Trump heeft gelijk: einde aan moslimimmigratie!

Door Joost Niemöller

Donald Trump kondigde gisteren aan dat er geen moslims de VS zouden binnenkomen als het aan hem lag. Hij haalde daarbij een onderzoek aan waaruit bleek dat 25 procent van de moslims geweld tegen de VS gerechtvaardigd vindt in het kader van de internationale Jihad en dat 51 procent vindt dat moslims in de VS moeten kunnen kiezen tussen de seculiere wetten en de Jihad. In een toespraak gisteravond, benadrukte Trump nog eens dat zelfs als ook maar één procent van de moslims geweld tegen de VS gerechtvaardigd vond, dit al onacceptabel was.

De VS is een immigratieland. Dit betekent dat er al een lange traditie is, qua wetgeving. Zo is er een quotumsysteem waarin elke keer weer opnieuw wordt vast gesteld wie wel en wie niet de VS mogen binnen komen. Uitgaande van de behoefte van het land. Waarnaast er ook een regeling voor vluchtelingen bestaat, maar anders dan in Europa heeft deze vluchtelingenregeling de immigratiepolitiek niet overvleugeld. Dergelijke quotasystemen bestaan er ook in andere immigratielanden als Nieuw Zeeland en Canada. In Nederland kennen we dat niet. Hier vinden we kennelijk dus niet dat de Nederlandse bevolking iets in te brengen heeft over wie er wel of niet binnenkomen.

Het is dus volkomen in de geest van de Amerikaanse rechtstaat wanneer er besloten wordt moslims niet meer binnen te laten, al dan niet tijdelijk.

De Amerikaanse kranten juichen: Zijn ‘islamofobie’ zal Trump uiteindelijk de das omdoen!

De enorme opwinding is overal. zoals altijd.

Nu beginnen ook de moslimorganisaties over ‘haatzaaien’ en dat wordt gretig in de media over genomen.

Het hele bekende patroon, in oneindige herhaling.

Het spel van de pers is bekend: Kijken hoever Trump wil gaan, hem uit de tent lokken, hopen dat hij struikelt. Nu dus weer de vraag aan hem voorgelegd wat hij gedaan zou hebben met de Japanners in de VS, ten tijde van WOII. Zou hij die ook in interneringskampen hebben gestopt, of was hij het eens met president Reagan, die daarover later spijt betuigde? Trump laat dat eigenlijk een beetje in het midden, en dat zou dan weer een schandaaltje zijn. En zo blijven we bezig. En dan maar weer naar de peilingen kijken.

En ja, staat dan in de kranten, zoals Trump nu omgaat met de moslims, zo gingen Amerikaanse presidenten in het verleden om met de Chinezen. Schande! Maar het punt dat Trump  hier op tafel legt, is natuurlijk wel degelijk een serieus punt. Heel Amerika zag de foto van het islamitische terreurstel voor de Amerikaanse douane. Willen we deze mensen binnen, vragen veel Amerikanen zich af. En terecht. Wie zich zo kleedt, is al in de eerste trede van de radicalisering op de trap naar de staat van zelfontbranding. Maar uiterlijk zegt niet alles. Aan andere moslims, zoals Mohammed Atta was juist helemaal niets te zien toen hij door de controle ging op het vliegveld.

Natuurlijk is niet elke moslim een terrorist. Maar een ander aspect aan moslims is minstens zo belangrijk. Moslims in de wereld hebben massaal opvattingen over de seculiere rechtstaat, en bijvoorbeeld over vrouwen, die niet in overeenstemming zijn met de onze. (Zie bijvoorbeeld dit enorme onderzoek van Pew.)

Meer moslims in ons land, betekent dus meer moslimopvattingen in ons land.

Nu kun je aankomen met integratiesprookjes en ervan uitgaan dat moslims binnen één generatie geen moslims meer zijn, maar Nederlanders met zo hun eigen godsdienst die verder leven volgens de Nederlandse normen en waarden. We weten inmiddels dat het precies omgekeerd is. Moslims mengen minder dan andere immigranten. Juist omdat het moslims zijn.

