De toekomst van Nederland. Het is aan u.

Sinds de verkiezing van Trump, heb ik besloten peilingen niet meer serieus te nemen. Uit de peilingen zou nu al een week blijken dat Wilders wegzakt, dat Rutte stijgt en dat er een sterk groeiende populariteit zou zijn voor Pechtold dan wel Buma als premier. Afgaande op De Hond is een vier of vijf partijenkabinet zonder Wilders mogelijk, al wordt dit lastig in de Eerste Kamer. Lastig, maar niet onmogelijk omdat andere partijen een dergelijk kabinet zouden steunen om Wilders buiten de regering te houden. Gezien vanuit diezelfde redenatie zou ook een minderheidskabinet mogelijk zijn.

Indien Wilders inderdaad niet meer dan de de door De Hond voorspelde 25 zetels zou halen, zal ook snel het geluid in de media en de politiek verdwijnen, dat er recht gedaan moet worden aan het onbehagen onder de Nederlandse bevolking. Over dit ‘onbehagen’ zal dan gezegd worden dat het ‘meeviel’, er zal gezegd worden dat er met Europese samenwerking gewerkt zal worden aan ‘oplossingen’, er zal gezegd worden dat ‘het gevaar van het populisme’ gekeerd zou zijn door de Nederlandse consensus politiek.

De grenzen zullen open blijven.

De criminaliteit door niet-Westerse allochtonen zal toenemen, maar verborgen blijven, omdat de aangiften verder zullen afnemen.

De slechte schoolresultaten van allochtonen zullen verder verdoezeld worden door het bijstellen van de cijfers en het verlagen van de normen.

De werkloosheid onder Nederlanders zal toenemen, maar verborgen blijven in een mist van regelingen.

Goedkope Oost-Europeanen en moslims zullen het land meer en meer overnemen, en men doet er maar liever het zwijgen over toe.

De omvolking van Nederland zal in de beslissende fase komen: Niet meer terug te draaien.

Er zal een blijvende oorlogstoestand met Rusland gecreëerd worden.

Moslimaanslagen zullen toenemen, en zullen niet als dusdanig benoemd blijven.

De massamigratie uit zwart Afrika zal in een tempo raken dat nu nog niet voorstelbaar is.

Homo’s gaan ondergronds.

Vrouwen bedekken zich op straat om aanrandingen te voorkomen, en zullen zich meer en meer alleen nog in het gezelschap van hun man in de openbaarheid wagen.

Pedofilie en polygamie worden legaal.

Islamkritiek wordt strafbaar.

Het internet wordt aan banden gelegd.

Het Nederlands als taal verdwijnt.

De Nederlandse feestjes en rituelen worden verboden, vanwege hun ‘kolonialistische herkomst.’

De Nederlandse geschiedenis op scholen wordt afgeschaft.

Er komen steeds meer voorrangsregelingen voor allochtonen bij de overheid.

De Nederlandse veiligheidsdiensten komen in handen van moslims.
En zo verder.

De keuze is aan u.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

76 Reacties

 1. Toch een beetje apart met die peilingen: Kantar op 1 februari 35 zetels voor de PVV.
  en 2 weken later opeens maar 27 zetels. Dit lijkt me zeer onwaarschijnlijk omdat er niets aan de situatie verandert is. De (te) grote schommelingen duiden mijnsinziens op manipulatie. Als je alle peilingen ook naast elkaar zet zie je ook dat de PVV enorme afwijkingen heeft op dezelfde peildag. Op 1 februari 35 zetels voor Kantar als hoogst en Liss 24 zetels! dus 11 zetels verschil!! bij peilingen die zgn voor het hele land gelden. Deze verschillen zie je bij geen andere partij. Nu de PVV afzakt zijn de verschillen tussen de peilbureaus opeens minimaal. De laagste peiling blijft even laag. Het zijn de hoge peilingen die massaal naar beneden gaan.
  Waarom? Als je de 11 zetels zoals eerder erbij optelt kom je bij 33 zetels uit voor de PVV. Trouwens het peilbureau waar de PVV het laagst scoort is de VVD het hoogst. Opzet?…. De fluctuaties zijn te groot. Men weet het niet echt!

 2. Tim Pietersen

  7 maart 2017 op 21:53

  https://www.youtube.com/watch?v=gKMh8s0czEA obamagate geen enkele nederlandse media bericht hierover WHAT THE F???????????????????

 3. D. G. Neree

  7 maart 2017 op 21:22

  De winst voor de PVV zal voornamelijk uit de provincies moeten komen. De Randstad en de universiteitssteden zullen in meerderheid 1 vd gevestigde partijen stemmen.

  De hoop is gevestigd op de jeugd(ige stemmers), de hoger opgeleiden en het bedrijfsleven, hoewel ik die laatste niet hoog inschat wat immigratie en EU betreft.

  • @DG
   De hoog universitaire studies in de weet ik veel kunde, ja die stemmen ‘weg met ons’. Eerlijk gezegd zie ik dat nauwelijks bij de exacte vakken.
   Moet ik wel bekennen dat ik mij bevind te midden van nerds van het soort ICT met twee ogen dicht. Li die kokend worden als ze zien hoe de overheid opnieuw een project naar de gallemiezen helpt door een vriendjes uitbesteding.

 4. https://wikileaks.org/ciav7p1/

  Gaat lekker met de ontmanteling!

 5. Haha, wat een volslagen hyperbool toch weer van Joost. Heerlijk!

  Het lijstje van apocalyptische rampen is in lijn met de steeds cultisch wordende eind-der-tijden-verwachting, de islam als laatste antichrist. Het zijn juist deze zweterige, paniekerige schrijfsels die de PVV klein houden. En het gebrek aan echt sociaal of economisch programma. Of zelfs een programma.

  En tenslotte, CDA zit in de lift en zal één of andere linkse pro-immigratie regering echt niet gaan steunen. En VVD hoeft dan ook minder compromis te sluiten.

  Tja wat voor rol is er dan nog voor de PVV? Steeds schriller en luider roepen? Hopen op een (bijna) aanslag dan toch stiekem? Bij de Turkse manifestatie gaan staan en hopen op escalatie? Hoe ver zou men gaan?

