Media: verkrachting blanke vrouwen is offer voor eigen schuld

Door Joost Niemöller

Je kon er op wachten. Een Pools weekblad, wSieci, brengt op de cover een foto waarin een blonde vrouw, gekleed in slechts de vlag van de EU, wordt aangegrepen door donkere armen. De hulpeloze vrouw schreeuwt het uit. ‘Racistisch.’ Schrijven de Engelstalige media nu. En de cover heet ‘controversieel.’

Tja, de waarheid is nu eenmaal vaak racistisch. Gewelddadige conflicten hebben vaak een etnisch karakter en in veel gevallen zijn de blanken niet de daders. Dat niet benoemen is het werkelijke probleem. Dat was ook het probleem in Keulen. Dat was ook wat het Poolse weekblad wilde duidelijk maken, getuige het commentaar in het blad. Maar wie dat uitbeeldt is ‘racistisch’, en wordt direct geplaatst in een lange nazistische cultuur. Blanke vrouwen, verkracht door grijpgrage Joden met haakneuzen, of door zwarte mannen. U kent de plaatjes wel. Ze worden ons vaak voorgehouden ter waarschuwing dat het benoemen van verkrachtingen door moslims of door Afrikanen vroeg of laat leidt tot de gaskamers.

De politiek correcte Engelse krant The Independent heeft het over de ‘zogenaamde’ islamitische verkrachting van Europa.   The Independent schrijft: In andere culturen verkrachten mannen ook. En: Het waren nauwelijks vluchtelingen op dat plein in Keulen. Nee, maar wat waren het wel? Daar zwijgt The Independent dan weer heel schijnheilig over. Het waren Marokkanen en Algerijnen, die nog maar kort in Duitsland waren. Precies het soort mensen dat we van media als The Independent hardnekkig ‘vluchtelingen’ moeten blijven noemen. Het is dus ronduit ziek om nu als argument op te voeren dat dit geen ‘vluchtelingen’ waren. En het bij die conclusie te laten.

The Independent schrijft niet dat ‘verkrachting’ in bijvoorbeeld de Koran niet eens benoemd wordt, aangezien de vrouw per definitie horig is aan de man, dus de wil van de vrouw doet er niet toe. Seks tegen de wil van de vrouw bestaat dus niet of nauwelijks in de moslim ideologie. Het enige probleem is seks met een vrouw tegen de wil van de bezitter van die vrouw. Indien hij een moslim is tenminste.

En oorlog is het voor de moslims eigenlijk altijd met de niet-moslims, dus waar hebben we het over, toch? Trouwens, die Westerse vrouwen lopen erbij als hoeren, dus, nogmaals, waar hebben we het nu helemaal over. Over die mentaliteit schrijft The Independent niet.

The Independent haalt er –uiteraard!- de slavernij bij, als voorbeeld van het bang maken van blanken:

That fear of bastardization and cultural degradation — embodied so crudely in the image of the dark man raping the white woman — was of course equally native to the United States. The specter of black rape was used for decades by whites to justify lynchings and massacres of blacks, and as recently as last year during a mass shooting in the city of Charleston.

De boodschap is duidelijk: wie het probleem benoemt is een nazi, een slavendrijver, iets van dat alles. Zoveel woorden wijdt The Independent aan het benoemen van de feiten, zo weinig woorden aan de feiten zelf.

Daarachter schuilt de duivelse moraal van het politiek correcte denken. Een moraal van zelfvernietiging.

Blanken dienen willoos toe te zien hoe blanke vrouwen verkracht worden, dat is de boodschap. Het is een offer dat de blanke vrouwen moeten brengen. Want ‘we’ hebben een lange historische schuld goed te maken. Want ‘wij blanken’ zijn het vleesgeworden kwaad.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

64 Reacties

 1. Multi-etnisch is het probleem niet. Islam erbij dat is het probleem. Het meest destructieve excuus voor een godsdienst dat de mensheid ooit voortgebracht heeft. Allah bestaat ook niet. Als hij had bestaan had hij de islam geïntroduceerd via West-Europa of zo en niet via die aardsmongolen op het Arabische schiereiland. Dat schiet niet echt op. Tenzij er natuurlijk een totaal-debiel in die Arabierenhemel achter de knoppen zit. Dan zou het hele verhaal wel weer kunnen kloppen en krijg je de vicieuze cirkel waar we nu inzitten: zichzelf continu misdragende totaal-malloten die respect eisen en zich altijd op hun verminkte pikkies getrapt voelen als ze dat niet krijgen.

  • Waldo Dewanand

   22 februari 2016 op 21:46

   mooi geschreven Heikneuter. Vooral die laatste zin is super.

   jouw tekst:
   ‘ zichzelf continu misdragende totaal-malloten die respect eisen en zich altijd op hun verminkte pikkies getrapt voelen als ze dat niet krijgen.’

   Ik zeg altijd:

   Toon eerst respect jegens de inheemse (blanke) Hollanders, de gastheren en echte eigenaars van BV Nederland, voordat je zeurt en besef dat je respect niet kan opeisen maar het moet verdienen in het buitenland.

 2. André van Es van (vroeger de P.S.P en nu Groen links) zei het enige weken geleden bij ‘Buitenhof’ nog ‘De samenstelling van de bevolking is eindelijk veranderd’, het was en is dus een streven. Een multi en interraciaal Europa. Sarkozy leider toch van de rechtse partij toch U.D.F in Frankrijk maakt het nog bonter en maakt er helemaal geen geheim van wat de bedoeling is
  https://www.youtube.com/watchv=bDaKFE_I_ug

  Waar de regering van Blair er nog tien jaar over deed in de U.K doet Merkel het in één jaar tijd. Het streven om landen definitief en onherstelbaar multi etnisch te maken.

