Hoeveel Duitsers moeten sterven voor verdwazing Merkel?

Door Joost Niemöller

Het CDU congres maakte er met Merkel weer een enorme show van: Wij, Duitsers, wij kunnen het. Wij, Duitsers gaan dat varkentje wassen en die onvoorstelbare instroom van illegale immigranten wel even op de rails zetten. Want dat is de Duitse identiteit: dingen regelen. En nee, we zijn niet multiculti, want we geloven in integratie. Ze kreeg een applaus van bijna tien minuten. Merkel beloofde dat de illegalenstroom kleiner zal worden, en dat was kennelijk voor veel CDU slaven een enorme opluchting. Hoe of wat zoiets moet gebeuren met al die open grenzen, daar liet Merkel zich niet over uit, en daar vroeg ook niemand naar. Applaus!

Maar laat dat maar aan die Duitsers over. Die komen met een Kompetenzzentrum zur Koordinierung des Präventionsnetzwerkes gegen (islamistischen) Extremismus. (Lange woorden zijn altijd betrouwbaar.) Dan houdt het vanzelf wel op, met die radicalisering. Beetje ambtelijke zelfbevestiging dus. Bak met gelul die veel geld kost en niets oplevert.

Ondertussen neemt het aantal salafisten in Duitsland schrikbarend toe. Hele stadsdelen komen in de greep van de Jihad. En ondertussen wordt het ook steeds duidelijker dat ISIS gebruik maakt van die ongecontroleerde Merkelsnelweg naar het hart van Europa. Via Griekenland, de Turkije route, maar nu ook vaker via Italië, de Libië route. Illegale immigranten worden op hun beurt geronseld door Duitse salafisten.

Ook in Zweden werden twee ‘vluchtelingen’ opgepakt. Ze waren betrokken geweest bij onthoofdingen. Met zelf gedrukte paspoorten kunnen ISIS strijders zich voordoen als Syriërs, en niemand stelt vragen aan de grens. Echte paspoorten dus, geen vervalste, waar duidelijk ook sprake van is.

Jeroen Wollaars, de verslaggevers van de NOS, spreekt van een ‘enorme overwinning’ van Merkel. Een overwinning binnen de CDU ja. Maar een intens verlies voor Duitsland. En voor Europa. De omvolking gaat nu in rap tempo verder. En met de omvolking komt de terreur.

Veel Duitsers moesten sterven voor de verdwazing van Hitler. Hoeveel Duitsers moeten er nu sterven voor de verdwazing van Merkel?

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

47 Reacties

 1. Precies!!! Helemaal de juiste vraag?
  Hoeveel doden door Merkels genocide?

  Maar ik zie nergens een getal

  Je mag het ook procenten uitdrukken. Bijv. van de 30.000, die in 2 dagen in sept. 1941 Babi Jar werden dood geschoten. Of de 1200 gehandicapten uit het Het Apeldoornsche Bosch die volgens Lou de Jong in ’43 levend verbrand werden.
  Of de 400 vermoorde Joden tijdens de Novemberpogrome 1938. Door mensen die nooit een vlieg hadden kwaad gedaan, gekgemaakt na de moord van Herschel Grynszpan, een 17 jarige joodse jongen op 1 duitser, diplomaat (Ernst vom Rath. (En wat deed Nederland daarna???)

  Echt helemaal zonder joden, moslims of ander ‘strange fruit’ (Southern trees bear a strange fruit, Blood on the leaves and blood at the root, ):
  Of de 250.000-500.000 dode burgers in Vietnam tussen 1955 en 1975 .
  Of 25.000 moorden/jaar in Mexico Oa volslagen onschuldige mensen met zijn vijftigen met een brandende band om hun nek in een kuil gooien met brandende houtschilfers op de…

 2. Die lange georkestreerde applaus kent Merkel nog uit de communistische tijden wanneer zij zeker nog langer dan 10 minuten applaudisseerde voor de sovjet machthebbers. Een applaus uit die tijd was zelden korter dan 10 minuten en het voordracht minstens een uur aar liever langer. Het record is geloof ik gebroken door Fidel Castro die zo een zeven lange uren vol met onzin kon maken. Stel je voor zo lang zitten. Merkel is nu van de CDU en het moest niet vergelijkbaar worden met dingen uit die tijd. Ik vraag mij af wat is nog het verschil met de sovjet tijd. De huidige propaganda is nagenoeg dezelfde en verzet wordt hard aangepakt. Het zal sowieso eindigen met geweld, gezond denkende mensen willen dit niet.

