Burgemeester Ede: Regering Marokko is hier de baas!

Door Joost Niemöller

In Ede gooien Marokkaanse jongeren met stenen, steken auto’s in de fik en maken de plaatselijke bevolking bang. Wat doet de burgemeester van Ede, Cees van der Knaap? Hij roept de noodtoestand uit en gaat in gesprek met een Marokkaanse moskee en met de Consul-Generaal van Marokko.

Deze Consul-Generaal gaat verder in gesprek met de moskeeën. En dan is de burgemeester gerust gesteld dat het allemaal wel weer goed komt:

Daarnaast heb ik met instemming kennis genomen van de verklaring van Samenstede en de moskee Al Mouahidin. Deze verklaring maakt duidelijk dat het overgrote deel van de Edese Marokkaanse gemeenschap de ongeregeldheden scherp afwijst en haar best doet om de verhoudingen in de wijk Veldhuizen weer zo snel mogelijk te normaliseren.

Hier kan ik met mijn verstand niet bij.

Vinden Nederlandse autoriteiten het dus kennelijk normaal dat Marokkaanse autoriteiten ingeschakeld moeten worden om de problemen op te lossen met Marokkaanse jongeren die hier zijn geboren, en die we daarom niet eens meer allochtonen mogen noemen? Gaat de burgemeester van Ede er vanuit dat hij geen gezag uit mag oefenen over deze Marokkanen, en doet hij dit omdat deze Marokkanen ondanks dat ze in Nederland geboren zijn, en geacht worden geïntegreerd te zijn, na al die generaties nog steeds niets met Nederland te schaften hebben? Legt deze CDA burgemeester zich er domweg bij neer dat Marokko heerst in Ede? Zou deze burgemeester van Ede, die kennelijk zo’n fijn contact heeft met de Consul-Generaal van Marokko, er dan ook voor kunnen zorgen dat deze Marokkaanse relschoppers terug worden gestuurd naar het land waar ze zich kennelijk zo thuis voelen?

Dat laatste zou mooi zijn. Dan hebben de bewoners van Ede ook weer hun leven terug.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

32 Reacties

 1. Sint Nicolaas

  9 mei 2016 op 15:03

  Interessante vraag Joost ; Legt deze CDA burgemeester zich er domweg bij neer dat Marokko heerst in Ede? Dit geldt niet alleen voor Ede maar voor heel NL en omstreken en het antwoord is ja. De zogenaamde wetshandhavende macht is reeds lang geleden gezwicht voor de Marokkaanse terreur die NL teistert. Steevast kijkt men weg omdat men doodsbang is voor discriminant uitgemaakt te worden. Alles wat ook maar enigzins getint en van “zielige” buitenlandse komaf is moet vooral vertroeteld en de hand boven het hoofd gehouden worden. Dat de echte NL door dit beleid volledig geschoffeert wordt en zich niet meer veilig voelt in eigen land doet niet ter zake. De overheid bestaat uit een stelletje slapjanussen die niks durven te doen aan deze praktijken. In plaats van het leger er op af te sturen ( althans, wat daar nog van over is ? ) zet men buurtvaders in, praatgroepen en gutmenschclubjes wat geen ene sodemieter helpt. De beuk er in, voluit !

  • Sint Nicolaas

   9 mei 2016 op 15:13

   Oppakken het ongedierte, NL paspoort ( indien in bezit ) afpakken en linea recta richting riffgebergte. weg er mee ! Korte metten. Helaas zal het in het slappe hap NL niet zo ver komen en gaan ook wij richting steden met “no-go” zones. Als voorbeeld haalt sint Zweden even aan. Daar zijn inmiddels zo’n 50 stadsdelen verspreid over het land waarvan de politie openlijk toegeeft dat men de controle daar aan het verliezen is. Surprise surprise ! De inwoners van die betreffende stadsdelen zijn voor 80 tot 90% afkomstig uit zielepietlanden waar menig gutmensch er graag nog duizenden van bij zou willen hebben. Maar goed, de Zweden zijn nou eenmaal giga naïef wat immigratie betreft en nu zit men met de ellende. Het hele zooitje leeft in een parallelle samenleving zoals men nu eindelijk begint in te zien. Alle integratieprojecten en gesubsidiëerde naaiclubjes ten spijt, het helpt allemaal geen ene mallemoer.

