Rutte, voer nu noodtoestand in!

Door Joost Niemöller

Het gaat maar door in het nieuws. Nu weer in Brussel. Explosies. Een dode. Misschien rugzak met explosieven opgepakt. Dit is het nieuwe normaal in Europa. Aanhoudende dreiging. Aanhoudende aanslagen. ISIS wordt aangepakt in het ISIS gebied. Dat het kalifaat nooit te houden was, hebben de ISIS strategen ook allang bedacht. Wel hebben ze ruim de tijd gegeven om bomexperts op te leiden. Die zijn in Europa of onderweg. De EU laat de grenzen wijd open staan. Turkije werkt samen met ISIS en krijgt miljarden van de EU waar alleen maar symbolische tegenmaatregelen tegenover staan. De enkele terrorist die Turkije terugstuurt naar de EU, gewoon per vliegtuig, komt in de gatenkaas van de Europese inlichtingendiensten terecht. En raakt zoek, zoals we nu weer weten. Er zijn zoveel terroristen inmiddels, duizenden volgens inschattingen van deskundigen, dat ze nooit meer door de veiligheidsdiensten in de gaten gehouden kunnen worden. Vandaag is het Brussel, gisteren was het Parijs, morgen is het Amsterdam. De netwerken zijn internationaal. Molenbeek is ook hier.

Moeten we nu echt blijven wachten tot ook onze burgers massaal gaan omkomen? Rutte, wordt nu eens eindelijk wakker en stel de noodtoestand in hier! Het Nederlandse leger is voor deze taak getraind. Met name de mariniers kunnen direct ingezet worden. Het leger is uitgekleed, maar er zijn nog steeds aardig wat manschappen en spullen. Wanneer in Nederland de oorlogswet is ingevoerd, kan er van alles wat nu niet kan.

Te denken valt allereerst aan:

 

 1. Zet het leger aan de grenzen, bij alle stations, vliegvelden, industriële objecten, snelwegen. Totale zichtbaarheid!
 2. Zorg voor mobiele roadblocks en keer auto’s binnenstebuiten van verdacht uitziende personen. Niet af en toe, maar structureel.
 3. Pak moslims op die door duidelijk zwijgen met voorkennis terroristen hebben geholpen. Kan met noodverordening.
 4. Pak mensen op die via sociale media moslimterreur ondersteunen.
 5. Sluit de grenzen. Sluit de grenzen. Sluit de grenzen.

Doet onze regering dit niet, dan laden ze een zware verantwoordelijkheid op zich.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

62 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  27 maart 2016 op 21:03

  Rutte? is dat niet het snelratelende kwekkertje dat nèt doet of het Minister-Presidentje van Nederland is? Ik ben voor een variant op het vroeger achter op vrachtwagens te lezen: “Maij, Weg(gen) ermee!”
  Vervangen door: Rutteflutte, niks vannutte, weg ermee!””

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. De noodkreet om de noodtoestand klinkt wat wanhopig.
  Deze regering VVD-PvdA is er niet toe in staat. Eerste vereiste is dat de goedmens-partijen wakker worden een zien dat het islamitische monster hier rondloopt. Of dat ze bij een verkiezing worden weggevaagd. Dan moet er een regering van nationale eenheid gevormd worden, met alle partijen erin, dus zonder frustrerende partijbelangen en met de beste mensen erin. De wil, de vastbeslotenheid, moet er zijn. Het kabinet-De Geer 2 (1939-1940) leek er op.
  Alleen met een heel breed draagvlak, ook onder de bevolking, kunnen de vereiste maatregelen genomen en uitgevoerd (!) worden en zijn we in staat om de moslimterreur een halt toe te roepen.

 3. robbertdeberk

  26 maart 2016 op 18:55

  hee Joost,
  Dit is wel een echt paniekartikel hoor Joost.

  Als je je grootste vijand om hulp gaat vragen.

  Hahahahahahahaha

  Wel mooi om te zien en oh ja…..

  Islam is een religie en absoluut geen ideologie weet je nog………

 4. robbertdeberk

  26 maart 2016 op 17:18

  Je bent toch echt niet zo naief dat je denkt dat Bilderberger Rutte, die een van de hoofdverantwoordelijken is, die de hoofdoorzaak zijn van al deze ellende de oplossing gaan bieden.

  Het zijn juist deze mensen die de ware vijand van onze vrijheid zijn. De oplossingen die jij aandraagt leiden trouwens per direct tot verlies van deze vrijheid. Die jou en vele anderen zo lief is.

  Wel eens bij je opgekomen dat dat nu precies het doel is van mannetjes als Bilderberger Rutte?

  Action- reaction-solution

  Een politiestaat?

  Dacht het niet Joost

  • Alle Bilderbergers uit de EU zijn noch dommer dan dom….eerst de woede van het volk op hun nek halen en dan niet geaccepteerd worden door hun denkbeeldige vriendjes…die zitten namelijk echt niet op hun te wachten….maar dat weten ze niet en snappen al helemaal niet.
   De bunkers van deze mensen zullen nooit toegankelijk zijn voor een Merkel of Rutte…zelfs onze koning komt er niet in.

