Trump sluit grens voor moslims. Nu wij nog.

 

Trump heeft een bevel uitgevaardigd: Geen moslims meer naar de VS uit zeven moslimlanden: Syrië, Irak, Iran, Soedan, Libië, Somalië en Jemen. Hij doet dus precies wat hij tijdens zijn campagne had aangekondigd. Enorme opwinding in de media erover, want een president die doet wat hij belooft, dat is men niet gewend.

Bij CNN zijn ze al op zoek naar hartverscheurende verhalen, en die zullen zeker komen.

De welbekende selectieve verontwaardiging van links klinkt luid.

Gepiep, gedoe overal.

Maar waar is al die woeste verontwaardiging nu helemaal op gebaseerd? Trump is de democratisch gekozen president. Hij ging onder andere met dit thema de verkiezingen in. Zijn redenering was ook duidelijk zat; Het terrorisme in de werkelijke wereld is islam-gestuurd, ook al zijn de meeste regeringsleiders nog te schijterig om dat te zeggen.

 • Meer moslims betekent meer aanslagen.
 • Meer moslims betekent meer islamitisch gedram.
 • Meer moslims betekent minder vrijheid van meningsuiting.
 • Meer moslims betekent meer onveiligheid voor oudere mensen.
 • Meer moslims betekent meer ongelijkheid voor vrouwen.
 • Meer moslims betekent dat de maatschappij meer en meer doordrenkt raakt met gruwelijk gezeik en verzuring.
 • Meer moslims betekent meer dreigementen.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wat Trump beslist, staat iedere immigratiesamenleving vrij: Wat wordt de samenstelling van de bevolking? En wat wordt daarmee de sfeer in de samenleving? Laten we ons land verzieken of niet?

Nu wij dus nog. Te beginnen bij grenscontrole. En dan: Geen moslims meer aub. Ga elders maar de boel verzieken.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

149 Reacties

 1. Trump heeft zojuist de kersverse Minister van Justitie ontslagen omdat ze het inreisverbod niet wilde verdedigen bij de rechter. Tsja ik vind het ook een rare actie van die minister. Je weet als je ja zegt om Minister te worden toch wat de plannen van Trump waren en welk beleid hij in de verkiezingscampagne beloofd heeft aan zijn kiezers. Als je dat beleid niet wil uitvoeren moet je ook geen minister willen worden in zo’n kabinet.

 2. Edmond V.O. Katusz

  31 januari 2017 op 01:04

  Ow shit .. een staarte van de voor-vorige reactie raakt verloren Hierbi dan opnieuw sw twee links

  https://www.uscis.gov/ilink/docView/SLB/HTML/SLB/0-0-0-1/0-0-0-29/0-0-0-4391.html#0-0-0-216

  https://www.law.cornell.edu/uscode/text/8/1187

  Zoals gezegd voor de liefhebbers cum woordpuzzelaars.
  Tschüß, Edmond V.O. Katusz
  PS
  Een karakterteller wordt hier node gemist. beste Joost!

 3. Edmond V.O. Katusz

  31 januari 2017 op 01:01

  Overigens valt iedereen over het feit dat een paar echt prima terroristen-leverende landen niet op dat lijstje staan. Ik ook. Vind ’t inderdaad volkomen idioot, wel begrijpelijk gezin o.a. wapenleverantie-verdiensten, maar volkomen idioot. Mondiaal verspilt Trump met grote spoed het beetje krediet wat hij her en der nog heeft.

  Als je werkelijk die in essentie moorddadige ideologie buiten de deur wilt houden dan moet je dat anders aanpakken.
  Salut! Edmond V.O. Katusz

 4. Edmond V.O. Katusz

  31 januari 2017 op 00:55

  Hier even de officiële link naar het “directive”

  EXECUTIVE ORDER: PROTECTING THE NATION FROM FOREIGN TERRORIST ENTRY INTO THE UNITED STATES
  https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2017/01/27/executive-order-protecting-nation-foreign-terrorist-entry-united-states

  Zeer uitvoerig staat daar precies in wat het doel en de middelen zijn. O.a. informatievoorziening vanuit andere landen ter beoordeling van visa-aanvragen. Ook moet er aan de president gerapporteerd worden over bepaalde standen van zaken. En ja, om bijv. werkzaanheden te verlichten (“To temporarily reduce investigative burdens on relevant agencies during the review period”) worden een aantal mensen uit bepaalde landen in de tang genomen. Vooralsnog tijdelijk.

  Nou, ja, men moet het zelf maar lezen + “section 217(a)(12) of the INA, 8 U.S.C. 1187(a)(12)” Jezus daar is bijna niet doorheen te komen. Voor de liefhebbers
  https://www.uscis.gov/ilink/docView/SLB/HTML/SLB/0-0-0-1/0-0-0-29/0-0-0-4391…

 5. Natuurlijk willen vele Moslim landen geen Israeliers toelaten.
  Verbaast je dat ?

  • @gilles. Hier valt uw masker dus af! Want noemt u nu eens een echt valide reden om Israëliërs de toegang tot een moslimland te weigeren. Zijn het de niet-bestaande vele aanslagen op moslims in hun eigen land? Iets anders misschien? En kom niet aanzetten met de Palestijnen kul. Dat is een gekunsteld volk dat ergens in midden jaren 60 in het leven is geroepen:
   https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Palestinians

   En hier zal ik uw kul aangaande Hitler en de Groot-Moefti ook even ontkrachten:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Relations_between_Nazi_Germany_and_the_Arab_world

   Zoals u kunt lezen waren het dikke vrienden! Verder nog vragen?

 6. Verder kent de Islam die Gouden Regel van ‘Doe niet wat u geschied..’ etc. juist niet. Dat is het levensgrote verschil met de andere religies. De Islam is een agressieve doctrine in haar diepste haarvaten.

 7. @RS1024; zeker en vast , the one and only. Heb een ban op GS omdat ik necrocis een Klikturk noemde. Dat blog is volledige de weg kwijt.

 8. Ze gaan in Californië een petitie houden voor het afscheiden van de rest van de VS naar aanleiding van Trump en de “moslimban”. Ben benieuwd hoe de EU daarop reageert, die zou het moeten verwerpen. Ben benieuwd hoeveel mensen in Californië daar voorstander van zijn, weet zeker dat het binnenland van de VS staat te juichen als ze zich afscheiden, helemaal wanneer de oostkust zich ook afscheidt want de binnenlanders roepen allang dat wat hun betreft beide kuststaten de oceaan in geduwd mogen worden. Ik kan niet wachten dat de socialisten/goedmensen in hun eigen sop gaan gaarkoken, wat een volk.

  • Hallo Dick,California en New york zijn de rijkste staten van Amerika zonder deze 2 staten is Amerika meteen een 3de wereldland!
   Ik denk dat die tokkies in Ohio en Oklahoma dan nog harder gaan huilen!

   • @dominic,
    Integendeel de “tokkies” zouden het liefst de West en Oostkust in de oceaan zien verdwijnen. (wat ook in de toekomst gaat gebeuren met California wegens plaattektoniek, maar dat terzijde) Omdat het midden van de VS als onbelangrijk en oninteressant wordt gezien door beide kust bewoners. Zoals de media ook alles gemist hebben. En veel bijgeleerd lijken ze niet te hebben. Door de Trump dreun liggen ze nog steeds vreemd om zich heen te kijken omdat ze hun eigen wereld niet meer snappen.

    • Die Calexit lijkt me onzin. Volgens mij voorzien zowel de Amerikaanse Grondwet als de Bill of Rights niet in de mogelijkheid om een onafhankelijkheidsreferendum uit te schrijven. En als Californië het toch (ongrondwettelijk) op eigen houtje organiseert, kan de Amerikaanse regering (Trump) de uitslag direct naast zich neer leggen. Net zoals Catalonië ook niet Spanje kan verlaten. Er is een verschil tussen referenda die een wettelijke basis hebben en zij die dit niet hebben. De Brexit had een basis vanwege artikel 50 uit het EU verdrag van Lissabon. Het Schots referendum van 2014 had wettelijke basis doordat de staat VK deze mogelijk had gemaakt. Ik zie Trump geen Calexit referendum organiseren.

 9. Tuurlijk ze mogen dat wel willen maar het voor elkaar krijgen is een ander verhaal,Pieter!
  Maar blijf vooral dromen het is je gegund.

 10. @Pieter G. Die “Tokkies” worden door de hipsters in Cali en NY smalend “the fly-over people” genoemd. Omdat ze er overheen vliegen op weg naar de zoveelste exotische bestemming. Voor het gemak wordt vergeten dat diezelfde “fly-over people” wél degenen zijn die hun auto repareren, hun eten verbouwen etc.. Het zijn ook die mensen, net als hier, die met de gevolgen van ongebreidelde import van kansenparels, outsourcen van banen etc., geconfronteerd worden.

 11. Miljoenen mensen wegzetten als tokkies vanwege de plek op aarde waar ze wonen, jij bent volledig van het padje.

  • Ok Dick ik zal ze in het vervolg gewoon Trump aanhangers noemen,ik had ze trouwens ook white trash kunnen noemen maar dan was je waarschijnlijk ook boos geworden!
   Het gaat om mijn punt dat New York en California evenveel gewicht hebben als Duitsland en Frankrijk in de EU.
   En nou niet de hele tijd boos worden anders ga ik nog denken dat je tot de Boze Blanke Mannen behoor en dan zet ik weer een hele groep weg terwijl ik gewoon jouw bedoel!

