Ramadan 2016: orgastische slachtpartijen naar voorbeeld Mohammed

 

Door Joost Niemoller

Volgens een inschatting van de BBC kwamen er bij deze Ramadan driehonderd mensen om bij moslimaanslagen wereldwijd. Misschien waren het er wel meer. Je raakt de tel snel kwijt bij zulke hoeveelheden.

Dat is niet toevallig. Al Nusra, de Al Qaida tak in Syrie, riep op tot een ‘maand van veroveringen.’

En een woordvoerder van ISIS had gezegd:

“Get prepared, be ready to make it a month of calamity everywhere for the non-believers… especially for the fighters and supporters of the caliphate in Europe and America.”

En zo gebeurde het. Tientallen door hun geloof bedwelmde moslims lieten zich opzwepen om zichzelf op te blazen en zo de van hun geloof’ vereiste slachting uit te voeren.

Nu is de gebruikelijke reactie in de media om te zeggen dat dit om een groep extremisten gaat en dat dit niets te maken heeft met het geloof van de islam zelf en dat de ‘gewone moslims’ dat soort aanslagen helemaal niet zouden willen plegen.

Maar het is niet dat ze dit niet willen. Het is dat ze niet durven.

Mensen afslachten tijdens Ramadan is namelijk helemaal in de geest van de islam. Opmerkelijk genoeg geeft nu zelfs de BBC dat toe in een commentaar. Je weet niet wat je leest:

The belief in Ramadan as a month of war comes from Islamic history itself.

The Prophet Muhammad waged his first jihad, known as the Battle of Badr, during Ramadan in 624.

Eight years later he also conquered Mecca during the month of Ramadan, thereby claiming the city which houses one of Islam’s most holy sites today: the Kaaba.

Ook de politiek correcte zender CNN kan er niet omheen dat er dit jaar toch iets aan de hand is met Ramadan. De opsomming van alleen al de laatste week geeft aan dat dit geen toeval is van een paar extremisten:

The scale of the carnage inflicted by extremists over the past week alone has been staggering. Just some of the more bloody attacks: more than 200 killed by a truck bomb in a crowded Baghdad market; killed at an airport in Istanbul, Turkey; 23 killed in a siege of a café in Dhaka, Bangladesh.

Het houdt maar niet op, deze georkestreerde waanzin, deze drang tot vernietiging, tot orgastische massamoord. Bloed, bloed en nog eens bloed, dat is wat Allah lijkt te vragen van deze opgestookte psychopaten. Dat heet dan Jihad.

Het is niet wat er allemaal in de koran staat, al is dat al erg genoeg; dat boek staat vol met oproepen tot massamoord en genocide. Het is de hypnose waarin deze zwak begaafden en potentieel criminele jonge mannen worden gebracht. Door de toespraken, de jankgebeden, het inpompen van haat. Zo komen ze in een hallucinerende toestand waarin ze moorden om het moorden zelf. Alle pogingen om hierin een hogere strategie te willen zien zijn tot falen gedoemd, want dit is in essentie sektarische godsdienstwaanzin, waartoe de islam de ideale bodem vormt. Het is gevoel, geen verstand.

En al die moslims die niet meedoen aan de slachtpartijen? Keuren zij het af? Zijn ze er woedend over? Gaan ze massaal de straat op? Nee, uit onderzoek blijkt dat onder hen de instemming groot is. Want wat de ‘extremisten’ doen, dat is ook voor hen helemaal in de lijn van Mohammed. En van de koran.

De heilige maand Ramadan, dat is de heiligheid van de duivel, dus de omkering van alle waarden, het is de heiligheid van het verscheuren van mensenvlees, het breken van botten, het verbranden van levens, deze, voor ons, niet-moslims, onbegrijpelijke vorm van totaal ontspoorde wreedheid.

Dat is waar de islam voor staat, en dat maar niet door wil dringen in het platgeslagen Westen; sadisme, bloed, angst en een ontstellende drang naar de dood.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

24 Reacties

 1. Het zou mij niet verbazen als ‘Nation of lsIam’ is betrokken bij het geweld tegen politie in de VS.

 2. Graag mijn account verwijderen Joost.

 3. Final score 238 attacks, 1850 kills.
  Gelukkig ramadan of suikerfeest wensen is de wens uitspreken slachtoffer te worden van de jihad, het is zelfmoord voor krankzinnige postmoderne narcisten.
  De ramadan is niets anders dan de herdenking en viering van de genocidale veldslagen van de mythologische mohammed .