   • Sint Nicolaas

    9 mei 2016 op 15:38

    Ze blijven zich verzetten en afzetten tegen de westerse samenleving die onvermoeibaar ondergraven wordt en ze krijgen het voor elkaar dat wij ons moeten aanpassen aan hun en niet andersom. Met dank aan Merkel, Rutte, de imperialisten bij de EU en de hele verzameling gutmenschen. Voor Europa is het inmiddels 2 voor 12 geworden en zijn wij degenen die het onderspit zullen delven. Weg vrijheid en manier van leven. Hallo dictatuur en onderdrukking.

 2. Gisteren was er de mars van Marokkanen en Nlers over de problemen in Ede.
  De NPO had het weer mooi geënsceneerd.
  De bezorgde burgervader en een ouwe Marokkaan liepen samen de mars.
  Walgelijk dat die onnozele en wezenloze CDA’er daar nog een baantje heeft.

 3. Janas van Dijk

  7 mei 2016 op 22:26

  Hadden de Edese wijkagenten, die daar” in de haarvaten” aanwezig waren, dit niet zien aankomen en tijdelijk maatregelen nemen?

 4. Oude elite partijen kunnen de door hen zelf veroorzaakte problemen niet aan of willen dat niet. Tijd voor een alternatief voor Nederland.

 5. 10 jaar geleden heb ik een aantal weken in Vlaardingen gewerkt, toen ik met mijn collega’s langs een school liep werden er opeens stenen gegooid door jonge migranten kinderen….ik raapte ze op en gooide ze terug..mijn collega’s zeiden: waarom doe je dat ? ik antwoordde: koekje van eigen deeg heet dat en ik laat niet met mij sollen…en maak je niet druk ik gooi expres mis …maar ik maak ze even iets duidelijk…

 6. Het wordt ook tijd voor een nagenoeg automatische uitzetstraf voor iedereen de wet overtreedt en tevens of uitsluitend een andere nationaliteit heeft de Nederlandse. Dat klaart de lucht op en is een goed voorbeeld voor wie denkt Nederland met wat overmacht te kunnen koloniseren.

  • De oplossing is er Uitzetten zou ook goed zijn voor zowel de Marokkanen als de Nederlanders. Immers de slechte , de verkeerde worden aangepakt. Helaas doen wij net alsof er geen verkeerden bestaan . Wel verkeerde Nederlanders die gaan naar een Asso-Dorp

 7. Mee eens. Zijn er juristen hier onder ons die dat kunnen onderbouwen? Welk artikel van welke wet(ten)? Dan kan het voorwerk al vast gedaan worden.

 8. Het wordt tijd dat de burgers het lokale bestuur niet langer voor lief nemen, en het aftreden gaan eisen van dergelijke ongekozen antiburger-meesters.

 9. Zoals de meeste vaderlandse politici is ook deze burgervader een slappe lul.
  Ik was altijd in de veronderstelling dat het een taak van de overheid was om haar burgers (belastingbetalers!) te beschermen. Helaas, verkeerd gedacht. Politie rijdt gewoon weg, geen ME of militair te bekennen. De rifaapjes kunnen gewoon hun gang gaan en lachen zich de ballen uit de broek. Nee van de overheid hoeven we niets te verwachten.
  Ik ben bang dat er niets anders op zit dan dat de bevolking zelf het heft in handen neemt. Het is een laatste redmiddel, maar het gaat gebeuren. Keerzijde van de medaille is dat er dan wél binnen de kortste keren een politiemacht van grote omvang op de been wordt gebracht. Heel snel. Dan wel…

 10. Ongetwijfeld een ‘(burger)vader’ die wél een of ander diploma heeft, maar een aantal natuurlijke capaciteiten, waaronder moed, ontbeert.
  Daarom pleit ik sowieso voor minimaal twee ‘wijzen’ als gezinshoofd

