Typisch. Kinderfeestje verpest door moslima’s om ‘foute’ verjaarstaart.

Door gastauteur Ali Lahrouchi

Een typisch Nederlands tafereel. Een Nederlandse moeder met een open, leuk gezicht was al dagen van te voren bezig met de voorbereiding van het verjaardagsfeestje van haar kleine dochtertje. Haar dochtertje Eva was net twee geworden. De moeder ging naar de peuterspeelzaal om alles in orde te brengen voor de andere peuters er zouden zijn. Klaar voor het perfecte verjaardagsfeestje.

Haar jarige dochtertje in het kinderzitje aan het stuur. Achterop de fiets een grote plastic zak met daarin snoepjes, kaarsjes, een grote taart,  slingers, vlaggetjes, ballonnen en een kroontje met het cijfer 2. Ze was blij dat alles was geregeld, en trots op haar dochtertje dat nergens over had gezeurd en niet had gehuild.

De moeder zette de grote taart op de ronde tafel midden in de zaal. Ze stak de twee kaarsjes op de taart aan. Verjaardagsliedjes. Eva probeerde de kaarsjes uit te blazen, maar het lukte niet. De andere kleuters hielpen mee. Ja, kaarsjes uit. De moeder pakte het grote taartmes. De andere Nederlandse moeder zette de bordjes neer voor de taartstukjes. De peuters vonden het allemaal prachtig.

In de zaal zaten ook drie moeders met hun lange  zwarte jelabas en hun hoofddoeken in verschillende kleuren mee te kijken. Ineens waarschuwde een van die hoofddoekmoeders haar kind. Toen renden alle moeders naar hun kinderen en trokken ze weg van de ronde tafel met de taart.

In haar naïviteit vroeg de Nederlandse moeder van Eva wat er scheelde.

‘Wij geen dingen van varkens,’ zei een van de hoofddoekmoeders in gebrekkig Nederlands.

Verbaasd vroeg de Nederlandse moeder: ‘Hoezo komt taart van varkens?’

De andere moeder begon de taartdoos te lezen.  Ja, inderdaad, er zat varkensgelatine in de taart van Dirk van den Broek.

De moeder van Eva riep uit: ‘Hoe moet ik nu een taart vinden zonder varkensdingen erin?’

‘De taart van HEMA heeft geen varkensdingen. Of de taarten van de moslimsbakkers’, wist een van de hoofddoekmoeders.

De moeder van Eva keek naar de arme peuters die nu geen taart meer mochten eten. Ze voelde  medelijden met ze. Het was de bedoeling dat het verjaarspartijtje tot één uur zou duren. Maar nu was alles anders.

Verjaardagen zijn bij de islam heidense feesten, dus die mogen niet gevierd worden. Ook muziek is verboden. Wat hebben moslims dan eigenlijk te zoeken op Nederlandse verjaarspartijtjes? Ze komen alleen om de sfeer te verzieken.

De Nederlandse moeder van Eva kwam terug in de peuterspeelzaal met een andere taart. Maar toen ging de zaal al sluiten. Iedereen kon naar huis met de prangende gedachte: Wat is de relaties tussen een taart en een varken? Maar vooral: Komt er ooit nog een einde aan deze ellende?

In Marokko houdt de koning er ondertussen zijn eigen hobby op na: Wild zwijn jagen in de bergen. En dat vlees wordt gewoon gegeten. Geen van de Marokkaanse moslims durft daar iets over te zeggen.

De Nederlandse moeder besloot er nog maar een verjaarspartijtje aan vast te koppelen. Ze nodigde andere Nederlandse vrouw uit, en die enkele christelijke Irakese vrouw. Alleen zo kon ze de verjaardag van haar dochtertje vieren. Het is de wereld op zijn kop!

En wat is er mis met varkens? Het zijn van nature intelligente dieren. Ze zijn nieuwsgierig en speels. Net als een hond kun je ze leren om naar hun eigen naam te luisteren. Maar een varken kan nog zo intelligent zijn, ze zullen nooit weten dat ze nooit moslim mogen worden.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

40 Reacties

 1. Wat een ongelofelijk verhaal.

  Ik ken geen enkele Nederlandse moeder (met of zonder open gezicht) die op een peuterspeelzaal een verjaardag viert waarbij alle ouders aanwezig zijn en men taart (!) eet. Laat staan dat er ook kleuters aanwezig zijn.
  Daarnaast gaan kinderen (van ouders met open gezichten EN van ouders met snorren, hoofddoeken of wat dan ook) in Nederland op z’n vroegst vanaf 2 jaar naar de peuterspeelzaal. Lijkt me stug dat je je eerste dag met taart en een feestvoor ouders en kinderen (incluis opgetrommelde kleuters) begint.
  Misschien kan de schrijver beter een waar gebeurde situatie nemen om te beschrijven om zijn of haar ideeën over te brengen?

  • Je hebt altijd mensen die, zonder blikken of blozen, anderen betichten van het schrijven van onwaarheden. Misschien is bij deze mensen wel de wens de vader van de gedachte. In Nederland is het gelukkig altijd nog zo, weet niet voor hoe lang nog, dat men onschuldig is tot het tegendeel is gewezen. Vandaar beste Willand, bedenk voor je iets beweert.

   • Er klopt zo weinig van de feiten dat ik vind dat dat ook gezegd mag worden. Afgezien van de strekking.

 2. Gaan die moeders nu ook PVV stemmen?

 3. Een test verhaal. Door ambtenaren bedacht. Met als hoofdreden effect meten. Dat kan door commentaren analyseren op zin en onzin maal aantal. Allemaal vanwege de Trump en zijn uitspraken. Wat voor grote veranderingen gaat zorgen, ook in Europa. Met als grootste de mogelijkheid om sociaal te wiebelen op de opbrengst van anderen. Wat in dit verhaal ook aan de orde is.

  • @Bas. Op deze manier kun je werkelijk niets meer geloven. Het wordt steeds leuker…

 4. En intussen gaat het al ik weet niet hoelang over de islam. Ik word het zo spuugzat, dat militante en agressieve gedrag van dat geloof. Aanslagen gaan ook al tientallen jaren door: allemaal totaal zinloze moordpartijen. De zinloosheid van het doden van burgers, het houdt niet op en brengt niets dan zinloze ellende.
  Ik heb niks tegen andere culturen, maar die islam komt mijn neus uit. Het is altijd weer die islam, met die intolerantie. Talloze andere culturen weten WEL wat tolerantie is.

 5. Ik had er even overheen gelezen maar het stond er wel tussen. Sorry.

  “Verjaardagen zijn bij de islam heidense feesten, dus die mogen niet gevierd worden. Ook muziek is verboden. Wat hebben moslims dan eigenlijk te zoeken op Nederlandse verjaarspartijtjes? Ze komen alleen om de sfeer te verzieken.”

  • Pas nog het alles zeggende artikel over de basis beginselen van het openbare onderwijs De leraren, onderwijzers mogen geen religie uitdragen Een neutrale opstelling dus Dat beginsel is al lang let op! met voeten getreden vertrapt
   Dit is dan ook dat wat ik de Overheid kwalijk neem Niet handhaven

 6. Ik weet niet of we dat weten hier, de schrijver had het wel kunnen weten in ieder geval.
  Moslims mogen helemaal geen verjaardag vieren of er aan mee doen om iets te vieren.
  Dus die vrouw had dus nooit een andere taart hoeven halen want ze hadden er toch nooit van mogen eten omdat het ter gelegenheid was om iets te vieren.

 7. Wat mij betreft kunnen alle moslims meteen vertrekken….en ik geef ze ook meteen een reden om te vertrekken…
  https://www.youtube.com/watch?v=E8TvTyo2CBM

 8. Integratie van moslims is net zo onmogelijk net als multiculturele samenleving. Het hangt van elkaar af. De Utopia van onze linkse medemens. Partijen zoals DENK laten zien de sterke diversiteit in onze samenleving. Met islam als de leidende deel. Deel je hun denkbeelden niet dan ben je een racist. Onze politici kijken liever de andere kant op en helpen extreem rechts in het zadel. Dan sputteren zij tegen extreem rechts. Logica ontbreekt.

  • Ik begrijp er ook helemaal niets van …de politici graven hun eigen graf …en ze merken er niets van en graven gewoon verder …. dat ze hun eigen graf graven daar heb ik geen enkel probleem mee…waar ik wel een probleem mee heb is dat ze alles en iedereen meetrekken in de ellende , alles kapot maken ….geen veiligheid , geen welvaart enz enz …hoe ze dat straks aan hun eigen kinderen gaan uitleggen zal mij wel altijd een raadsel blijven…als mijn vader een politicus was en ons verraden had …dan had ik toch echt een bergwandeling met hem gemaakt….ja even doordenken….en ja klopt ik was alleen terug gekomen…

