Hoofd ‘Amsterdammer’ gevonden. Wilders voor de rechter.

Door Joost Niemöller

Vanochtend stond er een bebloed los hoofd op de Amstelveense weg in Amsterdam. Voor een bekende hang out van Marokkaanse criminelen. Het is inmiddels bekend van wie het hoofd was. Van  de 23-jarige Nabil Amzieb. Dinsdag werd in een brandende auto zijn lichaam gevonden.

Het AD schreef daarover:

Het slachtoffer in de auto was een 23-jarige Amsterdammer.

Hij zou, zo lees ik in het AD, van plan zijn geweest om een ontlastende verklaring af te gaan leggen voor een al veroordeelde pleger van een executie. Die kennen we uit de krant onder de naam Benaouf A. Ook een ‘Amsterdammer’ zeker.

De ‘Amsterdammer’ waarvan het hoofd werd gevonden werd nog opgevoerd als voorbeeldMarokkaan in een promotiekrantje van een woningbouwvereniging. Hij liep stage, en staat op de foto met lachend hoofd en een boor in zijn hand. De boodschap, zo vaak verkondigd in de media: zie je wel, de meeste Marokkanen deugen. Het zijn gewoon Amsterdammer als jij en ik.

In Het Parool lees ik ook dat  Nabil Amzieb een goede vriend was van een groep ‘verdachten’ uit Amsterdam Oost die vast zitten voor een liquidatie in Amsterdam West. Allemaal ‘Amsterdammers.’

Ja, maar, zullen velen nu zeggen, kijk eens naar het lijstje met de grootste criminelen hier, bijna allemaal etnische Nederlanders.

Toch?

Dus waar hebben we het over toch?

Dus laten we het maar gewoon over ‘Amsterdammers’ hebben, toch?

Wilders had het over ‘Marokkanen’ en hij staat nu voor de rechter. Zo ziek, zo bang, zo schijnheilig is onze samenleving.

Marokkanen plegen misdaden van een gruwelijke brutaliteit die ons verstand te boven gaat. Wie dat benoemt als een probleem en dus minder Marokkanen wil, pleegt in dit land een strafbaar feit.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

30 Reacties

 1. In Amsterdam en vele andere steden moeten we inmiddels helaas spreken van marokkanenterreur. Probeer je eens voor te stellen hoeveel levens daar al door zijn verwoest. We kunnen niet anders dan concluderen dat de komst, in de tweede helft van de 20e eeuw, van honderdduizenden marokkanen naar Nederland, één van de grootste rampen is die Nederland ooit is overkomen.

 2. Rob Dam,
  De primaire ramp is de Europese “lente”, oftewel de sixties. De andere ellende is daaruit voortgekomen.

 3. Ieder weldenkende Nederlander weer dat met “minder marokkanen” bedoeld wordt minder criminele marokkanen, want die prijken nogal bovenin de verkeerde statistieken. Ook is duidelijk hoe dit “minder” bereikt kan worden, namelijk middels het voortvarender uitwijzen van criminelen. Dit kan een partij op de agenda zetten, en proberen er een meerderheid voor te vinden. Zo gaan die dingen in een democratie. Maar zie ook het lijstje van arjope (13:57), waaruit naar voren komt dat de aanklagers nogal selectief zijn met hun “gekwetsheid”. Justitie had daarom nimmer met deze kennelijk politiek gemotiveerde treiterij mee moeten gaan, tenzij Justitie zelf ook niet helemaal fris meer is uiteraard.

 4. 1.willen jullie minder marokkanen
  2.altijd die kutmarokkanen
  3.we moeten marokkanen vernederen
  4.marokkanen hebben een etnisch monopolie op overlast

  welke van de 4 is racistisch

 5. Het is een culturele verrijking dat afrekeningen niet meer met kogels alleen worden uitgevoerd. Wij zijn helemaal klaar met de spruitjeslucht.

 6. Het is wel milieubewust van die marokkanen om afval gescheiden aan te bieden…..

  • Sint Nicolaas

   10 maart 2016 op 11:35

   Het ene was brandbaar en het andere wellicht chemisch niet afbreekbaar.