 6. D. G. Neree

  6 maart 2017 op 20:32

  Ik zou graag op het Forum voor Democratie of de Libertariërs willen stemmen als de situatie niet zo acuut gevaarlijk is.
  De PVV is de enige partij die straks een vuist kan maken en een stem aan een van de kleine nieuwe partijen is een verzwakking daarvan. Hopelijk komen de stemmers van de nieuwe partijen dan ook van de gevestigde partijen. Ergens vind ik die partijen nogal opportunistisch om vlak voor de verkiezingen aan de weg te gaan timmeren, meeliftend op het succes van de “populisten” lees de PVV.

  Het land verkeert in groot gevaar en het is nu geen tijd voor politieke experimenten. Dus laat eerst Wilders maar eens flink scoren. Dat heeft hij niet alleen verdiend, maar is een noodzaak. Het FvD gun ik echter 1 of 2 zetels, vanwege hun intelligente en vernieuwende aanpak. VNL kan naar de pomp lopen, evenals GeenPeil wat mij betreft.

  • @DG
   De LP heeft destijds de eigen ruiten ingegooid door hun liaison met islam. Je weet wel, tolerant zijn voor intolerantie. Je kon het op kilometers afstand aan zien komen dat mensen zeiden: nou eh, tolerant zijn voor intolerantie leidt tot totale intolerantie.

   • D. G. Neree

    7 maart 2017 op 20:44

    Dag Toets, long time no see. Inderdaad is de LP wat onrealistisch bezig. Ze willen de huidige toestand meteen transformeren in een Libertarische,maar dat betekent chaos en anarchie. Het kan alleen langzaam bereikt worden, door stukje voor stukje het systeem te ontmantelen. Ze hebben daar geen strategie voor.

    • @DG
     Je herinnert je Hartman nog wel, hij had een prima verhaal waar ik me goed in kon vinden…., tot het stukvoer op islam. Ik googelde even naar libertarische partij en islam en ik had iets van: eh nee, dank u, dat gaat hem niet worden.
     Vanmiddag wat zitten lezen op Joop, daar zit een halfbakken moslim die vindt dat het van tolerantie getuigt om tolerant te zijn voor intolerantie. Mja, een beter recept voor genocide is er niet.
     Tolerant zijn voor intolerantie, zelfs een konijn is niet zo dom.

 7. Kijkt u eens allemaal naar de twee lessen van Dreamschool, als Maarten van Rossum er les geeft. Het is totaal verbijsterend! Dat is de invloed van links. Jongeren hangen in slaapzakken en grote kussens en hebben NERGENS zin in. En het ENIGE dat telt, schijnt te zijn: de EIGEN gevoelens van die leerlingen die om het minste of geringste ‘gekwetst’ zijn. Dat het zo ver is gekomen, ik kan het nauwelijks geloven! Van Rossum is dan nog van de oude stijl: ik vertel en jullie luisteren; hij heeft helemaal gelijk. Maar dan botst hij steeds tegen “gekwetste” gevoelens. ONGELOOFLIJK, wat een totale waardeloosheid en lamlendigheid!
  Maar DAT is wat links wil voor de samenleving. De totale verloedering.
  Ik ben zelden zo geschokt geweest.

 8. Ik zou de dag nog mee willen maken dat alleen Wilders vrij kan rondlopen en dat alle andere landverraders uit vak K bescherming nodig hebben. En hou er rekening mee, je kunt niet altijd alles blijven verbloemen. Kijk wat voor goed werk Joost doet met MH17, en zo zal er toch steeds meer bekend raken, ik blijf hopen! En als alles bekend wordt, dan zijn volgens mij de rapen gaar, en dan druk ik me voorzichtig uit.

 9. Mijn oom en ik moeten met lede ogen aanzien hoe dit land en haar volk zichzelf afschaffen in de ultieme deugwedstrijd. Waar zijn Lakota voorouders zich tot aan de laatste man en vrouw verzetten tegen de religieuze opdringerigheid en met geweld inpikken van hun land door de Europeaan, gaat men hier gewillig met de pootjes omhoog liggen voor een ideologie die met geen pen te beschrijven is. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk. Wat bezielt mensen toch. Als een ander volk haar eigen identiteit etc. wil behouden wordt het als “nobel” gezien. Nu Nederland hetzelfde wil doen is het één grote racistische, islamofobe bende? Schiet mij maar lek. Waarom haat de Nederlander zichzelf en zijn land toch zo. Kan iemand mij dat uitleggen?

  • Sint Nicolaas

   6 maart 2017 op 14:45

   Beste Sjefke, dat is nou het resultaat van decennia lang (s)linkse indoctrinatie op (hoge)scholen en universiteiten. Het is algemeen bekend dat de (s)links denkenden oververtegenwoordigd zijn in het onderwijs en dus iedereen van kinds af aan een (s)links gedachtengoed opgedrongen krijgt. Alle neuzen dezelfde kant op, in die geest. Hoeveel scholen hebben er al geen “fosterkind” ergens in een Afrikaanse bananenrepubliek ? Die zijn per definitie zielig dus geld, kleding en de hele santenkraam gaat er naar toe. Het schuldgevoel wordt er al met de paplepel ingegoten. Dat men daarmee een zieligheidsindustrie op oten houdt en die lui daardoor nooit zelfstandig hun boontjes leren doppen wordt er niet bij verteld. Net zo min er verteld wordt hoe corrupt Afrika is en hoeveel van ons ontwikkelings/belastinggeld daar in dictatorbroekzakken verdwijnt. Maar ook milieu bijvoorbeeld. ZO moeten we denken, niet anders.

   • Sint Nicolaas

    6 maart 2017 op 14:55

    Continu wordt ons geleerd ons zelf weg te cijferen met als resultaat dat men niet meer zelfstandig nadenkt en zaken tot op de bodem uitzoekt ( question everything ! ) Het zal wel, NOS, MSM, (s)linkse politiek, alles wordt voor zoete koek geslikt en als andersdenkenden staan wij te roepen in de woestijn terwijl de wereld in brand staat. Zie het er maar eens uit te krijgen. Men is te druk met de dagelijkse beslommeringen, geldzorgen, de kids en (s)links weet dit en maakt er dankbaar misbruik van door vlak voor de verkiezingen met kadootjes te gaan lopen strooien en na 15 maart is het van HAHA ! Gefopt ! En weer zit NL opgescheept met een kabinet van oude wijn in nieuwe zakken.

