Eindelijk politieke tegenkracht in Duitsland over illegalenstroom

Door Joost Niemoller

Het Duitse Avondland ontwaakt. Heel erg langzaam. Maar toch.

Wil er ooit een eind komen aan de ongeremde instroom van jonge mannen uit moslimlanden, waartussen ongemerkt ISIS terroristen meekomen, dan zullen zich in Europa politieke tegenkrachten moeten organiseren. In Oost-Europa zijn die momenteel goed vertegenwoordigd. In Frankrijk staat Marine Le Pen al lang goed in de peilingen, en maakt ze een serieuze kans om echt invloed uit te gaan voeren. Het kiesstelsel in Groot Brittannie maakt dat Farage met UKIP vooralsnog een symbolische boze stem in het Europese Parlement zal blijven. Wilders is speler in een te klein land.

De sleutel is Duitsland. De politiek correcte deken die daar over de realiteitszin ligt, verstikt vooralsnog alles.

Maar opvallend is de opkomst van de AfD, onder leiding van de mediagenieke Frauke Petry. De AfD heeft momenteel in de peilingen negen procent, en is daarmee de oppositiepartijen Die Grunen en die Linke voor bij gestreefd. Overigens staat de coalitie van Merkel nog steeds sterk. Het CDU zakt weg, maar de SPD trekt bij.

In de Duitse pers wordt Petry momenteel zwart gemaakt, bijvoorbeeld vanwege haar weinig succesvolle verleden als onderneemster. Een teken dat ze als gevaarlijk gezien wordt. Er ging ook onlangs een steen bij haar bureau door de ruiten. Ook dat is een signaal dat links Duits bang voor haar begint te worden. Wanneer ze spreekt, demonstreert links. Typisch. Bij links houden ze nooit van vrijheid van meningsuiting. En in Duitsland vindt men dat heel normaal.

De stemming op de CSU partijdag was vandaag zurig. Reden: de open het dorp politiek van Merkel, die niet verandert, ook niet na de aanslagen in Parijs. Maar met zurige gezichten alleen zal er niets veranderen. Al is het maar omdat Merkel met de SPD regeert, die niets wil weten van enig ‘ vluchtelingen’ plafond of van effectieve beperkende maatregelen tegen de instroom. Binnen de CSU klinken kritische geluiden over het CDU beleid, maar zolang dat niet tot een breuk leidt, hoeft Merkel niet te vrezen voor haar positie.

En groeien de kansen voor de AfD.

Dat zien ze bij de CDU ook. Maar ze zien tegelijkertijd dat daar niets tegen te doen is.

De AfD wordt steeds meer uitgesproken. Onlangs wees de partij Merkel aan als politiek schuldig voor de aanslagen in Parijs. En iedereen ziet waarom. En het haalde de media. Opmerkelijk, want de Duitse media verzwijgen dit liever.

Over vier maanden zijn er deelstaatverkiezingen in Baden-Wurttemberg en daar komt de linkse coalitie in gevaar door de opmars van de AfD. Zo wordt het concreet.

Deze zaterdag heeft de AfD een congres in Mainz.

Er wordt veel oproer in der straten verwacht door extreem links.

Prima. Hoe meer oproer, hoe meer aandacht, hoe meer stemmen.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

15 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  22 november 2015 op 22:40

  Och, het moet eerst faliekant misgaan, wil het gros wakker worden. Want dat volk gelooft, helaas, de HRM (HoofdRioolMedia).

 2. Ik vond AfD aanvankelijk veel te gematigd als het over islam en immigratie ging. Blijkbaar trekt dit nu bij. Goed nieuws. Maar 9% is natuurlijk niet genoeg. Alle andere partijen zijn links en politiek correct en multikul. Zelfs de CSU is slappe hap. Niet te vergelijken met de partij vroeger onder leiding van Franz Joseph Strauss.
  Neen, uit Duitsland moet het niet komen. Wel uit Oost-Europa. Polen heeft nu een echte anti immigratie regering met meerderheid in parlement. Victor Orban in Hongarije zit ook op de goede lijn. Net zoals in Slowakije en Tsjechië. Ook in Kroatië een goede verkiezingsuitslag.
  Ook Slovenië wordt wakker.
  En wellicht Frankrijk ( Marine Le Pen ) en zeker ook Wilders.

 3. Bedankt voor het goede nieuws. Waarom wordt AFT ook nog ’s beschreven als “pro-Russisch”.? Dat ben je al snel tegenwoordig natuurlijk als scepticus.

  JN: ” jonge mannen uit moslimlanden, waartussen ongemerkt ISIS terroristen meekomen”

  De terroristen tot dusver hebben allemaal netjes Franse of Belgische jeugd en paspoorten. Ze kunnen gewoon met het vliegtuig komen, desnoods trainer ze wel elders. Het is juist gevaarlijker voor ze in een groep te reizen waar ze opvallen. Ik kan me wel voorstellen dat er een hele groep terroristen apart deze route zou afleggen maar zodra ze in Europa zijn hebben ze uiteraard eigen vervoer.

  Europa heeft een goed bewaakte grens nodig waar niks meer doorheen komt. Ook goed tegen grote drugs en wapentransporten trouwens. Of spionnen. Een soort Berlijnse muur in het kwadraat en ironisch natuurlijk als Merkel haar gewicht achter zoiets zou gooien.

 4. Ik denk/hoop dat als de stemming in Duitsland helemaal omslaat, de afrekening ook heel grondig zal zijn. Dit continent kent een lange geschiedenis van bloedige godsdienst- en ideologische oorlogen. En als er lessen uit de geschiedenis moeten worden getrokken, dan wel deze: Geen multicul meer, dat is riskant.
  Het is tamelijk stompzinnig dat de multiculti-aanbidders dit nooit bedenken.
  Ze trekken altijd de omgekeerde les. Links=tegendraads en anti-logisch.

 5. De NATO en Bilderberg hebben plannen die nu uitgewerkt worden. Met als einddoel revoluties zoals in 1918 te voorkomen. De pleuriszooi wat die revolutie teweeg bracht is èèn keer maar nooit meer. De trouwste bondgenoten in hun strijd waren gelovigen. Vanuit Rome, Calvijn, of Mekka, hun steun, gegarandeerd. Een verenigd Europa, onder Adolf, met gelovigen aan zijn kant, verloor. Dat koste Europa zijn koloniale rijkdom. Terugkeer tot pre Columbus tijden is de toekomst. De veroorzaker van dit bazen en baasjes leed is Rusland. Plan B is geheim en in uitwerking. Met als doel een nieuwe wereld orde. Allemaal onder het oude Horst Wessel lied van rijen vast gesloten. Socialisten en gelovigen zijn daar apetrots op.

 6. Wel verheugend, maar het is too little to late. De gemiddelde Duitser is nog veel meer gehersenspeold dan de Nederlander en wij hebben er ook 40 jaar over moeten doen voordat we wakker waren.
  Dat de SPD nog groeit is een teken dat de Duitser leidt aan een soort zelfmoordreflex.

  Net zoals Samsom en Obama denkt de SPD dat de immigratie goed is voor haar zeteltjes. Die zeteltjes zijn zo belangrijk dat je daar rustig straten met bloed voor mag opofferen en een verrotte toekomst voor de nieuwe generatie voorbereidt.
  Maar ja, links heeft wel de staatsmedia en elke dictatuur weet, beheers je de staatsmedia dan beheers je de breinen, het protest zal altijd komen van een niet te manipuleren minderheid, die je in een dictatuur makkelijk kunt negeren.

 7. On topic: VEEL TE LAAT.
  En dan nog dit:

  https://fubarbaar.files.wordpress.com/2015/11/01221.jpg

 8. De Duitsers zijn de sleutel voor heel Europa zegt Joost Niemoller , dan ziet het er slecht uit want ze zijn zeer schuldbewust over de Hitler periode. Alhoewel de huidige generatie Duitsers daar volstrekt niets meer mee heeft van doen drukt het de natie in een overgave modus 180° de andere kant op van wat Hitler wou. Consequent tot het bittere einde zijn de Duitser marcherend achter de ‘Blut und Bodem’ ideologie naar de Untergang. Zo marcheren ze nu achter Merkel aan naar een geheel andere Untergang, namelijk dat het Duitse volk vervangen en aangevuld wordt door Islam volkeren uit het midden oosten. Dit is voor Nederland rampzalig. Het lage geboorte getal van de Duitse vrouw voorspelt dat de geschiedenis van Europa een slecht vooruitzicht heeft. Hopelijk wint Marine le Pen de verkiezingen en draait het Britse referendum uit op een exit dan zullen de Gutmensch-wegkijkers van Den Haag de bakens verzetten en kunnen we de grenzen sluiten voor visum en papierloze binnenstromers.

  • Ik blijf het vreemd vinden dat de Moffen uitgerekend de mohammedanen binnenhalen, omdat ze een schuldgevoel tegenover de Joden hebben. Het lijkt meer op een voortzetting van de Holocaust.
   En het schuldgevoel tegenover de buurlanden, is ook al niet erg geloofwaardig als je die landen met een ellende opzadelt waarbij WO verbleekt.

 9. offtopic,
  .
  we hebben net gemeenteraad verkiezingen gehad wegens fusie met 2 andere gemeenten.
  ,
  wat denk je ? vvd grote winnaar met pvda als 2de.
  .
  schiet mij maar lek, hoeveel schade/bedrog moeten vvd en pvda de maatschappij aandoen om een nederlaag te ondergaan ?
  .
  ik weet het echt niet meer….

 10. Op de handen blijven zitten liberaal rechts! Laat die socialisten/communisten rellen, hou je er verre van! Zij willen rellen, gun het hen niet, lach hen uit in het gelaat.

  Ik hoorde dat Duitsland de grenzen gaat sluiten, zal tijd worden.

  Kan trouwens die hinderlijke kwebbelaar op radio 1 , al weer zijn naam kwijt, die verteld dat we slecht 40.000 mensen binnen hebben gekregen (deze maand alleen al 15.000) en in de top5 rijkste landen staan (hij vergat de staatsschuld) weg?

  • toets, die cijfers over de hoeveelheid “vluchtelingen” bevreemden mij ook, heb toch hele andere getallen voorbij zien komen afgelopen tijd ?
   .
   zijn ze gewoon bewust de cijfers aan het manipuleren/vervalsen ?

   • @harrynak
    Opleuken. Zal nog even zoeken over een paar uur of ik de link kan vinden, maar 21% bleek afkomstig uit Syrië. En dan hoop ik dat de helft ook daarvan niet loog.

    Hoe dan ook, we worden opgezadeld met een horde kannibalen!
    https://www.youtube.com/watch?v=ZDceLiPLHWQ

    Je hebt weinig fantasie nodig om de uitkomst te kennen.

 11. Voor de zomer waren het er 2000 extra op te nemen illegalen. De burger was op vakantie deze zomer en toen werden het er dik 8000. Inmiddels zitten we bijna op 50.000. En zeer velen illegalen zijn nog niet aangemeld, of melden zich bewust niet aan. Ik zeg: We worden belazerd, zwaar belazerd.

 12. The more they fear, the more they smear!