet serieus namen.

  • Precies Sjefke, net wat u zegt en dat filmpje van die dobbernegers die in spanje aan land komen deed mij in eerste instantie aan D-day denken. Toen waren het de geallieerden die €uropa kamen bevrijden van de Duitsers. Nu is het een ander leger dat €uropa komt bezetten. Als je dat zo ziet dan is de €U toch een grote giller ? Waar was de kustwacht ? De marine, de politie op het strand voor mijn part ! Zo makkelijk is het dus blijkbaar om de €U binnen te komen. De €U, geen verdediging, open grenzen, naieve “leiders”en links gehersenspoelde inwoners. De ultieme prooi voor een (islamitisch) leger. We worden verraden en vogelvrij verklaard terwijl de indringer zich steeds massaler en zichtbaar nestelt. Nogmaals, zij die dit toelaten en goedkeuren verdienen het te worden onderworpen aan de sharia alleen jammer voor de weldenkende mens die meegesleurd wordt.

   • Die illegalen arriveerden aan “Playa de los Alemanes” nabij Tarifa, hetgeen aan de Atlantische kant van Gibraltar is. Tour operators voor de Costa del Sol, aan de andere kant van Gibraltar, hebben namelijk 100 ex-SAS prive-soldaten ingezet om de stranden aldaar tegen terroristen te beschermen. Natuurlijk weten de smokkelaars dat. Vandaar dat Tarifa nu de nieuwe landingsplaats is geworden. De Spaanse gemeente Ceuta, een enclave in Marokko, waar de illegalen aan boord gingen, legt de schuld bij de EU. Enfin, de nieuwe normaal wordt weer toegepast: ontkennen van verantwoording. De EU was al een slecht plan, het is nu helemaal krankzinnig geworden.

 13. @Sint Nicolaas 2. Het teken hangt al lang niet meer aan de muur, het staat middenin de kamer en iedereen breekt er de nek over. Ook hier hebben we van die middernachtzendelingen rond trollen die allemaal denken dat het zo’n vaart niet zal lopen. Nou, ze zullen nog in zijn voor een “rude awakening”! De waanzin neemt zulke absurde vormen aan dat je denkt per teleporter in een ander universum aanbelandt te zijn. Ik heb er meer dan schoon genoeg van. Als ik bij mij in de wijk boodschappen doe heb ik gvd het idee dat ik in het M.O. aanbeland ben in plaats van een middelgrote stad in Brabant. We zijn hier in NL! Hier zijn de mensen blank! Net als de mensen in China Chinees zijn. De gehele wereld mag opkomen voor zijn cultuur/afkomst/land etc., alleen de Europeaan moet zich maar schikken in het feit dat zijn land en continent in een soort van UN veranderen, zónder dat hem iets gevraagd is overigens. Maar de Europeaan heeft géén 2e paspoort van dienst waarnaar hij kan terugkeren als het…

 14. @Sint Nicolaas 3. Maar de Europeaan heeft géén 2e paspoort van dienst waarnaar hij kan terugkeren als het hier een rokende puinhoop is. Dan heeft mijn oom alsnog gelijk gekregen. Dan is de Europeaan de nieuwe Indiaan geworden, verschoppeling en ongewenst in éigen(!) land. Zonder toekomst, zonder vrijheid. Zijn taal, cultuur en land van hem afgenomen. En alle verworven- en vrijheden ,waar hier eeuwenlang voor gestreden is, gebloed en gestorven is, zijn op een achternamiddag verdwenen en zal men zich wenend de haren uit het hoofd trekken over hoe “we” het zo ver hebben kunnen laten komen…

 15. Dit landje is dood en doodziek. De regentenkliek ( alles minus PVV en FvD ) en de media zijn de hoofdschuldigen. Kliek en media zijn gewoon gajes, die door hun politieke correctheid en als voorstanders van massale import van achterlijk en criminaliteit, het land naar de afgrond helpen.
  Maar de meerderheid van de bevolking is net zo schuldig: hoe kun je na tientallen jaren wanbeleid door die kliek nog steeds in meerderheid op die kliek stemmen?
  Op alle gebieden hebben ze gefaald: islamisering, massale import van achterlijkheid, armoede, criminaliteit en terreur, wegsmijten van miljarden aan EUSSR en OS, kapot maken van leger, onderwijs, politie enz enz. Maar NL is natuurlijk een “heel gaaf land”, nietwaar Rutte?

