Salman Abedi was weer een product van open grenzen

Door Joost Niemöller

Het was precies als bij Anis Amri die met een truck ploegde door een kerstmarkt in Berlijn. Kwam uit Tunesië als ‘asielzoeker’ met een bootje. De truck kwam uit Polen. Amri werd uiteraard bij de grens niet gecontroleerd. Na zijn aanslag stapte hij op een bus, ging, met een wapen, probleemloos door Nederland en Frankrijk en werd tenslotte door puur toeval aangehouden en doodgeschoten door politie in Milaan. Hij had veertien nationaliteiten, en stond weliswaar op lijsten van de politie (hij verkeerde in salafistische kringen) maar hij werd nooit vast gezet. Ondanks het stempel ‘gevaarlijk.’ Informatie die binnen de politie overigens niet breed werd gedeeld. Amri werd verklaard tot ‘lone wolf’.

Salman Abedi was geen lone wolf. Hij maakt onderdeel uit van een netwerk. Hij reisde enkele dagen voor zijn aanslag in Manchester zonder probleem via Düsseldorf, want hij stond niet op een lijst. Mogelijk stond hij in Noordrijn-Westfalen in contact met salafisten. Hij kwam uit Libië en kon zonder problemen heen en weer reizen. Hij zou ‘wraak’ hebben gezworen op de westerse bombardementen op Syrië, waar hij ook was. Daar zou hij hebben gezien hoe kinderen omkwamen. En nu waren dus de Engelse kinderen aan de beurt in zijn hoofd.

Althans, dat zei z’n zuster.

Zijn vader en jongere broer werden gearresteerd in Tripoli. Ze zouden op de hoogte zijn geweest van de aanslagen in Manchester. De vader verklaarde kort tevoren nog dat zijn zoon ‘onschuldig’ was.

In Manchester zou er een link zijn met een bekende ISIS ronselaar voor Syrië,  Raphael Hostey.

Vanuit zijn directe omgeving werd er maar liefst vijf keer ‘geklikt’ naar de autoriteiten over Abedi. Hij vertelde trots rond dat hij een terrorist was. En die autoriteiten? Die deden daar niets mee. Hij kon reizen wat hij wilde. Want Europa is zonder grenzen.

 En het AD noemt hem ‘naïef.’

Ik weet wel wie naïef is. Of is het kwaadaardig?

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

52 Reacties

 1. Conservatief

  27 mei 2017 op 13:03

  De EU bewijst maar weer eens waarom er ook alweer landsgrenzen waren. Veiligheid en leefbaarheid. Helaas er zullen eerst nog vele slachtoffers vallen vooraleer het volk wakker wordt. Van het EU tuig hoeven we het niet te verwachten. Die wijzen steeds naar WO1 en WO2 om de aandacht af te leiden. Smeerlappen.

 2. Gelovige mensen en hun handelen in opdracht. Dat is te vergelijken met een flitspaal druk aan het werk. Je kan er over ouwehoeren tot je minder als een ons weegt, respect is de enigste oplossing om geen straf te krijgen. Rond het jaar nul kwamen deze pluspunten duidelijk in zicht. Liefde voor de gelovige medemens was de opening kreet. Gevolgd door dood voor de ongelovige. Duizenden ongelovige aardbewoners verlieten deze planeet op een manier waar honden geen brood van zouden lusten. Levend verbranding als de meest menswaardige. De rest is met zwijgen het meest gediend. Vandaag is het de tijd van Mekka geloof concurrentie.
  Pluspunten daarvan zijn een massieve security en oorlog wapen industry. Duizenden verdienen er hun brood aan. Schiphol had in de jaren zeventig geen controles. Dankzij een gelovige bom veranderde dat. Op een 2000 jaar tijdlijn is religie Rome superieur aan de concurrentie. Liefde is hun wapen.