 7. @DirkM
  Marokkanen zijn inderdaad oververtegenwoordigd in de zogenaamde “probleemgroepen” in onze samenleving. Maar dan moet je roepen: “minder problemen, minder criminaliteit, minder wetteloosheid op straat”.
  —–
  Volgens die redenering:
  Bij de 22.000 IS aanhangers is hoofden afhakken inderdaad een dagelijkse bezigheid. En islam aanhangers zijn oververtegenwoordigd in die samenleving. Maar dan moet je roepen minder wetteloosheid op straat. En niet alle IS of de daar aanwezige islam aanhangers hebben een nijging daartoe.

  West Europeanen doen die gruwelijkheden ook. In de kelder, niet op straat.

  • Ja hoor daar gaan we weer Alle mensen zijn gelijk en geef iemnd werk en hij wordt net zo als WIJ. Bsajaev U weet nog wel van Beslan vertelde in een interview dat de volgende oorlog tussen de open-gemeenschappen en de gesloten gemeenschappen zou gaan. Hij heeft postuum gelijk gekregen. Het gaat dus tussen de stammen met hun stamhoofden als absolute heersers en onze cultuur van komt u maar binnen en u heeft gelijk dezelfde rechten (plichten worden niet genoemd) Bent u wel eens in de Kaukasus geweest? Ga er eens wonen en eis dezelfde rechten Doen hoor! Albanië bijna bij de EU allemaal gesloten stammen Ze mogen nooit met iemand anders dan een Albanier trouwen en dan nog alleen met een bepaalde stam ook voor de Albaniers die al generaties in de EU wonen Hetzelfde geld voor de Marokkaanse stammen Ik heb het niet over de Westerse Marokkanen Alle stammen doen het het beste in onze Westerse Wereld Wij hebben de deur open en zij niet en zullen nooit een stamgenoot afvallen

 8. Volgens de info die wij krijgen is er een bendeoorlog gaande in het Amsterdamse vanwege een ripdeal met een scheepslading cocaïne, waardoor er over en weer slachtoffers vallen. Nu is het wel zo dat wie ik ook spreek van de brave burgerij ze bijna allemaal vinden dat opgeruimd netjes staat. “Laten ze elkaar maar afmaken”. Dus niemand die hiermee zit. Dat justitie het afgelopen jaar 30 liquidaties heeft weten te voorkomen, is derhalve dan ook te betreuren. Rest nog slechts de hamvraag: “wilt u meer of minder afrekeningen in het criminele circuit?” Alvorens u meer, meer, meer gaat scanderen, pas dan wel op voor de consequenties. U kunt worden aangeklaagd voor het aanzetten tot haat en discriminatie, belediging en uitlokking. Het is maar dat u het weet.

 9. Ook Pauw vanavond: een hoofd gevonden van Amsterdammer. Hoe moeilijk vinden ze het om over Marokkanen te spreken!
  Deze onthoofding is precies zoals ISIS tekeer gaat. Zou dat ook een ‘inspiratie’ zijn voor deze Marokkanen?

 10. Mooie kop ook:”Hoofd ‘Amsterdammer’ gevonden. Wilders voor de rechter”.
  Niet alleen “Amsterdammers” ook “Arnhemmers” komen aan bod in het AD.
  Dit stond er van de week: “Vino H., de geesteszieke man die een jaar geleden ‘oma’ Toni Heeremans-de Jong neerstak waarna zij overleed”. Verder staat er:”
  Arnhemmer Vino (25)”. Dan ga je wat speurwerk doen. Arnhemmer Vino H. blijkt Irakees Vinwar.H. te zijn. Ach ja, de VARA leden zullen het wel hebben verzocht.
  En al die verdraaiingen en leugens bij Pauw gisteravond over Wilders en minder minder. Ik word er zoooo enorm moe van. Vooral ook omdat er een grote groep mensen is die niet nadenken en al die leugens geloven.

