Zwarte dag voor Europa. Timmermans opent poort voor Turken.

Door Joost Niemöller

Het is een grote stap. Weer een grote stap. De zoveelste stap die de omvolking van Europa op gang brengt en de Europese bevolking laat verworden tot onderdanen van het herlevende Ottomaanse rijk onder Erodgan. Met versnelling voert de nooit door iemand gekozen EU functionaris Frans Timmermans een visumvrije EU voor Turken door.

Er zijn meer dan 70 miljoen Turken. De meesten zijn jong en dus goed in staat om hun islamitische cultuurpatronen hier af te dwingen. Een klein kwart van de Turkse bevolking (de schattingen verschillen) bestaat uit Koerden die op voet van oorlog met het Turkse regime staan.

De strijd tussen de Koerden en de Turken zal zich steeds meer op Europees gebied voortzetten. Aanslagen, moorden, het bekende patroon. Dit zal een van de redenen zijn dat Europa verandert in een aanhoudende staat van burgeroorlog tussen etnische groepen. Turkije is een extreem labiel land, en die labiliteit zal zich naar Europa verplaatsen.

Een ander gevolg is dat Erdogan zijn greep op de Europese landen nog verder zal verstevigen. Hij zal hier ‘zijn’ moskeeën openen, hij zal de vrijheid van meningsuiting terugdringen, hij zal het Turks als tweede taal invoeren, homo’s hebben hier geen leven meer, vrouwen verworden tot slavinnen van hun echtgenoten. Zogenaamde Europese leiders als Merkel en Rutte zullen steeds vaker hun openlijke onderdanigheid moeten tonen. Want met ‘zijn’ bevolking in Europa heeft Erdogan een machtig wapen in de hand.

In 1683 stonden de Turken voor Wenen. Ze werden verslagen en begonnen toen aan een smadelijke terugtocht die eeuwen zou duren.

Het Ottomaanse rijk verpulverde. Maar nu heeft Erdogan zijn volk gestuurd en het werd verwelkomd door de bestuurselite in Europa, die de wensen uitvoerde van de internationalistische grootindustriëlen.

Het is een zwarte dag voor de Europese beschaving. 4 mei 2016. Onthoud deze dag. De dag waarop ene Frans Timmermans de poorten opende voor de Turken.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

44 Reacties

 1. Waar blijven de conservatieve Nederlandse juristen, politicologen, economen en desnoods christelijke kerkfunctionarissen om op fora als deze een alternatieve politiek te formuleren?
  Wachten op verkiezingen en dan stemmen op een partij waar je geen lid van kan worden en die tot over zijn oren verwikkeld is in midden-oosten politiek, dat kan toch niet de enige reactie zijn? Het gaat om ons eigen grondgebied waarop wij als natie leven!
  Ik wil mij organiseren, democratische bijeenkomsten bezoeken en partijstandpunten helpen formuleren. Etc.
  Ik wil een Alternatief voor Nederland.

  • Vrijheid = onafhankelijkheid
   Zolang niet iedereen, dus niemand uitgezonderd, bereid is zich onafhankelijk te maken van het geld, zoals het nu bestaat, en (niet in het minst) het eigen ego, kan er geen vrijheid bestaan. Sterker nog, door ons niet vrij te maken van die twee elementen, verstrekken wij zelf aan de stratenmakers de klinkers voor de weg naar onze eigen ondergang.
   @Inheems
   Ook ik wil een Alternatief voor Nederland, en ben al geruime tijd op zoek naar mensen die doorwrocht zijn van ‘reliability’, respect, (zelf)reflectie. Ik heb ze nog niet gevonden.
   En … ik oefen die drie, en leer zelf nog elke dag. Want het is geen makkelijke opgave, in het dal der verleidingen…
   Kleinschalige saamhorigheid (samen horen) en onvoorwaardelijke samenwerking met gelijkgestemden is het vrijwillige begin van Alternatief. (Goedschiks)
   Gebeurt dit niet, dan zal een door ellende afgedwongen saamhorigheid (samen slaven) ons allemaal ten deel vallen. (Kwaadschiks)

 2. Enkel grootschalig oproer gevolgd door de implosie van de EU kan op het eind resultaten opleveren. Maar we zien nagenoeg overal mensen van zich af schrijven net als na een verkrachting. Ik wens u het allerbeste en zal naar eigen eer en geweten van me afbijten omdat mijn eigen belang groter is dan dat van wie dan ook. In gelul kun je niet wonen.

