Geen jonge mannen meer. Nul!

Door Joost Niemöller

Niet dat het iemand nog zal verbazen, maar de illegale migratie gaat ook dit jaar weer in hoog tempo door. Weer of geen weer. Miljarden naar Erdogan of niet. Alleen al in deze eerste dagen van januari kwamen er volgens officiële opgaven  (die vast te laag zijn ingeschat) bijna 19.000 nieuwe migranten Europa binnen zonder een paspoort te laten zien. Illegaal dus.

Wie zijn die mensen? Daarvoor kun je het beste iemand uit de praktijk laten spreken: Een anonieme Duitse agent die werkt in Passau, aan de grens met Oostenrijk.

Hij zegt:

“In het begin kwamen er voornamelijk gezinnen met kinderen. Zij waren beschaafd en spraken Engels. Ondertussen gaat het in 95 procent van de gevallen om alleenstaande mannen.”

Die misdragen zich massaal:

“De afgelopen maanden heb ik slechts één aanklacht tegen een Duitse burger uitgeschreven. Voor de rest waren het allemaal aanklachten tegen vluchtelingen.” Aan het station van München worden vrouwen vaak lastiggevallen. “Wanneer we een plaatsverbod opleggen, gaan ze tegen ons tekeer: “You are not my police. You are a racist.”

Hij heeft opdracht niets te doen tegen wegrennende criminele ‘vluchtelingen.’

Een asielzoeker tegenhouden blijkt niet evident. “Wanneer een vreemdeling tijdens de controle probeert weg te vluchten, mogen we hem niet vasthouden. Dat is een richtlijn van hogerhand. Dan zou het om lichamelijk geweld gaan. Intern heet het dan: ‘Liever gewoon laten gaan’.”

We staan er niet meer van te kijken na de berichten over de massale verkrachtingen en aanrandingen in Keulen en andere steden. (Pas vandaag werd bekend dat er ook een massale aanranding plaatsvond in Neurenberg) Ook uit Zweden komen steeds meer berichten over het moslimtuig binnen dat daar massaal is binnen gelaten. Zelfs na veroordeling naar aanleiding van een verkrachting, houden ‘goede doelen’ organisaties hen de hand boven het hoofd.  En zo blijft het maar doorgaan.

Laten we het vooral simpel houden. Net als bij een discotheek. Daar worden grote groepen Marokkanen steevast geweigerd, domweg omdat het een garantie is voor het lastig vallen van vrouwen, geweld, chaos, en algehele onveiligheid. Kortom; Laat je die binnen, dan kun je na een paar weken je tent wel sluiten.

Discriminatie? Zeker. Maar zonder discriminatie geen economie.

Weiger dus gewoon alle jonge mannen die de EU willen binnenwandelen.

Als ze uit een oorlogsgebied komen, dienen ze hun vrouwen en kinderen te beschermen. Als ze niet uit een oorlogsgebied komen, zijn het economische gelukszoekers, die in de EU geen enkele bijdrage zullen leveren.

Houd het simpel aan de grenzen. Vrouwen en kinderen, oude mensen, prima. Maar geen mannen in de kracht van hun leven. Nul.

Dat is niet moeilijk. En daarom effectief.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

31 Reacties

 1. Daar waar oorlog heerst bv in Syrië vallen er veel jonge mannen als de rest vlucht dan is het land de pisang ook na de oorlog geen jonge sterke krachten die het land opbouwen .
  Armoe troef .
  Geloof er namelijk geen snars van dat de meeste terug willen want dan neemt men genoegen met een tijdelijke verblijfstatus deze jongemannen willen Zweeds/Duits en Nederlandse paspoorten/nationaliteit en alles wat er aan vastzit wat oplevert.
  Niet toelaten is de enige oplossing hoeft men ook het hoofd niet te breken over terugkeer.

 2. g.h.m.leferink

  15 januari 2016 op 12:51

  Deel 2.
  En geen krant, radiostation of TVzender die oppert dat OPVANG IN DE EIGEN REGIO maar 10 % kost van wat die hier kost. Zou dan niemand van de redacties van de MSM zoveel hersens hebben om aan dat alternatief te denken? Onwaarschijnlijk!
  Doorredenerend kom ik tot de konklusie dat hier OPZETTELIJK niet op gewezen wordt. Waarom niet? Om Merkel, die van de Blunder van de Eeuw met haar “Ihr seid willkommen”, een nòg grotere afgang te besparen? Of zou het zelfs kunnen dat de redacteuren van de MSM een ‘onofficiële bijverdienste’ hebben, betaald door de nu grof geld verdienende MENSENSMOKKELAARS, en gestort op een geheime nummerrekening in een louche belastingparadijs en dus niet te traceren?
  Het verklaart wel waarom de politiek in de EU voor die smokkelmaffia nog steeds geen scherpere maatregelen en strengere straffen heeft afgekondigd.
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 3. g.h.m.leferink

  15 januari 2016 op 12:33

  Het ligt niet aan de politie of de Marechaussee als we hier onderhand overspoeld worden door ILLEGALE IMMIGRANTEN. De wetshandhavers voeren uit wat ze van ‘hogerhand’ aan taken opgelegd krijgen. De schuld treft dus niet hen maar die beveluitdelers in de politiek. Die je tegenwoordig kunt aanduiden als het Jan Slapzak type. Met als voornaamste kenmerken Achterbaksheid en Lafheid.
  Als een politieman aan de grens bij Passau zegt dat nu 95 % van de zich ‘vluchteling’ noemenden bestaat uit jonge mannen, dan moeten er toch onmiddellijk alarmbellen gaan rinkelen en noodsirenes loeien in Berlijn en den Haag? Niks van dat alles, Horst Seehofer in Beieren blijft de enige die niet slap-nietszeggend ratelt als Rutte of oh zo goedwillend bezweert als Merkel.
  De gevolgen van wat een demografische RAMP wordt? Die worden doodleuk op de schouders gelegd van de belastingbetaler. Onder het mom van ‘solidair zijn met de zwakkeren’, enz.
  Zie. voor vervolg deel 2.

 4. Mensen weigeren op grond van geslacht en hun burgerlijke staat vind ik heel fout.

  Bovendien zijn gezinnen uit niet-westerse net zo schadelijk als alleenstaande mannen: Ze planten zich voort als konijnen, vrouw draagt vaak een hoofddoek en de jeugd veroorzaakt ook de nodige problemen.

  Er zou slechts één criterium moeten zijn: Alleen asielaanvragen van mensen uit onveilige gebieden binnen een straal van 400 kilometer rond Nederland worden in behandeling genomen.

 5. Ik blijf bij het standpunt van Wilders: NUL asielzoekers en zeker NUL islamitische asielzoekers. Alleen jonge mannen tegenhouden is niet genoeg: ook vrouwen, gezinnen en ouderen hebben vaak achterlijke denkbeelden. En kinderen worden groot. Alleen opvang in eigen regio en NUL naar Europa. De islamisering is alleen zo te stoppen.

 6. g.h.m.leferink

  13 januari 2016 op 22:52

  Wat nog het ergste is is de poging van de MSM om ons op het verkeerde been te zetten. Met eeuwig herhaalde onterechte benamingen als ‘Vluchtelingen’ en ‘Asylzoekers’ , en filmpjes op TV van ‘Vluchtelingenkinderen die zo graag naar school willen’. Als dat laatste waar ia eet ik mijn pet op!
  Het klopt 100 % wat ik aan het gedrag van een student politicologie van de UvA (in Modetjes Madurodam aan de Amstel) zag in 2008. Hij was ACHTERBAKS en LAF. Die twee roteigenschappen hebben zich over Nederland, en zelfs al over de rest van de EU verspreid!
  DIT GAAT FOUT!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 7. Er zal zeker een percentage vooruit gestuurd zijn om hier de maatschappij te ontwrichten, ook zullen er veel “losers” tussen zitten. Gasten die in het land van herkomst bij wijze al te instabiel zijn om een zelfmoordaanslag te plegen. En ik geloof ook best dat het merendeel wat hier komt graag wil maar wel een iets te rooskleurig verhaal in hun hoofd hebben geprent. Feit blijft dat bij zo’n exodus onmogelijk goed gescreend kan worden en het een EU plicht is haar eigen burgers te beschermen. Dan maar een tijdelijke Donald Trump zetten en eerst eens goed analyseren wat er wordt binnengehaald. De goedwillende helaas ten spijt.

