PvdA kabinet behandelt onze bejaarden als stront

Door Joost Niemöller

Het is zomaar een voorbeeld. In het Haagse verpleeghuis De Lozerhof wordt het lagere personeel naar huis gestuurd. En in plaats daarvan krijgt datzelfde verpleeghuis zogeheten ‘statushouders’,  waarvan verwacht wordt dat ze als vrijwilligers de zorg over gaan nemen.

De directie ontkent het verband. Het is een ‘toevallige samenloop’ van omstandigheden:

De directie van De Lozerhof stelt in een brief aan het personeel echter dat er sprake is van een ‘ongelukkige samenloop’, maar dat het twee zaken zijn die ‘los staan van elkaar’. De directie: ‘ Ook wanneer de statushouders geen vrijwilligerswerk zouden komen doen, moest het besluit de assistent-functies te laten vervallen, worden genomen.’

Ook het kabinet zegt dat dit allemaal toevallig is:

Eerder riepen de PVV-Kamerleden Fleur Agema en Machiel de Graaf het kabinet al ter verantwoording over dezelfde kwestie. Ook dat ontkent dat de huisvesting van statushouders in het verpleeghuis iets te maken heeft met het vervallen van de banen.

Maar natuurlijk is dit niet toevallig. Het wegbezuinigen van goed personeel is een patroon.

Ook uit rapporten blijkt dat namelijk de grote problemen met de ouderen ontstaan wanneer de vertrouwensband tussen vast personeel en de bejaarden wegvalt, door te gaan schuiven met tijdelijke verzorgers:

Maar het niet kennen van bewoners doet zich vooral voor als er sprake is van de inzet van externen en invalkrachten. Hierdoor kunnen zelfs vervelende situaties ontstaan en zaken worden gemist, aldus bewoners. Een familielid: “Soms moeten ze mensen van een uitzendbureau inhuren (bijv. door ziekte). En dan wordt het echt gevaarlijk. Omdat ze de dossiers niet lezen. Medicijnenrondes gewoon overslaan. Brood geven terwijl mijn moeder dat niet kan eten. De vaste verzorgers weten dat allemaal, maar de invalkrachten niet – en die lezen niet.”

En dat is precies wat er op grote schaal gebeurt.

Onderbezetting en te hoge werkdruk zorgen er volgens 68 procent van de ondervraagden voor dat er te vaak fouten worden gemaakt met het toedienen van medicijnen. Ruim 28 procent zegt ook dat ouderen soms lijden aan ondervoeding.

 

Het was de sociaal democratische leider Willem Drees die zich als wethouder in Den Haag al voor de oorlog druk inzette voor de oprichting van zorginstellingen voor ouderen. Onze ouderen moesten, vond hij, ook al ze weinig geld hadden, op een menswaardige wijze van hun oude dag genieten. Ouderenzorg, vond Drees, was geen gunst, maar een recht.

Een aantal van de verpleeghuizen en zorginstellingen voor ouderen zijn nog steeds naar hem genoemd. En kijk eens naar een inspectierapport hoe dat er voor staat in zo’n Drees zorghuis:

Op basis van de bevindingen in hoofdstuk 2 en de beschouwing concludeert de inspectie dat binnen het Zorghuis Dr. W. Drees er randvoorwaarden, praktijken of processen zijn die risicovol zijn voor de veiligheid, effectiviteit of de cliëntgerichtheid van de zorg. De inspectie is van mening dat de optelsom van de hoge risico’s leidt tot zeer hoge risico’s voor de bewoners, die verblijven op deze door de inspectie bezochte locatie.

De PvdA zit in de regering. Ja, diezelfde PvdA, ooit van Willem Drees. En dit laten ze dus allemaal gebeuren. Dit kabinet maakt zich alleen maar zorgen over de opvang van illegale immigranten. De ouderen, die ooit dit land hebben opgebouwd, worden vergeten. Van de VVD hoef je op dit punt niet veel te verwachten. Maar de PvdA heeft toch de zorgzaamheid in zijn vaandel staan. Dat ze dit allemaal maar laten gebeuren is de onmenselijke  schande die er nu over ons land hangt.

