Wanneer treedt geheime plan Merkel voor extra migrantengolven in werking?

Door Joost Niemöller

Het is allemaal nog gevaarlijker dan we nu al denken. Er is in EU verband een geheime deal gesloten, tussen een aantal vertegenwoordigers van EU landen, waarin is vastgelegd dat er, los van wat de regeringen van EU landen besluiten, nog eens zo’n vijfhonderdduizend ‘vluchtelingen’ direct van Turkije naar de EU worden gehaald. Daarmee wordt dus de soevereiniteit van de EU landen nog verder uitgehold.

Het was voorgekookt op een aparte bespreking van ‘welwillenden’, op initiatief van Merkel, zo onthulde de Frankfurter Algemeine.

De Hongaarse premier Orban, een van de weinige regeringsleiders die zijn hoofd er nog bijhoudt, bracht dit plan ook zelf naar buiten, en dat haalde de Duitse pers.

Orban roerde dit aan in een bijeenkomst.

Behind the official agreement reached last Sunday between the EU and Turkey, another deal has been struck, the prime minister said, whereby “400 to 500 thousand Syrian refugees must be transported into the EU, directly from Turkey.”

Zoals bekend krijgt Turkije van de EU drie miljard euro, als vergoeding voor de opvang van de migranten. Dit in de hoop dat Turkije deze migranten niet meer zal doorsluizen naar Griekenland.

Daarnaast werd er ook nog eens 1,8 miljard euro weggegeven aan landen in Afrika. Op diezelfde bijeenkomst werd overigens ook, na Afrikaanse protesten, het plan verworpen om Afrikanen zonder geldige verblijfspapieren terug te sturen naar Afrika.

Het plan voor de directe inname van extra immigranten staat niet officieel in de overeenkomst met Turkije, omdat een aantal EU landen hierover hun veto uitspraken. Maar daarmee is het plan nog niet van tafel. Het plan geeft de EU belangrijke supranationale rechten. EU landen kunnen gedwongen worden deze immigranten op te nemen. In een interview met The Wall Street Journal benadrukte Frans Timmermans nog eens dat dit de beste methode is: De EU moet ze direct binnenhalen.

Uit die opmerkingen van Timmermans blijkt nog eens extra dat het plan Merkel niet van tafel is. Het is in de EU top op zijn minst een levende discussie, die warm gehouden wordt. Maar in welke staat van uitvoering dit plan verkeerd, blijft onduidelijk.

En dit zou nog wel eens alleen maar het begin kunnen zijn. Een EU denktank berekende dat het goed zou zijn als tussen de vijfhonderdduizend en zevenduizend immigranten per jaar direct binnengehaald zouden worden, via de EU, dus niet meer met tussenkomst van de EU landen. Deze tank heeft een ‘Merkel plan’ neergelegd, waarin de komst van de immigranten gestroomlijnd gaat worden in steeds grotere aantallen. (PDF)

Deze plannen zullen, als het aan de EU ligt, samengaan met de versnelling van het EU lidmaatschap van Turkije. (PDF)

Ondertussen zal Duitsland dit jaar alleen al meer dan een miljoen illegale immigranten opgenomen hebben. Er zijn er nu al bijna een miljoen geregistreerd, en de registraties lopen achter op de werkelijkheid. Dus zelfs al de meest voortvarende, geheime EU plannen, zijn inmiddels al door de werkelijkheid achterhaald.

Maar voor Merkel is het dus allemaal nog niet genoeg. Ze heeft geheime plannen besproken voor nog meer. Wanneer treedt het levensgevaarlijke ondergangsplan Merkel in werking? Of is het al in werking en hoeven wij het niet te weten?

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this pageEmail this to someone

38 Reacties

 1. Ik heb het angstige vermoeden dat Rutte op een bepaald moment iets beloofd heeft… bijvoorbeeld voordat hij dit kabinet mocht gaan formeren.
  Ik noem geen namen en data… maar daarna is hij veranderd.
  Kijk eens naar de ógen van die man….!
  Hij is allang niet vrij meer en hij weet dat.
  Hij weet ook wat hij ons, Nederlanders, aandoet.
  Hij kan nu alleen nog maar stromen mooie woorden produceren en schaterlachen.
  Spielerei… bedrog.