  • De saamhorigheid is zoek. Dat is niet spontaan gebeurd en moet langzaam aan herwonnen worden. Mede hierdoor komen er ook weinig mensen opdagen voor demonstraties. Het recente referendum is misschien een begin, en wie weet komt het tot “spontane” acties zoals bijvoorbeeld protest-vertragingen op de snelwegen (tussen de spitsuren, anders verliest men sympathie), tot afgedwongen asiel-referenda in gemeenten, enzovoorts. Wat niet is kan nog komen, maar die saamhorigheid is essentieel, dus ook het weerstaan en negeren van de zwartmakerijen door de politiek correcte media.

 3. “Onthoud deze dag. De dag waarop ene Frans Timmermans de poorten opende voor de Turken.”
  .
  Inderdaad de dag dat de offers van “Wenen” werden verraden door niemand minder dan ‘onze eigen’ Timmermans (die de Tweede Kamer in mocht met slechts een kwart van een zetel, en met nul stemmen vicepresident werd van de Europese Commissie ). En dan te bedenken dat er kennelijk in nagenoeg iedere EU lidstaat een meerderheid tegen toetreding van Turkije is, evenals tegen visumvrijheid voor de Turken. Over “democratic values” gesproken. Men kan met recht stellen dat het Europese project antidemocratisch is, en destructief. Alleen een Nexit kan ons nog redden uit de klauwen van dergelijke aspirant-despoten.

 4. Koendekoning

  5 mei 2016 op 17:13

  Wacht maar, Timmermans, en Merkel, Rutte, Juncker enz. enz. Als dit het begin van de oorlog is, dan krijgen we jullie nog wel. We zullen onthouden wie ons heeft uitgeleverd en uiteindelijk krijgen jullie wat je verdient.

  Ik hoop dat die Brexit erdoor komt, net zoals ik hoop dat Trump president wordt. Moet je eens opletten hoe onze “leiders” dan 180 graden omslaan.

  • Deze leiders hebben zich tot nu staande gehouden m.b.v. bestuurlijk fascisme.

 5. Dit jaar komen er miljoenen economische vluchtelingen naar Europa. Van terugsturen komt tot nu toe nauwelijks iets terecht. En dat is wat Brussel betreft ook helemaal niet de bedoeling.

  De migrantentsunami bracht de EU vorig jaar officieel 1,5 miljoen –maar officieus eerder 2,5 miljoen- zogenaamde ‘vluchtelingen’, vrijwel uitsluitend moslims. Ondanks wollige taal en vage afspraken over Europese grensbewaking –die overigens vrijwel nergens worden nagekomen- zullen de EU-lidstaten dit jaar een vloedgolf economische asielzoekers binnenlaten die minstens twee, maar net zo goed drie tot vier keer zo groot zal zijn. Dat is geen complottheorie, maar een feit dat het Europese Politburo in Brussel –de ongekozen, oncontroleerbare Europese Commissie- heeft aangekondigd, en wat ook wij Nederlanders –uitgerekend op Bevrijdingsdag- zullen moeten slikken…
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/Tweede-veel-grotere-moslim-migrantentsunami-naar-EU-is-begonnen
  Welterusten Nederland….

 6. iedere dag opnieuw vraag ik af waarom we ons over de kling laten jagen.
  Accepteren wij dit gedrag van ambtenaren/politici met een wel heel beperkte legitimiteit. Timmermans zouden we als voorbeeld op het marktplein moeten laten huilen. Terug naar de middeleeuwen ja?
  Dan zullen we de Timmermansen en de Junckers ouderwets viseren.

 7. En waar waren de Turken, Marokkanen en overige “verrijkingen” van dit land bij de dodenherdenking?
  Op zich wel prettig, 4 mei om 20.00 uur, twee moslim vrije minuten op de Dam. Is beter dan niets.
  Als we nou het hele jaar door doden gaan herdenken in Nederland dan zien we alleen nog maar autochtonen op staat.