Het eigen volk vergeten.

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

37 Reacties

 1. harmen timmerman

  1 juni 2016 op 01:48

  Volgens mij wil omroep Max zoiets opzetten, toetssteen.

 2. Zelf de laatste dagen zitten denken aan een privé initiatief. Appartementencomplexen bouwen daar waar de grond goedkoop is, tien hoog, tien op een rij en dan verkopen aan bejaarden die zich in kunnen kopen.
  Dan per maand zoveel inleggen als nodig is voor goed verpleegkundig en huishoudelijk personeel.
  Zet drie complexen in een ‘u’vorm en dan ontstaat er mooie binnentuin.

  Ik zie alleen maar voordelen, niet in de laatste plaats omdat het werk zal verschaffen in gebieden waar werkeloosheid heerst, dus win/win.

  Ik weet sommigen zullen roepen dat het niet eerlijk is omdat zij huren en zich niet in kunnen kopen, maar moet dat een beletsel zijn om het niet te proberen?

 3. g.h.m.leferink

  30 mei 2016 op 16:46

  ‘Bas’: “Niet voor niets vertrouwt de Amerikaan zijn eigen media niet meer.”
  Net zomion als ik de Nederlandse MSM nog vertrouw. Veel te veel geblèr over ‘sieluchche vluchtelingen’ of ‘asielzoekers’ als het in werkelijkheid ILLEGALE IMMIGRANTEN en TOEKOMSTIGE KLAPLOPERS zijn. Terwijl ze bliksms goed weten wat voor HALVE WAARHEDEN ze ons voorzetten… En geen enkele van die MSM die meldt dat hulp in de eigen regio maar zo’n 10 % kost van diezelfde hulp als ze hier zijn! Wanneer wordt de wet zó aangepast dat ook BEWUST EENZIJDIGE INFORMATIE kan worden aangepakt? Het zou dat GELIEG in de MSM meteen een heel stuk minder maken!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. Amerika en trial country Nederland. Veel dingen die aan de overkant gebeuren zijn in lage landen uitgeprobeerd. Met welk motief is duister. Vermoedelijk het aloude verdeel en heers. De laatste Trump uitlaat is de behandeling van eigen volk en import.
  De man is een repeat taperecorder van alles wat in Nederland gebeurde rond de tijd van Pim en Theo. Met als opvallend verschil hun grondwet. Waarin staat verdediging mag. Daar werd [ word ] aan gewerkt. Hun Sandy Hook en Boston bom als proof. Opkomst Trump is iets anders als Wilders. Daar word aangewerkt, net als toen met JFK. Niet voor niets vertrouw de Amerikaan zijn eigen media niet meer. Wint Trump. Dan is Nederland, media, in last. Kijk naar gezichten die oude stijl nieuws hebben gepromoot. Allemaal op zomerverlof..

 5. De beste, échte zorg kan mi alleen worden gegeven door naasten en geliefden. in een vertrouwde, warme, huiselijke omgeving.
  Maar door de jacht op geld en ego in deze doorgedraaide maatschappij heeft bijna niemand meer ”zorgtijd” voor naasten.
  En vrijwilligerswerk? Het moest verboden worden.

 6. Zelfs de mafia zorgt beter voor ‘zijn’ ouderen. Het is echter de kiezer,die in de nadagen van dit ontaarde systeem, de Ruttes en Asschers mogelijk maakt. De kiezer produceert zelf de vernietigers van zijn land. Na al zijn misdragingen en het exposé van zijn minachting voor het stemvolk na verkiezingen,zie ik dat zijn voertuig,de VVD,op dit moment de smerigste partij in het systeem, nog op 24x 65000 (kiesdeler) stemmen mag rekenen. Bijna 1,6 miljoen mensen -zelfhaters- gaan desondanks achter zo’n figuur aan. Want die gore Wilders. Liever een nette landverkoper in blazer,dan ervan verdacht worden op de PVV stemmen,want dat schijnt niet te mogen van Hilvserum,Den Haag en Amsterdam. De rest van het verhaal is bekend: policor kan gewoon rekenen op 74% van het stemvolk. Ik kom daar elke weer op uit . Ik krijg echt een rot pest aan dit achterbakse zelfmoord stemvolk.Ik kan de CU, CDA,GL en D’66 stemmer uiterlijk bijna uittekenen,ik huiver van ze .Wij zijn niet 1 volk meer.

 7. “Maar het niet kennen van bewoners doet zich vooral voor als er sprake is van de inzet van externen en invalkrachten. Hierdoor kunnen zelfs vervelende situaties ontstaan en zaken worden gemist, aldus bewoners. Een familielid: “Soms moeten ze mensen van een uitzendbureau inhuren (bijv. door ziekte). En dan wordt het echt gevaarlijk. Omdat ze de dossiers niet lezen. Medicijnenrondes gewoon overslaan. Brood geven terwijl mijn moeder dat niet kan eten. De vaste verzorgers weten dat allemaal, maar de invalkrachten niet – en die lezen niet.”

  En nu moeten onze oudjes straks verzorgd worden door statushouders, waarvan het maar de vraag is of ze überhapt (Nederlands) kunnen lezen…

  Blijkbaar vindt het kabinet Rutte de vergrijzing zo’n groot probleem dat ze maar alvast beginnen met het stilletjes (laten) ruimen van onze bejaarden!

 8. g.h.m.leferink

  29 mei 2016 op 21:01

  Joost, verwonder je maar niet over het stel glibberige gluipers dat zich anno nu ‘PvdA’ noemt. De PvdA nu heeft met de PvdA onder Drees net zoveel te maken als Stalin of Castro met Democratie! Niet voor niks heeft Drees in 1971 zijn lidmaatschap van ‘zijn eigen partij’ opgezegd!
  Doordat een stel achterbakse CARRIËREKIKKERS, genaamd Nieuw (S)Links, de leiding overnam. En SLUW het roer had overgenomen van SCHRANDER, terwijl STAATSMANSCHAP, het vooruitzien voor de volgende generatie, was vervangen door GOEDKOOP POPULAIR DOEN MET BELASTINGGELD. Voorbeeld: Joop den Uijl die onze grote financiële aardgasmeevaller wist te verjubelen! Zodat we inplaats van minder daarna zelfs MEER STAATSSCHULD hadden.
  Anders gezegd: de FARIZEEËR-COËFFIFIËNT van de machthebbers in die partij is véél en véél te hoog!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • harmen timmerman

   1 juni 2016 op 01:45

   Dat klopt niet Gait, want het kabinet den Uyl heeft niks verjubeld! Dit kabinet was het enige kabinet wat binnen de begroting bleef, het kabinet stond bekend om haar grote begrotingsdiscipline! Dit i.t.t. het kabinet van Agt/Wiegel die hadden een gat in de hand. Het was zelfs zo erg, de uitgaven waren zo hoog dat Lubbers, om geen liquiditeitsproblemen te hebben, deden zij een greep in de kassen van het pensioenfonds ABP. Jouw indruk is ontstaan doordat onze grootste oplichter aller tijden Wiegel, Joop den Uyl uit maakte voor Sinterklaas. Dus even recht zetten. Overigens is opmerkelijk dat velen Wiegel zien als een wijze, grijze eminentie. In werkelijkheid heeft dit voormalige orakel van Diever geen klap uit gevoerd. Een paar jaar Minister van Binnenlandse zaken, een paar jaar Commissaris van de Koningin van Friesland, waarschijnlijk alleen voor de kievitseieren, en dat was zo ongeveer. Hij is in ieder geval laat begonnen te “werken” en is die blaaskaak r al heel vroeg mee op gestopt.

