Migrantenrellen in Noord-Frankrijk

Door Joost Niemöller

De Nederlandse media verkozen er niet over te berichten. Vier dagen waren er rellen in de Noord-Franse industriestad Tourcoing, aan de Belgische grens, in de agglomeratie Lille. Het is een stedelijk gebied met veel allochtonen, veel werkloosheid, veel criminaliteit. Sarkozy noemde de wijk La Bourgogne in Tourcoing een ‘tijdbom’, nadat jongeren in 2004 met brandbommen het  politiekantoor hadden bekogeld.

De aanleiding voor de rellen was dat bij een politiecontrole een jongere zich had doodgereden. Er waren honderden betrokken bij de gevechten met de politie die nacht na nacht doorgingen. Tientallen auto’s werden in de fik gestoken, bussen beschadigd.

Momenteel schijnt het er weer tot rust gekomen te zijn.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

15 Reacties

 1. En deze: https://www.youtube.com/watch?v=lNmNGcin3C4

  rond de 3.05 minuut

  Staat ons te wachten.

 2. Kijk dit soort wordt binnen gehaald: https://www.youtube.com/watch?v=kKQuQ20CisA
  Dit is trouwens Italië.

 3. Nu zijn ze in Frankrijk (de migranten cq. allochtonen) toch al érg snel aggressief als er iets niet naar hun zin gaat. Het lijkt een beetje bij Frankrijk te horen lijkt soms wel. Maar dit soort beelden (evenals de beelden van enkele jaren geleden) zijn toch wel flink verontrustend hoor. Dat andere landen zoals Nederland en Duitsland daar na al die keren nog steeds geen voorbeeld aan nemen is ontzettend stuitend. En dan druk ik ’t nog zachtjes uit.

  Het lijkt soms wel alsof de overheid het allemaal bewust doet. Je kan anders toch niet met een strak gezicht de immigratie en verislamisering toch niet zó lang door laten gaan?

 4. dirkovision

  7 juni 2015 op 18:35

  ONTregelen en daarna de machtovernemen: http://tinyurl.com/q9zen6u
  islam

 5. wil niet lullig doen maar wat zie ik nou helemaal op de 3 filmpjes ?

 6. Leo KarelJan

  7 juni 2015 op 14:51

  De regentenkliek ( alle partijen minus PVV ) hebben al lang voor de politiek correcte DICTATUUR gekozen en dat houdt in dat moslims en andere allochtonen zielig zijn en worden ontzien. Deze dictatuur is gericht tegen de autochtone bevolking, in ieder geval tegen dat deel dat geen multikul en geen import van achterlijkheid, criminaliteit en armoede wil. De rest ( meerderheid ) is al multikul geïndoctrineerd door kliek, media en onderwijs.
  Dat de media hier geen aandacht aan geven, zegt alles. De kudde moet geïndoctrineerd worden en dat doet men met zielige verhaaltjes over “vluchtelingen” en niet met dit soort rellen.

  • De rest ( meerderheid ) is al multikul geïndoctrineerd door kliek, media en onderwijs.

   ____________

   O ironie.
   Dat zal ze nog gaan opbreken als ze erachter komen dat ze straks juist voor monocultureel moeten kiezen.
   En dat zal niet onze cultuur zijn.

 7. Burgeroorlog?
  Die komt er slechts indien de autoriteiten de kant van de moslims en andere immigranten kiezen.
  In het geval van een samengaan van burgers en autoriteiten, dan spreek je van nationale bevrijdingsstrijd .

  • dirkovision

   7 juni 2015 op 18:45

   Zolang -en dat zál..!- de ‘elite’ het cordon sanitair om het gezond verstand , de PVV heen, met hulp van de MSM in stand houdt gebeurt er helemaal NIETS.
   Pas wanneer de islam-invasie en machtsovername kan worden gestopt -ook en zéker- op politiek nivo, hebben we nog een kans. Tot die tijd moeten we ‘het doen’ met nono’s als Bertje en Zimmerfranz en de horde corrupte VVD na-zingvogels in het zog van de NATO Kwispeldebiel en LiegendeLachebek Rutte en wegkijker / verradder Pechtold van D66.
   Het is gewoon niet anders.
   We weten allen wat er nódig zou zijn, maar kijken eerst even de laatste aflevering van BZV af.
   Welterusten.