 3. Die lange georkestreerde applaus kent Merkel nog uit de communistische tijden wanneer zij zeker nog langer dan 10 minuten applaudisseerde voor de sovjet machthebbers. Een applaus uit die tijd was zelden korter dan 10 minuten en het voordracht minstens een uur aar liever langer. Het record is geloof ik gebroken door Fidel Castro die zo een zeven lange uren

 4. Nadat eerst de smerige nazi’s Europa in het verderf stortten, is het nu de beurt aan de communistische, politiek correcte, o zo gristelijke Gutmensch Merkel. Ja, van Moffica moeten we het hebben!
  Ik zag die applausmachine van het oerdomme CDU klapvee, daar op dat congres.
  Alsof Goebbels zo juist had gesproken. Ja, kruipen en leiders vereren, laat dat maar aan de mof over. Die totale imbeciele verdwazing: het is zo ongelooflijk stupide en zo vol zelfvernietiging. Duitsers gaan het “regelen” : ja, de afgrond regelen, dat hebben ze meer gedaan.

 5. Laatst het interview beluisterd met Matthew Bracken (auteur “Enemies Foreign and Domestic”, ex US Navy SEAL). Zijn visie op de invasie in onze omgeving, en de mogelijke gevolgen, is niet mals: https://youtu.be/Yl6oT1eGSEc?t=14m20s

 6. g.h.m.leferink

  16 december 2015 op 14:56

  Merkel heeft toen misschien gedacht, met haar uitspraak “Ihr seid willkommen”, dat ze de Nobelprijs voor de Vrede zou krijgen. Maar ze komt in plaats daarvan in aanmerking voor de prijs ‘Blunder Super Bowl van de eeuw’.
  Haar zou ik willen zeggen: “Je bent een MEGArund als je met uitnodigingen stunt!”
  Inplaats van “Wir schaffen das” zou het wel eens op termijn kunnen de herinvoering kunnen betekenen van de ‘LEBENSMITTELKARTENNAUSGABEDIENSTSTELLE’ van de laatste oorlog. Dus zelfs een rantsoenering van levensbehoeften. Mede veroorzaakt doordat de meeste van de import’verrijkers’ zelfs geen baan meer kunnen vinden als ‘EISENBAHNENKNOTENPUNKTENHINUNDHERSCHIEBER’. Omdat het beroep van wisselwachter door de automatisering niet meer bestaat…..

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 7. Hier is een inheems volkstribunaal zeker op zijn plaats.

  Totale Remigratie

 8. Volgend jaar verwacht de EU 3 miljoen ‘vluchtelingen’. Exclusief die uit Libië en Jemen. Natuurlijk dient het werkelijke cijfer eind 2016 fors naar boven bijgesteld te worden. Marokko en Pakistan hebben aangekondigd geen onderdanen meer terug te nemen en meer landen doen dat al of zullen volgen. Daarbij moeten er nog 160.000 ‘vluchtelingen’ worden herverdeeld, Zweden neemt volgend jaar geen ‘vluchtelingen’ meer op en de Oost-Europese landen gaan op slot. Het zou mij niets verbazen als Nederland volgend jaar moet zien te dealen met 100.000+ ‘vluchtelingen’ .
  Ons landje gaat ontploffen. Letterlijk en figuurlijk.

  • @Realist.nl
   3 miljoen, plus nazending, dat is per jaar zo’n 15 miljoen erbij die met gemak in de tweebeners producerende landen erbij worden gemaakt.

   https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

   Visueel uitgelegd waarom men bezig is met het schier onmogelijke.

