60 miljoen illegale immigranten. Maar Buma wil niet met Wilders regeren.

Door Joost Niemöller

Buma zei vandaag op het CDA Congres niet met Wilders te willen regeren, en als ik de media mag geloven was een donderend applaus zijn deel. Bij Joop.nl openen ze er vandaag mee, en wordt er gesproken van een ‘opluchting.’

Er gaat dus een interessante situatie ontstaan. De PVV is momenteel de grootste partij in de peilingen. Met grote afstand.

Het grootse probleem in Nederland is de niet aflatende golf van illegale immigranten die Noord West Europa overstroomt. Geen van de gevestigde partijen heeft enig idee wat hiermee aan te vangen valt. Dat de ondergang van Europa het directe gevolg ervan is, dat begrijpt ook iedereen die even doordenkt. We hebben het hier dus over een politieke kwestie die met de dag groter wordt.

Buma pleit voor ‘meer Europa’. Net als de PvdA, de VVD, D66 en GroenLinks al sinds jaar en dag doen, zonder dat er bij die partijen ook maar enig idee bestaat hoe ‘meer Europa’ zou moeten leiden tot ‘minder illegale immigranten.’

Zestig miljoen migranten zijn momenteel on the run.

Zestig miljoen!

Hoeveel ervan zullen Duitsland, Zweden, Nederland, België en Groot Brittannië bereiken? Want dat is het uiteindelijke streven.

Ze worden door niets en niemand tegen gehouden. Sterker nog, er worden hen in die landen vette uitkeringen beloofd en gratis zorg. Iedereen die beweert vluchteling te zijn mag blijven, dat wil zeggen wordt in de praktijk nooit meer teruggestuurd.

Iedere weldenkende Nederlander beseft dat het land ten onder gaat wanneer Buma en de zijnen, verantwoordelijk voor de huidige problemen, en nog steeds met hun mond vol tanden, nog veel langer zullen regeren. Misschien zullen veel van die Nederlanders nog een zekere barrière voelen om op Wilders te stemmen. Misschien zullen ze om die reden niet meer stemmen. Maar ze gaan zeker niet op Buma en de anderen meer stemmen. Op de blinde probleemveroorzakers. Vijftig jaar aan de macht, vijftig jaar toenemende ellende.

Het is aan dit soort blunders als die van Buma te danken dat Wilders doorstoomt naar een absolute meerderheid. En pas dan zullen ze eindelijk komen, die gesloten grenzen. In Nederland weet iedereen nu dat er geen andere opties zijn als de gevestigde partijen niet met de PVV samen wil werken en zelf niets willen doen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

29 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  10 november 2015 op 22:19

  ‘en als ik de media mag geloven was een donderend applaus zijn deel.’
  Nu heb ik de NOSsjenaal uitzending gezien, en mijn konklusie is dat dat DONDEREND – uit de duim gezogen/uit de mouw geschud- is door de sjenaalredactie!
  Dus door een door ONS betaald stel vooringenomen lieden. Een stel dat de woorden WAARHEID en OBJEKTIVITEIT in het woordenboek moet opzoeken, maar daarvoor blijkbaar nog nooit de moeite heeft genomen.
  Over de eenzijdige berichtgeving door het NOSsjenaal is een boek te schrijven…. Wat ik inmiddels, met meer dan 500 kommentaren op dat sjenaal, gedaan op verschillende internet-diskussiepagina’s, wel al zo ongeveer gedaan heb.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Het CDA is de meest onbetrouwbare partij aller tijden. Wat ik merk in mijn persoonlijke omgeving is dat al die mensen die voorheen een vies of bedenkelijk gezicht trokken als Wilders ter sprake kwam , nu toch iets genuanceerder overkomen. Mensen worden direkt geconfronteerd met de gevolgen van de invasie van moslims en willen dat niet. Dan blijft er maar weinig keuze over wat pol. partij betreft. Bovendien vergeten we te vaak de kracht van het denken. Ik hoop en denk daarom dat er op tijd een omslag plaats gaat vinden in het collectieve denken en dat we massaal daar naar gaan handelen.Overigens ben ik er van overtuigd dat de werkelijke aanhang van de PVV veel hoger is dan de 38 zetels bij m. de hond. Maar ja , een bedreiging voor de zittende macht

 3. Buma vertelde op TV aan het CDA-congres niet meer te willen regeren met de PVV. Dat – niet meer- is wederom een trap naar Wilders. De PVV heeft immers nog nooit geregeerd. Buma is een Judas niet meer en niet minder. Het CDA heeft veel te grote belangen bij o.a. de ontwikkelingsclubs en de PVV wil dat, m.u.v. noodhulp, afschaffen. Buma deed zijn plechtige belofte enkel omdat hij niets anders kon met een dergelijke achterban.