    • Sint Nicolaas

     6 maart 2017 op 15:10

     Wees nou eerlijk, dat lijsttrekkersdebat was toch een farce ? Waar ging het over ? Voor de bühne vliegt men elkaar in de haren om het electoraat te paaien maar achter de schermen is het ouwe jongens krentenbrood en spreekt men al de nodige details af voor de formatie. Leer mij Den Haag kennen. Kwam er al over de vloer toen menig huidig kamerlid nog in zijn broek scheet. Ons kent ons, voor wat hoort wat. Thiery Baudet heeft gelijk als hij zegt dat het een kartel is dat doorbroken moet worden maar ja, maak dat die miljoenen (s)links geïndoctrineerden maar eens wijs. Gelukkig zat Sint nog op school voordat de indoctrinatie volledig uit de hand liep, kregen wij nog echt rekene, geschiedenis, aardrijkskunde etc. Tegenwoordig wordt men geleerd WAT men moet denken, niet HOE je kan denken.

     • @Sint Nicolaas. Ook ik heb nog net de tijd mee gemaakt dat je op school écht iets leerde. Als ik zie hoe droevig het nu gestemd is met de kennis van het rekenen, de taal etc.. Echt ten hemel schreiend gewoon. Ik kijk al heel lang geen tv meer. En nu zeker niet. Zelfs de voorstukjes op YouTube of GeenStijl zijn al dermate woede opwekkend dat ik me er niet aan waag. Mijn tv doet derhalve dienst als hele grote monitor voor het computergebeuren. Ik haal mijn informatie wel van het Internet. Dan zie je nog eens hóe hard we genaaid worden met zijn allen!

 10. @Sint Nicolaas. We hebben de afgelopen 70+ jaar een slordige 100(!) miljard stuk geslagen op het Afrikaanse continent. En zijn ze daar ook maar één drol opgeschoten? Neen. Het aloude adagium “Geef een man een vis en hij eet voor een dag…” gaat nog steeds op. Voor het gemak wordt ook vergeten, dat toen de 1e Europeanen daar voet aan land zetten het continent nu niet bepaald overliep met Einsteins, Newtons, Edisons etc.. Maar wee als je dat naar voren brengt. Zie bv Zimbabwe; eens de graanschuur van Afrika en nu? Mugabe wentelt zich in obscene rijkdom terwijl zijn land en volk aan zijn voeten kapot liggen te gaan. En in de hele Asielindustrie hier gaan letterlijk miljarden om! Wat mij betreft trekken we de handen van dat continent en laten we ze het uitzoeken daar. Als al die tijd en al dat geld geen verbetering gebracht hebben, gaat dat nooit lukken…

  • Maar dan heb je nog alle andere westerse landen die miljarden hebben gedoneerd aan Afrika. De bedragen die men daar heeft ontvangen zijn onvoorstelbaar. Maar talrijke linkse bestuurders en corrupte bestuurders wisten wel raad moet die gulle giften, waardoor de gewone mens er maar nauwelijks van profiteerde, maar intussen wel een instelling had gekregen van ‘de overheid moet het ons geven’.
   Als Afrikaanse landen meer kapitalisme en minder corruptie zouden omarmen (en minder islam) , zou dat continent welvarender kunnen zijn. Het continent zou veel kunnen verdienen aan aardgas en aardolie; maar de “progressieve” westerse groenen dringen hen dan weer de 3x zo dure wind en zon op; die ook nog eens onbetrouwbaarder is. Vanwege een vals geloof in de schadelijkheid van CO2. Ook daar blijkt links elke welvaart om zeep te helpen. Met Zimbabwe als duidelijkste voorbeeld.

 11. @Sjefke
  +10! U weet het prima te verwoorden.

 12. Sjefke, ik ben gestopt met reageren..ook hier op deze site. Echter, ik kon mij niet bedwingen nog één keer te reageren. De tijd van praten en de dialoog aangaan is voorbij. Van ellende ben ik overgegaan op rigoureuze maatregelen. Één iemand zal het moeten doen. Ik dan maar? De complete shock zal teweeg moeten worden gebracht om dit infantiele land te laten ontwaken met zijn nep parlement. Dit kan maar op één manier geschieden. U en ik weten welke. Ik ben bijna klaar voor de laatste mentale fase. Want….dat is het. Er mentaal voor klaar zijn. Het is niet anders als we anders willen. Als ‘we’ zo doorgaan dan hebben mijn kinderen geen toekomst in het o. a. door mijn ouders zorgvuldig opgebouwde land. Weggegooid in nauwelijks een paar decennia door landverraders en witte boorden. Ik weet alles. Zorgvuldig heb ik mij ingelezen en verdiept. Bijna…..is het zover.

  • Sint Nicolaas

   6 maart 2017 op 15:55

   Ben benieuwd Bagul. klinkt alsof u hetzelfde voornemen heeft als 150.000 andere Nederlanders die jaarlijks het zinkende schip verlaten.
   Mijn jongens volgens het nieuws in Nederland ook nog, ook al zijn ze volledig “Nedernoor” geworden en zijn me dankbaar dat ze uit die achterlijke bende weg zijn. Zag geen toekomst meer daar voor ze terwijl ze hier ongestoord hun studie kunnen afmaken ( gratis ) , geen last hebben van mrokkobendes, drugsdealers, idiote volksverlakkende politici zoals een Pechtold, Rutte etc. Nee, blij weg te zijn. Gelet op die 150.000 zou je denken dat er wat aan de hand is maar nee hoor, het gaat zo goed in NL volgens Rutte. NOT !

   • @ Sint Nicolaas: Ik heb zo het idee dat Bagul niet het zinkende schip wil verlaten. Of ik lees verkeerd tussen de regels door. Ik wens Bagul een vaste hand en een scherpe geest.