 3. Paarse legerleiding en rode politie. We zullen het echt zelf moeten doen, De NSB stond nog ergens voor in de oorlog. De politie deed het voor een paar rotcenten. Net als nu. Ze kunnen zich niet veel fouten meer veroorloven. Ze staan alweer met een voet aan de verkeerde kant van de geschiedenis. Neem ontslag, zoek een eervolle baan.

  • Ik las net de angst van Europol. ISIS zou bezig zijn met aanslagen die tegelijkertijd in meerdere steden plaatsvinden. Ze zouden mogelijk ook radioactief materiaal hebben.

   Brrrrrrr

   En Rutte maar tekenen en de VARA komieken maar lachen en traantjes laten om de ‘vluchtelingen’.
   Het is tijd voor revolutie.

 4. g.h.m.leferink

  20 februari 2016 op 17:43

  Dat gezeur van de zich ‘Progressief’ wanenden is al een aantal jaren oud. Het is telkens weer dezelfde riedel: “Oh, wat zijn WIJ slecht”, die een streng-in-de-leer Oud GeDeformeerde Dominee hun niet zou verbeteren. In oorsprong hebben de Linkse en de GeDeformeerde kerken dezelfde mentaliteit, die van FARIZEEËRS. En intussen weten die SLinks Linkse kwekkers van onze media van de prins, eh, islam, geen kwaad.
  Waarom niet? Omdat ze veel te LAF zijn! Schelden, verdacht maken en vals beschuldigen tegen Wilders? Geen punt, want er komt geen PVVer als bomgordeldier hun een opgeblazen gevoel bezorgen. Maar tegen de islam? Dàn regent het kulsmoezen, om maar NIET konsekwent hoeven te zijn!
  Oriana Fallaci wist het goed te zeggen, wat de islam allemaal heeft uitgehaald. Maar om die tekst, daar lopen ze met een grote boog omheen! De LAFBEKKEN.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 5. Jaar nul gaf de geboorte van religie christen. 2000 jaar later neemt een concurrent het voortouw en vrouwtje is slachtoffer, opnieuw. Religie van die twee heeft als fundament voortplanting, plezier, en zonde. Die drie, lees hun handleiding, domineert handelingen van hun gelovigen. Toen en nu. Zij trok, en trekt vandaag, aan het kortste eind. Letterlijk en figuurlijk. Brandstapels en erger was haar lot Mannetje christen reguleerde dat tot einde 1918. Daarna kwam afschuwelijk communisme met als Nederlandse variant, Mina de Dolle. Die nu, oud, hoopt op beloning. Wat gebeurt. Dan is klagen van haar een bewijs van tekort. De Waag, monument, kan een oplossing wezen.

 6. @emptyk,

  Wanneer het nationaalsocialisme aantrekkelijk begint te lijken, dan moet het wel goed mis zijn met de samenleving, nietwaar? Maar is dat ook niet het geval? Heeft de elite niet gefaald in haar taak de samenleving in goede banen te leiden? Wordt het gewone volk niet dag in dag uit verraden? Ik begrijp uw verbazing over onze opvattingen, maar ik veracht uw verheven sarcasme. Het vroege nationaalsocialisme was een reactionaire beweging; een eclectisch samenhangsel van conservatieven én radicalen, van arbeiders én werkgevers, van nationalisten én socialisten, van hooligans én patriotten. Het was een reactie op de maatschappelijke chaos die volgde op de Eerste Wereldoorlog, een reactie op de decadentie van de Weimarrepubliek. Het was een beweging tegen een sociale orde waarbinnen een steeds rijkere bovenklasse zich meer en meer van het gewone volk distantieerde, en waarbinnen wereldvreemde intellectuelen alles wat voor ‘de gewone man’ van waarde was tot een scherts…

  • @Outin 16:28
   Maar natuurlijk! Een land waar inflatie/inflatie/inflatie/ creëren van niksbanen op kosten van inflatie gaat van links naar rechts. Heus waar…..

   Sorry, maar iemand die rechts liberaal is, weet dat banen worden geschapen bij vraag naar, en niet door utopisch denkende marxisten die menen dat het graven van een gat en het dicht gooien werk is.
   Wat men in Duitsland trachtte te doen, was een utopische SP staat op te richten. Alleen wijst de geschiedenis uit dat die nog nooit ooit ergens heeft gewerkt.
   Videla zou ik niet rechts willen noemen, militarisme is nou niet echt recht in de zin van Ayn Rand. China, Noord Korea, Pol Pot, name it, ik denk niet dat iemand dat liberaal zou willen noemen.

   • Nationaalsocialistisch Duitsland was een autoritaire politiestaat met een sterk gecentraliseerd bestuur en een strikt van staatswege geleide economie. Het feit dat niet alle kapitalisten werden onteigend – zoals in de Sovjet-Unie – doet niet af aan het feit dat het nationaalsocialisme weinig ruimte liet voor onafhankelijk ondernemerschap. (Het huidige economische bestel in China komt het dichtst bij het systeem dat destijds in Duitsland werd nagestreefd.) Persoonlijk ben ik helemáál geen liefhebber van het soort totalitaire regime dat Hitler in Duitsland installeerde. Echter, ik ben, net als u, een realist. Bepaalde sociale omstandigheden brengen onvermijdelijk bepaalde sociale ontwikkelingen voort, of wij (als enkelingen) dat nu verlangen of niet. Wat betreft de toekomst van het kapitalisme verwijs ik u naar het werk van de econoom Schumpeter. (Zijn notie dat een volstrekt laissez-faire beleid onherroepelijk uitmondt in een vorm van socialisme was nooit relevanter dan nu.)

