Verkrachtingen in kerk Rotterdam door  ‘vluchtelingen’ onder de pet gehouden

Door Joost Niemöller

Steeds meer berichten komen er binnen over aanrandingen en verkrachtingen door de illegale migranten die in de Nederlandse pers ‘vluchtelingen’ worden genoemd. De massa aanrandingen in diverse Duitse steden werden door de media lang onder de pet gehouden. Ook de Zweedse politie hield deze aanrandingen geheim.

In Nederland is dit ook een patroon in de media. Over een massale verkrachting in New York verschijnt bij het AD wel een berichtje, maar dan wordt verzwegen dat het om zwarten gaat. Niet relevant? Mag de lezer dat alsjeblieft zelf uitmaken? Hetzelfde patroon in Duitsland, waar lange tijd werd verzwegen dat de aanrandingen in Keulen gepleegd waren door deze ‘vluchtelingen.’ Want ja, daar zou maar ellende van komen, niet waar?

Opmerkelijk dat er in de media geen serieuze pogingen worden ondernomen om te zien of dergelijke aanrandingen en verkrachtingen niet ook in Nederland plaats vinden. Het is natuurlijk idioot om te veronderstellen dat dergelijke georganiseerde praktijken op zouden houden bij de –niet bestaande!- grens tussen Duitsland en Nederland.

Het Reformatorisch Dagblad had gelukkig deze journalistieke impuls wel. Deze krant ontdekte, blijkt uit een bericht van vandaag, dat het COA een opmerkelijk intern bericht had laten uitgaan in Rotterdam. Naar haar personeelsleden. Het was kennelijk niet bestemd om aan de grote klok te hangen:

In een toelichting aan het personeel stelt het COA dat het bezoek aan de Eritrese kerk Tewahdo in Rotterdam wordt verboden vanwege signalen over „een groot aantal zwangerschappen van Eritrese jonge vrouwen (van 17-22).” Er is aanleiding te denken dat deze voortkomen uit gebeurtenissen in of rondom de kerk waarbij er „vragen te stellen zijn of de vrouwen uit vrije wil ingestemd hebben met het seksuele contact.”

‘In of rondom de kerk’ zijn dus jonge vrouwen verkracht. Ze zijn daar zwanger van geworden. De praktijken moeten met andere woorden al lange tijd plaats vinden. En we hebben hierover niets gehoord in de media!

Het COA blijft ook na vragen van het Reformatorisch Dagblad terughoudend. Andere instanties zijn op de hoogte gebracht, maar het publiek hoefde het niet te weten kennelijk:

Het COA wil desgevraagd niet zeggen om hoeveel zwangerschappen het zou gaan. Wel bevestigt een woordvoerder dat de organisatie signalen heeft gekregen „van personeel, VluchtelingenWerk, Nidos en derden die wijzen op mogelijke misstanden.” In alle gevallen heeft het COA „direct” melding gedaan bij onder meer de politie en het Expertisecentrum Mensenhandel en Mensensmokkel.

Inmiddels lijkt het bericht zich wel te verspreiden. Maar waarom moesten daar zoveel maanden overheen gaan? Waarom vinden al die betrokken instanties dat dergelijke misstanden geen publieke kennis horen te zijn? Bang voor de publieke opinie?

Dit soort mechanismen moeten er dus op veel grotere schaal plaatsvinden. Er is erg veel dat we hier niet te horen krijgen over de zogenaamde ‘vluchtelingen.’ Een verontrustende gedachte.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookPrint this page

37 Reacties

 1. Naast het stockholmsyndroom heb je nu ook het keulensyndroom.
  .
  Op voorhand moslims zien als slachtoffer van hun eigen misdaden, en ze overeenkomstig ontzien door zo veel mogelijk weg te poetsen.

