De onafwendbare werelddominantie van de islam demografisch voorspeld

Door Joost Niemöller

Als iets onze toekomst voorspelt, dan zijn het wel de demografische processen. Het aantal kinderen per vrouw van vandaag voorspelt de wereld van morgen. Dit zijn onafwendbare processen. En de wereld waar we heen gaan is die van de onvermijdelijke moslimdominantie.

Misschien denkt u dat ik me baseer op allerlei ‘extreme’ inzichten. Maar dat is helemaal niet het geval. Vandaag bracht het keurige, beetje conservatieve, Duitse dagblad Die Welt een omslagartikel waarin heel precies, onder andere naar aanleiding van berekeningen van het Amerikaanse onderzoeksbureau Pew, een feitelijke voorspelling werd gedaan.

De feiten spreken voor zich, en geven aan dat de problemen die door het intrinsiek gewelddadige karakter van de islam, alleen maar zullen toenemen.

-Momenteel is nog een derde van de wereldbevolking christelijk. In 2070 zullen er meer moslims dan christenen zijn. Tot aan 2050 zal het aantal moslims ruim twee keer zo snel groeien als het aantal christenen. In 2050 zullen er 9.3 miljard mensen op aarde zijn, waarvan 2.8 miljard moslims.

-Een moslima krijgt gemiddeld 3.1 kinderen. Een Duitse krijgt gemiddeld 1.3 kinderen, dat is dus ver onder het vervangingspercentage van 2.1.

-Dat het aantal christenen bovendien zwaar zal afnemen, komt deels door de (deels gedwongen) bekeringen tot de islam en deels omdat steeds meer christenen atheïstisch worden. In 2050 zullen er 66 miljoen minder christenen zijn.

-De toename van het aantal atheïsten vindt vooral plaats in landen met bevolkingsafname, zoals in Europa, de VS en Japan. (Mogelijk is het atheïsme ook een van de oorzaken van bevolkingsafname.)

-Het aantal ex-moslims zal gering zijn, mogelijk zo’n drie miljoen, omdat hier strenge straffen op staan, zoals de doodstraf.

-Moslims vormen nu meerderheden in die gebieden die bijzonder ‘dynamisch’ en ‘jong’ zijn. In Iran bijvoorbeeld is de gemiddelde leeftijd 27. De gemiddelde Duitser is 43,7 jaar oud, de gemiddelde Japanner is 46,5 jaar. (In 2050 zullen er dan ook dertig miljoen minder Japanners zijn. Ook zullen er dan nog maar zeventig miljoen Duitsers in Duitsland leven.)

-Juist in die gebieden waar de bevolking het snelste groeit, wonen de meeste moslims. Zoals in Nigeria, Pakistan, Indonesië, en India. Met name India zal het land worden met de grootste moslimbevolking, en Indonesië voorbijstreven.

-Het enige continent dat qua bevolking daadwerkelijke zal krimpen (tenzij het overspoeld wordt door moslims) zal Europa zijn. De Europese bevolking zal met honderd miljoen inwoners afgenomen zijn in 2050. Een vierde van alle oorspronkelijke Europeanen zal dan overigens godsdienstloos zijn.

-Los gezien van de immigratie, en alleen uitgaand van de voortplantingvoorspellingen zullen in Europa in 2050 de meeste moslims in Groot-Brittannië wonen, namelijk 7.76 miljoen, op de voet gevolgd door Frankrijk met 7.54 en dan Duitsland.

-De sterkste toename van het aantal moslims zal plaatsvinden in Afrika ten zuiden van de Sahara. Vier van de tien moslims zullen wereldwijd daar leven in 2050. Landen als Nigeria, maar ook Macedonië, zullen in 2050 een moslimmeerderheid hebben.

Dat zijn de feiten. De Ummah is veel dichterbij dan velen denken. Het wordt lastiger en lastiger om de kop in het zand te steken.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

24 Reacties

 1. ben ik ff blij dat ik in 2050 al ruimschoots vanaf een wolk naar beneden zal kijken hoe de straten van europa rood zullen gaan kleuren door de religie van de vrede….
  .
  gelukkig heb ik geen kinderen…..