 8. Afd krijgt het heel moeilijk zeker met de zich anti-fascisten noemende verdwaasden.

 9. Ik kreeg na het lezen van de titel ineens associaties met ‘The Black Gate’ uit In de Ban van de Ring: Nazgül Erdogan leidt de Turkenhordes op zijn vliegende draak naar de poorten van Europa…Wij hebben een hedendaagse Gandalf nodig om deze invasie te stoppen, maar ik vraag me af of wij daarvoor op zoek moeten naar een man met een baard, misschien is de hedendaagse Gandalf wel een vrouw, een vrouw uit Duitsland, een vrouw met een alternatief…

 10. Als het anders nog eens 4 jaar zo verder gaat als nu, moeten we onze handen gaan vuil maken aan die mensen. ==Waarom die voorwaarde? Die is immers al vervuld door de zittende elite. De Turkmensen e.d. zijn slechts gestuurd, de wegen hebben we zelf aangelegd.

  • Vele wegen leiden naar Rome… laat ze daar maar naar toe gaan..
   En onze grenzen ( welke ? ) gewoon dicht, geen EU meer, geen inmenging van Brussel of de VS..geen TTIP …de EU is gewoon een flop..pappen en nat houden dat is alles wat ze doen…bij de volgende verkiezingen zijn ze ( mag ik hopen ) echt aan de beurt.

 11. Heikneuter

  5 mei 2016 op 14:51

  Ik ben er wel klaar voor, maar NL nog niet. De EU/ALDE en dus mede de VVD jutten de situatie in Oekraïne op, 300 mensen waaronder 200 landgenoten ploffen dood in een akker en het NL en zelfs de meeste nabestaanden pikken alles wat daarna gebeurt. Hoe zout wil je het hebben. Ik heb me al eens eerder vrijwillig gemeld om de hele ledenlijst van de PVDA de Nieuwe Waterweg in te schieten, maar de VVD kan er onderhand ook bij. Mensenlevens en mensenrechten betekenen voor die partij niets meer. Dealtje met een land dat mensenrechten op alle fronten schendt, no problem. Dooie koerden, Ebru in de bak en een Turkse Alaviet in Nederland onder druk zetten door zijn familie in Turkije op te pakken? No problemo, we gaan toch geen Bokito-gedrag vertonen zeker door daar iets van te zeggen? Vuile kasthomo dat ie is. Moet Poetin eens heaumeau zeggen tegen een homo, is Nederland weer te klein. Zum Kotzen. Zum totschiessen.

 12. Heikneuter

  5 mei 2016 op 10:21

  Dat is altijd wat we vroeger de Amerikanen verweten: mensenrechten roepen om onwelgevallige landen de les te lezen, en ’turning the blind eye’ wanneer een dictator een nuttige functie vervulde. Alleen in Brussel zijn het van die labbekakken, die vergeten dan weer te kijken of die nuttige functie er wel echt is.
  Ze maken nogal voort. Hopelijk verkloten ze de komende maanden zoveel dat die Brexit doorgaat.
  We moeten in 2017 echt afrekenen met de gevestigde orde. Zegt het voort, zegt het voort. Als het anders nog eens 4 jaar zo verder gaat als nu, moeten we onze handen gaan vuil maken aan die mensen.

 13. Het afpersen van dit privilege is in feite een oorlogshandeling. Ik begrijp nooit waarom onze leiders daar geen militaire actie tegenover stellen. Zoals een volledige zeeblokkade. Dit alles in samenwerking met Rusland, en eventueel Iran. Het lijkt vrij onconventioneel, maar zou onder Trump gerealiseerd kunnen worden.

 14. Tja, nu Trump kans maakt op de nominatie voor Republikeinse president (alhoewel, Cruz heeft zich teruggetrokken, wellicht hopend dat de elite hem alsnog door de strot trapt van de Republikeinse kiezer) moet de elite en media zich achter hun oren krabben.

  Want de Amerikaanse media hebben hun handen ineen geslagen, en hem gedemoniseerd, maar niemand gelooft de media meer.

  Viel het u ook op dat in de meeste media de FPO presidentskandidaat in Oostenrijk Extreem rechts werd genoemd?

  De heksenvervolgingen, die overigens uitgevoerd werden door de wereldlijke macht (in tegenstelling tot de inquisitie die in totaal ruim 2000 doden heeft gekost, ruim 1 procent van het totaal die voor de kerkelijke inquisitie verscheen) kun je nog steeds terugvinden in bepaalde reflexen. Let maar eens op hoe de media oordeelt over mensen met bepaalde onwelgevallige meningen. Er is niet zoveel veranderd.

 15. Nou nou een zwarte dag, jawel, want de Turken zouden dezelfde hoeveelheid inreisbeperkingen krijgen als bijvoorbeeld inwoners van Albanië, Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Moldavië en Montenegro (en Colombia, El Salvador, Maleisië,, Servië, UAE en Venezuela, enz, enz maar die zitten verder weg).