 13. Nog een verheffend stukje in de Telegraaf. De mening van Belinda Meuldijk:
  Belinda Meuldijk heeft geen goed woord over voor Geert Wilders en iedereen die op de PVV stemt. De tekstschrijver en ex-echtgenote van zanger Rob de Nijs noemt aanhangers van de partij “racisten” en vergelijkt hen bovendien met “Nederlanders die fout waren in de oorlog”. “Zeker dertig procent van de Nederlanders was fout in de oorlog, en volgens de peilingen gaat nu zo’n 30 procent op Wilders stemmen, dus dat klopt wel”, aldus de tekstschrijfster
  http://www.telegraaf.nl/prive/27740569/___Racisten_kijken_naar_BZV___.html
  ——
  Wie geeft Nederland weg aan de islam en de EU en heeft recht op de term landverraders? Over fout gesproken…

  • @Pieter G. Het is makkelijk l*llen vanuit de eigen comfortabele positie voor dit soort deuglieden. Zélf hebben ze geen last van de teloorgang van hele wijken en de vele onhebbelijkheden die dit met zich mee brengt. Dit soort mensen zou er het zwijgen toe moeten doen want ze hebben geen énkel recht van spreken. De gewone man/vrouw die er tussen gedwongen wordt te wonen. Wiens dochters de klos zijn, wiens buurt veranderd is in een moslim ghetto waar je je in het M.O. waant. Dát zijn de mensen die recht van spreken hebben! Het is ze opgedrongen, en ze zijn ook nog zo geïndoctrineerd dat ze het willoos aanzien. Mevrouw Meuldijk zou eens een half jaartje undercover in de Schilderswijk moeten doorbrengen. Misschien dat haar dan een licht op gaat…

   • Sint Nicolaas

    6 maart 2017 op 15:37

    Vind deze uitspraak van Plato wel toepasselijk beste Sjefke : ” strange times are these in which we live when old and young are tought falsehoods in school. And the person that dares to tell the truth is called at once a lunatic and fool” Vond zo gauw geen NL versie maar de boodschap lijkt me duidelijk.

    • @Sint Nicolaas. Uw Plato uitspraak behoeft geen vertaling hoor^^ Daar mijn 2e moedertaal Engels is weet ik precíes wat u, en Plato, er mee bedoelt. En het slaat wederom de spijker op zijn kop mijn beste Sint. Het is alleen treurig dat we beiden getuige zijn van deze ineenstorting van iets dat eens een mooi land was…

 14. D. G. Neree

  6 maart 2017 op 20:48

  Schandalig. Gaat komende 10 dagen nog erger worden.

 15. Wat ik dan weer apart vind is een poll in de telegraaf wie de beste pagina gemaakt heeft van alle lijsttrekkers. De beste gasthoofdredacteur. Waar dan door 12.654 lezers 52% voor Geert Wilders kiest. Pechtold 9%, Rutte ook maar 15% voor de 2 de plaats.
  Stel dat het een verkiezingsuitslag was geweest: 78 zetels voor de PVV!
  Stel je toch eens voor hoeveel impact dat zou hebben op 15 maart.
  Wereldnieuws!
  Het gaat waarschijnlijk niet gebeuren, maar alleen de gedachte al geeft voldoening.

 16. Edmond V.O. Katusz

  5 maart 2017 op 23:52

  Heb het Carré-deabt niet gezien; moet het nog downloaden, maar wel Zondag met Lubach! Superieure humor vergeleken met de VARA/BNN komedinaten.

  Het aardigst was de Kamergotchiepeiling, want wat blijkt. De jeugd kiest massaaaaaal voor Geert Wilders. Ik jat even van dominee Gremdaat: Kent u die uitdrukking? Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Nou dan. Als dhr. Wilders slim is dan buit hij dit uit!

  De vrouwen kozen massaaaltjes voor de Nederlands’ Snotneus Nr1. We moeten dan toch maar het Vrouwenkiesrecht afschaffen, want de onderhavige dames kunnen kennelijk niet door een facade heenkijken, toch?

  Dhr. Klaver heeft nog nooit echt gewerkt en echt moeten leven van een zelfverdiend salaris. Dat is zijn belangrijkste nadeel. Verder:
  Meneer onderleukte zijn “zware” jeugd op in een moeilijke buurt.
  Hij gapt zijn overhemdracht van politieke voorbeelden.
  Jat goeie stukken tekst van anderen
  En komt op als een boxer op weg naar de boxring.
  Hoe nep, namaak, fake, flauwekul…

  • Ik begrijp niet goed waarom men kijkt naar deze partij debatten.
   U moet nu toch ervaren zijn en weten dat praten en beloven niets waard is. Iedereen kan van alles beloven maar wat gaat er echt gebeuren, wat komt er van terecht van al die mooie plannetjes?
   Of u nu op de een of de ander stemt het zal niet veel verandering brengen ja iets in de marge. Daarom er moet structureel iets gaan veranderen Gekozen premier, gekozen burgemeester Weg met de partijpolitiek De persoon die u gekozen heeft kan dan per item in de kamer steun zoeken en zo per item allianties vormen. Als dit wordt gerealiseerd mag de vlag uit en heeft de burger veel meer werkelijke invloed.
   Nu gaat het zoals bij de UNO de grote partijen Veto’en elk voorstel van de andere partij vooral als het een heel goed plan is

   • Edmond V.O. Katusz

    6 maart 2017 op 13:55

    Ik vind het zeer nuttig om op de hoogte te blijven van het gedachtegoed van mijn vijanden. Interessant is ook om, in de loop van de tijd, te kunnen constateren dat een aantal politici behoorlijk zijn opgeschoven naar rechts (wat dat dan ook moge wezen) in hun meningen. Sommigen lijken wel vrienden van de Janmaat geworden te zijn.

    Natuurlijk weet ik het wel, in verkiezingstijd beloven ze ons de sterren van de hemel en nog wat extraatjes, maar als punt je bij het Binnenhoftorentje komt, dan verdwijnt het als sneeuw voor de zon, als men een kans krijgt om derlui sociopatische gat machtswellustig op het pluche te doen neerdalen.

    Sow, dat was de koffiepauze weer aan de Arbeid.
    Tschüß, Edmond V.O., Katusz

 17. Gisteravond vroeg mijn zoon (25 en PVV stemmer) mij nog, of het niet schadelijk is voor Wilders dat hij niet meedoet aan debatten.
  Ik was Prison Break aan het kijken en had geen zin om via What’s App hem uit te leggen hoe dat dit keer zo gekomen is dus schreef ik snel: de mensen die de debatten kijken op TV en nog geen keuze hebben gemaakt, die gaan toch niet op Wilders stemmen. De mensen die hun info van Fake News MSM halen zijn toch verloren.
  Wat dacht je van Social Media? Ik lees minstens 5 berichten van Wilders per dag via Facebook. TV is voor oudjes. Trump was ook nooit op TV.