 11. Hoezo relschoppers , het is toch bij iedereen bekent dat er in Ede een IS opleidingscentrum is gevestigd. Daarnaast wordt er in Ede al jaren sharia recht gesproken vandaar ook de stenen regen die je als ongelovige over je heen krijgt.
  Het is een overrompeling tactiek. Buurten worden langzaam maar zeker naar een islamitische enclave omgeturnd. Waarna het als een vijandig gezwel zich uitbreidt.
  De politieke leiding weet het gewoon, maar om de multiculti in stand te houden wordt er niets tegen gedaan. Volgens de richtlijnen van de EUSSR is het verplicht om de islam hier toe te laten. Politiek leiders en landen kunnen zware boetes krijgen indien men de islamisering tegenwerkt. Ook Timmermans heeft er een rede over gehouden: Zoveel mogelijk islam in Europa proppen om blijvende chaos te creëren. Wil de bevolking dit niet, dan is er een makkelijke oplossing die iedereen weet.: Stem op islam, USSR kritische partijen.! NIET? Dan roep je het onheil zelf af. Gevolg: Burgeroorlog….

 12. Trouwens, kent iemand een voorbeeld van een soortgelijke situatie, dat een consul-generaal een groep mensen terecht moet wijzen vanwege hun wangedrag in een land ook al hebben die mensen de nationaliteit van het land waarin ze dat wangedrag tentoonspreiden?
  .
  Ik weet bijna zeker dat dat nog nooit eerder gebeurd is, in de hele wereldgeschiedenis niet want dan kan je net zo goed meteen op je rug gaan liggen.
  .
  Ik ben er bijna zeker van dat dat nog nooit eerder gebeurd is. Mocht het wel eerder gebeurd zijn dan zou ik het zeer op prijs stellen als dat dan even vermeld wordt.
  .
  Wat een ongelofelijke afgang.

 13. Een consulaat is er bij definitie voor de bevolking van een ander land, dit in tegenstelling tot een ambassade. In alle landen helpen ze ook de lokale gemeenschappen van mensen die afkomstig zijn uit een bepaalde land en/of nog die nationaliteit bezitten (maar dat is geen vereiste). Het lijkt me dus allemaal niet zo uitzonderlijk behalve als je een bepaalde kleur bril opzet omdat je alles wilt chargeren. Wel geeft het aan dat het misschien beter is voor deze verwarde relschopper en hun ouders dat keuzes gemaakt dienen te worden. Dat vlees noch vis gedoe is één van de oorzaken van de sociale ondergroepen die zich nu vormen.

  • Die relschoppers zijn niet verward, die larven van Marokkaanse afkomst zijn puur ongedierte!

 14. “Een consulaat is er bij definitie voor de bevolking van een ander land”
  .
  Ze hebben toch de NL nationaliteit! Het is maar net hoe het jou uitkomt, daar ligt tevens het probleem, hypocriete agent provocateur. Volgens mij begin je spontaan te ejaculeren als het marokkaanse leger hier orde op zaken komt stellen.
  .
  We moeten echt héél snel af van die dubbele nationaliteiten, liever gister dan vandaag. En hoe schandalig was het dat de politie gewoon wegreed nadat de blanke autochtone niet-islamitische vrouw van Powned verteld had gestenigd te zijn door marokkaans islamitisch tuig!! Ik kon niet geloven wat ik zag, dat slaat echt alles. Moet een autochtoon eens bij moslims proberen, de staatstv, de msm en de politiek slaan dan op tilt. Maar nu het een blanke autochtone dame betreft doet de politie helemaal niets en wordt ze aan haar lot overgelaten. Autochtonen zijn in hun eigen land vogelvrij en een sitting duck voor islamitisch tuig. Het wordt steeds gekker en levensgevaarlijk.

 15. Wel geeft het aan dat het misschien beter is voor deze verwarde relschopper en hun ouders dat keuzes gemaakt dienen te worden. Dat vlees noch vis gedoe is één van de oorzaken van de sociale ondergroepen die zich nu vormen.
  DirkM ouwe rechtluller hoe krijgt u het weer voor elkaar om de banaan recht te krijgen? Verwarde relschopper-bent u toevallig ook psycholoog of een ander soort oog?

  • Dus, gewoon weg met die bananen. Kunnen ze ook niet recht worden ge …. (in het kader van evt censuur, doe ik het alvast zelf 🙂 )
   Trouwens, bananen gedijen hier van nature helemaal niet!

 16. Een gekleurde bril is onvermijdelijk, die van jouw is w.s. groen. Als je denkt dat je hier dmv ‘dialoog’ de lezer hier van zijn eigen belangen als bedreigde diersoort kunt vervreemden dan heb je het mis en onderschat je wat er nu gaande is.