 3. Tim Pietersen

  27 mei 2017 op 08:04

  ook in groot Britannie is het censureren alweer begonnen nu journalist katie hopkins lbc radio moet verlaten vanwege tweets die het establishment niet bevalt…….

  daar heeft de politie wel tijd voor………………………………..

  https://www.youtube.com/watch?v=PnXpnVRyZQg DNC Hacked Themselves and Posed As Russians – His Name is Seth Rich

  • Tim Pietersen

   27 mei 2017 op 09:48

   https://www.youtube.com/watch?v=bVfU3_OlgYY Seth Rich Murder Busted Wide Open by Hacker!

   reddit en anderen blokken zelfs dsicussie over dit!!! hoezo crimineel coverup?

   zelfde elite die islamdiscussie tegenhoudt

 4. We are at war.
  Mensen begrijp het nu eens.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4545554/ISIS-calls-war-start-Ramadan.html

 5. In Egypte, vele Koptische kinderen vermoord door islamieten. Als een lerares een teddybeer Mohammed noemt gaan er miljoenen de straat op, maar als Koptische ‘christenhonden’ , kinderen bovendien, worden vermoord blijft het stil.

  Ik heb de speech gezien van Trump over de NAVO. Toen hij het over de ideologie had van de terroristen zat Merkel alleen maar te zuchten.

  Wat zij gezaaid heeft zal over honderden jaren nog geoogst worden, maar zij is de gut- gut- gutmensch, die mensen van in de negentig opsluit vanwege verkeerde ideeën maar wel haar volk blootstelt aan de problemen, afijn vul maar in.

  • @Koffij
   “In Egypte, vele Koptische kinderen vermoord door islamieten. Als een lerares een teddybeer Mohammed noemt gaan er miljoenen de straat op, maar als Koptische ‘christenhonden’ , kinderen bovendien, worden vermoord blijft het stil.”

   Exact, en hoe willen ze dat in de schoenen schuiven van het westen!! Daarom slaan ze het ook maar over, dan is het zogenaamde fatsoen verdwenen als sneeuw voor de zon. Kotsmisselijk word je er onderhand van, kots en kotsmisselijk en dan druk ik me héél netjes uit. Dan zal ik ze dit ook nog even onder neus wrijven, wanneer het echt losgaat, en dat gaat gebeuren, dan komen ze niet weg met ‘ich habe es nicht gewusst’. Dan mogen ze op de blaren zitten, in het meest gunstige geval.

   • Al dat ‘onze schuld’ geleuter is vooral een gebrek aan geheugen. ‘Hij begon. Nee, jij begon. Nee hij begon enz. enz. Het willekeurig vermoorden van weerloze voorbijgangers kan NOOIT een goede reden hebben. Nooit. We gaan toch ook niet horen dat de nazi’s best ‘achtergesteld’ werden en dat daarom hun wreedheden ’te begrijpen’ waren???!
    Begrip zoeken komt meestal neer op excuses zoeken en daarmee bewijst men dus gunsten aan de wreedste barbaren en zulke islamitische varkens; met excuses aan de varkens.

    • “Al dat ‘onze schuld’ geleuter is vooral een gebrek aan geheugen. ‘Hij begon. Nee, jij begon. Nee hij begon enz. enz. Het willekeurig vermoorden van weerloze voorbijgangers kan NOOIT een goede reden hebben”

     Dan moeten ze concluderen dat we in oorlog zijn en als ze vinden dat het westen de oorlog begonnen is dan mogen ze van mij voor de andere partij kiezen. En als ze geen partij kunnen of willen kiezen dan moeten zich er niet mee bemoeien. Uiteindelijk is het allemaal heel simpel, zo simpel dat het feitelijk gebrainwashte schapen zijn en het zelf niet doorhebben met hun “fatsoen” “tolerantie” en “empathie”.

     • De brainwash heeft zo goed gewerkt dan we onze eigen grootste vijand zijn geworden. Stel je eens voor dat bv tijdens de inval van de moffen goedmensen en bn’ers de NL’ers die NL wilde verdedigen zouden uitmaken voor racistische intolerante xenofoben met argumenten als: ‘gesloten grenzen is fascisme, de wereld is van iedereen, je hebt ook gematigde nazi’s, niet alle nazi’s zijn terroristen, je hebt ook hele vriendelijke nazi’s, je kan niet alle nazi’s over een kam scheren en stigmatiseren, nazisme betekent vrede en liefde’.

      Ze hebben Nederland en het westen ziek gemaakt en het heeft gewerkt, behoorlijk scary dat dat überhaupt mogelijk is.

 6. Salman Abedi was weer een product van open grenzen EN vooral een westerse geopolitiek die islamterreur als wapen voor regimechange gebruikt.