   • @ Toetssteen

    Afrika heeft nu zo’n 1 miljard inwoners. Projecties wijzen in de richting van een verdrievoudiging in de ze eeuw, maar ik heb voorspellingen gezien die op een verviervoudiging uitkwamen. Voor Europa moeten we deze eeuw rekening houden met een bevolkingsomvang van, zeg, 500 miljoen inwoners. ‘Wir schaffen es’.

    • linkje:
     https://oneinabillionblog.files.wordpress.com/2013/09/projected-population-growth-by-region.png

     • @Dawg
      Thanx. Dat redden we echt niet. Het enige dat Afrika redt en ook een groot deel van de maar door kwekende Aziatische wereld, is geboortebeperking, maar ja dat is ‘vaut’.
      China is nu naar 2 kinderen voor beter gestelden en dat heeft hoe pijnlijk ook een logica. Ja en dan krijg je een vergrijzing, maar dat is op te vangen in een monoculturele staat.

      Kortom ik denk dat men eieren voor het geld moet kiezen, want het domme gezwam dat we deze handen aan het bed (instroom) nodig gaan hebben is te dom voor woorden.

 9. Maar gelukkig hebben wij Geert. Met een beetje mazzel valt vanmiddag het nepkabinet.

 10. Eigenlijk hebben we in Nederland wel genoeg van “Deutschland úber Alles”! Het is ook vreselijk arrogant en manipulatief hoe die toespraak ging. “Wij beroepen ons op onze christelijke waarden” – toch? Schaffen Sie das ohne Frage und Verständnis?

 11. Merkel is net zo megalomaan bezig als Hitler. Dat gaat ten koste van de rest van Europa. Het schuldgevoel is kennelijk weg, of in elk geval verkeerd gericht.

 12. Nog een Off topic bericht. Julio Poch krijgt waarschijnlijk levenslang. Anders dan u denkt is er wel degelijk veel beijs tegen Julio, dat hij mensen in zee gekieperd heeft. De reden dat u dit niet weet is omdat Geert-Jan Knoops voor de media een Godheid is en minsten op dezelfde hoogte staat als God de Almachtige vader, schepper van Hemel en aard, of wellicht hoger nog.

  Zo staat vast dat Julio deel uitmaakte van operatie Zeemeermin, die tegenstanders de zee in kieperde. Tevens heeft hij in die tijd wel degelijk de transportvliegtuigen gevlogen waaruit de gevangenen gegooid werden. Ook staat vast dat hij op grote schaal valsheid in geschrifte pleegde om zijn rol uit te wissen uit de logboeken. Julio heeft voor zijn speciale opdracht, zoals in de memo te lezen valt, felicitaties gehad.
  https://www.vn.nl/negen-redenen-waarom-argentijnse-openbaar-ministerie-julio-poch-schuldig-acht/?utm_content=buffer57e2a&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

  • @Koffij
   Leuk hoor die site die u aanhaalt, maar bronvermelding is zipppp. Ik kan ook van alles roepen, maar is het daarom waar?

   • Dit soort informatie is al langer bekend, dat Julio bijvoorbeeld onderdeel was van een operatie die mensen in zee kieperde, en dat hij daaraan meedeed is veel circumstantial evidence. Daarbij opgeteld dat hij ook bij andere gelegenheid zelfs gezegd heeft dat hij daar zelf aan meedeed, en dat je als piloot een beetje schuin moet vliegen zodat de zwaartekracht zijn werk doet. Het is afwachten of het bewijs voldoende is.
    Een van de redenen dat ik de staatsmedia haat tot in het diepst van mijn ziel is dat men dit soort informatie bewust uit de media houdt. Met name de telegraaf hield een Julio-is-onschuldig actie, en als je dan argumenten aandraagt als reaguurder wordt die gewijgerd. Ik heb me ook verdiept in de Deventer moordzaak. Ik heb ook de hele rechtszaak tegen hem geprint. Een heleboel bewijs die tegen Louwes bestond, daarover hield de media zijn kaken stijf op elkaar.
    Ik ben ook zeer betrokken geweest m.b.t. de zaak tegen Lucia de B.