 4. Zie de peiling van MdH en neem waar dat het CDA de enige partij is, die bijna volkomen gekant is tegen referenda. Afijn 62% was tegen grondwet EU en het CDA had maling aan de wil van het volk. Ergo als de PVV wijs is gaat zij hoe dan ook niet regeren met het CDA. Het CDA bleek immers in de Catshuisbesprekingen van 2012 ook al niet betrouwbaar.

 5. De policor propaganda wordt nog steeds door te veel Nederlanders voor zoete koek geslikt. Het zijn altijd weer de eenzamen zoals Janmaat, Fortuyn. Hirsi Ali , van Gogh en nu Wilders die gedemoniseerd, weggepest of vermoord worden, maar het is de politieke elite, die ons als volk manipuleert naar de ondergang. Wanneer worden we eindelijk wakker?

 6. Als Buma zijn toekomst aan het (niet) regeren met de PVV hangt kan er zo een wisseling plaats vinden wanneer de meeste CDA kiezers zijn standpunt niet delen.
  Zo werkt dat in de politiek.
  Dan wordt alles opeens vloeibaar.
  Meningen en personen worden zo aan de kant geschoven voor anderen wanneer ze niet voldoen.

 7. Het echte omslagpunt zal boven de 40 zetels liggen.
  Wanneer de rest onder 20 zakt per partij wordt het steeds moeilijker om de enorme winst en grote van de PVV buiten de regeringsboot te houden.
  Wanneer de islam migratie problematiek nog dramatischer vormen aan gaat nemen dan het al doet staat niets een verdere groei van de PVV in de weg. Zoals het in de politiek altijd gebeurd: Er ontstaat een nieuwe realiteit waarop met pragmatisme in plaats van de emotie gereageerd zal worden.
  De PVV bij voorbaat weigeren zal de PVV bij twijfelaars doen groeien omdat er geen alternatieven zijn. Als de nood hoog is gaat het niet meer om de toon of persoonlijke aversie. Men zoekt de enige op die het probleem van begin af aan heeft benoemt en haar bestaansrecht er aan ontleent.
  Het zijn de andere lapzwans partijen die de PVV groot maken door geen antwoord te hebben op de vele problemen die ze zelf ontwikkeld hebben.
  Logisch causaal verband tussen oorzaak en gevolg.

 8. @ toetssteen
  Jouw vertrouwen in die leugenaars en bedriegers van VVD en CDA is ontroerend. Helaas ook naïef: nooit zullen ze iets kunnen betekenen op gebieden als islam, EUSSR, multikul en immigratie. NOOIT!!! Ze zijn door en door politiek correct , vergeet het maar.

  • Leo Karle Jan
   Maar dat zeg ik toch helemaal niet! Ik stel dat het Buma te doen is om zetels te trekken (en het liefst daarmee MP te kunnen worden). Maar zuiver stem genomen, zie het staatje, klopt het niet wat Buma zegt.
   Dat is nu exact waar de kiezer alert op zou moeten zijn, immers, zoveel gelijkenissen in stemgedrag en dan dit zeggen riekt naar plat populisme om stemmen weg te halen van andere partijen om vervolgens gewoon in de boot te stappen met de PvdA die blij zal zijn nog twee ministers te mogen leveren (paaien), D’66 vanzelfsprekend, want Pechtold droomt van , dus vice MP dat zal ook hem wel lijmen.

   Kortom, ik vertrouw geen enkele club die zo door de ambtenaren kliek is gevreten zodat de wereld beetje grof gezegd door hen wordt geregeerd. Let wel: ik zeg niet overal. Alleen als de vinger niet aan de pols wordt gehouden is een ambtenaren moeras een zekerheid. Overal.
   Het enige dat daar tegen werkt is te zorgen dat er nooit een koppeling ontstaat….. Nou, succes.