 12. Nog even voor de mensen hier die zeggen dat moslims de nieuwe Joden zijn. En waarom komen de moslims dan allemaal naar Europa als het hier zo mensonterend is voor moslims? In de jaren ’30 vluchtten de Joden juist uit Duitsland, nu komen moslims allemaal hierna toe. Dit geeft al aan dat de vergelijking tussen Joden en moslims totale flauwekul is. De migratiestroom bewijst alleen maar dat moslims Europa juist zeer aantrekkelijk vinden om te wonen ondanks linkspopulistisch gezwets dat moslims hier zo gediscrimineerd worden.

  • De moslims komen alleen maar hierheen voor de welvaart. Daarom gaan ze ook asiel shoppen en willen ze alleen maar naar de rijkste Europese landen toe (Duitsland, Nederland, Zweden e.d.). Naar Letland of Slowakije willen ze niet eens migreren. Een groot deel van de islam migranten heeft ook geen enkele belangstelling om zich aan te passen aan de cultuur of manier van leven in het land waar ze naar toe willen. De islamitische manier van leven komt voor hen op de eerste plaats. Migreren naar rijke EU landen zien ze alleen maar als een middel op makkelijk en snel rijk te worden. Zonder enige interesse in onze manier van leven.

 13. Iemand vraagt hier naar de oplossing van de huidige rotzooi in de wereld, die op de laatste wereldoorlog lijkt uit te draaien, daarna de roman Neville Shute, ‘On the Beach’, 1953, de regering van Nieuw Zeeland, die zelfmoordpillen uitdeelt bij het naderen van het radio actieve stof, afkomstig van de kernoorlog op het noordelijk halfrond.
  Mijn hbs scheikunde leraar eind vijftiger jaren vertelde ons al dat het onmogelijk was dat de rest van de wereld ging leven zoals wij toen, te weinig grondstoffen.
  Of het nog klopt nu weet ik niet; maar het was zo dat de vijf procent van de wereldbevolking van de VS veertig procent van de wereld grondstoffen verbruikte.
  Ik denk dat wij in de rijke EU lidstaten net zoiets voor onze rekening nemen.
  Wereldpolitiek is geopolitiek, Kosovo werd ‘onafhankelijk’ gemaakt omdat het gebied het rijkst is aan mineralen van heel het continent.
  Wat er zou moeten gebeuren; maar ik zie het niet gebeuren, is dat er een betere verdeling van grondstoffen zou…

  • verdeling van grondstoffen zou komen.
   Of het steenrijke westen daar veel armer va n zou worden, ik weet dat niet.
   Wat kost ons onze agressie, niet alleen in ‘defensie’, maar ook door vijandigheid, en wat is de prijs, vooral moreel, van steeds totalitairder worden, de voortdurende Franse noodtoestand, de VS Patriot Act ?

   • Het probleem zit in een combinatie van explosieve bevolkingsgroei, gebrek aan economische ontwikkeling en een gevaarlijke ideologie (radicale islam). Ik zie deze situatie echter niet snel verbeteren in de islamitische wereld (bevolkingsgroei zet door, olie raakt op, investeerders zullen niet investeren in islamitische landen vol chaos, klimaatverandering zal leiden tot watertekort).
    Onze oplossing zal tweezijdig moeten zijn. Enerzijds ontkomen we er niet aan de islamitische wereld te ondersteunen in hun ontwikkeling en bijvoorbeeld aan water te helpen. Anderzijds moeten we de problemen van de radicale islam niet Europa binnen halen. En we moeten dus geen paspoorten uitdelen aan radicale moslims en onze grenzen streng bewaken. In de islamitische wereld is eigenlijk altijd oorlog en chaos. Dar betekent niet dat we continu vluchtelingen hier moeten opnemen. Laat ze maar opgevangen worde in eigen regio en cultuur. Desnoods sturen we er nog een zak geld heen om ze op te vangen. Maar ze…

 14. De lokale B1 alhier gaat niet naar een internationaal voetbaltoernooi want Ramadan. De teamleider heeft deze spelers net vermaand dat als ook hun ouders zich niet vaker laten zien, ze minder aan de bal gaan. Man man man. Minder alstublieft. Ben blij dat religie in mijn jeugd geen enkele rol speelde. Die jochies weten niet wat ze missen.

  • Hey Piet Karbiet! Was jij vroeger op geenstijl? (ik kreeg van geenstijl de ban omdat ik kritiek had op het feit dat ze een politieke partij wilden beginnen en met valse voorwendselen geld daarvoor hadden ingezameld)

   • RS1024
    Die ban heb ik ook om dezelfde reden.
    Eerst geld aftroggelen, om later een totaal ander doel te dienen.
    En er worden wel meer namen gemist.

 15. Ik was gisteren in Parijs en daar lopen nu overal militairen met machinegeweren over straat als beveiliging. Leuk bedacht maar iets oplossen doet het niet. De echte oplossing is gewoon voorkomen dat terroristen als Amri (aanslagpleger Berlijn) hier de EU binnen komen. Zo lang je daar niks aan doet is het dweilen met de kraan open. Bewapende militairen en open grenzen is leuk voor linkse wegkijk politici als Francois Hollande. Maar het echte probleem wordt op deze manier echt niet opgelost. Met Trump worden de noodzakelijk niet-politiek correcte oplossingen eindelijik bespreekbaar. Ook al is het triest dat dit soort zware oplossingen nodig zijn. Maat het is niet anders.

  • Edmond V.O. Katusz

   30 januari 2017 op 01:37

   Vorige week was ik ook in de Lichtstad en het militair vertoon was er, maar niet opdringerig. Nou ja, we moesten naar Bercy dus inj/bij het Gare du Nord er niet veel van gemerkt. Maar je “wandelt”” a.h.w. wel zo vanuit Amsterdam of België per Thalys Parijs binnen.

   Op de terugweg echter gingen we aan boord van de Thalys slechts nadat we een vliegveld-screening hadden ondergaan. Een dame voor mij, voorzien van twee draagtassen en een zeer volle kinderwagen (één kind en allerlei aanhangend spul) werd uiterst grondig gecontroleerd.

   Wandelde zo door het poortje, maar collega deed het ding piepen, bleek zijn smartphone te zijn. Ik had mijn oude non-smart-apparaat (10 jaar oud) in mijn borstzakje; die triggerde het poortje dus niet.

   Hoe grondig werkt alles?
   Hoe veilig is het?
   Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 16. In eerste instantie was ik nogal sceptisch over Trump. Maar ik moet zeggen dat ik steeds positiever wordt. Hij zegt wat hij denkt en doet wat hij zegt (uitspraak van Fortuyn). In de Nederlandse politiek hebben we daar veel te weinig mensen van. Natuurlijk is het jammer dat dit soort zware oplossingen overwogen moeten worden. Maar de realiteit is gewoon dat moslim terrorisme een dermate groot probleem is dat je ook niet politiek correcte oplossingen inmiddels zal moeten overwegen. Het is jammer, maar het is niet anders. Trump heeft gewoon gelijk. Met wegkijken los je geen problemen op. Ook al scoor je met wegkijken en bagetaliseren wel goed bij de linkse onderbuik.

 17. @gilles
  Vertel jij dan eens hoe de problemen volgens jou opgelost en de globale situaties aangepakt moeten worden.

  Je reageert in overvloed dus dat kan geen excuus zijn waarom je op deze vraag geen antwoord geeft, buiten dat ik echt heel benieuwd ben naar de oplossingen waarmee je komt, als het goed is.

  Ik ken m’n pappenheimers dus ga niet komen met ‘ik zou het niet zo doen’, ik wil weten hoe je het wel zou doen.

 18. …pas als je weet dat iemand goedgezind is, dan pas laat je iemand binnen..

  En dat is wat Trump ook doet voor het Amerikaanse volk. Hij heeft geen tijd voor gejank over genderneutrale toiletten of lui die om elke scheet gekwetst zijn.. Hij zet stappen en lost dingen op..

 19. Prachtig hoe Trump bezig is. Die man zit daar om problemen op te lossen en heeft geen tijd voor gejank en getrut. En zoals te zien is is hij voortvarend bezig z’n beloften waar te maken.

  Al die politici die Trump bekritiseren maar wel samenwerken met Erdogan of geen kritiek hebben op Saoudi Arabie zijn hypocriet.

  Open grenzen, honderduizenden ‘vluchtelingen’ opnemen uit moslim landen. Vrij reizen, positieve discriminatie, subsidies voor kansloze linkse projecten, pamperen. We hebben gezien wat dat heeft opgeleverd. Aanslagen all over Europe, ontevreden koppen, doordrukken van de islam. Hele samenlevingen worden ontwricht door nieuwkomers en de autochtone bevolking moet het multiculti experiment maar gewoon slikken…

  Al die mensen die nu lopen te steigeren om z’n maatregelen hebben thuis ook gewoon een slot op hun deur en een hek om hun tuin. Die willen ook niet dat totale onbekenden waar de intenties niet duidelijk van zijn ongehinderd hun huis komen binnenlopen. Pas als je…

 20. https://ejbron.wordpress.com/2017/01/29/mainstream-media-nu-politieke-oppositie-voormalige-minister-van-reagan-schrijft-scherp-commentaar/#more-136725
  Wie, anders dan de afschuwwekkende westerse media, rechtvaardigden de enorme oorlogsmisdaden die door de regeringen onder Clinton, Bush en Obama in negen landen tegen miljoenen mensen werden gepleegd – in Afghanistan, Irak, Libië, Pakistan, Jemen, Syrië, Somalië, Palestina en in de Russische gebieden van de Oekraïne?”

  “Wie, anders dan de afschuwwekkende westerse media, rechtvaardigden de binnenlandse politiestaten die in de westerse wereld in naam van de ´oorlog tegen de terreur´ opgericht werden?”

