Dit volk is niet meer te redden

 

Door Joost Niemöller

Hoe krijg ik het tussen jullie oren. Zoiets zei Wilders tegen Rutte. Of Pechtold. Of tegen allebei. Het was misschien gespeeld. Maar de achterliggende wanhoop is echt.

Het gekke is dat het al heel erg tussen de oren zit, de realiteit. De oorverdovende shit waarin we terecht gekomen zijn met bedreigende moslims, islamcritici die beschermd moeten worden, PVV-ers waarbij de ruiten worden ingegooid door de fascisten die zich anti-fascisten noemen. De schepen die maar aan blijven komen. Het is niet van vandaag op morgen dat we eigenlijk allang weten dat het totaal misgaat, met die aangolvende hoeveelheden vreemdelingen die hier voor geen meter gaan integreren, maar wel hun gewelds- en doodscult introduceren. En als zij het niet zijn dan hun kinderen wel.

Bovenstaande cartoon is van het begin van de jaren tachtig uit een folder van de Centrumpartij. Het ontkenningsmechaniek in beeld gebracht. Er is niets veranderd sindsdien.

Het komt niet tussen de oren omdat het tussen die oren allang vol zit met een vreemd destructief gezoem dat vertelt dat de westerse cultuur slecht is, verantwoordelijk voor alles wat mis ging, dat er een enorme schuld afbetaald moet worden en dat het onze beurt nu is om te lijden. Want wij hebben het niet verdiend dat wij het zo goed hebben.

En zelfs als het besef al is doorgedrongen dat het helemaal de verkeerde kant uit is gegaan met die immigratie van moordzuchtige, vrouwenhatende, hypocriete vreemden (‘ja, niet allemaal, niet allemaal, ja, de goeden niet te na gesproken’) en dat het onderwijsniveau van nu en dus de welvaart van morgen omlaag gaat door die vloed van kansarmen, dan nog laat men de stem niet horen.

Zo zat ik vanavond te eten met iemand die het in alles met Marine Le Pen eens was, om uit te roepen dat het een ramp voor Frankrijk zou worden als die verschrikkelijke amateuristische, populistische Marine Le Pen  het over zou nemen in zijn land, Frankrijk. Le Pen die notabene sprak over ‘mijn volk’ alsof ze de koningin was. Gaullistisch, probeerde ik nog. Nee, populistisch!

Het is verloren. Dit volk is niet meer te redden.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

34 Reacties

 1. Leo KarelJan

  19 maart 2015 op 16:14

  Wilders doet het goed! Kun je hem kwalijk nemen dat de domme NL kudde een paar zetels aan Rutte geeft alleen omdat hij ( leugenachtig ) opmerkt dat hij jihadisten dood wenst? Gebruikmakend van Wilders ziekte. Met zo’n domme kudde kan niemand iets beginnen. Ze weten niks en laten zich indoctrineren door regentenkliek en media. Ook van thuisblijvers hoor je nu weer: eens met Wilders. Maar te lui om te gaan stemmen. Opkomst: ONDER DE HELFT. Dus meer thuisblijvers dan alle stemmers op alle partijen. Waar praten we nog over?

 2. van kunstgeschiedenis en archeologie waar hij ruimschoots 11 jaar de tijd voor nam. Af en toe denk ik het volk krijgt de leiders die het verdient, zo óók de sharia eigen schuld dikke bult….

 3. ‘PVV lager door ontbreken Wilders op lijst’ dat is één van de redenen dat de PVV deze maal niet goed gescoord heeft mijns inziens, er zijn natuurlijk nog meer redenen dan het ontbreken van Geert Wilders zijn naam op de lijst. De slecht opkomst vooral in de provincies zoals Zuid en Noord Holland en Utrecht weerhielden van een ruime verkiezingsoverwinning voor Wilders. De grote ideologische tegenstander van Geert Wilders A. Pechtold ging er flink op vooruit zelf een verdubbeling van zetels. Dat uitgerekend D66 een verdubbeling van zetels kan rekenen, dat werpt het asiel en immigratie beleid vier decennia terug in de tijd toen de asiel en immigratiestroom echt goed op gang was gekomen. Goed gedaan hóór naïeve dwaze ‘Nederlanders’ straks wanneer deze voormalige student kunstgeschiedenis en archeologie premier van Nederland wordt, dan is één federaal Europa óók niet meer een vergezicht. Hoop één ding dat de regeer periode van Pechtold niet zolang duurt als zijn studie van…