 18. Bij de NOS ging het naast de verkiezingen ook over de tweets van Trump, dat Obama hem afluisterde. Dit werd door de NOS snel terzijde geschoven, via een ontkenning van een FBI gazant, maar in deze youtube wordt uitgelegd wat een smerig spel de messias van de NOS gespeeld heeft: https://www.youtube.com/watch?v=Q_0HAWWeC4E&feature=youtu.be

  Nadat de FBI helemaal niets verdachts vond, heeft de Obama administration opnieuw een verzoek ingediend , die afgewezen werd (is maar 12 keer eerder gebeurd in 34.000 aanvragen!), door er een hogere prio aan te hangen gingen de wire taps door, zelfs nadat Obama was weggestemd. En Trump was niet het enige slachtoffer. Denkt u eens in hoe de NOS gereageerd zou hebben als Bush hetzelfde gedaan zou hebben bij messias Obama! Vervolgens heeft Obama de gegevens niet vernietigd, wat gebruikelijk is, maar het beschikbaar gesteld aan media. De wereld zou te klein geweest zijn als Bush dit had gedaan. Ik hoop dat deze etterbuil openbarst en dat de media er…

  • Of wat dacht je van deze Mark Levin https://youtu.be/w80TIsyASjw De NOS kan je echt vergeten. Ze snappen nog steeds niet dat iedereen dank zij de NOS nu zelf contact zoekt met Zweden, Syrië, Iraq, Amerika, Rusland, Oekraïne. Het blijft onverteerbaar dat gewetensvolle mensen van de internationale vredesbeweging zoals Vanessa Beeley (UK) Eva Barlett, (Canada), Tulsi Gabbard (USA), Daniele ganser (Swis ) Die ter plekke aanwezig waren , behalve Ganser, een cruciale rol hebben gespeeld in Syrië, volledig genegeerd zijn Ze hebben wel NOS mensen Lex Runderkamp en Eikelenboom gestuurd die door Is het bevrijdingsleger (werkt samen met IS) werden rondgetoerd lang de wreedheden van de “dictator” Assad Het lijkt de Sovjet Unie wel

 19. De meeste degradaties van onze beschaving die je noemt, zijn helaas herkenbaar.
  Nu al ingezet. Hellend vlak.
  Eentje hoop ik, is erg overdreven. Ik kan me niet voorstellen dat dát gaat gebeuren. Heb ik te veel vertrouwen in de mensheid dat ze deze barbaarse gewoonten in sommige Moslimlanden gewoon vinden?
  “Pedofilie en polygamie worden legaal.”

 20. Piet Karbiet

  5 maart 2017 op 20:50

  @Dominic: Stemcomputer? Ik Nederland stem je met een potlood.
  Gaat het wel een beetje goed met uw anti-semitisme?

  • niet overal hoor piet en in nederland hebben we geen president dus je kunt stemmen wat je wilt maar dat gaat em niet worden!

 21. Piet Karbiet

  5 maart 2017 op 20:48

  Ik blijf iets hoopvoller op basis van de opkomst en resultaat van het Oekraine referendum. En het blijft een stem op Martin Bosma. Wat een beschaming dat die geen voorzitter van de Kamer mocht worden. Dan stem ik later wel op Hiddema. For President!

  • Theo Hiddema is inderdaad sterk. Vertelt nuchter en naar waarheid hoe het zit. Benoemt de nep-vluchtelingen met hun nep-paspoorten. Hoe wij lang niet alles weten over de gevolgen van niet bewaakte grenzen. Over de voortdurende eis-modus van de islam: altijd eisen en nooit tevreden. Altijd beledigd. Enz.
   En iedereen kan het zien; niet alleen hier, maar overal waar de islam talrijk wordt. Dit nog naast al dat sadisme tegen weerloze vrouwen, mannen, kinderen, door talrijke islamistische groepen in het Midden Oosten, Nigeria, Soedan, Somalie, Filipijnen, Rusland, China, enz. Het gaat maar door.

 22. Ik blijf het verdacht vinden dat de VVD zo veel zetels haalt,hoe kan dat nou!?
  De VVD was toch altijd de partij van de rijken en dat terwijl nederland hooguit 1 miljoen rijken telt.
  Wie was dat ook alweer de zij dat het niet uitmaakt wie er stemt maar wie de stemmen telt en zijn onze stemcomputers niet gemaakt door een Israëlisch bedrijf!?
  In steeds meer landen worden de stemcomputers geleverd door Israelische bedrijven,ik vindt dat we daar heel voorzichtig mee moeten zijn aangezien Joden nogal eens de boel kunnen manipuleren!

  • @Dominic
   Grutjes joh! Vooral als ze niet gekoppeld zijn aan niks, lees een stand alone machine! Ga terug naar af.

   Jammen, nah, gaat hem ook niet worden. Geluidsgolven, mwah, maar hoe dan??? Over het hele land.

   La maar, met papier vod is makkelijker te manipuleren dan met stemcomputer met uitdraai.
   De verwerking blijft echter het zwakste punt en daar zou verscherpt toezicht op moeten komen.

 23. Je bedoelt door aan George Soros gelinkte bedrijven, zoals in Amerika?

 24. Je bedoelt door aan George Soros gelinkte bedrijven, zoals in Amerika?
  Overigens de VVD is de partij van de Middenstanders, niet van de Rijken. Die stemmen tegenwoordig Links

  • Oh ik wist niet dat de rijken graag hun belastingcentjes naar ontwikkelingshulp zagen gaan.
   Nee Observer de VVD is er echt voor de rijken hoor alleen denken heel veel mensen dat ze er ook voor hen zijn!

 25. Mocht de PVV wel heel veel stemmen krijgen dan is er altijd nog de mogelijkheid om met die stemmen te zwendelen.

  Ik las dat er – als de gemeente dat wil – ook met de computer gestemd kan worden.

  Mogelijkheden genoeg om Wilders op een redelijk aantal zetels te houden, zodanig dat die geen gevaar vormen voor de fijne multiculturele samenleving.

  Mon dieu, ayeze pitié de moi et de ce pauvre peuple.