 9. Ik vermoed dat Wilders ook niet zoveel trek heeft in een partij die zelf het agreement verbrak, iets dat Verhagen nota bene zelf erkend heeft.
  Welke partijen dan wel even uitgaand dat de PVV de grootste zal blijven en nog verder groeit? Gezien het stemgedrag in de Tweede Kamer de VVD:

  http://partijgedrag.nl/partijgelijkenis.php

  Tja en als u dat staatje bekijkt dan zou logische tweede het CDA moeten zijn, dus feitelijk spreekt Buma zichzelf tegen in als zijn moralistische zwatel. Ik vermoed dat hij stemmen wil trekken bij VVD en PvdA.

 10. Het volgende land, het moet een groot deel van de rancuneuze elite goed doen, die in het vizier is gekomen van de miljoenen migranten is Denemarken. Het gaat snel mis daar en er is een linkse regering daar.

  Heel jammer. Denemarken, gehaat door de politiek correcte gutmensch, gaat heel snel door het putje.
  Ondertussen vindt Rutte het helemaal niet gek dat de EU praat met die dicatotriale griezel die 70% van de Nederlandse Turkse stemmers heeft gekregen (die spugen ook op de Nederlandse wetten), zijn naam is Erdogan. Hij gaat straks meedenken met EU wetten. Rutte, die vindt dat helemaal niet gek, omdat Merkel het wil.
  Merkel zal bij far de meest destructieve Europese leider aller tijden zijn, is mijn voorspelling.

 11. Er zijn hier nog steeds mensen die denken dat je zaken kunt doen met de regentenkliek van VVD, CDA, PvdA, D’66, GL, SP, CU,SGP.
  Gebruik toch je hersens: compromissen met deze gore kliek zijn niets waard en leiden tot niets. Zij vormen, samen met de EUSSR, media en rechters, de politiek correcte DICTATUUR. Het is bagger en nog eens bagger. Wie gelooft dat deze kliek wil veranderen, heeft er NIETS van begrepen. NOOIT zullen ze de islam en de immigratie echt willen aanpakken. NOOIT.

 12. Wat voor een politiek correcte idioten zijn die “gristenen” toch. Terwijl overal in de islamitische wereld het christendom stervende is en de vervolging dagelijks plaats vindt, vindt die imbeciel van Buma het geen enkel probleem om hier een islamitische invasie toe te laten. Hoe totaal van het padje kun je zijn? Hoe krankzinnig, hoe infantiel?
  En deze L. de Behanger wil “niet met Wilders regeren.” Nou, meneer de gristelijke Gutmensch, neem van mij aan dat jij en je clubje de geschiedenis ingaan als losers, als “weg met ons “lieden. Als mislukte en gedegenereerde exemplaren van de Homo Sapiens.

 13. Ik zie het zoals arjope. Ik bewonder de moed van een Wilders maar begrijp niet dat hij het niet gewiekster aanpakt tenzij het onvermogen is. Als je wil meespelen met dit bordspel, Nederland is het bord, dan moet je je aan bepaalde spelregels houden. Ook de Pegidabeweging weet onvoldoende hoe het spel gespeeld wordt en laat een mevrouw een toespraak houden die best tenenkrommend is. Ook als je op die manier de waarheid verkondigt kun je weten wat en hoe de reactie hierop zal zijn en dat je hele organisatie, ook al bestaat die voornamelijk uit mensen die geen vlieg kwaad zullen doen, wordt weggezet als “extremistisch” “hooligans” “tokkies” en verzin zelf maar wat. Nee, die 76 zetels voor de PVV komen er niet . Maar het CDA krijgt mijn stem zeker niet.