 2. Wat mij nog het meest verontrust is dat ook Rutte aan dat tafeltje zit on die extra 500.000 migranten op te nemen!

 3. Het verraad van de EUSSR en lieden als Merkel is ONGEKEND. Wij moeten onze hoop vestigen op Oost-Europese landen, zoals het Hongarije van Orban. Gelukkig is er nu ook in Polen een andere regering en Tsjechië en Slowakije zijn ook tegen. Hopelijk zullen deze landen keihard blijven weigeren. Het mooiste zou zijn als er landen uit die fascistische EUSSR stappen. Weer stort Moffica met Merkel Europa in het verderf, alleen nu heulen de meeste West-Europese leiders mee. Zoals die stiekeme en het spel zeer smerig spelende Rutte.

 4. Kijk, dit soort berichten hebben we meer nodig. Daar knapt een mens van op. http://www.volkskrant.nl/buitenland/trump-wil-grenzen-vs-totaal-sluiten-voor-alle-moslims~a4203408/

  • Op de site EJ bron staat zijn speach. Hij haalt betrouwbare peilingen aan waarin staat dat 25% van de moslims geweld tegen Amerika gerechtvaardigd vind en 50% wil de sharia. Hij wil eerst kijken wat er aan de hand is en misschien dan de grenzen weer openen.

   Overigens, toen Amerika in oorlog kwam met Japan werden de Japanners in Amerika ook in kampen opgesloten en pas na grondige screening konden ze vrijkomen. Wederom een stukje geschiedenis waar niemand aan herinnert wil worden.
   Dan is deze maatregel van Trump nog mild te noemen.

 5. g.h.m.leferink

  8 december 2015 op 00:15

  Wat me het meeste bezighoudt is dat er een andere GEHEIME OVEREENKOMST (in correct Nederlands: ‘Secret deal’) moet zijn tussen de medeplichtige EU-regeringen en de MSM. Met man en macht proberen de HoofdRioolMedia ons deze MERKELBLUNDER van de EEUW door de strot te wurgen! Kranten, radio en TV slaan je om de andere zin om de oren met de termen ‘Vluchtelingen’ en ‘Asielzoekers’.
  Mijn konklusie (het zou wel eens de Hamvraag kunnen zijn): Hier zit een regisseur achter!!
  Mijn prangende vraag: WIE is die regisseur?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

  • om te beginnen moet je je afvragen, wie is de eigenaar van de msm en trekt aan de touwtjes ?
   vervolg vraag zou dan moeten zijn; wie trekt er tevens aan de touwtjes bij de eu en de usa /nato/vn ?
   .
   koppel deze 2 antwoorden (nog wel zelf in te vullen 🙂 ), en snap dan waarom de neuzen allemaal naar 1 kant staan.
   .
   het kan niet anders dan dat er hele grote machten zijn die controle over de msm en wereldhandel/politiek hebben….

 6. Het kan toch niet dat Brussel die plan bedacht heeft en dat alle EU landen toestemmen? Dit is een ramp voor Europa en alle Europeanen. Wanneer wordt kerstmis afgeschaft? En mogen de kerkklokken niet meer luiden omdat de nieuwkomers hier aan ergeren! We live in interesting times.

 7. Ik las gisteren een artikel dat 70% van de migranten, door de NPO nog steeds vluchtelingen genoemd, te weinig bagage heeft om de lagere school te halen.

  Ik vraag mij af, waar haalt Merkel het recht vandaan om de toekomst van mijn kinderen kapot te maken. Is het haat tegen Pegida? En ze gaat maar door en de mensen in Duitsland blijven haar steunen, behalve een groep die zijn nieuws van internet haalt. Ik vraag mij af, in Godsnaam waarom?

  • Waarom?
   Duitsland heeft een schuldgevoel tegenover de Moslims, omdat de Holocaust niet voor 100% geslaagd is.

 8. Totale remigratie

  • zou ik ook wel willen, maar hoe wil je dat realiseren ?
   dat zal tot een totale burgeroorlog leiden, of denk je dat de moslim zich als een gewillig schaap naar de zandbak zal laten leiden ?
   .
   nee, ik wil die islam ook graag kwijt, maar vrees dat dat niet meer op vreedzame wijze mogelijk is….

 9. Bedankt.
  Ja.. zoiets moest het wel haast zijn.
  Het klopt.
  Ze zijn op schema.
  Dit houd je niet tegen door PVV te stemmen.
  Maar hoe dan wel?

