Het vuile spel van de VVD over immigratie en EU

Door Joost Niemöller

 

Nederland is, zoals u weet, een badkuip. Die stroomt alleen niet meer vol met water. Maar wel met buitenlanders die hier een woning krijgen toegewezen, een uitkering, gratis zorg en onderwijs. Wanneer ze daarnaast wat bij willen verdienen in de criminaliteit, gewelddadige godsdiensten willen belijden, of hier en daar iets op willen blazen, wordt hen praktisch niets in de weg gelegd.

Dat alles is mogelijk omdat Nederland zich verbonden heeft aan allerlei internationale verdragen die gunstig zijn voor de buitenlanders die hierheen willen komen en ongunstig  voor de oorspronkelijke Nederlandse bevolking.

Dit alles heeft zich in stilte voltrokken omdat de Nederlandse elite achter de schermen sleutelt aan de ontmanteling van Nederland. Meer buitenlanders erin, meer gewone Nederlanders het slachtoffer, dat bleek veel makkelijk te kunnen dan ze zelf ooit hadden kunnen dromen. De gewone Nederlanders zijn een deemoedig volk. Ze lieten zich uit hun buurten sturen, zich via de media vernederen, en zich belasten met een verlammend schuldgevoel over hun kennelijk onverdiende welvaart, opgedaan toen hun voorouders in de koloniale tijd andere mensen onderdrukten en als slaven hielden. Hiervoor moeten de gewone Nederlanders van nu boeten, en, in overeenstemming met het protestantse geloof, zal die boetedoening nooit diep genoeg gaan. Het schuurt lekker, niet, dat schuldgevoel. Het is gewoon verslavend.

Nu komt de VVD met een symbolisch voorstel aan de andere Europese landen om ons, – alsjeblieft! alsjeblieft!- een beetje te ontlasten van die alsmaar hoger rijzende golven aan gratis uitkering- , woning-, zorgzoekers. Een kansloos voorstel uiteraard want de zuidelijke EU landen sturen de vreemdelingen graag door naar het noorden, en getalsmatig heeft het rijkere deel van de EU niets meer in te brengen.

De VVD doet dit alleen om stemmen weg te trekken bij de PVV. Voor de vorm kunnen ze een beetje op gaan bieden tegen de PvdA. De PvdA roept ‘ammenooitniet’. De VVD roept ‘dachthetwel’. En er gebeurt niets. Er wordt gewoon doorbezuinigd in de regering waar ze allebei in zitten. Voor de VVD is dit al jarenlang een beproefde tactiek. In de jaren negentig groeide de partij van Janmaat, de Centrumdemocraten, sterk. Toen begon VVD leider Bolkestein ook allerlei dingen te roepen die hij later weer introk. Hij haalde er veel stemmen mee.

Dit is het vuile spel van de VVD. Deze partij vertegenwoordigt het internationale bedrijfsleven en heeft alleen maar voordeel bij de toevloed van goedkope arbeidskrachten. De problemen worden over het hek van de overheid en dus van de Nederlandse belastingbetaler gegooid. Om die reden haalde de VVD samen met de christelijke partijen de gastarbeiders hier heen, maakten ze gezinsmigratie mogelijk en vervolgens huwelijksmigratie en wat we voor het gemak ‘asielmigratie’ noemen. Het komt allemaal op hetzelfde neer: import van kanslozen die de samenleving ontwrichten. Nu roepen ze dat de internationale verdragen niet heilig zijn en dat de EU er iets aan moet doen. De EU? De VVD zit in het Europese parlement samen met D66, onder leiding van ene Verhofstadt. Daar willen ze alleen maar meer kansloze immigranten. En de VVD zag dat het goed was. Wat zeteltjes erbij, wat macht, nog meer kneedbaar plebs, nog minder Nederlandse democratie.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

25 Reacties

 1. Ik las net waarom ze “badkuip” Nederland vol laten stromen.
  ”Meer allochtone agenten is niet een streven, het móet”.
  Volgens De Korpschef van de Nationale Politie.
  Ze hebben agenten nodig. Op zich wel een goed idee.
  Ze verdienen dan hun eigen salaris. Als ze dan hun eigen bankrekening op de bekeuring zetten kunnen ze daar van leven en slaan we een stap over. De overheid deelt het toch als Sinterklaas uit dan kunnen we het beter rechtstreeks aan ze overmaken. Misschien een idee om de bekeuringen alleen in het Arabisch te maken.Anders kunnen de agenten de bekeuringen niet juist invullen Ja, je moet een beetje mee denken met de overheid om het geld ons wat sneller afhandig te maken.
  Tja, gediscrimineerd worden in je eigen land. Maar zeggen mag niet want dan ben jij degene die discrimineert.

