Hé witte; opzouten! Eh…

Door Joost Niemöller

Je tijd is voorbij witte! De maatschappij is veranderd!

Misschien hebben jullie Nederland wel gemaakt, maar ‘nu nemen wij het over’:

Maar ik wil dat iedereen beseft dat deze maatschappij is ingesteld op witte mensen. Dat is ook logisch, want het is de geschiedenis van Nederland. Maar de maatschappij is nu wel veranderd.

En opzouten –ja?- met die ‘witte ,mannelijke presentatoren’ op de tv. Jullie tijd is voorbij!

Trouwens, indo’s, jullie moeten niet zeuren! Je hebt misschien wel een kleurtje, maar je hoort gewoon bij de witten hoor, dus jullie ook: Moven!

Het zijn wel tijden, waarin we leven, niet?

‘Witten’ mag je gewoon uitschelden. Dat is dan geen discriminatie namelijk.

Op een gegeven moment krijg je de witten echt kwaad. En dan blijken het blanken. Ga je nog wat beleven. Die vinden namelijk dingen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

23 Reacties

 1. Genosuïcide. Bestaat dat woord?

 2. Eens kijken of de Fransen meer lef hebben dan de gehersenspoelde kiezer gansjes in Nederland.
  Onlangs is een asieleiser vrijgesproken die een meisje van 14 op brute wijze had verkracht. Volgens de Zweedse rechter wist de asielzoeker niet wat nee was en leed hij aan ADHD.
  Dat gebeurt dus in Zweden, met decennia aan sociaal democratische indoctrinatie. Zo ver is het nog niet in Nederland.
  Ik vraag mij wel eens af bij vergaderingen met werkgevers, of er iemand oppert: “Willen de mensen in het land wel die massa immigratie”, waarschijnlijk dat er dan een werkgever roept, daar moeten wij toch lak aan hebben, vervolgens beginnen alle vertegenwoordigers van alle politieke partijen te klappen.

 3. Wij Nederlanders Europeanen moeten van de EU en al die Globale organisaties zoals TTIP af. Dat de wereld rot is wist u waarschijnlijk al, maar hoe rot kunt u zien in de volgende documentaire De wereld wordt geregeerd door de maffia Ook ons koninklijk huis en de bank van Handel en Scheepvaart te Rotterdam worden genoemd De documentaire duurt 3,5 uur maar is het waard Je kan ook in delen kijken. Meer dan 4miljoen kijkers # JFK to 911 Everything Is A Rich Man’s Trick # https://youtu.be/U1Qt6a-vaNM

 4. _Mediaevist_

  23 april 2017 op 09:24

  Uiteindelijk komt er weer een grote genocide aan, ditmaal door de EU. De autochtone bevolking van Europa zal worden uitgeroeid.

 5. Conservatief

  23 april 2017 op 00:49

  De racistische heksenjacht op de blanke/witte mens, in het bijzonder de man, is geopend. Groepsdwang jegens een zondebok, op basis van verzonnen aantijgingen. Voor de zoveelste keer in de geschiedenis. Maar al die domme jagers negeren hoeveel welvaart, vrijheid en veiligheid ze ook te danken hebben aan blanke mensen. Ze halen ouwe koeien uit de sloot en gaan aan die goede zaken voorbij. Het gaat die lui dus echt om het geweld plegen op zich. Net als bij de fascisten, communisten, maoïsten, stalinisten en soortgelijke loslopende projectielen. Levensgevaarlijk.

 6. Eigenlijk niet off-topic:
  https://pauwnieuws.nl/news/611/aangifte-tegen-timmermans-eu-en-artsen-zonder-grenzen-over-verdrinken-bootvluchtelingen

 7. Eigenlijk niet off-topic:
  https://pauwnieuws.nl/news/611/aangifte-tegen-timmermans-eu-en-artsen-zonder-grenzen-over-verdrinken-bootvluchtelingen

 8. Verhuizen vanuit pigment rijke regio’s en dan gaan klagen dat er in Nederland zoveel blanken wonen. Is dat getikt of niet? Maar bij links krijg je een warm onthaal, want je bent ‘zielig’. Moet ik eens proberen in Suriname, klagen dat ik met mijn huidskleur tot een minderheid behoort. Zo totaal absurd allemaal.
  Links heeft een obsessie met huidskleur. Ik niet. Als iemand mij bevalt vergeet ik huidskleur. En ik kom meer dan genoeg ‘blanken’ tegen die ik verafschuw. Dus wat is dit allemaal voor stompzinnig geneuzel over huidskleur! Maar links wakkert het vuurtje aan.

