Nu bekend. Alle aanslagplegers Bataclan kwamen via Syrië probleemloos binnen.

Door Joost Niemöller

We weten het nu. Alle drie de aanslagplegers in de Bataclan in Parijs, kwamen via Syrië naar Frankrijk.

Samy Amimour groeide op in een keurige wijk in een voorstadje van Parijs, zijn ouders ‘gematigd’ en ‘geïntegreerd’,  hijzelf had een opleiding en een baan. Maar radicaliseerde stiekem, en ging tenslotte naar Syrië.

Ismaël Omar Mostefaï woonde in de Franse stad Chartres, reisde in 2013 af naar Syrië en kwam terug om de aanslagen te plegen.

Vandaag werd bekend dat ook de derde aanslagpleger werd geïdentificeerd. Foued Mohamed-Aggad, woonachtig in Straatsburg, vertrok ook naar Syrië en kwam ook terug om mensen af te slachten in de Bataclan.

Je kunt uit een ‘gematigde omgeving’ komen. Je kunt radicaliseren. Je kunt naar Syrië gaan. Je kunt al dan niet in de gaten gehouden worden door de geheime diensten. Maar je kunt zonder problemen weer terug komen en in naam van Allah onschuldige mensen vermoorden.

De Syrië route. Een snelweg zonder controle. rechtstreeks uit ISIS heartland naar de honingpotten van Noord-West Europa. Een geweldig idee van mevrouw Merkel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

30 Reacties

 1. g.h.m.leferink

  11 december 2015 op 23:02

  Het is een MISDAAD! Dat EU-regeringen en de MSM eendrachtig ons die import, die zeker onze ondergang wordt, door de strot willen wurgen !
  We worden door die twee, die dus een soort geheim MONSTERVERBOND moeten hebben, belazerd waar we bij staan. En ik vraag me af: “Wie spint hier garen bij?”
  Want dit is glibberiger dan een paling in een emmer met snotter. Is het jullie, die hier op dit internet forum reageren, ook opgevallen dat de kritische houding van de MSM hier TOTAAL AFWEZIG is? In plaats van dat de MSM doen wat hun taak is, de machthebbers kritisch volgen?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 2. Trump heeft zo gelijk. Veel mensen zijn zich echt nog niet bewust van de realiteit aangaande moslims. Ze zouden zich meer moeten verdiepen om een goed standpunt in te kunnen nemen. Voor velen voelt het weren van moslims als racisme maar een ieder die zich werkelijk verdiept in dit geloof en de werkelijkheid aan durft, kan niet anders dan dezelfde conclusie trekken: we moeten ons hier kosten wat het kost tegen beschermen, voor onszelf en voor de volgende generaties.

 3. Iedereen valt over Trump vanwege zijn uitspraak dat moslims niet meer tot de VS worden toegelaten.
  In de UK zijn al 400.000 handtekeningen verzamelt om Trump de toegang tot de UK te ontzeggen.
  In Rotherham werden 1200 meisjes misbruikt door moslims omdat ze onrein waren. De Labour gemeente deed niks tegen aangiftes en zelfs de politie negeerde dit.
  Ook de BBC zorgde er voor dat het niet groot nieuws werd ,zelfs toen bekend werd dat ook in andere steden dit misbruik door moslims gaande was.
  Engeland is verworden tot een politiek correct misbaksel waar moslims gewone burgers met messen afslachten en waar het militairen verboden wordt hun uniform aan te trekken.Er zijn zelfs wijken waar de politie altijd in burger gaat vanwege het gevaar van moslims.
  Als ik Trump was zou ik nooit naar de UK gaan.
  Toen laatst John Cleese met enkele Amerikaanse vrienden London bezocht kreeg hij te horen; waar zijn de Britten eigenlijk,we zien alleen maar niet-engelsen.
  We wachtten op de komende…

 4. Ik geloof niet dat er aan de Times persoon van het jaar een positief of negatief waardeoordeel is verbonden. Kijk maar in wel gezelschap Frau Merkel zich bevindt.Wat mij zorgen baart is dat in eigen land, politiek gezien nauwelijks merkbaar is, dat Merkels schaamteloos onverantwoordelijke daden zo veel commotie veroorzaken bij de Duitse bevolking.