 16. Van Lotje (getikt)

  9 augustus 2017 op 12:10

  Toch vind ik het criminele gedrag niet eens het meest schokkend in dit soort berichten.

  Ik lees het voornamelijk als bestuur dat problemen veroorzaakt, dan wel zich er geen raad mee weet om er ook maar iets aan te doen. Politie die niet meer kan / wil corrigeren, media die er niet, of maar in 1 smaak over berichten (ach wat zielig die daders). En “wij stemmers” die in katzwijm vallen voor Jessias met zijn “beweging”.

  Die bergen migranten wat er al is, en wat er nog bijkomt is 1 probleem. Maar hoe zou er toch eens kwaliteit en diversiteit kunnen terugkomen in politiek, media en onderwijs. Regenboogdiversiteit? Neen… ideeendiversiteit, natuurlijk. Dat is de enige diversiteit die er voor mij toe doet.

 17. Laten wij ze allemaal terug sturen naar Syrië dan kunnen ze daar vechten voor hun land !
  Laten ze dan Rutte mee sturen zodat hij de MH17 slachtoffers niet voor een 3e keer kan vermoorden.

 18. Al in de jaren 90 was dit de houding van de politie in Woensel Noord. Ik zat daar toen op het GSW (nu Stedelijk College). Op een schoolfeest had zich een jeugdbende uitgenodigd. Zochten en kregen ruzie met mijn vriendenclubje. Auto van vriend werd daardoor kapot geslagen. Wilde we aangifte van doen. Politie: Pas als jullie de naam van de dader hebben, mogen jullie aangifte doen. Toen stonden ze met honkbalknuppels voor onze school. Later met vechthonden. Politie: Als jullie de naam weten kunnen jullie aangifte doen. Pas nadat die jeugdbende een kogel door de voordeur van het ouderlijk huis van die vriend geschoten hadden, mochten ze eindelijk aangifte doen. Waar niks mee gedaan is.

  Die jeugdbende was toen nog blank, overigens. Later kwamen de Marokkaanse jeugdbendes in woensel Noord, die pas na 7 jaar doodknuffelen geen jeugd meer waren…. De Burgemeester was er erg trots op. En nu nemen de Syrische jeugdbendes het stokje over blijkbaar.

  Het begint er mee, dat de politie geen…

 19. Troost je…. het is niet alleen NL. Ook in Italie, Duitsland, Frankrijk, Zweden, zeg maar heel west Europa, landen waar feminist links al decennia lang de scepter zwaait, daar hebben illegalen op veel plaatsen het rijk voor zich. No-go areas zijn er overal. Tientallen youtube videos bewijzen dit. En de politie en militairen laten zich het allemaal welgevallen. Burgers die klagen omdat hun straat onveilig is geworden worden de mond gesnoerd. Binnenkort zal youtube aangepakt worden en zullen dit soort video’s van het web verwijderd worden. Want illegalen zijn zielig. Bovendien las ik zojuist dat er in Syrie ongeveer 500.000 doden zijn gevallen. De wraak gedachte aldaar zal generaties lang de gemoederen bezighouden. En zo zijn er nog wat meer landen waar ook NL heeft huisgehouden.

  • Overigens zijn het niet alleen militaire acties van het westen elders in de wereld die olie op het vuur gooien.
   Ook politiek links, inclusief de “rechtse” VVD, bemoeien zich met zaken waar ze beter bij vandaan kunnen blijven. Anti-semitisme is een levensgevaarlijk probleem geworden in het westen en wel hier om:
   https://opiniez.com/2017/08/07/zomers-om-nooit-te-vergeten/amp/