   • Onze ruggegraatloze politici volgen een agenda. Niet die van henzelf maar van Washington (zelfde geldt voor Brussel en Berlijn). Europa en de rest van de wereld moet kapot, in chaos. Dan staan onze “redders” op, om “orde” te garanderen.
    En daarmee is de NWO een feit en zijn wij verloren. Het probleem voor die NWO schoften is niet het zwakke Europa, maar het steeds sterker wordende Rusland en China. Vandaar die anti-Putin propaganda. Rusland is de agressor. Laat me niet lachen. Vandaar die “slechte” economische cijfers uit China. Dat wij steeds minder afnemen van China (minder Westerse klanten dus minder produktie in China) zegt meer over de westerse economie dan over de Chinese economie. Guillotines mensen, we hebben heel veel guillotines nodig. Gewoon in elk dorp en stad een guillotine voor het gemeentehuis plaatsen op hetzelfde tijdstip en plotseling heb je een zeer meewerkende burgemeester. Gegarandeerd.

 9. Gezond verstand is NIET extreem rechts. Stamp dat eens in je kop, stomme knuppel.
  Zelfs radicaal anti-multi-culti is niet extreem rechts. Als ze stoppen met die multiculti-bullshit, hoor je van mij niks meer. Heb jij een geldige reden om in Nederland te zijn? Dat is toch een gerechtvaardigde vraag. Dat vinden ze namelijk in 90% van de wereld. Dat je niet zomaar iedereen kunt binnenlaten en zeker niet iedere ‘binnenwandelaar’ vorstelijk kunt gaan onderhouden van belastingcenten.

 10. In het verlengde hiervan, in Zweden dient een populaire kinderboekenschrijver een aantal stereotiepen aan te passen omdat ze wel eens als kwetsend zouden kunnen worden ervaren. Naar het schijnt is Pippi Langkous al door de politieke correctheidsmolen getrokken. Wist ik ook niet. Zoals in onderstaand stuk terecht wordt gevraagd: Hoeveel van onze cultuur moet er weggespoeld worden voordat deze voldoet aan de eisen van de politiek correcten? Waarschijnlijk nog heel veel.

  http://www.zerohedge.com/news/2016-05-22/swedens-holy-war-childrens-books

 11. Wij moeten hun vrouwen met evenveel respect benaderen als zij de onze. En ieder moet voor zichzelf uitmaken wat dat inhoudt. Fair enough. Of niet soms? Oog om oog, tand om tand.

 12. Eigenlijk is alles hier ‘haram’. Je kunt hier geen oppervlak aanraken of er zit varkens dna aan. Ook in halal voedsel zit varkens dna. Alles hier is varken, van varken, met varken of uit een varken. Varkensmest zit in kamerplanten en in tandpasta zit een bestanddeel van een varkensproduct. Nederland is gemaakt van varken. Ik zou weggaan en mijzelf niet blootstellen aan zoveel varkens dna om me heen.

 13. Zojuist op Twitter gelezen; de volgende steden in de UK hebben nu een moslim burgemeester: Birminghan, Luton, Blackburn, Sheffield, Oxford, Oldham, Rochdale, allemaal belangrijke steden en nu natuurlijk ook de hoofdstad LONDEN.
  Wakker worden mensen, dit gaat helemaal verkeerd. Verbiedt DENK. Ze sluipen onder het mom van sociale integratie in ons leven om er slechts voordeel uit te halen en het uiteindelijk te vernietigen. Wordt verdomme wakker. Die lui haten Nederlanders en ze winnen. Doe wat, ga verdomme de straat op! Vecht voor de toekomst van je kinderen!

  • g.h.m.leferink

   23 mei 2016 op 14:40

   ‘Cale’: Hier sluit ik me helemaal bij aan!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 14. g.h.m.leferink

  22 mei 2016 op 22:17

  Figuur dat LAF wegkruipt achter de schuilnaam ‘DirkM’: Een suggestie: als je eens hier wegging, naareen webpagina van gelijkgezinden. Dan vervuil je hier de boel tenminste niet meer.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Neem eens een stap terug en kijk naar de man die via het internet SCHREEUWEND anderen van gebrek aan moed beticht en zelfs de rol van moderator lijkt te ambiëren.
   U toont moed door onder uw eigen naam te posten. Anderen die dat niet doen zijn niet moedig en zelfs laf. Ik zie niets moedigs aan uw gedrag en u bent ook niet aangesteld als moderator. Toon moed in de fysieke wereld, daag daar uit en maak het waar. U bent zich aan het ontwikkelen tot cyberbully. U heeft uw punt gemaakt u wilt vd anonimiteit van anderen af. Vegen, doortrekken en wat anders gaan doen nu.