 26. Deze duidelijk gemanipuleerde prognoses zullen er toe bijdragen dat de PVV stemmers extra gemotiveerd raken toch te gaan stemmen, immers die 40 zetels komen er blijkbaar niet met 2 vingers in de neus.
  De mensen zijn te KWAAD om van mening te veranderen, omdat er ineens zogenaamde verliezen zouden zijn voor de PVV.
  De propaganda van de msm en de staatsomroep werkt niet meer, omdat de discrepantie tussen de werkelijkheid en die agitprop te groot is geworden, en er zijn nu alternatieve nieuwsbronnen voor het nepnieuws dat ze verspreiden.

  • Ik hoop dat je gelijk hebt. Echter, ik heb een klein beetje verstand van statistiek, ik weet dat die makkelijk te manipuleren zijn, maar anderzijds viel wel te verwachten dat de PVV zou terugvallen.

   De reden is: een aantal weken geleden, toen de PVV op haar hoogtepunt was, bleek uit onderzoek dat de meeste mensen het nog niet wisten. Echter, in die groep zaten maar weinig mensen met een PVV voorkeur. Als die mensen eenmaal hun keuze gemaakt hebben, dan wordt verhoudingsgewijs de aanhang voor PVV kleiner. Dat kan omslaan als er iets gebeurt, bijvoorbeeld als Rutte een fout maakt, want de PVV werd wel genoemd als alternatief.

   • Als Rutte een fout maakt?
    Oh dan komt het helemaal goed, want Pinokkio doet niets anders dan liegen. Dagelijks. Hij geeft het zelfs toe: een verhaal voor Nederland en een voor Brussel

 27. Beste Joost,

  De peilingen in de V.S zaten er in zoverre naast dat er variatie was tussen de peilingen.Maar het gemiddelde van de peilingen was 2% meer stemmen voor Hillary clinton t.o.v Trump. Dit werd het ook.

  Dat er steeds werd gezegd dat de peilingen er naast zaten kwam denk ik omdat Trump won. Maar er was eigenlijk meer reden te zeggen dat de peilingen ernaast zaten voor de verkiezingen ( door de variatie binnen de peilingen) dan erna omdat de gemiddelde de uitslag gaf wat het ook werd ( +2) voor hillary Clinton.

  Aron

  • Dit klopt niet.
   Hillary heeft ook de popular vote niet gewonnen.
   Zonder massale verkiezingsfraude van illegalen en mensen die illegaal in meerdere staten gingen stemmen, gebussed door Soros, zou hier geen twijfel over zijn gerezen.
   Er zijn nog maar 9 staten die door de democraten worden geleid, de rest niet.

   • Even off topic, maar in Amerika zijn interessante ontwikkelingen. Er komen de volgende onderzoeken:
    – Geld wat doorgesluisd is naar Obama doelen, blijkt wellicht niet helemaal koosjer.
    – Uit een afgetapt gesprek (5 jaar geleden) blijkt dat Obama het op een akkoordje wilde gooien met Poetin, na zijn herverkiezing omdat hij dan meer flexibiliteit heeft.
    – Maar belangrijker is, er komt ook een onderzoek in hoeverre de door de Obama administration afgetapte telefoongesprekken legaal zijn. Nadat niets gevonden werd, werd een verzoek om aftapping afgewezen, en vlak voor de verkiezingen door FISA toch toegestaan, hetgeen hoogst merkwaardig is.
    Als Obama in het nauwe gedreven wordt ben ik benieuwd hoe de media over hun messias gaan berichten.

    • – Uit een afgetapt gesprek (5 jaar geleden) blijkt dat Obama het op een akkoordje wilde gooien met Poetin, na zijn herverkiezing omdat hij dan meer flexibiliteit heeft.

     Niets afgetapt:
     Obama vraagt dat letterlijk aan de Russische premier Medvedev.
     You Tube: Obama Medvedev open Mic slip.
     In het Engels inclusief handjeklap.

 28. @Koffij & @Observer59
  Ik hoorde onlangs iemand vertellen, ik meen op RT, dat de democraten er zo van overtuigd waren dat ze zouden winnen dat ze het nagelaten hebben allerlei rottigheid goed en compleet weg te werken, er zouden allerlei zaken die het daglicht niet kunnen verdragen nog deels onder het tapijt uitsteken. Deze persoon voorspelde dat de democraten nog wat te wachten staat.

  • Tja, wat dacht je van de rol van de FBI?
   Hillary vrijpleiten, terwijl zelfs Stevie Wonder kan zien dat zij bergen strafbare feiten heeft gepleegd.
   Of die Loretta Lynch die een onderhoud heeft met Bill Clinton in haar Staatsvliegtuig, daags voordat de FBI die twijfelachtige beslissing heeft genomen.
   Richard Nixon is voor veel minder afgezet.
   Maar Obama heeft werkelijk alle normen en waarden verlegd daar in the USofA.
   Worden ze daarvoor gepakt? Denk helaas van niet. En helaas heb ik te vaak gelijk.

 29. Ik vraag mij af, is het ook mogelijk dat bij politici van oude partijen het kwartje valt? Dat ze inzien dat het volgen van uber-gutmensch Merkel leidt tot zelfvernietiging? Haar drijfveer tot gutmensch zijn, ten koste van het eigen volk, veroorzaakt door jarenlange opgekropte en door de media ingestampte schuldgevoel, een drijfveer die je niet alleen in Duitsland ziet maar ook in andere West Europese landen , na WO2. Het weg met onszelf gevoel. En Duitsland doen alles zeer grundlich, ook het opheffen van zichzelf.
  Zou het kunnen dat politici van de oude partijen eindelijk overgaan tot bescherming van het nageslacht? Of zijn zij ook aangetast door het virus van schuldgevoel leidend tot zelfvernietiging? Wat voor nut heeft het als de bevolking groeit naar 30 miljoen, zoals serieuze onderzoeken laten zien, door mensen met een ideologie van haat? Of is het zo dat het sectarische schuldgevoel zo verankerd is in onze genen dat een deterministisch proces in gang gezet is die niet meer te…

  • Merkel heeft geen kinderen. interesseert haar geen ruk wat er met Duitsland in de toekomst gebeurt

 30. Conservatief

  5 maart 2017 op 16:46

  Toch vrees ik een horrorscenario:
  * Winst Wilders onvoldoende voor kabinetsdeelname; dus komt er een eurofiel-policor-multicul kabinet, inclusief o.a. D66.
  * Frankrijk: eurofiel-policor-multicul Emmanuel Macron wordt president (dus geen Le Pen).
  * Duitsland: eurofiel-policor-multicul Martin Schulz wordt bondskanselier (eigenlijk: agent van de EU, om Duitsland definitief af te schaffen).