   • @ dirkovision
    elite….cordon sanitair……….gaaaaaaap
    ik hoop het, zeker zolang die achterlijke Dion Graus er nog zit…man man man

 8. Rutte doet altijd alsof hij een streng beleid wil, maar waarom spreekt hij zijn steun niet uit voor Cameron, die het vrije verkeer van personen binnen d EU wil beperken. Het antwoord is dat dan de werkgeverslobby in het geweer komt en aan de telefoon hangt, alsmde Merkel. En die gehoorzamen de ruggegraatlozen poltici liever dan dat ze hun functie van v.o.l.k.s.v.e.r.t.e.g.e.n.w.o.o.r.d.i.g.e.r serieus nemen. Ja, tegen verkiezingen roept Rutte iets strengs, maar als die achter de rug zijn wordt die gefeliciteerd door Merkel en de werkgevers, laatsgenoemde verkneuteren zich nu al over de miljoenen goedkope turken waarmee ze straks de Oost Europeanen kunnen vervangen. Dat de toekomst van onze kinderen vernietigd wordt interesseert ze niet, want dan liggen ze lekker in de zon op een ver eiland, en lachen om onze problemen en het feit dat wij de zoveelste politicus zonder ruggegraat kiezen, zoals een gesjeesde historicus.

  • @Koffij
   .. en het feit dat wij de zoveelste politicus zonder ruggegraat kiezen, ..
   ______
   Waarom wordt er steeds gekozen voor dezelfde politiek?
   Einstein: ‘waanzin is steeds hetzelfde blijven doen en andere resultaten verwachten’.
   Zie je hier het korte termijn geheugen in actie, en het resultaat van massa beïnvloedings technieken?
   Of gebeurt hier wat niemand zal kunnen geloven?
   Dat er massaal door de overheid gesjoemeld wordt (geïnspireerd door de druk van de EU-agenda).
   Iets wat mensen zich niet kunnen voorstellen, niet kunnen geloven en niet toelaten zich alleen al die mogelijkheid te realiseren (nee, zo is de overheid niet, ik vertrouw er blindelings op dat het stemmen eerlijk verloopt) zorgt er voor dat de overheid zich dit juist, omdat niemand dit zal aannemen, kan permiteren,….. dit ‘onmogelijke’ te doen,….wat mij niet onmogelijk lijkt, gezien de discrepantie die je vaak ziet tussen het volksempfinden maar ook de peilingen, en de verkiezingsuitslagen.

 9. Rijkdom is alleen mogelijk als zusje armoede floreert. De dood van armoede is de ondergang voor rijkdom. De armoede voorbij is genoeg te eten en een dak boven het hoofd. Daarna komt rijkdom met als kenmerk macht. Die macht gebruikt en misbruikt het kenmerk van armoede, kennis. Lees wereld geschiedenis, macht, en wie herinnerd worden. Of de werkman bezig met project Titanic. Allemaal even rijk is communisme en heeft als kenmerk ontevredenheid. Om mensen reden van bestaan te geven moet er evenwicht zijn in alle kenmerken. Import van kenmerk armoede is een middel. Ook oorlog. Door omstandigheden, zoals een onmogelijke wederopbouw, van plaats èèn verdrongen. Leven op andere planeten zien het als een reden om nooit op bezoek te gaan.

 10. Beter meteen dan later. Totale Remigratie.

  • Helemaal mee eens.
   Want wat is het andere scenario?
   Enorme botsingen, uitlopend in een burgeroorlog , met veel doden.
   Als je dit kunt voorkomen met remigratie, gecombineerd met EFFECTIEVE hulp waardoor ze hun eigen boontjes kunnen doppen, zal op termijn blijken dat dit een veel betere oplossing is.
   Het uitkeringeninfuus waaraan te veel (im)migranten (vaak vermomd als vluchteling) nu komen te hangen zal hun zelfredzaamheidsgen zeker niet stimuleren.