  • Sint Nicolaas

   10 maart 2016 op 11:31

   Exact FK01. U slaat hier een spijker gigantisch op zijn kop. ” Vooral ook omdat er een grote groep mensen is die niet nadenken en al die leugens geloven” Daar zit hem nou net de kneep. Er zijn TE veel lieden die niet verder kijken dan hun neus lang is en niet nadenken over de toekomst van dit land. Men ziet dagelijks de ellende op de TV voorbij trekken, men kijkt het weer en glijdt in de reclameblokken. Kritisch nadenken en jezelf afvragen waarom, waarvoor en kan dit niet anders komt bij TE veel lieden niet op. Men krijgt de kans om te stemmen en stemt blindelings weer op dezelfde flapdrollen die zoet beloven na het zuur en vervolgens de lasten weer verzwaren, NL nog verder overleverd aan Brussel, de grenzen gewoon wagenwijd open laten staan en de verloedering van NL geraakt op het point of no Return. Het straatbeeld ziet men ziederogen verslechteren, men is gaandeweg meer kwijt aan de kosten van levensonderhoud, men kijkt weer TV, het weer en de reclame en denkt weer niet na.

 11. FK01,
  Het is helemaal schandalig omdat de mensen bij de naam Vino meteen aan een Antilliaan denken. De overheid snapt heel goed dat we nog wel willen geloven dat het een Antilliaan was, maar niet dat het een kaaskop was. De leugen is daarmee extra doortrapt.

 12. “Marokkanen plegen misdaden van een gruwelijke brutaliteit die ons verstand te boven gaat. Wie dat benoemt als een probleem en dus minder Marokkanen wil, pleegt in dit land een strafbaar feit.”

  Gelukkig is het strafbaar omdat te beweren dat ALLE Marokkanen gruwelijke misdadigers zijn of anders wel een neiging hebben daartoe ergens in de genen of memen.

  Marokkanen zijn inderdaad oververtegenwoordigd in de zogenaamde “probleemgroepen” in onze samenleving. Maar dan moet je roepen: “minder problemen, minder criminaliteit, minder wetteloosheid op straat”.

  Misschien dat Joost z’n moorden liever ziet als Hub en Ron deden met de Iraakse asielzoeker? In ’t vat oplossen, hoeft niemand te zien. West Europeanen doen de gruwelijkheden graag in de achterkamer, in kelders en in kampen , niet op straat, dat is bekend. ..

  • Roepen om “minder problemen, minder criminaliteit, minder wetteloosheid op straat” is geen oplossing. Het is namelijk helemaal niet mogelijk om vooraf te kunnen vaststellen welke marokkanen de fout in zullen gaan. Het enige wat erop zit is ze allemaal te deur te wijzen. Dat doen we ook als er iets mis is met een bepaald levensmiddel in de supermarkt. Dan worden ze allemaal uit het schap gehaald, en niet stuk voor stuk getest.

 13. Omstreeks 1910 rees de Joodse criminaliteit de pan uit in New York.
  De toenmalige hoofdcommissaris is toen om de tafel gaan zitten met Joodse notabelen en intellectuelen.
  Die bleken daar zelf ook last van te krijgen omdat ze erop werden aangekeken.
  Inderdaad werd er ook mindeminderminder geroepen.
  De oplossing zat in de Joodse cultuur zelf, het lernen.
  Met geld van de notabelen warde de Joodse rakkers van de straat gehaald en in de schoolbanken gepleurd, met fantastisch resultaat.
  Maar de islamitische cultuur blokkeert deze oplossing, de islam blokkeert het zelf nadenken ,kritische vragen stellen, het redeneren, het ontwikkelen, van het empatisch vermogen, en verwoest het geweten.
  Daarom werkt geen enkele extra onderwijssubsidie tbv moslims, parels voor de zwijnen.

 14. In zekere zin getuigt het stagiairschap bij een woningbouwvereniging van strategisch inzicht, je komt nog eens ergens, en kan zo de woningovervallen goed voorbereiden.
  Zou zoiets ook het geval zijn bij het toegetakelde Joodse oudere echtpaar?