  Iedereen kan wel nagaan wat dit allemaal betekent voor onze vrede, vrijheid, identiteit en welvaart.

 31. Ik denk ook dat het die kant op gaat. Maar dat betekent dus dat we te maken krijgen met meer islamisering, segregatie en polarisatie, en met algemeen een steeds grotere kwaadheid wat betreft de politiek correct gefaciliteerde islamitische etnocide op de moderne westerse cultuur. Het zou mij althans niets verbazen als de onvrede revolutionaire vormen aanneemt, en dat uiteindelijk verantwoordelijke politici gezien worden als betreft het criminelen die zijn aan te klagen wegens misdaden tegen de menselijkheid en die eindigen in de beklaagdenbankjes van het Internationaal Strafhof in Den Haag. De afgelopen eeuwen Europese geschiedenis kenmerken zich door enorm veel strijd voor vrijheid en rationaliteit. Ik kan mij niet voorstellen dat Europeanen maar zonder slag of stoot zich laten afvoeren naar de failed state en hellhole van de islam.

 32. Het is de PVV of einde Nederland. Een simpele keus die velen blijkpaar niet snappen.
  Over de peilingen: Hoe kan een partij van 35 naar 25 gaan terwijl er niets significants verandert is.?Sterker, we worden bedolven onder Kritiek op Rutte die alles en iedereen belazert. Dus het lijkt een opzetje. Toch zien en horen we te weinig van de PVV zelf. Niet negativisme of positivisme, maar realisme moet de toon zetten. De enige die het snapt is de PVV. Dus laat dat horen…40+ zetels AUB.

  • Sint Nicolaas

   5 maart 2017 op 16:21

   Inderdaad Pieter G. Als er nog iets van NL overeind moet blijven dan is het nu meer dan ooit de dood of de Gladiolen. De peilingen daar kun je je vraagtekens bij zetten. Dat bleek maar al te duidelijk tijdens de presidentsverkiezingen in de USA. Wat dat betreft heeft Joost het bij het juiste eind. Ook de hel en verdoemenis ( want dat is het, laten we eerlijk wezen ) die Joost schetst komt echt niet uit de lucht vallen. Sint heeft met eigen ogen gezien wat de massa immigratie van onverenigbare “culturen” voor ellende teweeg bracht en brengt. Je hoeft slecht naar de andere kant van de Noordzee te kijken en de verschrikkingen komen van alle kanten op je af. Wat de ongebreidelde instroom van achterlijkheid en islam in het VK heeft aangericht wil je niet weten.

   • Sint Nicolaas

    5 maart 2017 op 16:45

    Probleem is alleen, hoe kun je een kudde decennia lang door MSM en politiek (s)links geïndoctrineerde kiesgerechtigden laten inzien hoe ongelooflijk NL de verkeerde kant op gaat. Velen willen er niet aan, geloven het niet , kijken weg gelijk hun eigen vertrouwde clubje of zijn domweg bang voor verandering en kiezen voor de hel die Joost boven beschrijft en aldus weer stemt op VVD, PvdAllah en zo voort. Rutte kan dan ook met recht de moderne Judas Iskariot genoemd worden. Zou mooi zijn met die 40+ zetels beste Pieter G en Sint ziet maar wat graag de verzamelde (s)linkse elite op 15 maart roemloos ten onder gaan want ze hebben het verdiend na de enorme puinhoop die ze van NL hebben gemaakt. Het is een gotspe dat ze met de pluimen lopen te verkondigen dat het goed gaat met NL. Nog nooit zoveel armoede, huisuitzettingen, voedselbankklanten, uitgeholde zorg, vereenzaming, schuldsaneringen, bijstandklanten, onveiligheid op straat, in het OV en ga zo maar door. Stelletje schoften zijn het…

 33. Zelfs de burgemeester van Londen.
  Oh wacht, dat hebben wij hier ook al jaren.

 34. Leo KarelJan

  5 maart 2017 op 15:12

  @ mastermattie: dat A4 tje is heel goed. Of denk je soms dat er meer mensen de 160 bladzijden van D66 hebben gelezen?

 35. Leo KarelJan

  5 maart 2017 op 15:03

  Ik heb geen enkel vertrouwen in het NL volk. Die 25 zetels voor Wilders zouden best wel eens waarheid kunnen worden. Ik denk maximaal 30.
  Dus minimaal 80% van de kudde stemt op de regentenkliek. Die allemaal zeggen dat de islam geen bedreiging is en die allemaal lid van de EUSSR willen blijven en allemaal de komst van achterlijkheid en criminaliteit zullen blijven toestaan.
  Het NL volk ( die 80% dus ) verdient een keiharde afstraffing en die zullen ze krijgen ook. Domheid, onwetendheid, luiheid. lafheid en ruggengraatloosheid verdienen keiharde straf! Ze zullen door het nageslacht vervloekt worden.

  • Ik ben het met U eens behalve over dat nageslacht. Die weten niet beter. Die worden net als hun ouders nu, volkomen geindoctrineerd. Kijk eens wat ze leren op school. De Holocaust wordt door individuele leerkrachten geschrapt, de gehele geschiedenis wordt op z’n kop gezet, omdat de moslim leerlingen het niet willen weten. De leugens over de EU en de euro. Het Russische gevaar. Het houdt gewoon niet op. Nee, mijn hoop voor Nederland was gevestigd op deze verkiezingen maar dat gaat hem niet worden. Mijn hoop is verdwenen. Nu reeds.

