De Vluchtelingenleugen. Een docu die u moet zien!

Door Joost Niemöller

Illegale immigranten uit moslimlanden en uit Afrika zijn dit jaar in enorme massa’s de EU binnengewandeld, zonder enige controle. Ze worden in de media ‘vluchtelingen’ genoemd, maar in werkelijkheid zijn ze dat zelden. Ze zijn op zoek naar een gemakkelijk leven en de Europese verzorgingsstaten hebben hiervoor zorg gedragen.

In deze lange en zeer professionele Duitstalige documentaire ‘De vluchtelingenleugen’ van het Duitse weekblad Junge Freiheit, wordt aan de hand van  een grote reeks reportages aan de grenzen getoond wat de rampzalige gevolgen zijn van deze leugen. Op de Nederlandse televisie en op de Duitse televisie worden dit soort diep gravende documentaires niet vertoond. Hier ziet u de waarheid. Het eerste deel. Een absolute kijktip.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

17 Reacties

 1. In London weer een ‘misbruiker’ van de religie van vrede die losgaat.

 2. g.h.m.leferink

  5 december 2015 op 17:49

  Deel 4.
  Vervolg, punt USA. En daarbij wèl, kompleet, met bevooroordeeld kommentaar, het blanke deel van de U.S.-bevolking afz…en als er een Afro vermoord is, maar de honderden moorden door de Afro’s daar nergens noemen! En ook: tenuitvoerlegging van de doodstraf in dat land, natuurlijk ook met het NOS-sjenaal kommentaar, uitgebreid uitzenden. Maar GEEN aandacht geven aan de honderden executies per jaar in de V.R. China, of aan die in moslimlanden….
  Enz.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. Joost Niemöller heeft weer zeer verhelderend materiaal opgespoord.
  Deel 2 kun je ook al zien: https://www.youtube.com/watch?v=8mUfpq_ERfU
  Junge Freiheit is de moeite waard!

 4. g.h.m.leferink

  5 december 2015 op 17:41

  Deel 3, lijst van NOSsjenaal braakverwekkers:
  # Het is verboden om kritiek te hebben op de tsunami van ILLEGALE IMMIGRANTEN. “Foei, slechte autochtonen! Het zijn allemaal sieluchche Vluchtelingen en ten einde raad zijnde Asielzoekers.” “En hen die wèl kritiek hebben, die noemen we Vreemdelinghaters, Nazi’s of Extreemrechts tuig.”
  # Sluikreklame voor de PvdAchterbaksheid, Doetjes66 en GroenSLinks. Let maar eens op hoe vaak van die partijen parlementsleden ’toevallig’ in beeld komen of hun mening kunnen spuien op de buis…. Natuurlijk allemaal op ONZE kosten….
  # Weglaten van essentiële informatie. Dus HALVE WAARHEDEN uitzenden…. Zoals het niet noemen van het herkomstland van buitenlandse criminelen, maar dit wèl doen als het autochtone Nederlanders zijn….
  # Waar het maar even kan de politie in de z..k zetten. Overgenomen van een Drugsdorpse vorm van DISCRIMINATIE, dat daar ‘Agentje pesten’ genoemd wordt.
  # Slecht nieuws uit de USA altijd uitzenden.
  Zie verder deel…

 5. g.h.m.leferink

  5 december 2015 op 17:25

  Deel 2 van mijn reactie naar ‘Koos’:
  Deze ‘Oh, wat zijn WIJ slecht (maar IKKE stiekem niet…)’-reactie is gewoon van alle tijden. In een aantal Christelijke kerken werd dat gevoel verwoord in donderpreken. Waarin de gelovige schare werd getrakteerd op de Zondagse portie ‘Dood, Hel en Oordeel’. Waarna de zojuist tot doodzondaars bestempelden na de kerkdienst elkaar ook nog verzekerden “Dat de predikant het toch maar even goed had gezegd, dat men zeker niet moest denken volmaakt te zijn!” En heel schuldbewust maar toch met een tevreden gevoel weer op huis aan ging…
  Die rol van de donderpredikers is nu overgenomen door sommige politici, steeds van het Dubbelmoraal-type, en door medialui van een groot deel van de MSM. Schoolvoorbeeld daarbij is het NOSsjenaal. Je weet wel, die klup die stiekem zoveel eigen vooroordelen in zijn uitzendingen doet.
  Een (niet komplete) opsomming van gluiperigheden van dat sjenaal zet ik in deel 3.