 13. Vervolg:
  Ook bij Lucia de B voerde de media en de staatsmedia een campagne. Haar collegaas werden door de staatsmedia gedemoniseerd. Er was wel degelijk veel bewijs tegen Lucia. Ik heb bijvoorbeeld gesproken met haar collegaas. Er was ook forensisch bewijs. Natuurlijk gaat de rechter erover of het genoeg is.
  Maar dat mocht u allemaal niet weten van de staatsmedia. En bovendien, de betrokkenen die hadden een spreekverbod maar haar verdedigers kregen honderden uren zendtijd.
  Als je wilt weten hoe het zit moet je niet de NOS (propagandakanaal) of andere media geloven. Je moet zelf de stukken zien. Je kunt bijvoorbeeld rechtzaken uitprinten. En dan krijg je een ander beeld als wat je krijgt van het voorgeselecteerde materiaal van de NOS of de telegraaf.
  Dat geldt niet voor strafzaken maar ook voor de geschiedenis. Lees wat de tegenstanders zeggen van gangbare ‘waarheden’ en trek dan zelf je conclusie, is mijn devies.

 14. beste simpele koffij,
  .
  als u denkt dat een piloot ( Julio Poch ) verantwoordelijk is voor “mensen leren vliegen zonder valscherm” ? think again !
  .
  Julio Poch is niet meer dan een arme stakker die geen keus had door het heersende regiem om de bevelen uit te voeren !
  had hij geweigerd, dan zat hij op de eerst (toenmalige) vlucht.
  .
  .
  het is werkelijk tenenkrommend dat je de onderste steen van de piramide verantwoordelijk stelt ?????
  .
  dat is dezelfde domme reactie, toentertijd, bij afloop van de vietnam oorlog, dat de amerikaanse bevolking de terugkerende soldaten uitjoelen !
  .
  hoe dom kan je zijn ???

 15. Off topic:

  Het bewijsmateriaal m.b.t. MH17 is boterzacht:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24877337/__Problemen_met_bewijzen_MH17__.html
  Citaat:
  “Strafrechtdeskundigen voorspellen problemen voor het toekomstige strafproces tegen de massamoordenaars van de MH17-passagiers, nu blijkt dat er met de inlichtingendienst die allerlei bewijsmateriaal leverde van alles loos is. ”

  Toen tijdens de Reagan administratie militairen per ongeluk een passagiersvliegtuig uit de lucht werd geschoten vonden de propapganda machines van de overheid, zoals we die nu kennen als “Nieuwsuur” dit prima. Foutje, moet kunnen. Nu heet het massamoord.

  • Wat dacht jij dan. Die mensen zijn gestorven voor de kat z’n kut. Op het altaar van de EU met de groeten van Verhofstad en van Baalen. Wij pikken het en de ‘nabestaanden’ ook. Mietjes, allemaal. Respect? Waarom? Worden die mensen gewroken? Nee, dus.

 16. @ Koffij

  De SBU niet betrouwbaar? Je verwacht het niet. Klaarblijkelijk zijn we nu de in de fase beland waar in het Nederlandse publiek langzaamaan vertrouwd moet worden gemaakt met de gedachte dat er nooit een dader van de aanslag op MH17 gevonden en berecht gaat worden. Eerst mocht het OVV nog het rapport uitbrengen dat de “Russische Buk” voor altijd in het collectieve bewustzijn etste., nu gaat de deksel definitief op de doofpot.

 17. Bereidt u zich alvast maar voor op een wetmatige massale tegenreactie. Historisch zal die door een allochtoon (nieuwe Europeaan) in gang gezet worden. Napoleon, Hitler, Stalin.

 18. Het klinkt precies als de laatste toespraak van Honneger vlak voor de val van de muur, men was op de juiste historische politieke koers, langdurig applaus was zijn deel.
  Ik hoop dat deze tragedie met net zo weinig bloedvergieten afloopt.
  Maar iets zegt mij dat overleg met de jihadisten zinloos is.

 19. @ gnor

  Ik lees in het artikel op nu.nl:
  “PvdA’er Kati Piri, die Turkije-rapporteur is voor het Europees Parlement, verwelkomt de stap. Volgens haar is de tijd rijp om een “frisse start” te maken met de nieuwe Turkse regering. Piri wijst op het recente rapport van de Europese Commissie waarin melding wordt gemaakt van een ernstige verslechtering van de onafhankelijkheid van de Turkse rechtspraak en de vrijheid van meningsuiting en persvrijheid.”

  De Turkse opstelling, ondermijning van de rechtstaat en (niet genoemd) steun aan internationaal terrorisme is volgens de logica van Piri en de EU dus klaarblijkelijk een aanbeveling om lid te kunnen worden van de EU.

  Volgende week moet de EU een besluit nemen over verlenging van de economische sancties tegen Rusland. Er wordt zelfs gedacht aan verzwaring van de sancties.

  Stop this train, I want to get off.
  https://www.youtube.com/watch?v=sHhhTtqWcOM

  • @Dawg
   De VS hebben besloten dat Europa kapot moet.

   http://beurs.com/2015/06/01/een-atlantische-broedermoord

   • Merkel doet alles wat Obama vraagt. Ik herinner mij nog die vragende blik van Obama. Waarom niet meer geld voor de Grieken, waar wacht je op?. Een week later was Merkel door de pomp.

 20. @ Dawg 14 december 2015 om 23:23. Zo tegenstrijdig die PvdA. Volgens haar is de tijd rijp om een “frisse start” te maken met de nieuwe Turkse regering. Dit geeft de indruk dat het “beter”gaat. Een ernstige verslechtering van de onafhankelijkheid van de Turkse rechtspraak en de vrijheid van meningsuiting en persvrijheid. Dit is different koek. Mijn samenvatting: Kip Piripiri of te wel ze praat als een kip zonder kop.

 21. http://www.nu.nl/buitenland/4182732/eu-opent-nieuwe-onderhandelingen-toetreding-turkije.html Men is zo bang voor een tribunaal dat de onderhandelingen met schurkenstaat Turkije ondanks alles heropend zijn. Het lijkt op het zonder proces vrij laten van een verkrachter. Daarnaast blaast T. ook hoog van de toren tegen Rusland en zal als het tegen zit de Nato er bij betrekken. Of Lavrov inmiddels Kerry op het juiste pad heeft gekregen, is een ander verhaal. Van Erdogan c.s. moeten we het niet hebben net zo min als van de christelijken, Alde en de linksen in de Europese politiek. De trein blijft helaas door denderen zodat enkel het opblazen van de brug hem kan stoppen.

  • Wel, het is enigzins verbazend dat er al zo lang zo weinig inheems Europees terrorisme is. Afgezien van wat ETA-geweld dat weinig het nieuws haalt, is zelfs doorgeslagen links al vele jaren rustig (of kundig versplinterd oid). Vast dat onderwijs, propaganda en repressie zijn effect doen gelden. Toch, als je als burger geen respect meer krijgt en ze vrezen je bovendien ook niet.., mss een stille tocht/feestje voor de huidige beschaving . De jonge idealisten hebben blijkbaar hun handen vol, zeldzame acties sterven een stille dood. Occupy, OXI etc. Ergens is het zelfs knap. Patsers genoeg, combi van brain and brawn zeldzamer. Mss heb je een punt gnor; In gelul kun je niet wonen maar, kon ik maar 600jr oud worden, ik ben reuze nieuwsgierig naar het einde van deze soap.

 22. Ik begrijp dat uiteindelijk het volk zelf moet beslissen maar toch is het wel handig een goede leider als voorbeeld te hebben die niet bang (voor Washington) is. Een leider met gezag en een leider die internationaal respect kan afdwingen, het voortouw durft te nemen. Voorbeeld ex-president Klaus van Tjechie. Er is momenteel niemand in Nederland die hiertoe in staat is. We hebben een soort politieke Cruijf nodig. Eentje met hersens, gezag en verstand van zaken en financieel onafhankelijk – erg belangrijk. Maar helaas ook dat soort monumenten worden uitgekotst. Je krijgt wat je verdient, toch?
  http://russia-insider.com/en/why-dont-you-ask-merkel-or-gauck/ri11815?

 23. Nou ja tussen alle ellende door is zojuist Wilders uitgeroepen tot politicus van het jaar. Kan ik weer even mee vooruit. Misschien dat ons nepparlement binnenkort ook wel zijn biezen pakt. De nepvoorzitter al is tenslotte ook al weg.

 24. Oké, Merkel zegt de instroom te gaan inperken, m.a.w. minder vluchtelingen moeten het land binnenkomen. Dat heb ik goed begrepen, die conclusie is correct, toch?!
  .
  En daar krijgt Merkel een applaus (kijk naar die opgeluchte gezichten op de foto bij de volkskrant) van bijna 10 minuten voor? Huh?? Heb ik het wel goed begrepen????
  .
  Ja, ik begin aan mezelf te twijfelen. Ze zegt ‘minder minder’ en krijgt daar een applaus van bijna 10 minuten voor??
  .
  Ik begrijp er niets meer van, die uitspraak van Merkel is toch racistisch, fascistisch, xenofoob, intolerant, angst gebaseerd op vreemdelingenhaat, etc etc etc etc….!!!!
  .
  Wat is dit toch voor waanzin, gekker kan het niet worden. Hoewel, zover waren we eigenlijk al; als Wilders iets zegt dan is het standaard een fascist, toen Aboutlaeb exact hetzelfde zei waarvoor Wilders voor fascist uitgemaakt werd kreeg Aboutaleb applaus en waarderende woorden ‘goh wat een verstandig en realistisch persoon’.
  .
  De waanzin voorbij, jonge…

  • Ik zie het nog gebeuren dat er uitreisgebieden komen voor terugkeerders omdat men Minder Minder Minder migranten , door de NOS vluchtelingen genoemd, wil, en de grenzen gaan wellicht ook dicht binnenkort in Duitsland.

   Wilders zegt het maar uiteindelijk gaat Duitsland het regelen, ze kunnen niet anders.

   Het hele land op de rand van de afgrond, daarvoor zullen toch mensen gestraft moeten worden.

   • g.h.m.leferink

    20 december 2015 op 23:07

    ‘Koffij’, ze zullen tenslotte wel moeten. Veel te laat na de Merkel-Super-Blunder, wanneer de beslissers daar eindelijk niet meer achter het laatste ‘Modetje van SLinks’ aanrennen, en het noodgedwongen verstand gaan gebruiken. En zich minder laten beïnvloeden door wat de media aan eigen vooroordelen daar ook dagelijks over Heinrich und Ingrid uitstorten. Want de Duitse media zijn nu bezig hun OBJEKTIVITEIT te verliezen.

    Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 25. Nee Dick. Wilders schreeuwde iets over minder Marokkanen in Nederland. Als je het verschil niet snapt zul je terug naar school moeten en liever ook je stempas inleveren. Trouwens Wilders zat dubbel fout: de vervreemding van Marokkaanse groepen is een op en top Nederlands probleem. Dan pas Europees. Maar niet Marokkaans, islamitisch of midden-Oostelijk (Marokko ligt daar uiteindelijk ook helemaal niet).

  Wat wel een probleem is: Nederland en andere Europese landen zijn zwak geworden qua moraal, visie, coherentie, politiek en zelfvertrouwen. De rest is puur gevolg.

  • @DirkM
   de vervreemding van Marokkaanse groepen is een op en top Nederlands probleem.
   —–
   Vervreemding???
   Merkwaardige term voor criminele activiteiten.
   Oma wordt beroofd door vervreemde Marokkaan??
   Vervreemding is een proces waarbij mensen zich niet meer eigen voelen omdat men het idee heeft geen invloed te kunnen uitoefenen op de ontwikkelingen.

   Ik denk dat oma meer vervreemd is als ze de walgelijke daad overleeft.
   De Marokkaanse crimineel voelt zich prima thuis hier met een dagje schoffelen als lachwekkend strafje van de D66 rechter.

   Mensen die het constant voor criminelen opneemt en onze ouderen en onze samenleving laat verkrachten en afslachten of dat als onzin afdoen staan toch echt aan de verkeerde kant van de maatschappij Mister.. DirkM.
   Minder Marokkanen, minder Turken en minder islam betekend een stuk beter Nederland. Alleen al het schrikbarende aantal IS strijders en de dagelijkse overval plus islamisering. Minder minder… Graag en Merkel oppakken en…

 26. @DirkM
  Nope, Wilders stelde drie vragen: meer of minder PvdA/meer of minder EU/meer of minder Marokkanen.
  Er werd niet gegild of geschreeuwd, het waren drie op normale toon gestelde vragen.
  Wilders is een voorstander van het laten uitreizen met vertrekpremie, dus als ik het niet naar mijn zin zou hebben zou ik ja graag zeggen en hem smeren naar Marokko.