  Van Manchester naar Tripoli–J’ Accuse
  https://willyvandamme.wordpress.com/

  • UK Government Harbored Terrorists Linked to Manchester Blast for Decades

   http://landdestroyer.blogspot.nl/2017/05/uk-government-harbored-terrorists.html

   Arjen, lees je mee…..

 7. “EN vooral een westerse geopolitiek ”

  Nee. EN vooral omdat ze zonder probleem asiel in het westen kregen.

  Wat wil je nou eigenlijk zeggen @Dawg, dat de omgekomen kinderen erom gevraagd hebben?? Wat wil je nou eigenlijk zeggen??????

  Ja, ik heb ook heel wat aan te merken op “onze” leiders en hun bizarre handelen, daarom word ik ook een racistische fascistische intolerante xenofoob genoemd.

  Wat wil je nou gvd zeggen?? Dat WIJ erom gevraagd hebben???? Ik heb er niet om gevraagd. Jij blijkbaar wel, wat heb je gevraagd dan??????

  Dit zogenaamde gezoek naar “nuance” terwijl wij en onze kinderen systematisch afgeslacht worden zie ik als een vorm van verdwaasde decadente zelfoverschatting en zal daarom uiteindelijk ook je kop kosten.

  • @Dick

   “Wat wil je nou gvd zeggen?? Dat WIJ erom gevraagd hebben????”

   Onze overheden liggen in bed met het volk dat als ze hier moorden terroristen wordt genoemd en, als ze dat in het MO doen, rebellen.

   Een samenvatting:

   Manchester, Berlin, Paris, Nice, London, New York: Passports and IDs Mysteriously Discovered in the Wake of Terror Attacks

   http://www.globalresearch.ca/manchester-berlin-paris-nice-london-new-york-passports-and-ids-mysteriously-discovered-in-the-wake-of-terror-attacks/5592063

   • @Dawg. Waarom kom je met dat verhaal op het moment dat een moslim in het westen westerse kinderen opgeblazen en afgeslacht heeft?? Waarom??????

    • @ Dick
     Waarom op dit moment? Kan me moeilijk een beter moment voorstellen. Hier plegen radicale moslims terreuraanslagen, in het MO proberen de VS/EU regimes met dezelfde radicalen in het zadel te krijgen of te houden. In de MSM wordt deze schaamteloze hypocrisie verdedigd (door er over te zwijgen). Zie niet in waarom ik daar aan mee zou moeten doen. Temeer niet daar terreuraanslagen en open grenzen/massaimmigratie de oplopende spanningen tussen bevolkingsgroepen alleen maar versterken. He zijn in dit opzicht twee kanten van dezelfde medaille.

 8. @Dawg
  “Hier plegen radicale moslims terreuraanslagen, in het MO proberen de VS/EU regimes met dezelfde radicalen in het zadel te krijgen of te houden. In de MSM wordt deze schaamteloze hypocrisie verdedigd (door er over te zwijgen).”

  Aha, op die fiets. Ben het daar helemaal mee eens. Wil wel toevoegen dat het bepaalde politieke stromingen zijn die daar achterstaan, denk dat bv Trump daar voor past (hoop het iig, van de EU verwacht ik alleen maar dat soort ellende en daarom Nexit).

 9. De U.K bij monde van Cameron sprak de woorden, Assad must go. Dit na het fluitje van een cent succes, Lybya, Qaddafi must go. Hoop van harte dat ouders, familie en vrienden, van slachtoffers bom, trouwe supporters waren van deze maak de wereld beter mensen. Dat verzacht veel. Die politiek, indirect, veroorzaakte bom en doodslag.

 10. Lijkt me zinniger, voor een journalist die echt interesse heeft in oorzaak en gevolg in plaats van woede koesteren, om eens te kijken naar het hardnekkige gerucht dat allerlei militanten BEWUST in en uit het land gestuurd werden door de Britse inlichtingendiensten vanwege hun zaakjes in Libië en Syrië.

  Julian Assange tweette vandaag nog “Disgusted with MI5 & MI6 facilitating extremists which appears to have resulted in the Manchester attack and many more in Libya itself.”