 10. Oke, ondernemers kunnen hiervan profiteren, goedkope werknemers. Maar dat argument is onvoldoende. Oostblokkers zijn net zo goedkoop.
  Ik kan gewoon geen argumenten vinden waarom de EU, met Merkel voorop, dit wíllen.
  Alle argumenten die ik tot nu toe hoor en lees verklaren het absoluut niet.
  Volgens mij gaat het veel verder dan ondernemers en vergrijzing. Ik geloof ook niet dat ze zo naïef zijn om te denken dat deze honderdduizenden tot miljoenen mannen, dat zijn het voornamelijk, in staat zijn om de Nederlandse economie een boost te geven.
  Dat de verzorgingsstaat afgebroken wordt is een feit.

  Blijft de vraag: Waarom!?

  • @Elvi: van Koudenhove-Kalergi

   • @Gnor
    Yep, maar dan heb je een slavenstaat, maar loopt de hele economie vast. En dat dan met misschien wel een miljard mensen meer die te dom zijn om enig intellectueel gewicht in de schaal te leggen.
    Ik weet, het is onwelgevallig, maar desalniettemin de waarheid. IQ is erfelijk.

    De reden waarom men zoiets zou willen? Well, ik denk omdat het systeem vast is gelopen. Oorlog kan ook nog een optie zijn, maar ook dan zal systeem helemaal klem komen te zitten.

    • @Toetssteen. Inderdaad het systeem is vastgelopen. Steeds maar groter, groter dat mag, dit i.t.t. minder, minder. Kijk naar dat groter, groter met als voorbeeld bijv. ROC Leiden. De mens is van natura het meest geschikt in kleine groepen, zoals familie, verenigingen, stammen enz. Grote kantoren met massale bemensing zijn onpersoonlijk, kleine kantoren vaak beter. De EU zal er voor zorgen dat we, zoals Gielah heel duidelijk aangeeft, nooit meer kunnen stemmen. De volidioten zijn nl. al onschendbaar en hebben “Lissabon”. Wilders wordt veroordeeld en de NPD in Duitsland wordt verboden net als het FN in France. Oorlog is de volgende stap want er zijn teveel mensen op aarde om op eenvoudige wijze toezicht te kunnen houden. Personeel teveel dus. Het wordt een strijd tussen degenen die de macht over het toezicht willen hebben d.w.z. VS (Navo) en EU i.c.m. de Golfstaten tegen Rusland, China eventueel aangevuld met de rest van Brics. Ben ik blij dat ik een goed leven achter de rug heb,

     • @Gnor
      In de US kan ook de noodstaat worden afgeroepen en dan blijft Obama genoeglijk zitten waar hij zit in de poppenkast.

      Ook volkomen eens met de strijd die er woedt tussen de rising markets en de rest. Het is echter opvallend dat de rijen zich sluiten. De wallstreet banksters zullen er dus alles aan doen om verdeeldheid te zaaien.

  • Tja, waarom? Ik breek mijn hoofd er al zo’n 15 jaar over. Ze willen een nieuwe wereldorde. Dat is wel duidelijk. Maar door alles te vernietigen wat er is, wat blijft er dan voor hun (de elite) nog over? Want zelf krijgen ze geen brood op de plank. Daar hebben ze hun slaafjes , of personeel voor nodig. Want wat zijn bedrijven, banken en regeringen zonder het gepeupel? Alleen maar papieren tijgers. Gek word je er van. Ik krijg er ook geen vat op. Maar het is wel de realiteit. Eerst die maffe Obama en nu Merkel, die er als een gedrogeerde zombie bij loopt. Wat is hier toch gaande?

   • Okay, zet de link er nog even bij van de door Gnor genoemde van Coudenhove-Kalergie http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot.nl/2013/01/the-coudenhove-kalergi-plan-genocide-of.html

    • Ik heb het stukje gelezen.
     Alleen er klopt natuurlijk helemaal niets van.
     Het trucje van alle rassen mixen werkt niet omdat het om moslims gaat waar de islam de baas is van de baarmoeder. Zo staat het in het heilige boek beschreven. Moslim mannen mogen ongelovige vrouwen tot hun vrouw nemen. (automatisch moslim plus moslim nageslacht) Andersom mag niet: Moslima moet met moslim gaan. Of zoals hier in het Westen ook wel gebeurd: man moet moslim worden. Niet zo’n gek regeltje voor een ideologie. Altijd prijs. Dit om vrede in de wereld te brengen. Iedereen moslim! Het ras is niet van belang. De ideologie is van belang volgens de islam. Met uitzondering van Joden. Die zijn per definitie slecht.