 5. De overheid zou dit moeten doen, dat moeten doen, dubbele paspoorten hier, grenscontrole daar. De overheid gaat helemaal niets doen. Bereid je mentaal voor op zware tijden. Staak de communicatie met alles en iedereen die de islamisering faciliteert. Maak het die mensen niet gemakkelijk, iedereen kent de argumenten, druk ze door. Als je verder durft te gaan met je verzet of burgerlijke ongehoorzaamheid, prima. Dwing faciliteerders uit kun comfortzone. Alles helpt, behalve vertrouwen op Den Haag en de ‘ruggengraat’ van de Nederlandse goegemeente. Verzet is een plicht.

 6. ww.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/d…-correcte-onzin.dhtm De Tweede Kamer besloot deze week dat het woord ‘allochtoon’ niet meer mag voorkomen in overheidsdocumenten. Politiek correcte onzin of schieten we hier iets mee op? Misschien is het niet helemaal toevallig dat het initiatief deze week kwam van SP’er Sadet Karabulut en PvdA’er Ahmed Marcouch. Zij zijn als Nederlandse parlementariërs het toonbeeld van integratie, maar gelden officieel nog steeds als allochtoon.=Aldus het AD. Die integratie van de aangehaalde personen, daar zijn zo de nodige twijfels over. Er wordt nl. helemaal niet geïntegreerd maar slecht gewacht op het teken.

 7. Hier de bevlogen journalist, wat nu blijkt de derde terrorist, in actie in zijn beroep als journalist en hier als interviewer:
  https://www.youtube.com/watch?v=RIvxzXyvXkk

 8. Derde verdachte blijkt een journalist. Het wordt steeds gekker.

  Fayçal Cheffou

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25483949/___Journalist_is_derde_terrorist___.html

 9. Geef me de macht over het geld van een natie en het is me om het even wie haar wetten maakt.
  Mayer Amschel Rothschild.
  Laat deze familie nu toevallig de macht hebben over al het geld op deze wereld.
  Zie vermogen Rotschild.

 10. Wel maatregelen, maar de noodtoestand geeft de overheid bijzondere machts-instrumenten. Dit kan uiteindelijk ook tegen de goedwillende maar niet politiek correcte burgers worden ingezet, en daarmee juist terroristen (en Euro-federalisten) in de kaart spelen.
  https://strifeblog.org/2016/03/10/frances-state-of-emergency-fight-against-terror-or-liberty/
  Wat het meest eenvoudig is, en waarmee de overheid morgen al mee kan beginnen als het een wil heeft, is het uitzetten van alle draaideur-criminelen met een verblijfsvergunning, en uitlevering aan Syrie van alle Syriegangers. Dit is een helder signaal en een maatregel waar de goedwillende bevolking van Nederland alleen maar baat bij heeft. Onderwijl zou werk gemaakt kunnen worden van het voortvarend uitzetten van draaideur-criminelen met een dubbel paspoort. Maak eerst de spoeling dun voor radicalen en jihadi’s, door de recruterings- en overlastbasis zoveel mogelijk te retourneren naar de thuislanden.

  • Om te beginnen vind ik dat een goed plan..

   • Dank voor de bijval!
    Indertijd was vooral GroenLinks tegen voortvarend uitzetten, dus zou het deze keer misschien kunnen lukken de handen ervoor op mekaar te krijgen. Vooral wanneer een uitgebreid exposé over de islam (waar men zich dan vast op heeft voorbereid) deels of geheel wordt vervangen met een zakelijk en goed onderbouwd pleidooi voor zo’n maatregel.

 11. Erdogan is een rat en een grote vriend van Merkel
  http://www.hln.be/hln/nl/36484/Aanslagen-Brussel/article/detail/2658062/2016/03/25/Turkije-exporteert-met-opzet-terroristen-naar-Europa.dhtml
  Turkije “exporteert” met opzet Jihadisten en terroristen naar Europa. Die beschuldiging heeft de Jordaanse koning Abdullah in januari op een topontmoeting met hoge VS-functionarissen geuit richting de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan. Het online-nieuwsportaal MEE (Middle East Eye) bericht daar vandaag over, zeggend dat het over de notulen van die vergadering beschikt.
  (…)
  Volgens het Jordaanse staatshoofd zoekt Erdogan een “radicaal-islamitische oplossing voor de regio (het Midden-Oosten, nvdr)”. Ook voor Syrië zocht hij een “religieuze oplossing”. Ankara heeft, aldus Abdullah – net als Erdogan een bondgenoot van het Westen – niet alleen islamitische strijders naar Syrië gestuurd, maar ook naar Libië en Somalië. De radicalisering is “made in Turkey” volgens de Jordaanse koning.

