Stop die Ebola vliegtuigen!

P1020045

Ze blijven massaal naar het Westen komen, de vliegtuigen uit die delen van Afrika waar het Ebola virus woedt. In Texas heeft zo’n Ebola vlucht al geleid tot besmetting van een verpleegster. Er was een Liberiaan overgevlogen. Hij is zelf inmiddels al dood. Ja, er waren fouten gemaakt.

Het evangelie van de open grenzen weegt kennelijk zwaarder dan de gezondheid van de wereldbevolking. We moeten vooral niet ‘panikeren’ zei minister Schippers gisteren. Nu, als er één reden is om te panikeren, dan is het wel wanneer ministers beginnen te zeggen dat we niet hoeven te panikeren.

Gisteren werd er in Madrid een heel vliegtuig geïsoleerd gehouden, omdat er een Nigeriaan aan boord was met verdachte verschijnselen. Nee, hij had het niet. Gelukkig. Geen paniek. Toch? Ik herhaal het nog maar eens: Geen paniek! Geen paniek!

Maar het was duidelijk dat men bij de overheid ondertussen weldegelijk aan het panikeren is. Wel vliegtuigen toelaten uit de Ebolagebieden, maar als iemand eventjes hoofdpijn krijgt, wordt het complete vliegtuig afgesloten. Kennelijk hebben ze er in werkelijkheid geen enkel vertrouwen in.

Het is dus ook duidelijk dat we van de overheden weer niet de echte waarheid verteld krijgen. Wanneer staat nu eens eindelijk de eerste bewindsvoerder op die voorstelt de Ebola vluchten te staken? Wanneer neemt het gezonde verstand het nu eindelijk eens over van de globaliseringsdwang?

 

Print Friendly
facebooktwittergoogle_pluslinkedin

15 gedachten over “Stop die Ebola vliegtuigen!”

 1. Wilders heeft gezegd dat de grenzen dicht moeten en wat doen de overige politieke partijen en onze regering dan? Juist, precies het tegenovergestelde om Wilders maar belachelijk te maken.
  Meer dan 50% van de bevolking zou voor dichte grenzen zijn maar dan is de democratie opeens heel erg ver weg.

  1. Het is niet zozeer om Wilders belachelijk te maken dat ze de grenzen niet willen sluiten, maar omdat ze bang zijn op Wilders te lijken. Wilders is een soort negatief moreel ijkpunt geworden.

   1. Koos

    Over enige tijd komt Buma met iets nieuws aanzetten , dat de grenzen gesloten moeten worden
    voor die vliegtuigen, alsof hij het zelf bedacht heeft!
    Buma en Omzigt doen op dit moment niet anders!

 2. Geen paniek mensen, Obama heeft het allemaal onder controle.

  http://www.zerohedge.com/news/2014-10-16/obama-mobilizes-national-guard-army-reserves-fight-ebola

 3. In Amerika, niet Europa, kan je hoax roepen. Door gewoon onderzoek en puntjes aan elkaar knopen zijn daar veel mensen die niet twijfelen maar weten. Hun door schapen [ media ] gegeven bijnaam is Truther.
  voorbeelden zijn Sandy Hook school moorden en de Boston marathon bom. De school was voor de moord gesloten, o.a asbest als reden. En de lottery, toeval, viel op 1e kerstdag bij omwonenden, allemaal, èèn jaar voor de moord op kinderen party. In Amerika ben je een truther [ malloot ] als je twijfelt bij deze, en nog veel meer Roodkapje gegevens. Ebola, het begin, veel doden, en opeens staat het voor uw deur. Gelukkig zijn wetenschappers 24 uur p/d bezig voor hèt vaccin. Opeens denk je aan flu, kippen, varkens, aids, en uw belasting geld.

 4. Het zou inderdaad het simpelste (en verstandigste) zijn, dus zal het wel niet gebeuren. Tenzij het volk het afdwingt, maar anders?

  Een vaccin (mocht dit er ooit komen), zal ik in ieder geval niet halen, daarvoor heb ik mijn immuunsysteem te hard nodig met het huidige beleid.

  Waar is Ab Klink, die 2 maal de voor de hele bevolking hier, ‘noodzakelijke’ vaccins insloeg voor de vorige wereld-epidemie inmiddels eigenlijk? Rentenieren?

  1. 3x raden waar deze top inkoper terecht is gekomen.
   http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/10/Oud-minister-Ab-Klink-in-bestuur-zorgverzekeraar-VGZ-1396998W/

   25 okt 2013
   Voormalig CDA-minister van Volksgezondheid Ab Klink treedt per 1 januari volgend jaar toe tot de raad van bestuur van zorgverzekeraar VGZ. Klink wordt verantwoordelijk voor de zorginkoop.

 5. Het zijn natuurlijk niet alleen de vliegtuigen.
  Wat te denken van de grote groepen bootvluchtelingen die dagelijks naar Italië gaan.
  Wil je het indammen dan moet je het isoleren m.a.w. grenscontroles.

 6. Komt het hier een uitbraak, dan zit er weinig anders op dan zieken en (mogelijk) besmetten te isoleren. Kortom: er gaan dan dus mensen vastgezet worden, mensen die Nederlander zijn?hier legaal verblijven.

  De keuze is dus eigenlijk erg eenvoudig: willen we zelf opgesloten worden, of sluiten we de grenzen?

 7. Isoleren waar dan? Nou, als er ergens altijd geld voor is (ook al is het er niet), dan is het voor voetbalstadions. Je hoeft niet veel fantasie te gebruiken om er de dubbelfunctie als gevangenis van in te kunnen zien, al is het maar omdat het (elders in de wereld) al eerder vertoond is.

 8. 1940. Nederland. Ein volk en vluchtende leiding. Personeel, massaal, zwoor trouw. Twintig jaar later. Gas vinden en langharigtuig waren broertje/zusje. Opeens kon alles.
  Zoals stenen gooien naar gezag. Verder kijken , 1980. De Molukkers, echt, zielig, en hun belang.
  Verder kijken naar nu. Samsom en Rutte zijn baas.
  Moeilijk maar begrijpelijk dat nieuws, nieuw, voorouders, het oud nieuws noemden.
  Ebola of nucleair, de keuze is aan u.
  Waar gaan vragenstellers naar toe?, London? . Het moet Mars wezen.

 9. Rustig aan Joost geen paniek en vooral geen angst. Dat is nu juist wat men wil :

  http://www.martinvrijland.nl/2014/10/14/ebola-biologisch-wapen-om-vaccinatie-te-forceren-en-mensen-te-knechten/

  http://www.martinvrijland.nl/2014/10/14/model-kim-feenstra-ebola-geplande-actie-of-toevallige-uitbraak/

  Denk maar aan de Mh17 ook zo een bullshitverhaal.

  Wakker worden Joost!

 10. Ebola kun je niet stoppen vanwege de primitieve genetische set-up van Afrikanen, de ratio zal het nooit winnen van de emotie. Hygiene zal nooit rationeel worden benaderd, de lust om met alles en iedereen seks te hebben zal nooit onder controle worden gebracht, geweld zal altijd als optie worden gekozen door deze natuurmensen.

  1. Misschien helpt het als er geen ebola virussen gekweekt en losgelaten wordt op de Afrikaanse bevolking?

   Misschien helpt het als de Afrikanen hun grondstoffen en olie kunnen gebruiken om zelf een economie op te bouwen?

   Gelukkig sturen de VS en UK militairen naar dit grondstofrijke gebied om het ebola virus met kogels te lijf te gaan…

   Over primitieve mindset gesproken….

Geef een reactie