 2. Sint Nicolaas

  12 januari 2016 op 15:29

  Uiteraard worden deze “misstanden” voor het grote publiek verzwegen. Zelfbenoemde vluchtelingen mag men immers niet aankomen want o wee, dan breekt de pleuris uit. Draagvlak moet en zal er zijn om deze stroom asieleisers in NL onder te brengen. Desnoods met leugens en bedrog en het COA mes op de keel van de gemeentes. Dat men ondertussen volledig voorbij gaat aan de weerstand die onder de bevolking leeft en steeds alle ellende die het met zich meebrengt met de mantel der liefde bedekt cq. onder het tapijt moffelt dat dondert niet. En dan die Samsom laatst nog die glashard beweerde dat er nog wel 200.000 bij kunnen. We verzuipen ondertussen in de massa’s maar nee hoor. Kom maar binnen met je vele knechten want die gaan ongetwijfeld volgen. Gezinsherreniging weet u wel ?! Dit hele Circus is giga uit de hand gelopen en Rutte blijft maar lachen. De PVV staat inmiddels op ( virtueel ) 41 zetels. Zou er dan toch iets leven onder de “zwijgende” meerderheid ?

 3. Ik hoorde die Dietrich, die zichzelf tot lul uitriep, dat ook zeggen. De rapen zijn gaar ook naar Dietrich toe, die overduidelijk laat zien, dat hij geschikt is voor de functie van toiletjuffrouw bij V&D, waar hij dan mede ten ondergaat en naar de bijstandswet getorpedeerd wordt.
  Die man is exemplarisch door de middelmatigen, uiterlijk netjes van binnen rijp geknepen door de duivel.

 4. Het is wachten op de nieuwe cijfers van de asielindustrie.Ben benieuwd.
  De VK kreeg vorig jaar enkele cijfers.
  2700 incidenten in de eerste 6 maanden van 2014.
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/ruim-2700-incidenten-in-nederlandse-asielcentra~a3845615
  Dit zijn dus alleen cijfers uit de AZC’s.
  De politie heeft ook cijfers maar geeft die niet.

 5. @Cale. De mensen in Europa worden geïndoctrineerd. Een reactie op http://www.nu.nl/buitenland/4196182/rellen-bij-…gida-in-potsdam.html
  leverde dit op http://www.tref.eu/nl/overzicht/74-de-Media-MSM/39310-draai-oorzaak-en-gevolg.html Lees je het verhaal dan lijkt het in eerste instantie echt dat Pegida voor oproer zorgt. We weten beter. Pegida is tegen islamisering. De activisten zijn enkel tegen Pegida, niet omdat ze nu zo pro-islam lijken maar meestal om gewoon te rellen c.q. kennelijk beloond worden voor dit gedrag.

 6. De multikultibeweging is al decennia bezig met het goedpraten van crimineel en ongewenst gedrag van het tuig dat ze binnen willen laten.
  De correcten en diverse media steunen en versterken dat foutieve beeld.
  Toen er jaren geleden vragen werden gesteld over de kosten van dit beleid waren ze “empört”dat men zo iets durfde te vragen.
  Net zoals dat de criminele feiten die er over allochtonen zijn, niet openbaar mochten worden.
  Zelfs nu hoor je radioverslaggevers eerst zeggen dat het geen moslims waren in Keulen want er was alcohol gebruikt en dan kunnen dat dus geen moslims zijn.
  Of de opmerkingen, dat witte mannen ook vrouwen verkrachten en niet veel beter zijn dan moslims ,raakt kant nog wal.
  Overal in correct Europa werden de negatieve zaken onder de mat geduwd met als hoogtepunt de zaken in Rotherham en Zweden.
  Gisteren hoorde ik D66er Dietrich nog zeggen dat als er een charismatische rechtsextremist zou komen de rapen gaar zouden zijn.
  Nou die zijn allang gaar!!!!!

 7. In de jaren 80 bezocht ik Istanbul. Gedurende die week kwam ik regelmatig in hetzelfde eettentje op het plankier, net boven het waterniveau, van de oude drijvende brug over de Gouden Hoorn. De eigenaar sprak een paar woorden Duits en Engels, dus konden we op rustige momenten wat met elkaar praten. Ik vroeg hem eens of hij niet geïnteresseerd was naar West Europa te komen. Dat wilde hij perse niet. Istanbul was zijn stad waar hij zijn familie en zijn business had. Geen enkele reden om te vertrekken. Wel vertelde hij mij dat de regering ongewenste, vaak criminele, Turken wegstuurde. Ook “ongeletterden uit de bergen” werden richting West Europa gezonden. Terug in Amsterdam vertelde ik dit verhaal aan vrienden in een kroeg. Fout. Dit was een politiek incorrect verhaal en ik werd er op aangesproken. Wat ik me onlangs realiseerde is dat blijkbaar toen al die georganiseerde migratie golf aan de gang was.