 9. Virulente blankenhaat is salonfähig geworden. Het anti-blank racisme dat in eerste instantie alleen nog op websites zoals JOOP te lezen was, is inmiddels mainstream gegaan. Met dank aan kranten zoals Trouw, Volkskrant en NRC, die bedenkelijke types zoals Gloria Wekker, Sunny Bergman en Quinsy Gario een podium bieden.

  Overigens zie je deze ‘anti-whitey’ trend wereldwijd. Voer maar eens de hashtag ‘white people’ in op Twitter om te zien hoe een hoop zwarten daadwerkelijk over blanken denken…

 10. “nu nemen wij het over”

  Nou, dat betekent het einde van het welvarende en gezapige Nederland waarin ik ben opgegroeid. En geheid dat ze de dijken vergeten te onderhouden, ze hebben het te druk met hun bling bling (lees spiegeltjes en kraaltjes) want jeweetog.. tamara.. tamara.. en zwemmen kunnen ze ook niet.. Whoehahaha.. steek NL lekker op een plek waar de zon nooit schijnt, waar het dus altijd zwart is.. hahahaha.. de koffie uiteraard 🙂

  Het is echt geen toeval dat het zwarte deel van de wereld zich en masse wil vestigen in het blanke…. eeuuhh.. witte deel van de wereld en niet andersom.. en dan gaan klagen dat NL te zwart is zoals de voormalige witte scholen die ze zo nodig moesten overnemen. Maar goed, ik heb de eind jaren ’60, de volledige jaren ’70 ’80 ’90 meegemaakt waarin ik nog onbezonnen met vrienden en vriendinnen van kleur kon omgaan en dat pakken die hufters me nooit meer af, steek dat maar ik je zak stelletje hebberts.

  • Tijdens de “onafhankelijkheidstrijd” van Suriname begin jaren 70 speelde ik al met de gedachte: Wij Nederlanders naar dat prachtige enorm grote Suriname-land met een enorme hoeveelheid aan waardevolle grondstoffen, goede aarde en rijke visgronden, waar destijds maar 500 duizend Suri’s woonden en dan ruilen. De Surinamers naar het kleine, koude, sompige, kikkerige, polderNederland. Helaas, de politiek besloot anders. Van de 500 duizend Suri’s verhuisden er 300 duizend naar Nederland om daar hun “onafhankelijkheid” te vieren. Wie begrijpt dit nog? Nou ja, eigenlijk is het simpel. En laat ik het hier maar bij.

   • “Wij Nederlanders naar dat prachtige enorm grote Suriname-land”

    Die gedachte heb ik ook gehad, ook met marokko, zij naar hier en wij naar daar, zou het direct doen maar wel op de voorwaarde dat ze dan allemaal naar hier gaan maar wedden ze binnen no-time weer bij ons op de stoep staan.

    Btw, wanneer gaan ze suriname teruggeven aan de oorspronkelijke bewoners dat stelletje racistische fascistische imperialisten?

    • Tja, wanneer gaan wij Noord Holland terug geven aan de Kaninefaten?
     Maar ik ben het met je eens. Sommige bevolkingsgroepen en daaronder versta ik ook de Nederlandse deugers, zijn zonder enig historisch besef, moreel of moraal. Als je maar kunt schimpen, deugen en profiteren. Degenen die dit weerzinwekkend vinden zijn nazis en racisten. Begrijp je? God, wat ben ik blij met de schaduw van m’n palmboom!

     • “Tja, wanneer gaan wij Noord Holland terug geven aan de Kaninefaten?”

      Op het moment dat jij ze gevonden hebt.

 11. Basic Dimension

  22 april 2017 op 18:32

  Anti-discrimination is regression to the mean of the species.

  – Dieren paren binnen dezelfde soort want anders sterven zij uit (discrimination between species).
  – Maar de Homininae (7 Ma; 400cc) paarden al binnen de groep ter bewaking van de groepsidentiteit, ook wel ‘religie’ genaamd.
  – Dit typisch menselijke trekje ontwikkelde zich in extremis bij inteeltculturen (discrimination within species = racisme).
  – They were not interested in pure propagation with other Homininae races any longer, but more in maintaining feelings of tribal identity. And the only way to control for tribal belongingness was race, not culture. So Homininae already selected on external racial characteristics.