 5. Zij zijn bijzonder kwaadaardig en oppermachtig geworden. Het UN-EU monster kan niemand verslaan, zij gaan door tot ze klaar zijn, koste wat kost en dat doen ze in versneld tempo. Zij maken een extreem misdadig en wreed sharia-land, waar het verkrachten, onthoofden, martelen, geselen en stenigen van onderdanen aan de orde van de dag is, verdediger van de mensenrechten van deze wereld. Dat doen ze express om hun macht en misdadigheid te tonen.

  Zij maken de vrouw, die de geschiedenis in zal gaan als Grootste Verraadster van de Europese Volkeren en Landen, ‘persoon van het jaar’. Het is een genadeloze boodschap en zij sturen meedogenloze barbaren onze landen in. Wij staan machteloos tegenover zoveel vijanden en worden opgeofferd voor hun ‘hogere’ doel. Ze controleren de MSM, misleiden de massa en slepen Realisten voor het gerecht. Zij zullen spoedig voor oorlog zorgen naar mijn mening, de kans dat er Franse noch Nederlandse verkiezingen komen is gevaarlijk groot.

  • Het probleem is, dat velen in hun geldbuidel getroffen worden als Brussel ophoudt te bestaan. Ik stel me zo voor dat de vrouw van Frans Timmermans hem het huis uittrapt , die armoedzaaier.

   • Als het alleen daar om ging, was het een koud kunstje om de EU te redden, namelijk door per direct de buitengrenzen hermetisch af te sluiten.
    Nu moeten ze schipperen tussen blijven bestaan, en zoveel mogelijk tuig binnenhalen.

 6. @ Snurker. Spijker op de kop. En dit geldt zeer sterk voor de dames en heren uit zuid- en oost Europa alwaar de EU parlemetariers door die enorme salarissen een miljonairs status hebben verkregen. Dat doet pijn als je daar afstand van moet doen.

 7. g.h.m.leferink

  9 december 2015 op 22:37

  Het is er allemaal al eens eerder geweest, déjà vu. De MSM-gelovende meute is ingeslapen, Chamberlain is helemaal terug!
  Niets geleerd heeft het gros van 10 Mei 1940, en reageert als de soldaat tijdens de Japanse aanval op Pearl Harbour, op 7 December 1941. Die in zijn ondergoed naar zijn luchtdoelgeschut rende , roepend: “Ik wist niet eens dat ze kwaad op ons waren!”
  Alleen is het nu erger, door het SAMENSPANNEN van MSM en EU-regeringen om ons in slaap te sussen. En ik konstateerde het al eerder: DIT IS VAN TEVOREN BEKOKSTOOFD! Ofwel: hier zit een doelbewuste regie achter!
  Vanavond nog op het NOSsjenaal: ‘Angela Merkel is door Times tot vrouw van het jaar gekozen.’ Inplaats van de Guustje Flater…. Hoe kan zo’n blad zó oliedom zijn? En nog wel zo kort na Angela’s BLUNDER VAN DE EEUW! Churchill zou zich in zijn graf omdraaien.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Wat dacht u van de Nobelprijs voor de Vrede, die Obama kreeg, de president die Lybië verwoestte en al bijna 5 jaar gewapende opstandelingen (feitelijk huurlingen) steunt in een gruwelijke oorlog tegen het wettige regime in Syrië. Een president wiens personeel in Oekraïne een coup veroorzaakte en het land in een burgeroorlog stortte.

   Het is een bewijs dat er aan de top van de macht een gruwelijk en brutaal spel wordt gespeeld, waar het Nationaal Socialisme zwak bij zal afsteken.