 20. De Nederlander is van vrije vogel verworden tot vogelvrij.

 21. Ik wil tegen een redelijke onkostenvergoeding wel elke dag met mijn hondje gaan wandelen in het Henri Dunantpark te Eindhoven en elke Nederlander of groep Nederlanders begeleiden.
  Eens kijken of deze helden dan ook nog in grote getale komen. Ik zou het me gunnen. Konden zich opstellen in rijen van 3. Wil dan wel nog wat spulletjes meenemen en de Politie, mag achter me aan lopen om te controleren of mijn hondje nergens poept, want dan……….ben ik natuurlijk nog niet jarig…….man man man wat een verschrikkelijk achterlijk naar links getrokken land is dit aan het worden zeg.
  Word niet goed van al dat “vluchtelingengeweld”!! En het is zo makkelijk op te lossen, maar dan moet je wel over meer IQ beschikken dan dat van een vlieg + 3, zoals de gemiddelde politieagent, bah bah bah!
  Avé,
  Gladiator

  • Heeft geen enkele zin Binnen 10 tellen is je hond gefileerd en ben jij toast Die gasten gedragen zich als één man Als een wolfpack
   Het je de clip gezien hoe ze de Spaanse grenspost bestormen of in Italië hoe ze 10 militairen wegjagen. Of in UK hoe ze de Politie en hun paarden wegjagen. Ze krijgen steeds meer zelfvertrouwen en werken al lang met onze criminelen samen want die weten elkaar altijd snel te vinden. Vrouwen handel, drugs, wapens Gouden tijden De route Libië, Irak Europa is volledig in hun handen Allemaal familie of stammen Dus Cosa nostra de Umerta Zwijgen als een graf Deze nieuwe rijken, de Capo’s , mengen zich tussen de Moskovichen en de Mollen en zijn de nieuwe golf BN’ers Binnenkort te zien bij DWDD Cultuur verrijking Zulke aardige jongens De Capo’s zijn altijd de aardige jongens Bij mijn buurman, handel in oud ijzer, veel onderweg in oorloggebieden, worden de laatste tijd veel party’s gegeven met zijn M.O. vriendjes ook de Burgemeester Het is van alle dagen

   • Heb je dat youtube filmpje gezien hoe Russische mannen in Moermansk hun meisjes verdedigden tegen lastig vallende “vluchtelingen”? De handschoenen gingen af en de hele bende “vluchtelingen” werd in elkaar gebeukt. Het kan dus wel. Waar zijn die gezonde Hollandse mannen? Waarom komen ze niet uit hun sportscholen om hun vrouwen en kinderen te beschermen? Bestaat de gewone man nog wel, die niet bang is zijn vuisten te gebruiken of is dat er, door jarenlange feministische opvoeding, figuurlijk uitgemept? Het is voor mij onbegrijpelijk dat de buurt dit zo maar laat gebeuren. Mannen verzamelen en aanpakken dat tuig. Hoe moeilijk kan het zijn dit ter plekke te organiseren? Liever wachten op de politie? Laat me niet lachen.

    • @Cale. Als antwoord op uw vraag; omdat de Gerechtelijke Macht dan ineens wél in actie kan en zal komen! Dan daalt de toorn der Wet wel met haar volledige gewicht op u en de uwen neer. Dan bent u uw baan kwijt en even later ook uw huis want u kunt dan de huur/hypotheek niet meer opbrengen. Dát is het probleem. Want rekent u maar dat bij velen de handen jeuken, al jaren. Ook de mijne. Pas als de Nederlander gaat inzien dat hij méér te verliezen heeft als alleen die baan of dat huis zal men van de bank komen. Eerder niet. Maar dan is het al vele malen te laat vrees ik. Ik heb het YT filmpje van die Russen ook gezien en zat te juichen voor mijn computerscherm, zo hoort het! Maar zij hebben dan ook een president die wél voor zijn volk en cultuur opkomt. Wij moeten het doen met Rubberen Rutte cum suis.

     • Ik weet het Sjefke, mee eens. Maar toch.
      Er zijn al zoveel incidenten met moslims, “vluchtelingen” en illegalen dat indien stevige, gezonde mannen in hun buurten het heft in eigen handen zouden nemen dan kan de politie en justitie het niet meer bolwerken. Deze angst hiervoor moet weg. Want het is de verkeerde angst. Waar men werkelijk bang voor moet zijn, zoals je al aangeeft, is de toekomst indien men zelf niet ingrijpt. Want deze overheid zal de autochtone Nederlander niet te hulp komen. Misschien wel nooit meer. En daarmee wordt de chaos zo groot dat, enfin, laat maar.