 8. t Hoofdgeschud

  12 januari 2016 op 11:47

  “Dit is een pijnlijk punt. Soms durven we niet te zeggen hoe de vork in de steel zit, omdat we denken dat dat de (extreemrechtse) Zweden Democraten in de kaart zal spelen,” aldus politiechef Peter Ågren.

  Wat ik niet begrijp is die stuiptrekking die ‘men’ in de media en de politiek altijd heeft als er iets te benoemen valt. Ik snap niet dat het overtreffende argument altijd is ‘het niet in de kaart willen spelen van rechts, extreem rechts (dat eigenlijk nauwlijks bestaat, i.i.g. niet wat bedoelt wordt), populisten(ook zo’n onzinnig begrip) nationalisten(?) of zelfs fascisten. Dat is dus langzaam aan een gestaag groeiende groep. Want als je kritische vragen stelt, val je al snel onder één van bovenstaande noemers.
  Bovendien werkt ’t averechts. De mensen die niet gehoord worden, de mensen die de trauma’s krijgen te verwerken, raken steeds verder vervreemd van de ‘mainstream’. Met als gevolg 40+ zetels voor Wilders.
  Het lijkt wel opzet. Als of de PPV en gelijke de…

  • t Hoofdgeschud

   12 januari 2016 op 13:02

   … grootste mogelijke aanhang moeten krijgen.

   • Als je maar lang genoeg door blijft redeneren dan kijk je uiteindelijk vanzelf naar je eigen kont.
    .
    Ik denk dat je veronderstelling niet juist is omdat links nu heel snel aan het bijdraaien is sinds een paar dagen de beerput open begint te raken, kijk maar naar bijvoorbeeld Joop, opeens worden genuanceerde artikelen geplaatst.
    .
    Links heeft gedacht dat het over zou waaien, ze voelde zich gesterkt door de elite. Dat is dus het typische in deze, links heult met de elite. En dommer hadden ze niet kunnen zijn want de plannen van de elite zijn zeer bedenkelijk, die willen Europa omvolken. Links pretendeert er voor het volk te zijn, dus door met de elite te heulen hebben ze hun eigen graf gegraven. Nu dat tot ze door begint te dringen zullen ze de schade gaan proberen te beperken en te herstellen door van koers te veranderen, kijk naar uitspraak van Aboutaleb onlangs. Dus dat het bedoeling was de pvv in de kaart te spelen lijkt me eerlijk gezegd niet logisch.

    • t Hoofdgeschud

     12 januari 2016 op 18:08

     “pvv in de kaart te spelen lijkt me eerlijk gezegd niet logisch.” Mij opzich ook niet. Maar ik vind het vreemd dat deze partijen de zelfde fout blijven herhalen, terwijl ze het effect zien. Natuurlijk in combo met het zelf blijven ontkennen dat er problemen zijn. En het schofferen van een ieder die wel iets wilt benoemen.
     Dat linkse outputs zich genuanceerder uiten. Dat ze aan het draaien zijn is inderdaad een vreemd en opvallend fenomeen van de laatste dagen. Maar het zijn allemaal na-praters. En het resultaat van enkele generaties brain-washen. De realiteit, het ‘er niet meer omheen kunnen’, zal vast erg verwarrend zijn voor vele. Ik merk het bij vrienden en kenissen die ‘links’ georienteerd zijn/waren. Ze worden moedeloos. De oude vlieger lijkt versleten. Is dat goed, is dat een gecalculeerd gevolg van hogerop? Ik heb geen idee. Het lijkt me positief. Want het enige wat wij kunnen doen, is ons verzetten tegen de gevolgen van opzettelijke chaos en ons niet te laten verleiden…

     • t Hoofdgeschud

      12 januari 2016 op 18:10

      … oplossingen te eisen van de ‘elite’. Want dan krijg je als oplossing: nog meer van hetzelfde en nog meer bombarderen, en nog meer massa-migratie.