 8. Als ik heel eerlijk ben interesseert het me geen ruk dat de aanslagplegers geradicaliseerde namaak-Fransen waren. Wat ik veel erger vind is dat de veiligheidsdiensten elke keer mosterd na de maaltijd uit het potje halen en dat dit politiek wordt afgedekt. De wet van oorzaak en gevolg dus. Enkel tegengeweld kan het tij (nog) keren maar dan ben je een racist o.i.d. Dat behoeft niet direct geweld tegen moslims te zijn, het D’66-effect a la Borst kan al een medicijn genoemd worden. Laat ik het maar policor zeggen. Ik ben in principe tegen geweld tenzij ik word uitgedaagd waardoor ik zonder eigenrichting in gedachten te hebben tot verweer moet overgaan.

  • @ Gnor

   Ben ik te cynisch als ik constateer dat de aanslag hoogst noodzakelijk was als een motief voor Fransen, de Engelsen en de Duitsers om halsoverkop in Syrië te kunnen gaan bombarderen.

   En dus zit de NAVO nu in Syrië om Assad weg te krijgen en zitten dus de Russen daar om dat te voorkomen. De Amerikanen en de Engelse hebben inmiddels de afgelopen dagen al tweemaal per ongeluk (?) posities van Assad’s troepen geraakt en daarmee hebben, samen met het neerschieten van die SU 24 door de Turken, alvast de eerste provocaties al achter de rug. Mij lijkt het niet meer als een kwestie van tijd voordat de vlam goed in de pan slaat tussen Russen en NAVO. Dat lijkt, na alle voorafgaande wapengekletter bijna onafwendbaar. Bespeur bij regering en MSM geen merkbaar besef van de aard van de escalatie die aan de gang is in Syrië.

   • Wel een item in het Staatsjournaal waarin ’tekorten aan technisch personeel en onvervulbare vacatures’ (je voelde het al mijlen wijd van te voren aankomen) omgebogen werden in de constatering dat die vluchtelingen hier toch maar mooi uitkomst konden brengen.

    • Maar in feite is het een bewijs van een falend overheidsbeleid. Een overheid die de opleiding voor technische vakken heeft afgeschaft. Het toppunt van decadentie.

 9. @Dawg
  Ik denk dat ze het hebben laten gebeuren om een argument te hebben om te doen wat u schrijft. Er is een pad uitgezet, zie de bekentenis van ex generaal Clark en dat heeft al danige vertraging opgelopen, dus gaan nu alle laden open. Noodtoestand uitroepen waardoor trekpop Obama aan kan blijven en zal het kijken worden wie beschikt over stalen zenuwen.

  • @ toetsteen

   Ik kan dit alleen maar heel fout zien aflopen, maar als ik op het Staatsjournaal af zou gaan gebeurt het allemaal niet.Een veteraan journalist als John Pilger liet onlangs weten nog nooit in z’n leven een tijd te hebben meegemaakt waar de propaganda en misleiding zo intensief en verstrekkend waren als nu. Ik kan het alleen maar met afschuw beamen.

 10. @Dawq. Dank voor uw reactie. Wat u stelt is juist. Er is sprake van uitlokking teneinde de vlam in de pan te kunnen laten slaan. Onze, voor zover je nog van onze kunt spreken, regering is een marionettenshow die zijn weerga in de geschiedenis niet heeft gekend. Maar over een tijdje stemt iedereen weer braaf VVD,PvdA,CDA en D’66 en GL. De SP voert geen oppositie en is in feite pro-Eu. We zullen mede door de domheid om ons heen vervroegd aan ons einde kunnen komen.

 11. Behalve moslim terroristen die via Turkije naar west Europa komen, hebben we al jarenlang de Gey Wolves in huis. TFN (Turkish Federation Netherlands) is direct gelieerd met deze nazis en moordenaars, die ook aanhang hebben binnen de Erdogan regering. Lekker fris allemaal.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Grey_Wolves_(organization)#Netherlands
  Waarom wordt dit allemaal toegelaten en toegestaan? Het wordt steeds gekker. Wat een waanzin.