  En ja Albanië, Macedonië en Bosnië-Herzegovina zijn ook toch wel min of meer moslimlanden, iets minder dan Turkije misschien maar toch.

  Reizen staat helemaal los van vestigen dus eigenlijk is dit een onzinartikel. Wel zou ik graag forse grensbewaking zien en inderdaad als het kan geen Turkse interne conflicten importeren. Maar de grens overkomen is toch nu al niet zo moeilijk zolang er geen hek om Europa heen staat bewaakt door een leger van drones. Dus krijg ik de indruk dat er heel weinig verandert behalve makkelijker handelen voor iedereen en familiebezoeken alsmede meer toerisme naar twee kanten.

  • als ik dirkmohammed zou heten zou ik dit artikel ook gauw proberen te relativeren.
   zo kan je mensen in slaap proberen te sussen.
   .
   maar dirk, lucht dat nou op, dat je ff jouw zogenaamde relativerende kots kwijt kon ?

 16. Nog meer ellende ( of topic )
  Het Italiaanse Hooggerechtshof heeft nu in een beroepszaak geoordeeld dat het stelen van kleine hoeveelheden voedsel geen misdaad is als iemand echt honger heeft en geen geld om voedsel te kopen.

  Een man was in eerste instantie veroordeeld voor het stelen van kaas en worst voor een bedrag van 4 Euro en 7 cent uit een supermarkt. Hij kreeg 6 maanden gevangenisstraf en 100 Euro boete.

  Tegen dit vonnis werd door de dief beroep aangetekend want zo zei Roman Ostriakov, een man oorspronkelijk afkomstig uit Oekraïne: “Ik heb dit voedsel gestolen omdat ik geen geld had en een onmiddellijk behoefte had om voeding tot mij te nemen en daarom was het geen misdaad”.

  Nu het Hooggerechtshof is meegegaan in dit argument en heeft geoordeeld dat het geen misdaad is om voedsel te stelen als je honger hebt en geen geld, zal er waarschijnlijk binnenkort een enorme toename van voedseldiefstal te bemerken zijn in Italië.

  Welterusten Italie..

 17. Bedankt Timmermans en de EU …teringlijers ja sorry maar dat zijn jullie in mijn beleving…in plaats van 200.000 vluchtelingen krijgen wij nu miljoenen Turken…
  minimaal 40 % van de Turken willen geen Erdogan…tel uit je winst….OMG wat een sukkels in onze regering en in de EU …echt niet meer normaal….nu ben ik er helemaal klaar mee …..wat een achterlijken ….rekenen is ook een vak…sorry maar nu sta ik echt op ontploffen ….ik ga maar preppen je weet maar nooit…gods allemachtig dit is echt niet normaal meer….ze hebben hier geen oogkleppen op maar zijn stekeblind….
  Welterusten Nederland….( wat er van over is op dit moment …)

 18. New World Order. Google of youtube deze term maar eens. Onderstaande link heb ik van de Irma Schiffers website, een lange zit met Nederlandse ondertiteling, zeker de moeite waard om het uit te zitten. Dit is geen komplot theorie, dit zijn feiten. Kijk om je heen, lees het nieuws, surf het internet, en zie het allemaal gebeuren:
  https://www.youtube.com/watch?v=I6GLee3vZ2M

 19. B.E. Slagen

  4 mei 2016 op 16:07

  De eurofiele Nederlandse politieke partijen, onder leiding van vooral D66, vieren vandaag de visumvrije Turkendag.

  De Turkse machthebbers zien mij, de eenvoudige hardwerkende Nederlander, niet als een gevaar voor de overname. Maar wie dan wel? En dat nou is een troostrijke gedachte: dag Pechtold, Rutte, Timmermans, Roemer, Buma, Samsom, Klaver, Segers en Van der Staaij, wen er alvast maar aan: op jullie knietjes voor de machthebbers van Turkije en gauw een beetje.

  • En niet te vergeten, want die hoort er bij ‘grondgebied’. Volk, natie, grondgebied. Zeg er eens wat van. Het begrip ‘cultuur’ komt al bij ‘natie’ aan de orde.
   Oudste rechten. Als puntje bij paaltje komt is dat een sterke.