 6. Deze tsunami van ( meest islamitische ) gelukszoekers, die door Merkel en cornuiten is veroorzaakt, is een MISDAAD van ONGEKENDE OMVANG tegen de autochtone Europese bevolkingen. Men laat bewust ILLEGALEN onbeperkt binnen : de eigen regels worden opzij gezet. Puur politiek correct VERRAAD! Het heeft allemaal NIETS met echte vluchtelingen te maken: het zijn vrijwel uitsluitend parasieten en oplichters met een achterlijke ideologie.
  De term “vluchtelingen “gebruiken is een pertinente leugen.

 7. Het is om moedeloos van te worden, vooral omdat ik ervan overtuigd ben dat dit bewust gecreëerd en gefaciliteerd wordt, zoals in andere reacties ook al aangehaald wordt. Stel dat dit niet bewust gecreëerd is maar het Europa overkomt zonder achterliggende reden, ik zou niet weten wat ik angstiger zou vinden. Hoe je het draait of keert, dit muisje krijgt een heel naar staartje.
  .
  Het ergste is nog de de onmacht die ons van bovenaf opgelegd wordt want als je deze massamigratie niet juichend en met applaus ontvangt dan ben je de belichaming van het kwaad, en dat geldt helemaal voor de personen in publieke functies, het wordt ons wederom door de strotten getrapt.
  .
  Ik heb het idee dat de ‘kaarten’ opnieuw geschud worden zodat het spel verder gespeeld kan worden, en niemand van de spelers weet uiteraard met zekerheid de uitkomst van het nieuwe dek kaarten. Op één ding na, de blanke westerling gaat het heel zwaar krijgen.
  .
  Op m’n knieën dat ik er totaal naast zit, alsjeblieft.

 8. Hebben we deze video al gezien?
  http://www.breitbart.com/london/2015/11/11/watch-anti-migrant-video-going-viral-across-europe/

 9. Het schoelje speelt het natuurlijk slim. Ze werken met halve waarheden, waaruit vervolgens flagrante leugens worden gedestilleerd. Dan valt het niet zo op en met wat simpele drogredeneringen is het nog te verdededigen ook. Zo heb je bijvoorbeeld de klimaathype van waaruit beweerd wordt dat de problemen op deze planeet zo groot zijn dat ze enkel op mondiaal niveau kunnen worden opgelost (halve waarheid). En dat dit dan gaat inhouden dat de natiestaat uiteindelijk moet worden opgeheven, is gewoon een leugen. Maar ze komen er toch vrij gemakkelijk mee weg. http://klimaatgek.nl/wordpress/actueel/

 10. Op Utrecht CS de open AH to go winkeltjes. in 2/3 minuten meerdere, volgens ons, aspirant Nederlanders die daar met handenvol de kassa misten. Wij stonden er bij en keken er naar Lachend gewoon wij hebben afgesproken dat we het gewoon niet meer erg vinden Het helpt immers de economie bedachten we ineens , want die dreigde in te storten door teveel Oude van dagen en het milieu Wij vinden het een goed alibi Elke bedelaar geven wij de tip ga even langs onze open samenleving

 11. Bilderberger soort mensen maakten een plan. Eèn onderdeel daarvan zijn deze gelukszoekers. Andere onderdelen zijn lage rente en geld printen. Dat laatste word door landen zoals Saoedi in omloop gebracht via wapen en beurs handel. Het doel is vermoedelijk een samenleving van afhankelijken, gereguleerd door hun. Dit proces versnelt door deze zoekers naar geluk. Verdeel en heers is de volgende stap, gedeeltelijk al zichtbaar in de zorg. Uiteindelijk gaan pensioen, salaris, uitkering en AOW op de schop. Gelijktijdig met belasting wetgeving. Dit moet democratisch gebeuren op de manier zoals Adolf aan zijn duizend jaren begon. Meest van de Bilderberg vandaag mens had ouders die pro Adolf waren tot 1942. Het zit in de aard van het beestje, letterlijk, tot de roeiboot aan toe.