Moslims brengen hun opvattingen niet alleen mee, ze houden er ook aan vast. De tweede en derde generatie, zo blijkt uit heel veel onderzoek, beweegt zich meer in de eigen moslimwereld, heeft striktere opvattingen over de islam, en heeft zelfs op grote schaal ‘begrip’ voor moslimterrorisme. Bovendien willen moslims zich niet met niet-moslims voortplanten. Vermenging vindt niet plaats. En pas met vermenging begint integratie. We halen dus een groeiend probleem in huis en ondergraven de Westerse maatschappij.

Geldt dat voor alle moslims? Nee, er zijn ook moslims die een intense hekel hebben aan de islamisering. Het probleem is dat zij geen actieve, doorslaggevende beweging vormen binnen de islam in het Westen, maar zich liever onttrekken aan het debat, of zich beperken op het schelden op de islamcritici. Want dat is wel zo makkelijk.

Heeft Trump een punt? Hij heeft absoluut een punt!

In Nederland wil Geert Wilders de immigratie uit moslimlanden stoppen om diezelfde reden. Alleen zo kan er een begin gemaakt worden aan het weer leefbaar maken van onze samenleving. Een ontspannen samenleving waarin homo’s weer als homo’s over straat kunnen, vrouwen niet voor ‘hoer’ worden uitgemaakt, de terreurdreiging verdwijnt, de vrijheid van meningsuiting weer terugkeert (inclusief het recht om te kwetsen) en we eindelijk af zijn van die tergende ‘discussie’ over de islam. Niet alleen de geweldsdreiging verdwijnt, maar vooral de verzuring. Want we hebben wel iets beters te doen dan eindeloos doorpraten over zoiets depressief stemmend als de koran.

Ik ben zo enorm islammoe! U ook?

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

52 Reacties

 1. Trump heeft in meerdere kwesties al blijk gegeven van gewoon gezond boerenverstand. Ik hoop dat zijn uitspraken t.o.v. vrouwen, zwarten, latino’s enz. enz., ook al heeft hij daarin gelijk, hem niet in de weg zullen zitten en hem kiezers kosten. Wat straks het meest tegen hem gaat werken, is zijn gebrek aan geloof. Al die republikeinse godsdienstfanaten kijken alleen daarnaar.

  • Al dat demoniseren in de Amerikaanse kranten is wel hoopgevend, ze zijn bang voor hem.

 2. g.h.m.leferink

  11 december 2015 op 00:59

  En dat islam-modetje, dat komt natuurlijk uit: VOOROPLOPERSVEEN-AAN-DE-AMSTEL. Nèt als toen dat Anti-USA modetje in de tijd van de Vietnamoorlog. Daar kwamen ze toen, in mijn studententijd daar, niet over uitgekwekt! Elke dag wel een demonstratie, waarbij wèl de USA beschuldigd werd, maar de deelnemers van de prins (Ho Chi Minh) geen kwaad wisten…… En ik herinner me nòg de kwade koppen van de deelnemers.
  Maar NU gaat het blijkbaar allemaal beter: een Middeleeuws politiek systeem wordt omarmd, kompleet met vrouwendiscriminatie, ‘Herrenvolk’-mentaliteit, haatpreken, onverdraagzaamheid, Jodenhaat, enz. Zou ‘extreem-rechts’ hetzelfde doen, het land zou te klein zijn. Maar nu het een hype’je is in de Mokumse ’trèèèèèndy’ café’s hoor je zowat niks in de MSM. Geen vlammend protest van b.v. OPZIJ….. Voor mij totaal onbegrijpelijk!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. Ik vrees dat we er nooit meer over uitgepraat raken, deze kwaadaardige kanker is uitgezaaid in de samenleving en zal ons leven voorgoed beheersen. Als de Verraadster van Amerika de wereld gaat regeren wordt de samenleving daar ook versneld geïnfecteerd.