 17. Leo KarelJan

  6 mei 2016 op 15:42

  Het is totaal krankzinnig. En dan zijn er nog mensen die denken dat het CDA ook maar een haartje beter is dan de VVD-PvdA regentenkliek. ALLE partijen, behalve PVV, zijn door en door verrot en totaal aangetast door het politiek correcte multikul GEZWEL.
  En deze partijen blijven de baas: dank, goedgelovige meerderheid van de kudde, voor het kapot laten gaan van de samenleving door in meerderheid op deze gore kliek te blijven stemmen.

 18. Vraagje aan iedereen:
  Hoe komt het toch dat bij anti azc betogingen wel ME, honden etc kan worden ingezet?

  • Ja, sprx, waarom is dat? Er is vast wel een hoofdagent onder de lezers hier die dat kan uitleggen.

 19. De burgemeester is verantwoordelijk….en als burgers niet beschermd worden in dit geval in Ede dient de burgemeester te vertrekken..wegens falen.
  Cees van der Knaap woont waarschijnlijk lekker rustig in Bennekom daarom zal het hem allemaal worst wezen wat er in Ede gebeurd…

 20. Jammer dat Ede niet de garnizoensplaats meer is waar een paar duizend militairen woonden. Dan hadden die Marokkaanse klootzakjes dit gedrag niet durven vertonen en was de burgervader wellicht wat meer mans geweest. Nu verschuilt deze slapjanus zich achter een bureaucratische muur, zoals de meeste van zijn collega’s. Het gaat steeds beter met NL. Wat een puinhoop.

 21. Mahomed de Eerste

  6 mei 2016 op 15:25

  Ook gezien hoe de filmploeg van Powned (en de bewoners van de wijk) met stenen bekogeld werden EN DE POLITIE WEGREED EN NIETS DEED, als bange, laffe angsthazen?
  Iedereen met een beetje gezond verstand kan alleen maar concluderen dat zowel de burgemeester als de korpschef OP STAANDE VOET ontslagen moeten worden. Tegen die Marokkanen moet zwaar geweld worden gebruikt, want dat is de enige taal die deze klootzakken begrijpen en respecteren.

 22. De souvereiniteit werd reeds overgedragen bij de instelling van de buurtvaders, toen werd reeds de machtsvraag gesteld en beantwoordt met terugtrekking en overdracht van grondgebied aan Marokko of Turkije.
  Mariniers en marechaussee zullen net zo hard moeten optreden als ze in de thuislanden gewend zijn, geen mensenrechten en ander gezwam, optreden nu!

 23. fransgroenendijk

  6 mei 2016 op 14:51

  Wikipedia over de burgemeester:
  “Van der Knaap liet vrijwel meteen na de installatie van het nieuwe kabinet in 2007 weten dat hij imams zou aanstellen voor de geestelijke verzorging van moslims in de Nederlandse krijgsmacht.”
  De Stentor juli 2007:
  De Zwolse journalist Alexander Nijeboer is een schikking overeengekomen met staatssecretaris van defensie Van der Knaap.
  In zijn boek ‘Een man tegen de Staat’ over de strijd tussen klokkenluider Fred Spijkers en het ministerie van defensie schreef Nijeboer dat de CDA-bewindsman twintigmaal de Tweede Kamer heeft voorgelogen, waarbij hij mogelijk valsheid in geschrifte zou hebben gepleegd.
  (…) De passages over het feit dat Van der Knaap TWINTIGMAAL DE KAMER VERKEERD HEEFT INGELICHT over de zaak-Spijkers blijven ook in toekomstige drukken van het boek gewoon staan.
  Deze worden volgens de auteur voldoende onderbouwd en WERDEN DOOR VAN DER KNAAP OOK NIET BESTREDEN.”
  Zie ook: http://verenoflood.nu/aangebrand/

 24. C. van der K. is ongeschikt voor alle functies, die hij tot nu toe heeft uitgeoefend,
  Marokkanen, die zich hier niet thuis voelen terugsturen naar de rif, zou zo maar zijn zeer slechte reputatie oppoetsen.

 25. Je kan aan die kop van die burgemeester van Ede zien dat hij zo fout is als wat…..