 4. .
  ’t Was gisteren aan jou
  .
  Maar ja, daar is ’t wel mee gezegd
  jij bent zeg-maar in hoofdzaak thuisgebleven
  dat heeft zo hier-en-daar geen windeitjes gelegd
  dus zijn de blogjes best knap zinloos volgeschreven !
  .
  dat is niet best…Ons Volk heeft méér verdiend,
  Qua vrijheid dus voor ons en onze kinderen
  nu voltrekt zich toch wat stiekem-weg was uitgekiend,
  want je bleef thuis…het kon de pret niet hinderen !
  .
  maar we moeten dóór, dat is ons mensen-lot,
  dus tóch de koeien bij de horens maar gegrepen,
  ( of waar er ook gegrepen worden mot…)
  daar we verbaal toch geen partij zijn voor die lepen !
  .

 5. Breinbrouwsels

  19 maart 2015 op 07:40

  Een land dat bestuurd wordt door de luimen van de jankende meerderheid noemt men een ochlocratie. Ezelsbruggetjes: “Och, laat ze toch, het zijn er maar een paar” of “Och, och, och, och wat erg, waar is het klaagviaduct?” en “Och, toch, kom maar naar ons land met al die vieze vliegen op je neusje”.

 6. Breinbrouwsels

  19 maart 2015 op 07:32

  Dit is een volk voor voetbalhelden. Aan de kant staand weten ze schuimbekkend te brullen hoe het moet. Te beroerd om zelf mee te trappen. Jankend als de club verliest. Ik gun ze de stampende laarzen straks van die BEWEGUNG waar Mahomed de 1ste hierboven het mogelijk over heeft.

 7. Mahomed de Eerste

  19 maart 2015 op 01:26

  Het zou nu na deze voor de PVV rampzalige verkiezingen toch eindelijk eens, ook en vooral voor Joost Niemoller en Gert Jan Mulder, duidelijk moeten zijn dat de politicus Wilders niet in staat is om de PVV te dragen naar regeringsverantwoordelijkheid in dit arme land. Daarvoor is iemand met een groter kaliber nodig; iemand die in staat is een BEWEGING te leiden; geen partijtje.
  Dit volk is niet meer te redden.

  • Iedereen, ook Joost en Gert-Jan, snappen dat een breder electoraat alleen mogelijk is als de PVV een iets meer intellectueel imago zou hebben. Maar welke intellectueel durft er zoiets aan, als je door de media zult worden gedemoniseerd, en zonder beveiliging je leven niet zeker zult zijn?
   Alleen enorme geldbronnen kunnen het tij keren, zodat de beweging zijn eigen veiligheidsdienst, en een effectief propaganda-apparaat kan bekostigen. En omdat het bedrijfsleven onder 1 hoedje met de staat speelt, komen alleen particuliere giften in aanmerking. Wie heeft er al aan de vrienden van de PVV gedoneerd?

 8. @Mahomed de Eerste 19 maart 2015 om 01:26 “…Daarvoor is iemand met een groter kaliber nodig; iemand die in staat is een BEWEGING te leiden; geen partijtje.”
  .
  Onzin. Het politiek correcte “umfelt” zal een niet-politiek correcte partij/beweging/appèl altijd de pas afsnijden wanneer het de status quo bedreigt of onwelgevallig is, desnoods letterlijk zo u kunt weten. Dat men in het algemeen gemakkelijk geheel voorbij gaat aan dit gegeven is voorstelbaar, want vanuit de status quo zie je dat niet. Zo hoor je progressieven weleens pochen over de fantastische meningsvrijheid in Nederland. Maar in werkelijkheid geldt dat alleen voor henzelf, niet voor tegenspraak. Dit is ook niet iets van vandaag of gistereren, maar sedert decenia de harde werkelijkheid waar een groot deel van de burgers mee heeft leren leven. In zekere zin zoals men dat ook in de DDR moest doen. Alleen al daarom is dit vokje niet meer te redden.

 9. Leo KarelJan

  18 maart 2015 op 16:38

  Inderdaad Joost: reddeloos verloren. Let vanavond maar op de verkiezingsuitslag: de partijen van de gevestigde orde handhaven zich moeiteloos: onderlinge verschuivingen zijn totaal niet relevant.
  Wellicht dat de PVV iets wint, maar een dijkdoorbraak zal het niet worden.
  Wat ik om me heen zie, doet mij huiveren: grenzeloze domheid, onwetendheid, naïviteit, totale vatbaarheid voor indoctrinatie door regentenkliek en media, ruggengraatloosheid, luiheid, lafheid.
  Het is vreselijk om te moeten zeggen ( zeker voor de minderheid die het wel door heeft ) maar er is geen beweging in te krijgen. Dus door met EUSSR, met islamisering, met massale import van armoede en achterlijkheid, met de waanzin van molentjes enz.
  Zie bv dit fantastische stuk over fossiele brandstoffen en besef hoe je wordt bedonderd.
  http://wattsupwiththat.com/2015/03/14/matt-ridley-fossil-fuels-will-save-the-world-really/
  En zo gaat het op alle gebieden. Door de politiek correcte dictatuur gaan leugens boven feiten!