 4. Een aardig stuk met veel waars. Alleen op het einde een non sequitur van jewelste. Zo’n immigratiestop kan dan wel de beste keuze zijn maar of het de samenleving plots weer “leefbaar” maakt, de verzuring stopt, de sociale afbraak en asocialisering vermindert, de kredietbubbels, depressie aanpakt, enzovoorts, dat is wel een heel grote stap of een hyperbool in ieder geval. Het is mee zo dat we al genoeg problemen hebben die om fundamentele oplossingen en vernieuwingen vragen. Maar door de buitenlandse politiek en het immigratiebeleid versnellen we de ondergang lijkt het wel. Alsof men naar het einde wil en dan ook nog steeds sneller. Dat is nu juist het bizarre, de huidige onbeperkte massa-immigratie verergert alle problemen die we al hadden! Het is het omgekeerde van gezond verstand dit niet tegen te gaan met alle middelen. Met is van God los (niet letterlijk).

 5. Het Amerikaanse huis van afgevaardigden heeft zojuist het visumvrij reizen voor mensen die in moslimlanden zijn geweest, afgeschaft.
  Dat is ongeveer hetzelfde als wat Trump heeft gezegd, alleen op een diplomatiekere manier.

 6. Ik wandelde in Singapore, multiculti, van Novena naar United Square en daar dribbelden de mooiste dames in klederdracht voorbij. De mooiste was er eentje in royal blue op hoge hakken. Op dat moment dacht ik iets van: mwah zou het. Maar maandje terug stond ik op Junction8 toen mijn vrouw me aanstootte; Een naargeestige vertoning in pikzwart en het ergst twee kinderen die ik inschatte op 4/6 in todden. Serieus, eruit met die rommel, nooit en niet accepteren! Ik hoop dat Singapore dat ook gaat doen, maar de socialistische tendensen stemmen me niet hoopvol.

  Leer en lees dan toch eens!

 7. Zodra er een einde is gekomen aan moslimimmigratie is er een logische vervolgstap: De islam uit het straatbeeld.

  Dus:
  – Geen nieuwe moskeeën
  – Bestaande moskeeën slopen of alle islamitische kenmerken zoals minaretten verwijderen
  – Een algemeen verbod op islamitische kledij, waaronder hoofddoekjes, in het openbaar.

 8. Via internet volg ik al enige jaren intensief Donald Trump – geen toespraak gemist.
  Trump wordt de 45ste president van de USA. Donald heeft 31/4 als geboortegetal, geboren voor succes.
  Trump is niet links of rechts, maar veel slimmer. Hij dicteert, en niet de fossiele pers en ‘deskundigen’, dat is een groot misverstand. Trump wikt en weegt en weet zich de stem van de meerderheid.
  Het lezen van persberichten over hem is in doorsnee hilarisch, maar op den duur niet te verdragen want de incompetentie is permanent: om te beseffen hoe dom je bent, moet je slim zijn. 🙂

  Pas als in de VS de bakens verzet worden kan EUropa volgen.

  • Ik heb gelezen dat Trump ook het internet aan banden wil leggen. Hoe zie je dat?
   Dankzij een vrij internet kunnen we nog alternatief nieuws krijgen, via sites zoals deze van Joost Niemöller.

 9. Waarom ben ik niet verbaasd? De gevestigde “orde” begint al vast met woefdrammen:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24849578/___Plan_Trump_bedreigt_veiligheid___.html

  Gr Porta

 10. Ja, hier ook islam moe. Ik heb het zo helemaal gehad.Het begint als een rode lap op een stier te werken. Ze staan ook bijna overal ruzie te maken. Op straat of in de winkels. Ik had er van de week weer 1 achter mij aan met zijn in douchegordijnen gewikkelde vrouwen.
  Want ja, je mag ze niet op hun fouten wijzen.Dan worden de schapenliefhebbers boos. En dan de reacties van de mensen om je heen. Dat je er begrip voor moet hebben want dat is hun cultuur. En dat we tot elkaar moeten komen en dan elkaar de hand moeten geven. Ga toch weg. Ik heb niet gevraagd om die opgefokte schapenliefhebbers.Waarom moet ik daar begrip voor hebben? Gaan die ogen van die dombo’s dan nooit open? Onvoorstelbaar. Hoeveel generaties ellende willen ze nog zien. En dan het Zwarte Pieten gezeik van de zwarte panters. Daar hoor je niets over.Dat zij met een baret op staan die symbool staat voor de belangen van de zwarte bevolking.Als ik op kom voor de belangen van de blanken ben ik een racist. Zij dus niet?