 15. .
  Waar afgehakte hoofden door de straten rollen,
  maar je voor “minder-minder-minder” wordt “Berecht”
  begint ’t gezond verstand toch duidelijk te tollen,
  vraag je je af, waarvoor je eigenlijk vecht…
  .
  waar de verantwoordelijken onbestraft steeds blijven zwijgen
  en alles op het bordje van de zwakke wordt gelegd
  maar men hem…die dit niet pikt…begint te dreigen,
  vraag je je af, waarvoor je eigenlijk vecht…
  .
  als men de misdaden nog nauwelijks aan kan slepen
  maar niemand vecht voor zijn/haar eigen Recht,
  omdat dàt wordt “gediend” door Haagse Leugen-lepen,
  is niets zo zeker, dan dat met “minder-minder-minder” nooit iets werd miszegd !
  .

 16. Wat deze rechtszaak zal opleveren: Feiten over het aantal criminele Marokkanen waarbij het percentage die ooit in aanraking is geweest met justitie elke keer herhaald zal worden. Andere politici worden genoemd die verder gaan met opmerkingen over hufter Marokkanen maar verder met rust gelaten worden, immers PVDA of anders dan de PVV.
  Het zal alleen maar meer aandacht opleveren hoeveel en hoe vaak Wilders en de PVV gelijk heeft met zijn opmerkingen en als enige in dit land een politieke spreekbuis is voor miljoenen Nederlanders. Voor velen het onmisbare en broodnodige andere geluid laat horen. Dus wordt het gezien als een politiek gekleurde rechtszaak bedoelt om de PVV monddood te maken. Persoonlijk verwacht ik extra stemmen voor Wilders en de PVV. Hijzelf vindt het vreselijk. En ik vraag me af of het niet gelijk afgeblazen wordt omdat een voorgedrukte aangifte geen rechtsgeldigheid heeft. In ieder geval heel veel aandacht voor de PVV en Wilders. 1 `grote reclame boodschap.

 17. Leo KarelJan

  9 maart 2016 op 17:00

  Dat proces tegen Wilders laat zien wat een walgelijk land van politiek correcte LOSERS we zijn. De regentenkliek en media zijn, als echte “weg met ons” Gutmenschen, bezig dit land totaal in de afgrond te storten.
  Het is krankzinnig en waanzinnig, maar de meerderheid van de bevolking laat het gebeuren. De aanklachten van het OM zijn te stompzinnig voor woorden, maar laten wel zien dat de vrijheid van mening steeds meer aan de verliezende hand is. Er zal uiteindelijk weinig van overblijven in deze gore politiek correcte DICTATUUR. Op weg naar een onvrij, verarmd , geïslamiseerd multikul landje op derde wereld niveau!

 18. Het is onderdeel van een ziekte,die al uitgebreid in boeken is bescheven en toegelicht,. Eén van de beste is die van Wim van Rooy:’ Waarover men niet spreekt’. De policor verzieking van het Landsbestuur en haar Instellingen incl propagandamedia is ook TOTAAL. Peter Borgdorff,op onduidelijke gronden en kwalificaties baas van het pensioenfonds PGGM, schreef een tijd gelden in het blad van deze (in principe natuurlijk a-politieke )Instelling een lovend lichtend interview met de door ons via de PO gefinancieerde knuffelmaroq Ali B. Wij konden nog wat van hem en zijn mensen leren,omdat men in die kringen beter naar de moeder omkeek dan de natuurlijk in moreel opzicht dus wat mindere autochtone Nederlander. Ik heb die Borgdorff toen een ongezouten maar nette brief geschreven,dat ik als lid van dat Fonds het ongepast vind policor agitprop/Aal B te ontvangen via een fonds als PGGM !
  Ziedaar een stukje tumor,zit overal. Nu ook bij Elsevier,reageren is er niet meer bij,capitulatie!

  • g.h.m.leferink

   10 maart 2016 op 17:37

   ‘veelminder’, groot gelijk dat je die ‘Ali B. reklame’ niet pikt!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 19. g.h.m.leferink

  9 maart 2016 op 15:36

  Vervolg, deel 2.
  Opm.: ‘overtijgt’ moet ‘overtuigt’ zijn.