   • g.h.m.leferink

    24 mei 2016 op 12:30

    ‘Inheems’, dit land gaat nog te onder aan twee dingen:
    # Achterbaksheid, o.a. op internet, door anoniem anderen te pesten en af te katten.
    #Lafheid. o.a. door mensen die niet onder hun eigen naam bijdragen durven leveren.

    Deze twee rot-eigenschappen scoren momenteel al jarenlang hoog in Durgsdorp aan de Amstel. En ‘dus’ neemt het modetjes-nasjokkend deel van NL dat uit lamlendigheid over.

    En wist je al dat Achterbaksheid en Lafheid een soort van tweeling zijn?

    Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 15. Het is ook onzin, al dat varkensgelatine in taarten. Mijn vegetarische, Nederlandse, atheïstische vriendin gruwelt er ook van. Die zou ook de taart laten staan. Dit blog zou veel interessanter worden als het zich tegen de zinloze vlees en slachtindustrie zou keren, tenminste een echt probleem dat Nederlanders aangaat.. Of tenminste het nutteloze gelatine toevoegen waarmee een deel van de eigen bevolking, het deel dat bewust kiest tegen producten gemaakt van dieren, overal buitensluit.

  Maar goed lekker smeuïg moslimverhaal natuurlijk. Alsof het kinderfeestje alleen om de taart draaide en de paar moslimmoeders in de zaal. Natuurlijk niet. Een veganistische mama weigerde die taart voor haar 5 kinderen misschien al van tevoren. Ook liever geen frisdrank, zei ze, alleen natuursap….

  Gaap.

  • Ik weet zeker dat jij geen kinderen hebt. Indien ik me vergis, dan God behoede je kroost.

 16. Gelatine in je kop.

 17. Aha, nu begrijp ik waarom veel mensen zoals jij het zo goed kunnen vinden met islamisten, “jullie” vinden het ook prettig om anderen “jullie” mening op te dringen en daarvoor de democratie te misbruiken! Wist ik al lang hoor maar, toch fijn dit wederom bevestigd te zien vent, zodat anderen dit ook kunnen lezen!

 18. Khadaffi en vele imams uit het MO zeiden het al, deze keer zullen wij Europa veroveren niet met geweld maar via de buiken van onze vrouwen en de democratie! Voila!

  • En als wij geen EU hadden gehad , gewoon grenzen en leiders met een visie was het ze nooit gelukt….maar dankzij Brussel , Farkel ( plat Duits voor varken ) en de rest van de lapschwanzen krijgen wij een sigaar : ) eh ik bedoel zijn wij de sigaar.
   Mag toch hopen dat er nog een wonder gebeurd ….in Oostenrijk bv , Brexit ,
   de dollar in elkaar stort …een Nexit , geen Clinton enz enz.
   Ja ik weet het ik droom wel even verder…

   • @Cliff. Ik begrijp wat je bedoelt en ik ben het met je eens. Maar. Sinds de jaren 70 was er al een grote instroom van Marokkanen en Turken. Het zijn niet alleen de open grenzen. Het is voornamelijk de schuld van die hypocriete politici beginnend met Joop den Uyl. En het Nederlandse volk is er gewoon ingestonken; al jaren en jaren lang.

    • @Cale,

     ja klopt ik weet het…..en in mijn beleving is het een grote schande..

 19. “Mijn vegetarische vriendin”
  .
  Dus jij bent niet vegetarisch, wat loop je dan te zeiken over de slachtindustrie?? Of bedoel je het nutteloos onverdoofd sadistisch doodmartelen van dieren vanwege een imaginair vriendje?? Nee, natuurlijk heb je het daar niet over want het onnodig onverdoofd sadistisch doodmartelen van dieren vanwege dat imaginaire vriendje (de duivel) zal jij ten aller tijden propageren want je hebt immers je ziel verkocht voor een paar zilverlingen.
  .
  Ik begin steeds meer een nare smaak van jou in mijn mond te krijgen. Dat zeg ik niet omdat je een andere mening dan mij hebt, je hebt juist geen mening, je praat de poep van je sadistische broodheer en daarvoor moest je eerst je ziel verkopen. Echt waar, ik ben helemaal klaar met jou en je verzonnen verhalen.