 11. Iedereen is de islam moe.
  Meer dan 1000 jaar is iedereen islam moe.
  Knettergekke doodscultuur die mensen in achterlijk zombies doet veranderen.
  De koran staat vol met regels en voorschriften die wreedheid, oorlog en haat aanwakkeren. Verplicht op te volgen! Dus iedere moslim die zich niet aan de islamregels houdt kan er op gewezen worden dat hij of zij in actie moet komen om Allah blij te maken met wreedheid en bloed tegen de ongelovigen.
  Er is geen speciale aanleiding voor nodig. Ongelovig zijn is voldoende.
  Daarnaast zitten in de ideologie veel barrières ingebouwd om de kudde onder de duim te houden en uit te bouwen. De vrijheid om NIET te geloven bestaat niet onder moslims. Meestal volgt de dood, ernstige bedreigingen of een leven lang uitsluiting met kans op wraak…. Deze wereld ziet er een heel stuk rooskleuriger uit zonder islam. Zo min mogelijk in ieder geval. Natuurlijk heeft Trump gelijk en ieder ander die de afschuwelijke islam begrijpt…en wil terugdringen.

 12. Wat je ook probeert te bedenken, het is nooit logisch.
  Ik kan me niet voorstellen dat men minder opgeleiden het land wil zien overnemen. Zeker niet in Nederland dat weinig eigen productie heeft.

  En wat Trump betreft…. laat hem alsjeblieft winnen! Obama heeft een meer dan bedenkelijke rol gespeeld. Hopelijk kiest Amerika weer voor zelfstandigheid.

  Misschien moeten we dat hier ook doen.

 13. Op het RTL4 nieuws om 18.00 uur werd de indruk gewekt dat Trump vindt dat de moslims, zelfs na een vakantie, niet in de VS mogen (terugkeren). Het enige dat Trump vraagt is aan de regerende partij en president Obomba om zoiets te doen en na gedegen onderzoek verder te gaan. Het was dus slechts een verzoek en geen wetgeving.

 14. “Geen moslim er meer in” zal weinig helpen. Het gaat erom hoe we ze eruit krijgen.
  Totale remigratie! Dat is iets voor Trump 2.0

 15. Ook ik word doodmoe van de islam en de islamisering. Ook word ik doodziek van al die politiek correcte islamknuffelaars, die weigeren om echt over de inhoud van de islamitische ideologie te praten: die kop in het zand stekende Gutmenschen. De meesten komen niet verder dan prietpraatcliché’s over “die vele goedwillende moslims”.
  TRUMP HEEFT 100% GELIJK! Net zoals Wilders in NL.
  En dan hoor ik weer zo’n vreselijke vent als Koenders met zijn imbeciele reactie op de uitspraken van Trump. Wat worden wij toch door volslagen idiote en naïeve Gutmenschen geregeerd! Die verraders van de autochtone bevolking met hun o zo verheven principes. Schoften zijn het.

  • g.h.m.leferink

   8 december 2015 op 19:59

   ‘LeoKarelJan’: Die Koenders is net zo echt als dat een briefje van 11,85 Euro wettig betaalmiddel is. Praat alleen zó dat hij als ‘goedwillend’ overkomt. Helemaal op het effect afgestemd dat hij denkt dat het heeft op Henk en Ingrid.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 16. Om te beseffen hoe dom je bent moet je slim zijn, niet aardig gevonden willen worden.

 17. Wanneer moslims aanslagen plegen in het westen dan is doorgaans het argument dat het westen dat aan zichzelf te danken heeft, het is onze eigen schuld dat ze ons haten. Daarom blijf ik me verbazen over de hoeveelheid moslims die zelfs met gevaar voor eigen leven naar het westen migreren. Hoe zit dat, ik zou weleens een groot onderzoek willen zien met de vraag aan de in het westen wonende moslims waarom ze zo graag in het niet-islamitische westen wonen zonder te willen integreren, laat staan te assimileren?
  .
  Ik begrijp ook niet waarom “onze” leiders en de msm de islam zo propageren en daarbij hun eigen bevolking in de kou laten staan ondanks alle ellende die moslims veroorzaken vanwege hun haat jegens het westen. Wat willen “onze” leiders, kunnen ze überhaupt ook maar één toegevoegde waarde van de islam aan de westerse samenleving opnoemen? Ik weet zeker van niet, want die is er niet. Dus wat is er in hemelsnaam gaande, wat is de doelstelling van “onze” leiders?

  • Dick
   8 DECEMBER 2015 OM 16:43

   Toch iets met Bilderberg???…geheime afspraken die koste wat kost erdoor gedrukt moeten worden ???
   Dit lijkt bijna een verklaring.
   .
   Politici zijn toch niet zo dom dat ze niet zien, en weten, dat er al jaren problemen zijn met islam en dat het steeds meer/weer fout gaat met moslims.
   Daar moet een verborgen agenda achter zitten.

   De politiek en de msm hebben afgesproken alleen nog maar het begrip ‘vluchteling’ te blijven gebruiken , hoe oneigenlijk ook, en wat er ook gebeurt.
   Je hoort niet anders.
   Dit klakkeloze generaliseren duidt ook op ’n geheime agenda.

   • Paul
    In die hoek moet je het zoeken denk ik, waar anders? Middels de import van migranten/moslims gaan ze de Verenigde Staten van Europa afdwingen. Ik vrees dat daardoor eerst een burgeroorlog, of iets in die geest, zal uitbreken. En misschien is dat wel wat ze juist willen om zodoende definitief middels geweld met hun tegenstanders af te kunnen rekenen, dat zijn dan de vijanden/”racisten” die overwonnen moeten worden. Zodat ze daarna Europa naar hun wensen kunnen herinrichten, en dat zal islamitisch zijn, vraag me niet waarom, dat zijn waarschijnlijk de makkelijkste te sturen schapen.
    .
    Dit is natuurlijk wederom speculeren en tevens een doemscenario, dus vertel me alsjeblieft dat ik er totaal naast zit en dat dit allemaal gebeurt omdat we een multiculti paradijs zullen creëren waarin niet-moslims en moslims (inclusief de salafisten wahabisten whateveristen) hand in hand tussen de vlinders over de heide zullen huppelen. Maak me blij, wel onderbouwd en beargumenteerd svp.

 18. g.h.m.leferink

  8 december 2015 op 21:10

  ‘Paul’:
  Ook ik denk aan een geheime agenda. Anders is die vooringenomenheid van de MSM gewoon NIET TE VERKLAREN.
  En ik blijf het maar herhalen: die zogenaamde ‘asielzoekers’ en/of ‘vluchtelingen helpen in hun eigen regio kost maar 10 % van wat ze ons hier kosten.
  In dat opzicht heb ik ervaring met Armenen. In dat land een weduwe of wees steunen met 140 euro/jaar betekent dat de geholpene een maand lang kan rondkomen op een eenvoudige manier. Probeer dat maar eens in Nederland, rondkomen van 140 euro per maand…….
  Een aantal van onze politici ziet dat ook wel, maar weigert om buiten de door de MSM verkondigde mening ook maar iets te zeggen. Kortom: ze zijn van het type SCHIJTLAARS.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Als een land zichzelf niet kan bedruipen, dan is er iets goed mis: Wij fokken, zij dokken!

 19. Bilderberg is een hotel bij Oosterbeek. Gecorrumpeerde geesten kunnen overal bij elkaar komen. De grote ramp is dat de doorsnee mens empathie verward met sympatie.

 20. g.h.m.leferink

  8 december 2015 op 19:53

  ‘Dick’: je zin “Ik begrijp ook niet waarom “onze” leiders en de msm de islam zo propageren en daarbij hun eigen bevolking in de kou laten staan ondanks alle ellende die moslims veroorzaken vanwege hun haat jegens het westen” begrijp ik wel. Sinds ik in 2008 op een Bouworde werkkamp een tiener tegenkwam die Politicologie deed aan de Universiteit van Achterbaks-stad.
  Hij was helemaal gefascineerd door de islam, wilde zichzelf Arabisch leren, en mijn kritiek op die bevolkingsgroep viel niet in goede aarde!
  Opeens kreeg ik het door: Het was een zoveelste ACHTERBAKSDAM MODETJE. Dus nèt zoiets als de Vietnam-OBSESSIE tijdens de Vietnamoorlog! Democratisch de ander die het er niet mee eens was/is in zijn waarde laten? Vergeet het maar. Dat in die modenarrenkoppen iets anders doordringt dan ‘ik heb gelijk, want mijn vrienden denken er allemaal zo over’? Vergeet het maar.
  Dit duurt zo lang tot zich een ander modetje daar in Gluiperhuizen aandient!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • Internationaal en nationaal socialisten weten dat jeugdige breinen nog niet volgroeid zijn, en iedereen wil betekenisvol zijn.

 21. Boycotten van islamitische waar is zinloos, er wordt niets geproduceerd. Ook in islamitische landen wordt dit beseft. Duizenden jaren inteelt produceert het enige dat ze exporteren.

  De doelstelling van onze politici is niet anders dan die van A Hitler: ‘Heute Deutschland, morgen die ganse Welt!’

 22. Laten we eens beginnen met het afschaffen van het recht meer dan één nationaliteit te mogen hebben. En laat iedereen de keus. Mag je je andere nationaliteit niet opgeven, omdat ze dat daar in Marokko, Turkije, etc niet willen? Geen probleem: lever je gewoon je Nederlandse paspoort en nationaliteit in. Ben je toch zo dapper dat je je Marokkaanse, Turkse, etc paspoort inlevert? Dan ben je vast en zeker ook dapper genoeg meteen een eed van trouw af te leggen aan Nederland en onze Nederlandse en westerse waarden. En dan verder ook niet meer zeuren over sharia willen invoeren, etc.

  Oneerlijk? Welnee, de rest van Nederland heeft ook maar één nationaliteit, en tja, het is niet eerlijk dat er groepen zijn die van twee walletjes mogen eten. Deze eerste stap zal al een enorme schifting teweeg brengen, en meteen zorg dragen dat alleen mensen met alleen de Nederlandse nationaliteit bepalen wie ons land bestuurt. Zo vreemd is dat toch niet?

  • Wat me ook altijd stoort is dat de turken zowel hier als in Turkije mogen stemmen en daardoor meer invloed met hun stem kunnen uitoefenen.
   Mocht Turkije, god behoede het, bij de EU komen dan zou dat betekenen dat ze dubbele invloed op het EU beleid zouden hebben.
   Zo zouden ze namelijk , eerst via de Nederlandse politiek en nogmaals op via de Turkse politiek, hun voorkeur tav EU beleid twee keer kunnen uiten.
   Terwijl ieder ander dat maar een keer mag.

 23. “Laten we eens beginnen met het afschaffen van het recht meer dan één nationaliteit te mogen hebben.”
  .
  Daar ben ik het voor de volle 100% mee eens, dat is een mooi begin om het kaf van het koren te scheiden! Laat maar eens aantoonbaar zien waar je loyaliteit ligt, laat maar eens zien waar je voor kiest. Ik ben ervan overtuigd dat dit een ongelofelijke stap in de goede richting zou zijn.
  .
  Waarom dit niet gebeurt heeft te maken met dat “onze” leiders dit niet willen, ze willen zelfs de moslims met een dubbel paspoort die terugkeren uit Syrië hun NL paspoort niet afpakken. Wat is er in hemelsnaam gaande?
  .
  Daar kunnen wij enkel over speculeren maar dat er zaken afgesproken zijn waar wij geen weet van hebben is voor mij een feit.
  .
  Ik maak me serieus zorgen over de toekomst.

 24. Was Nederland niet vol genoeg?

 25. g.h.m.leferink

  8 december 2015 op 19:38

  ‘Tankard’: Op dit soort betoog zit ik al jarenlang te wachten. Bedankt!
  En ik ben het er 100 % mee eens. Zodat dat dan een burgemeester van Rotterdam voor de keuze wordt gesteld om één van zijn beide paspoorten in te leveren. En levert hij dan het Nederlandse in? Prima, maar het gevolg is dan: Einde oefening als burgemeester.
  Maar om dat ‘Nederlander is diegene met alléén een Nederlands paspoort’ wet te laten worden hebben we andere politici nodig. Niet die Jan Slapzakken en Lulletje Rozewaters die nu een deel van de 150 stoelen in de 2e Kamer warm houden.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 26. In de afgelopen decennia ben ik een expert op het gebied van de islam geworden, de meeste dingen die ik op de UvA had geleerd bleken onjuist, verdraaid of gelogen.
  Maar de kennis over deze primitieve soldaten ideologie heeft mij niet verrijkt, integendeel.
  Om enigszins gezond te blijven denken gisteren maar een abonnement op het Concertgebouw genomen, tegengif, net als nadat het ballet gaan.
  Het debat over islam en moslims duurt te lang omdat het gerekt wordt woor de loonyleft, ondertussen blijft de instroom instand en stijgen de kosten van het opruimen van de hirja, de islamitische invasie die gewoon een oorlogshandeling is.

 27. ” de terreurdreiging verdwijnt,”
  .
  als “wij” lees het westen, met de usa voorop, dan ook weg blijven uit al die moslimzandbakken, dan zullen er ook wel heel wat minder moslimgekkies onze kant opkomen.
  .
  .
  de usa steekt het midden oosten al jaren de brand, en europa plukt de “moslim vruchten” er van,
  en nu gaat usa grenzen willen sluiten, krijgt europa nog meer “vluchtelingen”, als usa grenzen sluit dan de onze ook aub !

 28. Beste Joost, Mag ik ook zeggen dat ik Nederland-moe aan het worden ben. Naast alles over het moslimgebeuren nog eens Zwarte Piet en de dagelijkse openbare leugens van de zichzelf verheven noemenden. Nog maar even en in Frankrijk zal men proberen het FN te verbieden want de angst voor Change zit er achter. Hetzelfde geldt voor de hernieuwde angst voor de NPD in Duitsland en de PVV alhier. Als het tegenzit dan kan het medio 2016 al behoorlijk uit de klauwen gaan lopen; niet voor de import maar voor de financier t.w. de autochtoon. Met alleen de PVV komen we helaas niet uit het moeras. Als Trump het redt in de VS dan zullen de ja-knikkers in Europa binnen de kortste keren het tegendeel beweren van wat ze nu doen. We worden nl. sinds 1945 geregeerd door de VS en we zijn slechts op papier autonoom (zie o.a. vanaf art.90 Grondwet der Nederlanden).

 29. Door onze wetten moeten we toestaan dat we worden overstroomd door dit moslims.
  En we lijken er niets aan te kunnen doen.
  .
  Onze moraal en ethiek en de daaruit volgende rechtssystemen zijn gebaseerd op humanistisch westers denken.
  Dit kun je niet een op een van toepassing laten zijn op radicaal andere ideologieën die het westen binnenstromen.
  .
  Als door de ene ideologie oa liegen, discriminatie, intolerantie en moord op anders denkenden wordt toegestaan en door de andere juist niet kun je die ideologieën niet samen laten gaan.
  .
  Want die ideologie die anti-discriminatie, tolerante, rechtvaardigheid en vrijheid uitdraagt in combinatie met policor zal dan het onderspit delven.
  .
  Als we willen overleven zullen we moslims als principieel anders moeten gaan zien en ze een andere status moeten toekennen, of de instroom drastisch beperken, om te voorkomen dat ze onze op humanisme gebaseerde wetten tegen ons gebruiken en nog meer gaan misbruiken, en we uiteindelijk overruled…

 30. Grappig Ik gaf net een eensluidende reactie Ik had de jouwe nog niet gelezen Dus een hand!

 31. Dat lijken heeft al lijken gekost.

 32. Andre van Delft

  8 december 2015 op 15:50

  Gisteren sprak Trump in South Caroline. Hier de video:
  https://youtu.be/TC_vQaePIK4?t=20m16s
  Een geweldige toespraak; Trump geeft om de mensen.
  Wat een verschil met de meeste van de Nederlandse politici die Nederlanders uitmaken voor racist en islamofoob, en hen intussen uitleveren aan het Mohammedanisme.

  • Ja die Trump begrijpt het heel goed.
   Zoals het nu gaat, gaat het NIET goed.
   De enige partij die dit in Nederland ook begrijpt is de PVV!