  De MSM van nu: die zijn in de positie waar elke diktator van watertandt: MACHT ZONDER VERATWOORDELIJKHEID. Waar de MSM gretig misbruik van maakt! En wie daar aanmerkingen op heeft wordt direkt getrakteerd op het MSM-standaardantwoord: VRIJHEID VAN MENINGSUITING!!! En over daarvan telkens weer MISBRUIK maken, daar hoor je ze niet over. Net zomin als over:
  # Selektief interviewen, zodat eruit komt wat de redaktie wil
  # Aandikken van nieuws, om maar negatieve berichten over een onderwerp te kunnen brengen. Zoals vandaag weer dat “de Japanse rechter het weer opstarten van een kerncentrale heeft verboden”. Mèt de extra vermelding dat ‘Fukushima’ binnenkort wordt herdacht’. Dat daar toen NUL doden vielen wordt NIET vermeld….
  # De ARROGANTIE van hun medewerkers
  # De EENZIJDIGHEID van hun berichtgeving
  # Hun BEWUST ANGST AANJAGEN,
  En zo voort…..

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 20. Sint Nicolaas

  9 maart 2016 op 15:15

  Typisch Amsterdams ;” Nabil Amzieb”. Altijd dezelfde. En inderdaad, Geert maakte duidelijk dat hij minder van deze “cultuurverrijkers” wilde hebben. En met hem zijn het er nog velen eens maar ja, DAT mag je niet zeggen in ons politiek correcte kikkerlandje. Haat zaaien, een bevolkingsgroep wegzetten, NEEN, dat kunnen de heren en dames niet hebben in hun politiek schoon geveegde straatjes. Dat hier gewoon problemen bij de naam genoemd worden en in programma’s zoals Opsporing verzocht deze “bevolkingsgroepen” vrijwel altijd de boventoon voeren, tja DAT is nou effe jammer maar wel de keiharde realiteit. Toch prettig dat we nu een deal met de Turken kunnen gaan sluiten die voorziet in het nog meer binnensluizen van deze kansenpareltjes. We worden van voor en achter genomen door Rutte en consorte en de alomprezen €U vrienden in Brussel. Tot mijn verbazing lees ik dat de VVD weer omhoog krabbelt in de peilingen, mede dankzij het dinertje met Mark. Stekeblind is men en niks geleerd…

 21. g.h.m.leferink

  9 maart 2016 op 15:14

  Ja, Joost, Nederland anno 2016 is inderdaad ZIEK, BANG en SCHIJNHEILIG. Want dat zijn in Drugsdorp aan de Amstel al zo’n kleine 10 jaar de nieuwste MODETJES. En het is geen toeval dat Bang en Schijnheilig samen voorkomen. Het zijn tweelingen. En dat veel Nederlanders dat tegenwoordig ook zijn, dat komt door de MSM. Omdat de medewerkers van die branche elkaar aansteken in de beide mediacafé’s in dat Vooroplopersveen, en wel ‘Zwart’ en ‘de Pels’. Waarbij daar vooral ANGST verspreid wordt als een besmettelijke ziekte.
  Gevolg: veel Nederlanders krijgen een Pavlovreaktie zo gauw het gaat over kerncentrales! Je kunt ze statistieken laten zien met cijfers over het aantal doden per Terajoule opgewekte energie, het helpt geen moer, is mijn ervaring. Laat de kernenergie veel minder doden hebben dan stroom uit kolen, gas, enz., je overtijgt ze niet. Idem als het gaat over vuurwapens, dan gaan de meesten ook op tilt!
  Wat me brengt bij de MENTALITEIT van de MSM.
  Zie deel 2.

  • leferink,
   Het is niet verstandig om een “rechts” standpunt in te nemen als het niets met de Islam te maken heeft. Hier kan het geen kwaad, maar als je bijvoorbeeld op Joop reaguurt, kun je je beter links voordoen als het over het klimaat en dergelijke gaat. Dat vergroot je geloofwaardigheid tov de linksmens wanneer je fulmineert tegen de politieke correctheid en de islamisering. Propaganda kan niet zonder inlevingsvermogen.

 22. In zekere zin is een onthoofde marokkaan een voorbeeld-marokkaan.