 7. Ik ben een keiharde blanke Nederlandse ‘racist’ en ‘nazi’ en ben er trots op. Mijn cultuur vind ik meestal superieur en minimaal gelijk aan wat ik verder op de wereld zie. Ik schaam me daar niet voor. Ik sta derhalve op mijn white privileges en ben bereid de strijd aan te gaan met iedereen die me dat wil ontzeggen. Verder nog vragen?

  • @heikneuter
   ik denk ook wel dat de “blanke” cultuur het meest sucsesvol is gebleken en je hebt gelijk om deze met hand en tand te verdedigen. En dat je dan een racist wordt genoemd, soit men weet niet beter.
   maar dat je een trotse nazi bent…………..meen je dat nou echt?

   • De NSDAP bestaat niet meer, en daarmee zijn alle nazi’s verdwenen. Dat betekent echter niet dat het gedachtegoed van het nationaalsocialisme volstrekt irrelevant is geworden. Het nationaalsocialisme omvatte meer dan enkel bekrompen nationalisme en antisemitisme. Het sociaaleconomische beleid van de NSDAP was in veel opzichten bijzonder doeltreffend en zou zelfs in een niet-Arische context kunnen worden toegepast. (Zo liet Juan Perón zich in zijn beleid sterk inspireren door het nationaalsocialisme, en niet zonder resultaat.) Het nationaalsocialisme kenmerkt zich door haar strijd tegen de macht van het grootkapitaal, de verziekende invloed van de financiële markten, en de hiermee verbonden ‘globalisering’ die door kosmopolitische plutocraten wordt bezongen als een zegen voor de wereld, maar in feite enkel hun persoonlijke belangen dient. De NSDAP komt nooit meer terug. De tijdloze kerngedachten van het nationaalsocialisme, echter, worden met de dag relevanter en aantrekkelijker.

    • Ofschoon ik niets heb met het nationaal socialisme was het economisch succes onmiskenbaar. Weinig mensen weten dat de Amerikanen, na de vernietiging, voor biljoenen aan Duitse patenten hebben geroofd. In feite is het Duitsland geweest die de eerste man op de maan gezet heeft. Het heeft Amerika geen windeieren gelegd.
     Ik denk dat in deze eeuw ook meer aandacht zal zijn voor de misdaden van de geallieerden. Ik denk aan de bombardementen van Duitse burgersteden, waarbij burgers levend verbrandde in hun schuilkelders als in ovens, de Amerikanen bombardeerden meerde malen op 1 dag om ook de redders/vluchters te doden. Of de Eisenhower concentration camps. Miljoenen Duitse soldaten werden maanden opgesloten achter prikkeldraad, kregen weinig eten en moesten beschutting zoeken door kuilen te graven met hun helm. Doden werden niet overgedragen aan het rode kruis. Er is berekend dat er honderden duizenden zijn gedood. Documentaire: https://www.youtube.com/watch?v=hbp61fOVFaE

     • Ik deel je inzicht. Gelukkig pikt de 3e generatie Duitsers de helden verhalen niet meer van de Amerikanen die een NAZI beul afmaakten en elke week keer op keer weer het gebrul van Hitler moeten aanhoren. Hoe dan ook en hoe u het ook wilt zien de Duitsers waren meervoudige slachtoffers . De serie van “het land van mijn ouders” laat dit goed zien. Ik ben meerde keren in Kaliningrad (Koningsberg) geweest, maar ook in Rusland bij de gebieden van de Wolga Duitsers van verre zie je onmiskenbaar de invloed van de Duitsers. De structuur, bouw, faciliteiten etc erg interessant . Toch even vermelden dat alle Wolga Duitsers, waaronder ook Nederlanders en Belgen, naar Duitsland zijn gebracht, waar zij als gelijkwaardige werden opgenomen en de ouderen een pensioen kregen gelijkgesteld alsof ze hun hele leven in Duitsland hadden gewerkt. Vergelijk dit eens met de Nederlanders die uit Indië vluchtten?

 8. @Hugoden
  Vergeet niet dat aan het einde van de oorlog de hele infrastructuur vernietigd was, wat enorm veel doden tot gevolg heeft gehad.

  In deze documentaire ziet u hoe de vernietiging van Nazi Duitsland door de geallieerden en Russen plaatsvond.
  http://www.documentairenet.nl/review/hellstorm-exposing-the-real-genocide-of-nazi-germany/

 9. Koffij@ Daar gaat hij weer Je slaat een stap over. Opzettelijk of onwetend. > Wie weet er dat in Rusland miljoenen Duitse burgers zijn vermoord door Stalin.? < De moderne geschiedenis van Europa begint bij de Russische Revolutie 1917 De coup werd gepleegd door Russische Joden de creatie van het Socialisme. Lees het autobiografische boek van Victor Herman, Coming out of the Ice of Nederlandse Titel "Mijn vlucht uit Siberië" Zeer actueel nu Hij beschrijft hoe zijn vader Sam 1904 in Oekraïne bij de rebellen vocht, ze bereide de Revolutie voor en noemden zich "De Sociaal Democraten" Sam trok met Feliks Djerzinsk en Rosa Luxenbourg door Europa Frankrijk, Engeland Duitsland om vervolgens in USA te belanden bij Joodse Communisten waar zijn vader Vakbondsman werd bij de Ford fabrieken en uiteindelijk naar de Sovjet-Unie trok en daar meehielp de 1ste Ford fabriek te bouwen in Novgorod Tragisch Werd en velen van hen in Ford vrachtwagens onder Stalin naar de Gulags gereden

 10. Outin Theopen,
  Het ligt voor de hand dat de overwinnaar van WO2, de amerikanen, hun toenmalige vijand, Nazi-Duitsland, veel negatiever hebben afgeschilderd dan ze in werkelijkheid waren. Dat doen ze nu immers ook? Het Nazi-regime was een curieuze mengeling van uitzonderlijke wreedheid, en uitzonderlijke creativiteit. Nooit eerder heeft een volk onder zulke moeilijke omstandigheden en in zo’n korte tijd zulke weergaloze technische prestaties geleverd. Hun geheime wapen was Albert Speer, de architect van het Derde Rijk. Een eenmalig genie, en Hitlers grote liefde. Het komt dus, zoals je zelf al hebt gezegd, nooit meer terug.

  • @koos, koffij, outin theopen
   Ik weet ff niet wat ik moet zeggen, nooit gedacht dat op deze site zulke uitgesproken bewonderaars van het nazisme zitten.
   Denk dat ik er maar eens vandoor ga voor dat iemand z’n rechterarm opheft.

 11. @Emptyk
  Een bewonderaar ben ik zeker niet. Daarvoor heeft mijn familie teveel schade ondervonden. Echter, het is al eeuwen zo dat de geschiedenis geschreven wordt door de overwinnaars, pas later komen de nuances doordat revisionisten de propaganda uit de geschiedenis wissen. Ik denk dat daar nog wel werk te doen is om een goed beeld te krijgen. In feite is er al veel veranderd aan de geschiedenis van na WO2, als ik dat nu vergelijk met jaren 70. Wie weet er dat in Rusland miljoenen Duitse burgers zijn vermoord door Stalin. Waarom mogen we die mensen niet gedenken?
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrijving_van_Duitsers_na_de_Tweede_Wereldoorlog
  De verdrijving van minstens 12 miljoen Duitsers vond voornamelijk plaats tussen eind 1944 (begin 1945) en 31 december 1948. Vast staat dat van de betrokkenen er in 1950 2,5 miljoen niet meer als levend geregistreerd stonden.

 12. emptyk,
  Wat mij altijd ergert is dat ALLES wat de Nazi’s deden als verwerpelijk wordt beoordeeld (behalve dat de treinen op tijd reden!).
  Het huidige politieke klimaat wordt gekenmerkt door een zich afzetten tegen het Nazisme. Dat heeft er bijvoorbeeld toe geleid dat “entartete kunst” wordt verheerlijkt (ten koste van andere kunst), en dat de discussie over euthanasie wordt verziekt. En natuurlijk al die andere policor zaken waar we aan kapot gaan.

 13. Haha, nee, maar er zijn echt mensen die denken dat die nog bestaan. Daarom de aanhalingstekens. Dat linkse sprookje dat ze er wel nog zijn, verwart mensen en daar ben jij blijkbaar gevoelig voor. Maar dan een tegenvraag: waarom zou nazi zijn erg zijn en moslim zijn niet. Alle twee Übermenschen-ideologieën die alle andersdenkenden om zeep helpen als ze de kans en de macht krijgen. Ik moet ze allebei TOTAAL niet. Mijn land en mijn volk mogen mij tot mijn laatste dag oproepen om het te verdedigen, maar dit multiculti nep-parlement en die kast-homo (hoi Markie) kunnen het schudden. No fucking way. Dan moet er nog heel wat gebeuren.

  Anyway, gisteren onder de palmboom vandaan gekropen met mevr. Heikneuter om ons te gaan registreren voor het referendum. Dat zijn weer twee NEE- stemmen! Dood aan het vierde rijk.

  • @heikneuter
   ik had het ook het niet verwacht maar het was heerlijk om te zien hoe sommige het “nationaal socialisme” probeerden te verdedigen.
   have fun!

   • Revisionisme is iets anders dan verdedigen. Je kunt naar historie kijken door er van uit te gaan dat overal waar een NOS stempel op staat waarheid is, maar zo werkt revisionisme niet. Revisionisme houdt zich niet bezig wie de good guys zijn of wie de bad guys. Een goede revisionist houdt zich alleen bezig met feiten.
    Geschiedenis zal altijd misbruikt worden voor propaganda doeleinden, vervolgens herschrijven revisionisten de geschiedenis door die propaganda eruit te halen. Dat is een proces die soms eeuwen duurt maar ook van alle eeuwen is.

 14. @ emptyk 19 februari 2016 om 13:29
  “maar dat je [heikneuter] een trotse nazi bent…………..meen je dat nou echt?”
  Waarom vraag je dat? “Nazi” is nationaal socialist (“Sozi” was al gebruikt voor e gewone socialist), en nationaal socialisme is bovenal socialisme, maar zonder klassenstrijd en zendingsdrang. Dat “nationaal” in plaats van internationaal had vooral betrekking op het herstellen van het uiteengetrokken en vernederde Duitsland. Die zendingsdrang van de internationaal socialisten was dus aan niet aan de nationaal socialisten besteed. Vandaar.

  • Volgens bijv. de internationaal socialisten ben ik een nazi, want: Ik ben nationalistisch, voor een directe democratie en tegen de islam. Het is maar een naam. Who gives a shit wat die idioten denken. Dat soort termen betekent toch niks meer, of wel dan? Ja, als je geld uit de staatsruif wilt, moet je braaf zijn. Als het aan mij ligt ruimen we dat soort ratten tegelijk met die haatbaarden op. Krijgt het land weer lucht. Wat dat betreft interesseert het mij allemaal geen ene ruk meer wat die multicul-mieten met z’n allen denken. En als er al slachtoffers moeten vallen, laat dat dan bij de tegenpartij zijn. Ik zit er niet mee. Hebben wij ook eens wat om van weg te kijken. Welkomst-zangeressen met een uitgewoond sterretje. Ik zou er de lol nog wel van inzien. Dat krijg je na 30 jaar multicul: dan is de haat dik gezaaid. Door rood. Niet door Jan Modaal die zijn eigen ondergang mag financieren.

 15. Dank voor dit heldere artikel Joost, ik denk dat je helemaal gelijk hebt.

 16. https://en.wikipedia.org/wiki/Marocchinate

  Nou dat wordt lastig ontkennen en er was in Duitsland ook nog iets in die tijd met Senegalezen. Ach, het zijn maar vrouwen….. Volgens sommigen.
  O, en als u op zulks reageert volgend de wetten van het dierenrijk, bent u een nazist, guur recht, een racist (zelfs als u een ander kleurtje hebt, net weer even op Joop geleerd) en een xenofoob, (mja, dat is dan soms erg lastig bij voorgenoemde groep).

  Samenvattend, +10 voor de Polen!

 17. Typisch hoe The Independent op “z’n islamitisch” schrijft: klagend over het rijkere Westen, waar je als moslim terecht van alles van kunt eisen en die je van van alles kunt beschuldigen.
  Waar staat “En oorlog is het voor de moslims eigenlijk altijd met de niet-moslims, dus waar hebben we het over” zou moeten staan dat moslims al eeuwen lang vooral tegen ander moslims en moslimstromingen strijd voeren (en ook tegen joden, christenen, hindoes).

 18. DirkM, het gaat niet om een willekeurige verzameling van ca. 1,5 miljard mensen. Het gaat hier om een godsdienstige ideologie, die overal ter wereld onrust en agressie teweeg brengt. Het zijn steeds weer die ideologieën , seculier of religieus, die aanzetten tot oorlog. Het massaal vernederen van vrouwen tijdens de hieuwjaarsnacht , niet alleen in Keulen, maar in een groot aantal andere steden van Europa , was zo’n oorlogsdaad. Door zijn massaliteit hoogst waarschijnlijk gepland. Vergeet niet dat het christelijk nieuwjaar niet samenvalt met het islamitische. Laten we geloof hechten aan de islamitische leiders, die zelf zeggen naar een wereldkalifaat te streven.

  • Ik denk dat dat gedrag met oud en nieuwe niet gepland is, mij lijkt het meer als een combinatie van jeugd(ze fokken als gekken), anarchie(de islam is totaal versplinterd) en de apathie van Europa. Er zijn nog meer factoren natuurlijk, zo iets als ik ben een beetje God , de moslim correleert met Allah, is er ook een van.

 19. Totale Remigratie. Socialisten naar Noord-Korea!

  • Onder aanvoering van Marieke Moorman, die haar stinkende best doet zich te profileren als de nieuwe Mao.

 20. Jip,
  De linksidioten zijn zo gevoelig voor propaganda, dat ze zo weer op het rechte pad zitten als het journaal is aangepast. Liever geen blanke kunstmest op Noord Korea.

 21. Dit artikel gaat helemaal niet in op de essentie van de kritiek en aard van de vergelijking met gelijksoortige hetzes tegen zwarten in de VS en joden en Europa. Het gaat hier niet om ontkende feiten maar het gevaar dat schuilt in het wegzetten van een zéér grote groep (de “moslim”) door een grove , eenvoudige zwart-witte generalisatie als een soort duivels, zonder beschaving of een gevaar voor een “orde” of “veiligheid”.

  Er zijn natuurlijk vele verbanden tussen de islam en verschillende brandhaarden in de wereld met allemaal zeer specifieke problemen in de sociaaleconomische structuren dankzij of juist als gevolg van, dat blijft een complexe vraag.

  Maar een verband hier en daar is nog geen goed, rationeel argument om een grote verzameling (zeg een miljard) van mensen als demonen of terreurzaaiers af te schilderen. Of iets vaags over dat er iets fundamenteels verkeerds zou zijn diep van binnen ergens in het culturele DNA (een postmoderne variant van eugenetica?).

 22. OK, het lijkt op propagandamateriaal uit de tijd van Hitler en Mussolini.
  Maar het is raar dat als 80 jaar geleden een volk onterecht werd gedemoniseerd, men dan nooit meer een ander volk zou mogen demoniseren, ook al is dat terecht en begrijpelijk. Zo’n verbod is op angst, en niet op rede gebaseerd.

 23. armeniusthrihanti

  19 februari 2016 op 08:18

  Niet generaliseren vanuit uw kant is lovenswaardig. Helaas de Islam heeft wel een generaliserende oordeel over u, de kaffer (Islamitische term). De basis van de Islam is het uitsluiten van niet gelovigen. Ik adviseer u de koran en hadith eens goed uit te pluizen. U zult zien hoe er volgens die teksten met u moet worden omgegaan dat is nogal zwart-wit namelijk.

 24. Het gaat om collectieve ‘etnische belangen.’ Het gaat om biologie! Godsdienstaangelegenheden zijn volstrekt secundair. Feit is dat enorme hoeveelheden Afrikaanse en Semitische organismen zich vestigen in ons habitat en zich in rap tempo voortplanten terwijl zij zich te goed doen aan ‘resources’ die aan ons en onze kinderen en kleinkinderen toekomen. Er is sprake van ‘competitive breeding’ waarbij niet-Europeanen (islamitisch of niet) trachten hun macht op ons grondgebied uit te breiden door hun relatieve demografische positie ten opzichte van de Europese meerderheid te versterken. Dat voorspelt niet veel goeds. Het doet er niet toe of zij hiertoe het ‘recht’ hebben of niet. Onze collectieve ‘belangen’ worden op meerdere manieren geschaad door hun aanwezigheid in ons territorium; zo simpel is het. Hun demografische groei vormt niet enkel een bedreiging voor de toekomst van de Europese cultuur, maar belangrijker, voor de toekomst van de cultuurdragers! Dat zijn wij! Etnische…

  • Duidelijk. Wij worden langzaam doch zeker over het koekoeksnest geduwd. De (etnische) Europese cultuurdragers. Op zijn best slagen we er in om net als de indianen in Amerika en Canada een aantal reservaten uit het vuur te slepen. Echter vrees ik dat verjaging (Noordzee in) meer voor de hand ligt. Een demografische verschuiving op deze schaal is onomkeerbaar. Alsof je een glas kapot slaat. Demografie en etnische belangen zijn zwaar beladen begrippen . WO2 je weet wel. Daarom importeren ze nu hele hordes uit het midden Oosten en Afrika die de Jodenhaat zo’n beetje “in de grondwet” hebben staan. Doet me denken aan die vroegere reclame voor inlegkruisjes: “Da ’s logisch hé!.

   • @Nico Spaak
    19 FEBRUARI 2016 OM 10:37

    Een demografische verschuiving op deze schaal is onomkeerbaar. Alsof je een glas kapot slaat.
    _________
    .
    Tenzij er een kentering komt is het denken over ethiek en als gevolg daarvan ons wetssysteem.
    Want ons huidige ethische ideeëngoed zorgt er juist voor dat dit soort ontwikkelingen ongebreideld kunnen plaatsvinden.
    Het werkt juist tegen ons.
    Met het verdwijnen van de westerse cultuur zal ons ethische waarden-goed ook verdwijnen.
    De paradox is dat we omwille van het behoud van onze ethische waarden, deze waarden misschien wel deels overboord moeten gooien.

    • Paul,
     Een onbelangrijke paradox. Het gaat in de eerste plaats om de ECHTE Europese waarden, en dat is ons Grieks-Romeins wetenschappelijke wereldbeeld. Dat mag je best redden door een onvriendelijke maatregel. Maar het moet wel snel, want anders wordt het steeds bloederiger.
     Het sprookje dat we zo tolerant zijn is toch allang doorgeprikt. Wat dat betreft hebben we echt geen naam te verliezen, al wordt ons dat door de christen- en linksidioten wel wijsgemaakt. Farizeers zijn het.

 25. De demografische transformatie van Europa leidt hoe dan ook tot een balkanisering van het continent. De elite creëert bewust een klimaat waarin haat en nijd tussen verschillende groepen leidt tot een staat van wederzijds wantrouwen en permanente angst. Het is een verdeel en heers strategie. Wanneer allerlei (etnisch-religieuze) facties met elkaar in conflict komen – een onvermijdelijk gegeven – presenteert de oligarchische politiestaat zich als bemiddelaar tussen wedijverende partijen en als beschermer van afwisselend de ene, dan weer de andere factie, uiteraard op voorwaarde dat de beschermde factie haar steun aan het regime verklaart. Ondertussen dient de heersende elite uitsluitend haar eigen belang. Terwijl de elite zich veilig waant boven de door haar geschapen sociale chaos, gaat de strijd in de straten gewoon door. Echter, geen van de strijdende partijen mag ooit de absolute overhand krijgen (hoewel dit risico blijft bestaan) want daarmee zou de strategie van de elite falen.

 26. @ Outin Theopen
  19 februari 2016 om 16:08
  .
  Het lijkt complotdenken maar ik vrees dat je dicht bij de waarheid zit. Ze creëren chaos en uit chaos creëren ze orde, nl de Verenigde Staten van Europa. Daarom zijn ze er ook zo op gebrand dat alle Europese landen moslims opnemen maar Oostbloklanden lijken roet in het eten te gooien, wat de problemen voor de rest van Europa er niet minder om maakt, helaas.
  .
  Als deze theorie correct is dan betekent dat dat migranten/moslims ge- cq misbruikt worden als een soort van stormtroepen met als doel chaos en geweld te creëren, de migranten/moslims tuinen er met open ogen in door continu hun zin door te willen drijven. Uiteraard omdat ze voelen dat daar ruimte voor is, sterker nog die ruimte wordt ze geboden cq opgedrongen als zijnde tolerant, empathisch, etc.. Echter, op het niveau van de elite weten ze als de beste dat je pionnen moet inleveren. Niets van empathie etc.. Dit is bizar maar meer regel dan uitzondering in de geschiedenis.

 27. Dik,
  Zoveel moslims in Europa zouden ook als zeer gemotiveerde stormtroepen tegen Rusland kunnen worden ingezet. Misschien is dat het complot. Rusland net zolang tarten dat ze west Europa gaan aanvallen. Daarom vinden onze “leiders” het extra teleurstellend dat oost europa niet meedoet. En het is ook een logische verklaring waarom Obama het allemaal stimuleert. Waarom mogen wij niet op Trump stemmen?

 28. “de vergelijking met gelijksoortige hetzes tegen zwarten in de VS en joden en Europa”
  .
  Het grote verschil met die hetzes is dat geen zwarte of jood daaraan deelnam in tegenstelling tot de hetze tegen blanken (witten) die volop gevoerd wordt door blanken (witten) zelf, vandaar de term ‘weg-met-ons’. Wat mijns inziens enkel het gevolg kan zijn van een über superioriteitsgevoel, zo erg dat je jezelf wel moet kastijden.
  .
  Ik las een reactie op Joop waar degene zich afvroeg waarom niet werd geïnvesteerd in het vergroten van de voortplanting van autochtone Europeanen maar dat uitbesteden aan mensen uit de derde wereld? Tsja, een mooie overdenking. Wederom is dat het gevolg van het über superioriteitsgevoel, daar voelen ‘we’ ons te goed voor, we kunnen ‘onze’ tijd wel beter gebruiken dan dat onnozele voortplanten, en laten we het over het opvoeden maar helemaal niet hebben. Uitbesteden aan de derde wereld, zoals het maken van spijkerbroeken, is dus de enige juiste oplossing.

  • Maandag 22-februari, herdenkt een kleine groep de broer en zus Schol, van de twee mans actiegroep “Weise Rose” Ze riepen op tot verzet tegen Hitler, op 22-2-43 werden ze geëxecuteerd. Onthutsend dat zulke helden de aandacht niet krijgen die ze dik verdienen.
   Pas lazen wij over de Zigeuner Zoni Weisz die ontsnapte aan het vernietigingskamp. Het meest opmerkelijke aan deze man, vonden wij, hij nam het op voor de Duitsers. Hij zei: iedereen vergeet dat de Duitse concentratiekampen, nog voor de Joden vervolging, vol zaten met Duitsers die tegen Hitler waren. Hij benadrukte dat er ook goede Duitsers waren. Ook de Nederlandse Politieagent die hem hielp ontsnappen. Wij waren echt ontroerd. Empathie en menselijkheid . Hoe lang heeft het niet geduurd voordat hij zijn ontroerende, menselijk en vooral hoopgevend verhaal mocht vertellen? Hoopgevend omdat hij kon differentiëren, de goeden tussen de kwaden kon onderscheiden. Lang wisten wij helemaal niet dat er ook Zigeuners waren omgekomen

 29. Dirk,laat eens èèn goed voorbeeld van islam beschaving hier zien.

 30. @ DirkM 18 februari 2016 om 21:39
  “Dit artikel gaat helemaal niet in op de essentie van de kritiek en aard van de vergelijking met gelijksoortige hetzes tegen zwarten in de VS en joden en Europa. ”
  Deze vergelijking gaat niet op, want dat was om wat ze zijn (bijv. ‘zwart’), niet om wat ze deden.
  “…het gevaar dat schuilt in het wegzetten van een zéér grote groep … door een grove , eenvoudige zwart-witte generalisatie als een soort duivels”
  U bedoelt hoe de manier waarop in Nederland sedert jaar en dag, en zonder enige schroom, iedere serieuze oppositie op de meest grove wijze wordt gedemoniseerd. En dit alleen maar omdat het niet-politiek correcte oppositie is. Ga eerst daar maar eens wat aan doen.

 31. g.h.m.leferink

  18 februari 2016 op 21:15

  Joost, je benoemt dingen waaraan ik me ook al meer dan 10 jaar erger!
  Neem b.v. de zin in The Independent: “In andere culturen verkrachten mannen ook. ” Dat is een schoolvoorbeeld van anti-logika! Want DE FOUT VAN DE EEN MAAKT DE FOUT VAN DE ANDER NIET GOED! De journalist die dat stuk schreef zou mee moeten doen aan een wedstrijd ‘Krom Redeneren’, dan zou hij zeker in de prijzen vallen. Wat dat figuur gluiperig probeert is de lezers op het verkeerde been te zetten!
  En ook is hij lid van de ‘Oooohh, wat zijn WIJ slecht!’-klup. En de leden van die klup die dat roepen gaan gewoonlijk in de loop van het gesprek STIEKEM over op een variant van die zin, namelijk op: ‘Oooohh, wat ben JIJ slecht!’
  Het soort van deze ‘Independent-journalistiek’ is van een meer dan gemiddeld Farizeïsme! Het soort glibbers waarvoor ik echt geen goed woord over heb.
  Al eerder zei ik het: Achterbaks en Laf zijn tweelingen.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 32. Goed artikel Joost en waar van begin tot einde!!!

 33. Hebben wij het nog over Westerse vrijheid? Die is met de jaren veranderd in een politiek correcte doctrine die op een islamitische complot lijkt gesteund door Europese leiders. Wat zit hier echt achter?

 34. De journalisten van The Independent leven alleen nog maar in hun hoofd, niet meer in de werkelijkheid.

 35. Wederom een excellent artikel meneer Niemöller.

  Ik vind het een goede zaak dat u de etnische factor in conflicten tussen autochtonen en allochtonen onomwonden durft te benoemen. In discussies over immigratie en integratie is de etnische factor van het grootste gewicht. Godsdienst is mijns inziens secundair, daar de wijze van godsdienstbelijdenis sterk afhankelijk is van het type mens dat de godsdienst belijdt. Daar godsdiensten groepsaangelegenheden zijn mag de etnische factor in godsdienstkwesties niet worden onderschat.

  Het is belangrijk dat Europeanen de oeverloze discussies over “mensenrechten” achterwege laten en zich gaan toeleggen op het formuleren en verdedigen van hun collectieve “etnische belangen.” Wat hebben wij aan “mensenrechten” als ons collectieve (genetische) voortbestaan wordt bedreigd? Geen ene donder! We dienen nu eerst ons “belang” in ons voortbestaan veilig stellen; zijn we daar eenmaal van verzekerd, dan kunnen weer over “rechten” praten.

  • Niet alleen hebben wij niets aan mensenrechten, ze worden juist gebruikt, om de blanke Europeanen te demoniseren en te marginaliseren.

   • Waldo Dewanand

    22 februari 2016 op 21:41

    hallo Koos,

    Dit is mijn eerste posting op deze lokatie van joostniemoller.nl

    Ik geef jou gelijk, ken je het gezegde bij de allochtonen van niet westerse afkomst:

    ‘blame it on the white man’

    ze geven de blanken de schuld van alles, en ik heb het zo vaak gehoord dat ik er genoeg van heb. Je schiet er niets mee op op deze wijze.

    zelf ben ik hindoestaans/ surinaams, en ik zoek intelligente oplossingen voor het probleem in onze zieke multikukeluku, nee het is niet simpel, erg complexe materie en heel triest.

    Europa is nu het slagveld der volkeren, rassen en religieen.

 36. Britannia ruled the waves and sunk together with Islam

 37. Niks nieuws van dit flutkrantje.
  Dat er in Engeland,met goedkeuring van Labour,duizenden meisjes werden verkracht ( o.a in Rotherham ) werd door dit soort krantjes ook ontkend en gebagatelliseerd.
  De oogkappen die links in Engeland op heeft ,worden steeds groter,zo groot zelfs, dat ze hun eigen onzin als waarheid gaan zien.

 38. Moslims zijn helemaal niet zwart. Het waren slavendrijvers bij uitstek. Het enige verschil met de blanken is dat er in de Arabische wereld nooit een abolitiebeweging is geweest. Ze zijn nog steeds trots op hun verleden als slavenhandelaars.
  Redmond O’Hanlon heeft dat uitgebreid uit de doeken gedaan.
  Het argument dat wij als slavendrijvers bij de moslims in het krijt zouden staan is volstrekt idioot. Het is eerder andersom. De Barbarijnse zeerovers hebben talloze Europeanen tot slaaf gemaakt.

  • “De Barbarijnse zeerovers hebben talloze Europeanen tot slaaf gemaakt.”
   Inderdaad, en dat gebeurde op ongekend grote schaal en hoort deze antieke illustratie bij:
   http://d39ya49a1fwv14.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/06/enslaved-white-women.jpg
   Maar zo’n helder en onomfloerst omslag als in het vrije Polen nog kennelijk gewoon is, zou in onze politiek correcte meningsdictatuur meteen tot grote ophef leiden onder de bekrompen en wereldvreemde goedmensen. Je zou daarom bijna zeggen dat bij ons ook tijd wordt voor een soort van bevrijdingsbeweging.

 39. Treffend omslag, een verkrachte vrouw omhuld in een symbool van verkrachting faciliterend politiek correct denken en handelen: de vlag van het perverse,verworden EU project. Policor denken acht ik net zo schadelijk als nazisme of stalinisme.Dit op neo marxisme gebaseerde geloof, is gebaseerd op gelijkheidsdenken en vaagt alles weg,demoniseert alles wat niet in haar gelijkheidsdenken en handelen te pas komt. Zie wat de PvdA,breder het kabinet Rutte produceert, in lijn met de filosofie,die aan die verfoeilijke vlag ten grondslag ligt, en ons een kruising tussen oom Adolf en oom Josif brengt in als Juncker.
  The Independent, Joost, houdt op gedrukt te bestaan in maart,bericht haar concurrent in policor verduisteren van het nieuws, The Guardian. The Independent was een krant voor Libdems (D’66) en Labour gestaalde kaders,maar de oplage is vanaf haar begin in ’87 van 400.000 gezakt tot 40.000 nu, iets als de Goudse Krant dus. Weinigen treuren dus nog om dit ranzige pc product.

 40. Oost Europese landen beginnen steeds meer een voorbeeld functie aan te nemen. Het begon met minister president Viktor Orban van Hongarije, door de grenzen te controleren en die overigens ook weer normale (economische) betrekkingen met Rusland zoekt. Ook de Polen zijn de migratie kul zat. De west Europese politiek en media blijven het maar moeilijk vinden het policor juk af te werpen. Want een fout toegeven wordt gezien als een welhaast dodelijke vergissing. En de westerse lange tenen natuurlijk; dat een Pool of een Hongaar ons het goede voorbeeld gaat stellen? Dat kan niet, dat is ongehoord.