 12. Mensen, dit is allemaal voorgeprogrammeerde chaos.. Dit welles en wetens opgetuigd om de originele Europese bevolking klein te krijgen. Zou me niet verbazen als die ellendige Soros hierachter zit. De meester in het uitvoeren van opstanden door het huren van huurlingen en het veroorzaken van chaos.. Soros die met nog wat NGO’s verbannen zijn uit Rusland. Die wel de ogen open hebben. Kun je van het spul wat hier de dienst uitmaakt niet zeggen.

  • Helemaal mee eens (zie ook “Austrian secret services: USA and Soros fund the invasion of Europe” en “Soros Admits Involvement In Migrant Crisis”). Het doel van de neocons en globalisten met dit Weapon of Mass Migration* zal zijn om iedere band en toenadering tussen Europa en Rusland vruchteloos te maken, en zo (ook) Rusland op de knieën te dwingen.
   * http://www.rsc.ox.ac.uk/news/weapons-of-mass-migration-forced-displacement-coercion-and-foreign-policy-kelly-m-greenhill

 13. Billie Six geeft laat wederom overtuigend zien dat met name Merkel volledig de plank misslaat, slecht geinformeerd is of gewoonweg liegt betreffende deze migratie ellende.
  Vrijwel alle politici in Europa werken mee aan de volledige afbraak van Europa. Dit moet opzet zijn, zoniet, dan begrijp ik er helemaal niets meer van.

  • Ik denk dat haat duurzamer is dan sympathie.
   Bij links is de symathie voor de Islam weliswaar grotendeels verdwenen, maar de haat tegenover Wilders, le Pen, en anderen, is onuitroeibaar. Het bashen van de patriotten is en blijft dus prioriteit nummer 1, met destructieve gevolgen. De islamisering nemen ze maar op de koop toe.

   • g.h.m.leferink

    5 december 2015 op 17:03

    ‘Koos’, volgens mij is het gewoon een MODETJE, uitgebroed in Drugsdorp aan de Amstel, binnen de ringen van open riolen (soms hardnekkig grachten genoemd). En dat modetje ontstaat daar aan de tapkasten van de café’s waar teveel figuren rondhangen die te weinig omhanden hebben!
    Op het moment zijn die modetjes:
    1. Oikofobie (met stip). Ofwel het “Oh, wat zijn WIJ slecht!”-gejammer. Anders gezegd: de eigen groep en de kenmerken ervan verafschuwen. Waarna de klaagmuurder er direkt aan toevoegt dat’ie zèlf die slechtheid erkent, dus géén deel van van de groep slechterikken uitmaakt. Wat gewoon neerkomt op Farizeïsme in zeer zuivere vorm! Nog anders gezegd: meten met twee maten.
    2. Achterbaksheid. Valt met 1. grotendeels samen.
    3. Lafheid, bijna een tweelingbroertje van 2.

    En omdat de MSM een groot aantal luie nieuwsverzamelaars telt ontstaat door het elkaar uit gemakzucht nakwekken dit soort modetjes. Wat aan Henk en Ingrid wordt voorgeschoteld als ’trend’ of zelfs ‘hype’…

 14. g.h.m.leferink

  4 december 2015 op 22:42

  In die immigratie van illegalen zie ik een samenspannen van EU-regering, de regeringen van een aantal EU-landen en HoofdRioolMedia. Allemaal onder één hoedje spelend om ons deze RAMP door de strot te stampen!
  Waarom anders de telkens herhaalde woorden ‘vluchtelingen’ en ‘asylzoekers’? Verklaring daarvan: zo leren Henk en Ingrid ongemerkt ook die woorden elke keer weer te gebruiken, en gaan ze de vluchtelingenLEUGEN geleidelijkaan ook nog geloven! En dàt is nou nèt de bedoeling van die gluipers…..
  Waarom zien veel mensen nu nòg niet dat we veel te veel FARIZEEËRS in de regeringen en de redacties van de (omgekochte?) media hebben? En dat DIE figuren ons nu met deze toekomstige RAMP opzadelen?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink