Lynchpoging door allochtonen in 020 wegens ‘homo’ werd maanden verzwegen

Door Joost Niemöller

Een schrikbarend bericht. Al is het eigenlijk al heel gewoon geworden. Homo’s worden in Amsterdam namelijk zonder enige reden in elkaar geramd, gewoon omdat het homo’s zijn. Vaak lees je erover via de sociale media. Meestal gebeurt het door moslims, hoe vaak we ook moeten lezen in bijvoorbeeld de Volkskrant dat homohaat niets met de islam te maken heeft. Hoezeer de feiten ook een andere kant uitwijzen.

Het bericht van vandaag is wel bijzonder beklemmend, omdat het alle kenmerken heeft van een net niet helemaal gelukte lynchpartij.

En het angstige is dat het al op 4 mei gebeurde, en dat het nu pas in de krant verschijnt!

In Het Parool van vandaag valt te lezen hoe twee mannen op 4 mei over de Maritzstraat fietsten. Ze waren naar de sportschool geweest en gingen naar huis. Bij de Retiefstraat werden ze gesneden door een ‘onbekende man’ die hen uit begon te schelden. Dit schelden was volgens de politie ‘homogerelateerd.’

Dan neemt het al snel de vorm aan van een regelrechte lynchpartij, die op het laatste ogenblik door puur toeval niet tot het einde toe wordt uitgevoerd:

Daarna blokkeert de scheldende man de weg en slaat een van de twee mannen in het gezicht. Er komen meerdere mensen bij die beide mannen mishandelen en een van de slachtoffers wordt met pepperspray bespoten. Na enige minuten rijdt een takelwagen van de politie langs en rent iedereen weg. De slachtoffers blijven gewond achter. Een van hen heeft een hersenschudding en letsel aan rug, nek en voet. De ander heeft letsel aan zijn rechteroog en er zijn stukjes van zijn tanden afgebroken.

De politie is op zoek naar twee daders, schrijft het Parool die alle twee ‘donker getint’ zouden zijn, de een met een baard, de ander met dreadlocks. Over de etnische samenstelling van de rest van de lynch mob wordt in Het parool niets verteld. Uit het bericht op de website van AT5 blijkt het om drie donker getinte mannen te gaan en om een licht- tot donker getinte man. dus eerder om Afrikanen, Antilianen of Surinamers dan om Marokkanen. Maar ook daar is de homohaat wijd verbreid.

Willen we zien waar het leven voor homo’s ondraaglijk is, dan hoeven we alleen maar te kijken naar de landen waar homoseksualiteit illegaal is. In grote delen van Afrika en in de moslimwereld. Precies uit die gebieden vanwaaruit zoveel immigranten naar Nederland zijn gekomen.

De politie houdt het overigens nog voor mogelijk dat het een ‘verkeersruzie’ was die uit de hand liep. Ja hoor.

Maar waarom is hierover door politie en media maanden gezwegen? En waarover wordt nog veel meer gezwegen? Dat allochtonen homo’s proberen te lynchen is al erg genoeg. Dat dit uit het nieuws wordt gehouden is nog veel erger. De multiculturele wereld waarin we leven is duidelijk nog veel grimmiger dan het nu al voorkomt.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

20 Reacties

 1. Waarom hierover door politie en media maanden gezwegen is? Nou omdat de daders zwarte mannen zijn natuurlijk! Waren het blanken geweest die op 1 of andere manier aan (extreem)rechts gekoppeld hadden kunnen worden, dan hadden zowel het NOS-journaal als Nieuwsuur er op 4 mei mee geopend, dan had men terloops en subtiel de naam van Wilders kunnen laten vallen, GeenStijl erbij gehaald, iets geneuzeld over ‘het klimaat’ in Nederland en gestrekte rechterarmen en zo…Maar déze daders vallen weg tegen de achtergrond van de Zwarte Pieten-discussie, tegen de ‘aangifte’ van Sylvana Simons , tegen de ‘vluchtelingencrisis’, tegen het ‘huidige racisme-debat’ en zo voort. Zo verdwijnen de daders in die comfortabele anonimiteit waarin zij ongestoord verder kunnen gaan met hun terreur.

 2. Ik negeer ‘gait’. Of zeurt of hij je mag pijpen of hij scheldt je de huid vol. De man raaskalt en dan dat potsierlijke zelfvoldane. Karikaturaal typetje.