 9. Wat ik mis in alle commentaren is de oorzaak van alle asielzoekers/ vluchtelingen.
  Doordat het westen een groot gedeelte van het Midden-oosten heeft platgebombardeerd en een groot deel van Afrika heeft leeggeplunderd kun je niet anders verwachten dan dat zij nu de rekening komen brengen.
  Eerst hier maar eens een einde aanmaken dan kunnen ze weer terug naar hun eigen landen.

  • Aha, het is dus jouw schuld. Het zou dus terecht zijn wanneer jij aangerand wordt zoals in Berlijn of vermoord wordt zoals in Parijs. Oké, weten we dat ook weer.

 10. t Hoofdgeschud

  12 januari 2016 op 14:43

  Mee eens. Maar ‘mensen’ hebben maar een korte spanningsboog. Daarom kunnen mensen ook de rode lijn niet zien. De rode lijn die altijd hetzelfde patroon heeft – Problem/Reaction/Solution (bedankt nog, Cale). Mensen worden boos op migranten en willen de grenzen dicht. Of verwelkomen ze juist omdat ze ‘zo goed’ zijn. Maar als onze overheid instemt met nog meer desastreuze bomberdamenten, zijn beide kampen in geen wege of velden te bekennen. En daarom is eigenlijk al het nieuws en alle discussies die niet verder kijken dan, compleet zinloos.

  • t Hoofdgeschud

   12 januari 2016 op 14:47

   (behalve dat stukje van ‘dat ze de rekening komen brengen.’ Want dat is weer een ander verhaal.)

 11. @t Hoofdgeschud. Ik weet het nog wel, bijvoorbeeld pvv was tegen en een partij als groen links was voor. En dan krijgen we nog een ander punt, wanneer het westen niet ingrijpt dan wordt het westen dat verweten, grijpt het westen in dat wordt ze dat ook verweten. Mijn menig, ze zoeken het maar uit in het MO want wat het westen ook doet, ze doen het toch nooit goed, laat die mafkezen elkaar maar afmaken. Tuurlijk, olie speelt een rol, maar wat hebben jij en ik daarmee te maken? En wat te doen als ze op alle christen en andere niet-soennitische moslims genocide plegen zoals IS doet? Hoe is IS ontstaan? Omdat het westen Sadam vermoord heeft, onder Sadam waren de soennieten aan de macht en onderdrukte de sjiieten, nu Sadam weg is hebben de sjiieten de macht overgenomen en onderdrukken ze de soennieten, en daaruit is IS ontstaan, dat zijn soennieten. Nu is mijn vraag aan jou; wat vind je erger, dat soennieten sjiieten onderdrukken of dat sjiieten soennieten onderdrukken?

  • t Hoofdgeschud

   12 januari 2016 op 16:33

   @Dick. Dat vind ik helemaal geen interessante vraag. Maar dat snap je wel.
   Je vergeet, mijn inziens, één belangrijke factor. Namelijk de infiltratie en het opzettelijk laten escaleren van tegenstellingen.
   Alle opstanden die we hebben gezien in N. Afrika en het M.O. , Ukraine, zijn (mijn inziens) georkestreerd. Om vervolgens te worden gefrustreerd om weer een reactie uit te lokken. Kadhafi of Assad die zomaar op zijn ‘burgers’ laat schieten, Saddam met WMD’s. Vervolgens escaleerd het en gaan externe partijen (het westen) in eens oplossingen bieden; Bewapenen van tuig en zelf bombaderen.

   Bijgevolg; een enorme migratie komt opgang. Een deel komt in Europa. De jonge mannen brengen een enorm probleem mee. Maar dat is de bedoeling. Wij reageren daarop met afkeer en boosheid. En terecht.
   Er zijn twee dimensies. 1) de directe: vb. Islam botst met onze verlichting. 2) De overkoeplende. vb. pionnen worden tegen elkaar uitgespeeld om chaos te creeren.

   • @ t Hoofdgeschud

    Daarom ben ik ondanks de commotie toch een beetje bunzig over wat ik over gehoord heb over ‘Keulen’ tijdens Oud en Nieuw. Na decennia van politiek correct wegkijken komt dit me net iets teveel als media event over. Zelfs de hypercorrecte New York Times begint over deporteren, na vlak daarvoor Merkel nog op een voetstuk gezet te hebben. Is het multiculturele hellhouse in West Europa inmiddels ver genoeg gevorderd om nu maar de vlam in de pan te laten slaan?

 12. “Kadhafi of Assad die zomaar op zijn ‘burgers’ laat schieten, Saddam met WMD’s”
  .
  De WMD van Sadam was een pure leugen, ik zie Powel nog zo zitten met z’n flesje. Assad schat ik hoger in dan Khadaffie, ik geloof ook niet dat Assad zomaar op zijn eigen mensen gaat schieten, het feit is dat soennieten de alewieten waartoe Assad behoort niet als moslims erkennen en Assad dus weg willen hebben. Daar zal de verklaring liggen, met die wetenschap weet je ook dat wanneer je Assad verdreven hebt de soennitische waanzin geïnstalleerd wordt, waarbij Obama blijkbaar baat bij denkt te hebben. Het zou te maken kunnen hebben met dat ze door de dan ontstane chaos meer controle kunnen uitoefenen. De massa migratie die daarmee opgang gebracht werd snijdt het mes aan twee kanten, tuurlijk is die massa migratie bewust in gang gezet ivm de omvolking van Europa zoals ik al aangaf. Dat zijn des te meer redenen om het een halt toe te roepen, het gewone volk is daar absoluut niet bij gebaat

 13. ” Zelfs de hypercorrecte New York Times begint over deporteren, na vlak daarvoor Merkel nog op een voetstuk gezet te hebben. ”
  .
  Dat was door een columnist geschreven, je moet even afwachten welke koers ze gaan varen. Blijven ze deze koers aanhouden of was het een schijnbeweging, zoiets plaatsen om het daarna af te branden zoals het NRC dat ook flikt.
  .
  Het is natuurlijk zo dat op hoog niveau achter de schermen allerlei zaken besproken worden waarvan wij geen weet hebben en waarschijnlijk ook nooit zullen weten, we kunnen speculeren. Wat ik daarmee bedoel te zeggen is dat we ons moeten bezighouden met wat we zelf ervaren, je kan tegen beter weten in twijfelen of het in Berlijn en al die andere steden daadwerkelijk gebeurd is. Dat NL langzaam islamiseert en dat er tig wijken in NL zijn waar de blanke autochtoon een minderheid of zelfs totaal verdreven is, moet al genoeg aanleiding zijn om onszelf af te vragen of dit wenselijk en bevorderlijk voor onze samenleving is.

 14. @Hugoden, “De EU volledige apathie, geen enkel plan niets” Ik betwijfel of dit correct is, alhoewel ik het met de lijn van uw betoog eens ben. Die dames en heren in Brussel zijn niet dom, de meeste politieke leiders zijn niet dom. Deze mensen volgen een agenda. De een zegt dat hun doel een nieuwe wereld orde is. De ander zegt dat dit alles gebeurd in opdracht van Washington om Europa te verzwakken. De paus heeft al gezegd dat hij 1 wereldreligie wil, wat ook wel de “Chrislam” genoemd wordt, en ga zo maar door. Al die theorieen komen zo’n beetje op hetzelfde neer. Ik geloof nogmaals niet dat onze “leiders” kortzichtige domme sukkels zijn. Het is m.i. veel erger en gevaarlijker wat er momenteel zich in Europa afspeelt. Onze regenten zullen dit op een afstandje, Argentinië bijvb, gadeslaan zodra de zaak echt in de fik gaat. Precies zoals in 1940.

  • Natuurlijk heb je op dit punt gelijk. Ik heb dit sterk aangezet Ik kijk naar wat er praktisch gebeurd en dan ook nog zeer beperkt gericht op emigratie. Dat is natuurlijk niet eerlijk. Gelukkig hoef ik geen balanceert betoog te voeren Ik weet dat de Commissie niets kan afdwingen dit terwijl ze dat wel onterecht uitstraalt en/of landen dit zo soms zo willen laten geloven .. De EU als handelsunie als eerste stap is en was een succesformule. Nu is de EU door anderen gedwongen om hele grote geostrategische stappen te zetten. NAVO etc Daar zit de fout.. Moet de EU nu Frankrijk militair dekken in het Midden Oosten …? Ja helaas wel en dat vind ik helemaal niet goed . Ik vind kleine stapjes met eerst de gelijkwaardige, religie, cultuur, EU buurlanden als handelsunie. Waarbij Rusland als handelspartner, let wel Stap voor stap niet uitgesloten mag worden Ze zitten immers bij WTO . Handel en kennisuitwisseling is de succesformule tot meer samenwerking. Achter de schermen gebeurd dit

