Duitse bevolking slaat massaal wapens in

Door Joost Niemöller

Het is een bericht vandaag in Die Welt: Duitsland is bang en grijpt massaal naar de wapens. De winkels waar wapens worden verkocht kunnen de vraag niet meer aan. Men krijgt een antwoordapparaat aan de lijn. Er kunnen in een aantal winkels alleen nog schriftelijke bestellingen worden gedaan. Er zijn groeiende wachtlijsten.

En dat gaat om de officiële verkooppunten. De illegale wapenhandel moet dus nog veel meer zijn toegenomen.

Een wapenhandelaar in Berlijn vertelt wat de reden is: De komst van de illegale immigranten. Met name vrouwen voelen zich niet veilig meer, en slaan op grote schaal pepperspray in. Een Duitse fabrikant van pepperspray ziet deze herfst een toename van zeshonderd procent. Zo’n enorme toename heeft de fabriek in de afgelopen 21 jaar nog nooit gezien. In de winkels wordt verteld dat het hier voor 90 procent om vrouwen gaat die de pepperspray kopen. En bij de andere tien procent gaat het om mannen die het voor hun vrouwen kopen.

Mensen kopen ook op grote schaal meer veiligheidsmiddelen in, zoals kluizen, en zelfs bunkers.

Ook zwaardere wapens worden in steeds grotere getallen ingekocht. Steeds meer mensen hebben in Duitsland nu een serieus vuurwapen in huis.

Het is duidelijk dat de Duitse bevolking er steeds minder vertrouwen in heeft dat de staat waakt over hun veiligheid. Dat is ook niet zo vreemd. De Duitse staat waakt niet meer over de grenzen. Er is geen controle op de mensen die in de Duitse media (zo ook in Die Welt) worden omschreven als ‘kwetsbare vluchtelingen’, maar  wat in werkelijkheid jonge moslimmannen zijn, die verzorging opeisen. Na de aanslagen in Parijs weten we dat op zijn minst enkelen onder hen ISIS strijders zijn. Sommigen kunnen zich mogelijk pas in Europa ontpoppen als radicalen. Als ze komen uit oorlogssituaties, zijn ze hoe dan ook gehard, in staat om met wapens om te gaan. Zoveel jonge mannen zonder vrouwen zullen bovendien geneigd zijn tot verkrachtingen, en dat verklaart de pepperspray.

Als de camera draait zullen de meeste Duitsers politiek correcte taal uitslaan, want zo zijn ze getraind. Maar daarachter speelt een andere werkelijkheid. Niemand wil het willoze slachtoffer worden van een beroving of verkrachting. De taal van het vaak stille ongenoegen neemt nu de vorm aan van pistolen, revolvers en mogelijk zwaardere wapens.

Het is het begin van de burgeroorlog die ons te wachten staat. Een burgeroorlog waarvan Merkel de aanstichter is geweest.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

33 Reacties

 1. Merkel gaat de geschiedenis in als de GROTE VERNIETIGER van Duitsland, maar ook van de omringende landen. En lieden als Rutte zijn voor 100% fan van deze oud-communiste. De overheid bewaakt geen grenzen meer en schiet op ALLE gebieden tekort als het gaat om veiligheid. In NL zijn leger en politie uitgehold en functioneren OM, ministerie V&J en rechters voor geen meter. WIJ ZIJN GROTENDEELS onbeschermd. De overheid BENOEMT de problemen niet eens en slaat uitsluitend politiek correcte prietpraat uit. Ook heult men met de islam.
  De burger zal niet aan bewapening gaan ontkomen, tenzij ze zich als lamme schapen willen laten slachten. Wie op deze overheid vertrouwt, is gek, hartstikke gek.

 2. Zweden staat op instorten. Bevolking wordt niet meer beschermd en anarchie is het gevolg. Grote stijging vuurwapenbezit en alarmsystemen. Burgerwachten opgericht.
  http://nl.gatestoneinstitute.org/6969/zweden-anarchie#.VloEuWBM1RQ.twitter

 3. g.h.m.leferink

  28 november 2015 op 17:59

  Deel 2.
  # Dezelfde MSM ons, net als politici van het type Arie Achterbaks, overspoelen met HALVE WAARHEDEN. Voorbeeld: het weglaten van negatieve feiten als het eisen van TV in hun behuizing door de ‘asielzoekers’, het censureren van verkrachtingen, het discrimineren van vrouwen (Waar blijft nu het vlammende protest van OPZIJ?), de discriminatie van andere religies door islamieten in opvangplaatsen, enz.
  # Dat de MSM VEEL TE VEEL PRAATJES HEBBEN gekregen. En dat ze denken boven de wet te staan!