 14. Bruna hoort bij die christenen die Allah en God hetzelfde vinden.
  Hij beseft niet dat er verschil is..
  Anderzijds is het jammer dat Wilders niet een beetje water bij de wijn doet.
  NL is helaas een coalitielandje hoe jammer dat ook is.
  Met wat diplomatie zou er best een behoorlijk rechts kabinet kunnen komen.
  Stel je voor wat dat kan opleveren.
  Wetten die veranderen,een ander asielbeleid en misschien zelfs een andere EU politiek.
  Dat de PVV 76 zetels krijgt en ook nog eens een meerderheid in de eerste kamer gaat niet gebeuren.Hoe graag velen dat ook willen.
  Dus realistisch zijn en hopen dat er een rechts kabinet komt..
  Volgend jaar komen er nog steeds heel veel asielaanvragen, dus de komende verkiezingen zijn belangrijk

 15. “Iedere weldenkende Nederlander beseft dat het land ten onder gaat wanneer …” schrijft Joost. En gelijk heeft hij. Maar weldenkend is een minderheid, daar zit het probleem. De meeste mensen laten zich leiden door medelijden, zonder na te denken over de consequenties. En het oneerlijke daarvan is dat mensen die wel denken over gevolgen, worden gediskwalificeerd als minderwaardige mensen. Dat is gemakkelijk, want dan is de discussie gesloten en blijft het roze wereldbeeld in stand. Dat is het grote probleem in Nederland, rationele dialoog is onmogelijk en zo komen we dus niet verder.
  Bestuurders zeggen wel dat ze begrip hebben voor de zorgen van de mensen, maar dat is een bezweringsformule. Dan zou de bestuurder ook moeten formuleren wat de zorgen zijn en waarom hij ze minder zwaar vindt wegen dan het oplossen van zijn bestuurlijke problemen.

 16. Het is precies waar het om gaat. De huidige regeerders met hulp van de oppositie hebben hun eigen monster gecreëerd. En die stoten zij ook gezamenlijk af door hun eigen onmacht en het ontbreken aan visie. Dit is hun enige wapen die zij tegen de verkeerde vijand richten. Te bang om echte maatregelen te nemen. CDA is een Judas partij door en door onbetrouwbaar.

 17. Realpredictor

  8 november 2015 op 11:04

  Wat een zielige (wanhopige) reactie van CDA!

 18. Er zijn mensen die geloven dat de UK uit de EU zal stappen in 2016. Jammer, maar dat zit er niet in want alles zal worden gedaan om dat tegen te houden desnoods via moord en doodslag. Er zijn mensen die geloven dat we in 2017 in Nederland bij verkiezingen een afrekening krijgen. Jammer, maar dat zit er niet in. Door misbruik van recht zal GW achter slot en grendel zitten en is er geen PVV. Er is dan helemaal niets meer te kiezen voor velen. In “Lissabon” is de doodstraf ingevoerd maar dat weten velen niet. We zitten klem in de gele tram. Met dank aan het geloven komen we versneld hierboven. Indien er het komende jaar geen massale problemen komen, zal het worden uitgelegd als succes gelijk aan het PvdA-verlies door Joop den Uyl. Buma doet wat zijn leden in meerderheid willen dat hij doet. Hij is daarom een creeper net als nagenoeg de gehele bevolking van ons nepparlement zowel als onze nu nog bestaande natiestaat. Eigen schuld dikke bult heet zoiets.

 19. Wat nu vandaag gebeurt is het begin van Bilderberg planning, gemaakt in het recente verleden en achter gesloten deuren. De reden is het voorkomen van iets wat in geschiedenis revolutie word genoemd. Buma is A.R mannen broeder. Die revolutie is een toekomst zekerheid. Om die te voorkomen zijn plannen gemaakt. Die zijn nu in volle uitwerking. Eenmaal uitgewerkt word het verband met links en religie zichtbaar. De native, met klomp, tulp, en Wilders, is dan een minderheid die gaat vrijwillig of met geweld, verdwijnen uit politiek en samenleving.

 20. Buma is christun. Hij gelooft in een god. Zo iets als: we geloven allemaal in een god. Moslims, joden, christenen, biblebelt, You name it. Buma is een soort van christenhoer. Hij verkoopt zijn aanhang en volk voor wat zilverlingen. Precies zoals Judas dat deed met Jezus. Je zou bijna denken dat hij een soort van satan is… (Sorry Buma)

 21. Het enige dat de elite hoeft te zeggen is:
  ‘Sorrie mensen, we hebben het verkeerd gezien. Hans Janmaat had voor een groot deel gelijk. Migranten hebben inderdaad geen toekomst in Nederland en de multiculturele samenleving werkt niet. Daarom gaan de grenzen dicht, opvang in eigen regio’
  Oké, het zal moeilijk te verteren zijn voor politici en rechters en het OM, met hun krankzinnige uitspraken tegen mensen die dit al langer vonden.

  Maar het komt gewoon hun strot niet uit. Bovendien zit er bij de elite veel rancune, vanwege het feit dat de Nederlanders de politiek correct Nederlandse Omroep Sprookjes niet meer geloven. Die Nederlander moet maar voelen!
  Maar zo schieten we niets op en ook de elite hebben kinderen en kleinkinderen die straks in een sociaal Nederland moeten leven.
  Daarom zeg ik tegen de elite, kluts een ei, drink die tegen de kater en zeg gewoon dat je het fout gedaan hebt, maar dat je het beter zult doen.

 22. “Iedereen die beweert vluchteling te zijn mag blijven, dat wil zeggen wordt in de praktijk nooit meer teruggestuurd.”

  Maar dat is niet waar, althans, men kondigt toch heel duidelijk al aan dat de meesten terug zullen moeten. Formeel mogen ze bezwaar indienen maar dan blijven ze in tijdelijke opvang. En dat zal wel eens heel sober uit kunnen pakken.

  Probleem is wel dat na alle risico’s die deze migranten genomen hebben om hier te komen, deze mensen wellicht in verzet zullen komen tegen een uitzetting. Dan krijg je juist dus de taferelen waarvoor men nu zo terugschrikt, ja de treinstellen met droeve gezichten naar kampen in het buitenland, onder gewapende begeleiding.

  Soms kun je ook hoop ellende voorkomen door vanaf het begin af aan ferm en duidelijke te zijn. Het is zo lastig alles later nog te willen repareren. Juist dan komt de ellende!

  • Weleens gehoord van ‘een doekje voor het bloeden’ om het volk koest te houden?

   Deze ‘vluchtelingen’ instroom is een zegen van Allah voor de EU. Nu kan zij in korte tijd waar maken wat zij altijd al van plan was; de Joods/christelijk/humanistische cultuur vernietigen, chaos veroorzaken, zodat zij alle macht over kan nemen.

   Af en toe even roepen dat de grenzen dicht gaan , dat er geen familie meer mag komen en/of dat de zieligerds terug moeten en voilà, het werkt.

 23. Andre van Delft

  7 november 2015 op 21:59

  Dit CDA-congres is de langste zelfmoordbrief in de geschiedenis.
  Als realist Pieter Omtzigt van het langzaam zinkende schip overstapt naar Voor Nederland (nu nog Joram van Klaveren en Max Moszkowitz) ga ik op hem stemmen.

  • Pieter Omzigt brengt dat conservatieve geluid enkel om de naar de SGP neigende CDA-stemmers binnenboord te houden. Het is toneelspel dat we nooit terug zullen zien in beleid of wetten.

   Bram zit natuurlijk alleen bij VNL vanwege het geld, hij heeft nog een paar rekeningen open staan . Wat niet wegneemt dat VNL misschien wat conservatieve VVD’ers op kan pikken, wat winst zou zijn omdat het die neoliberalen verzwakt.

   Alleen een sterke, regeringsbereide PVV is m.i. een optie voor een patriot.

   Reinette Klever, die krijgt mijn stem.

 24. Het CDA is een gepasseerd station. Tenminste wanneer ze nog de bedoeling heeft een christelijke partij te zijn. Hooguit kun je er een Efteling -attractie van maken (Buma als Holle Bolle Gijs). De kerken lopen leeg en met de paar overblijvers wordt straks wel afgerekend door de geïmporteerde islamitische hordes. Net als de ongelovigen, andersdenkenden en de Joden trouwens. Alle bestuurders die deze gang van zaken ontkennen en faciliteren maken zich schuldig aan landverraad. Buma ook. Het zou daarom mooi zijn als er in de finale nog zo iets zou komen als een “bijltjesdag”. Echter gezien de omvang van dit verraad, zal het dringen worden op het schavot.