 22. @Cale. U heeft volkomen gelijk met “het is de verkeerde angst”. Mensen moeten eens ophouden zich in het verdomhoekje te laten zetten want “racist” enz.. De toekomst zie ik heel erg somber in met zoals de dingen nu gaan en het gaat ook steeds sneller. De Nederlander is een murw gebeukte slaaf die zich alles laat aanleunen, ook als het de gekte mijlenver voorbij is. Zolang het niet bij hen aan de voordeur staat te dringen doet men niks. En zelfs al klopt het aan, dan nóg blijft men de kop in het zand steken en heel hard Lalalalala! zingen… *verder head desken doet*

 23. Uit de Gelderlander: “De Moslimjongeren Culemborg gaan per direct wachtlopen in diverse wijken. Vanwege uit de hand gelopen brandstichtingen, etc.
  Zie je, moslims kunnen het dus wel. Waar blijven die Nederlandse mannen toch?
  Misschien moest de Hollander maar eens goed in de spiegel gaan kijken.

 24. Beste Cale,
  Ik denk dat u zich in de luren laat leggen over die moslimjongeren die een wijk gaan ‘bewaken’. Dat ‘bewaken’ is gewoon sharia. Men claimt een gebied als ‘moslim’ gebied en gaat vervolgens over tot het ‘zuiveren’ van dat gebied. Deze moslimjongeren beginnen hun sharia.
  Die autobranden worden er met de haren bijgesleept en ik acht het zelfs mogelijk dat diezelfden die aanleiding van de autobranden noemen, deze hebben veroorzaakt.
  Steeds weer onderschat men het strategisch handelen van zulke islamitische troepen.
  Het lijkt op de linkse dictatuur in Venezuela. Die wil ‘haat’ en ‘verdeeldheid’ gaan verbieden; wat natuurlijk het ultieme argument is tegen een oppositie en voor een dictatuur.
  Verdeeldheid hoort bij een democratie.
  Islam tapt uit hetzelfde vaatje.

 25. Als zelfs een Cale niet ziet dat ‘bescherming’ door moslims precies hetzelfde is als ‘bescherming’ door de maffia, dan word ik echt een beetje wanhopig. Lieden die eigen rechter spelen waarna zij u dwingen tot betaling, dat is geen democratische bescherming. Democratische bescherming moet komen vanuit een onafhankelijke overheid en beschermt zonder aanzien des persoons.
  Islamitische ‘wachtloperij’ druist volledig in tegen het mandaat van onze overheid. We zien het in het VK waar lieden die in ‘islamitisch’ gebied een pilsje drinken, kwaadaardig worden bejegend door islamitische ‘bewakers’.
  Er bestaat hier GEEN ISLAMITISCH GRONDGEBIED, wat die lui ook willen beweren. ONZE overheid bewaakt de publieke ruimte en ONZE overheid ALLEEN.
  Zo moet het zijn.

 26. Klopt,ik heb die filmpjes ook gezien maar je vergeet er een aantal dingen bij te vertellen,namelijk dat Russen zoiezo meer agressief zijn,overigeens niet alleen tegenover vluchtelingen maar ook tegenover hun eigen vrouwen,in Rusland bestaat ook meer geweld tegen vrouwen,homo,s en mannen onderling,mischien heeft dat te maken met de zelfgestookte wodka die ze daar graag drinken maar eerlijk gezegd wilde ik het daar niet over hebben maar over het feit dat er in Rusland ook miljoenen moslims wonen en dat zelfs Rusland daar geen echt antwoord op heeft,je zou dat filmpje van die biddende moslims in de openlucht van Moskou eens een keer moeten zien dan schrik je je rot,dan heb ik het niet over turken die voor de efteling moskee in Rotterdam staan te demonstreren,nee dan heb ik het over 10.000den moslims die vlak bij het olympisch stadion van Moskou op straat zitten te bidden,nou je weet niet wat je ziet,geen beukende rus te zien in dat filmpje!