 8. Als we alleen nog vrouwen zouden opnemen, wat zouden de Hollandse goedvrouwen daarvan vinden? Ik denk dat ze ineens heel xenofoob zullen worden.

 9. Na de 2e Wereldoorlog hebben de landen hier hun nationale soevereiniteit hersteld. Maar de elite begon een Europees project waarin nationale soevereiniteit moest verdwijnen.
  Patriottisme, een belangrijke kracht bij onze bevrijding, moest verdwijnen. Maar een stabiele natie kan niet zonder patriottisme. Toch wordt de EU doorgedrukt en wordt massa-immigratie georganiseerd waarmee de homogene bevolking uitdunt.
  Open grenzen en multiculturalisme ondergraven nu de nationale staat. Islamitische integratie, op zich al heel moeilijk, wordt ongewenst verklaard. De slogan is: behoud van eigen cultuur. Tegelijk krijgt de oorspronkelijke bevolking dagelijks het verwijt dat ze wil blijven vasthouden aan de eigen cultuur, en populisisme (echte eerlijke politiek) wordt een scheldwoord. Als immigranten niet langer onze normen, waarden en taal willen overnemen, krijgen we chaos. Als moslims dat niet willen, krijgen we een burgeroorlog om de sharia. (Vrij naar Wim van Rooy’s “Waarover men niet…

 10. Nog een reden om alle mannen tot zo’n 60 jaar buiten de deur te houden, is dat dan ook veel minder gezinshereniging is te verwachten. Iedere lafaard die zijn vrouw en kinderen heeft achtergelaten, zal hier binnen de kortste keren nog 4 of meer familieleden binnen brengen.

 11. Maak daar maar “geen mannen” van.
  En wat vrouwen betreft,alleen zonder hoofddoek

 12. Het is een imperialistische en neo koloniale eis van links om deze jonge mannen toe te laten., daarmee blokkeren ze de wederopbouw van de gebieden die ze verlaten hebben.
  Hier zijn ze overbodig en een economisch blok aan het been, terwijl de lasten zullen worden afgewenteld op de sociaal zwakken hier.
  Door de grote cultuurverschillen en de onintegreerbaarheid van de islam en gebrek aan kennis en skills zal 3/4 nooit aan het werk komen hier.
  Terug sturen is voor iedereen humaner.

 13. Gisteren werd oud Politie-Comissaris Nordholt door Toin Huys geinterviewd.
  Nordholt haalde enorm uit naar het onder-de-pet-houd-beleid. Dat is hier volgens Nordholt altijd schering en inslag geweest. En opgelegd door de overheid, zeer tegen de zin van Nordholt.
  Maar hij ging de mist in toen Toin hem vroeg waarom de etniciteit van daders WEL vermeld moest worden. Nordholt stamelde dat dat was om extreem rechts niet in de kaart te spelen. Dat is natuurlijk een onlogische verklaring, maar min of meer afgedwongen.
  Nordholt had gewoon moeten zeggen dat het NIET vermelden van de etniciteit een onterecht draagvlak voor de immigratie oplevert. Maar kennelijk mocht hij dat niet zeggen.

  • Koos dat heb ik niet zo verstaan. Ik heb het opgenomen. Hij zei dat het vastleggen van de etniciteit onbelangrijk is Citaat Ze maken ons toch van alles wijs. Dat dit meer een Juridische kwestie is. Hij poneerde dat voor de wet iedereen gelijk is en dus ook gelijk bestraft moest worden Dat er streng gehandhaafd moet worden.
   Echter zonder enige twijfel heeft men bij opsporing meer gegevens nodig Lidmaatschap, religie, ras, en Etniciteit. Denk hierbij aan de gesloten stammen uit de Kaukasus of Afrika. Het zou waanzin zijn als de Politie bij opsporing geen stamverbanden zou mogen leggen Ik weet dat enkele stammen eisen dat dit niet mag. Ha ha

   • Ik heb het inderdaad niet helemaal goed weergegeven. Vanaf minuut 17:50 zegt Nordholt dat het gevaar van het NIET noemen van de etniciteit weerstand bij de bevolking oproept. Maar hij spreekt zichzelf vanaf minuut 20:00 tegen: Dat het vermelden van de etnische afkomst NIET van belang is. “Daar gaat het in feite niet om”.
    De man is duidelijk bang voor Toin Huys.

 14. Gisteravond “Nieuwsuur” politie commissaris Nordholt die in 1991 al waarschuwde. Er werd toen direct een politieke persvoorlichter tussen hem en de pers gezet.
  De wet is er voor iedereen. Iedereen heeft dus recht op straf, iets dat toen feitelijk niet gebeurde U herinnert de Tokkies, die tot het Socialistische hoogste goed werden verklaard U weet nog wel Het communisme de ongeletterde arbeider de zuivere mens. Deze mensen hadden toen politiek het zeggen, de Communisten, de Fellow Walkers, de Socialisten. lid van een organisatie die duizenden keren meer slachtoffers heeft geëist dan het NAZI’ sme, werd je als NSB tot in de 3e generatie vervolgd deze fijne heren zijn nooit opgepakt en voor het gerecht gesleept. Voor mij onbegrijpelijk en on-acceptabel NAZI ‘sme en Communisme zijn broertjes van elkaar. De schrijvers Marcel van Hamersveld en Michiel Klinkhamer beschrijven dit in hun boek “Messianisme zonder mededogen”Het communisme, zijn aanhangers en zijn slachtoffers.

 15. Honderd jaar verder zal blijken dat de import van jong het oude slaafs en gewillig Nederland positief heeft veranderd. Over een tijdvak van vijfhonderd jaar is het merendeel van de bevolking afgegleden naar die status. middelen zoals inquisitie en andere religie gereven manieren filterde elke gene met de naam vrijheid er uit. De periode industriële revolutie deed de rest in tandem met eerst genoemde. Een bewijs is besturend Nederland en hun daden over de laatste vijftig jaar. Een ratjetoe van de volmaakte slaaf voorman met een baas in Amerika/Washington. Die zoals bekend vrijheid ziet op de Afrika manier van, ik heb de mooiste en grootste. Met als resultaat veel boze mensen die het resultaat niet begrijpen.

  • g.h.m.leferink

   17 januari 2016 op 21:32

   Zeg eens ‘Bas’, wat moet jij enorm geleerd zijn. Jouw taal is zó hooghemels dat een eenvoudige jongen als ik er geen lor van snapt!
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 16. …Als ze niet uit een oorlogsgebied komen, zijn het economische gelukszoekers…

  Maar als ze wel uit een oorlogsgebied komen dan maakt dat hen nog geen vluchteling.
  Een deel van hen is Jihadganger.
  Een percentage van hen, of ze nou wel of niet uit oorlogsgebied komen is niet relevant, gedraagt zich niet als traditionele immigrant, op zoek naar werk. Op zoek naar een betere bestaan.
  Zij gedragen zich als een invasieleger. Ze komen hier om hun kalifaat in Europa op te leggen. Om onze vrouwen, dochters en levenswijze kapot te maken. Gestuurd vanuit hun Moskeeen. Gesponsord door fanatieke oliesjeiks.
  Deze voorhoede deelt massale plaagstootjes uit om te kijken hoever men kan gaan. Meer niet. Die aanrandingen stellen nog niets voor. Er zijn nog geen doden gevallen maar dat is slechts de volgende stap.

 17. Duitsland zou begonnen zijn met het terugsturen van zgn. doorreizigers (die naar Zweden willen) naar Oostenrijk. Het zou om ca. 200 per dag gaan. Cynische grap is dat deze mensen in Oostenrijk gestald worden en na korte tijd alsnog Duitsland in komen (Beieren). Duitsland slibt dicht en Nederland is niet zo ver als Turkije/Syrië dus maakt uw borst maar nat. Steeds meer noodopvang in ons land. Las gisteren weer een noodopvang van 320 personen in Leiderdorp (nagenoeg naast de LOI zodat de cursus seksueel gebruik klaar ligt).

 18. Ik doe een voorstel aan de politiek. Voor iedere 100 mannelijke asielzoekers ruilen we 1 politicus/bestuurder.
  En dat ruilen kan van alles betekenen. De politicus kent dit woordenspel. We beginnen met de niet gekozenen natuurlijk.
  1. Juncker.

 19. In de “Bhagwan gevangenis” http://stadsarchief.amsterdam.nl/onderwijs/buurt_en_stad/zuid/oudzuid2/amstelveenseweg/huis_van_bewaring/bij het haarlemmermeerstation zit ook een heel nest van deze jonge mannen die af en toe gaan passagieren. Gelukkig treffen ze hier in Amsterdam een lieve bevolking die haar grenzen weet te stellen. http://forum.fok.nl/topic/2275926 Dus, geen centje pijn hoor.

 20. Robert Lopes Cardozo

  12 januari 2016 op 23:18

  Er is maar één oplossing politiek haalbaar: alle asielzoekers opvangen op een door ons beheerd Grieks eiland. Dan stopt de migratiestroom meteen. Het kost een paar miljard, die niet aan Turkije en andere Middenlandsezee-landen gegeven hoeven worden.

 21. Zij fokken, wij dokken?

 22. Totale Remigratie, alles minder is capitulatie

  • Jip. Marten Toonder schreef in 1961 “Het Lemland”. Hordes Lemmingen overspoelden Rommeldam. Een zeer leerzaam verhaal voor oplettende lezertjes. De oplossing wordt ook gegeven: “totale remigratie”.https://nl.wikipedia.org/wiki/Het_Lemland Moet ik altijd aan denken als ik jouw slogan zie.

   • Belcampo schreef “Het laatste getuigenis”. Een absurdistisch verhaal, hoe de Nederlanders allemaal langzaam gek werden, uiteindelijk de dijken doorstaken en vervolgens de zee juichend binnen haalden. Nederland was immers groot geworden door de zee? was de argumentatie.
    Een huiveringwekkende overeenkomst met wat er nu gebeurt.
    Zou Belcampo een voorgevoel van naderend onheil hebben gehad?

 23. Bedankt voor de tip. Prachtig, ik ga Het Lemland aanschaffen.

 24. Geheel mee eens! Duidelijke, haalbare voorstellen die natuurlijk wel een omslag in denken vereisen in de opgezwollen hoofden die als struisvogelkoppen in hemelse zandkastelen gestoken zitten.

  In die zin is elke grens, muur, regel, discriminatie, scherpstelling, tegengas of anderszins fundamenteel andere richting (uit links, rechts of het midden) een regelrechte bedreiging voor een systeem dat niet meer anders KAN of WIL. Ik geloof niet zozeer in kwaadwillende bestuurden en samenzweringen. Maar wel in zwakke geesten die een systeem zijn gaan dienen en buikspreken, een systeem van ideeën, ideologieën die niet de oorzaak van onze welvaart zijn maar eerder een gevolg van gouden jaren mogelijk gemaakt door heel andere generaties. Eigenlijk meer een onbedoeld gevolg. De decadentie van succes…

 25. Tja….. het IS ook best wel simpel.
  Maar wanneer je gewoon een laag E.Q. hebt…. kun je ook geen compassie tonen voor het eigen volk……