Nederlandse burgemeester: benen wijd voor sharia!

NaamloosDoor Joost Niemöller

Het gebeurde in de Nederlandse gemeente Etten-Leur, maar het had in iedere Nederlandse gemeente kunnen gebeuren: Een moskee nodigt raadsleden uit. Maar alleen de vrouwen. Voor de ‘vrouwen-avond.’ Want vrouwen en mannen moeten van de sharia apart gehouden worden in de moskee. Want vrouwen zijn in de islam het unieke bezit van hun mannen. Dus ook in de moskee in Nederland.

Moeten gemeentelijke besturen dit goedkeuren door dan ook alleen maar vrouwen af te vaardigen? Ja hoor, vindt burgemeester Heleen van Rijnbach. Sharia in Etten-Leur? Geen punt joh! Prachtig toch, al die diversiteit in ons Brabant! Deze vrouwelijke burgemeester levert met volle liefde haar goedkeuring van de sharia door zelf ook op de vrouwen-avond te komen, waar de mannen van het gemeentebestuur en de gemeenteraad van Etten-Leur niet welkom zijn.

Er werden vragen over gesteld, door de partij Leefbaar Etten-Leur. (PDF) Ik parafraseer maar even, want hier komt het op neer:

Vond de burgemeester het nodig iets te zeggen over deze vorm van islamisering?

Nee hoor.

Gaat het niet in tegen de Nederlandse normen van gelijkheid voor mannen en vrouwen?

Hoezo?

Vindt u niet dat hiermee sekse-apartheid wordt ingevoerd?

Wel nee joh.

Is dit geen discriminatie van de mannelijke raadsleden die niet mogen komen?

Doe niet zo raar.

Dat moslims hun sharia-wil op willen leggen in Nederland, is al erg genoeg. Dat de Nederlandse bestuurders gelijk met hun benen wijd gaan, is het allerergste wat ons land overkomt. Deze vrijwillige dhimmi’s verdienen het niet onze bestuurders te zijn.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

25 Reacties

 1. Ik zie niet in wat wij met z’n allen nog te bespreken hebben met moslims, behalve de datum van de sleuteloverdracht bij vertrek. Het is klaar met die lui. Experiment mislukt, NL paspoort affakkelen en aftaaien met die hap.

 2. Sint Nicolaas

  12 mei 2016 op 21:51

  Van dit soort berichten rijzen de haren je ten berge. Werkelijk onvoorstelbaar hoe een ( ongekozen ) burgemeester ingaat op een uitnodiging waarin gesteld wordt dat slechts de vrouwelijke raadsleden welkom zijn. Als dat mens in Etten-Leur enigszins van ballen was voorzien had ze de uitnodiging terug gestuurd en als toelichting er bij geschreven dat, indien een gemeenteraad uitgenodigd wordt, dan de HELE gemeenteraad geacht wordt te komen en niet alleen de vrouwelijke leden. Tevens had ze er bij moeten vermelden dat, indien men het bij die moskee daar niet mee eens is, ze de tent beter kunnen sluiten dan wel zich te verhouden tot de Nederlandse normen, waarden en omgangsvormen waarbij het onbestaanbaar is ( ZOU MOETEN ZIJN ! ) dat men slechts een sekse uitnodigt. Sint had er tevens aan toegevoegd dat het hele zooitje per direct op kan sodemieteren richting zandbak van herkomst en niet gediend is van een ideologie waarin onderscheid wordt gemaakt tussen man en vrouw. Waarvan akte.

 3. “Vrouwenavonden” zijn nogal destandaard in kerken, culturele instellingen, zakenleven en waar nog meer. Waar GAAT dit over? Die avonden zijn altijd voorgesteld en georganiseer door vrouwen omdat ze dat prettig en relevant vinden om te doen. Maar Boze Joost wil dat niet, niet als er een moslimluchtje aanhangt. Met een hoofddoekje om laten ze hem misschien ook wel binnen want dan lijkt hij op een lelijke moslimvrouw. Kan -ie ’s zien waar het over gaat ipv in het wilde weg schrijven.

 4. B.E. Slagen

  13 mei 2016 op 11:13

  @DirkM

  En hoe bevallen die oogkleppen?

 5. g.h.m.leferink

  12 mei 2016 op 21:46

  ‘arjope’ en ‘veelminder’: volgens mij is de kern van de zaak de DUBBELMORAAL die in de koran als de normaalste zaak van de wereld wordt beschouwd!
  Dus liegen en bedriegen mag rustig, mits het maar tegen ongelovigen is. Dan is dat Taqi’jeh een doodnormaal iets. En verder die ‘Herrenvolk’-mentaliteit, waardoor een ongelovige in de ogen van een uitgesproken islamiet niet meer is dan een insekt. En dat insekt mag je dus gerust doodmaken. Net als b.v. de S.S. deed met Joden…..
  Maar waarover ik me het meest ongerust maak is die STIEKEME samenwerking van de meeste politici hier met de MSM. Om ons voortdurend een rad voor ogen te draaien! Omdat ze te LAF zijn om de oorzaak nu eens en voor altijd doortastend aan te pakken! Ze kiezen voor de aai-poes-aai methode, en hebben niet door dat die niet werkt. Dit i.t.t. wanneer ze het over Wilders hebben, dàn durven ze opeens wèl en spuwen ze vuur en vlam…
  Leefden Karel Martel en el Cid nog maar!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. Mevrouw is dus CDA lid. Hou die partij in de gaten.Het is met de VVD de smerigste partij,omdat ze met dubbele tong spreekt . Pieter Omtzigt,die via zijn stem dus ook 91% van het beleid van dit kabinet steunt trouwens, laat zich misbruiken om iets anders te suggereren dan het perfide CDA is. Christenen in het algemeen, de grefo’s en die dolgedraaide mafkees van een paus, zijn ideologisch en beleidsmatig misschien nog wel een grotere bedreiging dan de herkenbare verlakkers: de groenen en de socialisten. Ik heb het aardig met het joël en ruth gebeuren gehad.

 7. Tja de gematigden zijn het water waarin de jihad vis zwemt,
  Je weet echter nooit wanneer het Sudden jihad Syndome toeslaat, so the moderate of today is tomorrow’s headline.
  Du moment de jihadisten op de stoep staan draaien alle gematigden als een blad aan de boom, me n wil z’n kop niet verliezen als apostaat.

 8. De meeste politieke partijen hebben bestuurders die ver van de werkelijkheid staan.Ze wonen allemaal in een witte buurt en hebben inkomens van ruim boven modaal.
  Veel van hun uitspraken komen door de beperkte kennis van de islam en door de de correcte media.
  Ik spreek regelmatig mensen over dit onderwerp maar als je dan hoort wat ze feitelijk weten over islam en sharia is dat bedroevend.
  Dat ,terwijl er genoeg feiten bekend zijn over dit onderwerp.
  Er is zoveel naïviteit dat je bijna denkt dat deze mensen op een andere planeet hebben gewoond.
  Kritiek op deze bestuurders wordt door hunzelf afgedaan als zijnde, populistisch en racistisch en die mensen kijken alleen maar naar excessen en vergeten dat er ook gematigden zijn.
  Dan houdt de discussie op want ze weigeren zich te verdiepen in die excessen,die talrijker worden met de jaren.

 9. Toch slim van die islam zeloten, indien ze alleen mannen uit de gemeenteraad hadden uitgenodigd, zou men er wel afwijzend op hebben gereageerd .

 10. Leo KarelJan

  12 mei 2016 op 14:49

  De oorlog gaat niet alleen tegen de verdorven ideologie islam, maar ook tegen hun autochtone onderworpenen, de verdomde Gutmenschen.
  De verraders en kop-in-het-zandstekers, de domme, laffe, onwetende en ruggengraatlozen dhimmies. En ze zitten overal: bij alle partijen minus PVV, in media, onderwijs, universiteit, rechterlijke macht, koningshuis en ambtenarij. Het is de besmettelijke Gutmenschenziekte die voortwoekert dankzij massale indoctrinatie en het onvermogen van de meerderheid van de NL kudde om zich hiertegen echt te verzetten.
  Ik wens die verrotte burgemeester van harte toe dat ze ooit de sharia aan den lijve mag ondervinden!

 11. De toespraak van Orban is via You Tube te beluisteren. Staat haaks op de toespraak van Timmermans in Brussel. Islamisering van Europa gaat gewoon door volgens een uitgestippeld plan. Europa met haar cultuur moet als zodanig verdwijnen. Nationalistische gedachten worden voor racistisch uitgemaakt behalve als zij komen van de islamitische kant, dan zijn ze bewonderingswaardig.

 12. Ik vraag mezelf ook af of die Heleen dan ook een kopvot opzet.

 13. Bedrieglijke schijn
  .
  De Nederlanders ontmoeten de moslims op culturele bijeenkomsten, op markten en
  op feestjes. Ze zien de glinsterende, verlegen ogen en de oprecht blinkende glimlach
  en denken: wat aardig, wat gezellig, wat vrolijk zijn die mensen.
  En als ze dan naar zichzelf kijken, zien ze wat ze daar missen, maar gefascineerd
  en geboeid bewegen ze zich als insekten naar de bron van het ongewone licht. In de
  verwachting dat wat daar blinkt goud is, zien ze niet dat de aardigst lijkende mensen
  vaak de grootste onmensen zijn en dat mannen als Khomeini of Ceausescu op hun
  partijtjes even sterk straalden als wie ook.

  .
  Citaat uit:
  De ondergang van Nederland – Land der naïeve dwazen .
  .
  http://www.dbnl.org/tekst/raso001onde01_01/raso001onde01_01.pdf

 14. Ieder volk krijgt de bestuurders dat het verdient. Net zoals ieder land de steden en dorpen, wegen en het landschap krijgt dat het verdient. Zo was het Nederlandse landschap in vroeger eeuwen van een oogverblindende schoonheid. Maar omdat de huidige Nederlander prioriteit geeft aan het scheuren over asfalt, elkaar de hersens inslaan in het kader van de Nationale Voetbalcompetitie en elkaar tegen het hoofd schoppen als onderdeel van een ‘avondje uit’, is Nederland 1 van de lelijkste plekken op aarde geworden. En dat zie je terug in het bestuur.

 15. B.E. Slagen

  12 mei 2016 op 10:45

  In welke hoedanigheid bezoekt Heleen van Rijnbach deze avonden? Want als zij als burgemeester gaat moet zij openheid van hetgeen besproken wordt geven. En aangeven met welk doel zij de avonden bezoekt. Gaat zij als “plattelandsvrouw”, dan is de vraag of zij nog wel objectief kan functioneren als burgemeester. Wij Nederlanders moeten helaas zeer op onze hoede zijn voor positieve discriminatie. Wordt er op de avonden bijvoorbeeld over het “zogenaamde vluchtelingenprobleem” gesproken?

  Haar luchtige antwoordjes op de brief van de heer Raat passen niet bij de ernst van haar ambt. Zij dient serieus verantwoording af te leggen.

  • @B.E. Slagen, dit is niet alleen positieve discriminatie. Het is veel serieuzer. Dit is toegeven aan de sharia. Je ziet het overal gebeuren in west Europa. Zie mij opmerking hierboven.

   • B.E. Slagen

    13 mei 2016 op 01:00

    @Cale

    Met u eens, je leest inderdaad terecht of onterecht steeds vaker, dat erop meerdere plaatsen binnen de EU oogluikend wordt toegestaan dat er in de islamitische getto’s een soort shariarechtspraak wordt gesproken en uitgevoerd. Ik wil deze burgemeester echter het voordeel van de twijfel geven, maar vind wel dat zij verantwoording moet afleggen, juist om iedere twijfel weg te nemen.

 16. Ik heb er geen woorden voor wat een achterlijk mens…
  Het is in de meeste gevallen echt droevig gesteld met “onze” bestuurders….
  Binnenkort ga ik terug naar Mokum..om er te wonen….en bij deze beloof ik mijzelf en iedereen : als ik ooit ergens een luidspreker hoor van een moskee of iets dergelijks sloop ik hem er persoonlijk vanaf …ja s’nachts natuurlijk in een punisher t-shirt , ik ben er helemaal klaar voor…
  En Heleen welterusten…koop maar een hoofddoekje voor jezelf …en ook geen hand geven…integreren ? integratie ? waar ? wie ? hoezo ? nee joh niets aan het handje…wat een onbenul.

 17. We moeten echt wakker worden! Islam deskundigen Hans Jansen en Bill Warner waarschuwen al jaren voor deze religie. TPO.nl publiceerde recentelijk het laatste EU parlement optreden van wijlen Hans Jansen, waarin hij waarschuwt dat de vijand reeds binnengehaald is. Bill Warner legt de sharia in een 5 minuten video nog eens duidelijk uit, zie bijgevoegde link. Maar het grootste gevaar vormt de politieke elite, zoals bovenstaand artikel zo duidelijk aangeeft.
  https://www.youtube.com/watch?v=jqmSdKcBk3E

  • @ Cale,

   ja gek toch ? de meeste mensen blijven gewoon doorslapen…
   https://www.facebook.com/farrahprudence/videos/vb.481601312020164/530580683788893/?type=2&theater

 18. g.h.m.leferink

  12 mei 2016 op 09:12

  Al jarenlang ben ik het goed zat! Al dat Jan Slapzak toegeven aan hondsbrutale islamieten! En die Heleen van Rijnbach, hoe is die aan dat baantje gekomen? Drie keer raden: KVP. En voor wie dat een onbegrijpelijke afkorting is: Kleffe Vriendjes Politiek.
  Het is een schandaal dat de burgemeesters in dit land nog steeds niet gekozen worden, maar benoemd via gekonkel! Dat leverde ons o.a. de volgende ‘Suksesnummers’ op:
  # Een hele litanie van burgemeesters van Drugsdorp aan de Amstel
  # Guusje ter Dorst en Thom de Graaf van Nijmegen
  # Achmed Aboutaleb van Rotterdam
  enz.
  Opmerking: Thom de Graaf was vóór de GEKOZEN BURGEMEESTER. Maar toen het erop aan kwam werd hij benoemd via die Haagse KVP….. Hoezo, inspraak?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 19. Deze dame is burgermeester in overgangstijd. Ik de poen/status/en nog wat, de rest kan stikken. In de islam uiteraard. Vreet het maar.