  Al kijken ze je ook vaak verbaasd aan, misschien dat ik sommigen van mijn gehoor toch aan het nadenken heb gezet.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 4. JN: “Na de aanslagen in Parijs weten we dat op zijn minst enkelen onder hen ISIS strijders zijn.”

  Maar geen vluchtelingen of migranten. Misschien was het makkelijker terug te reizen uit Syrië meeliftend met de stroom maar het heeft ook risico in de groep gespot te worden. En je kunt dezelfde route natuurlijk ook afleggen zonder bij de stroom te zitten. Iets lastiger weliswaar maar ze hadden elk ander jaar ook een bootje kunnen huren voor een oversteek. Met paspoort een auto huren en klaar.

  Ergo, er is géén duidelijk relatie met de migrantenstroom. Behalve dan het conflict binnen Syrië zelf dat alleen nog maar meer terroristen kweekt met alle bombardementen en “uitroeien” dat we zo graag propageren. Helaas is er maar één weg: afsnijden van supply: olie, geld, wapens maar ook de pompeuze bestrijding zelf. Een machtige tegenstander hebben ze net zo hard nodig als geld en wapens.

 5. Wentelen en een uitleg keren. Net als in het christendom begin is het niet de onderdaan die besluit maar anderen. Met exotische namen, of gewoon Bilderberg, gebeurt alles volgens plan. De inhoud daarvan is geheim en gedeeltelijk bekend bij linkse kwakzalvers die glimmen als het woord klimaat valt. Een plangedeelte bij hun bekend. Dat plan omhelst controle over alles wat onderdanen doen en laten. Een vereiste voor dat plan hoofdinhoud. Een geheim met weg gevers zoals een staats Saoedi begrafenis en uit genodigden. Betreffend land is samen met de E.U bezig met de uitvoering daarvan. Klaar en uitgevoerd zal in geschiedenis bekend staan als jaar nul van duizend jaar vrede. Met als attracties hoofden afhakken van iedereen die tegen is. Een Nederlandse links en ambtenaar Bilderberger droom die dan werkelijkheid is geworden. Vandaag geweld is de prelude.

 6. Hier een artikel hoe Duitsland de Amerikaanse agenda moest uitvoeren, waaraan we de EU te danken hebben:
  http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/29590/hoe-de-amerikanen-de-europese-unie-pushten.html
  De oplossing die de regering in Washington voor ogen stond, was: een verenigd Europa. Als zij de West-Europese naties ertoe kon bewegen een unie te vormen, zou in één klap het hele Europese probleem uit de wereld zijn. Als ‘derde macht’ zou Europa militair sterk genoeg zijn om zich de Sovjets van het lijf te houden. Tegelijkertijd zouden de Duitsers binnen een verenigd Europa nooit meer hun buren kunnen bedreigen. Hierdoor hadden de Europeanen de Amerikaanse GI’s niet meer nodig, zodat die konden terugkeren naar het vaderland.

 7. Hier een stukje geschiedenis over het Duitsland na WO2, de miljoenen vrouwen die werden verkracht en Duitse burgers in Oost Europa en Rusland die werden vermoord, historie die je nooit op de NPO zult horen:
  http://www.historien.nl/bezetting-duitsland-en-denazificatie/
  Duitsland moest na WO2 allerlei verdragen tekenen, waarin ze zich committeerden te streven naar een groot Europa en een zwak Duitsland:
  “De Gaulle had als prioriteit dat Duitsland zo zwak moest blijven dat het nooit meer in staat zou zijn om Frankrijk aan te vallen en dat het ook zo lang mogelijk verdeeld moest blijven, liefst in ministaatjes””Frankrijk gebruikte Duitse krijgsgevangenen voor dwangarbeid in Frankrijk. Ten minste 30.000 van hen stierven door uithongering, ziekte, verwaarlozing en mishandeling. Circa 5.000 werden gedood bij het opruimen van mijnenvelden. Het Internationale Rode Kruis beschouwde de Fransen als de wreedste in de behandeling van gevangenen, na de Russen”

  • Duitse jongeren 2/3 generatie willen niet meer geconfronteerd worden met het NAZI verleden . Ook was de demonisering zonder meer éénzijdig . Pas kwam daarom de film uit Die Lügen der Sieger. Het zou goed zijn om alles eens een duidelijk plaats te geven o.a. hoe de communisten, David Wijnkoop met de hier aanwezige Russische gevluchte soldaten hier in Nederland demonstreerde en de een staatsgreep wilde plegen net zo als in Berlijn met Rosa Luxembourg. Het scheelde maar niks of heel Europa inclusief Frankrijk waren ook communistisch geweest Heel lang de solidariteit van de hier aanwezige communisten met het Sovjet regime Helaas is er nooit een Neurenberg proces geweest tegen deze moordenaars . Erger velen kregen hier prima posities bij de Overheid de vice consul in Petersburg Jacob Oudendijk waarschuwde in een ambtsbericht voor de Russische Joden (revolutionairen) hij noemde ze een gevaar voor de Wereldvrede * zoek op *

 8. Een overheid die weigert haar afspraken na te komen, het zwaard te voeren en de veiligheid en gezondheid te waarborgen, verliest het recht om burgers te ontwapenenen en belasting te heffen.
  De veiligheid wordt dan geprivatiseerd en gaan de mensen er weer zelf voor zorgen.
  Logisch, maar wel een hele slechte ontwikkeling.

 9. Angela Merkel is slechts een zetbaasje van de VS. Zij en de EU moeten gewoon doen wat de VS en de banksters willen. Waarom zit de VN in New York? Nederland, dicht bij Duitsland, kreeg wat instituten om zogenaamd de wereldorde juridisch op poten te houden. Maar o.a. de VS heeft er lak aan. Het werd altijd gebracht dat de EU een zelfstandige entiteit naast o.a. de VS zou zijn d.w.z. een blok dat 500 mio mensen zou vertegenwoordigen. Probleem is dat de leiders van dit blok niemand van de onderdanen vertegenwoordigen maar slechts het andere blok de VS dat in feite financieel op instorten staat. Overigens waarom houden de gekleurden in de VS marsen? Omdat hun leiders meewerken aan verdeel en heers. Helaas enkel, de reeds aangevangen, oorlog zal wederom tot een herschikking leiden waardoor de VS machtiger worden. Rutte en Dijsselbloem doen verbaasd en geraakt over de aantallen bij de instroom van asielzoekers maar ze doen niets behalve blabla. Dag verzorgingsstaat.

 10. Het is te hopen dat die wapens alleen door echte Duitsers worden gekocht. Anders is het middel erger dan de kwaal.

 11. Het socialistische brein is een substantie waar iedereen de vloer mee aanvegen kan.

  Totale remigratie

 12. Angela Merkel arbeitet am Zerfall der Demokratie:

  https://www.youtube.com/watch?v=rKHBAEfcqik

 13. Robert Lopes Cardozo

  28 november 2015 op 00:05

  Weer een goed stuk van Joost Niemöller. Via een homovriendje leerde ik Duitsland (Berlijn) in 1976 van binnenuit kennen. Nederlanders en bijvoorbeeld Denen worden daar als broertjes zonder erfschuld gezien. Duitsland is kennelijk niet bij machte om als eerste Europees land een strikte immigratiepolitiek te bedenken. Dus moet Nederland dat doen, liefst in samenwerking met Denemarken, Zwitserland. Plan: alle asielzoekers en onuitzetbare illegalen worden door ons menswaardig opgevangen op een gehuurd Grieks eiland. In een tentenkamp voor een miljoen mensen zoals bij Mekka tijdens de bedevaart. Nederland helpt, op verzoek, bij terugkeer van moslims naar de islamitische regio (van Marokko tot Indonesië, veertig keer zo groot als Noordwest-Europa), of naar Afrika. Op de wereldbol is Afrika nog groter dan Frankrijk, er is daar niet overal oorlog.
  Nederland steunt de UNHCR gul. Privatisering van de moraal: elke vluchteling is welkom als kostendekkende immigratiebelasting wordt betaald.

 14. Excuus voor de uitweiding. Ik zou iedereen willen aanraden: Leer minstens schieten met een windbuks en zeker voor de jongeren die niet meer in het leger zijn geweest en iedereen die geen strafblad heeft: word lid van een schietclub en haal een wapenvergunning.

 15. Zolang echter het electriciteitsnet en de electriciteitskabels in handen zijn van de overheid, hebben zij de beste kaarten. Met het omdraaien van 1 knop is de stroom uit. Eigenlijk is dit monopolie hetzelfde als het monopolie dat de Roomse kerk had over wat er gedrukt/gepubliceerd werd en in welke taal.

  Overigens is het in de islam hetzelfde. Alleen het onbegrijpelijke Arabisch is toegestaan en in alle Islamitische landen mag er alleen gepubliceerd worden als het ministerie van cultuur dit na overlegging heeft goedgekeurd. Het is ‘het ministerie van Waarheid’ uit Orwells 1984.

 16. Ik las bij xandernieuws dat in Frankrijk altenatieve media sites uit de lucht gehaald zijn. Door de alternatieve media zijn wij niet meer afhankelijk van de door de staatsfilter gefilterde nieuws. Allerlei politiek incorrecte waarheden worden transparant gemaakt, leugens die als feiten worden geslikt ontmaskerd. Alleen blijkt dit alleen bij een underground groep gelezen te worden, de grote grijze massa wil liever dom gehouden worden.
  Natuurlijk wordt er ook een hoop bull shit verkondigd op de alternatieve media, maar feit is dat critici van de Islam qua kennis superieur zijn t.o.v. politiek correctelingen. Hetzelfde geldt voor andere gevoelige onderwerpen. Dit alles dankzij internet. Islam is vrede wordt dankzij internet vrijwel nergens meer voor zoete koek geslikt.
  Als de elite de mogelijkheid had zouden ze wel eens de controle op internet willen hebben. Ik hoop niet dat Frankrijk een voorbode is. De snelle verrandering van de publieke opinie is dankzij internet.

  • “Natuurlijk wordt er ook een hoop bull shit verkondigd op de alternatieve media”
   .
   ja, daar is die xandernieuws een mooi voorbeeld van, man man, wat een gekkies-site.
   op die site vergaat gemiddeld 3xpd de aarde….

   • Dat klopt, maar er zitten ook standpunten in die je op het spoor brengen van het echte verhaal. Ik prefereer Xandernieuws nog altijd boven de shit die de kranten en tv je dagelijks voorschotelen.
    Het is eigenlijk met alles zo: doorzoeken tot je alle kanten gezien hebt en dan uit de rommel de waarheid halen.

 17. Xandernieuws is een soort science fiction. Het laat zien hoe het misschien zal gaan.

 18. Ik volg alleen kwaliteitsmedia als Geenstijl en De Nieuwe Realist.

 19. Internet is in zijn implicaties te vergelijken met de “uitvinding” van de drukpers. Het betekende het begin van het einde voor de Roomse overheersing van en monopolie op de beschikbare kennis. Het betekende een enorme verspreiding van kennis , de ketenen van creativiteit werden verbroken en het luidde de Renaissance in.
  Geen wonder, dat de huidige machten dit met lede ogen aanzien. Het onttrekt zich aan hun controle. De vraag is of het ze gaat lukken om deze storm van informatie te kanaliseren en de verloren macht van de gecontroleerde massamedia te herstellen.
  Het lukte de Katholieke kerk ook niet.

 20. Het gaat niet om wil, want daaronder wordt vrije wil verstaan, en die bestaat niet. Het gaat om de programmering van breinen, ons onbewuste, en dat wordt genetisch gegenereerd.

 21. Joost Niemoller doet nauwelijks pogingen te verbergen dat hij het rezuegoed idee vindt dat burgers zich bewapenen tegen de vluchtelingen.
  Ik krijg hier een heel vieze smaak van in mijn mond.

  • Is ook een reuze goed idee. Op wie kan je nu nog rekenen? De overheid? (oeps) De Duitsers en Oostenrijkers hebben groot gelijk. Ook hier mag de wapenwet wel eens heel spoedig tegen het licht worden gehouden. 5 Generatie’s Nederlander? Vrije aanschaf.

   Gr Porta

   O, en die vieze smaak? Die wordt nog wel viezer straks.

 22. “Propaganda is so powerful now. I’ve never known really a time when propaganda played such an important part………..

  http://russia-insider.com/en/politics/syrias-crime-it-indepedendent-blogger-john-pilger/ri11472

  Veteraan John Pilger over Parijs, ISIS en media propaganda. (28 min.)

 23. Kijk maar met wie we allemaal dikke vriendjes zijn.
  Abbas, Poroshenko, Iran, Saoedi Arabië, Qatar. Nog nooit heb ik Nederland zo zien aanschurken tegen oorlogsmisdadigers, fascisten en tirannen.
  Ze stonden hier te juichen toen het hele midden-oosten in een slagveld veranderde. Ze noemden het Arabische lente.

  Ze zijn onze morele grondslag aan het verkwanselen en het resultaat daarvan is chaos, oorlog en zelfmoord.

  • @DG
   Ik mag hopen dat jij weet dat Iran recht tegenover het clubje staat dat jij opnoemt. Ik weet, het is verwarrend, maar de soenni’s en de sjiieten staan inmiddels lijnrecht tegenover elkaar (zie Jemen).
   Poroshenko is een onderdeel van de banksters war, en de rest idem.

   Ach die gekke Wilson heeft wat op zijn geweten toen hij tekende en zich daarna de most unhappy man in the world noemde.
   De wereld DG, word geregeerd door bankiers. De dollar is reuze geschikt om aan de toiletrol te mogen. China en Rusland en ook India zijn klaar met die kliek en hebben tonnen goud, echt goud.
   Rest de vraag: hoeveel is 1+1?

 24. Merkel is niet de enige en niet de eerste, maar de kers op de taart van de postmoderne policor multiculpolitiek.
  Ik was vanavond in de supermarkt en keek even in de krantenstandaard.
  Grote koppen en “voorpaginavullend op de ene: “De Aarde Kan Maar 1 Graad Opwarming Aan!!!”
  en de andere: “Kan Nederland Zonder Zwarte Piet???”

  Waanzin.
  Al decennia komen de politici en de pers steeds meer weg met het het verlakken van de mensen, maar nu is hun zijspoor zover van de realiteit afgeraakt, dat het levensgevaarlijk is geworden. Niet alleen voor individuele mensen, maar voor alle landen van Europa.

  En ondertussen bouwt Erdogan verder aan zijn kalifaat, door dikke maatjes met ISIS te zijn, te proberen NATO in een oorlog tegen Rusland te slepen en Europa te destabiliseren door alle vluchtelingen deze kant op te sturen.

  Onze leiders hebben ons verraden en hebben het fascisme omarmd.

  • g.h.m.leferink

   28 november 2015 op 17:51

   Geachte ‘D.G. Neree’, U maakt me duidelijk dat ik niet de enige ben die een (heilloze) verbinding ziet van media en machthebbers!
   Hier zie ik een stel GEHEIME AFSPRAKEN tussen glibber-MSM en gluiper-politiek. Wat b.v. de verklaring is voor het telkens maar weer gebruiken in die media van de woorden ‘vluchtelingen’ en ‘asielzoekers’, daar waar ze de benaming ILLEGALE IMMIGRANTEN zouden moeten gebruiken! Volgens mij om ons eraan te wennen dat we overspoeld worden. Terwijl andere berichten in de zin van ‘je kunt er toch niets aan doen’ weer proberen om ons te laten berusten in de MERKEL-BLUNDER VAN DE EEUW!
   Daar tegenover stel ik in elk gesprek dat ik erover voer dat:
   # De benaming ‘vluchteling’ alleen opgaat voor een kleine minderheid van deze ongenode gasten.
   # Wie anderen wil helpen dat in veel beter IN HUN EIGEN REGIO kan doen, en wel voor 10 % van wat ze ons hier kosten! Daarmee heb ik als ex-voorzitter van de stichting ‘Armenië Hulp’ de nodige ervaring opgedaan…

 25. Nou ja, het is in ieder geval meer dan niks. Hier ligt het * PC-zooitje al op voorhand met de poten omhoog hun keel te ontbloten. Zolang de totale controle nog niet volledig is hebben we nog een kans. Wanneer echter al het cashgeld is vervangen door plastic (pin) en onze identiteit geheel gedigitaliseerd is. Dan is het echt te laat. Dan is een druk op de knop voldoende en we bestaan niet meer. Zolang er nog leven is (verzet), is er hoop.
  * PC = politiek correct.