     Nee, het is veel simpeler.
     Merkel is Knettergek (zelfhaat) maar hoofd van economiemacht Duitsland waar de loopse keffertjes (Rutte enz.)zich graag bij in willen likken.
     Dit fiasco kan niet lang meer duren. Frankrijk maakt een ruk de andere kant op. Het EUSSR eindspel is begonnen de klok…

     • Ik wilde zeggen: De klok tikt. Het kan niet lang meer duren of de bel van het einde van de EUSSR slaat al die idioten van het toneel.
      Eindspel…… De barsten worden steeds groter…..
      De zaak implodeert.

    • @Nico

     Er is nog een andere link, maar die heb ik elders opgeslagen. Velen vallen over de bron als het gaat om ‘golden dawn’, maar in dit geval zijn ze slechts de boodschapper.

 11. Merkel regelt dit allemaal simpelweg omdat ze de kans krijgt. Iedereen gehoorzaamt haar, op een paar politici, wat protesten op straat en legio behoorlijk moedige pogingen op het internet na. Maar het is te laat, denk ik. Er zijn al veel te veel moslims in Europa. Recentelijk op de Champs Elysee rondgewandeld? Dan weet je het wel. En zo gaat de politiek gewoon door en dwingt ons steeds sneller richting afgrond. De Europese bevolking gaat dit keer onder de guillotine, niet de machthebbers waarvoor deze Franse vinding oorsponkelijk bedoeld was. Alles lijkt wel omgedraaid. Democratie is tot fascisme verworden. Met corrupt nazi-land Oekraine zal en moet een verdrag gesloten worden. Hoofdhakker en ISIS sympathisant Saudi Arabie is benoemd tot voorzitter van de UN mensenrechten organisatie. Turkije krijgt betaalt voor pure chantage. Vaarwel Europese bevolking, het was leuk maar nu is het welletjes geweest. Aan alles komt tenslotte een eind.

 12. @n0gz01 7 december 2015 om 16:55Ik ben niet voor geweld, ik zet niet aan tot geweld. Ik heb wel een bepaalde mening tot een bepaald geweld welke voortdurend voorspeld danwel genegeerd wordt. -Wat draait men om de brij heen. Ondertussen zijn de Britten een olieveld aan het bombarderen dat al plat was nadat eerst Rusland en later de VS het hadden gebombardeerd. We laten ons inpakken door o.a. onze politici en bijna kamerbreed d.w.z. van links tot rechts. Enkel omleggen van de gedienstigen, zoals in feite door een SP-er gesteld (zie GS), kan het sneeuwbaleffect bewerkstelligen. In gelul kun je niet wonen.

  • @gnor
   Je weet hoe dat werkt op internet of uberhaupt met wat je zegt. Maar goed, verder heel sterk: In gelul kun je niet wonen. En ook dat inpakken. Ik vond mijn stukje al een militante voorspelling, dank voor het onderschrijven.
   Geen idee wat/wanneer de kritische massa is/wordt bereikt. En.., over ouwehoeren: Ik heb, figuurlijk plus de hele mikmak, al bloed aan mijn handen maar goed, daarnaast en daarbij: Ik draai dan ook niet meer mij in deze maatschappij. Voor je sneeuwbaleffect mag je elders om hulp zoeken. Praten we daarna een keer verder, over hoe we de boel weer opbouwen, zonder te vloeken. Hgrt.

 13. This town ain’t big enough for the both of them:

  https://www.youtube.com/watch?v=Cz4AjgPwPvk

 14. Ik ben niet voor geweld, ik zet niet aan tot geweld. Ik heb wel een bepaalde mening tot een bepaald geweld welke voortdurend voorspeld danwel genegeerd wordt:
  Men moet niet vreemd kijken wanneer er weer een periode van jarenlange tereur plaatsvindt zoals tijdens/na de Franse Revolutie, mocht het een keer los gaan.. . Als die kritische massa opstaat ben ik benieuwd wie nog ‘ de adel’ wil beschermen. Ik staat er bij, kijk erna, net zoals ik nu buiten spel wordt gezet. Veel plezier alvast, wanneer het echt tot Joegoe-toestanden komt, dan is de guillotine voor de eu-adel en symphatisanten nog heel humaan.

 15. Het zou mij zéér verbazen als er ooit nog verkiezingen komen.
  En komen die er nog… dan worden alle anti-NWO partijen bij voorbaat verboden, wegens niet constructief Europees of zo.

  Ik hoop dat ik helemaal ongelijk heb, maar ik vrees het ergste.

 16. De elite heeft haast, nu het door haar uitgekotste en gehate volk zich niet meer laat leiden door propaganda maar door hun gezonde verstand en belang van hun kinderen voorop zet.

  Het zou mij niets verbazen als de bij voorbaat afwijzing van het CDA van de PVV ook door de EU is geregeld.
  Het mag immers niet gebeuren dat het volk een spaak steekt in de plannen van de EU om zo snel mogelijk de samenhang en soevereiniteit van de bevolkingen te vernietigen.
  Verkiezingen zijn nog ver dus ze kunnen snel Rutte nog pushen om alles door uw strot te trappen.

 17. europa heeft 50 miljoen geregistreerde werkelozen, en waarschijnlijk kun je daar nog eens 50% bij optellen want niet meer ingeschreven,bijstand e.d.
  .
  dus 75 miljoen werkelozen, waarvan gemiddeld 40% onder de 25 jaar !
  .
  dat maakt dus 30 miljoen werkelozen jonger in europa !
  .
  .
  kan iemand mij uitleggen waarom men in godsnaam allemaal hoog geleerden uit het midden oosten/afrika wil halen als men de eigen bevolking niet eens kan voorzien van een baan ?
  .
  wanneer staat er nou eens iemand op en “veegt” brussel schoon ???

 18. Hoe langer het duurt voordat dit EU-monster in elkaarstort, hoe groter de schade zal zijn. De schade kan zelfs zo groot worden, dat die niet meer te herstellen is en heel Europa in chaos wordt gestort.

  • die schade is er al !
   hoe denk je op vreedzame wijze al die blankenhaters en islamieten retour zandbak te krijgen ?
   .
   gaat alleen maar met een oorlog lukken…

 19. De werkgevers zullen Rutte wel snel onder druk zetten zo snel mogelijk te tekenen, en natuurlijk doet Rutte dat..
  Als we nu nog politici zouden hebben met ruggegraat, maar die hebben we niet. Die jassen alles er snel doorheen, voor de volgende vekiezingen.
  Er is maar één oplossing, Schengen de prullenbak in opnieuw instellen van de grenzen.

  Is er nu niemand binnen de VVD die opkomt voor de belangen van de mensen in het land?

 20. Merkel en de EUSSR bobo’s zijn natuurlijk gevaarlijk knettergek.
  Waarom de criminele landverraders niet allang achter slot en grendel zitten is me een raadsel. Volgens mij lappen ze elke grondwet aan hun zwarte EUSSR laarzen.

  Wanneer komt de grote schoonmaak?
  Eindelijk is er een verschuiving in Frankrijk te melden. Zodra die belangrijke as doorbreekt staat de gehele EUSSR op springen. Onbegrijpelijk dat 50% van de Duitsers nog steeds achter Merkel staan. Onbegrijpelijk dat de PVV in plaats van 80 zetels nog op een schamele 38 staat. De Oostelijke landen zetten de kont tegen de krip. Er is nog hoop, maar het moet niet veel langer duren want de tegenreactie zal met de oplopende inzet groter worden. Een soort van burgeroorlog is dan niet ondenkbeeldig. Lukt de politieke revolutie niet dan heb je echt de poppen aan het dansen.

  • De NATO is opgericht als verdedigings-organisatie tegen het Warschau pact. Het Warschau pact bestaat niet meer en de NATO is geen verdedigings-organisatie meer. Ze bombarderen nu actief in Afghanistan, Irak voor Amerikaans belang. Daarbij trekken ze zich niets aan van de United Nations en het Volkerenrecht. Ik vind dit bijzonder gevaarlijk, De NATO dient niet de belangen van Europa. Immers Rusland hoort ook bij Europa Voor Napoleon, Hitler en Stalin was dit een uitgemaakte zaak, een must. De NATO is Amerika en is tegen Rusland gericht. Rusland moet op de knieën Dus de Russische mensen moeten op de knieën Dat zal nooit gebeuren Rusland heeft de keuze om zich van Europa af te keren en mee te doen met Azië. De Westelijke deur gaat dicht en de Oostelijke deur gaat open. Ben pas in Vladivostok geweest, na jaren. De stad is Economisch booming, heel veel nieuwbouw vlak bij Japan, China, Korea, nu Werelds Economische hart met enorme groei. (De economie in Europa zakt in) Daar waar nu de toeko

© 2023 De Nieuwe Realist

Thema door Anders NorénOmhoog ↑