 12. Hoe gutmenschen politiek crimineel blijkt te zijn.
  Het is alsof de boer een vos in het kippenhok loslaat.

 13. De wereld op z’n kop: bondskanselier Merkel is door Time Magazine gekozen tot ‘persoon van het jaar’. In een uitgebreid artikel noemt Time haar de ‘Kanselier van de Vrije Wereld’ en wordt haar morele leiderschap geroemd. Zou Time ook gesponsord worden door Saoudi-Arabië?
  En oppassen voor de bijna racistisch geworden anti-racisten en politiek-correcten: Rijksmuseum verwijdert kwetsende etnische aanduidingen in collectie. “Deze actie past in ons beleid om de traditionele eurocentrische blik kritisch te benaderen”. Een snelle scan door een werkgroep bracht al vijftig ‘bosnegers’ en veertig ‘hottentotten’ op.

 14. Helaas zijn er ook ontelbare aantallen Gutmenschen MET kinderen. De politiek correcte Gutmensch is een vreselijk KWAAD, met of zonder kinderen. Merkel, Rutte, Timmermans: het zijn criminele verraders van de autochtone bevolking. Crimineel: omdat ze ILLEGALEN zonder papieren en zonder controle door Europa laten trekken ( in strijd met hun eigen wetten en regels ) en ze niet terugsturen naar het land waar ze als eerste binnenkwamen ( weer overtreding: Dublin verdrag ) of terugsturen naar veilige landen ( zoals Turkije ) waar ze al verbleven.
  De regentenkliek bestaat uit ordinaire wetsovertreders.

 15. Een paar dagen geleden zag ik een discussie in het Europees parlement, Merkel was daarbij en ze kreeg een aantal kritische noten van Le Pen.
  Als je naar haar gezicht keek zag je wallen en haar lichaam ademde stress uit. Ik noem dat ‘het bunkersyndroom’. Diep in haar hart weet ze dat de open grenzen onherstelbaar schade aanricht.

  Ik denk dan bij mezelf, als je dat weet doe dan wat. Treedt af geef het stokje over of blaas voor mij part de EU op of zorg voor transitie lokaties voor terug te keren migranten. In plaats van dat, doorgaan op het pad van de destructieve route, jammer dan voor de toekomst van onze kinderen.
  Er zijn ook foto’s van Merkel aan het einde van een Griekse crisis. Wanhoop en berusting in haar ogen.
  En waar komt dat zelfdestructieve vandaan? Het is het vasthouden aan het eigen gelijk, d.w.z. dat je je deur moet openhouden voor asielzoekers, al is die politiek achterhaald. Het is het vasthouden aan het eigen gelijk voor de afgrond,het bunkersyndroom.

  • Merkel heeft geen kinderen, voor zover ik weet, dus het zal haar tijd wel duren. Bovendien is ze boos op de eigen maatschappij, zoals alle feministen. Waarom? Dat weten ze zelf eigenlijk niet zo goed.
   Toegeven wordt gezien als gezichtsverlies en dat is voor een politicus erger dan zelfmoord.
   Merkel is een psychische puinhoop met een hoop macht, zoals veel van haar collegas. Zie Mark Rutte. Zelfde trieste geval.

   • Andre van Delft

    9 december 2015 op 14:53

    Goed punt. Merkel, Rutte en mogelijk andere kinderlozen denken wellicht niet genoeg na over de verre toekomst. Alleen mensen met kinderen zouden in de regering moeten kunnen komen.

 16. Ik heb behoorlijk veel bezwaar tegen de manier waarop u feministen weg zet. Zonder het feminisme waren vrouwen nog steeds het eigendom van hun echtgenoot. Merkel heeft niets met feminisme te maken. Merkel is een vrouw die niet om kan gaan met haar macht, noch met haar ongelijk.

 17. Feministen kunnen niet niet ver genoeg weggezet worden – zij vormen de voorhoede van het zeurleger dat progressieven in het zadel houdt.
  En Merkel doet gewoon wat een progressief past, wat de EU wil, en wat de hele bestuurselite voorstaat – anderen dwingen tot de deugd zoals zij die zien met anderman’s geld. Heel het Bremlin is het met haar eens – niet éen politicus uitgezonderd, behalve dan de rechtervleugel, die niets te vertellen heeft.

 18. g.h.m.leferink

  10 december 2015 op 00:03

  Goed gesproken, ‘Koffij’.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink