Hoe de EU vrouwen verraadt

De nieuwe Pat Condell. Kersvers. Als we deze mosliminvasie niet stopzetten, verliezen we allemaal onze mensenrechten. Vrouwen helemaal. Vertaling: Bernadette de Wit.

 

Jullie weten vast dat Duitsland meer nepvluchtelingen heeft opgenomen dan wie dan ook in de huidige, gefabriceerde crisis. En om Oud en Nieuw te vieren, presenteerden de nieuwkomers in Keulen hun cultuur met een massa-aanranding.  Vervolgens ontdekten we dat dit in meer steden was gebeurd. En in verschillende landen, en het was vooraf gepland en georganiseerd. We hoorden er trouwens pas na een paar dagen over, omdat de politie en de media het stil probeerden te houden.

Ze hebben het niet graag over moslims en seksueel geweld omdat het de verkeerde boodschap is. Het is de waarheid.

Maar dankzij internet en de alternatieve media, nu in feite de echte media, kwamen mensen er  al gauw achter en ze werden kwaad. Kwaad op de politici die deze illegale, massale mosliminvasie mogelijk maken. Boos op de journalisten die opzettelijk de akelige gevolgen, vooral voor vrouwen, wegstopten. Woedend op de politie, die met twee maten meet en niets tegen de massa-aanranding heeft gedaan, maar wel waterkanonnen en traangas gebruikte tegen de mensen die ertegen protesteerden.

En verontwaardigd over de eerste vrouwelijke Duitse kanselier, die haar land en Europa beduidend minder veilig heeft gemaakt voor vrouwen ‒ om een leger vijandige vrouwenhaters uit de Derde Wereld ter wille te zijn, die er totaal geen wettig recht op hebben hier te zijn en die de politie uitlachen omdat ze weten dat ze kunnen doen waar ze zin in hebben,  omdat ze toch niet uitgezet zullen worden.

In veel opzichten zit de islamitische wereld van nu in hetzelfde ontwikkelingsstadium als Europa vijfhonderd jaar geleden. Toentertijd bedekten vrouwen zichzelf om dezelfde redenen als moslima’s tegenwoordig. De samenleving was wreed, wettelijke straffen waren sadistisch, onthoofdingen waren een rage en niemand fronste zijn wenkbrauwen.

Europeanen namen die mentaliteit mee naar de Nieuwe Wereld, waar ze welkom waren. Tot de inboorlingen er al snel achter kwamen dat dit barbaren waren die geloofden in het recht van de sterkste en die een bedreiging waren voor iedereen die zwakker of vredelievender was en hun wreedheid rechtvaardigden door bijgeloof.

Komt dit je bekend voor? Sindsdien is Europa volwassen geworden en het heeft die houding van zich afgeschud. Maar op dit moment is die dankzij onze moreel gedegradeerde, corrupte politici weer helemaal terug, in onvervalste, ongefilterde en illegale vorm. Met als gevolg dat onze samenleving nu meetbaar minder veilig is en minder beschaafd, en de rechten van vrouwen zijn in feite onderhandelbaar.

Elke vrouw in Europa die voor massa-immigratie van moslims is, is een onverantwoordelijke dwaas die niet begrijpt dat zij een nachtmerrie nalaat voor haar dochters en kleindochters. De stompzinnige vrouwen die zich lieten fotograferen met borden waarop ‘Vluchtelingen welkom’ stond, hebben zichzelf welverdiend onsterfelijk gemaakt met hun naïveteit en domheid.

Want bijna geen migrant is natuurlijk een echte vluchteling en ze zijn niet welkom omdat ze niet legaal zijn. De meesten zijn jonge, fitte mannen die geen hulp nodig hebben, behalve misschien wat psychiatrische hulp vanwege hun gestoorde houding jegens vrouwen. En het deugt niet als je zegt dat niet alle migranten verkrachters zijn en dat we dus moeten doen alsof ze dat geen van allen zijn.

Hun cultuur is een verkrachtingscultuur, waarin vrouwen die zichzelf niet bedekken erom vragen te worden verkracht en daarna gestraft wegens overspel. Of vermoord door haar eigen familie. De drijfveer onder deze walgelijke aanrandingen was niet dronkenschap, zelfs geen haat tegen het Westen, het was minachting voor vrouwen. Minachting die vanaf de geboorte is ingegraveerd in moslims uit de Derde Wereld en, voor iedereen zichtbaar, in de hele islamitische wereld.

In Egypte is 99 procent van de vrouwen seksueel gemolesteerd. De mannen daar hebben er geen enkel probleem mee.  Het zit in hun cultuur, of we dat nu willen toegeven of niet. En hoe meer we dit toelaten in Europa, des te erger het wordt, en vrouwen in Europa zullen een gemakkelijke prooi worden en een willig slachtoffer. En dat is de werkelijkheid, vrouwen in Europa.

Ik weet dat jullie vroeg of laat wakker zullen worden; het is een kwestie van hoeveel seksueel geweld jullie bereid zijn te tolereren.

Jullie kunnen nu al niet langer vrij genieten van de openbare ruimte. Jullie moeten je uiterlijk aanpassen en voorzichter zijn waar je naartoe gaat en met wie je omgaat. Zelfs de feministen zeggen het. Jullie moeten jezelf onzichtbaarder maken voor de roofdieren, omdat we helaas niet van hen af kunnen komen zonder inbreuk te maken op hun dierenrechten.

Zodra moslims uit de Derde Wereld zich sterker voelen, worden ze een bedreiging voor iedereen om hen heen. Net als bij de Europeanen van vijfhonderd jaar geleden is kracht het enige dat ze begrijpen of respecteren.

En die honderdduizenden, en al spoedig miljoenen, die Europa binnenstromen, zien geen kracht. Ze zien zwakheid. Ze zien politici en journalisten die bang zijn om de waarheid te vertellen die hen  aanstaart. Ze zien een politie die niet in staat of niet bereid is om haar werk te doen en mensen te beschermen. Ze zien zachte krachten ‒ een samenleving in de ontkenningsfase.  Zelfvoldaan. Naïef. Week, decadent en in verval, en ze zijn van plan om daar geheel en al hun voordeel mee te doen. En ze zijn van plan om gretig misbruik te maken van Europese vrouwen.

En na iedere massa-aanranding, want dit is nog maar het begin, zullen de gezagsdragers eventjes luid misbaar maken en een nieuw zerotolerantiebeleid aankondigen, dat de bekende honderd procent tolerantie zal blijken te zijn ‒ eenzijdig uiteraard, zoals we gewend zijn.

Niemand zal het land worden uitgezet. De illegale mosliminvasie zal gewoon mogen doorgaan, ook de verkrachtingen en aanrandingen gaan door en politici zullen blijven zeggen dat het onaanvaardbaar is, terwijl ze het blijven accepteren.

Zo lang de mensen die nu aan het roer staan aan de macht blijven, zal er niets veranderen. De enige manier waarop het zonder geweld kan veranderen, is via de stembus. Vrouwen zijn de helft van de bevolking. Dat is een hoop kiezersmacht. En het zijn niet allemaal feministische zelfhaters. De meesten hebben nog genoeg gezond verstand om in te zien wat er nodig is en te snappen dat zij het in hun macht hebben om de roofdieren uit onze samenleving te verwijderen door op mensen te stemmen die eindelijk het juiste gaan doen.

Mensen die de invasie stopzetten, de grenzen dichtgooien en alle illegale migranten en islamitische zedendelinquenten deporteren, ongeacht hun zogenaamde mensenrechten.

En als je dit een beetje te hard vindt klinken, is het alternatief een miljoen keer erger. Want mensen zijn boos aan het worden en richten overal in Europa waakzaamheidsgroepen op om zelf het politiewerk te doen en zichzelf en hun gezin te verdedigen.