  • Je hebt gelijk Maar je moet Erdogan niet beschuldigen Over de hele wereld zijn mensen die je een poot willen uitrukken . Het zijn onze eigen mensen, de ambtenaren de politici die blijk geven van geen enkel realisme . Die iedereen op zijn woord geloven Ben Bot iemand waar ik veel respect voor had Fout hij heeft er alles voor over om Turkije binnen te halen, zonder opgaaf van argumenten. Erdogan wil terecht en Ik begrijp dat Het Ottomaanse rijk in ere herstellen Dus Kaukasus, Oekraïne, Irak, Syrië Turkmenistan etc

 12. Mocht er in Nederland ooit een aanslag plaats vinden houd ik persoonlijk onze regering verantwoordelijk( op een enkeling na ).
  Misschien moeten wij een fonds opzetten en sparen voor een eventuele recht zaak om alles te bekostigen.

  • Mee eens. Voor het internationaal strafhof slepen. Financieren uit donaties.

 13. De Duitse professor Christian Pfeiffer, voormalig deelstaat-minister van Justitie en ’s lands bekendste criminoloog, waarschuwt dat de massale immigratie van miljoenen moslims al op zeer korte termijn een nieuwe explosie van criminaliteit en zelfs een burgeroorlog zullen veroorzaken. Door de visumvrijheid die de EU nog deze zomer aan Turkse burgers wil geven, zal de islamisering van Europa in een nog veel hoger tempo plaatsvinden, omdat miljoenen arme Turkse moslims dan ongehinderd naar hun familie en vrienden in de EU kunnen gaan. De financiële en sociale zekerheid en maatschappelijke stabiliteit in Europa zullen hierdoor definitief bezwijken.
  De regering in Merkel doet echter helemaal niets met Pfeiffers waarschuwingen, en houdt andere onderzoeken die hetzelfde concluderen welbewust voor het publiek verborgen . Dat zal en moet immers maar één boodschap krijgen: de grenzen moeten open blijven voor miljoenen migranten, en de islamisering van Duitsland en Europa is ‘onomkeerbaar

 14. Obama is geen leider in deze wereld, hij had niet eens president mogen worden,
  hij is geen Amerikaan, en er gaan nog veel meer geruchten over hem onder andere dat Michelle eerst Michael heette en hij heeft zichzelf publiekelijk versproken..toen zei hij Michael and I ….ook zijn er geen foto’s van een zwangere Michelle.
  Dat hij president is geworden laat zien hoe machtig de mensen zijn die echt de touwtjes in handen hebben…..Clinton mag ook geen president worden….zij en haar man samen bedonderen al jaren de boel met hun foundation…..maar ik durf te wedden dat zij het wordt…( helaas )
  En wat Rutte betreft ?? die kan beter weer les geven in een moslim / zwarte school misschien dat hij dan eindelijk wakker wordt.
  http://www.youtube.com/watch?v=gvuulZPbfBg

 15. Dit is onze leider in de wereld:
  http://www.theblaze.com/stories/2012/10/10/does-obamas-mystery-ring-really-have-there-is-no-god-except-allah-inscribed-in-arabic/
  Now, newly published photographs of Obama from the 1980s show that the ring Obama wore on his wedding-ring finger as an unmarried student is the same ring Michelle Robinson put on his finger at the couple’s wedding ceremony in 1992.

  Moreover, according to Arabic-language and Islamic experts, the ring Obama has been wearing for more than 30 years is adorned with the first part of the Islamic declaration of faith, the Shahada: “There is no god except Allah.”
  (…)
  The prayer incorporates the Shahada, the expression of Islamic faith, with each line repeated twice:
  Allah is supreme! Allah is supreme!
  I witness that there is no god but Allah
  I witness that Muhammad is his prophet
  Mr. Obama described the call to prayer as ‘one of the prettiest sounds on Earth at sunset,’” Kristoff

 16. .
  Die Noodtoestand.. Joost..moeten wij zélf uitroepen
  wat hier-en-daar al duidelijk wordt gedaan,
  want deze MP zal er echt niets van willen weten
  .
  die droomt van Brussel en ‘n Grote-Jongensbaan
  waarbij hij hoog te paard zal zijn gezeten
  maar dat zal.. weten wij.. hem maar ten dele lukken !
  .
  hem zal door ’t Volk z’n strotje worden afgebeten,
  waarna gevierendeeld in ruim voldoende stukken
  de MP wordt op z’n plaats gezet door genegeerde Troepen !
  .
  dat zal ze lenigen onze Vaderlandse noden eh.
  en de restanten worden op Marktplaats aangeboden !
  .

 17. De noodtoestand? Onze vrijheid inperken en meer democratisch oncontroleerbare macht naar een incompetente/corrupte bestuurlijke elite.? Dat zou die elite wel willen, denk ik zo.