 9. Over de hele linie wordt de zorg voor ouderen afgebroken: pensioenen omlaag, minder thuiszorg en strengere criteria, hogere drempels voor toelating in een verzorgingshuis, ook voor dementerenden en gehandicapte ouderen, hetzelfde voor de verpleeghuizen. En ook de kwaliteit van de zorg die overblijft, wordt verlaagd. Massa’s ontslagen in de zorg.
  De gevestigde politieke partijen zijn iedere menselijkheid in de zorg kwijt.
  Als je ziet hoe de politieke elite tekeer gaat tegen het volk (ze zien altijd alleen maar “kiezers” in ons) wanneer dat kritiek heeft op hun migrantenbeleid, weet je dat hun wantrouwen in het volk is omgeslagen in verachting.
  Respectloze behandeling van de ouderen is dan niet verwonderlijk meer.

 10. De genoemde problemen in tehuizen zijn natuurlijk bekend. Mijn vader al vaak genoeg onnodig heel ver richting dood gebracht door slordigheden, dommigheid en slechte organisatie van het tehuis. Alleen door er zelf als familie bovenop te zitten voor tien jaar is -ie nog springlevend. En betere instellingen vinden.

  De oorzaak lag juist in het lagere personeel. Waardeloze toevoeging. Kan het ook begrijpen dat ze eruit moeten in het voorbeeld, naar zeggen “omdat meer zwaardere zorg nodig is”. En dat is ook zo, mensen zijn ouder en verder heen als ze in zo’n tehuis komen. Het is allemaal anders dan “vroeger”, Joost, door allerlei redenen.

  Meer gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen zijn nodig. En wat meer vrijwilligers of het nu familie, vreemden of vreemdelingen zijn. De overheid moet meer praten over verbetering en minder over bezuiniging.

  • Ach jeetje, fatsoensmens @DirkM heeft zijn ouwe pa gedumpt in een verzorgingshuis waar niet eens goed voor ‘m gezorgd wordt. Uiteraard is dat niet het gevolg van bezuinigingen.
   Heb je al voorgesteld een paar vluchtelingen bij ‘m op de kamer te plaatsen? Daar schijnen ze van op te knappen heb ik ergens gelezen.
   .
   Of regel een vals Syrisch paspoort voor ‘m zoals Malek Ramadan , duw ‘m in een rubberbootje aan de kust ergens in Europa zodat ie hier asiel kan aanvragen, een huis en 10 rooien in z’n zak kan steken en de ‘je bent welkoooom’ mensen staan in de rij om ‘m met liefde gratis en voor niets te ondersteunen in de dagelijkse hulp plus gratis uitjes. Alles waar die ouwe ooit van gedroomd heeft.
   .
   Maar nee hoor, @Dirk laat z’n vader lekker wegrotten, en dat is uiteraard de schuld van…. ja van wie eigenlijk @Dirk? De boze/bezorgde witte man? (en dan bedoel ik uiteraard niet jou. Je bent dan wel een witte man, maar eigenlijk ben je zwart. Een soort omgekeerde bounty,…

   • harmen timmerman

    1 juni 2016 op 01:34

    Nee hoor, Dick, Dirk M heeft zijn vader niet gedumpt, want zowel DirkM als zijn vriendin worden geacht, de volledige werkweek op de zaak door te brengen. Daarnaast denkt Jetta Kleinsma, en dat om te bezuinigen, dat DirkM zelf maar allerlei zaken moet regelen voor zijn oude vader. Dat die honderd kilometer verderop in een tehuis zit doet niet ter zake. Het geld wat hiermee bespaard wordt, wordt rijkelijk uit gedeeld aan enerzijds Brussel ,anderzijds gaat er een groot deel naar Griekenland, die de rente over haar schulden aan de Goldman Sachs kan betalen. Vervolgens verdwijnt dat geld naar Panama, je weet wel de panama Papers!