Als deze mosliminvasie blijft doorgaan, zoals de politici duidelijk volhouden, krijgen we een stammenoorlog in Europa. En dan heeft niemand meer mensenrechten, vrouwen al helemaal niet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

24 Reacties

 1. Pat Condell lekker duidelijk en recht voor zijn raap vind en het gezegde helemaal beaam .
  Zie ik het niet als verraad van de EU dat terwijl ik de EU vervloek.
  Het verraad komt van eerdere data de vrouwen van westerse makelij en ja die zitten nu op het pluche in het Europese Parlement.
  De vrouwen die niet kunnen stoppen met alles in het grotere geheel te plaatsen en die de balans doen uitslaan naar absurd.
  Krijgen de kans niet daar ter plekke en gaan het tekort aan “vrijheid”elders en het daarmee gepaarde broodnodige(is hun brood-> leed verplaatsen naar hier.
  Hebben de sufkutten weer wat te doen.
  Moet ineens aan Halsema en Sargentini denken de laatste houd zich bezig met vluchtelingen in het Europese parlement van Halsema hoor ik gelukkig niet veel zij het niets meer.
  Pluche schijnt een prijs te hebben..

 2. Pat Condell: geweldig. Al jaren strijdt hij tegen de achterlijke islam. Nooit is hij te zien op de staatsmedia en de media van de politiek correcte orde.
  Die zijn weer hard bezig om alles te bagatelliseren. Het AD van jl. zaterdag had een “onderzoek” gedaan. De vrouwen mochten echter geen info over de achtergrond van de daders geven. Dat zouden ze niet kunnen. Een Noord-Afrikaan herkennen is natuurlijk mook bijzonder lastig. Om nog meer politiek correct te zijn, had het AD een interview met een Gutmensch vrouw, die , op basis van één eigen ervaring, alle blanke mannen als potentiële verkrachters wegzette. Stuitend.
  Het AD is een bijzonder smerig politiek correct VOD: een vuile indoctrinatie machine. Ik roep elke abonnee op dit vod de deur uit te gooien. Want dit is riooljournalistiek van het laagste niveau.

 3. Doehoeg ! Ik denk daar bepaald anders over en laat me niet uitmaken voor ongelovige hond en varken. En dat ze niet bang hoeftt te zijn dat ik de moslima’s zomaar af ga knallen. Die kunnen namelijk twee dingen doen. Die hoofddoek afzetten. Of maken daat je wegkomt. Degenen die wat te vrezen hebben zijn types zoals zij. Als het werkelijk losgaat hier dan zijn dat de types die van mij als eerste een kogel voor d’r harses kunnen verwachten, want met hen in ons midden is er niets om voor te vechten. Dan heb je al verloren voordat je eigenlijk begint.

  Nog een prettige dag verder.

 4. Ik heb me in elk geval voorbereid om me de volgende keer niet weer tot de orde te laten roepen door een van ons. De naïviteit van dit soort sukkels is gewoon ontstellend. Kennelijk begrijpt dit soort goedmensen niet zo heel goed wat een oorlog nou precies is. Terwijl we toch echt in oorlog zijn, met IS, Markiemark zegt het dus is het zo.

  Dan zal ik een dergelijke tuthola eens voorhouden hoe debiel en verwrongen haar wereldbeeld is. Dat zij het wel geinig en een enorme verrijking mag vinden om door middel van die hoofddoek uitgemaakt te worden voor hoer en dat zij het misschien aangenaam mag vinden om verkracht te worden door de eerste de beste met een stijve pik. En als je er wat van zegt dan word je gestenigd, en je dochter ben je kwijt.

 5. Ik begon luidkeels misbaar te maken. Vroeg me hardop en met luide stem af wat dit was. Kopvodden in ons dorp ? Ik raakte de dichtstbijzinde hoofddoek aan en vroeg aan de vrouw die voor me stond

  Het zou me eigenlijk niet moeten verbazen maar dat deed het toch. Ze maande me vooral tot kalmte, zei me om me vooral niet zo druk te maken, en dat ze er eigenlijk geen mening over had.

  En ik ? Ik deed het ook nog. Confrontaties zijn vervelend, ongewenst.
  Wat me vooral bij is gebleven is dat de voorste lorrenkop een klein meisje bij zich had. Zonder hoofddoek. Die lorrenkoppen zelf die durfden mij niet aan te kijken. Maar zij wel. Ze keek me heel lang en reststreeks in de ogen, met de onbevangenheid van een kind. Dat maakte wel indruk op mij. Ik deed mijn best om haar geen angst aan te jagen met mijn blik en maakte een gebaar naar haar dat je die hoofddoeken af moet werpen, en volgens mij begreep ze het.

 6. Inmiddels zijn we zover dat zwatelaar, beroepsleugenaar, verrader, en politieke charlatan Mark Rutte op TV heeft verklaard dat wij in oorlog zijn. Met IS.

  Voor wie nou nog niet doorheeft dat IS niet iets is dat zich beperkt tot Syrië en Irak maar dat IS zich inmiddels in ons midden bevind, de oorlogsverklaring staat duidelijk en op meerdere plekken in de koran te lezen. Voor zover ik weet heeft Jeanientje Hennis-Plasgootje nog geen telegram gestuurd aan kalief al Bagdadi of zo dus moeten we Markiemark maar op zijn woord geloven.

  Gisteren sloot ik dus achter aan in de rij voor de kassa in de winkel hier. Er stond een vrouw uit het dorp voor me. Toen ik beter keek stond er voor haar iemand met zo’n kopvod op d’r hoofd. Degene die aan de beurt was bij de kassa had ook al zo’n ding op d’r hoofd.

 7. Een van de mensen die ik bang gemaakt heb is de voorgangster van de baptistengemeente hier. Ze wist al dat ik PVV stem. Toen ik haar vertelde dat ik wel een idee had hoe de situatie daar zo heeft kunnen escaleren dat het een echte oorlog werd en dat ik wel een idee had wie daarvoor verantwoordelijk was vroeg ze “moslims zeker” ?

  Inderdaad.

  Vervolgens vertelde ik haar dat normaal niemand op een oorlog zit te wachten. Ik ben er ook geen voorstander van om links en rechts oorlogsverklaringen uit te delen. Maar je moet wel beseffen dat als een ander aan jou de oorlog verklaart dan kun je dat niet leuk vinden en niet willen enzo, dat ben ik met u eens. Ik vind het ook niet leuk dat iemand ons de oorlog verklaart en wil dat liever niet. Maar als een ander aan ons de oorlog verklaart weet je wat het dan is joh ? Dan is het oorlog. !

  Toen las ik de angst in haar ogen. Ik heb haar nooit weer gesproken.

 8. Ik woon nog altijd in een roomblanke enclave. Een klein dorpje met amper islamische invloeden. Maar toch merk je dat de islam steeds meer oprukt. Ik was gisteren in de winkel en werd dus ook geconfronteerd met twee lorrenkoppen. Kopvod-draagsters.

  Ik was in Joegoslavië in 1995. Het was het beste jaar van mijn leven, en ik denk er nog heel vaak aan. Ik loop ook nog altijd in een camouflagejas, souvenirtje uit die tijd. Srbske vojska. De mensen kennen me niet anders, al weten weinigen wat ik er precies mee uit wil drukken. Zelfs de emblemen die erbij horen heb ik nog.

  Verder ben ik niet kort, stevig gebouwd, en het zal niet de eerste keer zijn dat mensen me bekennen dat ik hen angst aanjaag. Daar ben ik eigenlijk nooit op uit, het komt door mijn voorliefde voor beelspraak, veel verbeelding, makkelijk voorbeelden kunnen geven, beelden schetsen. Dat gaat vaak ongemerkt, en dan draag ik een inzicht over dat de mensen bang maakt. Sorry daarvoor.

 9. Sint Nicolaas

  17 januari 2016 op 17:34

  Keiharde waarheid. Helaas hebben we met een bestuur te maken ( hoewel, hebben we zelf nog wat te besturen ? Mag dat van Brussel ? ) wat volslagen ziende blind en horende doof is. De ellende stapelt zich op in Europa maar nee hoor, Rutte en Co. blijft de boel lachend wegwuiven. Haha hier en haha daar. Relativeren maar terwijl de volledige Europese beschaving dusdanig ondergraven wordt dat het straks ” Beyond repair” is om maar eens een NL term te gebruiken. Nu zijn het de vrouwen die het slachtoffer waren van de testosteronbommen ( wie lachte daar Geert ook weer over uit ? ) Wat een gelijk heeft hij ( WEER ! ) gekregen. Wie volgen ? De homosexuelen, de Christenen ? Sla de koran er maar op na, daar staat in volle glorie beschreven wie er ter dood gebracht moeten worden. Heb wel eens vernomen dat haat zaaien niet mag in NL maar in boekvorm mag het blijkbaar wel, geen probleem. Maar nu hebben we bedacht om deze barbaren op cursus te sturen. Omgang met vrouwen. Nou, dat zal ze leren!…

 10. g.h.m.leferink

  16 januari 2016 op 22:39

  ‘arjope’: Alweer een aantal jaren geleden kwam het boek uit “De Immigratieramp van Nederland”, van PVV-Kamerlid Sietze Fritsma. Hij had bij de IND gewerkt en beschrijft daarin indringend hoe het er bij die Rijksdienst in werkelijkheid toegaat! Je gelooft gewoon niet dat het zó kan, en je verstand staat erbij stil! Maar in den Haag, de opvolgende regeringen èn de niet-PVV leden van de Kamer? ‘Ze dronken een glas, ze deden een plas en lieten de zaak zoals’ie was.’
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 11. Er wordt door bijna iedereen, niet de oorzaak benoemd van die ellende.Namelijk de islam.
  Het begint thuis en vervolgens zijn er Imans die beweren dat er in het westen geen moraal is en dat met name vrouwen en homo’s niks waard zijn.Dat gedrag wordt door opvoeding en omgeving nog eens versterkt.
  Zo iets is niet met cursussen te bestrijden.Ook de hoge criminaliteit heeft daar mee te maken.
  We weten en hebben daar ook nog feiten van die dat ondersteunen, dat misschien maximaal 30 % echte vluchtelingen zijn.
  De commissies stiekem ,te weten COA,Justitie en de correcte politici weten dat ook. Volgens EU regels moet asiel ,in het eerste land dat aan wordt gedaan,de aanvraag worden ingediend.Dat houdt in dat we bijna alle aanvragen kunnen weigeren.
  p.s. waarom is er geen onderzoek naar de werkwijze van het COA.
  waarom krijgen we geen inzicht in de hele procedure afwikkeling?
  antwoord: ze doen maar wat en keuren goed wat afgewezen zou moeten worden

 12. Europa stevent met razend tempo terug naar de middeleeuwen. De verstand van onze politici is verdampt. De moslims zijn beschermde soort geworden en de burgers worden voorgelogen. De islamisering van Europa is een misdaad van huidige politici tegen de Europese burger die tot nu toe alles slikt. Hoe lang nog?

 13. De aap begint zo langzamerhand uit de mouw te komen. Schauble heeft gezegd dat herinvoering van grenzen in Duitsland betekent dat Griekenland, die dan immers de migranten niet meer kan doorsturen naar Duitsland cum suis, zal omvallen en dan moeten ze uit de Euro.

  Dus het gaat Merkel niet om het redden van vluchtelingen, al doet de lugendpresse haar best om Merkel wel zo af te beelden, maar het gaat om het redden van de Euro. Daarvoor moet de toekomst van uw kinderen helemaal kapot van de politici, werkgevers en andere trawanten.

 14. Wat we hier zien is de tuchtiging van de Europese cultuur.
  Ze slaan daarmee twee vliegen in een klap.
  1. de werknemer zal genoegen moeten nemen met een beloning door de werkgever hem aangeboden, minder loon.
  2. de werknemer zal zal zijn bek moeten houden, genoegen moeten nemen met een door de overheid gecontroleerde sexuele moraal.
  Dus minder, minder, minder U opgelegd door de partijen en werkgevers, die roepen: meer, meer, meer.
  Ik vind dat degene, die ons dit aandoen eens door elkaar geschud moeten worden.
  Je ziet ze dan ook vanaf de jaren 70 m.b.v. het door henzelf ontwikkelde bestuursrecht meer macht toe eigenen en wel in de vorm van:
  Tot grote hoogte onschendbaarheid.

  • @Snurker: Je ziet ze dan ook vanaf de jaren 70 m.b.v. het door henzelf ontwikkelde bestuursrecht meer macht toe eigenen en wel in de vorm van:Tot grote hoogte onschendbaarheid.=Met u eens. We zouden formeel sinds 13 mei 1940 niet eens over een Grondwet beschikken. Alles wat daarna is gebeurd, is fake. Om de zaak te verfijnen is inderdaad medio 70-er jaren besloten zonder rechtsgrond de fake-grondwet te maken. We zijn nog steeds bezet. Een beetje door Duitsers (EU-Merkel) maar feitelijk in opdracht van de VS i.c. het grootkapitaal (o.a.TTIP). De vermenging i.o.v. het grootkapitaal gaat plaatsvinden. Vermoedelijk zijn zelfs burgeroorlogen (lees verdrag van Lissabon) onvoldoende om het tij te keren. Na Europa volgen andere werelddelen. Simplistisch: als we allemaal gek zijn, heb je geen inrichting meer nodig.

 15. Het is al te laat. Nederland en andere landen zijn de vernieling in geholpen door met name de werkgevers en de Goodmenschen en de slappe politici hadden ze in hun zak. Beiden wilden profiteren van de asielindustrie en de immigratie over de ruggen heen van de mensen in de achterstandswijken. Die worden nog altijd finaal de grond ingetrapt door de makkers van de publieke omroepen, de cabaretiers en de columnisten.
  Dag mooi Nederland, Duitsland en Scandinavische landen. Uw toekomst ziet er ongewis uit.

  Bedankt media en politiek, dat jullie elk kritiek gesmoord hebben.

 16. Ach ja, Bernadette de Wit. Zij schreef wel voor de “gezonde roker”van Theo van Gogh. Al heel lang niks meer van haar vernomen. Kan Joost haar niet vragen hier af en toe iets van haar hand te publiceren?
  En zo Fortuyn zei: “Het Christendom is door de verlichting gegaan in tegenstelling tot de Islam”. Met de Islam importeren we hier de duistere Middeleeuwen, die we dachten achter ons gelaten te hebben. En dan nog wel in de meest barbaarse vorm. In Kroatië bijvoorbeeld hield de 13th Waffen Mountain Division of the SS Handschar Division (moslim vrijwilligers} destijds zodanig huis, dat de zelfs Duitsers (SS) hiervan gruwden. Enfin, de tegenwoordige voorbeelden liggen eveneens voor het oprapen, en dan heb ik het niet alleen over IS. Wel grappig trouwens dat naakte “huppelkutjes” met een spandoek of homo’s met een protestrokje zoals vanavond bij Jinek te zien menen hier iets tegen uit te kunnen richten. Nou ja, grappig… Eigenlijk is het om te janken.

  • Bernadette de Wit

   16 januari 2016 op 19:32

   Ach ja, Nico Spaak. Nadat Theo van Gogh met roken was gestopt, richtte ik met andere Van Gogh-getrouwen DeGestopteRoker.nl op (helaas op zwart gegaan buiten mij om). Daarna HetVrijeVolknl (al mijn stukjes nog op hun archiefsite). Daarna jarenlang Frontaal Naakt, maar die heeft alle islamofobe content met een robot drastisch verwijderd (zelfs niet meer in de Wayback machine te vinden). De laatste tijd publiceer ik soms op Verenoflood.nu. Maar je hebt gelijk, het is om te janken wat er nu gebeurt. Laten we Fortuyn idd niet vergeten. Strijd de goede strijd!

 17. Dank voor je liefdevolle uitleg.

 18. Wat een verademing om weer eens naar Condell te luisteren, to the point en zonder er doekjes om te winden. In de media wordt nu dan wel vaak over de problemen van islamitische immigranten of “vluchtelingen” geschreven en gesproken, maar altijd weer met de obligate waarschuwingen tegen “rechtspopulistische”, zo niet “extreem-rechtse” partijen, die schandalig genoeg garen zouden spinnen bij iets meer openheid in deze zaken.

  Wat de feministen betreft: het standpunt van Duitsland Feministin Nr. 1, Alice Schwarzer, is voor buitenstaanders wellicht verrassend: ze veroordeelt krachtig de islamitische houding t.o.v. de vrouw. Bij haar hoef je niet met een hoofddoekje aan te komen. Daar zouden Nederlandse feministen nog wel wat van kunnen opsteken. Maar die zijn waarschijnlijk al zo gehersenspoeld dat dit ijdele hoop zal blijken. Ik sta altijd weerversteld hoe mensen kunnen wegkijken en de meest kromme redeneringen kunnen houden om bijvoorbeeld de gebeurtenissen in Keulen te…

  • g.h.m.leferink

   16 januari 2016 op 22:23

   ‘Wim’, je bespreekt een aspekt waarover ik me al meer dan 10 jaar erger. Die grote feministische bekken van de Nederlandse feministes, die ‘gelijke rechten’ eisen, wat later Eisen-tot-Voortrekken blijken te zijn! Maar als het op ècht protesteren tegen onderdrukking van islamitische vrouwen aankomt is het in o.a. het blad OPZIJ (alleen die titel al….) MUISSTIL! Tegen autochtone Nederlandse mannen tekeer gaan, dàt durft OPZIJ wel. Maar voor de rest…. Ik heb over DISKRIMINATIE DOOR ISLAMITISCHE MANNEN nog geen enkel vlammend betoog gehoord van o.a. Ciska Dresselhuys. Of zouden die ‘woordgeweldige’ dames, zo vraag ik me af, soms zó BANG zijn dat ze “zeven kleuren stront scheiten?”
   Voor dat soort zou de naam ‘LAFBEKINNEN’ op zijn plaats zijn.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

   • Het zijn ook geen feministes want die zijn allang niet meer onder de levende of dik over de100jaar oud.
    Het zijn nep/retro feministes die de boot gemist hebben maar oh zo graag als vrouwenvoorvechtsters gezien willen worden en dat gezien worden is eigenlijk belangrijker dan de hier in het westen al geklaarde zaak/klus.

 19. g.h.m.leferink

  15 januari 2016 op 21:35

  Helemaal mee eens, Joost. Met een kleine kanttekening in de marge: de politie voert de opdrachten uit van de boven haar gestelden, en kan niet op eigen houtje beleid gaan voeren. En de schuld ligt dus bij diegenen wie die opdrachten gegeven hebben. Dus bij de Jan Slapzakken, Dorus Durfnieten, Arie Angsthazen en Lambert Lafbekken! En het ergst zijn volgens mij onder dat soort Durk Dubbelmoraal, Vincent Viezelachje, Moritz Mooiweerspeler en Arie Achter-de-elleboog. Kortom zij die van het soort Falco Farizeeër zijn!
  B..v. in Afghanistan wordt een meisje na haar eerste menstruatie door haar vader uitgehuwelijkt zonder dat haar ook maar iets wordt gevraagd. En de jongens daar kennen niets anders, omdat ze het nooit anders hebben meegemaakt. Welke Hansworsten zitten er dan in de Europese parlementen die verwachten dat ze dat wat ze ‘normaal’ vinden hier aan de grens van het ene op het andere moment achter zich laten?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink