Er zijn geen echte mannen meer in het Westen. Daarom wint de islam.

Door Joost Niemöller

Schrijver en ex NRC Journalist Hans Moll (Twitter) heeft een Neanderthaler hobby. Die heb ik ook. Ik lees er boeken over. Hij ook. Volgens Hans Moll is het iets voor mannen om een Neanderthaler hobby te hebben. Dat zou best wel eens kunnen. Het is sowieso iets voor mannen om een hobby te hebben. Vrouwen verzamelen wel eens dingen, en ze zitten ook in allerlei hobby-achtige clubjes, maar dat gaat dan toch vooral om het sociale.

De echte man is volgens Hans Moll een ‘geestelijke Neanderthaler.’ Een interessante opmerking. Ten eerste was de Neanderthaler Europees. (En alleen het blanke DNA deel in Indo Hans Moll bevat daar nog een of twee procent van.) Ten tweede vind ik het een beetje raar om aan de Neanderthaler mannelijkheid toe te dichten. De Homo Sapiens uit de tijd van de Neanderthalers waren minstens zulke oer-mannen. Misschien wel meer, want het is goed mogelijk (maar nooit overtuigend bewezen) dat de Neanderthalers ten onder gingen door de dominante Homo Sapiens. Zeker, de Neanderthalers waren gemeten naar onze tijd stoer. Het moet niet niks geweest zijn om een mammoet te verschalken. Maar dat gebeurde niet alleen door brute kracht. Het kon alleen met goede samenwerking. En daarvoor was intelligentie nodig. Maar goed, van de Neanderthaler kennen we alleen maar de oerversie. Kijk je op de beeldverzameling van Google naar ‘modern Neanderthaler’ dan zien je veel aap-wezens in pakken.  En Donald Trump natuurlijk.

Vandaag de dag heeft een man hobby’s. Bij mannenhobby’s denk ik in de eerste plaats aan treinbanen. Die kom je bij Hans Moll niet tegen. Hij lijkt ook niet van vissen te houden. Volgens hem zijn horloges wel een typische mannenhobby. Hij kent geen vrouwen die verstand hebben van bijzondere horloges. Ik ken die wel. En ik heb zelf niet eens een horloge. Volgens Hans Moll is het typisch een vrouwending om de tijd wel op je mobieltje te zien. Nou, dat is dus precies wat ik doe. Sterker nog: Ik vond het een enorme opluchting om geen horloge meer te hoeven hebben. Nu ben ik van dat gezeur af dat mijn horloge er niet uit zou zien. Ook ben ik me minder bewust van de tijd. Dat is prettig. Het maakt je vrij, en in zekere zin ook mannelijk. Al kom je vaker te laat.

Van Hans Moll verscheen vorige week het boekje De Huismeester, de mammoet en de moslim. Met als ondertitel: Getuigenis van mijn islamofobie. Hans Moll is geen boze blanke man. Hij is om te beginnen dus niet helemaal blank, maar een Indo. En zijn toon is luchtig. Op die luchtige toon beschrijft hij in een ketting van aaneengesloten stukjes ernstige problemen zoals de afwezigheid van de echte man in het Westen, die een verklaring is voor de Westerse onmacht ten aanzien van de overrompelende mannencultuur van de islam.

Hans Moll beschrijft zichzelf ironisch als ‘huismeester’, wat iets heel anders zou zijn dan ‘huisman’, al lijkt het de vraag of zijn vrouw en dochters dat verschil wel zien. Of beter nog: Of het ze überhaupt interesseert. Moll doet dus het huishouden. Zijn vrouw werkt. Moll is van 1947 en gepensioneerd, hij heeft jonge dochters, dus ik neem aan dat hij een jonge vrouw heeft. Dat is dan weer wel mannelijk. Een moslim die het een beetje gemaakt heeft schaft zich naast zijn oudere vrouw ook een jongere aan. Maar een moslimman zul je niet snel betrappen op het huishouden. Al zijn er dingen in het huishouden die ook een huismeester moet overlaten aan vrouwen, zoals het opvouwen van de was.