 11. Breinbrouwsels

  29 mei 2016 op 16:23

  Waar zijn trouwens die schreeuwende figuren die vroeger de stenen uit de straat trokken als er ook maar 1 kraakpand ontkraakt dreigde te worden? Zitten die nu metzunnalluh op het pluche of zo?

  • D. G. Neree

   29 mei 2016 op 23:03

   Kraken is zoooo 20e eeuws. De militante en gewelddadige idioten die zich vroeger verschuilden achter het kraken, zijn nu de agressieve stoottroepen van de linkse macht geworden, aangezien ze zich tegen alles hebben gekeerd waar ze vroeger zelf voor zeiden te strijden. Ze bevorderen nu de EU-agenda van het zoveel mogelijk binnenhalen van vijandelijke strijders en vallen alles aan wat protesteert tegen het landverraad van onze politici.

 12. harmen timmerman

  1 juni 2016 op 01:27

  Ja, die zitten op het pluche! In de zestiger jaren van de vorige eeuw schopten ze de regenten van hun stoel gingen er vervolgens zelf op zitten en bedienen nu de geldkraan!

 13. Breinbrouwsels

  29 mei 2016 op 16:20

  Dit krijg je ervan als je Rooje Rotzakken toestaat om struikrover te spelen. Als je ze toestaat om de Robin Hoods uit te hangen maar dan anders. Ik had wel eens willen zien wat de Tokkies van Sherwood met de ballen van Robin Hood hadden gedaan als de buit van de rooftochten op de rijken vervolgens naar de voorouders van de dobbervingeraars in Afrika was gebracht.

 14. Elke keer weer ben je met stomheid geslagen wanneer er weer de belangen en het welzijn van Nederlanders worden opgeofferd om asieleisers te accomoderen.nederlanders mag je kennelijk maltraiteren, hun mensenrechten met voeten treden en hun humaniteit ontkennen.
  De regerende elite is getransformeerd in haar ideologische anti thesis, het blijken links fascisten, die alle belangen van ons land als natie te grabbel gooien.

  • g.h.m.leferink

   29 mei 2016 op 21:05

   ‘sprx’: Bedankt voor deze bijdrage!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 15. Leo KarelJan

  29 mei 2016 op 14:51

  De politiek correcte regentenkliek van Gutmenschen geeft gewoon prioriteit aan gelukszoekers, islamieten en andere allochtonen en aan het buitenland. ( EUSSR, OS, Turkije, Griekenland )
  Ouderen interesseren ze geen barst. Ook zitten wij met een totaal verrot leger, een waardeloze, slecht presterende politie, een politiek correct OM en vreselijke rechters. Ook falen ze op de ministeries.
  Buitenland en de import van achterlijkheid en armoede slokken alle budgetten op en daar zal door deze regentenkliek ( alles minus PVV ) nooit een einde aan worden gemaakt.
  Vervanging van autochtone werknemers door “statushouders” zal daarom steeds meer gaan plaatsvinden. Want dit land is door en door verrot en de kliek is tot op het bot ziek en imbeciel.

  • en zo is het….
   Zo gaat het overal in de EU…
   in Frankrijk zijn de Fransen aan het staken…ja de Fransen….de moslims hoeven niet te staken….kijk zelf maar…..
   https://www.youtube.com/watch?v=Kk9F2_qUnno
   En waarom staken er geen moslims ? haha die krijgen toch alles zonder te werken …
   ( de meesten dan )

 16. Ik noem het de Endlösung en daar past stront bij.

 17. Het motto van dit kabinet: Eigen volk laatst wordt tot in de details uitgevoerd.

 18. Ha! De oude Drees! Vadertje Drees was in feite een man van het volk, partij-ideologie was niet zo belangrijk. Goed dat hij dit niet meer hoeft mee te maken. Al voorzag hij dit in grote lijnen al, hij kapte in de jaren zeventig niet voor niks met de PvdA toen ‘Nieuw Links’ te veel invloed kreeg. Maar dat een PvdA lapschwanz als Van Rijn, die nu voor staatssecretaris mag spelen, de boel zó zou afbreken dat had hij waarschijnlijk niet voorzien. Rust zacht meneer Drees.