  “Samen met de oorlogsmisdadigers van het Clinton-, Bush- en Obama-regime zou men de westerse media vanwege hun medeschuld bij deze enorme misdaden tegen de menselijkheid voor de rechtbank moeten slepen.”

 21. Obama kon volgens mij niet legaal Moslims tegenhouden uit landen waar de VS oorlog voerde, omdat alleen het Congres oorlog kan verklaren, en dat is, voor zo ver ik weet, voor de oorlogenserie die begon met Aghanistan nooit gebeurd.

  De hand in eigen boezem steken is bij de reaguurders hier kennelijk moeilijk.

  Wat ik schrijf over Moslims is volgens mij gewoon waar, ik noem bronnen.
  Voor goed begrip, ik heb even weinig op met katholicisme, als met Islam, en Christen Unie.
  Gelukkig verlosten wij onszelf van baasjes die meenden te weten hoe wij ons moesten gedragen.

  Wie meent b.v. dat niet Bush sr Saddam steunde kan ik aanraden Alan Friedman, ‘Spider’s Web, Bush, Saddam, Thatcher and the Decade of Deceit’, London, 1993

  De joodse etnische zuivering van Palestina is 1948, is er nog iemand die dat betwist ?
  Of de verwoesting van Irak, en ook Libië ?

 22. De NOS vertoont dan een ‘zielige’ moslimmevrouw in Amerika die haar familie uit Iran niet kan laten over komen. Het lijkt wel een kinderjournaal met belerende schooljuffrouwen en -meesters die u paternalistisch toespreken. Waar komt de gedachte vandaan dat iedereen zomaar recht heeft Amerika binnen te wandelen??
  Maar het is zoals Brigitte Gabriel het zo duidelijk zegt: een relatief kleine agressieve moslimgroep bepaalt de agenda (zoals bij alle terreur-regeringen). De rest wil of durft die groep niet af te vallen. Het is dus onzin steeds maar naar de kleine ‘zielige’ islamiet te kijken.
  Aangezien dat wereldje geen democratie kent en geen scheiding van religie en staat, is die groep dus gewoon gevaarlijk. en ook de aanhangers.

 23. Hypocriet links weer in optima forma. Obama bande in 2011 ook alle Iraakse vluchtelingen, maar toen was het weer eens stil in de straten. Nu schreeuwen ze: ‘fascist’, ‘racist’.
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/hypocrisy-obama-banned-iraqi-refugees-6-months-2011-liberals-said-nothing/

 24. Ik denk dat er nu hard gewerkt wordt op de redacties van de MSM van een tegen antwoord. Er worden oproepen gedaan in kranten om met zielige verhalen te komen over vluchtelingen die Amerika niet inmogen (waarom gaan ze niet naar Islamitische landen vluchten?). Rechters gaan nu ook nadenken over tegenmaatregelen. Het is kortom kinderbedtijd. Nu je niet meer kunt reageren op kranten artikelen zal de MSM alles uit de kast halen om Wilders kapot te krijgen en de status quo te handhaven. En emotionele chantage werkt altijd.

  De Jinekjes van deze wereld draaien nu overuren. Ik denk ook dat Rutte van Merkel en Juncker moet zeggen niet te willen samenwerken met Wilders na de verkiezingen. Rutte is gewoon een gewillige vazal in dienst van de bezettingsmacht.

  Laten we hopen dat de actie van Trump een eerste stap is naar de redding van de liberale samenleving, maar ik vrees het ergste gezien de macht van de media en de macht van rechters.

  • “ik vrees het ergste”
   Begrijp je vrees maar het kan ook de andere kant op werken want mensen zullen beseffen dat je dezelfde mensen nooit hoort na een aanslag in het westen en de msm dan nooit oproept naar zielige verhalen van nabestaanden maar nu schieten ze door het morele kompas? Plus dat de lijst van 7 landen onder Obama is opgesteld, plus dat het legaal is wat Trump doet want de VS is in oorlog met, of voert oorlog in, die landen. Plus dat het niet een op zichzelf staande actie zal zijn maar onderdeel van een grotere actie die vooralsnog verzwegen wordt, misschien vanwege tactische redenen, maar wanneer dat duidelijk wordt zal blijken dat de sneer naar Trump feitelijk pro isis en radicale islam is.

 25. De protesten tegen de afbraak van de westerse cultuur zijn in de minderheid. We zijn almaar in de verdediging, en als we dat blijven, loopt het slecht af.
  De strategie moet niet zijn: Verdediging, maar: Aanval.
  =
  Hier is hoe Bill Whittle dat ziet:
  https://youtu.be/dWgIKj2Okk8?t=5m47s

  • Gezien b.v. de atoombommen op Japan, terwijl dat land al in januari 1945 door z’n ambassadeur in Moskou aan via Stalin capitulatie had aangeboden, is dat een cultuur die het redden waard is ?
   Stalin bracht het aanbod aan Truman over, met de vraag wat hij moest doen.
   Truman: niets.
   Bij VS senaatsonderzoek in de 60er jaren naar het waarom van de twee atoombommen verklaarde Oppenheimer ‘we wilden ze in het echt uitproberen’.
   Het strekt hem tot eer dat hij wroeging kreeg.
   Voor het capitulatie aanbod Charles E. Bohlen, ’Witness to History 1929 – 1969’, New York 1973.
   Bohlen was Truman’s tolk.

   • Uw geraaskal over het verleden draagt niets bij aan deze topic.
    Als een moderne Duitser begint over mensenrechten, gooit u hem/haar dan het nazi-verleden in het gezicht??
    Uw bijdragen zijn warrig en boordevol complotten die nooit goed onderbouwd worden. U verveelt mij.

    • Ex VS ambassadeur Bohlen, hij was lange tijd ambassadeur in Moskou, raaskalde.
     Kun je eens aangeven wat bij jou wel onderbouwing is ?

 26. De verklaring van Oppenheimer, onder ede, voor een VS senaatscommissie, ook geraaskal ?

 27. Een vraagje voor die idioten die in Amerika staan te demonstreren: hebben jullie ooit moslims zien demonstreren om andersdenkenden in hun landen toe te laten? Uit moslimlanden vertrekken alleen maar andersdenkenden en er komt er geen één bij. Totale ban op moslims, uit welk land dan ok! Zij verzieken en verpesten het overal met hun achterlijkheid!

  • Was nooit nodig, zo leefden joden vredig in Arabische landen tot de joodse etnische zuivering in 1948.
   Goochel eens Giladi voor het verhaal van één van hen, hij verlangt nog steeds terug naar Baghdad.

   • https://en.wikipedia.org/wiki/Naeim_Giladi
    Om het gemakkelijk te maken.
    De link van het orakel is overigens niet wat ik zocht, ik verwacht dat het verhaal is afgezwakt, de bommen die Mossad plaatste in de joodse wijken van Baghdad zullen wel weggelaten zijn.

 28. Wat is de overtreffende trap van kierewiet?

  Wel, dit: http://gatesofvienna.net/2017/01/mr-rottgen-goes-to-washington/

 29. Ik denk dat NL al verloren is, ook al zal Wilders de grootste worden.
  De rest zal zich dan alleen maar nog meer tegen mensen als Trump en Wilders gaan afzetten

 30. Lulletjes rozenwater zoals Klaver, Asscher, Roemer staan al op hun achterste benen. Waar bemoeien deze landverraders en losers zich mee? CNN is helemaal lachwekkend: wie deze rotzooi nog serieus neemt, moet zich direct onder behandeling laten stellen. De media en de regentenklieken in het Westen zullen zich op een hysterische manier tegen Trump gaan verzetten. Want hun politiek correcte ,achterlijke wereld bestaat uit het knuffelen van die achterlijke ideologie genaamd islam. Deze “weg met ons” lieden sporen niet: wie is nou positief over de islam als je de koran, hadith en sharia hebt bestudeerd? Alleen totale idioten en lieden die te lui zijn om zich erin te verdiepen. De media en regentenklieken zijn het allebei: totaal aangetast door het gezwel van de politieke correctheid en daardoor niet meer in staat de echte feiten te herkennen.
  Helaas is de meerderheid in NL te dom, te onwetend , te laf en te ruggengraatloos om door de media en klieken heen te prikken.
  Ik denk dat NL…

 31. Hij zegt wat hij denkt en hij doet wat hij zegt.

  http://nos.nl/artikel/2155469-trump-legt-lobby-washington-aan-banden.html
  De Amerikaanse president Trump heeft een verbod uitgevaardigd tegen lobbyen. De president verbiedt functionarissen van zijn regering hun leven lang om te lobbyen voor buitenlandse overheden. Voor andere lobbypraktijken geldt een verbod van vijf jaar.

  De president zegt dat mensen die voor hem werken zich volledig moeten richten op hun baan en dat ze in dienst zijn van het Amerikaanse volk. Ze mogen zich niet laten afleiden door een toekomstig salaris dat ze zouden kunnen verkrijgen door de invloed van hun werk in de regering, zegt hij.

  • De bedrijfs-lobbyisten die de EU-parlementariërs aan de lopende band omkopen zouden links een doorn in het oog moeten zijn. En dus zouden ze deze maatregel van Trump moeten toejuichen en copieren. Maar dat kan niet, want Trump he?