 36. “Het is aan U”. Tja…
  Zojuist terug uit NL gekomen. Ik ben verbaasd hoe mensen, goed opgeleid, goede banen, nog steeds niets willen weten over alles wat op oa deze site besproken wordt. Men is geheel doof en blind, wat ik wederom ervaren heb. Rutte en Pechthold zijn erg populair bij de middenklasse van laag tot hoog. Er gaan dus geen veranderingen komen want “het is aan U” en dat betekent keuze voor de vertrouwde partijen. In Duitsland zal het niet veel anders zijn. In Frankrijk heeft Le Pin haar politieke immuniteit verloren en zal dus afgeslacht gaan worden. Mijn conclusie: west Europa is verloren. We hebben het in 1 generatie voor elkaar gekregen om alles naar God te helpen. Gefeliciteerd. Bij alle supermarkten die kopvodden achter de kassa. Het komt mij over als een belediging ipv “integratie”. Nee jongens, stop maar met het gezeur. Nederland is verloren. En er staan nog ruim 50 miljoen Afrikanen te trappelen om de EU binnen te komen. Ik heb er werkelijk geen woorden…

 37. Uit dictaturen weten we dat het altijd een minderheid is die de propaganda van de overheid afwijst.
  Die 25 zetels is de minderheid die tegen de stroom in durft te zwemmen.

  Degene die de staatsmedia beheerst heeft de macht. Ik zie het somber in. Het enige wat ons nog kan redden is een diepe crisis die de EU uit elkaar doet splijten.

  Rutte zal Nederland opofferen op het altaar van de EU, met Merkel als heilige Uber gutmensch held en Obama als de nieuwe God en geestelijk leider . En Rutte zal er nog heel erg hard om moeten lachen.

  Mensen zoals werkgever voorman De Boer, die hebben een andere bril. Die zien niet dat de bevolking groeit naar 30 miljoen met moslims, die zien consumenten en goedkope arbeidskrachten.

  Zo iemand als De Boer is iemand waar Rutte liever naar luistert dan het volk, want het volk, ach ja, die laat zich altijd manipuleren.

  Ik begrijp de frustratie.

 38. Misschien dat ze in eerste instantie Wilders bewust heel hoog in de “peilingen” zette zodat het daarna alleen nog kan tegenvallen als ontmoediging.

  Als ik heel egoïstisch ben dan zou ik zeggen laat die islam gedomineerde socialistische heilstaat maar komen zodat de goedmensen, sneeuwvolkjes en hipsters aan den lijve kunnen ondervinden wat de échte hel is. Zo zal bv gescheiden zwemmen, zoals in Emmen, de norm zijn en gemengd zwemmen voor de goedmensen, sneeuwvolkjes en hipsters op speciale locaties plaatsvinden die potentiële objecten voor islamitische aanslagen zullen zijn zoals bv de christelijke disco in turkije. Wanneer Wilders het voor het zeggen krijgt, zoals Trump, dan zullen de goedmensen, sneeuwvlokjes en hipsters gered worden uit de handen van de duivel maar tegelijkertijd en desondanks als verongelijkte laffe valse honden blijven blaffen en grommen in de oren van de “racistische fascisten” zoals nu in de VS gebeurt. Stank voor dank hebben we al genoeg ondervonden van…

  • …de nieuwkomers, het is genoeg geweest, laten ze zichzelf maar in de hel storten.

   Maar goed, zo egoïstisch ben ik niet, dus dat laffe valse geblaf en gegrom neem ik maar voor lief.

 39. D. G. Neree

  5 maart 2017 op 12:40

  Dat A4tje is een hoax, waar iedereen bijna intrapt. Kwam Balkenende niet ooit met de stelling, dat een regeerakkoord uit niet meer dan een A4tje mocht bestaan of iets dergelijks? Toen was heel Nederland (?) vol lof over zijn uitspraak, maar als Wilders met een 5-puntenplan komt dan buitelt iedereen over elkaar om hem voor gek te verslijten.

  Maar de PVV heeft gewoon een verkiezingsprogramma en die valt gewoon door iedereen te lezen. Laat ze dus eens ophouden over dat A4tje. Het is altijd beter en duidelijker dan de idiote, dubbelhartige en nietszeggende slogans waar de andere partijen mee komen.

  Wat de toekomst betreft ziet Joost het helder en de dingen die ik hier beschrijf zullen gewoon de dagelijkse realiteit worden:
  https://ejbron.wordpress.com/2017/03/04/natuurlijk-gaat-het-prima-met-nederland/

 40. Mastermattie

  5 maart 2017 op 12:30

  De PVV heeft bijna een jaar zeer hoog gestaan in de peilingen. Keer op keer bljkt Wilders gelijk te hebben. En nu, nu het campagnetijd is en politici naar “het plebs” trekken om zichzelf nog eens 4 jaar van een stoeltje te voorzien zouden mensen zich door de doorzichtige praatjes om laten praten? Serieus, kijk eens om je heen! Wat Joost beschrijft in zijn boek “KWAAD” is precies wat ik in mijn (in)directe omgeving ook hoor en zelf verneem. Mensen om mij heen, van jong tot oud, zijn het zat en zullen afrekenen met de puinhopen die de politiek de afgelopen decennia heeft achtergelaten doir op de PVV te stemmen.
  Het enige wat de PVV echt kwalijk te nemen is en wat de MSM dan ook gretig (mooie woordspeling) doet, is dat het programma voor 2017-2021 bij een concept A4tne is gebleven.
  Moge op 15 maart het ongelijk van Maurice de Hoax blijken!

  • Ik hoop echt dat je gelijk hebt maar ik geloof het gewoon niet. De mensen zien de maatschappelijke ontwrichting maar ik denk dat ze meer bezorgd zijn om hun individuele toekomst, hun pensioen, hun baan, de educatie van hun kinderen, de zorg. En alhoewel ze weten dat er een hoop aan hapert zijn er denk ik maar weinig die dit allemaal toevertrouwen aan de PVV of een van de nieuwe “splinter” partijtjes. Ik denk dat uiteindelijk, ondanks dat mensen “kwaad” zijn, er weer braaf op de reguliere partijen gestemd gaat worden.

   • Precies Cale,dat is nou precies het probleem met de Hollander,zodra het hem een euro gaat kosten dan haakt hij af.
    Het is net als met een nexit,volgens onderzoekers zou dat geld gaan kosten…zowat als je verandering wilt dat moet je daar voor betalen maar zo zien de meeste Hollanders dat niet en daar zit het probleem.
    Wij Hollanders wachten liever op een nieuwe Hitler uit een ander land en als die groot genoeg is dan komen wij lafaarden pas uit onze hollen om ons ware gezicht te laten zien!