 19. Als ik zo eens rondkijk op internet dan zie ik dat er gedurende de laatste weken grote tot zeer grote demonstraties gehouden worden in landen als, Frankrijk, België, Spanje, Griekenland, Duitsland, Zweden, Engeland en er zullen er vast nog meer zijn. Al die demonstraties zijn tegen de sociale afbraak van de maatschappij in het algemeen. In Nederland is die afbraak niet anders, zoals ook uit dit artikel blijkt.
  Waarom blijft het zo stil?

  • En wie pakt de politie aan ? vrouwen en kinderen slaan ?
   https://www.youtube.com/watch?v=Tghmx6Mvq1A
   Je zou je kapot schamen als politie agent zijnde…..

   • Wie pakt de politie aan? Welnu, jongeren en studenten lijkt mij. En ja de politie in Frankrijk heeft blijkbaar opdracht tot uiterst hard optreden. Dus hier en daar krijgen vrouwen ook een mep. Niet goed maar toch. Natuurlijk worden politie agenten gehersenspoeld. De politie is al wekenlang bezig met die demonstraties, doodziek zijn ze ervan, lijkt me. Er zal zeker een extra vergoeding tegenover staan want diezelfde politie was laatst ook al aan het protesteren tegen verslechterende werk en salaris omstandigheden. Bizar dat deze aanhoudende demonstraties over de sociale afbraak, werkgelegenheid en salarissen gaan. Eigenlijk vechten politie en het volk tegen elkaar voor dezelfde zaak. In Frankrijk is het dus revolutie. Die jongeren denken te vechten voor hun toekomst, want met praten, theedrinken of voetbal kijken op de bank komen ze er niet. Lees je niets over in de Nederlandse media. En ja, een revolutie is nu eenmaal een smerig gevecht.

 20. D. G. Neree

  29 mei 2016 op 22:57

  Omdat Nederland hopeloos verdeeld is gemaakt door de politiek van de laatste decennia. Het is allochtonen tegen autochtonen, jongeren tegen bejaarden, links tegen rechts gekleurd tegen blank, en de hele maatschappij is hopeloos versplinterd en dreigt de sociale cohesie volkomen te verliezen. Daar komt bij de apathie die ontstaat als burgerprotesten en referenda volstrekt genegeerd worden. De weinige protesten worden gekarakteriseerd als extreem-rechts en racistisch en mensen worden bedreigd en aangevallen. Mensen kunnen hun maatschappelijke carrière vaarwel zeggen en zelfs voor hun leven vrezen als ze zich uitspreken tegen de multiculturele waanzin. Verder is NL gefeminiseerd en lijdt de wetenschappelijke elite aan geestelijke luiheid en postmoderne waanzin.
  En dit zijn nog niet alle oorzaken.

 21. In Frankrijk zijn die demonstraties voor een groot deel zeker niet terecht. Frankrijk heeft al 30 jaar een hoge jeugdwerkeloosheid, ook onder Fransen! Hiervoor is er maar een hoofdschuldige: De Franse vakbonden.

  Die schoften hebben Frankrijk economisch kapot gemaakt. Frankrijk kent het meest starre systeem als het gaat om de arbeidsmarkt, starrer nog dan Noord Korea. Jongeren worden zo goed beschermd dat geen werkgever ze nog durft aan te nemen. Bijvoorbeeld, een jongere moet net zo goed betaald worden als iemand met 20 jaar ervaring en je mag hem ook nooit meer ontslaan.

