Brekend: ISIS kan zelf Syrische paspoorten maken

 Door Joost Niemöller

ISIS kan zelf Syrische paspoorten drukken. Dat staat in een 17 pagina’s tellend rapport van de Amerikaanse Homeland Security Investigations, zo valt te lezen in dit recente bericht van ABC News.

ISIS had de stad Deir Ez-Zour over genomen, waar zich, volgens dit rapport, dozen met blanco paspoorten bevonden en een speciale drukpers. Een ander paspoort bureau was gevestigd in Raqqa, de ‘hoofdstad’ van het Kalifaat. Deze steden zijn nu al zeventien maanden in handen van ISIS. Dus ISIS heeft ruim de tijd gehad om zelf echte Syrische paspoorten te drukken.

FBI directeur James Comey sprak zijn zorgen al uit over dit probleem:

The intelligence community is concerned that they [ISIS] have the ability, the capability to manufacture fraudulent passports, which is a concern in any setting.

Bij in elk geval twee terroristen bij de aanslagen in parijs zijn al Syrische fake paspoorten gevonden. Aangenomen wordt dat deze als ‘vluchtelingen’ ongezien de Turks/Griekse grens konden oversteken.

In Syrië worden de ‘fake’ paspoorten, uitgegeven door ISIS, niet van de echt onderscheiden. ‘Syrische paspoorten’ zijn overal eenvoudig te koop. En met een Syrisch paspoort heet je in Duitsland een vluchteling.

Het Amerikaanse rapport, dat in het bericht van ABC News niet in zijn geheel wordt gereproduceerd, eindigt met de waarschuwing:

If ISIS ability to produce passports is not controlled, their operations will continue to increase and expand outside of their operational controlled areas.

Nog een extra reden om te twijfelen wanneer er in de media weer wordt gesproken over ‘Syrische vluchtelingen.’

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

13 Reacties

 1. De EU heeft een oplossing voor het grensprobleem. Alle landen, op Engeland en Ierland na, zullen hun grensbewaking uitbesteden aan de EU. Veel landen willen dat niet, want dat betekent bijvoorbeeld dat Merkel honderdenduizenden islamitische immigranten door een lands zijn strot kan trappen, maar naar verluidt heeft Rutte op commando van zijn grote leider Merkel al getekend.

  De EU was bang dat de landen zelf hun grenzen zouden instellen en dat kan natuurlijk niet want dan zou blijken dat die fascistenstaat een reus is op lemen voeten.
  Natuurlijk zal de staatsomroep er een eigen draai aan geven en net doet alsof we toch maar blij moeten zijn met de EU.

  http://www.geennieuws.com/2015/12/eu-doet-nieuwe-greep-naar-de-macht-nationale-grensbewaking-wordt-afgeschaft/

 2. Finland heeft nu dus een probleem,. Terug sturen mag niet onduidelijk wat er dan met de verdachten gaat gebeuren . In Finland houden en dan berechten betekend 10 tallen jaren bewijzen verzamelen en getuigen horen. En als het dan tot een veroordeling komt dan krijgen ze misschien 3-7 jaar en zelfs na die straf mogen ze niet uitgezet worden. Mooi toch

 3. In Finland zijn twee immigranten opgepakt die herkend zijn op een propagandavideo van ISIS. Daarin doen ze mee aan een massa-slachtpartij waarbij Iraakse militairen vastgebonden werden, doodgeschoten, en in de rivier gekieperd.
  http://www.npo.nl/nieuwsuur/11-12-2015/VPWON_1241486
  vanaf minuut 10:00
  Ze zijn TOEVALLIG herkend. Al die andere oorlogsmisdadigers die niet herkend zijn lopen nog gewoon rond in de AZC’s.

 4. “En met een Syrisch paspoort heet je in Duitsland een vluchteling.”
  .
  en anders lopen ze net zo lang door tot een ander land WEL toe hapt….

  • Ook in Duitsland worden authentieke syrische paspoorten gedrukt, evenals officiele doodsbedreigingsbrieven en fatwa’s om het zieligheidsfabeltje gedocumenteerd kracht bij te zetten.

 5. 3 maanden geleden al geschreven;
  Wie hebben ze daarvoor nodig ?
  Eurogendfor….
  Wat gaan ze daarvoor gebruiken ?
  Het handelsverdrag met Oekraïne….
  Wie gaan ze daarvoor gebruiken ?
  Meedogenloze Oekraïners met geen enkele binding met ons Europeanen….

  Mark my words ! En de groeten aan Toets !

 6. @Koffij
  Je doelt op dit:

  http://www.theguardian.com/uk-news/2015/dec/11/brussels-plans-to-strip-schengen-nations-of-authority-over-borders-europe

 7. Ik lees op de alternatieve media dat er een plan is, uit Duitsland afkomstig, om de grenzen in Oost Duitsland met geweld te openen om zodoende Islamieten binnen te laten.
  Zeg dat het niet waar is.

 8. https://themolesite.wordpress.com/nl-migrants-to-europe-is-a-setup/

 9. Wilders had toch van Rutte eens zo’n paspoort laten maken? Ach wellicht nam men het niet serieus.

  Er zijn overigens net zulke neppe diploma’s in omloop. Voor een schijntje een bul. Mag hopen dat men dat eerst even grondig uittest alvorens zo’n figuur te laten fröbelen in de medische sector.

  http://www.zeit.de/2015/47/integration-fluechtlinge-schule-bildung-herausforderung

  Nou tot zover de hoogopgeleiden farce.

  • Het was Harald Doornbos, niet Wilders, die een paspoort voor Malik Ramadan (Mark Rutte) liet vervaardigen. Het zou een fake paspoort betreffen. Echter is het laten maken van een echt, authentiek syrisch paspoort in Turkije en Syria, waar het hier over gaat.

 10. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te bedenken dat er heel wat boze wolven tussen de vluchtelingen zitten. En Merkel zegt tegen hun: trek maar aan het touwtje dan gaat de deur vanzelf open.

 11. Dit is geen brekend nieuws, want al behoorlijk lang bekend. Ook in Turkije draait een officiele drukpers met officiele blanco paspoorten met bijbehorend getraind personeel. En de blanco paspoorten komen sinds vrij lange tijd niet meer uit Rankrijk.