 2. Stop met de kinderbijslag, toch een nazi wet die eindelijk dient te worden afgeschaft.
  Ik ben hoopvol dat er een ziekte komt die slechts beledigende moslims treft, zoals aids vooral homo’s treft.
  Dat is ook een oplossing, want wetenschappers om die ziekte te bestrijden hebben ze niet.

  • Eens met die kinderbijslag: omzetten in vaste belastingverlaging. Wat de rest aangaat, is het primaire probleem de politiek correcte, progressieve kaste. Die cognitief dissonante kudde staat in de weg naar een verstandige en effectieve aanpak van de opkomende barbarisering. Internationaal gezien zouden de neocons en globalisten opgepakt en berecht moeten worden voor hun (oorlogs)misdaden en subversie. Zonder de inspanning van die neonazis immers (want dat zijn het) hadden de wahabis en salaifsten in de afgelopen decennia geen poot aan de grond gekregen buiten hun eigen grotten en hell-holes.

 3. Leo KarelJan

  24 juni 2015 op 16:36

  Dominantie zit niet alleen in aantallen. Israël bewijst al jaren dat enkele miljoenen militair en technologisch goed uitgeruste mensen makkelijk de baas over honderden miljoenen Arabieren kunnen blijven.
  De zwakte van de islam is zijn achterlijkheid. Geen kritische denkers, geen goede wetenschappers, steeds achter met technologie. Het gevaar zit hem vooral in het Westerse heulen met de islam. Vele malen gevaarlijker dan demografie. Het is ook maar de vraag of de islam zo blijft groeien: genetisch zijn er zwaktes, o.a. door neef-nicht huwelijken. Ook het IQ ligt lager.

 4. Die werelddominantie zit al bij Leo Lucassen in zijn hoofd want lees net zijn artikel en hij verwart niet westerse allochtonen( 2 miljoen in nederland ) met het % immigranten uit moslimlanden van 6 %. In de comments onder het artikel heeft niemand het weer door .

 5. Inderdaad, alternatieve energiebronnen zijn een noodzaak. Ikzelf heb zonnepanelen op mijn dak liggen en die leveren mij al bijna 50% van mijn consumptie van elektriciteit op, niet slecht dus. Wat ik gewoon niet begrijp is dat een overheid niet massaal inzet op zonne-energie. Elk sociaal huis verplicht voorzien van panelen. De terugverdientijd is ongeveer 6 jaar. De overheid kan dit financieren en met de opbrengst de rente en aflossing makkelijk betalen. Maar ze doen het niet, want het zijn geen echte ondernemers, gewoon domme idioten.

  • @ CeesvE
   Respect hoor, goed bezig.
   Ik vind het daarom ook zo jammer dat partijen aan de rechter kant van het spectrum dit onderwerp vaak laten liggen of wegwuiven als linksgekkiegedachtengoed.
   Ik zeg het is tijd voor “nieuw/groen/progressief Rechts” !!

 6. En dat allemaal omdat het westen zo’n enorme honger heeft naar OLIE.

  Het wordt de ondergang van een vrije beschaving. Echter denk ik dat het nog wel zal meevallen, want zoals altijd zal er een balans ontstaan. Wij hier in het westen worden voornamelijk atheist omdat we denken dat wij, de mens, tot alles toe in staat zijn. We vervangen organen, wekken leven op met IMF etc. Maar we begrijpen werkelijk helemaal niks van het leven, hoe het kan ontstaan bijvoorbeeld. We begrijpen ook helemaal niks van de begrippen eindig en oneindig. Wij denken echter wel dat we alles weten. En als er meer en meer moslims hier komen, dan zal ook het het welvaartsniveau dalen (je ziet het al om je heen gebeuren). Uiteindelijk komt er een balans en vecht men elkaar de tent uit.
  We zullen zien hoe het gaat gebeuren, maar prettig is het allerminst.

  • @ CeesvE
   dus zeg ik “ga massaal alternatieve energiebronnen ontwikkelen en gebruiken”.
   Wat heb je liever, een tsunami van moslims of een tsunami van windmolens?

   • Windmolens kun je weer afbreken zonder gezanik te krijgen over mensenrechten.

    • @koos
     dat is een bijkomend voordeel ja 🙂
     ik denk dat windenergie zeker niet voldoende is en dat ook daar een hoop bezwaren aan kleven maar als ik moet kiezen tussen minaret of windmolen……..ik zou het wel weten

 7. @CeesvE 10:46. U zult wel IVF i.p.v. IMF bedoelen. Van het IMF wordt een mens niet vrolijk. IVF kan onder omstandigheden een oplossing betekenen. Persoonlijk denk ik echter dat de bemensing van de aarde is te vergelijken met een te grote hoeveelheid ratten in een nagenoeg leeg ruim.

 8. Waarschijnlijk zal het overigens met de Obama strategie van het westen niet lukken om ISIS te verslaan:
  http://www.jpost.com/Opinion/Will-defeating-Islamic-State-take-more-than-a-generation-406117

  Obama maakte weliswaar zijn verkiezingsbelofte waar, en was niet van het scherm te slaan toen dat gebeurde ” WE TOLD YOU THAT WE WILL LEAVE IRAK AND YES, WE DID!!!!!!!!!!!!!!!!!!” en de media was muisstil over hen die waarschuwde voor het vacuüm.

  Wij zijn overigens nog lang niet af van het Griekse probleem, de Grieken mogen immers ook niet van Obama de EU uit.
  En dan te bedenken dat Obama de Jezus Christus de Messias was van de media en de linkse kerk.Ik zie het somber in.
  Dit alles geeft aan dat de EU zo snel mogelijk terug verwezen moet worden door de kiezer. Als een premier dan doet wat hij moet doen voor het volk, de grenzen dicht, zie Hongarije, wordt hij door een dronken EU president Juncker uitgescholden voor dictator! Dit wordt door de media dan ook nog gezien als een…

 9. Dit moet Obama en Cameron als muziek in de oren klinken, want volgens hun is de Islam een religie van de vrede.

  Volgens Obama heeft de Islam bovendien het pad gepaved naar verlichting en wetenschap.

  • Koffij@ Obama wil IS of ISIL niet verslaan In de chaos heerst de meester . Wie ondersteund Amerika nu werkelijk met wapens? U weet dat Moedjahedien=Al-Qaida=Al-Nusra en de het vrije Syrische leger wordt getraind en bewapend door Amerika . Er is alleen een cordon rond de Amerikaanse Oliebronnen rond Terpil gelegd geholpen door de Koerden Kijk eens hoe de pipelines lopen van Terpil en je snapt het Dat die verd Russen die pipeline naar de Middellandse zee bewaken Alle massavluchtelingen stromen in het middenoosten Syrië, Afghanistan, Irak, Iran Georgië zijn geïnitieerd door Amerika Ik kan met mijn verstand er niet bij dat dit getolereerd wordt. Amerika stopt Polen vol met Wapens tegen de Russen? Welnee de Polen zitten in Oekraïne. En wij krijgen als afleiding de dreiging van de Russen te horen.

 10. De feiten spreken meestal niet voor zich.
  Het hangt er nogal vanaf waar die mohammedanen geboren worden, dit in verband met de levensverwachting. In Duitsland of in Syrië scheelt een slok op een borrel.
  Houden die onderzoeken ook rekening met de onuitroeibare neiging van mohammedanen om elkaar onderling af te maken?
  .
  Neemt niet weg, dat ook ik van het beschreven demografische proces ernstige problemen verwacht.
  .
  Minder Minder Minder islam in Europa is een verstandig streven.

 11. Misschien kunnen we enig heil van de nieuwste ziekte MERS verwachten. Dat schijnt door kamelen te worden verspreid. Waarom helpen we die niet een handje?

 12. Armoede brengt mensen uit verre landen hierheen, normaal zou dat in matige vorm geen probleem mogen zijn, en zeker ook als er wereldwijd om geloofsovertuigingen gevochten wordt. Het geloof dient in feite uitsluitend in de persoonlijke sfeer te gebeuren, en mag nooit opgelegd worden.
  Dat dient mensrechtelijk beschermd te worden, maar dat mensrechtelijke ligt juis in ons westerse wereld enorm onder druk. Politiek snijdt zich dus gigantisch in de vingers hiermee.
  Het opkomend fascisme speelt juist het sterker worden van elk vorm van fanatisme in de kaart. En degene die niet ergens fanatiek van wordt bijt uiteindelijk in het stof. Wordt een makke schaap bewijze van spreken.

  • Op hetzelfde moment dat een vluchteling uit Mogadishu hier een voet op de grond zet is hij volgens onze wet een gelijke en dient gelijk behandelt te worden. Hij heeft RECHT op Bed Bad en Brood en een minimum inkomen, gezondheidszorg etc De Staat kan, mag hem niet zo maar uitzetten. Wij hebben nu dringend behoefte aan mensen die opkomen voor de belangen van ONS in de eerste plaats., immers zoveel kanslozen vluchtelingen hoe lief en zielig ook en hoe graag ik bereid ben te helpen , werken de-stabiliserend. Immers al deze jeugdigen, in de kracht van hun leven hou je niet in kampen. Kijk eens in de winkelcentra die zijn vol met jeugdigen op zoek naar …..? en die gaan echt niet voor de deur van het UWV hangen nee ze zijn creatief en het geld loopt op straat Dus criminaliteit Met een beroving verdienen ze meer dan dat hun hele familie ooit voor mogelijk heeft gehouden. De roep om een sterke man klinkt harder

 13. J. C. Th. Köhler

  23 juni 2015 op 22:33

  Het enige continent dat qua bevolking daadwerkelijke zal krimpen (MITS het overspoeld wordt door moslims) zal Europa zijn.

  Ik neem aan dat hier bedoeld wordt TENZIJ…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

 14. Het heeft misschien niet direct met dit onderwerp te maken maar wat de laatste tijd steeds meer opvalt is dat je in overheid folders en in overheid spotjes steeds vaker zwarte mensen ziet. Een blanke komt dan ergens achteraf of onderin de folder.
  Wanneer de overheid spotjes over zieke of bejaarde mensen gaan kom je geen 1 zwart persoon tegen.
  Van de week was er in New Orleans een zwarte agent doodgeschoten door een zwarte man. In de krant staat dan, man schiet agent dood. Wanneer een van de mannen blank zou zijn zou er wel bij staan blank of zwart.
  Je kunt ook geen krant open slaan of er staan foto’s van zwarte mensen in.
  Vaak met zwarte “zielige”kinderen. Blijkbaar zijn zwarte kinderen per definitie zielig.Geef geld hier en geef geld daar.Vroeger zag ik alleen mensen.Iedereen gelijk. Het lijkt wel of ik onbewust racist aan het worden ben met dank aan de overheid en de media.

 15. Wat doen we er aan. Mee fucken? Het is denk ik niet zo gek te denken dat we Rusland en China hard nodig hebben om de zaken qua aantallen wat uit te stellen. Meer lijkt niet mogelijk. Dat wordt nu tijdelijk onmogelijk gemaakt omdat de economische belangen en de wereldhegemonie van de VS prioriteit hebben. Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig. Europa is hiervan op dit moment het grootste slachtoffer. Europa wordt daarom gedestabiliseerd en ook volgepropt met wapens. Dit leidt er toe dat je zorgt dat gebeurt wat altijd gebeurt als er teveel van zijn nl. oorlog. Met een Islam die altijd dwingend is, is het immers buigen of barsten. Velen van ons zien het aankomen maar zullen het hopelijk niet meer meemaken.

 16. Mijn jongste dochter is een sociaal familie persoon die dolgraag in de toekomst een gezin wil vormen. Het doet me pijn haar mijn zorg te moeten delen, dat haar toekomstig kroost wel eens een heel moeilijk bestaan zou kunnen krijgen. Ik kan werkelijk woest worden op die idiote politici (en hun politiek correcte volgelingen) die dit alles laten gebeuren, die Nederland en Europa aan het vernielen zijn. Heel fijn jongens, onze kinderen en klein kinderen zullen jullie eeuwig dankbaar zijn! Ik heb er verder geen woorden meer voor.