  • g.h.m.leferink

   24 juni 2016 op 23:14

   Nu weet ik het 100 % zeker! Jij die je LAF verschuilt aqchter die bijnaam ‘Inheems’. Je bent een bewoner van Drugsdorp, ofwel een Drugsdorpeling. Dus uit dat dorp dat al heel lang doet of het een èchte stad is, maar in de praktijk een kleinsteeds roddeldorp geworden is. Waarvan de inwoners, net als in andere gehuchten, lijden aan de roddel- en bemoeiziekte….. Met als enige verschil dat van dit dorp de roddels veel vaker in de HRM (HoofdRioolMedia) vermeld worden. Waardoor de dwergen daar menen echte reuzen te zijn.
   Ook je scheldwoordenvocabulaire bevestigt dat je ergens tussen Halfweg, Zaandam, Diemen en Amstelveen huist.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. Als vandaag de brits tòch in de UE blijven is nederland ook verloren…Wat een kutlandje is het geworden.Steeds vrolijker her in 1972 verlaten te hebben.Mart Brasil.. …Nee geen paradijs ,maar wèl baas in eigen huis.

 4. Leo KarelJan

  23 juni 2016 op 16:19

  @ Jeroen
  Ook onder Paradijs was de Telegraaf al politiek correcte bagger. Paradijs was een echte Wilders hater en groot fan van de politiek correcte Beatrix. Hij was voor opname gelukzoekers, voor EUSSR, voor de bestaande orde enz. enz.
  Paradijs was ook al politiek correcte bagger.

 5. Leo KarelJan

  23 juni 2016 op 16:06

  Dit uit het nieuws houden is voor 100% veroorzaakt door de in NL heersende politiek correcte DICTATUUR van regentenkliek en media.
  Deze politiek correcte dictatuur wil feiten en waarheden ondergeschikt maken aan een schijnwerkelijkheid van de fijne politiek correcte multikul orde. Feiten en waarheden die niet in deze waanzinnige, onrealistische politiek correcte wereld van de Gutmensch passen, zijn niet welkom.
  Wen er maar aan: leugens, halve waarheden, indoctrinatie, wegkijken, weglaten, onder het tapijt vegen: welkom in de wereld van de door en door verrotte Gutmensch.

  • g.h.m.leferink

   24 juni 2016 op 01:00

   ‘Leo KarelJan’ : Helemaal mee eens, behalve dan dat “wen er maar aan”. Daar zal ik nooit aan wennen, en ik blijf aktief me inzetten voor wat ik als juist beschouw. Het hoofd in de moede schoot leggen? Bij de pakken neerzitten? Me schikken in dat ZOGENAAMD onvermijdelijke? NOOIT!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 6. Criticaster

  23 juni 2016 op 15:23

  Als een autochtoon iets negatiefs zegt over een allochtoon, dan is dat discriminatie dan wel racisme. Als een autochtoon aangevallen wordt (verbaal dan wel lijfelijk) is dat voer voor doofpotten. Zie bijvoorbeeld het bericht van die geslaagde knul in Almere, die de Israëlische vlag buitenhing en vervolgens gedwongen werd deze binnen te halen vanwege alle commotie – hoeveel verontwaardiging is daarop gekomen in de media?
  Vanmiddag Standpunt NL gehoord op de radio – ik heb me plaatsvervangend zitten schamen. Het onderwerp was dan wel de EU, maar de aanpak van de verslaggever/presentator deed mij en mijn echtgenote de wenkbrauwen zéér fronsen.
  Wat zijn onze media onvoorstelbaar verloederd!

  • g.h.m.leferink

   23 juni 2016 op 17:54

   Tja, ‘Criticaster’, tegen die verloedering, en eenzijdige voorstelling van zaken, tot zelfs (bedekte) stemadviezen aan toe, vecht ik al meer dan 10 jaar. Met zelfs af en toe een reaktie, van iemand die het met me ens is.
   Waar ik eerst zat, op “Dutch Disease Report, het Dispuut” werd bijgehouden hoe vaak je bijdragen aangeklikt waren. Dat waren er voor mij tennslotte zo’n 26.000. Wat een aantal andere reageerders blijkbaar AFGUNSTIG maakte. Waardoor de leiding met een of andere smoes besloot om ‘alle tellers op nul te zetten’. Waarna ik daar wegging, na nog de echte naam van de beheerder, Bram van Tongeren uit Eibergen, bekend te hebben gemaakt…..
   Daarna nog een tijd op ‘De Dagelijkse Standaard’ gezeten, me volop in de diskussie gemengd, maar na afhaken van een aantal lui (waaronder Joost Niemöller) hield ik het daar ook voor gezien. Ook omdat de EENZIJDIGHEID toenam. Palestijnen b.v. konden geen goed doen…..
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

   • g.h.m.leferink

    24 juni 2016 op 17:59

    Herstel: Bram van Tongeren komt niet uit Eibergen, maar uit Haarlem.
    Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 7. De westerse wereld en de islam/moslim, is niet compatibel met elkaar. Iedereen die zegt dat we gewoon een beetje ons best moeten doen verdient een ongenadig pak slaag. De tunnelvisie met bloemetjes en rose zonnebril die dit soort mensen dragen is nog bijna gevaarlijker dan het tuig wat dit soort lynch pogingen uitvoert. En de media is mínstens net zo erg.
  .
  Eigenlijk zou het een keer zo erg aflopen dat én er een grote groep moslim-tuig op camera staat, en er écht een dode valt. Misschien dat de media en de knuffelende-pappen-en-nathouden groep dan eens een keer wakker worden. Het zou verschrikkelijk zijn, maar ik vraag me serieus af wat er voor nodig is om dit soort figuren eindelijk eens wakker te krijgen én dit soort tuig eindelijk eens, met of zonder NL-paspoort, genadeloos het land uit te ***stralen.

  • _Mediaevist_

   23 juni 2016 op 12:11

   1 dode is lang niet genoeg, er is veel meer kritische massa nodig. Ongeveer 5000 doden als het om burgers gaat, maar 100 Tweede Kamerleden en dan afgemaakt door jihadi’s zou ook genoeg zijn.

   • Iemand die het snapt: numbers count.

    De term kritische massa gebruik ik op een andere manier: het aantal gewapende kandidaat-martelaren met kwade bedoelingen dat toereikend zou zijn om het land wekenlang lam te leggen. Dat is niet meer zo hoog met ons uitgeklede leger en onze gedemotiveerde politie. Die verdediging is snel te verzadigen. We moeten terug naar de dienstplicht voor ECHTE Nederlanders.

    • Helemaal eens; dienstplicht terug. Daarom hebben laatst in Marseille 200 Russen 2000 Engelse hooligans het ziekenhuis in gemept: Rusland heeft dienstplicht en Engelsen zijn champion in coma zuipen.

 8. Nederland is een disfunctionele democratie, dus een tyrannie.
  De gelijkgeschakelde pers vermeldt slecht wat de censor toelaat, de censor die verinnerlijkt is door de massale brainwash .
  Slechts de politiek correcte mening mag in de gelijkgeschakelde pers worden verkondigd, van een debat in een democratie is niets meer over, dus is ze dood.

 9. Bij de kranten is het niet meer belangrijk wat er vermeld wordt maar wat er niet vermeld wordt. Gelukkig realiseren steeds meer mensen dat en daalt het aantal abonnees schrikbarend. Het enige nadeel is dat de kranten steeds afhankelijker worden van de Postbus 51 advertenties, zeg maar verkapte staatssteun, waardoor de berichtgeving nog meer gekleurd wordt en een spreekbuis van dit klote kabinet is geworden. Kijk eens naar de Telegraaf. Wat een verschrikkelijk slechte krant is dat geworden na het vertrek van S. Paradijs,

 10. Het homo meppen moeten ze ondergaan want dat heeft natuurlijk hier mee te maken: “Het is de taak van de Europese volkeren, zegt de EU, om zich onderdanig op te stellen. Ze zijn de ontvangende partij en moeten er alles aan doen om het de immigranten zoveel mogelijk naar de zin te maken”.
  Dus ook de homo’s moeten zich onderdanig opstellen en de klappen voor lief nemen.Dat hoort bij een samenleving waarbij de bevolking wordt geofferd aan de booslims.
  De booslims mogen alles met de autochtonen doen. Iemand die een waxinelicht gooit naar een gouden koets van een onrechtmatig koningshuis krijgt anderhalf jaar cel en wordt gek verklaart. Booslims die stoeptegels als moordwapen gebruiken en die naar bussen gooien waar “gewone” mensen in zitten daar wordt niets mee gedaan.

  • g.h.m.leferink

   23 juni 2016 op 09:47

   ‘FK01’, helemaal mee eens! Bedankt.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 11. g.h.m.leferink

  22 juni 2016 op 22:45

  Joost, waar vond die bijna-lynchpartij plaats? In feite is dit een rhetorische vraag, want ik denk ergens tussen Diemen en Halfweg……..
  En de politie? Waarom krijgt die alwéér een veeg uit de pan mee? Drugsdorpse Pavlovreactie?
  Laat ik het nog maar eens herhalen: de baas van de politie is het college van Burgemeester en Wethouders, dus NIET de hoofdcommissaris. De laatste geeft alleen de instructies van B & W door en mag niet een soort eigen beleid maken!
  Als dus weer eens in Crime-is-Cool-City de verkeerde personen B & W zijn, dan is het uiteindelijk: “Eigen schuld, Drugsdorpelingen, dikke hasjbult.” Zachtgekookt ei van der Laan mag dan door KHG (Klef Haags Gekonkel) benoemd zijn, de TWW (Totaal Waardeloze Wethouders) zijn door jullie zèlf gekozen. En als die alles onder de pet willen houden, kom dan tegen DIE waardeloze regenten in opstand. Inplaats van afzeiken van de politie! Dat laatste doen alleen LAFBEKKEN.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 12. Het antwoord is duidelijk; de media doet gewoon niet waar ze voor zou moeten staan.
  Corrupt dus en het merendeel van het volk vindt het wel best. En is bang voor hun baantje. We slaapwandelen de afgrond in.