 32. Likoed Nederland

  29 januari 2017 op 13:24

  Hypocriet links maakt zich alleen druk over moslim-discriminatie, zwijgt over grotere discriminatie van Joden.
  https://likud.nl/2017/01/islamitische-wereld-weigert-toegang-aan-israelis-wereld-stil/

 33. Kunnen jullie van Likoed niet ergens anders jullie propaganda praatjes verkopen!

  • Ik ben Likoed al vaak tegengekomen op verschillende sites (Elsevier b.v.). Wat mij steeds weer opvalt: men beperkt zich tot FEITEN. Eer wordt geen propaganda bedreven, maar er worden gewoon feiten vermeld, die gewoonlijk niet in het nieuws komen.
   U praat onzin, met uw propaganda. Typisch voor een complotter (als uw compaan gilles) die overal een zionistisch complot ziet. U blijkt dus ook hier zeer bevooroordeeld (net als de sites die u waarschijnlijk raadpleegt).

   • Dan wil ik wel opmerken dat @Likoed het over ‘moslim-discriminatie’ heeft maar dat slaat nergens op. Ten eerste heeft het met zelfbehoud te maken en niet met discriminatie plus dat het om een ban van paspoorthouders van 7 landen gaat, waarvan de meerderheid moslim is. Gister zat bij cnn opeens een yezidi omdat ze de VS niet meer binnen mocht komen, dan is cnn opeens heel begaan met yezidi’s, het zijn echt schoften bij cnn.

 34. Voor Likoed geldt: niets is waar, dan bij toeval.
  Het is ongelooflijk wat daar wordt uitgekraamd, terwijl vrijwel iedereen met belangstelling voor lot van de Palestijnen zich niet meer in de luren laat leggen door kreten als ‘land zonder mensen voor mensen zonder land’.
  Het is ongelooflijk hoe een intelligente groep mensen, joden schijnen gemiddeld een tien punten hogere te hebben, zo hun eigen sprookjes blijven geloven, en daarmee de basis leggen voor hun volgende catastrofe.

 35. @gilles
  Dus het inreisverbod van diverse islamitische landen voor Israëliërs is een leugen??

  Ik heb onderhand al twee keer een vraag aan je gesteld en die beantwoord je niet. Bv hoe jij denkt dat de problemen opgelost moeten worden.

 36. Likoed heeft meer gezond verstand dan u in uw pink, met uw warrige complot schrijfsels.

 37. Feiten,laat me niet lachen,Aryan!
  Hoeveel Joden zijn er in Europa slachtoffer geworden van terroristische aanslagen!?
  Wij de Europeanen zijn slachtoffer van terroristische aanslagen niet de Joden,als er 1 keer wordt gespugd naar een Jood of een synagoge wordt beklad dan zien ze dat al als een aanslag.

  • Zo… dan ben je al veel aanslagen (Parijs, Israel)_ ‘vergeten’ bij je nep-analyse. En ook onder de willekeurig gedode burgers kunnen gewoon Joden zijn.
   Ik kots op het ‘rechts’ van lieden als gilles en dominic met hun zionistische (blijkt steeds: anti-semitische) complotten.

 38. Hey Aryan,ik had het over aanslagen in Europa en zelfs bij de aanslag op het world trade centre kwamen er geen joodse slachtoffers voor,kan je nagaan!
  En dat is geen complot theorie of anti-semitisme maar gewoon een feit maar blijf jij nou maar lekker geloven in een Islamitische machtsovername terwijl moslims niet verder komen dan het openen van een Turkse bakker of een islamitische slager!
  De moslims nemen helemaal niets over,ook in de politiek komen ze niet verder dan 1 zetel dus als er iemand paranoïde is dan ben jij het wel!

 39. @dominic
  Je bent de joden in Brussel en Parijs zeker “vergeten”. Nou moet je echt ophouden met je gezwets.

 40. Ok Dick bij de aanslag in het Joodse museum zijn een Israëlisch echtpaar omgekomen maar in Brussel zijn gewoon willekeurig mensen afgeslacht en is niet duidelijk of daar ook Joodse mensen bij omgekomen zijn maar er worden nooit aanslagen gepleegd in de Joodse wijk van Antwerpen of de Joodse wijk van Parijs,als er al Joden omkomen dan komt dat omdat ze toevallig aanwezig waren op de plaats waar de daders een aanslag pleegden!
  Zelden kiezen moslim terroristen Joodse doelen uit in Europa!
  zoals ik al zei zijn wij Europeanen meer slachtoffer van deze aanslagen dan Joden.
  Het is zelfs opvallend te noemen dat blanke Europeanen vaker slachtoffer zijn dan Joden aangezien moslims Joden meer haten dan Euopeanen!

 41. Na Charlie Hebdo gingen ze speciaal naar een joodse supermarkt om joden af te knallen. Of het wordt ontkend, of het heeft niets met de islam te maken, of het is een zionistisch complot. Je bent een geïndoctrineerd schaap hoewel ik het met je eens ben dat joden het slachtofferschap gecultiveerd hebben, terecht of onterecht. Het werkt en daarvoor doen moslims er alles aan om ook de slachtofferrol aan te kunnen meten, in canada is een aanslag op een moskee gepleegd en “extreem-rechts” krijgt direct de schuld van de msm en moslims huilen mee. Nu schijnt het toch om moslims onderling te gaan maar desondanks blijven moslims zich in de slachtofferrol wentelen door oa aan alle media te melden dat nu de deuren dichtgaan tijdens het gebed ivm canada. Walgelijk.

 42. @dominic. U zwetst. In Parijs werd een Joodse Hyper Cacher bewust gekozen omdat deze Joods was:
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150108_01462948

  In Brussel werd een aanslag gepleegd op een Joods(!) museum: http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/regio/brussel/2.33642#

  Het enige waar u gelijk in heeft is dat moslims Joden nog erger haten als Europeanen. Voor de rest zou ik me toch eens wat inlezen in de materie voor u weer een modderfiguur slaat.

 43. Merkel Wijst inreisverbod af.
  Merkel meent dat ze niet alleen de baas kan spelen over Europa, maar ook van de USA.
  Ze zegt: De betreffende Geneefse Conventie eist van de internationale gemeenschap dat ze oorlogsvluchtelingen op humanitaire gronden opnemen.
  —–
  Oke, dus de VS bombardeert de terroristische organisatie IS. Die moeten vluchten en zijn defacto vluchteling……die opgenomen moeten worden.
  De allerbeste methode die er is om in een samenleving te penetreren is om hulpbehoevend te zijn. Het stempeltje vluchteling is de green card waar je overal binnen komt en schade kan aanrichten. Omdat veel mensen nou eenmaal intens naïef zijn. Tot het boosaardige af zoals Merkel. Die zelf geen kinderen heeft. En wellicht daarom de moeder Theresa uithang plus het Duitse verleden wil oppoetsen als boetedoening. Kom maar binnen!

  • Zolang het kwartje niet valt bij de Duitsers, en haar aan de macht houden, zal ze doorgaan met haar destructieve beleid en haar destructieve uitspraken, ze weet ook dat ze de MSM in haar zak heeft.

   Het is nu aan de Duitsers haar weg te stemmen. Maar dat gaan ze niet doen. Duitsers zijn geprogrammeerd tot zelfvernietiging, dat begint al jong op school en gaat door later via de media. In Duitsland is ook geen vrijheid van meningsuiting meer.
   Een lichtpuntje is dat de Euro er misschien aan gaat, misschien versneld dit een aantal processen. We zullen hierbij veel verliezen, maar voor onze kinderen is er dan nog hoop.

 44. Gisteren vertrok oa een NL tankervliegtuig naar het MO, dat ivm de ban op de 7 landen zou m.i. erop kunnen wijzen dat een groot offensief tegen isis aanstaande is en Trump op deze manier alvast wraak- of vluchtwegen probeert te blokkeren zo goed als mogelijk.

  De msm doet nu overal oproep naar zielige moslims die de VS niet binnen kunnen maar hebben blijkbaar nog steeds niet door dat ze bij Trump continu achter de feiten aanlopen en continu ongelijk krijgen. Trump is iedere keer een stap voor, iedere keer en nu waarschijnlijk ook. De msm loopt al maanden te kukelen als een kip zonder kop in de hoop een hetze tegen Trump te kunnen creëren. Bv mexico is woest omdat de VS z’n grens wilt bewaken, van wie denken ze dat de VS is eigenlijk?

  • @Dick:
   van wie denken ze dat de VS is eigenlijk?
   —-
   Ik denk dat ze: De wereld is van iedereen net even te letterlijk nemen in hun tomeloze verdwazing.

   • “De wereld is van iedereen” is ook VOC-mentaliteit. Het werd door de Hollanders in de 17-de eeuw gretig toegepast.

    • “”De wereld is van iedereen” is ook VOC-mentaliteit”
     En de autochtonen van landen die de VOC aandeed en daar niet blij mee waren werden ook voor racistische fascistische intolerante xenofoben uitgemaakt, net als indianen, toch?!

     Enniewees..
     “Gisteren vertrok oa een NL tankervliegtuig naar het MO, dat ivm de ban op de 7 landen zou m.i. erop kunnen wijzen dat een groot offensief tegen isis aanstaande is en Trump op deze manier alvast wraak- of vluchtwegen probeert te blokkeren zo goed als mogelijk”

     Dit heeft Trump zojuist getweet:
     ‘Somebody with aptitude and conviction should buy the FAKE NEWS and failing @nytimes and either run it correctly or let it fold with dignity!’

 45. Wat me ook erg dwars zit is het tomeloos overdreven respect wat er heerst voor een archaïsche gedachtegoed. Elke dag van de week kan iedere moslim zeggen: Ik ben geen moslim meer om heel veel redenen. Want we hebben immers :Vrijheid van godsdienst en vrijheid van geen godsdienst.
  Tja, in sommige landen staat daar de doodstraf op. Wat weer bewijst hoe intens achterlijk en levensgevaarlijk de islamdoctrine is. Ook kritiek is ongewenst.
  En nog steeds krijgt de goedmens er geen genoeg van om ze met alle macht hier naar toe te willen krijgen. Waarom? Om de wilde dood en verderf zaaiende natuurmens op te voeden? Wat zijn de argumenten. Niet alle moslims zijn slecht is wel het meest armzalige argument. Dus wat?