 20. Zouden we hier niet over ook over alternatieven en de legitimering daarvan moeten hebben? Het lijkt alsof het in NL niet verder gaat dan het uiten van ongenoegen.
  Ik zou zo graag eens iemand zien uitleggen waarom het niet vanzelfsprekend is wat de EU doet. Op grond waarvan mag ze dat? Wat legitimeert het Europees en trans-atlantisch (TTIP) beleid? En vooral! Waar ligt de werkelijke souvereiniteit om dit soort ingrijpende besluiten te nemen? Helaas ontkom je dan niet aan woorden met ‘Volk’ en ‘Natie’ er in. Waarom is dat inmiddels helaas? Hoe is het mogelijk dat dergelijke woorden niet pc zouden zijn? En als dat dan zo is, moeten die woorden dan niet in ere hersteld worden?

 21. De politici zitten er ook niet voor het volk, zij zitten er voor de werkgevers, de multinationals en hun neo conservatieve trekpoppen uit de politieke top.

  Merkel heeft ze niet meer op een rijtje. Wat zij haar volk aandoet is gewoon misdadig te noemen.

  Rutte die is een nuttige idioot, die doet alles wat Merkel/Obama vraagt en voert braaf hun opdrachten uit.

  • ”De politici zitten er ook niet voor het volk, zij zitten er voor de werkgevers, de multinationals en hun neo conservatieve trekpoppen uit de politieke top.”
   en niet te vergeten hun egoïstische zelf!!! Of is er iemand die denkt dat Rutte en Timmermans op hun plekken zouden zitten, als geld en ego geen rol speelden?

   • Net zoals die Tongerse rechter Bollen die vandaag, uit eigen belang en het belang van zijn corrupte vriendjes bij de Belgische overheid, het vonnis heeft geveld dat de gemeente Riemst en haar burgemeester, als eindverantwoordelijke van de politie aldaar, niet mede-aansprakelijk zijn voor de verschrikkelijke aanval door 11 honden op een 11-jarig meisje. Het dossier is vernietigend voor de overheid, dankzij de niet aflatende energie die de moeder van het slachtoffer in de zaak heeft gestoken. Een volgende zet is dan natuurlijk weer hoger beroep aantekenen, maar de spelletjes via welke men de corruptie onder de tafel probeerde en probeert te houden zijn ongelofelijk. Momenteel ligt er immers nav deze zaak een wetsvoorstel, waarmee burgemeesters niet meer voor elk foutje voor de rechter gedaagd kunnen worden. Dat het hier niet alleen om foutjes gaat, maar vooral om directe leugens, wordt daar gevoeglijk niet bij vermeld.

    • Tegen de tijd dat het hoger beroep in behandeling wordt genomen, zal dit voorstel er wel al zijn doorgedrukt. De moeder is nu met zichzelf in beraad hoe zij deze smerige truc weer kan blokken. Zij is vastbesloten tot het gaatje te gaan, en zoveel mogelijk burgers op de hoogte te stellen van deze misstanden. Wij zijn immers allemaal vogelvrij. Helaas komt bij de meesten van ons dat besef pas als wij het echt direct zelf voelen.
     Blijkbaar is er een oorlog nodig om mensen wakker te krijgen, maar dan is het voor velen te laat.
     De reden dat ik dit relaas hier deel, is om aan te geven dat intense corruptie niet alleen Nederland treft. Het is een alarmerende ”sign of all times” in onze zogenaamde geciviliseerde maatschappij

     • Volgens mij is het zo dat in één van de basisprincipes voor een goed functionerende rechtsstaat het legaliteitsbeginsel (nulla poena) is en dat dat voor iedereen zou moeten gelden, dus ook voor gezagsdragers. De verantwoordelijkheid voor je handelen wordt volgens dat principe bepaald door de wetten die op dat moment golden, dus sluit zij uit dat met terugwerkende kracht het eigen foute handelen in het verleden achteraf gelegaliseerd kan worden. Offtopic, ik heb ook een mail gestuurd.

 22. Leo KarelJan

  4 mei 2016 op 15:21

  In 1683 versloegen de Europeanen onder leiding van de Poolse koning Jan Sobieski de Ottomanen bij Wenen. Nu leveren landverraders als Timmermans, Rutte en Samsom ons uit aan de islam en aan dictators als Erdogan. Vrijheden worden uitgehold, islamisering neemt belachelijke vormen aan, massale import van achterlijkheid, criminaliteit en armoede gaat maar door en door en zelfcensuur is gewoon geworden en islamknuffelaars zitten overal. Regentenkliek, onderwijs en media indoctrineren volgens de richtlijnen van de politiek correcte DICTATUUR.
  Wij beleven de ondergang van NL en Europa: naar een armoedig, onvrij en geïslamiseerd derdewereld gebied met geweld en terrorisme
  Met dank aan Rutte en zijn consorten..

 23. Wanneer Turkije aan de 72 voorwaarden heeft voldaan dan mogen ze visumvrij naar de hemel vertrekken alwaar de 72 maagden op ze wacht.
  .
  Ongelofelijk dat dit allemaal in zo’n rap tempo en achterbaks gebeurt, en ik vrees dat nog veel meer op de plank ligt wat uitgevoerd gaat worden voor maart 2017, dan hebben ze dat iig in de pocket. En trek voor die tijd nog zoveel mogelijk “vluchtelingen” via de trans-mediterane slavernijroute naar hier, want probeer ze dan nog maar eens weg te krijgen.
  .
  Waar zijn nu de Van Muiswinkeltjes die bijvoorbeeld de Olympische spelen van 2008 in China wilde boycotten vanwege de mensenrechten maar nu met geen woord over Turkije reppen terwijl nota bene een Nederlandse opinieschrijver onder arrest staat en in Nederland beveiligd moet worden, waar zijn ze nu???? Tuurlijk, dat is te riskant voor ze waarmee bewezen wordt dat het niet alleen salonsocialisten maar ook nog eens salonmensenrechtenactivisten ter eigen glorie zijn, zum kotsen.

  • Inderdaad, 2017, dat is honderd jaar na de poging van de door Amerikaanse banksters gesteunde Bolsjewieken (“Jewish Communism” volgens Churchill in de Illustrated Sunday Herald van 08.02.1920 ) om vanuit het vers onderworpen Rusland in heel Europa het christendom te ontwortelen en de samenlevingen terug te rellen naar een pre-middeleeuwse feodale toestand. Dat is mislukt, dus wie weet proberen ze het nu met de islam vanuit Turkije.

 24. Herlevend Ottomaans rijk. Dat is de natte droom van deze nieuwe dictator. Met een gerust gevoel kan hij zijn onderdanen sturen door zijn nieuwe rijk, de E.U. Ach het maakt weinig meer uit. De E.U. wordt immers ook geregeerd door dictators. Europa is sowieso verdoemd, en dan bedoel ik haar oorspronkelijke bewoners. De witte bewoners, wij de kaaskoppen worden gestraft voor onze V.O.C. mentaliteit. Wij de heersers die zo trots zijn dat wij een open samenleving durven te creëren in een wereld waar meer strijd en oorlog is dan ooit.
  Ik denk verder dat het z.g. Ottomaanse rijk gebruikt gaat worden. Erdogan wordt gebruikt voor een hoger doel. Erdogan mag spelen als dictator zolang de elite het nodig gaat achten.
  Ik voorzie eerder een andere strijd. Een oudere die al veel langer speelt op het wereldtoneel. Het oude Roomse rijk moet weer ‘geheeld’ worden. Er zijn begerige blikken gericht naar het Byzantijnse rijk, dus Constantinopel mag weer meedoen.
  Belangrijk wordt het in de toekomst…

  • Belangrijk wordt het in de toekomst dat er één machtsblok gecreëerd wordt tegen… jawel de Rus. Erdogan wordt beloond omdat hij af en toe zijn tanden laat zien t.o.v. van de Rus. En daar geilen ze op in Brussel… Wat Brussel? Neen, de NAVO, en de z.g. andere geallieerden, die wij zo vriendelijk in gedachten hebben deze dag… Rest my case. Wie is de machtigste? Maak eens studie van de Russische vlag, het oude Roomse symbool van overheersing west vers. oost.

 25. veelminder

  4 mei 2016 op 14:53

  Nee, het is niet Timmermans. Het zijn de vergaderende premiers en staatshoofden, de nationale politici en hun ambtenaren, die dit hebben goedgekeurd,en straks de nep-parlementen. De Timmerbiel mag het aankondigen als EU beleid. De hoofschuldige is dat eigenwijze,domme kreng in Berlijn en zeker ook haar entourage,dat de rekening voor haar complete incompetentie en zelfhaat door anderen,gewillige inlikkers en wereldvreemden zoals Rutte,laat betalen. Schande,maar zie: zondag staan de policorpartijen gewoon op 74% en dat betekent voor de regeerkliek:legitimatie en akkoord van ‘de kiezer’. de kiezer krijgt,wat ie duldt en zelf uitlokt,ook het totale verraad.

 26. Sint Nicolaas

  4 mei 2016 op 14:48

  En dan Fransje op NOS.nl. : “Turkije heeft grote stappen gezet” Oh ja ? Welke stappen dan ? Voor zover Sint weet zit Ebru nog steeds vast daar maar dat staat allemaal los van elkaar. Tuurlijk, niets heeft met elkaar te maken toch als het om corruptie, koehandel en handjeklap gaat ? Volgens Frans is er nog veel werk aan de Winkel maar gaan de “ontwikkelingen” de goede kant op (?) Ben toch benieuwd naar dat eerste “goede kant ontwikkelingen” nieuws hoor. Volgens onze Frans zijn er nog 5 problemen over. Onder andere wetten tegen corruptie die moeten worden aangenomen, samenwerkingsovereenkomst met €uropol en justitie , wetten tegen terreur en delen van info met de €U. Yeah, RIGHT ! En als klap op de vuurpijl : De sluizen gaan niet open, er komen alleen mensen naar €uropa met een zeer veilig, biometrisch paspoort, allemaal heel veilig (?!)

  • Sint Nicolaas

   4 mei 2016 op 14:53

   Onze Frans bij de €U. En toch zei die zelfde €U nog niet zo lang geleden het volgende : Europarlementariërs wezen erop dat het verkrijgen van een vals biometrisch paspoort simpel is. Zo zouden in Frankrijk veel mensen (zelfs 10 miljoen volgens een parlementariër) met een valse identiteit rondlopen omdat zij een echt en geldig biometrisch paspoort hebben verkregen door simpelweg bij de aanvraag ervan een vervalste geboorteakte te tonen. Anderen zeiden dat de chip op het biometrisch simpel is te kraken. Dat was Frankrijk. Ziet u het voor u in Turkije ? Ja hoor, heel veilig allemaal ! Kan onze Frans alstublieft naar de specialist, hij lijdt aan een ernstige vorm van Pseudologia phantastica.

 27. Bevrijdingsdag wordt zo bezettingsdag.
  Hordes moslims die via de hijrah, de immigratie jihad, een plaatsje in het paradijs gaan veiligstellen, uiteraard op onze kosten, tenkoste van de vrijheid en het geluk van de Europeanen .

 28. Ik zeg het vaker, maar als er niemand op staat die dit kan stoppen, zijn we binnen enkele decennia echt compleet weggevaagd. De westerse wereld houdt op met bestaan, de democratie wordt stopgezet, vrijheid van meningsuiting zal worden bestraft, en gelijkheid voor iedereen zal een droom zijn.
  .
  De westerse wereld zoals deze tot een jaar of 10-20 geleden bestond, bestaat niet meer. Theatraal? Vast wel. Maar een waarheid als een koe als je ’t mij vraagt. Met het open zetten en laten van de poorten naar de EU, met name voor landen als Oekraïne, Syrië, Eritrea, Marokko, Turkije e.d., zal het voor ’t eerst in de geschiedenis zijn dat we onszélf van deze planeet zullen vagen. Was er voorheen één gek nodig die er ’n wereldoorlog voor startte, doen we het nu zelf.
  .
  Ik denk niet dat we ons nog zorgen moeten maken of we nog AOW krijgen met ons 70e, maar meer of we de 70 nog wel gaan halen.

 29. Sint Nicolaas

  4 mei 2016 op 14:18

  Inderdaad Joost, Het is een zwarte dag voor de Europese beschaving. 4 mei 2016. Onthoud deze dag. De dag waarop ene Frans Timmermans de poorten opende voor de Turken. Op de dag dat wij de doden uit WO2 herdenken presteeert onze Frans het om deze hard bevochten vrijheid met deze stunt ten grave te dragen. En de Turken ? Die lachen zich de ballen uit de broek over zoveel onnozelheid. Bedankt Frans, bedankt Merkel, Bedankt Rutte en de hele tering €U. De komende generaties zullen u dankbaar zijn. NOT !

  • Zonder enig overleg met de Europese volkeren is dit besloten Dus per Oekaze presied dat waarvan men Poetin beschuldigd Brussel tegen Moskou Het Kremlin tegen EC

 30. Helemaal met de Sint eens…