 4. Zoals @Tommie al memoreerde: BBC hoeft niet te schatten want op de website therelegionofpeace.com wordt het aantal ramadan slachtoffers precies en gedocumenteerd bijgehouden: nu op dag 30 bij 229 Aanslagen 1723 dodelijke slachtoffers. Gewonden worden niet genoemd maar zal een veelvoud zijn.
  Schatting 300 slachtoffers! Dat Is het gevoel in de gehersenspoelde media!

  Gelukkig zijn de meeste slachtoffers andere moslims: de slechtheid en domheid van dit geloof kent geen morele grenzen.

  Maar onze politici en regeringsleiders wensen iedereen een fijne Ramadan: dat is dus domheid, lafheid of bewuste misleiding (zoals bij het Islam vriendje Obama).

  Islam heeft de westerse wereld de oorlog verklaard, onze politici en media zitten nog in de ontkenningsfase.

  Voor het verkrijgen van bescherming van je burger rechten kan je in de UK beter een moslim zijn dan een Brexit aanhanger; hoon en haat is je deel.
  Hoe is het zo ver kunnen komen.

 5. Zweden kunnen we als zodanig als verloren beschouwen. Hele wijken in Malmö zijn no-go area’s. Verkrachtingen zijn aan de orde van de dag. De socialistische waanzin daar kent werkelijk geen grenzen: kritiek op de islam is verboten door de wet, politie mag, net als hier, slechts de-escalerend optreden, Somaliërs worden in monumentale panden geplaatst die ze dan volledig uitwonen en tot op de grond afbranden. De lijst is schier eindeloos. Hier sta ook ik tegen de bierkaai te vechten wanneer ik mensen probeer duidelijk te maken dat we onze ondergang tegemoet marcheren. Mensen zijn zo geïndoctrineerd door het jarenlange Linkse onderwijs en de NPO dat ze er gewoonweg niet aan willen. Mijn oom (volbloed Oglala Lakota) heeft me na Keulen gezegd dat we hier nu in hetzelfde schuitje zitten als zij 150 jaar geleden(!). Met andere woorden; we zijn hard op weg de Indianen van Europa te worden. En partijen als GroenLinks werken daar aan mee met hun cultureel marxisme.

 6. Politie bevestigt het nieuwe racisme in Europa: Mensen met getinte of donkere huid mogen gratis met O.V., blanken moeten torenhoge boetes betalen – Zwembaden getroffen door aanrandings- en verkrachtingsgolf van kinderen door migranten – Zweden: Polsbandje met tekst ‘niet betasten’ moet verkrachtende migranten afschrikken…..ja echt ? wie bedenkt zoiets ? ( s ) links zeker ?
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/Migranten-verkrachten-linkse-politica-maar-die-geeft-Duitse-samenleving-de-schuld#comments

 7. Niets aan de hand EU gewoon lekker verder slapen…..
  De extremisme-expert van Turkse afkomst vermoedt dat moskeeën ook in andere steden hele wapenarsenalen hebben ingeslagen. Het openbaar ministerie in Hamburg wees er onlangs niet voor niets op dat het aantal moslims dat de gewelddadige jihad ondersteunt, toeneemt. In alleen al Hamburg zijn er meer dan 300 bekend, hoogstwaarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/06/Zware-oorlogswapens-bij-moskee-ontdekt-Experts-Topje-van-de-ijsberg

 8. Focking losers zijn het, anders niks. Het zal nog wel een aantal jaartjes duren voordat het bij ons doordringt dat je bij die apen de collateral damage moet maximaliseren en niet minimaliseren. Oog om oog, tand om tand. Zonder aanziens des persoons, Last man standing.

 9. Helemaal eens met dit artikel. Echter het westen kan er ook wat van. Hele landen platgooien met honderdduizenden, wellicht miljoenen doden als gevolg , niet in naam van Allah maar om “vrijheid en democratie” te brengen. Natuurlijk haat ik die moslim terroristen en vind ik dat moslims niet in onze samenleving thuishoren. Maar kijk eens naar landen als Vietnam, Afghanistan, Irak, Joegoslavie, Libie, Syrie. De redenen die destijds werden aangevoerd om de boel daar plat te gooien waren veelal vals. Zoals moslims hun geloof gebruiken tot terroristisch gedrag, gebruikt het westen de “religie van democratie en vrijheid”. Enfin, het is allemaal verwerpelijk vind ik. Een belangrijk verschil is dat er in het westen grote protesten hebben plaatsgevonden tegen de verwerpelijke oorlogen uitgevoerd door de Navo. Ik denk dat de meeste westerse mensen tegen al dat zinloze geweld zijn. Moslims moeten nog een begin maken aan te geven tegen religieus geweld te zijn.