 15. De kwade opzet is klontjes klaar. De VS heeft door het schenden van het internationaal recht (list leugen en bedrog) het regiem van Saddam omvergeworpen en vervolgens de destabilisatie van de regio op haar beloop gelaten. Toen het er echt op aan kwam werden de troepen teruggetrokken. Wel bleven ze diverse jihadistische groeperingen trainen en van wapens voorzien. Deze keer onder het mom dat nu de “vreselijke dictator” Assad weg moest. Erg doorzichtig allemaal.
  Wanneer de VS zo betrokken zou zijn bij de slachtoffers van al dit geweld, dan hadden ze daar ter plekke een save haven kunnen creëren. In een deel van Irak en in een deel in Syrië , waar de “vluchtelingen” veilig zouden zijn, totdat de regio weer veilig is. Want wie over de hond komt, komt over de staart tenslotte. De inzet van een beperkte hoeveelheid grondtroepen zou reeds voldoende zijn om de snotneuzen van IS naar gene zijde te helpen. Nu echter worden alle “vluchtelingen” richting Europa gedirigeerd.

 16. Vers van de pers, Het onafhankelijke onderzoeksbureau van het Amerikaanse Congres heeft nu ook vastgesteld wat in de betere alternatieve nieuwsbronnen al geruime tijd bekend is: de VS steunen de extremisten in Syrie:

  By Stephen Gowans

  January 10, 2016 “Information Clearing House” – The implication of a report written for the US Congress is that the United States is a state sponsor of terrorism in Syria. At the same time, the report challenges widely held beliefs about the conflict, including the idea that the opposition has grass-roots support and that the conflict is a sectarian war between Syrian president Bashar al-Assad’s Alawite sect and the majority Sunnis.

  Written in October 2015, the report was prepared by the Congressional Research Service, an arm of the United States Library of Congress. The Congressional Research Service provides policy and legal analysis to committees and members of the US House and Senate.

  • Titled “Armed Conflict in Syria: Overview and US Response,” the report reveals that:

   1. The Syrian conflict is between Islamists and secularists, not Sunnis and Alawites.

   2. The Syrian Opposition Coalition is dominated by Islamists and is allied with foreign enemies of Syria.

   3

   • 3. “Political opposition coalitions appear to lack…grass roots support” (p. 27).

    4. A moderate opposition doesn’t exist. The United States is trying to build one to act as its partner.

    5. The United States is arming sectarian terrorists indirectly and possibly directly and covertly.

    6. Washington wants to contain ISIS, but not eliminate it, in order to maintain military pressure on the Syrian government.

    http://www.informationclearinghouse.info/article43911.htm

 17. Ik denk dat ik mag stellen dat deze massale tsunami van ongesorteerden, nooit was gebeurd als er geen EU was. De EU volledige apathie, geen enkel plan niets Als konijntjes blijven ze in de lamp kijken. De vluchtelingen komen nog steeds, via Griekenland, Spanje De (verzwegen) graven met onbekenden nemen al te veel plaats in. De sancties met Rusland brokkelen af Hoe gaat dat verder? Nederland liep voorop om Rusland de les te lezen. Denkt u dat wij, onze ondernemers, daar nog een kans maken? We hebben die mensen daar behoorlijk in de steek gelaten. Pas in DIe Welt een succes story van een Duitser die nu de op één na grootse melk/vlees/graan producent is in Rusland Hij ontving een Duitse onderscheiding. Het was life op Franse /Duitse TV ARTE Nederland faciliteert de professionele anti-Russen met debatten daar zijn wij goed in en trots op
  > http://www.zeit.de/2014/34/russland-sanktionen-stefan-duerr <

 18. Jullie zullen dit gek vinden maar ik weet uit ervaring, dat christenen, die een kerk bezoeken vaak wat los in de broek zijn.