  • Calvijn verbrandde rond 1600 Servetius levend omdat die niet geloofde in de heilige drie eenheid.
   Ons absolutisme ligt niet ver achter ons .

 46. Ik heb eens een studie gemaakt van de inquisitie (is iets anders dan de heksenvervolging). Ook over de inquisitie bestaat veel zwarte propaganda wat zelfs de MSM nu toegeeft: http://www.volkskrant.nl/buitenland/inquisitie-blijkt-erg-mee-te-vallen~a722813/

  Er zijn in totaal een paar duizend mensen ter dood veroordeeld in eeuwen blijkt uit kerkarchieven, hieronder ook mensen die levend verbrand werden. Interessant is dat de mensen hun ‘dwaalleer’ mochten afzweren, en na wat boetedoening mochten ze naar huis gaan. Vielen ze terug, dan kregen ze de doodstraf. Een kleine minderheid verkoos de dood boven het afzweren van hun dwaalleer. Het ging er soms ook anders aan toe in die eeuwen. Heksenprocessen vielen onder de staatsrechtelijke juridische macht, nu bestaan ze nog steeds als je oplet.

 47. Ik zie helaas alleen onbeargumenteerde beweringen tegen mijn uitleg hoe het westen zelf het terrorisme heeft veroorzaakt.
  Aardig is b.v. ook hoe het westen zich gedroeg in Egypte in de eerste helft van de 19e eeuw:
  Thankmar Freiherr von Münchhausen, ‘Mameluken, Paschas und Fellachen, Berichte aus dem Reich Mohammed Alis 1810 – 1849’, 1982, Tübingen

  • @gilles
   Laten we het gaan hebben over hoe barbaars we waren toen we toen nog in berenvellen rond huppelde, daar zullen we de huidige situatie vast mee oplossen. Hou toch op.

 48. @Gilles
  Je zegt het zelf.
  Citaat: Aardig is b.v. ook hoe het westen zich gedroeg in Egypte in de eerste helft van de 19e eeuw”.
  —-
  Het westen gedraagt zich aardig en kijk hoe de islam met bloedvergieten daarop reageert.

  Daarna kom je met wat Duitse namen en wat kreten hoe : “Het westen – als wat het 1 identiteit – zelf het terrorisme heeft veroorzaakt in 1810….. …Dus daarom is 9-11 gebeurd? en de rest?
  Mohammed kwam niet aan de bak en begon in zijn tijd iedereen uit te moorden als reactie. Zijn oorlogszuchtige doctrine is gebaseerd op wreedheid, dood en verderf en angst zaaien.
  Verder hadden we hier In Europa nog een “dingetje” met snor in 1940-1945 die uitstekend met moslims op kon schieten. Tja , hoe zou dat nou komen?

  • Het westen gedraagt zich aardig.
   Tja, Madeleine Albright vond 500.000 dode Irakese kinderen best de moeite waard.
   Eén miljoen doden als gevolg van de VS aanval op Irak, vernietigen van de hele infrastructuur, stroom, watzr, riolering, 2000 ton uranium daar verschieten, grote gebieden voor miljarden jaren onbewoonbaar, kankers en geboortemisvormingen, dat is alllemaal aardig ?
   Hitler was helemaal niet op Moslims gesteld, nog minder op joden, daardoor zocht de Groot Muft steun bij Hitler tegen de zionisten.
   11 sept, tja, er blijken nog steeds mensen de Bush versie te geloven.

   • In het begin waren de nazies zelfs grote vrienden met de zionisten. Zo is er ook een munt geslagen, met aan de ene kant de ster van david, aan de andere kant de hakenkruis in de tijd dat men een emigratieplan overeen kwam. Het plan was dat de Joden, met mee-neming van hun kapitaal, konden emigreren naar Israël, dit werd ook toegejuicht door de zionisten. Later werd dit gedwarsboomd, de Joden mochten ook niet meer emigreren naar de VS.

 49. Werkelijk geen flauw idee waarom er zoveel in de stress schieten nu er een bestuurder is die gewoon doet wat hij beloofd heeft en waarom hij gekozen is.
  Belofte maakt schuld, en die schuld wordt ingelost.
  Hoe merkwaardig toch, een bestuurder laat de veiligheid van zijn land en zijn mensen prevaleren boven de wensen van figuren wiens levensovertuiging is de ongelovige uit te moorden volgens een heilig handboek. Tja en de linkse goedmens met een doodswens vindt het allemaal heel erg. Het lijkt op een soort genetisch bepaald stockholm syndroom. We krijgen weer optochten met vooral veel vrouwen die het toch wel heel erg vinden dat mannen die vrouwen een naar eigen wens te gebruiken of te misbruiken massa product vinden zomaar tegengehouden worden.

 50. Er wordt gesproken over een moslimban maar volgens mij gaat het om een algemene ban voor paspoorthouders uit de 7 landen (dat lijstje was al onder Obama gemaakt, btw), bij cnn zat gister een yezidi vrouw die door de ban de VS niet binnenkomt. Maarja.. moslims.. alleen bij het woord krijg ik al een brok in m’n keel want ze zijn zo ziieeelliiiiiggggg….
  De ban betreft vooralsnog slechts 90 tot 120 dagen, niet-moslims die in het westen door moslims zijn afgeslacht komen nooit meer terug en daar moeten de nabestaanden het mee doen. Moslims kunnen massaal snikken en klagen maar wat hebben moslims sowieso te zoeken in het westen wat ze zo haten? Oh, deze moslims haten het westen niet, waarom horen we ze dan niet als hun geloofsbroeders aanslagen plegen in het westen maar nu wel? Wat een schertsvertoning.

  • Waar kunnen die Moslims anders naar toe, als wij hun landen verwoesten, dan naar de vijand ?

   • Ja, bv de Golfstaten (meest decadente plek op de wereld) liggen helemaal aan gruzelementen, of toch niet!! Wat een klaagzang, ik had er graag dramatische vioolmuziek bij gehoord maar dat is haram, toch?! Mag ik effe overgeven.

    • Die gilles lees k al niet meer. Een obsessie met Joden en de islam verdedigen. Ik weet genoeg.

 51. Journalisten dragen door hun emotionele chantage, leugens en demonisering een grote verantwoordelijkheid voor het ten onder gaan van onze liberale samenleving. Maar goed, ze zitten nu eenmaal op de schoot van politici die oorlog willen of die hun staatsleer willen inpregneren in de breinen van mensen.

 52. Meer moslims betekent meer dramgeloof, kattengejank, koranverblinding, allahsiegheilers, soeragebroed, taqiyyaspam, muzelmanmacho, dreigmisantropen, angstrapaille, reliterreur, idiotenkweek, woestijngeteem, kleuterbrainwash, gewetenvergif, geitengeblèr, homo-ophanging, kinderverkrachters, godsdienstgespuis, mohammedaanbidders, sjia-incest, bloedlakeien, vrouwenontering, haatonderricht, shariageteisem, dreigcultuur, vaginaschenders, gebedsgekletter, slavenkaravanen, araboracisme, jodenhaat, jihadmoordenaars, hindoeslachting, christenlynchers, nazislam, genocidemachine, etc., etc., etc.…

 53. Trump benoemt het probleem maar dat is iets heel anders dan een idee hebben over de oorzaak of een aanpak die echt gaat werken. Politici en vastgoedhandelaren hebben dat gemeen trouwens: zij geven helemaal niet om zo’n analyse. Als je maar de heipaal in de grond dauwt. De rest is voor later. En Joost Niemoller vindt het gehei fantastisch maar lijkt ook geen interesse te hebben eerst iets dieper te graven en te meten wat er onder de oppervlakte ligt.

  Het probleem is nu misschien een “moslim” maar de onveiligheid in de maatschappij en in de oorlogsgebieden is toch echt gemaakt. Beleid die lagere en ontheemde klassen van mensen, afgezonderde lagen in de maatschappij laat ontstaan. Daar gaat het rotten, in Irak net zo hard als hier thuis. Stop dat beleid. De simplistische roep om grenzen sluiten is als de vinger in de dijk en vaak ook in de oren.

  • Het is een vooroordeel dat de grenzen niet kunnen worden gesloten. Kijk eerst maar eens naar het effect van Trumps maatregel, en roep dan eventueel dat het niet heeft gewerkt. Maar waarschijnlijk gaat het wel werken. Trump is geen watje zoals onze “leiders”.

 54. Zelfs enige dankbaarheid voor de gastvrijheid wordt door de koran in de ban gedaan. De Koran noemt de faciliteiten en bezittingen die je krijgt van je gastheer, BUIT, want uiteindelijk zal ook de gastheer Islamitisch worden. Moslims die hebben kortom recht op wat zij krijgen.

  Het is goed dat Trump zijn land niet ter beschikking stelt aan mensen, geïndoctrineerd door een boek vol van oorlog, haat en afgunst.