 27. @Hugoden
  Vandaar dat dat slag zo’n hekel heeft aan Duterte. Die laat ze vrij letterlijk uit hun schoenen schieten.
  Dat beleid heeft wel voordelen heb ik mogen bespeuren. Jeugd gaat toch maar weer naar school. Moslimmaffia witheet, maar de bevolking voor het grootste deel dolblij, want de Philippijnen gleden af naar een narcostaat die rijp voor de plukgrage islam was.

  • Vergeet ik zomaar Mindanao te noemen waar de stad Marawi is ingenomen door IS terroristen. Nee, daar hoort u weinig over, ik weet. Maar de VS willen nu een handje toesteken om dat schoelje te verdrijven. Doen zou ik zeggen.

 28. Maakt het uit , wegkijk politiek is nu niet vreemd meer , oud premier Ruud Lubbers vind gewoon dat wij er 25000 per jaar rustig kunnen opnemen op kosten van de belasting betaler . ( bron http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/08/oud-premier-lubbers-pleit-voor-opname-25-000-migranten-per-jaar-529399/ )

  Vraag mij werkelijk af waar zij de moed vandaan halen om immigratie zo op de kaart te zetten .
  Dit terwijl er straatterrorisme dagelijks plaatsvind , en de autochtone bevolking het nakijken heeft.
  Als wij de grondwet erop nakijken hoort de Staat ons te beschermen , het item wat hier beschreven staat valt dit soort bescherming door de politie in het niet .

  • @De Nadenker,
   Tja, wat zal ik zeggen…..dat je helemaal gelijk hebt maar wat ik je ook kan zeggen is dat wij, het gewone Nederlandse volk dit a.s.a.p. moeten oplossen want van overheidswege hoef je inzake dit achterlijke beleid niets te verwachten.
   Eerlijk gezegd kan ik niet begrijpen dat de NEDERLANDERS zich dit laten welgevallen. Ons hele land gaat naar de klote, en iedereen staat erbij en kijkt ernaar, om gek van te worden.
   En roep je al op om actie dan krijg je zo’n dooddoener van “daar kun je toch niets aan doen”!!!!
   Nee, niet vanuit je luie stoel!
   Gegroet,
   Gladiator

 29. Edmond V.O. Katusz

  10 augustus 2017 op 14:09

  We hebben tenminste nog ons aller dr. Jan van de Beek ook bekend als demo_demo_nl op Twitter die Lubbers in de tang neemt.
  https://twitter.com/demo_demo_nl?lang=en
  Lezen! Edmond V.O. Katusz

 30. Edmond V.O. Katusz

  10 augustus 2017 op 14:10

  Vakkundig maakt onze deskundige gehakt van Lubbers, de VolIdiot, in een hele serie keurige tweets (11 stuks) ook keurig na te lezen op tpo:
  http://politiek.tpo.nl/2017/08/08/jan-beek-legt-11-tweets-waarom-vluchtelingenvoorstel-ruud-lubbers-deugt/
  Dit is een bindend leesadvies! Edmond V.O. Katusz

 31. Edmond V.O. Katusz

  10 augustus 2017 op 14:10

  Hier de webstek van de #MigrantenKostenMaestro hemzelf.
  http://www.demo-demo.nl/

  Ook te zien geweest in Buitenhof op 18 Juni vanaf 28:32
  https://www.npo.nl/buitenhof/18-06-2017/VPWON_1265968
  Laat dit even op u inwerken! Edmond V.O. Katusz

  • Lubbers deed dat als christen Hij wil dat Dit is de reden dat christelijke of idealistische partijen niet in de regering behoren te zitten noch een Politieke partij moeten hebben.
   Bij de regering gaat het om belangen De juiste houding zou moeten zijn als wij vluchtelingen opnemen, hoeveel zijn het er dan en wat kunnen ze en waar worden ze ondergebracht hoe lang blijven ze en wanneer gaan ze aan het werk en wat KOST HET
   Want hoe dan ook de belastingbetaler betaald De zorg wordt duurder Bij de huisartsenpost loopt u niet zo maar even binnen dat is voorbij. De Gemeentelijke belastingen gaan omhoog etc etc

 32. Edmond V.O. Katusz

  10 augustus 2017 op 14:12

  Neem me niet kwalijk Joost dat ik het in 3en deed, want als ik alles in een post vervatte kreeg ik een spammelding.
  Zet het goede werk voort! Edmond V.O. Katusz