Het inruimen van de vaatwasmachine, en dan met name de details daarbij, zo leer ik, zoals het nooit plaatsen van messen erin, dat kun je niet aan vrouwen overlaten, want die hebben daar geen gevoel voor. Het is slecht voor de messen. Messen zijn een mannending. Alhoewel het, moet Moll toegeven, misschien ook wel een ‘Indo-ding’ is. Maar slim omgaan met wasknijpers, dat kun je echt niet aan een vrouw overlaten. Vrouwen laten de wasknijpers altijd zitten op de plek waar de was hing. Moll krijgt het maar niet aangeleerd bij zijn vrouw.

Het beeld van de huismeester, de westerse man die binnenshuis de puntjes op de i zet. En die bijvoorbeeld echt goed Indisch kan koken. (Geen voor geprepareerde troep.) Dat is wat Moll betreft een levensecht beeld. Maar het is natuurlijk ook een ironisch beeld. En in zekere zin een onmachtig beeld. Voor een echte moslimman is dat namelijk een lachertje. Thuis, dat is voor een moslimman de plek waar de vrouwen moeten zijn. Wie daar het mannetje is, dat is natuurlijk een mietje.

Hans Moll is zich daar goed van bewust. Hij is zich er ook van bewust dat hij net als veel andere westerse mannen (en vrouwen) een consumptiedier is geworden, en in die zin decadent en zwak ten opzichte van de moslims, die de westerse consumptiecultuur veroordelen. Waarin ze overigens behoorlijk hypocriet zijn, want ze hechten er net zo goed aan.

Het grote probleem, zo geeft Moll terecht aan, is het lachwekkende, en goedkope schuldgevoel dat de linkse jongens en meisjes zich hebben aangemeten. De moslims komen in die optiek alleen maar ophalen wat wij van ze gestolen zouden hebben. Gemakzuchtig denken, niet gebaseerd op enige historische feiten, want het Westen heeft in de moslimwereld alleen maar gebracht. En wat ze kwamen halen, zoals olie, daar hebben ze voor betaald.

Russen zijn nog wel echte mannen, en die kunnen de moslims dan ook wel aan. Hans Moll kwam met een voorbeeld dat ik niet kende. Zo had Hezbollah vier Russische diplomaten gegijzeld in Beiroet. Hierop ontvoerde de KGB een familielid van het Hezbollah hoofd dat verantwoordelijk was voor de gijzeling (en voor de moord op een Rus.) Dat familielid werd gecastreerd en de delen werden naar Hezbollah gezonden. Ook lieten ze weten nog wat familieleden te kennen. En of de gegijzelden nu snel vrijgelaten konden worden. Dat gebeurde onmiddellijk. Er werd nooit meer een Rus door Hezbollah gegijzeld. Oog om oog. Tand om tand. De Russen kennen de taal van de islam. Wij begrijpen er niets van en daarom zijn wij het slachtoffer.

Zo’n boek lees je in één ruk uit!

Hans Moll: De huismeester, de mammoet en de moslim. Getuigenis van mijn islamofobie. Uitgeverij de Blauwe Tijger.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

30 Reacties

 1. Leo KarelJan

  16 mei 2016 op 15:48

  Wij moeten om te beginnen de politieke correctheid vernietigen, artikel 1 van de grondwet schrappen en onze algehele softheid vergeten.
  Daders keihard aanpakken, de islam verbannen ( hoort niet in Westen ) en leger enorm uitbreiden. Lijkt me al een aardig begin……

 2. Er zijn nog wel echte mannen, zoals de motorclubs en de hooligans. Die hoeven alleen maar geactiveerd te worden, in plaats van bestreden.

 3. De nieuwste hype van de cultuur marxisten, de L.H.B.T gemeenschap of zoals in Denemarken waar je niet hoeft aan te geven of je nieuw geboren kind een jongen of een meisje is. In Zweden worden asielzoekers al aangeprezen als eindelijk ‘echte’ mannen voor de Zweedse vrouwen (dit in tegenstelling tot de Zweedse mannen uiteraard). Tja we zijn kapot gefeminiseerd, en de vrouw is de baas.

 4. Feminisering en demasculinisering hebben de Westerse mannen omgevormd tot doetjes. De “witte man” is een scheldwoord geworden voor alle autochtone mannen, want die zijn “de schuld” van alles wat niet deugt (in de ogen van feministes, donkere vrouwen en mannen en ‘correctdenkers’).
  Sinds de mannen hier hun wapperende ‘John de Wolf’ -haarlokken hebben afgeknipt, is het verder bergafwaarts gegaan. Met het kaal scheren van hun schedels is het laatste restje mannelijke kracht in het afvoerputje verdwenen.
  Vroeger was een kaalgeschoren kop het dieptepunt van vernedering en mannelijke zwakte. Gevangenen werden kaal geschoren, net zoals studenten bij hun ontgroening. De nazi’s schoren de mannen in de concentratiekampen kaal.
  Sterke mannen in sprookjes hebben altijd lang haar. Nu zien we het vooral nog bij kunstenaars en een enkele hippie, die zo hun zelfbewustzijn en eigen koers tonen.

 5. g.h.m.leferink

  14 mei 2016 op 14:58

  Zeg eens Joost, waarom opeens dit PANIEKVOETBAL van “…Daarom wint de islam.”? Soms teveel de sfeer opgesnoven van de mediacafé ’s ‘Zwart’ en ‘de Pels’ in Drugsdorp aan de Amstel?

  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. Je moet je verlagen tot primaire reacties zoals zij gewend zijn en dan bent je pas een vent. Vandaar dat islamitische landen in zo primitieve stadium verkeren. Vandaar dat elke dialoog bij voorbaat onmogelijk is. Vandaar dat zij nooit kunnen integreren. Wij als slappelingen kunnen hun niet met worden bestrijden want worden tellen niet. De Russen zijn ook niet volledig geëvolueerd in deze en bestrijden geweld met geweld. Wij zijn wat dat betreft te menselijk voor geworden. Maar teruggaan en net zo worden is precies wat je niet moet doen. Ook de democratie zal soms met geweld verdedigt worden. Om te beginnen met afwijzing van dubbele paspoorten.

 7. Op het moment dat je als man gaat nadenken over je mannelijkheid dan is het al te laat.
  .
  De wereldkampioen zwaargewicht kickboksen is een blanke Nederlander (Rico Verhoeven), hij daagde onlangs nog een marokkaanse moslim uit (badr hari). Die nam de uitdaging aan maar zei daar 9 maanden voor nodig te hebben, waarop de blanke Nederlander zich voor de camera afvroeg waarom 9 maanden; moet badr eerst een kind baren? Grapte de blanke Nederlandse kampioen zwaargewicht.
  .
  Blanke Nederlanders boden aan om in Ede een burgerwacht op te richten zodat ze de buurten kunnen beveiligen tegen islamitisch tuig. Binnen no time hadden ze de politie op de stoep om ze te vertellen dat maar uit hun hoofd te laten, dan weten de autoriteiten plots wel op te treden.
  .
  Met onze mannelijkheid is niets mis, maar wel met “onze” leiders, die hebben hun ziel verkocht aan de islam voor 30 zilverlingen en zijn daarvoor bereid het eigen volk op te offeren. Daar ligt het probleem en nergens anders.

 8. Het toeval wil dat ik lang geleden, een jaar of 12, het boek gelezen heb (oud, ik meen begin jaren 70) geheten, “Op het spoor van de Neanderthaler”. Niet lang geleden werd met veel bombarie verkondigd dat Neanderthalers blank waren, dat bleek uit DNA onderzoek. Echter, in het oude boek werd al geschreven dat ze blank waren vanwege het gebruik van bruine verf.
  Tevens hadden zij begrafenisrituelen (leggen van bloemen bij lijken, hoofd gedraaid naar het oosten (eeuwige jachtvelden?)) en hielden zij gehandicapten tientallen jaren in leven door ze te verzorgen. Nieuw is dat blijkt (zo hoorde ik op Hilversum 1) dat Neanderthalers kinderen konden krijgen van Homosapiens, maar dat deze alleen meisjes konden baren. Ik kan het helaas niet zo snel meer vinden op internet. Ik zal vanmiddag nog een poging wagen.
  De Homosapiens waren slimmer omdat zij het zwaarder hadden in de Savanne, terwijl de Neanderthalers niet slim hoefde te zijn om aan eten te komen.

  • Gevonden, alleen Neanderthaler meisjes konden waarschijnlijk nageslacht verwekken.
   http://www.scientias.nl/homo-sapiens-met-10-neanderthaler-dna-gevonden/
   Wetenschappers proberen al een lange tijd vast te stellen wanneer Neanderthalers en homo sapiens elkaar tegenkwamen en seks hadden. Uit dit contact kwamen vruchtbare kinderen voort.
   Waarschijnlijk waren alleen de meisjes vruchtbaar, die zich vervolgens weer konden voortplanten,

   http://www.scientias.nl/de-neanderthaler-en-de-moderne-mens-zoek-de-verschillen/
   Wel zijn er sterke aanwijzingen dat alleen de meisjes vruchtbaar waren (en zich konden voortplanten), maar de jongens dus niet.

 9. Grappig stuk met heel ironie en zelfspot. Ook wel heel Westsers, juist dat.

  Het is wel zo dat het eigenlijk over de problemen van de “vervrouwelijkte” consumptiemaatschappij gaat waar het vooral gaat om nestjes bouwen en niet voor de eieren (vaker juist niet) maar omdat we juist het “ideale” beeld willen: nestje, boompje, reisje of zoiets. Het enige doel is vandaag en het volgende amusement of ervaring.

  Alles goed en wel, een goede opmaat voor serieus *denken* . Ook de moslimwereld zit met dit probleem trouwens en conservatieve stromingen vechten tegen de bierkaai wegens de stroomversnellingen.

  Dit stuk, het hele denken erachter is dan ook kritiek op onze eigen zwakte. De zegeningen van het Westerse model die nu leiden tot uitholling en overname. Door wie maakt eigenlijk niet meer uit. Iedereen met een sterkere cultuur en toekomstvisies, met heftigere gevoelens voor een God, leer of vaderland torent als snel boven het maailand uit.

  En trekt zo de bliksem van…

  • En trekt zo de bliksem van frustratie aan. Iets om onze zwaktes te dragen. Daarom vind ik dat islamkritiek grenst aan zinloosheid. Wordt eerst zelf weer sterk met een boodschap, met een ideaal, met een cultuur die wat doet. Iets dat meer is dan het een soort vat mercantilisme

 10. “Wordt eerst zelf weer sterk met een boodschap, met een ideaal, met een cultuur die wat doet”
  .
  Die hebben/hadden we toch overduidelijk al, dat is de reden waarom mensen van over de hele wereld -met name uit islamitische landen- hier hun heil komen zoeken -tranen met tuiten huilen wanneer ze geweigerd worden- en niet vice versa omdat wij datgene en een cultuur hebben die ze in hun eigen landen moeten ontberen!!!! Daarom zie je ook niemand uit de westerse wereld bij die landen / cultuur op de stoep staan met smeekbedes om binnen te mogen. o,o. Maar types zoals jij willen oa dit land veranderen in een land zoals waaruit die mensen hebben moeten vluchten!!!! Je/jullie krankzinnigheid is onvoorstelbaar.
  .
  Jij bent zwaar van het padje af, jij bent het spoor volledig bijster. Maar goed, je zal er ook nooit echt over nagedacht hebben maar enkel de centjes geteld hebben die je voor deze onzin betaald krijgt. Krijg je er nier voor betaald, dan heb ik nog meer medelijden met je.

 11. Er zijn geen echte mannen meer in het Westen. Daarom wint de islam.

  Beetje onzin.
  Een mening of een bundel met ideeën bestrijdt je niet met fysiek geweld, maar met argumenten. De islam is slechts een bundel van regeltjes en meningen en vooral misvattingen welke gedoemd is te verdwijnen. Net als alle religies. De regeltjes zitten echte zo in elkaar dat het wat moeilijker is om er vanaf te komen. De perverse machocultuur van vrouwen onderdrukking werkt omdat mannen fysiek sterken zijn dan vrouwen. Waren de vrouwen 2 meter en mannen 1 meter dan was het waarschijnlijk andersom geweest. Bij Bonobo’s (primaat, dus genetisch zeer aan ons verwant) worden problemen met seks spelletjes opgelost. De hiërarchie is vrouwen aan de top. De islam legt het af omdat het een aftreksel is uit de tijd voordat wetenschap tot bloei kwam. Veel onbegrijpelijk natuurverschijnsels werden aan de goden toebedeeld. Sprookjes! In het geval islam: wrede sprookjes…. Kennis vernietigd de islam.

  • Agressief gedrag moet je nooit tolereren. Wat daar in Keulen en op andere plaatsen is gebeurd en nog steeds gebeurd, zie Ede, dat kan niet met praten opgelost worden want de tegenstander wil niet communiceren zoals jij dat graag ziet. En om anderen voor die aanvaller te laten praten of laten uitleggen dat de aanvaller eigenlijk zielig is werkt natuurlijk ook niet. Op een gegeven moment moet je als man durven optreden. Kortom, moet je de aanvaller op zijn bek durven timmeren. Als je dat niet wilt of durft, ben je een mietje. Punt uit.

 12. Koendekoning

  14 mei 2016 op 17:32

  Uiteindelijk vernietigt kennis de islam, ja. Maar dat gaat heel lang duren. Eerst winnen zij omdat er in deze streken gewoon geen verzet is tegen agressief islamitisch gedram. Wij denken alles op te kunnen lossen met overleg. Dit middeleeuwse gedrag zijn we helemaal verleerd omdat het er uitgeramd is. Mensen mogen zich vooral niet verdedigen enzo. Geen eigen rechter spelen.
  Maar straks (over jaren) keert het tij, dan krijg je weer georganiseerde Verzetsgroepen die haatmoslims tot pulp slaan bij elke provocatie. Verzet op zo’n grote schaal dat ook de politie er niet meer tegen optreedt hopelijk.

 13. Oog om oog tand om tand ….daar ben ik helemaal voor, doe mij of mijn gezin iets aan dan ben je gewon aan de beurt… en ja zo ben ik opgevoed….
  De Verenigde Staten hebben hun provocaties aan het adres van Rusland verder opgevoerd nu gisteren bij de stad Deveselu in Roemenië de eerste raketten van het afweersysteem, dat de naam ‘Aegis Ashore’ draagt, in gebruik zijn genomen. Officieel zijn die raketten bedoeld tegen aanvallen uit het Midden Oosten en met name Iran. In werkelijkheid is het systeem gericht tegen Rusland. Het Kremlin waarschuwt al jaren tegen de plaatsing van de afweerraketten, omdat het de machtsbalans verstoort en een preventieve NAVO aanval op Rusland mogelijk maakt. Nu de raketten –tegen alle eerder beloftes in- toch zijn geplaatst, wordt in Rusland openlijk gediscussieerd over een mogelijke kernoorlog in Europa.
  Ben benieuwd wat de Russen ( echte mannen ) nu gaan doen..

 14. Ik ben niet religieus, maar ik moet altijd weer grinniken als ik die vlakschedeligen zie als zijnde staand aan de basis van de evolutie.
  Waarom moet ik grinniken? Wel, de mens is het domste van het domste inzake overleven. Zicht is belazerd, gehoor, motoriek, reuk….., en dat zou zich als totaal wanproduct in leven hebben gehouden zonder brein? My ass!
  Hoe dan wel? Ik heb er geen idee van! Maar sorry hoor, ik heb net even teveel gestudeerd om de apenbabbels te accepteren.

  Echte mannen en islam. Mh, religie is macht, het inboezemen van angst. Religie heeft tig takken van sport trouwens, ook in de economie, zie de Piketty leer die er bij socialisten ingaat als was het 100% biologische roomboter.

 15. De Russen kennen de taal van de islam. Dat zag je ook met hun aanpak in Tsetjenië. Knalhard. Hier ligt het “bedrijf’ echter open. De masculiene Islam tegenover de verwijfde mietjes van de geitenwollensokken revolutie. De open samenleving tegenover de dictatuur. De uitslag is op voorhand reeds bekend. Dit proces is niet meer te stoppen vrees ik. Of er zou een Godswonder moeten gebeuren. Van Allah hoeven we het in ieder geval niet te verwachten.

  • Iedereen schijnt de school in Beslan vergeten te zijn en de aanslag in het theater in Moskou Ook vindt iedereen het ok dat Amerika landen plat bombardeert dat is tenslotte altijd voor de democratie Nu wordt de NATO er bij betrokken Nederland mag nu ook meedoen In Afghanistan, Irak, Syrië Wat hebben die landen ons gedaan? We zijn nu gewoon medeplichtig aan de moordpartijen.

   • @Hugoden,

    klopt helemaal mee eens…en waarom doet de VS dat ? heel simpel heeft alleen te maken met de petrodollar / olie en macht.
    De dollar is gebakken lucht en sommige landen hebben dat nu door ook China.
    Men wil de dollar niet meer ….en dat mag dus niet van de VS …vandaar ook TTIP dat moet en zal er komen….en elk land dat de petrodollar niet meer wil moet er aan geloven ( Libie / Irak )
    Er werd laatst aan een woordvoerder van mevrouw boef Clinton gevraagd of het waard was dat 500.000 kinderen zijn omgekomen tijdens de inmenging lees bombardementen van de VS…na enige aarzeling was het antwoord ja.
    Wat een achterlijke wereld is het toch..
    En waarom doet de EU precies wat de VS wil..? dat heeft ook te maken met geld ….zie staatsschuld.
    Waarom moeten bedrijven geprivatiseerd worden…? ook heel simpel …om ze op te kopen met gebakken lucht..
    Elke maand wordt er 80 miljard dollar bijgedrukt…( geen goud dus niet gedekt en gewoon niets waard )

    • Helemaal eens met het artikel en alle bovenstaande reacties…en de ECB olv mafiaboss Draghi drukt er maandelijks ongeveer hetzelfde bedrag bij in euros. Ook de EU holt zich financieel uit.
     Ik denk overigens ook dat de gemiddelde Russische man, laten we het maar netjes zeggen zonder de Europese man te beledigen, minder politiek correct is: http://www.barenakedislam.com/2016/02/05/russia-when-muslim-migrants-go-clubbing-just-to-harass-and-molest-russian-women-they-get-a-beatdown-by-russian-men-and-end-up-in-the-hospital/

     • en zo moet dat ook een andere taal begrijpen ze niet…gewoon aanpakken , en wie dat niet begrijpt of niet wil…komt in mijn beleving van een andere planeet.
      Persoonlijk kan ik mij niet voorstellen dat als je vrouw of kind belaagd wordt je niets terug doet…ik zie het al voor me..jongeman sorry hoor maar je mag mijn vrouw niet tussen de benen pakken zullen wij even een kopje thee gaan drinken en erover praten ? hahaha natuurlijk werkt dat niet..
      doe even normaal zeg….hup pats boem …ja dat snappen ze ..en niets anders…

 16. Juist Willem Middelkoop heeft het over “The big reset”
  Nu is Amerika oppermachtig ze kopen grondstoffen en betalen als het ware door ter plekke de dollars te drukken Ze creëren ze uit het niets. De opmerking van een Amerikaan , ik ben even vergeten wie, tegen een Chinees was Yes it is our currecy but it is your problem. Dit bijdrukken is dan ook de reden dat de economie moet groeien Meer landen doen nu aan Barter trade Dus spullen voor spullen, ruilhandel Ik ben beniewd hoe dit afloopt Maar ja USA heeft heel veel wapens dus niemand durft zijn dollars te dumpen

  • “Maar ja USA heeft heel veel wapens dus niemand durft zijn dollars te dumpen”
   Rusland, China en Iran doen dit al reeds. Lybie, Syrie en Irak wilden geen dollars meer accepteren voor hun olie export, we kennen het resultaat. Nu zijn Rusland en China aan de beurt. Maar helaas voor Washington, Rusland is geen Lybie.

 17. Kip en ei. WIJ fokken niet, omdat er bestuurders zijn die ons leegtrekken om die massa-import van RELIGIEUS GESTOORDEN ongezien en ongecontroleerd alles gratis in de schoot te werpen, die ons 5000 euro boete opleggen als we een eerste aanzet geven tot zelfverdediging tegen de islamitische beschermelingen van die bestuurders. Wie wil kinderen neerzetten in een wereld waarin het geloof van de pedoprofeet de vrije hand krijgt? Het moet veel minder ‘vrijblijvend’ blijven om zo de handen en het recht op vrijheid en geluk van de Nederlander te binden. Kiezen voor het kansengajus? Dan hetzelfde ongemak ondervinden dat die verspreiden. Oog om oog, tand om tand. Genoeg is genoeg. Verraders eerst,daarna zien we wel met die isla-mietjes.

 18. De Neanderthaler heeft ongetwijfeld de Europese mens een genetisch voorspromg gegeven omdat de intelligentie gekoppeld werd aan praktisch daadkracht. Maar om je mondiaal te manifesteren als onoverwinnelijke kolonisators moest er nog een demografische komponent worden toegevoegd en dat was het reproductie vermogen van de blanke vrouwen die grote nieuwe generaties op de wereld zetten waar de rurale economie geen plaats voor had. Oorlogen waren een gevolg maar positief was de handel, ontdekkingsreizen ter koopvaardij die de speerpunt van de economie werd waarmee we wereld veroverden. Nu blanke vrouwen al een halve eeuw in reproductie staking zijn wegens welvaart gecombineerd met anti-conceptie keert het tij zich tegen ons. Nu is de Moslimwereld volop bezig nieuwe generaties te baren terwijl ze geen economie hebben waarin de jonge mensen opgevangen worden. Gevolg oorlogen en een enorme migratie. Ze fokken ons van de wereld omdat we geen grote generaties hebben die ons lebensraum verdedigt

  • Ja maar we hoeven toch niet aan die rat race mee te doen. Het is de economie die ons oplegt dat we moeten groeien. Maar juist die groei killed ons Overbevolking en tekort aan landbouwland bedreigd ons. USA heeft nu 3 Amerika’s nodig alleen om de Amerikanen te voeden. Schepen varen met appels uit Australië naar Europa en schepen varen met appels uit Europa naar Australië voor de handel maar niet voor de mens nog voor het milieu . Deze op hol geslagen trein moet gestopt worden
   Ik herinner me een bedrijf dat jarenlang met Suiker heen en weer voer tussen België en Nederland waarbij het schip administratief gelost en geladen werd, terwijl de lading fysiek bleef waar het was Export subsidie heette dat

 19. Het is een soort links principe: je moet net zo langzaam varen als het traagste schip. Het zou een vorm van soldariteit zijn. Maar zo’n principe werkt alleen in oorlogstijd. Als de aanvallen gericht zijn, bescherm je de langzamer schepen door dezelfde snelheid te behouden .In tijden van vrede is het net zo snel varen als de langzaamste schepen een bron van frustratie en achteruitgang. Het linkse denkien heeft een dergelijke houding echter tot moreel superieur gebombarbeerd. Je vaart net zo snel als de zwaksten.
  En aldus werden helden en grote talenten, gedwongen tot een vorm van nederigheid: hun talenten mochten niet al te opzichtig worden, want zielig voor de minder bedeelden. En zo miste de natie elke mannelijke dapperheid. De groep werd een schuilhut waarbinnen niemand een ander tot jaloezie mocht zijn (= socialisme).
  Maar toegegeven moet worden dat echte mannelijke helden vaak grove barbaren bleken te zijn. Dan liever de mannelijke held Christus als leidraad.

  • Ja mee eens De Socialisering, de overheid regelt alles voor ons heeft ons innovativiteit lam gelegd Geen werk? naar het loket Uitkering? ja maar je mag niet werken Dus met de fles achter de geraniums Toch weer werk maar dan veel gedoe met de overheid. Ergens laten de nieuwkomers zien hoe fout ons systeem is. De nieuwkomers willen gelijk aan de slag, net zo als in Amerika waar je na een maand opvang Gods zegen krijgt, maar dat mag hier niet. Ook lees dat hier in Nederland 10 duizenden mensen uit hun huis zijn gezet en op straat terecht komen Hoe absurd De overheid vordert huizen voor de nieuwkomers en heeft nu ineens voor de allochtoon geen begrip. Daarom leer elk kind heel vroeg om op eigen benen te staan en nooit op de overheid te vertrouwen Richt belangenpartijen op die de overheid aanstuurt , dus niet omgekeerd dat u alleen mag kiezen wat er aangeboden wordt “Een sterk en Sociaal Nederland” Mooi toch maar de bedenkers dachten niet aan de stemmers Zij denken Mondiaal