 19. Deze georganiseerde, overal in Europa chaos en verderf veroorzakende moslim groepen; is dit niet een steekproef om te kijken hoe ver ze kunnen gaan en hoe er op wordt gereageerd? Europese mannen verdedigen hun vrouwen niet. Dat is wel duidelijk gebleken. De politie doet weinig omdat hun bazen bang zijn voor escalatie. Aangerande vrouwen, daar worden die mannen niet op afgerekend. De gestolen i-phones mogen ze ongestraft houden. Deze groep moslims van vele miljoenen in Europa is te groot om nog onder controle te houden, dus probeert de politiek dit alles onder het kleed te vegen. Het is al vijf over 12, wellicht? Want die migranten stroom gaat gewoon door. Hoe bestaat het, zou je zeggen. Misschien eigen schuld? Jarenlange struisvogel politiek? Deze moslim groep daar valt niet tegen te vechten. Moet het leger optreden tegen burgers met een Duits of Nederlands paspoort? Denk eens goed na mensen.

 20. Het schijnt dat men er in Polen, Slowakije, Hongarije, helemaal geen last van hebben, hoe zou dat nu komen?

 21. Breinbrouwsels

  11 januari 2016 op 19:49

  Dit zou Europawijd wel eens groter kunnen zijn dan gewenst door de zieligheidsindustrie. Alleen al het gegeven dat veel vrouwen geen aanklacht indienen want zielig omdat de dader dan geen verblijfsvergunning meer krijgt. En vooral omdat het volk doordrenkt is met de wetenschap dat het doen van aangifte sowieso geen fluit oplevert. Daarom lijkt het erop dat de criminaliteit nu opeens drastisch aan het teruglopen is en dat is leuk voor de statistieken. En als er dan bovendien door de overheid hele golven misdaad onder de pet naast die steen worden verstopt vallen we misschien nog sneller in slaap.

 22. Ook in Zweden, hoofdstad van politieke correctheid, komt er nieuws over aanrandingen en verkrachtingen binnen.
  http://nos.nl/artikel/2079871-zweedse-politie-onder-vuur-vanwege-verzwijgen-massa-aanrandingen.html

  En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Maar denk je dan, waar was de media al die tijd? Wat is gebeurd met onderzoeksjournalistiek? Ik zelf heb al meermalen Eenvandaag aangeschreven met daarbij berichtgeving omtrent misstanden in en om AZC’s maar daar wordt niks meegedaan. Nu pas, na Keulen, lijkt het onderwerp te heet om te negeren. Maar nog steeds heel summier en nalatig. Het lijkt er op dat de gevestigde media wacht op de eerste dode voordat het echt kritisch durft te zijn.

 23. De politiek correcte waanzin voorbij. Wat moet je hierop nog zeggen? Er zijn tijden geweest dat je voor minder tussen twee gespierde witte jassen in naar het Dolhuis werd afgevoerd. Het is wat Youp van het Hek ooit zei: “Iedereen is gek geworden en iedereen vindt dat gewoon”. Komt dit ooit nog goed? We zijn in een soort geestelijke nucleaire winter terechtgekomen. Ik vrees met grote vreze.

 24. De vrije wil is niet bekend.

 25. In opvangcentra voor asielzoekers worden al jaren vrouwen lastiggevallen en verkracht. Ik ken deze verhalen van een familielid die psychiater is en deze vrouwen in behandeling heeft. Er wordt tijdens de asielprocedure geen aangifte gedaan omdat er angst bestaat voor zowel de dader als het niet verkrijgen van de verblijfsvergunning. Omdat er nu zoveel jonge mannen zijn in de opvangcentra lijkt het me niet aannemelijk dat vrouwen daar nu wel veilig zijn.

 26. Dit is natuurlijk een topje van de ijsberg. De NL media zijn helemaal niet geïnteresseerd in geweld van gelukszoekers. Wel in zogenaamd “geweld” van blanke agenten tegen zwarte criminelen. Alsof het naast de deur is gebeurd. Bij WNL had Wierd Duk het alweer over: “wij weten niet zeker of het “vluchtelingen” waren in Keulen. ” Ook noemde hij Keulen “een incident”‘. Dus 1000 aanranders in Keulen ( en nog eens duizenden in andere steden in Duitsland en in steden daarbuiten ) : dat is dus een ‘incident”. De media zullen nooit veranderen: het politiek correcte multikul zit in hun genen en hersenen gebakken. Ze zullen er ooit kapot doorgaan.