 10. Deze is voor onze regering die hier natuurlijk ook af en toe even mee leest….
  dit is uit 2012 ….
  https://www.youtube.com/watch?v=YOPhr0UQ9wc

 11. Volgens de EU is islamofobie het grote kwaad. De EU wil daarom islamofobie aanpakken. Islam is een religie van vrede, kijk maar eens naar deze EU resolutie:
  http://www.assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=17880&lang=en

  De recente aanslagen in Amerika komt volgens Obama door een verkeerde wapenwet in Amerika en heeft dus blijkbaar niets met Islam te maken

  Bovendien, de mensen in het westen weten dondersgoed waar Islam voor staat. De elite meent echter dat het klootjesvolk opgevoed moet worden en klaargemaakt voor een nieuwe samenleving, zonder schotten zonder muren zonder een nationale identiteit.

  De elite weet namelijk wat goed voor u is.

 12. Off topic, deze reactie schreef ik tijdens het luisteren naar die mooie muziek van Magnolia Electric Co, een must voor de liefhebber van goede muziek.

 13. De islam stimuleert de tegenstellingen tussen ik en de ander en maakt dat individu knettergek door de schizofrenie van Mohammed. De gevolgen kunnen we dagelijks waarnemen, ook onze MP Rutte, die schijnbaar het zijn van MP tot de kerntaak van zijn bestaan heeft verheven.

 14. Het begint ook in West Europa met een eindeloze serie autobranden die door Burgemeesters niet worden aangepakt. Wegkijken en het tuig is baas op straat. Politie doet nauwelijks iets want hebben instructie niet ‘escalerend’ op te treden. Burgemeesters willen vooralles de lieve vrede bewaren. De enige die er aandacht aan besteedt is Geenstijl, de liegende pers zet zulke ‘incidenten’ in een klein koloms berichtje op pagina 5. Hiermee wordt de Islam jeugd de boodschap gegeven dat ze ongestraft hele straten schrik, angst en 1000-den euros schade kunnen doen. Vergelijk dat eens met de ophef op de voorpagina van de liegende pers toen een GL wethouder zijn autos in de brand zag gaan. Is tekenend voor de zwijgende islamisering die Nederland ondergaat. We worden bedreigde vreemden in oms eigen land omdat een kleine elite neo-liberale politici dat wil en het electoraat met blindkleppen op steeds de verkeerde keus maakt in het stemhokje.

 15. “sektarische godsdienstwaanzin, waartoe de islam de ideale bodem vormt.”

  En wat was de ideale voedingsbodem voor een begrip tartende Holocaust of het massaal bombarderen met vuurbommen van burgerdoelen in de Tweede Wereldoorlog?

  Het verstand en de geschiedenis moet dus concluderen dat de *mens* die voedingsbodem is en een geloof, een nationalisme, een protest, een wraak of een belofte, genoeg rechtvaardiging kan geven, een soort stroomversnelling waarin je kunt opgaan. Totale zinsverbijstering.

  Wat niet duidelijk gemaakt kan worden door alle z.g. analisten is of het vijgenblad ook zelf schaamte bevat of dat het ook wensdenken is: zat het maar ergens in want dan kunnen we er iets aan “doen”, een oplossing, een *totale* oplossing verzinnen. Ach wee.

  • “En wat was de ideale voedingsbodem voor een begrip tartende Holocaust”
   .
   Wat dacht je van het nazisme grappenmaker?!
   .
   Oookééé, ik hoor het je zeggen: je had ook gematigde nazi’s en je had nazi’s die geen vlieg kwaad deden, iedere dag netjes naar hun werk gingen en het nazi geweld afkeurde.
   .
   Dus daarom vind je dat de holocaust niet in de schoenen van het nazisme geschoven kan worden want daarmee demoniseer en stigmatiseer je al die gematigde- en goedwillende nazi’s. Daarom ben jij ook tegen een verbod op het nazisme, sterker nog je noemt het racisme en je denkt eraan om aangifte te doen tegen al die nazifoben, stop de #nazifobie.
   .
   Jahaa.. zo rolt het tegenwoordig, en dat gaat in een stroomversnelling dankzij de dictatoriale fascistische EU.