  • Basic Dimension

   22 april 2017 op 18:36

   – Homo erectus (2 Ma; 900cc) kwam op het idee van reïncarnatie, maar welke ancestor wilde er nu hergeboren worden in de bastaard van Eva met de Slang uit een andere stam? Dan kon men in een daaropvolgend leven nooit meer in de eigen stam terecht.
   – In het paradijsverhaal zit dan ook de kardinale inteelt weeffout want in zoogdiergroepen horen nu juist de jonge vrouwtjes uitgeruild te worden.
   – Dit is ook exact wat wij de inteeltcultuur van Islam het sterkst verwijten: de vrouwtjes gevangen houden binnen de groep.
   – Maar iets dat zo specifiek menselijk is krijg je niet meer uit de genen. Nu is het wel zo dat de westerse samenleving het minst racistisch is. Het is een open uitteelt cultuur is die kruist met wat alles wat exotisch is.

   • Basic Dimension

    22 april 2017 op 18:39

    – Concludeer daarom dat het hier niet gaat om racisme maar om de macht van de blanken. Groepen die wel een smartphone kunnen bedienen maar verder geen Nobelprijs in de wacht kunnen slepen proberen de blanken nu ook nog hun genetic wealth and prosperity af te pakken.
    – Kom daarom tot de conclusie dat anti-racisme de voortzetting is van racisme op andere wijze. Het is te zien als sociaal toegestane agressie. Het is het stoken tussen groepen met als enig doel het bewerkstelligen van rassenonlusten. Het gaat zelfs zo ver dat alleraardigst uitziende negertjes zichzelf hebben laten uitdrijven van feestjes en partijtjes vanwege hun uiterlijk als aantasting van de goede smaak. Het kan verkeren als je niet snapt waarmee je bezig bent.

 12. Weet je, waarom willen alle, ja werkelijk alle, zwarte voetbalmensen (ja, benoemen is ingewikkeld tegenwoordig) een blond mokkel in hun snelle bolides? Waarom zijn er zo veel donkere, zelfs zwarte vrouwen die hun haren hebben “geblondeerd”, misschien zou “gewit” kapsel een betere omschrijving zijn? Zelfs onze charmante Sylvana draagt af en toe een blonde, ietwat vergeelde, badspons pruik. Tweede hansje, vermoed ik.
  De eerste blonde negerin die ik zag was in de jaren 80 op de CopaCabana in Rio. Heel moedig en provocerend vond ik dat. Het bleek achteraf een serieus kapstertje te zijn op zoek naar wat bijverdiensten en dat bleek meer succesvol met een geblancheerd kapsel. Conclusie: Wit is fout, blond is in. Bij de zwartjes.

 13. Leo KarelJan

  22 april 2017 op 16:27

  Er is nog steeds een zeer grote meerderheid aan blanken. Daarom is het zo onbegrijpelijk dat wij ons door minderheden zo laten treiteren, beledigen, discrimineren en in de hoek laten zetten.
  Veel blanken zijn namelijk politiek correcte, softe, feminiene lulletjes rozenwater. Daarom hebben moslims, anti Zwarte Piet negers e.d. zo’n grote bek. Ze voelen dat veel blanken geen ruggengraat hebben en zich laten indoctrineren door media en regentenkliek ( die zelf ook nog in meerderheid blank zijn, maar uitgerust zijn met het “weg met ons” virus ) De meerderheid van de blanken laat het allemaal gebeuren.

 14. .
  Wie helpt mij van die diepe woede af …
  tegen al dat zo bewuste Machtsmisbruik ?
  het uitgebuit van hen die zwakker zijn…
  .
  al ‘t weggekijk, al ’t ethisch weggeduik,
  het ge-verzwijg, al ’t water bij de wijn?
  wie weet de rem, die al mijn haat doet stoppen…
  .
  welk verstand is sterker dan de pijn,
  die al zo vaak m’n hart zo woedend heeft doen kloppen,
  zónder een misdaad ( met de dan terechte straf…) ?
  .
  als ’t niet mijn geest meer is, die me steeds controleert
  en de juiste keuze tussen goed en fout dicteert ?
  .
  Jasterke
  .

 15. Sign o’ times:

  “GOES – De Vereniging Nederlandse Gemeenten denkt het Ei van Columbus te hebben gevonden tegen de grootste ergernis van lokale bestuurders: burgers die het niet met hun beleid eens zijn. De workshop ’Ontmoet de boze witte man’ op het jaarcongres van de gemeentekoepel leert hen om ook buiten verkiezingstijd om te gaan met de kiezer.

  verder lezen op:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28022813/__Cursus__boze_witte_man___.html