Onderzoek: Jonge blanke mannen vinden we het ergst

Door Joost Niemöller

Onder invloed van het Cultureel Marxisme, dat opkwam in de jaren zestig van de vorige eeuw, en door het overwicht van de babyboomers allesbepalend werd, is de bevolking in het Westen gebrainwashed in de overtuiging dat ze zelf behoren tot de slechtsten, de schuldigsten. Andere culturen waren minstens zo goed, zo niet beter. De echte geschiedenis van de impact van dit Cultureel Marxisme moet nog steeds geschreven worden. Inmiddels is er overal in de Westerse beschaving een flinke tegenbeweging op gang gekomen, die door diezelfde Cultureel Marxisten, die heersen in de media, in de politiek en in de rechterlijke  macht, populisme wordt genoemd.

Maar de omvang van de politiek correcte waan is nog steeds enorm. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de uitslag van een net gedaan onderzoek naar ‘vooroordelen.’ Dit grote onderzoek werd gedaan door YouGov, in Groot Brittannië. Gekeken werd over welke groep de meest negatieve stereotypering bestond. Nu zult u misschien denken dat uit zo’n onderzoek wel zal blijken hoe islamofoob ‘we’ wel niet zijn. Mis! De groep waarover de meest negatieve beelden bestaan zijn de…. (tromgeroffel)

Jonge blanke mannen!

Zij zijn, met enorme voorsprong, volgens de gemiddelde Brit, de mensen die het meest uitgesproken scoren, overall, op thema’s als intelligentie, eerlijkheid, arbeidsethos, beleefdheid, gewelddadigheid, drugsgebruik, dronkenschap enz enz. Jonge blanke mannen zijn het ergst van allemaal.

Het beste zijn: Blanke vrouwen in de zestig.

Kijk hier naar het hele lijstje.

De Britse krant The Telegraph, berichtte erover.

Gelukkig eindigde het artikel nog net met dit droge zinnetje:

There is nothing in this data that proves any of the preconceptions we have about young white men are true.

Nee, zeker niet. Ik zou zeggen: Kijk er de statistieken maar eens op na.  Één ding zal wel kloppen: Van blanke vrouwen in de zestig valt weinig kwaads te verwachten.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

17 Reacties

 1. Ik ben zelf babyboomer, maar ik heb mijn hele leven gevochten tegen dit gore culturele marxisme en de “weg met ons” en “elke cultuur is gelijk” mentaliteit. Het deugt niet: al sinds die verrotte “Tien over rood” en die gluiperige Den Uijl strijd ik tegen de gore linkse bendes.
  Hopelijk krijgen we ooit nog een leiders als Thatcher en Reagan.
  Trump for president! En Wilders als premier! Maar ja, die domme kudde Gutmenschen vormt nog steeds een meerderheid..

 2. Blanke vrouw van in de 60 niet gevaarlijk? Angela Merkel, 61 jaar…

 3. Verder gewoon eens met uw betoog hoor. Op deze na.
  “Het is overgenomen door nieuwe dominees, die van de SLinkse Zwartekousenkerken in de politiek.”

  Dat moet natuurlijk de slinkse groene kousenkerk zijn.

  • g.h.m.leferink

   17 december 2015 op 13:42

   ‘Marcel’: Groen Links is voor mij al jaren Groen SLinks. De lieden in die hoek lijden collectief aan een besmettelijke ziekte: Wijhebbendewaarheidinpacht-itis Enormis. En in hun zelfgenoegzaamheid denken ze ook nog eens de rest van NL moreel de maat te kunnen nemen: Jagers zijn verachtelijke moordenaars, boeren zijn smerige milieuverpesters, betonblokken in de Waddenzee storten is een goede daad, opwarming is een echte bedreiging van de mensheid, enz.
   Anders gezegd: dit soort heeft Dominee Wawelaar van de Oudlinks Gereformeerde Kerk vervangen door Dominee Doordraveraar van de SLinks GeDEformeerde Kerk.
   Wat een kennis van mij over dat van de werkelijkheid losgezongen volk zei?
   “Wacht maar tot de volgende Hongerwinter, dan verdubbelen wij de prijzen!”
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. g.h.m.leferink

  16 december 2015 op 14:15

  Ja, dat “Oh, wat zijn WIJ slecht”-gevoel, dat werd (en wordt soms nog) niet alleen gevoed door de donderpreken van de super-rechtzinnige dominees in de kerken van de meest streng-in-de-leer richtingen van het Christendom. Het is overgenomen door nieuwe dominees, die van de SLinkse Zwartekousenkerken in de politiek.
  Terwijl ik, na 80 landen te hebben gezien, tot een paar konklusies kwam:
  # Goeien en slechten heb je overal.
  # Wij mogen dan niet beter zijn dan de rest van de wereld, zo enorm veel slechter zijn we ook niet!
  Wie ons dat ‘SLECHT’-gevoel probeert aan te praten verklaart telkens, let maar op, dat hijzèlf “die slechtheid erkent”. En er dus geen deel van uitmaakt….
  Die is dus van het type ‘Ulbe Uitgestrekensmoel’. Anders gezegd: een Farizeeër. Het ergste type dat hier op deze planeet rondloopt!
  En juist DIT type is, helaas, rijk vertegenwoordigd in de politiek en de MSM. Dus kunnen we ons niet veroorloven één sekonde in te slapen!
  Goodgoan: Gait H.M…

 5. Ik lees dagelijks op Joop.nl en het valt me op dat nota bene de generatie die zich juist zo afzette tegen alles dat ook maar kleinburgerlijk leek zich nu in innige omhelzing bevind met het tegendeel. Is er een psychiater in de zaal, want ik begrijp dit werkelijk niet. En ja, vooral vrouwen (de ban de bra, baas in eigen buik en ik doe wat ik wil types zou oververtegenwoordigd).
  Maar ik ben een man en tikkie ouderwets liberaal. Nu zou men het libertarisch noemen, maar dat ben ik ook weer niet.

  • Maar Toetssteen moet je echt een keuze maken ? moet je echt ergens bij horen ? moet je jezelf indelen? Politiek gaat over belangen en niets anders . Het Volk aan de macht is net zo vreselijk als de superrijken aan de macht. Het is veel beter eerlijker en overzichtelijker als iedereen voor zijn eigen belang op komt dan eerst kan je spreken van een democratie van gedeelde belangen . Idealisten die je meesleuren in hun belang moet je mijden want je blijft berooid achter Het idealistische linkse Communisme en het Idealistische Linkse Socialisme, broertjes van elkaar hebben dat toch wel bewezen lijkt mij. Beiden hebben elkaar proberen te overtreffen met massamoorden

   • @Hugoden
    Ik ben een voorstander van degenen die dik betalen, mogen een stem. Vaak hoort men dan dat men zou gaan voor het verarmen van de bevolking, maar daar heeft deze groep helemaal niets aan! Waarom niet? Wel, als het volk niets meer kan kopen, valt de productie stil en is het uit af en over. Het is dus zaaks ervoor te zorgen dat men wel geld heeft om uit te geven zodat de productie op gang blijft.

    Wat nu alzo zóu moeten gebeuren in plaats van het virtueel bij sleutelen van miljarden per dag, is het rigoureus inkrimpen van het hele ambtenaren apparaat. Scheelt miljarden en dan kunnen de belastingen naar Singaporese waarden. AOW had al weg moeten wezen, hadden we nu ook de ge o.h. met Marokko niet gehad. Er had een redelijke overbrugging moeten zijn (zoals Drees het bedoeld had) naar zelf beleggen voor pensioen. Met de nadruk op zelf, dus op eigen rekening en niet dat als u eerder dan verwacht de worteltjes van de onderzijde gaat bewonderen, uw inleg foetsj is.

 6. Het is nooit verkeerd om bij denken het verstand te gebruiken. Wie de boeken van Theodore Dalrymple las weet dat de Britse jeugd niet louter bestaat lieverdjes, dus de minder vleiende kwalificatie lijkt niet onjuist, liederlijk gedrag is schering en inslag, doch… wie is daarvoor verantwoordelijk?

  Lees zijn boek Hoe links de onderklasse in stand houdt.