  De Franse vakbonden zijn de grootste criminele bende van na de oorlog. Eigenlijk moeten de verantwoordelijke zich verantwoorden voor een tribunaal.

  Zo, dat wilde ik even kwijt.

  • harmen timmerman

   1 juni 2016 op 01:23

   O, wilde je dat even kwijt? Heb jij wel eens van slavenarbeid gehoord? Voor een scheet en drie knikkers? nee jij zult zelf wel een goed betaalde baan hebben! En een ander moet maar voor niks werken. Zo, dat wilde ik even kwijt!

 22. Cale,
  Het zou nuttig zijn als ook patriottische groeperingen, zoals Pegida, zouden meedemonstreren regen de afbraak van de sociale voorzieningen. Zou links er al aan toe zijn om dit bondgenootschap aan te gaan?
  Ik denk dat dat de enige manier is om onze toekomst zeker te stellen.

 23. harmen timmerman

  1 juni 2016 op 01:21

  Ja, dat vraag ik me ook af! Ik ben afgelopen jaar diverse keren naar een demonstatie geweest zowel in Amsterdam als den Haag. In Amsterdam van FNV en de SP. In den Haag van, gut hoe heet die beweging ook al weer. Deze laatste demonstratie is moedwillig door de ME uit elkaar geslagen! Jammer dat er zo weinig mensen op af komen.

 24. Ongelukkige samenloop ? nee echt ? schiet mij maar lek …..wacht even ik doe het zelf wel even ….pfffff yep lek…zo dat heb ik ook weer gehad….
  Dank Brussel en de open ( lees geen) grenzen en alle ( bijna alle ) nep migranten pardon ik bedoel asiel eisers ….pardon excuse moi vluchtelingen ja dat is het ….grijns gaat hier echt alles naar de haaien…dankzij onze flut regering kan iedereen zomaar ontslagen worden…zogenaamd wegens economische redenen …en overal willen ze gratis ik bedoel vrijwilligers aan het werk hebben….werken wordt voor de Nederlanders steeds moeilijker gemaakt…ben je boven de 45 ben je te oud en zogenaamd te duur…en persoonlijk vind ik het een hele grote schande dat onze ouderen en hulpbehoeftigen niet goed verzorgd worden…
  De directie van De Lozerhof moet ook maar vervangen worden door vrijwilligers misschien valt het kwartje dan….en ja dat kwartje wil ik ook nog terug ( Kok ) en die 10 % die ze gestolen hebben met de Euro…

  • g.h.m.leferink

   29 mei 2016 op 23:05

   ‘Cliff’, gelukkig lees ik hier dat er meer zijn die dat ‘kwartje van Kok’ en die 10 % armer worden bij de overgang van de Gulden naar de Euro nog niet vergeten zijn. En was dat niet dat lachenbekje Zalm dat ons die 10 %-loer gedraaid heeft?
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

   • Persoonlijk wil ik nog veel meer terug….wat was het ook alweer ? de EU is welvaart en de toekomst voor iedereen ? hadden wij niet tegen gestemd ?
    bindend ? welke toekomst ,welvaart ? welke veiligheid ? het wordt met de dag slechter in de EU ja ook in Nederland…wat krijgen wij straks ? Bayer neemt Monsanto over ? hiep hiep hoera …..nee natuurlijk niet …opzouten met die corrupte bende..
    Half Afrika komt naar de EU via Italie ….welkom welkom ….nee natuurlijk niet …opflikkeren …wegwezen ….doei doei…en ja sorry ik ben geen racist…maar ik kan wel goed rekenen ( in mijn beleving dan ) het werkt niet en gaat nooit werken ….bij deze graag een Nexit en onze grenzen terug…

 25. harmen timmerman

  1 juni 2016 op 01:17

  Ja, ook ik ben het niet vergeten hoe die oplichter van een Zalm ons een poot uit draait, Ook Goodgoan, Gait!