 20. Dat dieren veel intelligenter zijn dan wij ons beseffen is waar. Ik woon, niet in Nederland, op een boerderijtje waar wij ons leven delen met onze dieren. Je zult je oren en ogen niet geloven wat het resultaat hiervan is. Ik durf te beweren dat mijn “beesten” veel menselijker zijn dan die gebrainwashte moslims.
  Weg met dat tuig uit onze civilisatie, laat ze in de door hen zo geliefde middeleeuwse cultuur hun geluk vinden. Het probleem is dat die moslims niet gelukkig zijn. Daarom mogen ook wij niet gelukkig zijn. Jaloerse misbaksels. Schop ze er uit, allemaal, voordat het te laat is.

  • Overigens, indien een stel moslim wijven een kinderpartijtje in het land waar ik woon zouden willen verstieren dan hadden ze een groot probleem gehad. Er zijn ook hier moslims in de grote steden, maar op het platte land waar ik woon moet je normaal doen, niets bijzonders maar je gewoon wat aanpassen. Anders vertellen een paar stevige boeren knuisten je wel wat hiermee bedoeld wordt. Dit is als het Nederland waarin ik opgegroeid ben. Mensen hier zijn gek op kinderen, op een heel prettige, sociale manier. Raak een kind aan en je hebt een echt serieus probleem. Is dat in NL nog wel zo? Die arme moeder ging een andere taart kopen? Verdomme nog aan toe. Wat is er toch gebeurd met NL?

 21. Het varken is een heel nuttig dier. Wat denkt u van de gezondheidszorg? Hartkleppen worden nu ineens van runderweefsel gemaakt. Voorheen was dat van het varken. Hoe kom ik op die ongein. Mijn eigen zwager heeft nu een hartklep van het rund. Kennelijk zijn we al totaal omgeturnd. De autochtoon hoort er op te rammen, maar we gedragen ons als watjes. Dat gedrag is “kaasie”voor de islamiet.

 22. Er zijn wel meer van dat soort voorbeelden, zoals een kinderliedje die beledigend is voor Allah.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4556/Onderwijs/article/detail/1458751/2006/03/02/Islamitische-basisschool-alles-is-verboden.dhtml
  Brinkman beschrijft hoeveel plezier haar kinderen – groep 1 en 2 – hadden toen ze het bekende liedje Osewiesewose leerden. De gezichtjes straalden bij de abstracte woorden: osewiesewo, sewiese walla kristalla, kristo sewiesewo, sewiese wies, wies, wies, wies.

  Juist zo’n fantasietekst, dacht Brinkman, kan onmogelijk aanstoot geven. De volgende dag hoorde ze stomverbaasd hoe een van haar leerlingen thuis van zijn vader op zijn kop gekregen had omdat hij de naam van Allah in het woord ‘kristalla’ meende te hekennen.
  Elke keer weer was Brinkman verbaasd over wat er nou weer ‘haram’ was
  (…)
  Omdat sommigen nog niet zo behendig zijn met de schaar, plakten ze twee verticaal geplaatste blaadjes aan de horizontale steeltjes. Een bestuurslid herkende hier een…

 23. g.h.m.leferink

  22 mei 2016 op 20:04

  Hoe kan dat? Islamitische moeders die menen het recht te hebben om HUN regels aan anderen op te dringen? Laat ze teruggaan naar hun eigen land, een land waar misschien zelfs Knorr-soep verdacht is!
  Wéér zo’n uiting van een levenshouding die de Nazi’s ook hadden: “Wir sind das Herrenvolk. Und morgen gehört uns die ganze Welt! Und ihr seid ja nur Untermenschen!”
  Hopelijk gaan van de meerderheid in Nederland nu langzaam de ogen open.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 24. en zo gaan wij van kwaad tot erger….ik hoop binnenkort weer in de randstad te wonen…en dan …. o sorry ..big brother kijkt natuurlijk mee…met andere woorden
  ik hou het even voor mijzelf…en de koning van Marokko ? ja sorry maar dat ga ik wel vertellen….heel toevallig ken ik iemand in Amsterdam zuid – oost….zijn broer is de rechterhand van de koning ….en wat doet hij precies ? wat is zijn taak ?
  drugssmokkel niet meer en niet minder….huizen overal op deze wereld van Marbella tot New York….en ze staan allemaal op de loonlijst van een normaal ( wat is normaal ) bedrijf om hun rijkdom te verantwoorden…en de kluis van de koning ? haha nee die gaat niet eens meer dicht….en met een beetje geluk dondert de dollar in elkaar ( gebakken lucht ) …ja karma is a bitch ook voor de koning van Marokko…