  Linkse breinen excelleren in wat Sigmund Freud Verdrukking noemt; door beperkte breincapaciteit ontstaan blinde vlekken. Die uitgespaarde energie wordt aangewend om de sensatie van overrompeling door eigen voortreffelijkheid te genereren.

 7. “Één ding zal wel kloppen: Van blanke vrouwen in de zestig valt weinig kwaads te verwachten.”

  Oh well, in Duitschland is één blanke vrouw van in de zestig waar de geschiedenis nog wel eens een heel ander oordeel over zou kunnen vellen.

 8. Ja ja, de hele achtergestelde wereld vindt Noord-West Europa geweldig, daarom riskeren ze de tocht naar dat werelddeel niet alleen met gevaar voor eigen leven maar zelfs met gevaar voor het leven van hun kinderen, weet u nog?! Dat is het bewijs dat ze Noord-West Europa super vinden, maar het is alleen jammer dat er zoveel blanke autochtone mannen wonen, want die zijn de belichaming van het kwaad, blijkbaar.
  .
  Niet de moslims in Noord-West Europa zijn de nieuwe joden die op het punt staan naar het oosten afgevoerd te worden, de autochtone blanke Noord-West Europese mannen zijn de nieuwe joden. En terecht als ik het goed begrepen heb, want…….. blablablablablalalahalal…. Zo is het en niet anders. Wil je voorkomen om afgevoerd te worden naar het oosten dan kan je beter alvast beginnen halal voedsel te eten, wie weet heb je mazzel. https://twitter.com/pvvfaber/status/676796936498884608/photo/1?ref_src=twsrc^tfw
  .
  Immers, hoop doet leven, toch?! :-((

 9. u weet toch, statistieken worden enkel bedacht om het gepeupel in het “juiste” denkraam te duwen.
  .
  vraagt u zich nooit af WAAROM er statistieken zijn en WAAROM nou dat bepaalde onderwerp en tot welk DOEL ?
  en WIE zijn nu de belanghebbenden van de UITKOMST ?

 10. Cultureel Marxisme, Marxisme, Communisme, the Fellow Walkers, Hotel Lux in Moskou vol gepakt met communistische Idealisten die elke moord en wandaad in Rusland doodzwegen. Ik heb me daarin vastgebeten. Al die massamoorden in Rusland werden gewoon onder de tafel geveegd. Ook door mannen die nu redacteuren zijn of waren bij kwaliteits-kranten Nooit is er een Neurenberg proces geweest tegen deze fanaten die in mijn perceptie in niets onderdeden met de NAZI´s Een aanrader is het boek `Messianisme zonder mededogen` van Marcel van Hamersveld en Michiel Klinkhamer. Citaat De KGB´er Vadim Leonov pochte in 1978 dat hij binnen een week 50.000 Nederlanders op straat kon krijgen. )via de CPN Joris Ivens de filmman Hermans werd geweerd uit overheidsdienst maar deze ex communisten werden docenten op de Universiteit citaat Waar is de Raul Hilberg van alle vermoorde Russen.

 11. Dit is dus het effect van propaganda in de media.
  Cijfers van het CBS geven een geheel ander beeld, zoals Joost hierboven al vermeld: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/12/nl_heeft_meer_klootzakken_dan.html

 12. Vrouwen van boven de 60 dromen ervan een illegale neger van 20 in huis te nemen.

  • Komt er een vrouw van dik in de tachtig op het politiebureau.
   “Dag mevrouw” zegt de agent achter de balie. Wat kan ik voor u doen ?
   “Nou” zegt die vrouw, “ik ben verkracht”.

   Dus de agent die pakt een aangifteformulier, likt even aan zijn potlood, en vraagt als eerste : “hoe lang is dat geleden ?”

   “Nou”. zegt de bejaarde vrouw “dat is toch zeker een jaar of zestig geleden.”

   Zestig jaar ?! zegt de agent. “Is het dan niet een beetje laat om daar nu nog aangifte van te doen ?”

   “Ooh” zegt de vrouw. “Ik kom ook helemaal geen aangifte doen hoor. Ik vertel er alleen zo graag over.”

   🙂