   • @Dick. Dank u. U was me net voor. Antisemitisme is weer geheel salonfähig geworden. VPRO nodigt Abu Jah Jah uit als “ideale” Zomergast. En m.n. de gehele Linkse Kerk zit soppend van genoegen op de stoel mee te doen. Joden die naar Israël migreren omdat het hier niet langer veilig is, onze ouderen die overvallen, in elkaar geslagen en beschimpt worden. Nooit hoor je iets over beroofde, beschimpte moslims door de welbekende daders. Altijd alléén Nederlander of anderszins non-moslim. De nieuwe Apartheid is hier en de zogen. “Antifascisten” lopen voorop om deze te implementeren en uit te voeren op straffe van “U bent een racist, xenofoob, Islamofoob etc.. Ik hoop dat er ooit een tribunaal voor dit soort verraders zal worden opgericht. Ze zijn verworden tot hetgeen ze zeggen het hardst te verafschuwen….

 16. ‘Jihad’ schijnt ‘strijd’ te betekenen. En dat kan een strijd zijn op vele gebieden; ook een woordenstrijd valt er onder.
  Maar wat week in week uit gebeurt, kan niemand met gezond verstand nog ‘strijd’ noemen. Het zomaar vermoorden en opblazen van totaal weerloze en onbewapende burgers, waaronder kinderen, is geen strijd. Dat is pure moordzucht.
  Wie weerlozen zomaar vermoordt, is geen strijder, maar het laagste van het laagste.
  Dieper kan een mens niet zinken. Voor zulken moet er een hel zijn.

 17. Wat voor ons, sinds oude tijden het getal van de duivel 666 is, is voor de moslim een heilig getal,zoals in de Quoran beschreven… Ik heb het een tijdje geleden in dat boek gelezen, dus dat klopt wel. Ik kan het nu alleen niet zo snel vinden.. Maakt niet uit, het zegel is geopend, op weg naar de totale vernietiging in openbaringen. Europese volkeren zullen nooit één worden volgens orthodox chritelijke geestelijken.. Poetin wordt afgeschilderd als de vijand maar als ik de geschiedenis bekijk tot nu, werpt hij zich op om Christenen te beschermen en de orthodoxi te behouden. Niet zoals onze handelaren van de duivel die en masse volksverraad plegen. Joost, hoe sommigen zoals jij ook hun best doen, we zijn denk ik telaat om het tij te keren. Het gaat uitlopen op een ramp dat zijn weerga niet kent en hoe langer we wachten, hoe groter de omvang zal zijn. Joost hoe oud kunnen we worden en blijven strijden voor vrijheid zonder oorlog in het verschiet. Jij op jouw manier en ik op de mijne.

 18. http://www.thereligionofpeace.com/ geeft 1723 Ramadan doden.

 19. Het vreemde is dat de meeste slachtoffers in islamitische landen, zoals Bangladesh, Turkije, Irak en Saoedi Arabië vallen. Ze vallen hun eigen geloofsbroeders aan. Waar is de logica?

  • Wie iets over jihad wil weten kan niet om ‘The Management of Savagery’ (2004) heen, geschreven door een Jihad-ideoloog die zich Abu Bahr Naji noemt. Het boek, gepubliceerd op internet (PDF), kan gezien worden als een blauwdruk voor de strategie van IS om een nieuw islamitisch kalifaat te stichten.
   Zie:https://ejbron.wordpress.com/2015/12/01/niet-bang-zijn-hoor/#more-102861

 20. “Waar is de logica?”
  .
  Meen je dat nou serieus, heb je er echt zo weinig verstand van of is dit weer een poging?
  .
  De islam kent verschillende stromingen en het zijn voornamelijk soennieten (veruit de grootste stroming) die andere stromingen zoals bijvoorbeeld sjiieten en alevieten aanvallen met als argument dat het geen moslims zijn en dus afgeslacht moeten worden. Daarom riepen Nederlandse moslims (soennieten) bijvoorbeeld op hun broeders en zusters te helpen in Syrië, Assad is een aleviet en wordt door soennieten als niet-moslim bestempeld en moet dus bestreden worden. De strijd tussen de soennieten en sjiieten is al gaande sinds de dood van mohamed. Helder nu?

 21. Ongelovigen moeten dood, al kun je dit tijdelijk afkopen met jiziah of uitkeringen, maar afvalligen, dat zijn moslims die lid zijn van een andere stroming, moeten direct dood.