 2. Wat een gezeur allemaal!! Er is nog plaats zát om vluchtelingen op te vangen. En geld om ze te helpen aan een huis, TV en inboedel en een mobiele telefoon ook, hoor!
  Onze koningin overdreef verschrikkelijk toen zij in haar troonrede in ’79 zei : “Nederland is vol, ten dele overvol”.
  Want we hadden toen pas 10 miljoen mensen hier wonen!
  Sterker nog!! Ik ben in ’69 geëmigreerd naar Australië omdat ik me hier zo eenzaam voelde. Overal waar ik keek zag ik níemand!

  Ff serieus nu….
  Wanneer je onze koningin en deze troonrede ter sprake brengt bij linksies…. wordt het altijd muisstil!!
  Gaat het gesprek opeens een andere kant op. Dan zijn opeens windmolens actueler…. en ook daarmee slaat links een flater!

 3. Gisteren was VVD-Kamerlid Azmani bij Pauw te gast. Hij kreeg gelukkig versterking van Arnold Karskens die een uitermate doortimmerde argumentering hanteerde. Peter R de Vries deed nog een ranzige poging het tweetal onderuit te halen met het argument dat tijdens WO-2 in Europa ook ruimhartig met vluchtelingen werd omgegaan. Jammer genoeg werd dat niet gepareerd door erop te wijzen dit nu juist een voorbeeld is van opvang in de regio. De vluchtelingen toen vroegen volgens mij in elk geval geen asiel aan in Iran of zoiets.

  • J. C. Th. Köhler

   24 maart 2015 op 11:32

   Dat betoog van Karskens vond ik helemaal niet zo doortimmerd. Herinner je je de uitspraak van Khadafi: “We hebben 50 miljoen moslims in Europe. Er zijn tekenen dat Allah de islam zal laten overwinnen en Europa -zonder zwaarden, zonder geweren, zonder strijd- binnen een paar decennia zal veranderen in een moslimcontinent .”

   Volgens Karskens zijn de lui die hierheen komen financiëel in staat geweest om de mensensmokkelaars te betalen, dus behorend tot de beter gestelden. Ik zie alleen maar armoedzaaiers, in kleren die ik zelf in de kringloopcontainer zou gooien. Maar ze zijn koud hier of ze hebben een smartphone. Is niemand op het idee gekomen dat deze lui niet vluchten, maar gestuurd worden? Dat het infiltranten zijn, die niet hebben betaald voor de plek in die boot, maar er integendeel juist geld voor gekrégen hebben?

   Ze leveren hun deel van de jihad: het veroveren van een totnutoe niet-islamitisch continent. Dat is wat ik ervan zie en vind.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   • Zou kunnen. Hoe je het ook wendt of keert, het zijn absoluut geen vluchtelingen. Vluchtelingen vluchten niet duizenden kilometers ver, maar zoeken een veilig heenkomen in de regio.

 4. Hee huurders, hoelang wachten jullie al op een huurwoning?
  Of hebben de corporatiedirecteuren, lees: zelfverrijkers er al nep-asielzoekers
  in geparkeerd, zodat u nog VEEL LANGER moet wachten.???
  http://fubar.mobi/2015/02/05/10718/comment-page-1/#comment-12164

  • Breinbrouwsels

   25 maart 2015 op 08:27

   Je ziet nu steeds vaker woningen toegewezen worden aan lui die net 2 weken staan ingeschreven als woningzoekende. Meestal staat er dan iets van urgentie als verklaring bij. Navraag leert dat het om arme mensen uit het verre Afrika gaat. En gek genoeg gaat het altijd om de nieuwste en duurste corporatiewoningen. Wij, de woningzoekers met de langste meettijden komen slechts in aanmerking voor de grootste krotten. Ook valt het op dat er steeds minder corporatiewoningen worden aangeboden. De geruchten gaan dat ze door de corporaties niet meer op hun eigen of op de gezamelijke websites zoals entree.nu worden aangeboden maar direct worden toegevoegd aan de jaarlijkse pool van 15.000 benodigde woningen voor asielzoekers die momenteel nodig is en groeiende.

 5. robbertdeberk

  23 maart 2015 op 20:27

  Je hebt helemaal gelijk Joost, maar wie je helemaal over het hoofd ziet is lullo Wilders. Je weet wel die man van die eenmans partij , gecontroleerde oppositie dus.

  Ja ik weet het niemand wil eraan en dat vind ik dus prachtig.

  En je maar druk maken terwijl de oplossing niet daar is.

  Die oplossing heette Fortuyn en daarom is ie dood.

  En lullo Wilders lacht zich helemaal rot met zijn billenmaatje Mark!!

  Ik lach me trouwens ook helemaal rot.

  Man wat worden jullie gefucked en daar is MH17 niets bij!

  • J. C. Th. Köhler

   24 maart 2015 op 11:09

   Zou het nou niet aardig zijn als je met tenminste één argument kwam voor je onzinreactie? Je zit te raaskallen alsof je iets weet dat wij niet weten, maar houdt angstvallig verborgen wát het is, dat je zou weten. Komop, zeg eens iets waar wij ook wat aan hebben.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

 6. Wat zeteltjes erbij voor de VVD??
  Dit zou hout snijden als die vóór de verkiezingen ermee was gekomen.

 7. Hier en daar nu meerdere reacties gelezen en volgens mij is de enige reden dat de VVD dit lanceert het kiezersaantal te verhogen. Ze hebben dat bij de laatste verkiezingen gemerkt. Drop een ‘onschadelijk’ bommetje (Jihadisten mogen niet terug keren, Rutte) en ziedaar… meer mensen volgen weer als makke schapen.

  Ik twijfel tegenwoordig aan alles.. aan het achterlijke stemmen met een potlood. Waarom? De hele wereld digitaliseert en op een gesloten circuit is de kans bijna nihil dat ermee gefraudeerd kan worden. Is dat misschien de reden?

  De EU zal never en nooit akkoord gaan met een dergelijk voorstel. Waarom niet eigenlijk? Wanneer gaan die buitengrenzen van Europa dan eindelijk bewaakt worden zonder dat de bewakers als hulpverleners worden ingezet..
  En waarom zoekt de VVD geen steun bij de PVV?
  We worden erger bedonderd dan we denken.

 8. al is de leugen nóg zo snel…
  Mark Rutte overtreft haar wel!

 9. Leo KarelJan

  23 maart 2015 op 16:15

  Evenals de PvdA is de VVD een criminele organisatie die landverraad pleegt op ONGEKENDE schaal! Men weet dondersgoed dat men dit er nooit doorkrijgt in de EUSSR en dat er niet één internationaal verdrag zal worden opgezegd. Ook alle andere partijen van de regentenkliek zullen dit niet steunen. Het is dus alleen maar gedaan om PVV stemmen af te snoepen.
  Wat een liederlijke rot club is deze partij van leugenaars en bedriegers. En het ergste is: een groot deel van de kudde trapt er ELKE KEER weer in!

 10. Over pakweg 100 jaar zijn gevolgen zichtbaar. Als de beweging Oost [ Napoleon/Hitler ] plan A, niet lukt, dan volgt B. Succes voor A maakt veel mensen nodig met weinig bewezen IQ. Mislukt A, dan met B precies andersom. Een soort Bilderberg redenatie. Geboren in de tijd van slavenhandel. Nederlands glorie tijdperk. Een zeilschip arriveert in Afrika en koopt van een koning knechten. De Nederlandse knecht reguleert het stouwen van lading. Drie keer raden wie later de zwarte Piet kreeg door een verzadigde markt. Dat is knap. Gebeurt nu ook.

 11. Wat ik merkwaardig vindt is dat die EU afspraken t.a.v. asielzoekers door ieder EU land anders worden geïnterpreteerd.
  Italië zegt bijv. we kunnen er 10000 opnemen,de rest sturen we door naar andere landen.(Zwitserland kreeg er van Italië en stuurde ze terug, wat niet mocht van de Europese rechter.)
  Ook woning en uitkering verschilt per land.
  Dus waarom zijn dat EU afspraken als ieder land anders mag reageren op die opvang.
  Dit alles weet die VVD ook en daarbij willen ze hun rechterflank versterken.

 12. En dat geld wordt dan weggehaald bij de hard werkende autochtone bewoners.
  Dan sturen ze op zaterdagmiddag lokjongeren naar de slijterij om te kijken of je wel om een identiteitsbewijs vraagt. Als je dat door de drukte vergeet heb je pech,
  Want daarna komen er twee man van de voedsel en warenautoriteit naar binnen en komen je een boete geven van 1.400 euro voor deze uitgelokte overtreding.
  Verderop in de wijk hebben ze de parkeertarieven verlaagd omdat de allochtonen geen cent betalen en hun auto midden op de weg parkeren. Ze dachten wanneer we de tarieven verlagen gaan ze wel betalen. Het gaat om het totale plaatje. De allochtone overtreders pakken ze niet aan en voor een van de laatste autochtone ondernemers in de wijk komen ze met 4 man naar de winkel om een overtreding uit te lokken. Zo doen we dat in Nederland.

 13. wie de vvd nu nog geloofd is ontoerekeningsvatbaar!!! punt……..

 14. Dit alles heeft zich in stilte voltrokken omdat de Nederlandse elite achter de schermen sleutelt aan de ontmanteling van Nederland
  _______

  Lees dit verhaal over de BIS bank dan maar eens:
  http://langleveeuropa.nl/2014/11/dwdd-presenteert-bis-bank-van-de-bankiers/

 15. W.H.J. Reiss

  23 maart 2015 op 11:41

  Als we op dezelfde weg doorgaan, dan geef ik Nederland alsook de EU geen 20 jaar meer. Dan is er een burgeroorlog en/of we zitten aan de bedelstaf ! Nu komen er dus buitenlanders het land binnen, die tot hun 55e jaar niet werken om daarna met behoud van uitkering te retourneren naar het land van herkomst ! Als je zulks goed vindt, dan heb je dus de Achterlijkheid in het hoofd zitten. En een zulke Achterlijkheid is er dus in het halve land, D’66, PvdA, GL. Je kunt je belastingen niet blijven verhogen om onnodige Achterlijkheidsuitgaven te doen. Op een gegeven moment komt er een omslagpunt !
  En wanneer komt dat omslagpunt ? Bij de eerstvolgende recessie, die zal overwaaien van de USA naar de EU. Dat zal zeer zeker binnen 8 mnd. gebeuren. De oplossing zal zijn belastingverhogingen en er zal uit noodzaak een begin gemaakt worden met een beperkte stop van immigratie ! Dit is een noodverband, maar helpt wel ! Dit laatste verhaaltje herhaalt zich, totdat de bom echt barst !

  • Men zal pas ophouden met dure linkse hobbies als iedereen die ook maar iets bezat, volkomen is kaalgeplukt. Men vindt dit land pas te vol om nog meer kanslozen toe te laten als we allemaal gedwongen zijn een heel stel asielzoekers in huis op te nemen. De wal zal het schip wel een keer keren, maar dan is alles vernield wat ooit waardevol was.

 16. Joost, ik heb hier niets meer aan toe te voegen,
  je hebt helemaal gelijk!

  • 30 jaar geleden voorzag ik dit al. Onbespreekbaar destijds. Zo objectief mogelijk het immigratie en intergratie probleem bespreken, zelfs zonder dom racisitsch gebrul was het onmogelijk. Ook daarom woon ik sinds de jaren 80 niet meer in Nederland. Nu zijn er veel meer Nederlanders die zich realizeren dat er iets niet klopt met al die immigranten maar nog steeds zijn de meeste mensen bang om voor politiek incorrect te worden aangezien en zijn er velen bevreesd voor al die buitenlanders, wees toch eens eerlijk? Vierde generatie Marokkaan of Turk in Nederland is nog steeds een Marokkaan of Turk, toch? Natuurlijk zijn het de politieke partijen die hier mede schuldig aan zijn om slechts een reden; politiek gewin. Maar beste mede-Nederlanders, wij doen er niets aan. Zie verkiezings uitslagen. Joost Niemoller durft zijn gedachten te publiceren en dat is moedig, helaas hij is nog steeds een van de weinigen. Is er nog hoop voor NL? Misschien. Ik blijf toch maar liever zitten waar ik zit.

   • En, beste Cale, waar zit je dan? Ik zeg tegen mijn kinderen ook altijd dat ze weg zouden moeten gaan uit Nederland, maar ik weet eigenlijk niet zo goed waarheen. De ellende lijkt overal te zitten.