 18. Oké , de politiestaat , is dit dan de ultieme keuze .
  Materieel en mens in leger of marinier naar hartenlust inzetten dan .
  Was dit het plan van Ivo Opstelten om op de plank te leggen voor Rutte om politionele acties door het leger uit te voeren .
  Als dit zo is dan heeft men bloed aan de handen .
  Zij weten dan allang welke agenda zich zal ontvouwen .
  Alleen de uitvoering komt wat later als hun elite vrienden de boel en geld veilig hebben gesteld .
  Vandaar dat de chaos en verdeeldheid door immigratie word gebruikt als de verdeel sleutel van hun succes .
  Nood toestand , Rutte kent dat niet en zal wars zijn van maatregelen .

 19. Eis reciprociteit ten aanzien van de behandeling van moslims hier en ongelovigen in saudi Arabië ,
  Minaretten mogen nog net zo hoog worden als een kerktoren in mekka ,waar ze hoger zijn moeten ze worden afgebroken.
  Geen kopvodden in het openbaar geen islam scholen.
  Verbod op de verkoop koranistische schrijfsels.
  Bij tribale misdaden zoals eerwraak de hele extened family uitzetten.
  En vooral hulp en bescherming aan afvallige moslims, en ondersteuning van christelijke zending onder de moslim populatie.

  • g.h.m.leferink

   27 maart 2016 op 20:57

   “Minaretten mogen nog net zo hoog worden als een kerktoren in mekka ,waar ze hoger zijn moeten ze worden afgebroken.”
   Dit is een hele goeie! Bedankt.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 20. Moet er nog even uit. Het aantal reageerders hier is gezien de NL bevolking erg klein. Hoeveel van jullie kopen bij een AH waar een moslim muts met hoofdoek aan de kassa zit? Ik was onlangs met mijn 19 jarige dochter in AH. We kochten onder andere een fles wijn voor mij voor op mijn hotel kamer. De hoofddoek kassa mevrouw vroeg een ID bewijs voor mijn dochter. Ik maakte haar duidelijk dat mijn dochter niets met deze fles wijn te maken had. De kassa moslima bleef onverbiddellijk. Mijn dochter moest haar ID laten zien. Omdat ik wat protesteerde werd de lijn aan de kassa wat groter. De hollanders die deze discussie met de kassa juffrouw volgden waren sterk tegenm mij. Hoe durf ik (vriendelijk doch pertinent) tegen een moslim meisje in te gaan? Nederlanders, jullie zijn, bijna allemaal zakkenwassers.

  • Ikzelf had op dat moment waarschijnlijk de boodschappen zo laten staan en was ergens anders heengegaan. Mijn vrouw 100% zeker, die pikt dat ook niet. Toen ik 4 was, kregen wij een nieuwbouwstraat Molukkers tegenover ons. Jarenlang herrie mee gehad en als ik daar iets heb geleerd, is het hoe intens laf Nederlanders zijn. Als je daar als manneke van 8 of 9 jaar oud in je eentje ruzie had met een hele troep van die RMS Roet-Mop-Sambo’sen maar thuis moest zien te komen, zag je die Nederlanders de gordijnen dicht doen en de voordeur op de knip doen. Al meer dan 50 jaar zie ik Nederlanders omgaan met ‘multiculti’ en ik heb ze altijd alleen maar zien wijken en toegeven in al hun lafheid. En als er iemand van elders komt en er een stel opblaast, be my guest, ik zit er niet mee. Nederland verdient niet beter. Als ik als ergens energie in zou willen steken, zijn het de mensen die de verdere vernietiging van de Nederlandse ruggengraat of wat daarvan over is, faciliteren.

   • zij slopen de toekomst van onze kinderen, daar moeten ze voor gaan betalen.

  • 40 jaar indoctrinatie van media en onderwijs maakt dat de meerderheid zich niet meer zal verdedigen.

   • De meerderheid bakt de koek niet in dit soort tijden. Dat zijn kleine groepen gemotiveerde mensen. Wat als iemand eens flink op die islamitische lange tenen trapt, zodat die op hun beurt flink los gaan op die wegkijkende meerderheid. Dan moeten ze iets, die brave burgermensen. Er is vrije hand gegeven aan het kwaad. Dat zal gaan escaleren en van meer kanten gaan komen dan van moslims alleen en van de twitter-politie als exponent van onze wegkijkoverheid. We wachten rustig af. Komt vanzelf. Staak in ieder geval alvast alle communicatie met den vijand. De samenleving is gespleten, staak dan ook maar de monoloog. Een dialoog is het allang niet meer.

 21. Hoe groot is de kans dat Markje dit artikel leest? De kans dat hij het ter harte neemt is 0,0!

 22. .
  Hier komt Mark Rutte écht nog op terug, maar…. alles op z’n tijd :

  Eerst ÀL die arme vluchtelingen onder dak !!!