 55. Ik gaf hier al een korte opsomming van wat het westen, daartoe reken ik ook joden, Moslims hebben aangedaan sinds 1500 ongeveer.
  In China en Rusland was, en is, het overigens niet veel anders.
  Moslims wonen, ook al weer sinds 1500, toen het westen de wereld begon te beheersen, gewoon op de verkeerde plekken.
  Islamitisch Spanje was tolerant, het Ottomaanse rijk ook toen joden van het Iberisch schiereiland waren verdreven.
  Ook is het onzin dat Moslims dom zijn, zij bevloeiden Andalusië, wat nadat zij daar verdreven waren een woestenij werd.
  Alles wat wij hebben van de oude Grieken werd in de 11e en 12e eeuw vertaald in wat nu Spanje is uit het arabisch.
  Wij gebruiken arabische getallen, nul is een arabische uitvinding.
  Arabisch is een veel complexere taal dan welke westerse taal ook.
  Onze onderdrukking van Moslims werd erger door olie, in 1916 stelden de Britten hun eerste turbine slagschip in de vaart, oliegestookt, vandaar dat even tevoren Britten en Russen de Iraanse…

  • Heel stuk weggevallen.
   Ik zie in het terrorisme niets anders dan ook Mearsheimer en Walt ‘strategie van de zwakke’.
   Dat er met de Islam niet meer mis is dan e de katholieke kerk:
   Reuben Levy, ‘The social structure of Islam’, London, New York, 1931, 1932, 1957, 1971
   Dat Islam best tolerant kan zijn lijkt ook uit:
   Ibn Battúta, ‘Travels in Asia and Africa 1325 – 1354’, 1929, 1983, London.
   De huidige intolerantie van Moslims zie ik dan ook als ‘made by the west’.

   • Met de katholieke kerk WAS iets mis (bijvoorbeeld ten tijde van de 80-jarige oorlog). Maar dat doet er nu niet meer toe. Als er nu nog iets mis is met de katholieke kerk, dan is het wel dat ze collaboreren met de islam. In het Europa van de 17-de eeuw was dat gelukkig niet zo. Toen sloegen ALLE landen op aandringen van de paus de handen ineen om de turken te verdrijven. Hadden we nu nog maar zo’n paus. Dat ons dat nu een absurd idee lijkt, toont aan hoezeer we gehersenspoeld zijn.

 56. @gilles. U moet eens terug naar de schoolboeken. Wat “het Westen” de moslims heeft aangedaan sinds 1500?!? U heeft uw pilletjes nog niet gehad vandaag? Het beleg bij Wenen bv was de ultieme poging de hordes barbaren buiten te houden. Of anders hadden u en ik dit waarschijnlijk niet op zo’n mooie machine “computer” genaamd zitten tikken. En hier spreekt u uzelf al tegen; “Islamitisch Spanje was tolerant, het Ottomaanse rijk ook toen joden van het Iberisch schiereiland waren verdreven.” Tolerant? Laat me niet lachen. Als er iets NIET tolerant is, dan is het de Islam!

  • @gilles Deel 2. Alles dat de Islam zogen. zou hebben uitgevonden is geroofd van andere volken die door hen overlopen en -heerst werden. Er worden in een jaar meer leer/wetenschappelijke boeken in bv het Spaans vertaald dan in het Arabisch sinds de inceptie van de Islam! Hetzelfde geldt voor Nobelprijs winnaars. Op één hand te tellen. Daarom ziet u een stagnatie van vooruitgang sinds de Islam zich niet verder kon verspreiden. Sterker nog, de Koran ontmoedigt kennis en vooruitgang! (bv Quran 5:101,102) En voor het geval u het zich afvraagt; ja ik heb de Koran gelezen, evenals de Soera en Hadith. Verder verspreiden uw reacties een putlucht van onverholen antisemitisme.

   • Het christendom hield de christenen een 1600 jaar dom, Galileo wordt algemeen gezien als de eerste wetenschapper na die periode, hij experimenteerde.
    Islamitische filosofen waren er te over, rond de 12e eeuw.
    De achteruitgang, economisch, en qua vrijheid van Moslims had uiteraard z’n weerslag op bedrijven van wetenschap door Moslims.
    Verder, de Koran is net zo tegenstrijdig als de bijbel, ‘voor elck wat wils’.
    Zo staat, ik las dat dan niet zelf, het voorschrift richting Mekka te bidden bij het voorschrift richting Jerusalem te bidden.
    Er staan inderdaad vervelende dingen over joden en christenen, maar er staat ook dat ‘als die goed leven’, dat is Islamitische regels volgen, ‘dat ze ook in de Islamitische hemel zullen komen’.
    Dat anti semitisme, waar zie je dat ?

 57. Lees eens iets over westerse koloniale oorlogen.
  Na lezing van het volgende boek begon ik me te schamen westerling te zijn:
  Ian Hernon, ‘Britain’s Forgotten Wars, Colonial Campaigns of the 19th Century’, 2003, 2007, Chalford – Stroud

 58. Whoo interessante visie!

 59. Je kunt van alles noemen wat er goed is (en vooral WAS) aan de Arabieren (van VOOR de islam). Maar dat is nog geen reden om ze allemaal hierheen te halen. Wij hebben ook het een en ander gepresteerd, maar de affaire van de Barbarijnse zeerovers is voor de Arabieren geen reden om alle westerlingen naar SA uit te nodigen.

 60. Het mag zo zijn dat mislims Andalusie bevloeid hebben. Tegenwoordig willen ze helaas niets anders dan westerse vrouwen bevloeien. Tussen al die grote zandbakken die ze bewonen, is er maar een oase te vinden. Een oase van rust en groen. Een oase die door diezelfde mislims steeds weer wordt verstoord.
  Islamitsisch Spanje was tolerant, maar wel graag even de niet-mislim belasting betalen. Tolerant???
  Goed, de mislims hebben de Griekse wijsheden bewaard en weer doorgegeven. Nadien echter is het met hun wetenschap hardhollend achteruit gegaan en wel zover dat ze eigenlijk niets meer klaarspelen.
  Een saillant detail daarbij is het aantal Nobel-prijzen dat aan mislims is toegekend en het aantal dat aan Joden is toegekend. Het is wat dat betreft dus niets anders dan vergane glorie en dat is geen reden om ze als sinterklaas binnen te halen. De enigen die daar wijzer van worden (financieel dan, want in half lege koppies gaat maar weinig wijsheid) zijn mislims terwijl de westerse mens de…

 61. Die twee wolkenkrabbers werden omlaaggehaald door mensen afkomstig uit een land wat niet op het lijstje voorkomt.
  Irak en Libië wel. Twee welvarende landen [ dankzij olie ] tot de U.S ingreep en er een puinhoop van maakte.
  Wat overigens ook in Kosovo en Ukraine het geval is.
  Amerika, Trump mensen, zijn pro Israël. Een land wat als toekomst verwachting, op veel gelovige tenen staan, beloofde.
  Dat betekend oorlog. Fijn voor TV kijkers, banken, en investeerders.
  Amerika eerst politiek krijgt als meest trouwste supporter, Nederland.
  Kost gaat voor de baat.

  • Gorbatchow zei vaker verstandige dingen, we mogen hopen dat hij deze keer geen gelijk krijgt.
   Trump’s toenadering tot Putin, als die er is, kon de VS haviken helaas wel eens haast kunnen doen krijgen
   http://www.truthdig.com/report/item/mikhail_gorbachev_it_appears_the_world_is_preparing_for_war_20170128

 62. Oh en nog even wat anders,ik denk dat wij in Europa veel meer moslims hebben dan in Amerika dus ik denk dat wij nog harder de moslims zouden moeten weigeren dus niet alleen de vluchtelingen maar alle moslims zodat er weer een beetje balans komt in de volkswijken’
  Een beetje minder Polen zou ook geen gek idee zijn want dat zij het werk doen wat wij Hollanders niet zouden willen doen is natuurlijk ook een fabel.
  Ik ben alleen bang dat Wilders niet zo principieel is als Trump, dat heeft die in het verleden namelijk al bewezen.

 63. Moslims weigeren lijkt me een goede zaak,ook de moslims die niet terroristisch zijn zou men moeten weigeren omdat ook gewone moslims er vreemde denkbeelden op na houden.
  Ik liet een keer een foto van mijn dochtertje zien aan een Arabische collega,mijn dochter was toen een jaar of 4 en de foto was genomen op vakantie in spanje,ze had een pastelkleurig hempje aan en mijn collega vond dat een beetje hoerig!
  Als je een kind van 4 jaar er een beetje hoerig uit vindt zien dan ben je in mijn ogen psychisch niet in orde.
  Moslims hebben wel vaker vreemde denkbeelden zoals ze ook vinden dat moslima,s met een hoofdoek op moeten gaan zwemmen terwijl ze er zelf als een stelletje beesten uitzien in de zomer.

  Wat ik wel hypocriet vindt van Trump is dat die inderdaad moslims weigert uit de landen die Amerika kapot gebombadeerd heeft terwijl de moslims waar de meeste terroristen vandaan komen gewoon mogen komen,denk daarbij aan Saoedie Arabie,pakistan enz!

 64. Islam is een vijandige ideologie. Het is absurd om in een Westers land islam te faciliteren met moskeeën en islamitisch onderwijs, waar nieuwe generaties moslims worden vergiftigt met Westenhaat.

  Zodra de politiek dit erkent kan er effectief worden opgetreden. Maar precies daar ligt het probleem. Het Westerse denken heeft ergens een verkeerde afslag genomen, waardoor voor de hand liggende oplossingen zijn gecompliceerd.

  Ik vind het enorm inspirerend om Trump bezig te zien, hij kan ons met z’n ‘no nonsense’ macht op het juiste spoor zetten. Maar heden ten dage is de media de echte oppositie, die het volk vergiftigt.

  Het vergiftigen door de media is uiterst effectief, ik schrik ervan hoe slecht mensen uit mijn omgeving zijn geïnformeerd. Dat zijn de mensen die op 15 maart de desastreuze status quo in stand houden door op de oude foute partijen te stemmen.

 65. Meer moslims betekent meer dood en verderf.
  Het is een doods cultus, die niet voldoet aan de voorwaades om deel te nemen aan de vrijhield van godsdienst omdat ze die afwijst door haar supremacisme, de eis van onderwerping van alles aan de islam, de afwijzing van scheiding kerk en staat, den ongelijkwaardigheid van de sexes, de achterstelling van ongelovigen en het opleggen van islamitische cultuur aan iedereen,

 66. Toch merkwaardig. Syrië, Irak, Iran, Soedan, Libië, Somalië en Jemen…. Toevallig net allemaal landen die dankzij Amerikaanse subversie of regelrecht geweld naar de donder zijn geholpen. SA. Quatar, Marokko, Pakistan, kwamen daar niet vooral die terroristen vandaan?

 67. Een te verwachten scenario:
  Er komt een aanslag in de verenigde staten en links zal in koor roepen dat Trump dit, door de grenzen te sluiten voor moslims, aan zichzelf te danken heeft.
  Door dan zo te reageren zegt links eigenlijk dat men zo’n aanslag had verwacht, daarmee bevestigend dat deze zienswijze van Trump terecht was.

 68. He !
  Saoedie Arabie zit er niet bij en daar kwamen de 9/11 daders vandaan ?

 69. … vermoord en dat de daders geen blaam treft. Want ja, die stakkers hebben nu eenmaal “een andere cultuur”. En volgens de politici mag “de stabiliteit in de samenleving mag niet worden aangetast”. Dat soort knotsgekke toestanden. Bepaalde politici zijn ertoe in staat; nu al, laat staan in de toekomst. Hun multicul macht boven alles. Vanzelfsprekend hebben de daders en geestverwanten hiermee vrij spel en ben je als burger voorgoed machteloos. Krankzinnig maar waar. Doch deze optie ontstaat voor politici als ze volledige macht over je geld hebben. Zo ver zou het dus nooit moeten komen.

 70. Helemaal mee eens. Lang leve Trump, een échte en rechtvaardige doener. De EU politici zijn leuterende, policor, multicul weekhoofden. Die kiezen liever doelbewust voor de ondergang van de Europese landen en volkeren, wat ze laf en leugenachtig verkopen als “we kunnen er toch niks tegen doen”. Vals fatalisme.

  Daar komt nog een gevaar bij. Mocht het contante geld geheel worden afgeschaft en vervangen door verplicht 100 procent digitaal geld, waar EU steeds meer op aanstuurt, dan krijgen de politici onbeperkte macht om jou als burger in hun greep te houden en HUN wanbeleid aan jou op te dringen. Concreet: wordt je vrouw of dochter overvallen, verkracht of vermoord door een “immigrant van een bepaalde religie” en je stapt naar de politie, dan kan de politiek (EU) je bankrekening blokkeren. En je zou dan alleen weer bij je geld kunnen als je je publiekelijk aan de schandpaal laat nagelen. Je moet dan toegeven dat je dochter “het er zelf naar maakte” dat ze werd verkracht of…

 71. Waar gaat het naartoe met dit gedachtengoed? Vreselijk!!!

  • Beste Hannah, gewoon even om je heen kijken met de ogen open, gewoon even nadenken, even tot rust komen, drink een kopje thee, haal adem en ga schaapjes tellen. Als je hiertoe in staat bent dan zul je het morgen ochtend begrijpen en zul je inzien dat een paniek reactie niet nodig is: Mensen die onze cultuur kapot maken horen hier niet thuis. Zo simpel is het.

   • Flikker op met je belerende vinger en je moraal. Er is eerder een zondebok in de recente geschiedenis geweest en wat hier gepredikt wordt is HAAT.

    • @Hannah. Uw plaat is grijs gedraaid en het verhaal sleets. De moslims zijn niet de nieuwe Joden! Of bent u al vergeten dat de Joden nu opnieuw de wijk moeten nemen vanwege het virulent antisemitisme dat hoogtij viert onder moslims? U moest zich kapot schamen met uw tenenkrommend geblaat. Komt u eens met feiten: waar zijn de bewijzen dat de moslims de nieuwe Joden zijn?!? Hier heb ik wel wat feitjes voor u: http://www.ad.nl/buitenland/ophef-na-uitzending-franse-tv-vrouwen-niet-welkom-in-moslimwijken~a66160b9/ en: https://nl.gatestoneinstitute.org/6772/islamitische-invasie-europa

 72. Hannah,
  Kun je me een episode in de geschiedenis noemen waarin zoveel immigranten van buiten Europa naar Europa kwamen?
  Vrijwel alle migratie van de laatste duizend jaar was BINNEN de regio, binnen ons eigen cultuurgebied, binnen ONS Europa.
  Het is totaal nieuw dat er zoveel mensen van buiten Europa binnenkomen, met een vreemde, ons vaak vijandige cultuur.

 73. Hannah,
  Het kenmerk van een zondebok is dat die hier al heel lang woont, zoals destijds de Joden. Je kunt niet miljoenen moslims binnenlaten en die vervolgens als zondebok bestempelen. Het lijkt er soms op dat links de moslims alleen nodig heeft om rechts van zondebok-denken te kunnen beschuldigen.
  Als er hier ooit mensen als zondebok zullen worden bestempeld, dan zijn het de linksmensen. En als je nog zonder gezichtsverlies wilt bijdraaien, doe het dan snel! Velen gingen je al voor.

 74. pom pom pondemerde pom gouwe ouwe kennen jullie deze nog? Waarom is er zoveel haat bij jouw Hannah? Jouw familie waren Atheisten in 1917-1922 en ineens ben je zondebok

 75. @Hannah Alles “haat” noemen is de nieuwste truc van linkse mensen om niet over oplossingen te hoeven praten. Feit is dat er elke paar maanden een grote terroristische aanslag in Europa plaatsvindt vanuit islamitische hoek. Natuurlijk is niet iedere moslim een terrorist. Maar helaas zijn er duizenden moslims die het wel zijn en een groot risico vormen voor onze veiligheid. Het is jammer dat dit soort oplossingen overwogen moeten worden zijn. Maar helaas is de realiteit zo slecht geworden dat ook dit soort oplossingen overwogen moeten worden. Met wegkijken en alles “haat” noemen los je geen problemen op.

 76. @Cale. Precies. Mensen als Hannah blijven hun mantra’s herhalen zelfs al liggen ze al met het hoofd op het hakblok. Bataclan, Nice, de Kerstmarkt. De lijst is eindeloos. Hoeveel mensen moeten er nog onthoofd worden of platgereden voordat mensen als Hannah het licht eens gaan zien? Wat er van Europa anno 2017 is geworden is meer dan beschamend! Parijs en Lyon anno nu; vrouwen verdwijnen uit het straatbeeld. Homo’s, Joden en andere minderheden zijn niet langer veilig. En niemand die zegt; He ho eens even! Dit is niet waarvoor onze voorouders gevochten hebben en gestorven zijn. Het is gek- en woestmakend!

  • Obama tekende dagelijks voor drone moordpartijen.

   • @gilles. Odrama is precies hetgeen waar ik zijn naam in heb veranderd. Een drama. We hadden ze het daar moeten laten uitzoeken. Ik ben het nooit eens geweest met die hele M.O. oorlog. We hadden ze het uit moeten laten zoeken daar.

 77. Maar Hannah toch: hoeveel landen in het midden oosten laten niemand binnen met een Israelisch paspoort, of slechts met een stempel van Israel er in? Daar hoorden we nooit iemand moeilijk over doen.

  • Nee Kas, op dit argument (en een zeer steekhoudend argument bovendien) gaat geen reactie van Hannah komen.
   Waarschijnlijk wist ze het niet eens dat mensen met een Israëlisch paspoort of met Israëlische Stempels in hun paspoort in veel mislimische landen worden geweigerd.
   Maar nu, nu ze het zeker wel weet, gaat er toch geen reactie komen want … dit feit verstoort haar utopisch wereldbeeld teveel. Dus gewoon doen alsof je gek bent, dan gaat het vanzelf weer over zal ze wellicht denken.
   Door de bank genomen geven linksmenschen nooit een inhoudelijke reactie omdat ze eenvoudigweg geen steekhoudende argumenten kunnen bedenken. Het blijft daarom vrijwel altijd bij inhoudsloos geblaat.

 78. Sint Nicolaas

  29 januari 2017 op 11:58

  Beste Hannah, u vraagt zich af waar het naartoe gaat met dit gedachtegoed ? Wel, sint zal u zeggen dat het eindelijk eens de JUISTE kant op gaat. In Trump hebben we een man die ziet wat de gewone man ook ziet en wel de destructieve, haat-ideologische islam die onze westerse samenleving ondergraaft, destabiliseert en hun manier van leven aan ons oplegt. Trump staat in zijn volste recht dit een halt toe te roepen en zijn eigen volk te beschermen tegen de oprukkende massa. Weet u wat vreselijk is ? Het gedachtegoed van de islam. De koran is puur gif, vol haat jegens on(anders)gelovigen en verbiedt relaties aan te gaan met on(anders)gelovigen. Het is een ideologie die volstrekt onverenigbaar met onze manier van leven, onze normen, waarden, gebruiken en tradities en het is niet meer dan logisch dan een halt toe te roepen aan de gaande invasie zodat onze eigen samenleving van de ondergang bespaard blijft.

  • Sint Nicolaas

   29 januari 2017 op 12:19

   Vervolgens heeft u het over haat prediken. Geeft u mij een voorbeeld waar Trump haat predikt beste Hannah. Hij constateert slechts feiten en handelt er naar. Iets wat we van onze regenten in Den Haag niet kunnen zeggen. Die kunnen slechts thee drinken, de boel bij elkaar houden en pappen en nathouden. Haat wordt gepredikt door de aanhang van het vod met struikrover en pedofiel mohammed in de hoofdrol. Trump is een verademing, eindelijk actie, eindelijk daden in plaats van eindeloos politiek correct gezwets waarbij het klootjesvolk altijd aan het kortste eind trekt. Wat een energie en daadkracht heeft die man. De MSM is volledig in paniek, (s)links op achterste benen. Prima ! Tijd voor de €uropese lente te beginnen op 15 maart. PVV.

 79. Het is wel steeds hetzelfde riedeltje hier, he?

  • Sint Nicolaas

   29 januari 2017 op 13:48

   Inderdaad beste Hannah. Je kunt beter consequent zijn en je bijdrages op dit forum met feiten en waarnemingen onderbouwen zoals vele andere reaguurders dit doen ( Sjefke, Cale etc ) dan steeds op de proppen komen met inhoudsloze hit and runs zoals u pleegt te doen. Heeft u zich trouwens al eens druk gemaakt over het gedachtegoed van de Golfstaten ? Recente statistieken wijzen namelijk uit dat deze in het geld en ruimte rollende kapitalistische soepjurknaties praktisch 0 ( NUL ! ) “vluchtelingen” hebben opgenomen. Zijn toch moslims zou je zeggen ( broeders ? ) maar nee, men is bang voor : Citaat : binnenlandse veiligheid, onjuiste “soort”moslims, arbeidsmarktvervuiling, huisvestingsproblemen, kost te veel, sociale verschillen etc.

   • Sint Nicolaas

    29 januari 2017 op 14:07

    Allemaal punten waar je ze geen ongelijk op kunt geven maar waarom moet €uropa zich dan wel al deze ellende laten welgevallen ? Waarom moeten wij altijd de islamitische shit opruimen ? Duitsland is zelfs een hek aan het bouwen op de grens van SA om “vluchtelingen” en ander ongewenst tuig buiten de deur te houden terwijl tante Angela de €uropese poorten wijd open heeft staan en maar blijft blaten “wir schaffen das” Om nog even op de islamitische shit terug te komen. Het westen had zich NIET moeten bemoeien met de zittende dictators in Irak, Libië en Tunesië. Sinds die gasten weg zijn is het bal, met dank aan de €U en Trump zijn voorganger. NIET mee bemoeien, laat ze zelf uitzoeken daar hoe ze leven. Maar goed, €uropa moet een superstaat worden dus verdeel en heers. To hell met je eigen volk.

 80. @Sint Nicolaas & Hanna
  Inderdaad is de Islam – en niet de moslims- hier de boosdoener. Iedere groepering heeft zijn eigen uitleg over de Koran die vaak er niet in staan maar voor eigen voordeel in het leven geroepen en er moslims mee geïndoctrineerd. Maar net zo goed als dat er tientallen richtingen uit het Katholisisme zijn ontstaan, die zich allemaal Christenen noemen en elkaar met diezelfde Bijbel de kop eraf slaan. Kortom, Religie is “man made”. Iedere vorm ervan, zelfs het Boedhisme, is een machtsmisbruik van de “leiders”. Nergens 1 bewijs dat de brieven en uitspraken van een paar duizend jaar geleden ook daadwerkelijk gebeurd zijn. Dus elkaar bestrijden vanuit welke religieuze richting dan ook is meer van het zelfde. Ik blijf me verbazen dat zogenaamde “intelectuelen met een religie” zo zonder pardon accepteren dat al die machtsverhalen uit de religieze boeken allemaal waar zijn of er tenminste naar handelen…. Men zei wel eens dat je de Bijbel, de Koran en de…

  • @Sint Nicolaas & Hanna
   Men zei wel eens dat je de Bijbel, de Koran en de Talmoed gewoon vervangen kan worden door een blad met 1 zin: “Wat U Niet Wil Dat U Geschied Doe Dat Ook Een Ander Niet”.
   En daar is volgens mij geen speld tussen te krijgen.
   Dus vind elkaar svp in de redelijkheid zonder elkaar te kwetsen want je geeft er alleen maar aandacht aan en je weet: alles wat aandacht krijgt wordt groter. Dat is een universele wet die wellicht niet in die “mooie” boeken staan maar wel 100% waarheid is.
   Ik wens jullie een aangename zondag.

 81. Beste Sint,

  De Islam is een ideologie die zelfs volstrekt onverenigbaar is met Hannah haar manier van leven. Het probleem is echter dat Hannah en haar helaas niet al te zeldzaam soortgenoten, een enorme plaat voor hun kop hebben.

 82. Haat? Hannah er is vast nog wel een stationnetje ergens in Duitsland of misschien zelfs in Nederland, waar jij kunt gaan staan wachten op een trein vol met met mannelijke vluchtelingen. Daar kun je dan jouw liefde schenken aan de door Trump geplaagde oorlogsvluchtelingen.

 83. Wat Lieberalen zoals Hannah niet bezeffen is dat er jaarlijks 150 duizend ECHTE Nederlanders ons land verlaten, omdat zij zich hier niet langer thuisvoelen en elders hun geluk willen beproeven.
  Wat alle Liberale regeringsleiders in de afgelopen 30-40 jaar hebben gedaan, is hen vervangen door Moslim haatzaaiers. De kerken in dit land werden massaal gesloopt dan wel omgebouwd tot woningen in de minst erg gevallen. Daarvoor in de plaats werden meer dan 600 Moskeeen gebouwd. Voor de bouwvergunningen is er ongetwijfeld onder de tafel heel veel geld ontvangen door bestuurders die allemaal een 2e huis in Spanje of de Cote D’Azur bezitten. Dat is de Liberale soft vorm van genocide. Niets meer en niets minder.
  Overigens, de meeste van de vele begripvolle Nederlanders werken voor de Staat. Vandaar hun sympathie voor het Weg met ons beleid.

  • Sint Nicolaas

   30 januari 2017 op 15:31

   Precies observer59. Laatst ook nog door Sint geplempt die via een kennis bij het CBS hoorde dat er jaarlijks inderdaad zo’n 150.000 NL’ers vertrekken. De redenen zijn divers maar moslimimmigratie staat hoog op de lijst. Men voelt zich meer en meer een vreemde in eigen land. Ook Sint is definitief vertrokken en heeft in Noorwegen een prettig bestaan op kunnen bouwen nadat de periode van uitzending via werk voorbij was. We hadden het zowieso al gehad met NL voordat we vertrokken voor 3 jaarAls je jaren lang tussen de soepjurken en kopvodden in hebt gewoond ken je het zooitje maar al te goed en neem van Sint aan : Ze leven in een eigen samenleving NAAST de NL’er.

   • Sint Nicolaas

    30 januari 2017 op 15:43

    Het gaat te ver om te beschrijven wat we allemaal hebben meegemaakt maar het was niet fraai, dat kan ik u zeggen. Het is niet prettig om dagelijks geïntimideerd te worden door die lui, dat je echtgenote wordt nagefloten/toegesist en uitgemaakt voor hoer en van de fiets wordt getrokken, betast en bespuugd door gebontkraagde puistenkoppen, je aan de deur de les wordt gelezen en GESOMMEERD wordt je kind niet meer te laten spelen met hun kroost omdat Sint junior geen moslim kind is, je kinderen op school ( een katholieke school notabene ! ) worden gepest, achtervolgd en geslagen worden door dat tuig en de directrice er niks aan deed want tja, die scheet in haar broek voor de families die wel even verhaal zouden komen halen.

    • Sint Nicolaas

     30 januari 2017 op 15:49

     Je op de toegangswegen naar de wijk drommen van dat getijsen op de weg tegen kwam, daar uitgebreid stonden te ouwehoeren en het verkeer ernstig hinderden. Toeteren ? Je keek wel uit, dan was de kans groot dat je je auto uitgebrand terug kon vinden zoals die gasten wel even duidelijk maakten. Je zorgvuldig bijgehouden tuin af en toe weer helemaal kon opknappen als er weer eens planten en potten vernield waren door kroostlief van de muzelmens. Rotzooi werd over de schutting gegooid en de politie waar we aangifte deden ? Nee, vrouw Sint droeg een rok op de fiets dus had ze het zelf uitgelokt die betasting en voor de rest was er geen tijd.

 84. Sint Nicolaas

  30 januari 2017 op 15:56

  Ook ons werd te kennen gegeven dat we maar beter de wijk konden verlaten want we pasten er niet, nee, hoorden er niet ! Dat was HUN territorium en binnen afzienbare tijd zou NL HUN teritorium zijn want ook dat werd ons haarfijn en sissend duidelijk gemaakt ! Als Sint dan zo’n vlogger in Zaandam bezig ziet dan komen de wurgneigingen al weer tevoorschijn en komt de kots naar boven als de NOS die teringlijer een podium geeft en interviewt. Kan nog heel lang doorgaan met deze opsomming maar ben het kotsbeu het klimaat in NL en zijn politieke land- en volksverraders. Blij weg te zijn. Een van de jaarlijkse 150.000.

 85. Edmond V.O. Katusz

  30 januari 2017 op 01:45

  Beste Hannah,

  Als u hier komt om commentaar te leveren dan is dat prima, maar doe dat dan s.v.p. met argumenten. Dat scheelt u de ietwat grofstoffelijke benadering die u nu ten deel valt. Op argumenten kan men ingaan; alleen de armen verbaal in de lucht steken, al jammerende, helpt hier niet.
  Tschüß, Edmond V.O. Katusz

 86. Laten wij blij zijn met dit gedachtengoed.
  Het is een logische reactie op fundamentalistische kwezelarij.
  Dit land heeft een traditie met het afrekenen met onvriendelijke religies. (we waren het alleen een beetje vergeten)