  • In Noorwegen wordt er al gedaan aan minder minder minder. Er bestaat daar een oprotpremie voor kansloze migranten om terug te keren naar land van herkomst.
   Tevens heeft Helmut Schmd in de jaren 70 plannen gemaakt voor minder minder minder Turken in Duitsland, al is daar niets van terecht gekomen. Ook tijdens verkiezingstijd in de jaren 70 hamerde Schmid op minder minder minder Turken. Niemand nam daar toen aanstoot aan.

 27. De vervreemding van Marokkanen , of liever gezegd de ellende met die groep, speelt in elk land waar er veel Marokkanen zijn, het is beslist geen Nederlands probleem!

 28. @DirkM “Nee Dick. Wilders schreeuwde iets over minder Marokkanen in Nederland”
  .
  Wilders heeft meerdere uitspraken gedaan, ik doelde op een uitspraak als: ‘jihad strijders moeten gewoon kunnen vertrekken maar mogen nooit meer terugkeren’. Daar werd ie door velen voor verketterd maar toen Aboutaleb exact hetzelfde zei stonden diezelfde personen op de tafels met tranen in hun ogen te applaudisseren want wat een erudiet mens (dat soort woorden gaan ze dan gebruiken).
  .
  Ik begrijp wel waarom je aan de ‘minder minder’ uitspraak van Wilders moest denken omdat Merkel nu ook ‘minder minder’ roept, niet speciaal voor Marokkanen maar óók voor Marokkanen als die zich onder de “vluchtelingen” bevinden.
  .
  Hoe het ook zij, Wilders roept ook aangaande de “vluchtelingen” stroom al heel lang ‘minder minder’ en werd/wordt daarvoor verketterd, nu Merkel het roept krijgt ze een applaus van 10 minuten, ráááárrrr….
  .
  Btw, ben jij voorstander van ‘minder minder’ of ‘meer meer’…

  • J. C. Th. Köhler

   15 december 2015 op 13:18

   Dick,

   ik snap niet dat je nog serieus ingaat op zo’n reactie. Je voelt toch met je klompen aan uit welke hoek die wind waait? Het beste is dergelijke lui geen podium te bieden. Gaan ze vanzelf terug naar de Joop of zo.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   • @J. C. Th. Köhler
    .
    Ach, ik geef ‘m het voordeel van de twijfel, hij begreep echt niet waar ik op doelde dus dan leg ik het hem met liefde uit, dat is ’n kleine moeite. Als ie het nu nog niet begrijpt en blijft protesteren dan heeft ie pech.
    .
    In ieder geval bedankt voor de tip.
    .
    Ik ben trouwens wel benieuwd of hij voor ‘minder minder’ of voor ‘meer meer’ instroom is, ik ben echt nieuwsgierig naar zijn mening. Ik hoop dat hij daar antwoord op geeft, het mooiste zou zijn als hij z’n mening ook nog eens zou beargumenteren.

 29. g.h.m.leferink

  17 december 2015 op 13:52

  ‘Dick’, beter had ik het niet kunnen zeggen.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 30. Naar verluidt is de paniek nu toegeslagen in Duitsland, een geheim plan die gelekt is (zie Elsevier) onthult een plan de grenzen te dichten en deze met geweld (waterkanonnen) gesloten te houden.
  Ondertussen wacht Rutte op nadere orders van Duitsland. Hij doet helemaal niets.

  Of Merkels plan, het verspreiden van miljoenen migranten over Oost Europa, waar ook Rutte een voorstander van is (hij wil zelfs sacnties opleggen als Oost Europa niet wil) het gaat redden valt nog te bezien.

  Als het echt helemaal mis gaat is een tribunaal een mogelijk eindstation voor een aantal politici.