 23. Als ik tegen wijlen mijn pa zei: ze moeten dit en dat, dan zei hij altijd uit eigen ervaring: je moet wel goed in de gaten houden dat als je de aanval opent, je zelf ook verliezen gaat lijden. Je moet bereid zijn die te nemen. Dus we wachten rustig af tot er genoeg Nederlanders vermoord zijn om iedereen kwaad genoeg te maken. Mij doet het eerlijk gezegd niet zoveel, maar ik ben dan ook opgevoed met dat soort bruut realisme.. Zonder dooien geen vooruitgang in dit proces, dus gaan met die banaan. En dan niet bij mij klagen, maar in Den Haag. We gaan harde tijden tegemoet, zet de knop om. Warmode.

  • War mode; ik ben het met je eens. Ik ben ex-dienstplichtig Garde Grenadiers met parachute ervaring. De echte geharding is later gekomen tijdens mijn zeemans loopbaan, begonnen op de “wilde vaart”. Ik was in Beiroet toen het daar misging. Ik kan ook rustig afwachten. Ik heb genoeg wereldwijde ervaring om een inschatting te kunnen maken wat gevaarlijk is en wat te overleven valt. Ik heb gevochten tegen die kut moslims. Ik heb er meerdere malen een paar van mijn schip gegooid in bijvb het Suez kanaal omdat ze aan het stelen waren. In mijn eentje tegen een stel van die jurken. Waarom staat de Nederlandse man niet eens op? Niet eenvoudig want die lafaards opereren altijd in een groep. Dan maar in een groep terug opereren, zou ik zeggen. Maar de Nederlander is zijn wijk ontvlucht. En kijkt dagelijks weg tijdens het boodschappen doen, want die moslima aan de kassa van AH is zo aardig. Iedereen is bang voor die flut moslims. Ik ben bereid te staan voor mijn vrijheid. Zonder angst.

 24. De onlangs in tranen uitbarstende minister van Buza in Brussel, Frederica Mogherini, fanatiek communist uit Italie zegt: “Islam behoort in Europa… ik durf te beweren dat islam deel van ons politieke beeld is.”
  http://www.gatestoneinstitute.org/7685/jihad-in-brussels
  Welterusten mensen, droom maar lekker door.

 25. Die grenzen sluiten moet voor altijd, ook als de noodtoestand over is.

  En met grenzen sluiten bedoel ik:
  – Geen enkel niet-westers persoon binnenlaten zonder visum. Ook niet voor asiel (desnoods de verdragen opschorten en aanpassen, waarbij wordt uitgegaan van uitsluitend asiel voor mensen uit de regio).
  – 100% persoonscontroles. Alle paspoorten worden gecontroleerd. Grensoversteken alleen toegestaan via officiële grensovergangen
  – Hekken langs de grens, ook door weilanden en bossen. Zie vorige punt.

  • Met grenzen sluiten bedoel ik niet letterlijk de grenzen sluiten.
   Iedereen met een geldig paspoort is welkom, eventueel met visum als ze vanuit een visumplichtig land komen.

   Wat mij betreft mogen ook mensen uit niet-islamitische landen zoals Oekraïne en Rusland visumvrij reizen, als dat ook wederzijds wordt geregeld. Als de controles maar goed zijn.

 26. De noodtoestand uitroepen? Kom nou zeg. Valse vlag aanvallen hou je niet tegen. We weten al lang wie hier achter zitten. Het is geen koshere koffie..

  • Als het idd een valse vlag is dan zou mijn vorige speculatie dat westerse elite moslims als stormtroepen gebruiken om het westerse (eigen) autochtone volk te ondermijnen niet eens zo ver gezocht zijn. Het bizarre is dan wel dat moslims zich door de ongelovige westerse elite – die ze zo zeggen te haten – laten misbruiken zonder dat ze het doorhebben. Maar ja, zolang ze niet-moslims kunnen afslachten zijn ze allang tevreden, een kinderhand is immers snel gevuld.

 27. De logica is dat omdat moslims geen gelijke kansen hebben, sommigen zich opblazen, met de Islam heeft het niet te maken. Maar deze kansen problemen spelen zich af in meerdere groepen, alleen bij Islam zou dat dan tot terrorisme leiden?

  De elite (media, werkgevers, onderwijs) is niet in staat toe te geven dat de Islam, en om precies te zijn, de Koran de handleiding is om terrorist te worden. Dat toegeven zou betekenen dat ze ook moeten erkennen dat ze de samenleving opgezadeld hebben met een onoplosbaar probleem!

  We leven nu zoals de Joden al decennia leven in Israel, en het zal niet anders worden.

  Ondertussen zijn de open grenzen van de werkgevers de aanvoerroutes voor terroristen, en wij hebben niet de politici voor handen die ballen genoeg hebben ze dicht te doen. Ze zijn allemaal bang voor Merkel. In 2020 is wellicht een meerderheid van de jonge mannen moslim, denk dan 40 jaar verder.

  Werkgevers bedankt!