  • Spijker op de kop.
   De mensen zijn gewoon bang om hun nek uit te steken. Angst reguleerd onze samenleving. Men wil dit niet erkennen vanwege gezichtsverlies. Een Nederlander die ongelijk heeft en toegeeft bang te zijn? Onmogelijk. Deze door en door verwende samenleving accepteert het zonder morren dat 198 medelanders zijn vermoord zonder daarvoor een correcte verklaring te krijgen. De mede verantwoording van dit schandalig MH17 onderzoek ligt ook bij de NL burger zelf die dit alles weerloos laat gebeuren. Hoe kan het nu dat men rouwt om deze omgekomen medelanders tijdens een emotionele rouwstoet (met alle respect) maar geen stem onder de samenleving die Rutte en co laten weten deze gang van zaken te accepteren? Zie uitslag vandaag. Daarom is Joost Niemoller een held samen met een paar anderen en de rest van de bevolking gedraagt zich als domme angstige schapen, die zodra het hek zich opent allen naar het slachthuis, blindelings gaan rennen. Jammer toch.

 10. zie het nut niet in van dit soort fatalistische artikelen ?
  dit werkt alleen maar ontmoedigend voor degene die het WEL goed zien.
  .
  laten we het nooit opgeven, never surrender !
  .
  ook onze kleinkinderen hebben recht op een normale vrije westerse maatschappij….

 11. @Koos, en na de dienstplicht aansluitend door in de slavernij? Want hoe noem je het anders als de staat ca 80% van je inkomen (arbeid) voor zichzelf confisqueert?

  Mensen die hun eigen leven niet voor hun eigen praatjes in de waagschaal stellen, moet je sowieso niet volgen.

  • Heb je een betere oplossing dan? Liever slaaf van rasgenoten dan van mohammedanen! Want voor die keuze staan we nu. Overigens denk ik da na een (eventuele) Endlösung der Moslimenfrage de wereld dermate zal zijn opgeschud, dat “slaaf zijn” überhaupt geen thema meer zal zijn.

 12. Nee, Koos geen dienstplicht leger moeten onze goede jongens die dit ook niet gewild
  hebben hun leven geven voor deze politici die het zelf er zo naar gemaakt hebben
  Ze zouden wel gek want deze politici denken dat ze de dans ontspringen maar hun kop gaat er ook af nog eerder dan ze denken of ze moeten moslim worden.

 13. @Nico Spaak 18 maart 2015 om 00:15 “Het leidt uiteindelijk tot dit: http://www.uitkijk.net/docs/De%20Ondergang%20van%20Nederland.pdf ”
  .
  Moet er weleens aan denken, aan dat indringende verhaal van “Mohamed Rasoel”. Het verketterde boek dat op de boekbrandstapel moest dankzij Mohamed Rabbae van het Nederlands Centrum Buitenlanders en de Anne Frank Stichting. In 1990 gokte deze “Rasoel” (voorspeller, profeet) dat het in 2020 afgelopen is. Dan is het Nederland van weleer als het vooroorlogse Rotterdam voor de naoorlogse Rotterdammers: alleen nog albums, filmpjes, herinneringen en weemoed. Een weggekoloniseerd, uitgezogen, ontheemd en verweesd volkje wiens eigen kleine volgepropte hoekje op deze aardbol onder hun kont vandaan is versjacherd en verwoest door hun eigen a66ergebroed. De Nederlanders zagen het, morden wat en zapten weg–want zo’n vaart loopt het allemaal niet en we hebben onze koning nog–en toen was het te laat. Dit volk is inderdaad niet meer te redden.