  Het Westen zelf lijkt dus landen in het Midden-Oosten verder te ontwrichten, bewapend fanatiekelingen en gaan dan “huilie” doen als zo iemand doorgedraaid en gehersenspoeld terug komt (en werd ook doorgelaten waarschijnlijk door “afspraken”).

  Dat zijn zaken die bekeken moeten worden. Gesloten grenzen gaan echt geen flikker uitmaken behalve als politiek campagnepuntje. Als bovenstaande echt waar is. Waar zijn de onderzoeksjournalisten?

  • “Het Westen zelf lijkt dus landen in het Midden-Oosten verder te ontwrichten, bewapend fanatiekelingen en gaan dan “huilie” doen als zo iemand doorgedraaid en gehersenspoeld terug komt (en werd ook doorgelaten waarschijnlijk door “afspraken”).”

   Nee die doen geen “huilie”, die vertellen dat we moeten doen alsof er niets gebeurd is, of dat het bij de nieuwe wereld hoort (burgemeester van londen). Het is Jan met de Pet die “huilie” doet omdat zij degenen zijn die getroffen worden.

   “Gesloten grenzen gaan echt geen flikker uitmaken”

   Als gesloten grenzen geen flikker uitmaakt waarom zou je dan open grenzen willen??

   Etc etc etc etc….

   • Koenders zegt dat geld bedoeld voor het midden Oosten by al-NUSRA , ISIS terecht kan komen Dus het is bedoeld voor ISIS en Al-Nusra. Nederland geeft 80 miloen aan de Veerdienst Middellandse Zee Zie staatje FVD (twitter)

    • Hier het artikel over Koenders Ongelofelijk dat de kamer nauwelijks interesse toont – In het artikel ook de US Senator Tulsi Gabbard die de actie leidt “Stop Arming Terrorists” Bizar het verzet tegen de oorlog op het Europese Continent is veel fanatieker in Amerika – http://www.novini.nl/steunt-nederland-terroristen-syrie/

 11. Ik heb jarenlang met ex-SAS militairen samengewerkt in de offshore. Professionele duikers die bij ons een betere boterham konden verdienen dan in het leger. De meesten waren ok. Sommigen gevaarlijk gek. Maar goed, wat wil je. De SAS is nu eenmaal geen thee kransje. Ik heb met sommigen vriendschap gesloten. Ik weet dat er in Manchester een grens is overschreden. Er zijn jonge kinderen moedwillig vermoord. Jonge meisjes, teenagers. Die (ex) SAS mannen pikken dit niet. Ik heb zelfs op youtube al wat reacties van ze gezien. Er is nu een grens overschreden. Onderschat de Britten niet. Het wordt oorlog daar. Niet voor niets heeft de overheid nu overal het leger in grote getale ingezet en dat is niet alleen tegen nog meer islam terreur. De overheid is nu zeer bang voor eigen mensen. Maar hoe dan ook, die ex-militairen die niet meer onder de krijgstucht vallen gaan actie ondernemen. Geloof me maar. Het VK is geen Holland.

  • Cale….kijk naar de beelden van Britain First…’taking our country back…op YouTube. Bizarre beelden. Onthutsend. Boosmakend. Wat ik hoop dat er staat te gebeuren spreek ik maar niet uit. Hoe lang nog? Iedere dag afzien en lijden…..ik duik vanavond maar weer eens in het manifest van Anders Breivik. Het verrijkt mijn waarneming en beoordelingsvermogen om deze duistere aardse zaken te kanaliseren. Wij zijn op weg naar de totale vernietiging. So be it!

   • En ik blijf het herhalen! Diegene hier aanwezig en telkens weer reagerend op geplaatste artikelen….samen in een zaal ergens in het land om voor eens en altijd de toekomst van dit land te herschrijven EN ten uitvoer te brengen. U allen weten op wie ik doel. Zij die op genuanceerde en frisse wijze betrokken zijn door middel van de genomen moeite om hier te ‘reageren’ te ‘ventileren’….u bedoel ik.

    • De kans is mijns inziens groot dat ze juist zitten te wachten op het moment dat autochtonen in deze kwestie eigen rechter gaan spelen waardoor ze ‘gerechtvaardigd’ zijn met het ‘opstandige’ autochtone volk voor eens en altijd korte metten te maken. Heb het idee dat ze daar al heel lang wanhopig op zitten te wachten. We leven op dit moment op heel dun ijs, wat het tragische voordeel is is dat door niets doen de ’tegenpartij’ met acties zoals in Manchester het ijs steeds dikker laat worden, of het ijs al dik genoeg is voor een Elfstedentocht betwijfel ik.

     • Ja De Boze blanke man in opstand dat pikken ze niet De Boze Blanke man kan ook niet naar zijn land vluchten nog ondersteuning krijgen van zijn landgenoten. De aanslagpleger Duitsland had zich 25 x ingeschreven, ook in andere landen, steeds onder een andere naam Probeer jij dat maar eens

 12. @Ha die Frank Lenssen. Ga lekker terug naar de Joop. Daar is men content met uw knetterende waanzin gebreid in prachtige volzinnen.

  P.s. Als u daadwerkelijk in dat manifesto’ duikt, realiseer u dat 90% van wat u leest teksten zijn van andere scribenten waarvan er vele al weet ik hoelang terug zijn overleden. et is niet meer dan een compilage, met aan het eind een eigen invoegsel.
  En laat dat nu exact zijn waar lezers afhaken.

  • Vergeet ik helemaal, nu heet Frank Cliff Clavin en eertijds:

   ManyAMiletogo
   Beroep: trollen.

 13. Breivik??? Het zal toch niet waar zijn dat deze moordenaar hier sympathisanten heeft ?? Als dat zo is, wat heb ik mij dan enorm vergist door hier ter reageren. Acties als die van Breivik zijn net zo walgelijk als die van moslimterroristen. Met zulke types wordt het middel erger dan de kwaal. Ik ontmoet hier helaas walgelijke types. Ik hoopte dat het anders zou zijn.

  • Tim Pietersen

   25 mei 2017 op 20:32

   relax arjen, bagul is niet helemaal……………….., trol is het juiste woord…….

   • Arjen…Tim….wellicht belangrijk te vermelden dat de moordpartij van Breivik walgelijk was. Zo denk ik er ook over,primair. Zijn manifest daarentegen bevat inhoud die op bepaalde vlakken mijn sympathie krijgt. Bepaalde vlakken. Maar goed….laten we niet afdwalen. Ik ben niet walgelijk en zeker niet…..de rest.

 14. Bagul is verantwoordelijk voor wat hij zegt.
  Maar om op Breivik door te gaan, zie deze lange zit op youtube. Breivik opereerde niet alleen. Onmogelijk.
  Zo zijn veel terrorist aanslagen terug te brengen tot iets heel anders dan men ons wil doen geloven. Neemt niet weg dat die moslims met hun dagelijks gezeur gewoon super irritant zijn, “Get a life” of flikker op, is mijn gedachte. https://www.youtube.com/watch?v=5Xv75UhnaSI

 15. Tim Pietersen

  25 mei 2017 op 19:38

  oplossingen zijn simpel: kijk hoe israel haar islam terreur probleem heeft opgelost en dat voorbeeld volgen.

  volgende probleem

 16. Waarom blijven de meeste mensen passief? De meeste mensen zijn gezagsgetrouw. De meeste mensen geloven ook de MSM. Een dictatuur blijft moeiteloos overeind bij een gelijkgeschakelde pers en een stabiele periode zonder crisis. Een financiële chaos zou wel de juiste krachten in beweging kunnen brengen, daarom mag die Euro crisis wel komen wat mij betreft. De pers is pluriform maar gelijkgeschakeld als het gaat over onderwerpen waar de burger geacht wordt te denken als de overheid. Zoals vroeger de multie culturele samenleving, nu de noodzaak van de EU en het handhaven van de Euro. Vaccinaties. De officiële leer over WO2 en WO1. Het is niet voor niets dat Ulfkotte heeft toegegeven dat de Duitse pers gestuurd wordt door de overheid, die aangaf hoe er over bepaalde onderwerpen wordt bericht. Op dit moment wordt Duitsland overspoeld met miljoenen gezinsherenigers, maar dat lees je alleen op de alternatieve media. Duimen dus dat er een financiële crisis komt, want anders zal de meerderheid…

  • Yes. vrij en pluriform in de betekenis van een eindeloos ge-OH binnen zeer nauw bepaalde grenzen:

   “The smart way to keep people passive and obedient is to strictly limit the spectrum of acceptable opinion, but allow very lively debate within that spectrum….”