 28. Ik zou het als volgt willen: we bemoeien ons niet meer met het MO, jammer voor de christenen , alle andersdenkenden en geaarden daar. Helaas, maar we moeten prioriteiten stellen want we zijn under attack en dat ontneemt de ‘rechtvaardiging’ hier aanslagen te plegen. Gebeurt het dan toch dan wordt de hele Nederlandse moslimgemeenschap daar op aangesproken, ze moeten hun eigen vuile was opruimen. De grenzen dicht, geen islamitische migranten meer. Moslims kunnen/mogen blijven maar religie blijft achter de voordeur, ook geen religieuze uitingen in de openbare ruimte en op het werk. Iedereen die radicaliseert (met dubbelpaspoort) wordt de NL nationaliteit ontnomen en dus het land uitgezet, hetzelfde voor zware criminelen met dubbelpaspoort, etc.. (dat zou een reden kunnen zijn om de dubbele nationaliteit op te zeggen). Geen ontwikkelingshulp meer, geen ‘antiracisme’ subsidies, etc.. Kortom, eerst de kraan sluiten, dan gaan we dweilen en kijken of we NL weer droog kunnen krijgen.

 29. Hoe je het ook draait of keert, de democratie delft het onderspit: of die moslims kunnen hun gang blijven gaan met bommen gooien of een verklaring van noodtoestand en dan neemt het leger het over. Zuid Amerikaanse toestanden. Wie had dit ooit kunnen vermoeden in Nederland? Antwoord: Ik en wat anderen meer dan twintig jaar geleden. Maar niemand wilde luisteren…we kregen alleen maar ruzie zodra ik het woord moslim in mijn mond nam. Fortuyn dood. Van Gogh dood.
  Durf te wedden dat de moslims gaan winnen. Man, man, man, wat een puinhoop. Ik haat het feit dat NL zich gaat onderwerpen aan de islam. Hoeveel Kalashnikovs en handgranaten zijn er opgeslagen in Molenbeek, Amsterdam west en de Schilderswijk? Hebben we enig idee? En onze koning steunt de moslim bevolking in het Haagse moslim ghetto na die bom aanslagen. Een diepe buiging naar islam heet zoiets. Zijn vliegtuig staat tenslotte 24/7 klaar om te vertrekken. Intelligent Nederland, hoe kortzichtig kun je zijn?

 30. Rutte als nieuwe Komische Ali (al-Sahaf) die met geweervuur en explosies op de achtergrond maar doorgaat met glimmende redevoeringen over onze vriendschap en beschaving die het altijd zou winnen van haat en geweld terwijl nieuwe pakketten van elk 39,5 maatregelen aangekondigd worden…..

  Punt is natuurlijk dat “zij” niet hier zijn omdat ze onze “vrijheid haten” of tegen vriendschap en beschaving als zodanig zijn. Ze zijn hier (vaak geboren, getogen en vervreemd) omdat ze geen geloof meer hebben en terugvallen op die oude rituele doodscultus die altijd de kop op steekt als regeringen falen, economieën verkruimelen, hele landen verkwanseld worden en een web van leugens de wereld begint te omspannen. In andere woorden: signalen om eens wakker te worden. Falend beleid oogst haat, niet alleen bij gefrustreerde moslims maar ook bij de andere burgers. Falend beleid verdoemt de eenheid en dat is alles wat we zijn.

 31. Is het niet langzaam vechten tegen de bierkaai geworden:
  Luister naar dit gesprek met een confronterende conclusie:
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=9B4otYn63C8

 32. Zolang wij met meer zijn zal Rutte niets doen. Ik denk dat Rutte niet kan wachten om eindelijk zijn moment te Pakken zoals Bush dat deed toen hij de Twin Towers liet opblazen. Toen stond Bush daar “stoer” op de puinhopen met zijn hand op de schouder van een brandweerman propaganda te maken, uh de menigte toe te spreken.
  Rutte kijkt ook uit naar zo’n “mooi” moment dat hij de menigte toe kan spreken met een megafoon na de bomaanslag met honderden doden. Net als Bush net als een echte president. Hij heeft er natte dromen van. Daar raakt hij opgewonden van ondanks zijn a-seksualiteit.
  Hij droomt er van wat hij dan zal zeggen door de megafoon. Door de megafoon gaat hij zeggen: “wij zijn nog steeds met meer, kom maar met de volgende bom”.

 33. Het kan wel !
  .
  Kom net uit Venlo en daar heeft men de grens Venlo-Duitsland dicht gedaan. De duitsers controleren elke auto. Er staat op de A67 zeker een file van 8-9 km. Ja Mutti Terroresia Merkel heeft nu dus wel de grens dichtgedaan. Omgekeerd, Duitsland naar Nederland dus geen controle en zo kan elke terrorist weer hier met gemak binnenkomen. Want geloof me maar dat Amsterdam NU aan de beurt is.
  .
  De terroristen wachten eventjes een paar maandjes af en slaan dan toe. Dit patroon kun je makkelijk afleiden uit de gebeurtenissen van de afgelopen 2 jaar.
  .
  Veel plezier in Amsterdam straks en ik hoop dan dat daarna definitief de oogjes eens open zullen gaan. Maar zelfs dan ben ik er nog niet zo zeker van.