 14. Breivik wilde teveel ineens. De clou zit hem in de dosering. Mensen moeten wel de tijd krijgen om tot inkeer te komen, hun hoofd in te trekken tot onder het maaiveld en hun bek te houden. Zolang er geen prijs komt te staan op het verkopen van je land, gaat de uitverkoop door, zeker als de beloningen – de judaspenningen – vanuit de graaipot zo groot zijn.
  Maar goed, ik ben het zat. Ik ga. Ik vind Nederland mijn inspanningen niet meer waard, dus ik ga elders belasting betalen.
  Mark my words: de enige weg hieruit is terreur en dan komt de goegemeente tussen twee vuren te zitten. Daar hebben ze dan zelf om gevraagd.

  • Grachtengordeldier

   19 maart 2015 op 11:00

   “Breivik wilde teveel ineens. De clou zit hem in de dosering.” U bedoelt dat Breivik niet 77 maar, laten we zeggen om te beginnen, een stuk of tien slachtoffers had moeten maken? Mensen met denkwijzen zoals u kunnen we in Nederland inderdaad niet gebruiken. Vertrek alstublieft en keer nooit meer terug.

   @Joost Niemoller
   En Joost, hoe bevalt je eigen weblog? Word je gelukkig van de dagelijkse reacties? Ik zou als ik jou was vreselijk trots zijn op de mensen die je aan je weet te binden. Omringd worden door dit soort volk, wat een genot moet dat zijn.

   • Ik ga toch, dat zei ik al. In een ver verleden zei ik weleens: ze kunnen me tot de laatste dag van mijn leven oproepen voor mijn land, dan trek ik mijn uniform weer aan. Niet meer. Het is over. Een volk van weekdieren en parasieten. I couldn’t care less anymore. Free your mind and your ass will follow. Wegwezen dus.
    En ik hoop dat uw soort oogst, wat het hier gezaaid heeft. 🙂
    Beschouw mijn opmerking hierboven als een prognose. Hoe onaangenaam die ook is.

 15. Ja gaat dan bijna geloven dat het de bedoeling is dat we naar de afgrond gaan. Rutte is hypocriet maar een slimme vent. Dat zijn pure NSB praktijken van die ruiten in gooien en huizen bekladden. Je leest en hoort er weinig van in de MSM.

 16. Het Westerse Goedmens-Denken is de laatst decennia enorm geradicaliseerd. Dat is samengegaan met een groeiende, diepe haat tegen de “Slechtmens” (realisten).
  Je ziet dat bijvoorbeeld aan de toegenomen belangstelling voor de dodenherdenking (met de achterliggende gedachte natuurlijk dat het neo-neationalisme het nieuwe gevaar is). Of aan de na 70 jaar plotseling oplaaiende discussie over de “Mussert-muur”.
  Het goedmens-fundamentalisme is rechtstreeks afgeleid uit de bijbel (hebt uw vijanden lief), en kan dus als christenfundamentalisme worden geduid.
  De radicale bijbeluitleg is door de ontkerkelijking een eigen leven gaan leiden, goed vergelijkbaar met de opkomst van de radicale islam.

  • Tegenwoordig hebben veel goedmensen het Boeddhisme als achtergrond, na een christelijke opvoeding te hebben gehad.

 17. Wie niet in staat is de zelfkritiek te relativeren dreigt eraan ten onder te gaan. Dat betreft de mensen die, om de ongemakkelijke realiteit maar niet te hoeven zien, zich vastklampen aan een ideologie. Het grote kwaad, verantwoordelijk voor dat destructieve gezoem, vinden we in religieuze en politieke ideologieën, waarvan islam en de linkse kerk momenteel het meest hinderlijk zijn. De aanhangers worden almaar agressiever, om het ook in hen zich opdringende inzicht te onderdrukken.
  Zoiets …….

 18. Dat destructieve gezoem komt voort uit een op zich grote vooruitgang in de westerse cultuur. Het is de kinderlijke negatieve eerste fase van zelfkritiek door iedereen. Dat alle individuen hieraan (min of meer) deelnemen is mogelijk geworden door sterk ontwikkelde communicatiemogelijkheden. Een positieve kant aan de zaak is dat de mensen absoluut geen oorlog meer willen. Althans vooralsnog niet dicht bij huis.
  Dit alles is een consequentie van het sluimerende inzicht, -voor de een helder en bewust, voor de ander onderbuikgevoel- dat de werkelijkheid een geheel vormt waarin alles tot zijn recht heeft te komen. Daartegen handelen is het enige kwaad in de wereld.

 19. Kijk naar de bio industrie. Neem de kip en varken. Het is eten en voortplanten wat hun gelukkig maak. Volgens wijze mensen bestaat elke stam uit drie soort mensen. De eerste leeft en denkt volgens genoemde dieren. Opgevolgd door de dierentuin soort mens. Ik heb het goed en ben gelukkig is hun motto. De laatste groep is mens. In de geschiedenis, tot wanhoop gedreven, schreven zij wijze boeken als leerstof voor groep èèn en twee. De bijbel is er èèn van. Het resultaat op deze planeet is een meerderheid die alles weet dankzij die boeken. In Nederland zichtbaar onder links, midden, en gelovige politiek. Geschiedenis leert dat oorlog het beste medicijn is om deze kennis elite monddood te maken. Daar word hard aangewerkt.

 20. De staatsmedia heeft het, door welvaart gemakzuchtige, volk de afgelopen 40 jaar (een volledige generatie) met socialistische propaganda bestookt. Hierdoor is bij de meeste mensen, die zonder kritisch vermogen, de verdorven socialistische moraal geïnternaliseerd.
  .
  Het is niet mogelijk deze mensen met rationele argumenten te overtuigen. Pas als het zwaard van de moslim hun keel in dringt zal er een kort moment van realiseren zijn.

 21. weggelachen en kan daarom domineren.

 22. De enige hoop is een afscheidingsbeweging door lobbygroep op te voeren voor afscheiding Groningen en/of Friesland.

  Een aardige illustratie dat het over is met Nederland/europa /het westen is dat er word gezegd het niet Nederland binnen laten van niet westers immigranten en Jihadi’s is een verplaatsing van het probleem.Puur Humanistisch zou dit standpunt te rechtvaardigen geweest zijn was het niet dat Europese Islamieten een factor of 10 zijn oververtegenwoordigd bij Syrie strijders t.o.v. moslimlanden met min of meer dezelfde geografische afstand tot syrie. Ook maar zo heb ik vernomen zijn Europese Jihadi’s oververtegenwoordigd bij het daadwerkelijke slachten van mensen.
  Het vorige in vraagvorm zetten is een goede test om te kijken of iemand puur humanistisch is of meer racistisch tegen eigen bevolking( Kun je zien als als geaardheid van 0 homosexueel tot 10 hetero dat je onder de 5 zit wat zo’n 30% vrouwen en 20% mannen het geval is )
  Racisme tegen eigen ras word…

 23. W.H.J. Reiss

  18 maart 2015 op 00:35

  Eerst zal het land financieel uitgezogen worden. Sociaal stelsel IS nu al op de schop. Studiefinanciering IS ook al weg. Belasting gaan al omhoog. En over 10 jaar zal de dood voor velen het resultaat zijn voor het niet benoemen van de oorzaak van alle ellende, de islam !!!

 24. dhimmiesnuffelaar

  18 maart 2015 op 00:18

  lees ‘ natuurlijk kan dat wel ‘

 25. dhimmiesnuffelaar

  18 maart 2015 op 00:16

  Sprak vandaag nog een ouder iemand, die het in alle opzichten met Wilders eens is,maar wanhopig het stemhokje ingaat, omdat ze tóch VVD gaat stemmen,omdat haar familie al voor de Oorlog zelfs, op één of andere manier ‘liberaal’ stemde. ‘Hier sta ik ik kan niet anders’. Jawel, natuurlijk dat wel,maar de PO/MSM indoctrinatie doet haar werk in deze laffe mensen.

 26. Het leidt uiteindelijk tot dit: http://www.uitkijk.net/docs/De%20Ondergang%20van%20Nederland.pdf , om nog maar eens een oude koe uit de sloot te halen. De ondergang van Nederland voor Dummies zeg maar. Maar zelfs dat is aan dovemansoren besteed.

 27. Dit kan niet anders dan leiden tot een burgeroorlog.
  Hoe ver kun je gaan?

  Het ‘volk’ laat zich nog steeds maar al te graag iets wijs maken.
  Zodat het wel meevalt.
  Een grotere groep wordt wakker, in andere landen sterker dan hier, maar het is dit jaar waarschijnlijk niet genoeg voor Nederland.

  Sprak vandaag een collega die letterlijk aangaf al jaren D’66 te stemmen. Ze heeft geen idee waar ze voor staan, maar gaat dat nu ook gewoon weer stemmen.

  Hoe achterlijk is deze bevolking!!!

  • Burgeroorlog? Natuurlijk niet; niemand in NL die de moed heeft. Allemaal goed opgeleide, grote en sterke mensen, maar hun huisje-boompje-beestje opgeven? Geen denken aan. Joost Niemoller heeft volkomen gelijk; de NL bevolking is niet meer te redden, men verdrinkt zich liever in de politiek correcte poel. Jammer.