   Chomsky

   Kan niet genoeg benadrukt worden.

 17. Manchester Attacks: What Price Hypocrisy? by JOHN WIGHT

  snipje

  “nstead it is being driven by unalloyed hypocrisy, to the extent that when such carnage occurs in Syria, as it has unremittingly over the past 6 years, the perpetrators are still described in some quarters as rebels and freedom fighters, yet when it takes place in Manchester or Paris or Brussels, etc., they are depicted as terrorists. Neither is it credible to continue to demonize governments that are in the front line against this terrorist menace – i.e. Iran, Russia, Syria – while courting and genuflecting at the feet of governments that are exacerbating it – i.e. Saudi Arabia, previously mentioned, along with Qatar, Kuwait, and Turkey.”

  http://www.counterpunch.org/2017/05/23/manchester-attacks-what-price-hypocrisy/

 18. Tja, ik kan het eenvoudigweg niet laten en probeer het nog maar eens!
  Open grenzen, dus “schengen” is ondanks dat ik het 15 jr geleden niet echt doorzag, precies daarvoor in het leven geroepen voor dat wat er nu aan het gebeuren is. Het op grote schaal “omvolken cq vermengen” van het Europese Eu vrijhandelsgebied met als oogmerk het vernietigen van unieke Europese culturen.
  Dit en niets anders is het doel, en waarom…….een volk zonder cultuur, daarbij ook nog na maar ongeveer 2 generaties een veel lager IQ is véél beter te controleren, te manipuleren en te sturen naar een volledige slavernij, waarbij ik opmerk dat wij nu al voor nagenoeg de volle 100% systeemslaven zijn en als we niet uitkijken en ons verenigen om dit een halt toe te roepen zeker VERLIEZEN!! Onze kinderen (zelf heb ik er 5) en kleinkinderen (heb er 2) hebben géén toekomst meer!
  Dit kan ik niet over mijn kam laten gaan…..en u…?
  Gladiator

  • Dit is niet zo geheimzinnig. De VN heeft al duidelijk uitgesproken dat vermenging van culturen tot haar doelstellingen behoort. En als we het over de VN hebben, hebben we het dus over dat onzalig bondgenootschap tussen links en de islamitische landen.
   Dat die islam overal monocultuur wil ,dat schijnt die VN geen zak te interesseren.
   U schijnt echter verder te gaan met uw complotten; alsof die islam zich willoos laat gebruiken door derden. Kijk, dan gaat uw fantasie met u op de loop.

   • “Hoop dat Trump ze mantel uitveegt in Brussel.”

    Trump is hele dikke maatjes met de salafistische sponsors in SA.

 19. …..alsof die islam zich willoos laat gebruiken door derden……

  Al heel lang.

  • Door welke derden dan ? Kunt u concreet worden? We stikken intussen namelijk in de vage vermoedens. Lekker makkelijk. Bent u ook al zo’n aluhoedje die zich baseert op vage vermoedens? En gaat u te rade bij internetvogels met dezelfde obsessie? Denkt u nu echt dat de islam zich willoos laat leiden door derden, niet-islamieten dus?
   Hoezo is Trump dikke maatjes met SA? Hij heeft daar een paar mooie orders in de wacht kunnen slepen, want ‘America first’. Banen, banen en banen. Maar tevens heeft hij met SA een anti-terreur afspraak gemaakt. Dus ik zie uw probleem niet.

   • Leiden, maar je mag ook gebruiken zeggen. Afghanistan, Tsjetjenie, Libie, Egypte, Syrie, om maar een paar voorbeelden te noemen.

    “Maar tevens heeft hij met SA een anti-terreur afspraak gemaakt. Dus ik zie uw probleem niet.”

    Right.

 20. Ik was ook niet echt gecharmeerd van het bezoek van Trump aan SA, als ik zou moeten kiezen kies ik eerder voor sjiieten dan soennieten want soennieten zijn degenen die aanslagen in het westen plegen maar het is natuurlijk wel zo dat de VS een legerbasis in SA heeft en dat schept consequenties plus dat sjiieten veel gevaarlijker voor Israël zijn en daardoor ontstaat dus een spagaat. Wat ik wel denk te destilleren uit de woorden van Trump in SA is dat hij het islamitisch terreur hun probleem cq verantwoording wil/gaat maken. M.a.w. op termijn zou de toon flink kunnen veranderen en dat zou een verademing zijn. Maar goed, ik heb er al vaker naast gezeten dus het blijft koffiedik kijken van mijn kant en de wens is de vader van de gedachte.

 21. De salafistische vader kreeg ooit asiel in het VK maar zit nu kennelijk gewoon in Libie. Ik denk dat we op grote schaal getild worden door lieden die asiel ‘nodig’ zouden hebben.En overheden trappen er massaal in. Hoop dat Trump ze mantel uitveegt in Brussel.

 22. Leo KarelJan

  25 mei 2017 op 13:38

  Het wegkijken en het openhouden van de grenzen is puur kwaadaardig en gewoon ook crimineel. Bewust negeren dat DE islam de oorzaak is van alle ellende duidt dus ook op kwaadaardigheid en landverraad.
  Gisteren ( 24 mei ) schreef Leon de Winter er weer eens een geweldig artikel over ( “Geloofswaanzin blijven bestrijden”) , maar er wordt NIETS meegedaan. Niet door politici en niet door de media. Men WIL de islam bewust knuffelen en ontzien. En de meerderheid heeft hier blijkbaar geen problemen mee gezien het feit dat ze verkeerd blijven stemmen en de gore MSM blijven geloven. Zij zullen de hel op aarde leren kennen, die kop in het zandstekers.

  • Of is het kwaadaardig?
   ____

   Dit is kwaadaardig en bedoeld om de angstige burger uit de hand te laten eten.
   Het is een bewuste tactiek, van de heersende politiek, om de burger alles te laten slikken wat hem aan ( vrijheids-inperkende ) maatregelen door de strot wordt geduwd.

 23. We kunnen er nu niet meer omheen. Onze beleidsbepalers en met name de linkse knuffelaars hebben bloed aan hun handen. Hier is vaak genoeg voor gewaarschuwd, net als voor het belang van betere grenscontroles ivm terrorisme. Er is maar één reden waarom de grenzen niet dicht mogen en dat is dat het het einde betekend van het EU-project. Open grenzen maken de EU en is een van de belangrijkste peilers. De EU-bobo’s stellen hun ego-projectje, de EU, boven de veiligheid van Europese landen en Europese mensenlevens…

  • Schengen is natuurlijk nooit bedoeld voor terroristen, criminele bendes, wapensmokkelaars enz. Maar dat volk profiteert gewoon mee. Als ze weten dat ze in Europa twee, drie, vier of meer grenzen moeten oversteken, loopt het minder vaart met de illegale migratie. Bovendien wordt de pakkans groter bij vele bewaakte grenzen. Dus dat leuterverhaaltje dat we een unie nodig hebben voor onze veiligheid, is totale larie. We zitten nu in een permanente noodtoestand! Krankzinnig! Elk feest, elke openbare gelegenheid moet nu zwaar bewaakt gaan worden; het is zo totaal absurd. Maar het politbureau doet niets. Terwijl elke simpele ziel begrijpt dat gated communities veiliger zijn dan open deuren. Hoelang moeten we dat volk nog dulden; steeds weer die ergernis vanwege zeer dik betaalde lieden, met krankzinnige privileges, terwijl ze alles steeds erger maken.

 24. open binnengrenzen werden ingesteld bij de gratie van beschermde buitengrenzen van die EU. Maar wat ‘men’ flikt is: de buitengrenzen ongecontroleerd laten en als klap op de vuurpijl naar die open buitengrenzen dan ook nog eens zoveel mogelijk zg vluchtelingen lokken of dit perverse gedrag toe te staan aan (linkse policor) proxy organisaties, meestal ngo achtige dingen of daar weer afgeleiden van. In elk geval is deze activiteit verweven met het huidige systeem, en de machthebbers. Die laatsten hebben de instemming van grote delen van de kiezers. Die zijn en blijven mede verantwoordelijk op deze manier aan vele gruwelen, begaan onder de paraplui van regeringen.

 25. Kwaadaardig .