  • Koendekoning

   26 maart 2016 op 15:37

   Stel dat die bom bovenop, of direct in de buurt van het parlement in Den haag terecht komt. Moet je eens opletten wat er ineens allemaal zal kunnen qua legerbudget en islambestrijding als de bestuurdertjes zelf in gevaar zijn. En als ze dan nog steeds moslims proberen te paaien, zijn ze echt rijp voor een staatsgreep.

 34. de laatste zin moet luiden : ‘jullie veracht ik net zo’. Je kan het maar niet vaak genoeg aan de wegkijkers duidelijk maken ….

 35. Nederland en grote delen van Europa hebben bestuurlijk gezien terminale kanker.
  Rutte, als verzakend politicus,recntelkijk nog 4 zetels in de peilingen gestegen, symboliseert dit. En ik vergeef het mijn collega kiezer ook niet. Al die mensen, die maar blijven wegkijken en hun eigen ongelijk van jaren in het stemhokje weigeren,niet durven te corrigeren. Jullie zijn net zo schukdig als die bestuurselite,die jullie jarenlang ons land kapot hebben laten maken. Jullie veracht net zo.

 36. Dit land is verloren met de huidige politieke elite aan het roer.
  Europa is verloren als het zo door gaat.
  Alleen keihard nee zeggen tegen de islam zal oplossing brengen.
  De islam veranderen naar Europees, verlicht model zal niet lukken omdat daar de doodstraf op staat.
  Zo is de cirkel rond.

 37. Vaak hoor het argument: Bedenk wel dat de moslims zelf de meeste slachtoffers zijn.
  Dus broeder moslim vermoord broeder moslim, o nee diegene die de ander opblaast is opeens geen moslim meer maar in 1 keer een terrorist geworden.
  Men heeft dan niet door dat er geen een enkel bewijs is dat daardoor een moslim minder gevaarlijk is. Integendeel zelfs broeder en zustermoord/stammenoorlogen, zijn aan de orde van de dag.
  Eigenlijk alleen nog maar meer argumenten om de islam/koran waar alle leefregels en geboden instaan die opgevolgd moeten worden te wantrouwen en zo ver mogelijk uit onze samenleving te houden. Hoeveel bommen, hoeveel onschuldige mensen moet nog opgeblazen worden willen de dichtgekleefde oogjes open gaan?
  Nou dat gebeurd niet. Juist de beveiliging van de islamisering wordt verhoogt.
  De moskee wordt extra beveiligt. En er wordt continu naar islam kritiek gekeken om daar politie op af te sturen of als het mogelijk is de mond te snoeren.

 38. Ik moest eigenlijk even lachen toen ik de kop zag (en Rutte’s kop natuurlijk ook). Die slapjanus gaat natuurlijk nóóit de noodtoestand invoeren. Dan geeft hij namelijk toe dat de open grenzen en de EU gefaald hebben, en dat kan natuurlijk niet. En daarnaast geeft hij dan ook toe dat het leger te ver is uitgekleed, en dat de 4+ miljard van het JSF toch echt een foute investering is geweest.
  .
  Rutte, die vlucht nog liever met z’n staart tussen z’n benen dan dat hij ooit iets gaat doen waar Nederland trots op kan zijn. Dit is de volgorde waarin het verder gaat hier: (1) de grenzen blijven open, tot (2) de boel escaleert met aanslagen en migranten, en (3) dan krijgen we écht een (burger)oorlog, en (4) dán pas krijgen we de kans om als burger, zónder de overheid, het land weer eens fatsoenlijk op te bouwen.

  • Als hij echt iets wilt oplossen, dan moet:
   – de Islamitische scholen dicht
   – de Moskeeën sluiten
   – de IS-aanhangers en sympathisanten het land uit
   – het Schengen verdrag moet (eenzijdig) opgezegd worden
   – er géén overeenkomst met Turkije
   – er in ons leger en de politie worden geïnvesteerd om de jarenlange bezuinigingen op deze 2 terug te draaien, zodat ze weer kunnen zorgen voor orde en handhaving van onze veiligheid, vrijheid van meningsuiting, en normen en waarden.
   .
   En daarom vind ik ’t ijdele hoop, want dat zijn nou net dingen die nooit en te nimmer worden ingevoerd door dit kabinet. En niet door élk kabinet waar de VVD, Groenlinks, D66 of de PvdA aan het roer staat.

 39. Omdat het moeilijk te geloven is dat de verzamelde inlichtendiensten zo dom zijn dat ze niet zien wat de risico’s zijn van open grenzen met een oorlogsgebied en islamitische strijdersregio’s in het algemeen, moet je rekening houden met de mogelijkheid dat deze onzekere veiligheidssituatie gewenst is zodat er meer supranationale veiligheidsmaatregelen getroffen kunnen worden en supranationale veiligheidsdiensten opgezet kunnen worden; m.a.w. meer EU, minder natiestaat. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

 40. Heel Europa is in de kern verrot met amateuristisch gezwam waar de goedmens/islam lover de dienst uit maakt. Alleen als er een soort revolutie is met andere bestuurders zal er iets gebeuren. Elke dag zijn we ook de nep professionals die exact dat zeggen wat de goedmens wil horen. Het is achterstand waardoor de jongens spontaan bommen laat exploderen. Een volslagen krankzinnig mantra. Want dan zouden we onder allerlei andere bevolkingsgroepen die het niet zo getroffen hebben hetzelfde zien. Er is maar 1 factoor van betekenis: islam!!
  Rutte zegt niet anders dat onze OPEN samenleving niet opgeofferd wordt.
  De man leeft in een droom en denkt nog in paashaasjes die eitjes brengen. Het is voor hem onmogelijk om de werkelijkheid onder ogen te zien. We zijn in oorlog met de islam. En er is een parallelle samenleving onder ons die zich nooit zal aanpassen. Die feiten wil de goedmens niet zien. Het is wachten op alle volgende aanslagen in ons midden zoals het in Israël was voor de muur.

 41. Helaas Joost, dit gaat nooit gebeuren. Je overschat Rutte. Hij is een geschiedenisleraar die ook op moslimscholen zijn vriendelijke gezicht laat zien.
  Deze man en alle goedmens partijen zullen nooit iets aan het islam probleem doen, dat past niet in hun verstarde wereldbeeld. Islam is liefde en de boel bij elkaar houden zit in hun DNA. Men ziet het gevaar niet. Zelfs niet als een bom in hun gezicht explodeert. Het is louter aan de kiezer om massaal op de PVV te stemmen. De ENIGE die precies weet wat er aan de hand is en de benodigde maatregels zal nemen.
  We worden geregeerd door volslagen amateurs. Het zijn figuren die vlak na de oorlog alle wreedheden van de nazi wegwuiven en het woord nazi.(islam) niet eens gebruiken om maar niet een stempeltje te drukken of racistisch over te komen. Men is bang, blind, en totaal ongeschikt voor de taak. Op alle gemengde scholen lachen de moslim kinderen en vinden het een overwinning van Allah. Goedgekeurd door leraren die ook niets durven.

 42. Leo KarelJan

  25 maart 2016 op 16:05

  Dit zal de Rutte kliek niet doen. Past niet in de politiek correcte dictatuur die we hebben. Daar geldt immers die zogenaamde “rechtsstaat”. En in een politiek correcte dictatuur beschermt men dan de daders, niet de ( aanstaande ) slachtoffers. Zo zit het justitiële systeem hier in elkaar: totaal verrot. En al die Gutmenschen pleiten weer overal in de media: we moeten die fijne “rechtsstaat” niet prijs geven. De imbecielen.
  En verder klungelt men door: incompetentie en de totaal verkeerde houding tegenover de ECHTE oorzaak: de islam met zijn verrotte ideologie.
  Zo land deze houding niet verandert zal het alleen maar erger worden. En de meerderheid van de kudde laat dit ook gebeuren. Verder wordt de schuld weer bij ons zelf neergelegd: we discrimineren die arme moslims en ze hebben het zo moeilijk. Deze degeneratie van NL gaat ons de kop kosten. Geen redden meer aan.

 43. Ik zou nog verder gaan:
  – Sluit alle islamitische scholen
  -Zet haatzaaiende Imams het land uit en sluit moskeeën waar anti-westerse boodschappen worden gepredikt.
  -criminele dubbele paspoorthouders uitzetten.
  -Tuig dat ambulances, politie, brandweerlieden, buschauffeurs en andere dienst- en hulpverleners aanvalt, auto’s in de fik steekt of vernielingen aanbreekt of anderszins de maatschappij probeert te ontwrichten dienen zwaar gestraft te worden en eventueel het Nerderlanderschap ontnomen.
  -Zet bepaalde wijken af en zet alle gezochte maar loslopende criminelen meteen vast.
  – Intensieve screening van alle dubbele paspoorthouders.

  • ‘ aanbreekt’ moet ‘aanbrengt’ zijn
   aanvulling:
   -intensieve screening van alle dubbele pastpoorthouders uit islamitische landen.

  • Koendekoning

   26 maart 2016 op 15:29

   En leraren uit de grote steden dringend verzoeken elke moslimleerling die de holocaust ontkent en aanslagen als in Brussel luidruchtig viert, aan de autoriteiten te rapporteren met met naam en adres. Welke autoriteiten? Die zullen eerst even opgericht moeten worden, want dit soort bezigheden zijn niet echt de prioriteit van onze politie.

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